Dagen före nyårsafton

Tjaaa.

Dagen har varit relativt lugn. Ställde mitt alarm på 8.30, varför vet jag inte  riktigt, men jag kände att jag var tvungen att dra mig upp i hyfsat bra tid. Självklart råkar jag stänga av det när det väl går av och sover i en timme till. Efter att jag ätit frukost så satte jag mig med min uppsats som jag ska försöka göra klart snart.

Ikväll åkte jag och träffade Becky på Sheilas party world och köpte lite grejer inför nyårsafton. :) Sedan åkte vi förbi Christiana Mall också, dock köpte jag inga kläder.
Och nu har jag precis skypat med världens bästa Lindson, alltid lika trevligt. ;)

Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser våra L.A. bilder. Hahaha. ♥




"Här har Lauren kissat." Hahahaha

Imorgon är det nyårsafton. Jag kommer förmodligen inte hinna skriva här imorron, så GOTT NYTT ÅR!! ♥ Jag saknar alla er där hemma.

Lite lätt irriterad

Det är ingen stor grej egentligen, men vi hade bestämt att vi skulle åka till Concord Mall idag på eftermiddagen för att gå runt och titta och äta middag på Melting pot. Nu har jag suttit här jag varit iordning gjord i några timmar och när jag nyss gick ner för att se hur vi skulle göra ska blir det inte av alls.
Bara för att mina värdbarn inte vill gå så skiter vi i det totalt, det enda de har gjort idag är att sitta och spela Wii sedan klockan 10 imorse! Nu är klockan 17.00 och de har gjort en paus på hela dagen för att äta.
Hade jag vetat de så skulle jag ha åkt dit själv för 2 timmar sedan, nu är det försent då jag ska träffa bland annat Becky på Starbucks för att försöka planera nyår, får se vad de blir med det.

Förhoppningsvis kan vi åka dit imorgon istället.

JVM 2010

Okej, så nu har JVM börjat på riktigt, vilket såklart är väldigt kul.
Det som suger är att jag sitter i USA, ca 6 timmar från Buffalo och kan inte åka och se matcherna, kan inte ens se Sveriges matcher på TV'n här!! De visar bara alla USA's och Kanadas matcher, vilket är väldigt tråkigt. Så första gången jag kommer få se Sverige spela är på nyårsafton, kl 20.00 börjar den matchen och spelas mot just Kanada. Självklart så hoppas jag Sverige slår Kanada så hårt den här gången, men tyvärr tror jag inte det kommer att funka.

För ett par timmar sedan såg jag matchen mellan Kanada-Tjeckien och Kanada vann, inte helt oväntat, med 7-2. En kanadensare skickade en tjeck till sjukan efter en kort tid också. Jag gillar inte riktigt hur de spelar, men de är ju samtidigt väldigt bra.
Tidningarna skriver att detta året är det Sveriges tur att ta guld, men jag tror att det kommer bli svårt.


Ok, jag har ändrat mig ;) Sverige kunde vinna över Kanada trots allt, vilket var sjukt bra gjort! ;)



Nu har jag suttit med min uppsats en stund och har skypat med Emil i typ 40 minuter och pratat om typ allt möjligt. :P Dags att gå och lägga mig och läsa ett tag och sedan sova. :)

Det går mot ljusare tider..(hår)

Gud vad sämst jag är på rubriker, så himla tråkiga.
Igår var jag ju till Ferarri hair salon för att fixa till frillan lite, jag blev riktigt nöjd trots att jag blev kvar där i nästan 3 timmar. Så nu är mitt hår inte alls lika mörkt längre och är typ ljusbrunt med lite ljusare slingor i. :)




27 dec 2010

Amerikanarna beter sig som att de aldrig sett snö förrut. Alla nyheter handlar om snön som kommit de senaste 3 dagarna, värst är det runt New York och New Jersey, Philly ska också få mer snö, men inte lika mycket. Här kom det cirka 1dm. De ställde in football's matchen mellan Eagles-Vikings igår också, det gillades verkligen inte bland Eagles fansen. Nu är matchen framflyttad tills imorgon, tisdag. Det var första gången på jag vet inte hur många år en football's match hade spelats på en tisdag. Haha.

Igår gjorde jag absolut ingenting, satt framför TVn hela dagen, tittade bland annat på The Town som var väldigt bra. När klockan närmade sig 18.00 kände jag att det var dags att göra något, så jag bestämde mig för att åka till Marshalls bara för att komma ut lite. Det snöade fortfarande medans jag var ute, och när jag kom dit så var det stängt.. wtf??
Så jag åkte vidare till Kohl's, där var det 5 bilar på hela parkeringen, det var inte så många som var ute och körde :p

Idag vaknade jag 8.30 av mig själv, jag hade ställt klockan på 10.00 då jag hade en klipptid 12.30. Så nu är jag fin i håret igen, lite ljusare :)
Mina värdföräldrar är hos sina vänner och jag har jobbat lite med min uppsats och även tittat på Eclipse. Jag kunde inte hålla mig, så jag beställde den från OnDemand, hehe.. "I am hotter than you." ;)
Imorgonkväll kommer killarna hem också, vilket betyder att det är tillbaka till jobbet på onsdag. Det skulle vara otroligt skönt med ett break för mig just nu. :p
Förresten så har jag bara 2 månader och 18 dagar kvar att jobba här i USA innan det är dags för lite ledighet i L.A. innan jag kommer hem till Sverige igen. ♥

Christmas Eve & Christmas Day

Tänkte berätta lite kort om min Julafton här borta. :)
Här i USA så firar ju Amerikanarna jul den 25 december, men eftersom att Noah och Matt skulle åka till Baltimore på Christmas Day (25) så firade vi den 24. :) Alltså blev det inte så mycket annorlunda. Dock kunde inte min dator ladda mer Kalle Anka, så det blev inget av med det, men det funkade helt ok ändå.
På Christmas Eve så vaknade jag runt 9.00 på morgonen utav att höra Noah, Matt och Bonnie nere vid granen, de var redo att öppna alla julklappar, så jag sprang ner dit jag med! Mark var lite sliten från dagen innan då han och Bonnie var på julfest. Haha.
Utav min värdmamma fick jag massa godis från IKEA, en tröja och en keps från Ed Hardy, en pyjamas och tröja från VS och Love Pink, jeans, jeggings och 2 tröjor från Hollister och ett armband av Noah som det står "♥ to shop" på.  :D Min värdmamma är så himla snäll!








"Have you had one of those orange-muffin-things?" Haha!! (Frukost) ;)

Mitt på dagen var det ganska lungt, jag skypade med mamma, pappa, Anna, farmor och farfar medans de öppnade alla deras presenter där hemma, så det var kul! :)
Senare på eftermiddagen kom Bonnie's syster Margie plus hennes pojkvän Keith, Bonnies mamma Gladys och Margies son Alex.




Keith fick ett utbrott efter middagen och stormade ut genom dörren för att han inte tyckte att Margie hade behandlat honom bra, och kom sedan tillbaka för att ingen av hans kompisar ville komma och hämta honom. Haha. Han har lite problem den killen. Iallafall, vi spelade det nya Michael Jackson Wii-spelet Matt fick i julklapp, det var riktigt roligt, men svårt :D

Margie, Mark, Bonnie & Gladys. :)
På Christmas Day åkte vi till Mark's familj i Philly och firade lite med dom, det blev skinka, kalkon, stuffing, greenbeans, cranberry sauce osv. Det var riktigt gott, och till efterrätt blev det cheesecake. :)
Sedan blev det lite present öppning och så pyste vi iväg till nästa fest. Maha :)
Vi åkte till West Chester där Mark's kompis Rob bor (asnice hus btw!). Det var massor med folk där och alla var trevliga, öppen bar och allting ;) Jag sprang runt och kollade runt i huset och Rob och hans fru Dolly har nyss fått tvillingar så de ville anställa mig på deltid för att hjälpa till med dem. ;) Han visade mig "mitt nya rum" också. Haha! I källaren hade de en biosalong, ett gym, biljard, en bar och bastu. :)





Nu är det dags att sova snart. Jag sov till 12 idag... :P
Jag har sån ångest över uppsatsen jag måste skicka in på fredag.. jag har skrivit 4 rader. Vet inte var eller hur jag ska börja... :/
Imorgon ska jag åka och fixa frillan också, så jag hoppas det blir nice.
Idag har det faktiskt snöat också! Typ halva dagen, så jag har varit glad idag! :)






GOD JUL ALLA I SVERIGE!!

24 december 2010.

Nu har det ju faktiskt varit Julafton hemma i Sverige i över 3 timmar redan, så det är dags för ett blogginlägg ;)
Dock har jag inte så jättemycket att skriva om. Jag saknar såklart alla hemma, men att fira jul här borta blir nog inte så jobbigt som jag hade trott, min värdfamilj har blivit som min andra familj, fast min värdmamma och värdpappa är som kompisar istället för mina chefer. Haha.
Jag vet att jag har sagt det hundra gånger, men jag hade verkligen inte kunnat komma till en bättre värdfamilj! Även om jag kan tycka att det är jobbigt endel så får man ändå inte ta det personligen.

Imorse fick jag sovmorgon vilket var väldigt skönt, även fast jag vaknade upp med världens huvudvärk som jag inte vet vad den berodde på..
Hur som helst, jag åt knäckebröd med skinka + hallonsaft till frukost och sedan begav jag mig iväg ut för att köpa lite grejer som fattades. Jag var inne på Rite Aid och hittade en tomteluva :D Sedan var jag på Happy Harrys och köpte såna klisterlappar man sätter på paketen så man ser vem det är ifrån (glömt bort vad det heter).
Och sist men inte minst var jag på Big K-Mart och köpte band till mina paket.
Nu är jag nästan helt färdig med alla paket, bara ett kvar. :)

Ser ni hur lång tomteluvan är? :p

Idag klädde vi även vår fina gran i vardagsrummet, den blev superfin! :)
Noah hjälper till att klä granen,


Noah tror fortfarande på tomten, så han har också mer än dubbelt så många paket nere i källarn som är från tomten ;)


Massa paket och en nyfiken Foxxy :) Bilden längst ner till höger och högen till höger är mina paket. :) Hihi!
Nu måste jag fixa iordning allt. Mark och Bonnie är på julfest någonstans, Noah sover i soffan nere och Matt sitter med sin dator nere i soffan. :)

Jag saknar er jättemycket och hoppas att ni alla får en superbra jul! ♥

GOD JUL!! :)


22 december 2010

Jag trodde att min dator hade typ dött idag när jag startade den. Precis ALLT var borta, alla bilder, all musik, alla filmer osv. Det enda viktiga jag hade var ju ändå bilderna. Jag blev väldigt frustrerad och fattade inte vad som hade hänt. Efter en stund så provade jag att starta om datorn och vipps så var allt där igen, jättekonstigt.
Jag fattade ingenting. Men nu är allt här igen och idag har jag sparat de viktigaste bilderna över på CD.

Imorse efter att jag skjutsat killarna till skolan så åkte jag och min värdmamma till Kohl's för lite sista minuten shopping. När vi var där så kom vi på att vi hade glömt att äta frukost så när vi var klara där strax före kl 10.00 stannade vi på Mc Donalds för frukost, det blev en bagel med ägg,ost och bacon. Plus en stor coca-cola, nyttigt va? Haha.
Efter det så åkte vi till killarnas skola igen för att se lower schools Holiday concert. Det var tredje och fjärde klasserna som sjöng och dansade lite. När det var slut åkte vi hem igen, Noah åkte på lunch med hans pappa. Sen dess har jag inte gjort så mycket, hämtade Matt kl. 18.00 och sen åt jag middag (köttbullar & potatismos) och nu sitter jag här på mitt rum med den där jäkla uppsatsen jag måste göra inför helgkursen jag måste gå på 8-9 januari. Hur ska jag få ihop en fem sidors uppsats med ett yrke jag vill utbilda mig till, när jag inte ens vet VAD jag ska bli?? Någon som kan hjälpa? x) Jag orkar inte. Haha.


Jag saknar min älsklingsvovve jättemycket ♥



Det är ju jul snart!!


Tihihi, Foxxy låg och sov medans jag knäppte kort. :)
Gosigare vovve får man leta efter, henne kommer jag verkligen sakna när jag ska åka hem!

Det här med att åka hem tänker jag på varje dag nu, försöker föreställa mig hur allt kommer bli när jag kommer hem, allt kommer ju vara nytt. Tur att själva Gävle och mina vänner kommer vara sig lika iallafall. ;)
Varje dag så tänker jag på hur det kommer vara typ på Arlanda när jag kommer tillbaka.. Vi ska iallafall äta på Max i Uppsala på hemvägen, det har jag bestämt sedan länge! Haha.
Yeye... nu ska jag fortsätta slå in mina julklappar till familjen. :)

* - Mormor och morfar, tack så mycket för pengarna! De kom in på mitt konto.


19 december 2010

Pratade nyss klart med Linda på telefonen, vi pratade om typ ALLT. Men mest om att komma hem, och hur mycket vi saknar det hemma. Linda kommer ju hem nu i januari och jag i april. Vi har varit med om så himla mycket och höjdpunkten var nog L.A. faktiskt, därifrån finns det många fina och roliga minnen ;) Hahaha.

Dagen har varit bra, jag vaknade vid kl 9.00 och låg och drog mig i sängen en timme, det var så skönt!
Jag åt frukost bestående av 2 munkar från Dunkin' Donuts och hallonsaft. Efter det började vi med julbak, vi började med Chocolate chip cookies, sen Sugar cookies (vilket är precis vad det låter som, sockerkakor) och sen byggde vi ihop pepparkakshuset jag köpte från IKEA för ett tag sen.
På eftermiddagen åkte vi och köpte en julgran (äntligen), och satte upp den i vardagsrummet. Dock är det inget pynt i den än...








Det var allt för nu ;) Ska lägga mig och läsa Twlight nu. God natt♥

Longwood Gardens at night

I fredags åkte jag och träffade Becky på Longwood Gardens för att se alla juldekorationer de sätter upp varje år. De var riktigt fina! :) Tyvärr så blev inte bilderna bra alls, men de får duga :p







Efter Longwood åkte vi till Tyler's och åt mat. Vi hade tur som fick typ det sista lediga bordet där inne :p (Och en väldigt söt servitör ;) ) maha :D

Magsjuka.

Turns out att magsjukan här i huset sprider sig väöldigt lätt. Nu är alltså Noah, min värdmamma och Matt magsjuka. Jag bara väntar på min tur. Finns det något man kan äta för att förhindra att bli smittad? Jag orkar inte vara sjuk nu.
Sen i tisdags har jag suttit här hemma och gjort absolut ingenting förrutom att titta på tv. Låter kanske ganska skönt kan vissa tro, men inte med sjuka barn i huset. wäh
Så idag vet jag inte vad jag ska hitta på, stänga in mig på rummet och titta på filmer och undvika dem andra? Haha.
Just det, min värdmamma är lite rolig om det här när man är sjuk. Glass och läsk hjälper väl inte så speciellt mycket mot magsjuka? Det är iallafall det enda de äter och dricker nu för tiden. Igår åt N 8 glasspinnar innan klockan var 11.00 och under hela dagen drack han en 1,5 liters läsk helt själv. Det kan väl inte vara bra?


Lite skillnad :p

9 månader i USA!

9 månader sedan jag lämnade Sverige! 4 till, sen är jag hemma :)

I förrgår blev Noah magsjuk och har stannat hemma från skolan sen dess. Nu är även min värdmamma dålig och ligger i sängen. Jag känner mig ok hittills faktiskt, det enda är att det är lite kyligt här i huset så det blir kallt. Men det är ok.
Så igår var jag hemma med Noah hela dagen, vi satt och kollade på tv och spelade lite med hans bakugans. (typ Pokémon)
Det är typ det vi har gjort idag med. Just nu sitter han och kollar på tvn nere.

Snart är det julafton också... min värdfamilj har inte riktigt bestämt sig än om vad de ska vara, DE eller MD?
Jag har lite random bilder från min ipod och kamera också som jag inte visat än,

För att visa hur 'mycket' snö vi har fått så var jag tvungen att ta kort på mitt hår för att de skulle synas ;)

Grannarnas juldekorationer

Me and Foxxy :)

Världens sötaste corgi :)

Juste, på tal om jul också så har min värdmamma köpt inte mindre än 22 julklappar till bara N. Och allt är leksaker, inga kläder medräknat eller så. Helt galet.

12 December

Den här helgen har jag inte gjort mycket alls med. Jag nöjt av min välförtjänta sovmorgon som jag inte haft på två veckor. :)
I fredags åkte min värdmamma och Mark med Noah till Baltimore och jag stannade hemma och hämtade Matt från simträningen kl 18.00, på vägen hem stannade vi på Subway för att köpa middag. Resten av kvällen blev lugn, vi kollade på tv.
Efter att jag sovit ut ännu en gång på lördagen så åkte jag och min värdmamma till Christiana Mall för att kika lite. Vi blev fast på Apple Store en bra stund och jag köpte en iPod touch som nu har blivit min nya BFF. ;) Love it. Tack familjen!!
Skulle ju köpa en iPad först, men i slutändan så visade det sig att bli mycket dyrare än vad jag räknat med.
Vi köpte med oss mat från Chick-Fil-A hem. Resten av dagen och kvällen lekte jag med min nya iPod. Halvtittade också på en "skräckfilm" som de andra satt och kollade på, Pet Semitary hette den. Inte så jättebra....

Idag åkte jag till IKEA i Conshohocken där jag mötte Chris och Kalle. Blev köttbullar, potatismos och lingonsylt. :) Köpte också hem lite svenskt godis på samma gång.
Efter IKEA så åkte vi till Starbucks och satt där i typ en timme och spelade kort. :)

Imorgon är det Lucia!! :)



The hangover

Nej, inte filmen.
Efter att min värdmamma tog fram tequila och margarita-mixen igår så gick det utför. Haha. Så illa var det inte, men det blev några drinkar.
Så imorse vaknade jag upp kl 06.30 med huvudvärk, så det var bara att ta en alvedon och dricka massa vatten och börja jobba.

Igår var jag till Walmart och Kohl's, kom hem med lite nya grejer och julklappar. Till mig själv köpte jag ett litet ljus som luktar lavender, schampo och balsam. På Kohl's köpte jag 2 par Levis jeans och ett par leggings, sedan julklappar på det.
Jag har fortfarande grejer jag måste köpa till jul, men jag har väldigt svårt att komma på vad jag ska köpa till Matt och Mark... Så jag får se vad jag ska hitta på till dem.

Ska fortsätta titta på tv nu. :)

Nervös

Har hämtat mig nu efter helgen, har gått och lagt mig mellan 21 och 22 nu de två sista dagarna.
Imorse var jag nere och sprang i 30 minuter, vilket var skönt! Sedan hade jag tänkt att göra svenska kanelbullar, men vi hade inget smör, så det får vänta tills ikväll.

Innan fredag så lär jag Cultural Care veta vilka datum jag vill åka hem på... Så jag tror att jag ska ta de 3 sista dagarna på mitt visum, eller ev. lite tidigare. Under min resemånad så kommer jag iallafall åka tillbaka till mitt älskade Los Angeles, så himla roligt varje gång där! Ska lätt till Universal Studios igen och åka The Simpsons Ride ;)
Jag börjar även få lite smått panik över min packning. Jag skickade hem ett paket förra veckan med massa linnen och t-shirts som jag inte använder nu, men jag kan inte sitta och skicka såna när jag måste ha hem mina tjocktröjor, det får bara plats 3 st i den största lådan som finns.. Och det kostar $55 (375kr) att skicka. :(
Förhoppningsvis kanske pappa kan komma över en sväng till så kan han ta med en massa grejer igen ;) Skulle vara kanon, haha.

Trots allt jobbigt som har varit nu så är jag glad att återigen vara Gävle och Sätrabo och inte mer typ 'Sandviken-bo'. Hehe. Det kommer bli roligt att komma hem till Gävle och se allt nytt, men också otroligt konstigt. Jag kommer att ha två helt nya hem.
Just nu sitter jag och lyssnar på Brynäs-Linköping på SR.se nu innan jag hämtar Noah från skolan. Andra perioden börjar snart. :)

L.A och Zuma beach

Baltimore - weekendklass

Det var lördag morgon och klockan ringde kl 04.15, vilket är alldeles för tidigt. Johanna kom och hämtade upp mig klockan 05.00 och vi körde till Oxford, PA för att träffa Elena och byta bil till hennes. Så åkte vi till Baltimore och min första weekendkurs. När vi kom dit strax efter 07.00 så checkade vi in, slängde in väskorna på rummet och sen var det frukost.
9.00 satte det igång med introduktion, vi skulle även bila grupper, 10 st i varje. Vi skulle lära oss namnen på personerna och sedan hitta på en sång och en dans som vi sedan skulle visa för alla andra. Jättekul.
Ingen i min grupp var så påhittig och vi bara sjöng nån julsång.
Första riktiga lektionen var Adjusting to Differences där vi spelade kort. Sen var det lunch. (varje lektion är 2h) Maten var faktisktsupergod och de hade massa olika man kunde välja ibland. Efter lunchen så var det Women's healh, där vi bara satt och lyssnade typ. Två timmar senare var det Idioms II och sen Psychology: Negotiation, som var ganska segt. Sedan kl 19.30 var det middag, åter igen väldigt god mat! En timme senare fick man välja mellan att titta på en film, magdans, och DDR (vad nu det är). Jag, Johanna och Elena valde magdans, viljet är svårt! Men det var roligt :P
Sedan fick vi äntligen gå och sova, efter att hållt igång från 04.00-22.30. Helt slut.
Dagen efter gick jag upp 7.30, gjorde mig iordning och sedan åt vi frukost innan första lektionen för dagen började kl 9.00. Det var Behavior management (i 3h), sen var det lunch dags. Efter lunch var det Games that teach, så vi satt och målade hela lektionen. Sista lektionen var Money och efter den var slut kl 17.00 så fick vi åka hem! :)
Klockan 19.00 var jag hemma igen och åt middag innan jag gick och la mig.

Nu när allt har vart dåligt förra veckan och jag funderade starkt på att åka hem så har jag lyssnat på den här låten.. Jag har haft sån fruktansvärd hemlängtan.

I can see right through you

Imorse när jag kom tillbaka från att skjutsat killarna till skolan så var min värdmamma fortfarande hemma, det händer inte så jätteofta. Oftast har hon åkt till jobbet när jag kommer tillbaka.
Idag satt hon och skulle beställa grejer från VS hemsida, och så kom vi in och började prata om min familj hemma i Sverige. Jag bröt ihop. Det var första gången min värdmamma har sett mig gråta och faktiskt vara ledsen och inte för att jag skrattar tills jag börjar gråta som det annars är. Vi pratade om typ allt.

Efter att hon åkt till jobbet så åkte jag och handlade mat. Sedan slappade jag hemma bara innan jag hämtade Noah från skolan. Guess what?? Bilen startade idag!
Eftersom att det är fredag så slappade vi bara efter skolan och sen hämtade jag Matt vid 18.00, nu har vi precis ätit tacos som var supergott!
Här är lite bilder på vad jag köpt under de senaste veckorna,
Mina skor, 4 par hade jag med mig hemifrån.


Nike tröja från Dick's.


Min värdmamma köpte en julstrumpa till mig med vovvar på :)


Grejer från Kohl's (Lauren Conrad) och den svarta är från Express

Jacka från LC


Jag blev så glad när jag var in på Lindson's blogg och fick se bocken hemma i Gävle. :)
http://merjuligavle.se tihihi

Nu måste jag börja packa inför Baltimore! Vi åker kl 05.00 imorgonbitti.. weeiiii.

Min otursvecka fortsätter...

När jag hämtade Noah idag så brukar vi alltid stanna vid baseball fältet där han och hans klasskompisar brukar leka efter skolan. När vi skulle åka därifrån så startade inte biljävlen...Den typ hackade och jag förstod att det var batteriet som det var fel på. Det var bara att gå till middleschool och leta reda på någon som kunde hjälpa.
En väldigt snäll Mr. nånting hjälpte mig och jump startade bilen. (Jag kommer inte ihåg vad det heter på svenska)
I början visste ingen av oss vart batteriet överhuvudtaget var någonstans på bilen, men efter lite letande i manualen så hittade vi rätt.
Bilen startade iallafall igen och vi kunde åka hem och göra läxorna.
Cirka 1½ timme senare ska jag hämta Matt från simträningen kl 18.00, jag hämtar han på skolan dit bussen kommer och släpper av dem. Idag kom inte bussen förrän 18.50(!!!!) Jag var så less. Så vågade jag inte ha bilen igång längre för jag trodde batteriet skulle dö igen, så jag hade ingen värme. Efter 40 minuters väntande så gick jag in i gympasalen och väntade där.

Egentligen har jag endel bilder att lägga in här, men jag har inte haft ork på hela veckan.
I helgen ska jag åka på helgkurs i Baltimore med Johanna och en tjej från Tyskland. Ser inte fram emot det allt för mycket, men jag måste ju gå för att få mina credits. Så jag blir där från lördag morgon (fruktansvärt tidigt!) tills på söndag kväll. Så någon sovmorgon kommer jag inte att ha förren nästa helg.

Sen så är jag så otroligt glad att jag har såna fina vänner som stöttar och hjälper mig nu när det är svårt. ♥
I love you guys.

Är väldigt trött nu, så jag ska lägga mig och läsa snart. Imorgon lär jag packa inför helgen också.

I had a dream about JB.....

Haha x)

Skitvecka

Den här dagen började inte bra heller, imorse kom Noah på att han hade ett skol-projekt som skulle vart klart förra veckan att lämna in. Så vi skjutsade Matt till skolan, sen hem med Noah igen och göra klart det och nu har jag skjutsat han till skolan också. På hem vägen körde jag över en ekorre. Han sprang och satte sig på vägen precis framför mig. Sedan regnar det också, typ monsunregn.

Nu sitter jag och tittar på The Victorias Secret Fashion Show som var igår, jag orkade inte titta igår så jag spelade in det.

30 november 2010

Den här veckan började på sämsta möjliga sätt när jag pratade med min familj på Skype igår. Absolut den värsta dagen sedan jag kom till USA. Inte värt att gå in på allt här, men vårat hus i Forsbacka är ju sålt, vilket jag var väldigt glad över. Dock kommer jag inte bara ha ett nytt hem när jag kommer hem igen, utan två. Ett på Staketgatan och ett på (förmodligen) Sätra.
Jag har haft den känslan länge att det skulle bli såhär, men när jag väl fick höra det så förstod jag inte. Jag trodde inte på det. Jag skulle hellre bo kvar i Forsbacka hela livet än att det skulle bli såhär.

Jag vill bara åka hem.


Hur blev det såhär? :(
Jag älskar er ♥

RSS 2.0