Det närmar sig...

Idag har jag:

- Åkt till Wilmington och Greyhound station
- Städat mitt rum
- Damsugit
- Tvättat
- Städat trappen (det behövdes)
- Var till banken
- Köpt mat till Bob

Det låter inte så mycket, men det tog sin lilla tid. Imorgon har jag även 17 andra grejer som jag måste fixa innan vi hämtar pappa och Anna på flygplatsen i Philadelphia!!! :) De landar 16.45, mitt i rusningstrafiken, perfekt ;) Haha, nä men det blir fint!
Efter det ska vi åka till en restaurang här i närheten och äta lite innan de kan få åka hem och sova av sig jetlagen, vilket dem bör göra ganska snabbt eftersom vi åker till NYC på lördag morgon! Vi ska bo på Crowne Plaza, på Broadway, väldigt nära Times Square, så det är nice!
Vi stannar i NYC över natten och kommer hem på söndagen, självaste Halloween. Höhö.
Imorgon lär jag åka till banken igen, packa inför NYC, städa badrummet och två andra grejer som är hemliga, ut i fall att någon av dem skulle råka läsa bloggen imorron innan planet lyfter ;)

I skrivande stund så ligger de och sover nu.. eller kanske inte, för de verkade ganska nervösa inför resan och kanske inte kan sova? Hur som helst, om ca 3 timmar åker de till Arlanda. :) Känns som att det var förra veckan jag stod där och det var jag som skulle åka... det är 7,5 månader sedan. Helt sinnes vad tiden gått fort!

Nä, nu ska jag dricka upp min cola och hoppa in i duschen så man är ren och fin imorgon ;) Haha!

Hihi, bild från mina blonda dagar. ;)


Ma sis

Hello nu gäst bloggar Elin's lillasyster. Om några timmar så åker vi till Elin och jag vet inte vad jag ska packa mer. Men när vi kommer fram då ska vi ut och käka mat, vet inte vad men det kommer bli roligt. Jag är jätte nervös över att flyga men det kommer gå kanon bra! Jag tänkte jag ev. kanske kunde göra ett till blogg inlägg i USA när vi har kommit fram och så. Hopppas ni har det bra för det har iallafall jag och jag,pappa&syrran kommer ha det underbart i USA // anna

Warning for the crazy driver

Kom nyss hem från Christiana Mall.. kände för att åka dit en snabbis, inte för att jag direkt behövde något, bara ändå ;) Var inte där sålänge, ville mest gå till Apple Store för att se hur mycket en ipod-touch kostade där. Det går att hitta billigare!

En sak som jag har tänkt på nu de senaste dagarna är att pappa kommer att klaga väldigt mycket på min körning, för den har inte direkt blivit bättre under en tid i det här landet ;) Amerikanare kör som idioter och därefter blir jag det också. Haha. Så illa är det kanske inte, men han kommer att klaga, det vet jag.
-Visste ni att körkortsteorin här i Delaware bara är 30 frågor, varav att man ska ha 24 rätt för att klara det. Uppkörningen är väldigt lätt också...
Lite skillnad i jämfört med Sverige!


Hm, ja det var väl allt för den här gången. höhö. Om 2 dagar kommer jag att träffa pappi och anni. :D weeiii!

Räknar ner...

Den där nykomna tysken verkade ju inget vidare... Haha, Jonte va rolig och ville skicka tillbaka honom till USA igen. :P Vi får se, han kanske behöver ett tag till att anpassa sig.
Flyers spelar just nu mot Buffalo, såg första och andra på tv, sen orkade jag inget mer.. De ledde med 4-1 iallafall, så det verkade ju bra ;)

Det får bli ett kort inlägg idag..lär bädda om sängen nu för jag tvättade alla mina lakan idag. Haha.
Sen lägga mig och läsa lite. :)

Nu är det så jäkla nära tills jag får se pappa och anna igen! hihihi. 3 more days ;)
Godnatt♥

Skön dag!

Var med min värdmamma till Best Buy idag och köpte mig en kylplatta till datorn, eftersom den blir överhettad varje gång jag startar den.. Men nu verkar det vara bättre iallafall.
Pff.. sen då. Jo jag var tvungen att åka och hämta N från skolan en timme tidigare för att "han hade ont i magen". Så det var bara att skjutsa hem honom och sen direkt tillbaka till skolan för att hämta M, för att N inte ville vänta på honom i bilen.
Sen dess har det faktiskt vart lugnt och skönt, vi åt kyckling och potatis i ugn, det blev väldigt gott! Efter middagen tog jag med alla (utom M) på promenad i skogen bakom husen innan det blev mörkt ute. Idag har det faktiskt vart riktigt skönt ute! 20 grader var inte helt fel! :)

Får se om jag orkar kolla på Gossil girl som börjar snart, eller om jag bara ska duscha och lägga mig och läsa Twlight..? Det visar sig.
Här är lilla Mackenzie Foy som ska spela Reneesmee i nya Breaking Dawn. Så det ser jag fram emot! Också att Eclipse släpps på dvd i början av december :D weeiii

5 days left

Jag förstår inte hur jag kan vara såhär trött hela tiden! Igårnatt sov jag 13 timmar i sträck.. vaknade inte en enda gång. Och idag vaknade jag ioförsig vid 10.00, men ändå är jag väldigt trött nu, och klockan är inte ens 21.00.
Dagen har inte varit händelserik alls, efter 13.00 åkte jag, Bonnie och Mark till Trader Joe's och köpte lite mat, var också in på Panera bread och köpte med en lunch som jag åt i bilen på vägen hem.
Efter det kunde jag inte göra så mycket mer, Bonnie åkte med Matt till hans kompis och Mark åkte för att träffa hans dotter. Så jag var tvungen att vara hemma när Noah kom tillbaka från Baltimore.
Men det kanske var lika bra, kände mig så himla slö idag, dock fick jag undan all disk i köket så det såg lite finare ut. Sedan satte jag mig i soffan och skulle kolla på The Grudge 3 (skräckfilm för dem som inte vet). Den gick på tv när det var ljust ute, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde titta på den. Skulle aldrig kollat på den själv om det vart mörkt! Haha.
Jag hann kolla ca 20 minuter på den innan Noah kom hem, så då var det bara att byta kanal till Nickelodeon. ;)

Om 5 dagar kommer pappa och Anna! Hihihi. Har en del som ska göras innan det.
Ska nog lägga mig och läsa Twilight som jag börjat läsa nu... haha.


FLYERS - TORONTO

Det var så jäkla roligt att gå på hockey igen! :)

Vaknade vid 12.00 idag, jag hade då sovit i 13 timmar i sträck. Hehe, men det var riktigt skönt att sova ut! Åt frukost och slappade lite innan jag åkte till Concord Mall för att hämta upp Sandra som skulle gå med mig på hockeyn. Vi började med att äta köttbullar på IKEA och sen köpte vi julmust på vägen ut. :p
Eftersom att Phillies (baseball laget) hade match typ samtidigt som Flyers så var jag lite orolig för trafiken.. trodde det skulle vara sjukt mycket bilar runt området där, eftersom de har alla arenorna på samma ställe.
Men när vi väl kom dit så var det inte så farligt, vi hittade parkering snabbt och sen gick vi runt en stund där inne. :) Jag lägger upp några bilder här, resten ligger på Facebook redan ;)
Philadelphia :)

Sandra och jag utanför IKEA!


För att fördriva lite tid så var jag och Sandra vid in och utgången för spelarna. Vi "give-me-fivade" med flera av Torontos spelare (inte alla som gjort det!) ;) , och det finns inte en chans att Jonas Gustavsson inte kunde ha hört mig när jag skrek "JONAS" när han gick förbi. Hahaha, pinsamt, men kul ;)




Flyers vann med 5-2 och det var en väldigt rolig match! =)
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir nog lugnt. :)

The spaces between my fingers, are right where yours fit perfectly


The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere
'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia chills me to the bone
But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because when I think of you
I don't feel so alone

I don't feel so alone
I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight


When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again
And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach back through the past
I'd whisper in your ear,
Oh darling I wish you were here



Autumn

Lite bilder som jag tagit under en tid nu när löven börjat falla.






Just precis så åkte min värdmamma och värdpappa till Baltimore för att lämna av Noah med sin pappa. Det blir nog lugnt för min del ikväll skulle jag tro, typ kolla tv osv. :)

EN VECKA!

Om 7 dagar hämtar jag pappa och Anna på flygplatsen i Philadelphia! Ska bli sååå kul! :D

Igår kväll var jag med Becky och Cornelia, vi åkte till bion vid Concord Pike och såg på The Social Network, (Facebook filmen) den var riktigt bra tyckte jag! :) Det var intressant att se hur allt började.


Idag är det fredag, vilket är otroligt skönt! Den här veckan har gått fort så det är nice. :) Imorgon åker jag med Sandra in till Philadelphia och ska gå runt där inne och kika lite innan vi ska på hockeyn kl 19.00. Flyers spelar alltså mot Toronto. :D Kommer bli så jäkla kul att gå på hockey igen!! :)

På tal om hockey så såg jag nyss att det har kommit en målvakt från NHL till Brynäs, en tysk.. haha. :)

cause baby you're a firework

Katy Perry - Firework

Runaway




Nu är det läggdags!

20 oktober 2010

Happ, det där med hockeyn jag skrev i förra inlägget gick ju inte så bra, så det är lika bra att inte skriva något mer om det alls ;)
Vad som är mycket mer intressant är att jag ska på NHL-hockey på lördag! Kommer bli fruktansvärt roligt! :D Flyers spelar mot Toronto Maple Leafs =)

Idag är det onsdag, och det är en lite mer slapp än vanligt, vilket alltid är skönt. Min värdpappa, Mark börjar alltid jobba vid kl 06.00 på morgonen, och eftersom att han jobbar i Philadelphia så lär han åka strax efter 05.00 varje morgon för att hinna i tid dit. Imorse var inget undantag, förrutom att brandlarmet gick av vid 05.00. Haha, jag låg såklart och sov som alla andra i huset och flög upp ur sängen och trodde jag hade försovit mig av någon anledning. Jag kunde sova 1½ timme till innan jag var tvungen att gå upp. Och idag var jag ännu tröttare än vad jag brukar vara, gick runt som en zombie och gjorde frukost och packade luncher.

När jag vart med dem till skolan så åkte jag hem och la mig i sängen och somnade om, vaknade vid 11.00 igen och det var så himla skönt att sova! Borde göra så lite oftare ;)
Mmm, så sen idag ska jag hämta Matt vid skolan. Min värdmamma har startat en legoclub med Noah och 5 andra killar i hans klass efter skolan varje onsdag, så de är där en timme efter skolan idag. :)
Sen blir det väl att hjälpa Noah med lite läxor innan hans pappa kommer och hämtar han för middag. Så det blir nice.

Och nu är det 9 dagar tills pappa och syster kommer! Känns lite overkligt..Jag fattar det nog inte att de ska komma hit än.
Idag är det 20 oktober vilket betyder 2 saker, för det första så är det Susa's födelsedag, så grattis på 21 årsdagen Susa!! :D
Och för det andra så är det 2 år sedan jag åkte till Los Angeles helt själv.. Haha :')
Naw, liten jag var! ;) Här på Rodeo Drive!

Venice beach

Jag och Miley Cyrus + Hugh Hefner;)

Förresten så har jag hört att det snöar hemma i Gävle, det låter mysigt. Jag ser fram emot tills vi får snö här!

DIF-BIF

Ni förstår inte hur trött jag var imorse! jeez. Tror att jag halvsov mist en 30 minuter senare. Annars var allt som vanligt imorse.. regnade gjorde det också.
Idag har jag pratat med hela familjen på Skype, vart och handlat på Happy Harry's, vart till banken och så var jag och handlade mat till grodan. ;)
Min värdmamma har bett mig stanna hemma nu mellan 12-14 för att det skulle komma en gubbe och fixa lite småsaker här hemma, dock är han inte här än..

Sen skulle jag ju ha lagt in bilder på det jag köpte i Baltimore, men min kamera gav upp och ville inte starta. :(
Så det får duga med en bild från webkameran ;)


Nu sitter jag och lyssnar på Djurgården-Brynäs på SR.se. Tur att jag har det härborta så man hänger med lite!

10 days left!!

Är lite irriterad att de visar ett avsnitt av Gossip Girl som de visade för några veckor sedan på tv.... Det ska vara ett nytt avsnitt juuuu! Drygt.
Hur som helst så har jag vart för slö för att ta nå kort på de jag köpte i Towson.. men imorgon, kanske. :)



Just nu har klockan blivit över 24.00, alltså är det 19 oktober i Sverige. Och DET betyder att pappa och Anna är här om 10 dagar!! Inte nu på fredag, men nästa... :D weeiii!
Jaja... nyss kollade jag på Ullared på kanal5.se där Sandras familj var med, det var kul att se :D Hahaha!
Ska nog lägga mig och läsa lite nu eftersom jag sket i att kolla på Gossip nu.. Om det är någtot jag missar så spelar jag in det iaf ;)
OCH på lördag ska jag gå på Flyers-Toronto!!!!! :D Kommer bli asnice! wohooooo

Sunday in Baltimore

Hejhejhallå.

Förra helgen skulle jag, Becky och Cornelia ju egentligen åkt till Towson, men eftersom att jag var tvungen att jobba så blev det inget med det då. Därför bestämde jag att jag skulle dit den här helgen, dock kunde inte de andra hänga på, så jag åkte dit själv. Haha, första gången jag körde själv till Baltimore! Hittade rätt gjorde jag till och med ;)

Kom fram till Towson strax före 14.00 och träffade på Bryan som jobbar på Ed Hardy.. Pratade en stund innan han var tvungen att gå och stämpla in. Så jag tog en runda på första och andra våningen och gick sen tillbaka till Ed Hardy för att titta runt lite där inne. Fick med mig 2 kepsar därifrån.. (köp en och få en gratis) ;) maha.
Efter det tog jag en runda på tredje och fjärde våningen.. sen blev jag trött i benen. Haha! Jobbigt att gå så mycket! Tog en liten paus och köpte en smoothie och satte mig ner och ringde Elise och Becky.
Jag fick även med mig en Baltimore Ravens jersey med Flacco's namn på ryggen. ;) Bild på det kommer förmodligen imorgon.

Efter att köpcentret stängt så åkte jag och Bryan till Burger king för en snabb middag innan han var tvungen att åka oc jobba igen. (på ett annat ställe) Efter det satte jag mig i bilen och körde tillbaka till Delaware igen. :)

Nu ska jag titta klart på The Hungover som jag började titta på igårkväll, sen sova :)

16 oktober

Igår när min värdmamma kom hem så sa hon "Elin, kom hit och håll fram dina händer och blunda." Eeh ok? Gjorde såklart som hon sa och när jag öppnar ögonen så ligger det 2 st Flyers biljetter där!!! :D:D:D Blev så sjukt glad! Så nu ska jag hitta någon att gå på matchen på lördag med ;)

Sedan så gjorde jag mig iordning och så åkte jag och Becky hem till Cornelia, där jag (äntligen) fick träffa hennes värdpappa ;) När jag gjort det så gick vi ner i källaren och tittade på American Pie 3, som de första två filmerna så är den såklart väldigt rolig!

När filmen var över så åkte jag och Becky hem till Diana och hämtade upp henne innan vi åkte till West Chester för lite party. Inne på Barnabys så var det inte så jättemycket folk när vi kom, men lite senare blev det helt packat med folk! Träffade lite igenkända ansikten och även 3 killar från Holland. Hahaha, de var väldigt roliga och bjöd på dricka. ;) Den ena var gift, men han tog av sig sin ring och ville förlova sig med Becky istället! Så jäkla roligt!



Jag drack ett par orange crush.. det räckte nästan för mig den kvällen. Men dum som man är så köper man ju bara mer och mer.. Haha!
Hur som helst, stället stängde kl 02.00 tror jag och vi åkte tillbaka till Delaware och jag slocknade så fint i Becky's säng. Imorse så var jag såklart sugen på mat.... onyttig mat. Därför bestämde jag att vi skulle åka till Donken, det satt fint!
Sen åkte vi hit och fick lite vägbeskrivningar till en farm där de har pumpor och massa mer.. Det var kul att gå runt där och titta. Dock gick vi aldrig in på själva stället..det kostade $8 i inträde, så vi kände att det inte var värt det.





För ett tag sedan kom jag hem från middag med Becky och Cornelia på Tony's, det blev en väldigt god chicken cheese steak sallad ;)

SJU MÅNDER

Godmorgon.
Igår jobbade jag som vanligt, när jag hjälpt till med middagen här hemma så åkte jag till Becky och så väntade vi på Cornelia och när hon kom dit så åkte vi till Acme och köpte massa grejer till vår middag som blev tacos. Det var så jäkla gott!! Har inte ätit det på flera månader, så det gjorde mig glad..och mätt :D

Haha, igår var jag så himla lat. Jag låg i soffan och tittade på massa avsnitt av 'Kungarna av Tylösand' halva dagen, det var seriöst det enda jag gjorde. Man får vara lat ibland ;) Det programmet förstår jag mig inte riktigt på, men det är ändå roligt att kolla på.

Idag är det fredag och ikväll blir det nog filmkväll skulle jag tro, men vet inte riktigt vart än. Idag har jag även varit här i USA i 7 månader, helt otroligt vad tiden går fort! Snart kommer pappa och Anna också. Jag har bokat hotell på Manhattan till oss från lördag-söndag när de är här, så det blir roligt. :)

Just nu sitter jag och tittar på The Millionaire Matchmaker, det är väldigt roligt! Ska ta tag i mig själv och träna lite innan jag ska duscha och gå och handla lite nödvändiga grejer. (dvs, ingen shoppingrunda)
Så nu lär jag sätta fart här hemma. :)
Hörs!

Nyttig frukost



Nej, inte dierkt... Men fruktansvärt gott! Vanilla chai och en donut ;)

Tell the devil I said hey when you get back to where you're from

Happ. Jag är brunett, det är fortfarande väldigt ovanligt att se sig själv i spegeln och förstå att det är jag. Så himla länge sedan jag var brunhårig!
Var tvungen att färga det typ 2 gånger för att det var så blondt innan.. så det blev lite mörkare än vad jag hade tänkt, men det bleks ju lite efter ett par tvättar, så det är lugnt :)


Så, det är kul med en ny hårfärg även om det var aningen dyrt... Har ju inte råd med sånt egentligen, jag som ska spara pengar! Det gick ju bra.

IKEA & Longwood Gardens

Nu har jag precis hämtat min kamera hos Becky så nu har jag lite bilder att visa.
Igår åkte jag och Noah till hans klasskompis Ryan som han skulle ha playdate med, eftersom de var lediga från skolan. Ryans mamma Suzanne skulle ta dem till Longwood Gardens, PA och jag hängde med. Hon är så himla trevlig och snäll! Longwood Gardens är underbart fint, det är en stor trädgård med alla möjliga blommor, träd och andra växter i och fontäner bland annat. Så Suzanne visade mig runt där, medans Noah och Ryan sprang runt och lekte.

Det började på 1700 talet, då de byggde stället.. Sedan såldes det till Pierre S. du Pont som startade hela trädgårsverksamheten. Förövrigt så är du Pont familjen otroligt rika. Varje år stänger de Longwood Gardens och har en typ familjefest där. Så, lite hitsoria ;)
Dock har jag ju inga bilder därifrån eftersom jag glömde kameran hos Becky, men Suzanne tog lite bilder med sin kamera som hon ska skicka till mig. Men till dess tar jag några bilder från Google. :p



Här ska jag hämta pappa och syrran om 17 dagar! :D


Longwood Gardens


awesome!


Yeah you fancy huh?

Imorse fick jag äntligen sova ut iallafall, jag klev upp runt 10 så det var skönt.
Utan att veta om det så skulle Mark vara hemma halva dagen idag, så då stack jag, Becky och Cornelia iväg till IKEA i Philadelphia en snabbis. Där blev det köttbullar, knäckebröd, kaviar, julbockar och knäckebröd.
Jag kom hem runt 15.00 igen, precis när Mark skulle iväg, så det var bra timing!

Efter det blev det bara slapp.. Jag tog med Matt till en affär som heter Gamestop, han fick ju presentkort av mig därifrån när han fyllde år så han köpte något spel nu.
Sedan hyrde jag The last song från OnDemand, har velat sett den aslänge, så idag passade det bra. Den var dock väldigt sorglig, men bra. Fast efter att ha sett den så blev jag bara väldigt nere...så nu sitter jag och lyssnar på låtar som är typ "jag-saknar-allt-och-alla-tycka-synd-om-mig-själv-låtar."

Jag saknar många hemifrån väldigt mycket.♥

Haha, jag vet inte om jag är konstig eller något, men lyssnar jag på en speciell låt så förknippar jag den med en viss person och minnet jag har med den/dem personerna.
Typ Hotel room service, Hot, I know you want me, I gotta feeling mfl. så tänker jag på min första och andra Alanya-resa förra året. Så jag tänker på alla minnen från den tiden med Jonte, Eric, Johanna, Linda, Carro, Viktor, Gustaf och Remi. Och alla äckliga turkar såklart, men dem försöker jag förtränga. ;)
Hör jag Fairytale med Alexander Rybak så tänker jag på Remi och min och Carro's resa till Oslo förra året. ;) Haha.
Hör jag Hold tight, som var Brynäs intro säongen 09/10 så tänker jag på Anna Palm och Heartbreak. "Brynäs intro!!!" :D
Hör jag Knock you down och Vanilla twilight så tänker jag på Lina och alla våra roliga partykvällar ;)
Hör jag Break your heart, Do you remember så tänker jag på Carro och Heartbreak.
Hör jag Forever med Chris Brown så tänker jag på Linda. Också om jag hör Just the way you are eller Hot tottie så tänker jag också på Linda och alla våra Los Angeles minnen ;)
När jag hör nån låt med Justin Bieber så tänker jag på Giulia, haha!
Aa, de var väl några av dem. Vissa ska jag inte nämna :D Mahaha.

Jag hade faktiskt tänkt att dela med mig av några bilder från dagen, men nu råkade jag glömma min kamera i Beckys bil.. Så det får bli imorgon eller nått. :)
Imorgon bitti kommer även Noah hem från sin pappa, killarna är lediga imorgon för att det är Columbus day. Vet inte vad det innebär, men alla är lediga iallafall. Han kommer tidigt imorgon bitti (kl 9) så jag får gå och lägga mig i tid idag. Höhö.
Hörs♥


9 oktober 2010

Idag vaknade jag kl 08.00(!!!) Jag har nog inte vaknat så tidigt på en ledig dag på väldigt länge! Inte kunde jag somna om heller.
Vid 11 åkte jag, Becky och Cornelia till Marshalls, Kohl's och Concord Mall. Jag som ska spara pengar fick med mig en skiva, en tröja och ett par jeans hem..bra jobbat elin. Jag köpte Bruno Mars nya skiva, den ska jag ha i Volvon ;) Haha.

Åkte hem, tog det lugnt och sedan kom Becky och Cornelia hit så tittade vi på Disneyfilmer, Becky köpte den nya versionen av 'Skönheten och odjuret' idag, så den tittade vi på. Jag hade helt glömt bort vad den handlade om..så himla länge sedan jag såg den. Vi såg också 'Den lilla sjöjungfrun' och 'Aladdin' :) 3 filmer på en kväll är inte illa!


-Brynäs spelade mot Timrå hemma i Läkerol idag, innan 'huvudmatchen' så hade Ove Molin satt ihop ett eget dreamteam som skulle spela mot Timrå's veteraner, i och med att Ove Molin har lagt skridskorna på hyllan som man så fint säger. ;) Så det var hans sista match och då flög de till och med över Tom Bissett till Gävle, då Molin såklart ville ha med Bissett i hans dreamteam!
Jag och pappa var faktiskt på matchen där Bissett gjorde hattrick i gamla Gavlerinken i den fjärde finalmatchen mot Modo -99. Gud vad länge sedan! Men jag minns det fortfarande. Kanske dels för att jag var centimetrar från att få en puck i huvudet som en Modo spelare råkade(?) skjuta upp på läktarn ;) Den pucken ligger fortfarande i vårat garage någonstans..Tråkigt att jag missade alltihopa nu när de hade nästan alla där igen.
Jag tröttnat aldrig riktigt på youtubeklippen från det året... :D

Off to dinner

Jag har precis skypat med pappi. Han ska på hockey imorron, innan Brynäs-Timrå ska Ove Molin ha en match med massa andra Brynäsare, det hade varit väldigt roligt att se, men jag antar att jag får se något klipp på det efter matchen.

SKa iväg och käka middag med Becky och Anna nu!


BYE!

Campout & promenad

Igår hade Noah campout på sin skola. :)


Jag åt min första smore också... Man grillar marshmallows och så lägger man de mellan 2 bitar kex och så har man också choklad imellan, så den ska smälta. Det var väl helt ok. :)


Vi grillade korv


Idag var jag ute på promenad med Foxxy igen för att rensa huvudet.







Less

Nu är jag frustrerad, igen. Jag som hade sett fram emot den här helgen så mycket.
Jag, Becky och Cornelia skulle sova hemma hos Becky idag, hennes värdfamilj är borta över helgen. Imorgonbitti skulle vi åka till Baltimore och jag skulle visa dem Towson.. Och på kvällen imorgon skulle vi vara hemma hos Becky och laga middag och ha det trevligt. Men nej.
Min värdmamma ska till New York med en av sina tjejkompisar över helgen, N's pappa hämtar upp honom idag där han ska spendera helgen och tanken var ju att M också skulle åka till Baltimore idag, men hans pappa och hans flickvän delar bil, så han ville inte att M skulle komma när han inte hade nån bil. Och M vägrar åka till N's pappa över helgen för att han och hans flickvän bråkar typ hela tiden. Det är förmodligen även där N har fått sitt dåliga humör ifrån btw.
Så det hela slutar med att jag måste stanna hemma med M, bara för att han vägrar åka någonstans. Min värdpappa ska åka med hans dotter till New Jersey så han kan inte stanna hemma heller.
Så, helgen kommer att spenderas här hemma i huset, med M sitta uppe på sitt rum med sin dator, så honom kommer jag inte ens att märka av när jag är hemma, förrutom när jag måste påminna honom om att äta.

Att allt ska vara så komplicerat. Nu ska jag ta en långpromenad med hunden  igen.
Hörs.

Elin's första och sämsta videoblogg. ever. haha

Jag ber om ursäkt för att jag ser ut som ett troll ;)
Det lär ju finnas en anledning till att jag ska fixa frillan på onsdag!

Jag antar att det är min dator det dåliga ljudet kommer ifrån, men lite hörs det ju iallafall...



October 7th.

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit och träffat Giulia innan hon åker hem till Danmark idag. Så tråkigt, jag önskar att hon kunde stanna :)
Hon skulle iallafall skicka lite grejer hem med posten så jag mötte henne och Xenia på postkontoret i Hockassin.
Haha, hon gömde sig för att hon inte var fixad.... x)



På vägen dit stannade jag på Dunkin' Donouts och köpte en munk och en vanilla chai, så jäkla gott!! :) Så det blev min frukost. Det är superfint väder ute, så får se om jag tar med Foxxy ut på en promenad igen.
Helgen kommer bli nice! Imorgon åker min värdmamma och hennes vän till NY och kommer vara där hela helgen, båda killarna ska till Baltimore, och förhoppningsvis åker jag, Becky och Cornelia (ev. någon mer) till Towson, MD på lördag. :D

Update, 6 okt

Ja, so ni kanske märkte så var jag inte på topp när jag skrev det förra inlägget.

Det är bättre nu. Jag kände mig mycket bättre efter att jag vart ute och gått i skogen med Foxxy en timme på förmiddagen, så det var skönt.

Min värdmamma har inte kommit hem än, hon är ute på middag med någon som hon jobbar med. Så här har man varit effektiv idag med ungarna ;) Haha.
Jag har precis lagt Noah och Matt sitter nere vid tvn, med sin dator i knät, såklart ;) Mark vet jag inte vad han gör riktigt, han är utomhus iallafall. :p

Jag är väldigt trött och ska nog lägga mig och läsa snart innan jag slocknar. Jag har köpt Lauren Conrads andra bok 'Sweet little lies' som jag håller på att läser nu.
Sen har jag lyssnar sönder Bruno Mars nya singel, Grenade också.. :) Väldigt bra!


-Om 23 dagar kommer pappa och Anna hit! =)

6 oktoberrrrrrrrrrrr

Igår hade jag ett litet breakdown, det var mindre roligt. Mitt minsta värdbarn hjälper jag ju med läxorna varje dag efter skolan, han tycker såklart inte det är kul med läxor, men det måste ju göras. Han brukar oftast inte vilja att jag ska sitta bredvid honom medans han gör dem, men igår ville han det. Så då gjorde jag ju såklart det.
När han var färdig med matten så såg jag att han hade gjort ett fel och jag sa till honom att titta på det igen och se vad han hade gjort fel. Han blir i vanlig ordning sur och arg och säger att jag inte fattar någonting för jag inte är amerikan. Det kan jag ta. Men när han sedan håller på med sin andra läxa där han ska läsa en liten text och sen svara på frågor om texten så kryssar han bara i något random svar, utan att läsa texten. Jag sa såklart till honom att man måste läsa texten innan man kan svara på frågorna osv..
Han blir väldigt arg och upprörd, som vanligt, och slänger ur sig massa onödiga grejer.. typ "Svenskar vill bara förstöra för sina barn" osv, jag vet att han inte menar det, men där fick jag nog. Jag sa något i stil med att vi var tvugna att vänta tills hans mamma kom hem så hon fick ta det med honom, då blir han ännu argare och säger att han ska döda mig om han gör det. (Den meningen låter inte så farlig på engelska, insåg just att det lät lite värre på svenska, men det är lugnt ;))

Jag sa inte så mycket mer om det och pratade bara med Mark som precis kom in när han hade sagt det han ville. :p Vi började göra mat och när min värdmamma kom hem så pratade jag med henne om det. Hon sa såklart att han inte ska göra så och frågar mig vad hon ska göra.. Jag vet väl inte? x) Om han var min unge så skulle jag ha massa saker att ändra på, bland annat hans diet. Han äter alldeles för mycket. Bah.
Men hon sa iallafall att hon skulle börja med någon tavla där man skulle skriva upp hur han har varit på dagen, och har han varit snäll så får han efterrätt. Vilket egentligen inte spelar sån stor roll, för han äter det nästan varje dag iallafall, vanligtvis glass.

Sådär. Då fick jag ut det mesta jag ville skriva.

Efter middagen så åkte jag till min andra middag för kvällen. Haha :) Giulia hade sin Goodbye-middag på Applebee's. Det var Giulia, jag, Xenia, Johanna, Amy och 2 andra tyska aupairer som jag inte vet namnet på. :p
Det var väldigt trevligt iallafall, men tråkigt att Giulia åker hem till Danmark på torsdag. :( I'll miss you!! ♥

Anyways... Idag ska jag ut på en långpromenad med hunden, det är jättefint väder ute, så det blir nice!
Såhär roligt har jag i bilen, medans jag väntar på killarna att sluta skolan. ;)


På onsdag om en vecka ska jag fixa frillan...spännande att se vad jag bestämmer mig för ;)

Söndagen

På helgerna så låser jag alltid dörren till mitt rum, då vet jag att jag får vara i fred och sova så länge jag vill. Tills igår. Jag vaknar lite halvt av att någon står och försöker öppna min dörr, men den var ju som sagt låst, och så länge det inte är någon som knackar eller säger mitt namn så skiter jag i det, för jag vill ju sova. :p Det blir tyst efter en stund och sen kommer Noah in genom dörren, han lyckades låsa upp dörren ut ifrån... Great.
Inte nog med det, jag låtsades sova så kanske han skulle låta mig vara i fred så jag kunde sova vidare, men där hade jag ingen tur heller. Han börjar med att typ klappa mig på huvudet väldigt försiktigt och när jag inte reagerade så började han peta mig i ansiktet, haha! Då frågade jag vad han ville, så sa han "It's time to go up Elin!" Varav jag frågade vad klockan var, och han sa 7.00. WHAT??? Ungen väcker mig klockan 7.00 på min lediga dag! :p Jag sa att jag skulle sova några timmar till och eskorterade han snällt ut ur mitt rum och låste dörren, igen. Jag somnar om, Noah kommer in en timme senare och säger att han vill ha frukost. Jag sa bara att han skulle gå och kolla med hans mamma, så sov jag i ett par timmar till ;)

När jag ätit frukost och gjort mig iordning så hängde jag på min värdmamma till Dick's, det är typ som Stadium eller Inter sport, hon behövde nya träningsskor. Haha, vi hittade mössor också, de var riktigt mysiga! Jag skulle inte köpa den från början för den kostade 35 dollar, vilket kanske är lite väl mycket för en mössa (eller så har jag blivit snål), men min värdmamma tyckte att jag skulle ha den så hon köpte en till mig och en till sig själv. Så nu har vi exakt likadana mössor. ;)


Vi stannade på Wawa på vägen hem och köpte med oss lunch innan vi åkte till Noah's klasskompisar, Dallas och Dakota som hade födelsedagskalas, det var kul där. De har 4 hästar och getter, dock var 3 av hästarna väldigt beniga och smala...


Vi åt tårta innan vi åkte tillbaka hem hit och jag hoppade in i Volvon och åkte hem till Cornelia där Becky också var så kollade vi på första och andra American Pie filmerna. =)


october second.

Men först ska jag berätta lite om october first, vilket var igår ;)
Jag träffade Giulia för lunch på Friendlys, hon kom hem från LA i torsdags och hade massor att berätta om! Efter lunchen så åkte jag till skolan och hämtade upp Matt, sedan hem och tog det lugnt. Skypade lite med pappa innan jag åkte iväg för att köpa ett presentkort på GameStop till Matt eftersom han fyller år idag.

Igår kväll åkte jag en sväng till Camilla och Sara i Landenberg, för att lite senare åka till en fest i Newark för att träffa lite nytt folk. Det var faktiskt helt okej, de var jättetrevliga och försökte göra en brasa när vi kom, som de fick igång efter kanske en timme efter att vi kom. Det var mysigt att sitta ute vid brasan :)

Vi åkte hem strax innan 12 så det var skönt att komma hem i tid. :)
Idag sov jag till 11.30, vilket var nice! Och som sagt, Matt's födelsedag och jag hjälpte till att städa lite innan hans gäster kom, samtidigt som jag var tvungen att fixa allt till kvällen.

Jag mötte gästerna i dörren när jag var tvungen att åka, det blev lite stressigt på slutet. Jag var tvungen att ta ut pengar och köpa middag, så det gjorde jag på mitt älskade Wawa, och sedan åkte jag och tankade efter det. Maten åt jag medans jag var på väg till Nick's (min LCC) hus. Där träffade jag alla andra aupairer och vi pratade och åt lite innan vi carpoolade till Bates Motel.
Diana och Elin (Woods) ;)

Cornelia och Becky :D

Ang, Cornelia, Becky, Elin and Diana!

Elin and Cornelia =)

Haunted house



Hayride!

Det var alltså 3 "attraktioner" eller vad man nu ska kalla det. Det första vi gjorde var Hayride, det var det som var minst läskigt, men ändå inte helt ofarligt ;) Vi åkte ut i skogen där de hade massa folk utklädda osv, men det var kul!
Den andra grejen var att man skulle gå igenom ett majsfält...det var faktiskt ganska läskigt då man inte såg så mycket, men det jobbade söta killar där inne! (De såg iallafall ut att vara söta bakom allt smink de hade på sig ;)) Haha!
Och den sista och mest läskiga var the Haunted house, spökhuset, där jag, Diana och Becky blev instängda i ett litet rum. Alltihopa var väldigt bra gjort, dock skulle jag inte ta med småbarn dit ;)
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra på dagen, men det visar sig, lär väl sova ett tag först. På kvällen ska jag nog åka till Cornelia och titta på film =)





Bates Motel

Bates Motel är ett ställe i Pennsylvania som de har varje år på Halloween, det är ett horrorhouse, ett av USA's värsta.(!!!!) Seriöst, jag hatar såna ställen! Tydligen kommer de fram och tar tag i en och grejer, jag kommer ju börja gråta då! Haha, jag starkt ogillar det.



Sen att jag måste betala 25 jäkla dollar för att bli skrämd och börja gråta bli ju ännu roligare ;)
Och så måste man såklart klä ut sig... Ska jag kanske vara Elin Nordegren Woods med en golfklubba i handen? Hahaha, det hade varit kul, men vi får se.
Idag träffade jag också Anna på Main St. för lunch på Panera bread. :)
Ska nog gå och lägga mig snart... är supertrött och klockan är typ 20.00..

RSS 2.0