Promenad i vintersolen.

        

Imorron är jag ledig och det blir hockey! Brynäs-FBK. :)

SLUTSPEL!!

wohooo! Brynäs kommer med i slutspelet och det är sååååå härligt! =)
De spelade igår mot Timrå hemma, och vann med 4-3. Jag kunde tyvärr inte gå eftersom jag jobbade. Men iallafall så drog jag hem när jag slutade, hann lyssna på tredje perioden hemma på radiosporten. Skyndade mig att göra mig iordning, duscha, byta om, fixa sedan åkte jag till Susa, där Sara & Stina också var. Eller ja, innan jag åkte dit så stannade jag på Donken i Valbo.. Jag var så satans hungrig så en liten cheeseburgare blev det. :) Hade dött annars.
Efter en stund så åkte vi iallafall in till stan, det var redan lång kö utanför Heartbreak och klockan var bara efter 22 (!!) Men de hade ju sagt att man skulle komma i tid om man ville in så..^^
Haha jag fick världens problem med vad bandet hette när vi var där, jag ville kalla de Linkin Park, men det var ju fel så då tänkte jag Jurassic Park.."-NEJ! Vad fan hette de nu då...Backyard Babies!" Haha! Detta hände ett par gånger under kvällen, men det gick bra ändå. Under kvällen träffade jag också på folk man känner, så det var skoj. :) Brynäspojkarna var också där, en liten del av dom iallafall. ;p
Kom hem runt 03 inatt och slocknade direkt i sängen. Hur som helst var det en rolig kväll.

26 februari

Tiden går så fort, snart äre sommar!! jippiie ;)

Gårdagen ängades åt att vara på maxi. Fick börja jobba kl 1 istället för 16.30, så det var bra. Mormor och morfar kom igår också, de skulle sova över till idag, och imorse tog de med sig Anna tillbaka Sala för hon ska va där ett par dagar.
Snart kommer pappa hem och så ska jag hänga på in till stan, han ska på nått möte så då får jag ta hans bil resten av dagen. =) Blir nog en runda på stan och eventuellt lunch förhoppningsvis om jag hittar någon att äta med. :p

Sen ikväll så kommer Backyard Babies till Heartbreak. Jag funderar på att gå.. hmm, det är ju inte alls min musiksmak, men man kanske träffar på några roliga personer. ;) Får åka dit direkt efter jobbet isåfall.
Det var allt för nu. :)

Change?

Varje gång jag hör ordet change, så tänker jag på President Barack Obama. När han pratade i tv, intervjuer osv  när jag var i USA så var det de han stod för, förändring. Och det var ju det de flesta amerikaner ville. Det var ganska kul, för att McCain hade väl inte direkt nått sånt från början och när de hörde/såg att Barack gjorde så och vann fler röster så började McCain med "Mina vänner.." och så fortsatte han snacka. Tyckte det var lite löjligt, det lät så jobbigt när han upprepade Mina vänner i början av varje mening.
Hur som helst, det jag egentligen skulle skriva om är min hårfärg. Haha, satt och tänkte på det nu, på att förändra mitt hår, och så gick tankarna över till engelska, så blev det change och då tänkte jag på Obama. Så då kunde jag lika gärna skriva några rader om honom.
Min hårfärg  var det ja, jag är sugen på att se hur jag skulle se ut som en riktig blondin, typ som Britney gör här;


 Frågan är bara om jag skulle passa i det? Vill så gärna prova! :D Haha, kommer säkert se sjukt ut, men ändå roligt. Jag har ju ganska mörka ögon, så de skulle nog se lite konstigt ut kanske, men hon har ju också bruna ögon! Samtidigt vill jag vara brunett, som jag var förr.. Usch vilken beslutsångest! Tror jag ska satsa på det blonda, man måste ju prova lite. ;)
Haha, får se vart detta leder. Och hur ljus jag blir! What do you think? ;)

Baby goodbye

Här lite bilder från hockeyn och Mello i Leksand. :)
     


This is the end, the picture is wrong you´re not even on it because you´re gone.
Baby Goodbye.


OOJA!

- Brynäs mot slutspel!
Satan vilken bra match det var igår! Jag har inte varit med om att jag varit så nervös på någon annan match den här säsongen! Den matchen är helt klart bland de bästa och roligaste den här säsongen. Första perioden ägde Djurgården, sen i andra och tredje så blev Brynäs bättre och bättre. I första perioden hade DIF lätt kunnat leda med typ 4-0, men Lindbäck var klockren igen, hoppas han blir kvar.. Matchen slutade iallafall 4-2 till Brynäs som nu slipper kvalseirespel.
Hyffsat bra tryck i Läkerol också, så det var skoj. :)
Efter matchen så drog jag mig hemåt duschade, och fixa innan jag drog in till stan igen för att gå på '60'-årsfest, det var nämligen Emil, Byman och Robin som alla fyllde 20 år, så de hade fixat fest tillsammans och hade hyrt ett ställe i stan där det var massa trevligt folk som man inte sett på jättelänge. Så det var trevligt. :)

Idag har jag inte gjort mycket alls, var uppe hos farfar på sjukhuset och hälsade på. Sedan har jag bara vart hemma och slöat. :)

Hockey och Leksand

Igår hämtade jag Linda Fe på tågstationen vid 15.30, vi drog till Max och käkade lite innan vi gick på hockey! Jag tror faktiskt hon tyckte det var lite skoj iallafall :) Brynäs spelade förövrigt mot Södertälje och vann med 3-1! Haha, när vi var på Max och skulle beställa mat så hörde hon i kassan inte vad Linda sa, så jag och hon i kassan började asgarva medans Linda försökte få fram vad hon ville ha.
Idag var det upp ganska tidigt, för att jobba ett litet snabbpass. 11.30-16. Efter det var det skynda hem, hämta upp Linda och Anna så åkte vi till Leksand, vi gjorde ett stopp i Borlänge som vi lära åka igenom för att lämna en grej till en som mamma känner. Han hade glömt en grej från gårdagen ¨när han var här i Gälve. Så vi lämnade den och fick ett "Stråålande" på dalmål. :D Så skön dialekt!
Sedan vidare mot Ejendahlsarena i Leksand. Jag hade min Brynäs halsduk så folk inte trodde jag var Leksing ;) Haha! Vi gick  runt lite där inne och såg en Erik, en Danny och en Matte backstage i sina loger. Efter en hel del gratis-ätande och flummande så började genrepet. Kan hon som ska föreställa 'programledare' innan Mede lägga av! Blä.. inget var ens roligt. ;/  Vi fixade kanonplatser och sedan var det bara att vänta tills de fjärde artisternas tur. Baby Goodbye heter låten som säkert väldigt många vet redan^^ Och den var faktiskt riktigt bra! Inte riktigt det man tror eller förväntar sig av dom, men det gick! :)
Sen när Mello var slut så drog vi ner på parkett där det intervjuvades för fullt. Sket i det och drog och hämtade jackorna och drog ut. Hämtade bilen, sen träffade vi på en riktigt glad Danny efteråt. =) Det var ju ett tag sen så det var skoj. :)
Linda: Det luktar fil?
Danny: Har du en filbil?! :D HAHA
Det luktade faktiskt fil i hela området.. vet inte riktigt var det kom ifrån, men skumt vare iallafall.
Danny såg mina skor och sa: Fan vilka snygga skor!
-Elin: Tack :) -Linda: tack! Anna: -Tack! eeh? det var jag som fick komplimangen ;)
"Säg inget till nån men.. Sieg heil.. tpss.! "
"Oj, ursäkta är det här damernas? - Nej det är smink och hår!" xD HAHA!
Och seeen.. puss och kram och så lära de dra. Linda skulle kasta ner honom i snödrivan  också men han asgarva? xD Hade en väldigt rolig dag iallafall. Vem har inte roligt med LindaFe? ;) När vi drog oss hem så stannade vi på Max i Borlänge och käkade lite, och vad händer inte om inte hon i kassan inte hör vad Linda säger igen!? Hahaha! Asgarv igen. Och Linda säger; "Ja, ursäkta men jag är från Stockholm!" Och hon i kassan; "Det gör inget... x)"
Imorron blir det hockey och fest. Emil fyller 20 år så grattis! :)


Long day

Jobbade igår, de ringde och väckte mig 8.15.. Så jag var på maxi till 10 och blev kvar till 19.30. :)
Idag blev det inte mycket gjort alls, vaknade runt 10, gick upp och insåg att det bara fanns ost som pålägg på mackan, så den frukosten sket sig. Blev lite vindruvor istället.
Sedan drog jag till köpis jättesnabbt, sedan så har jag storstädat på mitt rum! Rensat ur garderoben, plockat reda på alla skor som låg överallt, och damsugit. :D

Imorron blir det hockey och så kommer LindaFe! =) Blir skoj!







yeea, slutspel närmar sig. ;)

16 februari 2009

Idag har det varit en slappdag, precis som igår. Vaknade vid 10, åt frukost och gjorde mig iordniing så åkte jag ner på stan. Träffade Jonte som skulle lämna tillbaka en bok på högskolan, så vi åkte dit först.
Parkerade uppe på Söder så gick vi ner till Nian, kollade lite affärer och åt mat. Kyckling och ris blev det, mycket gott! Efter det så kikade vi lite mer och sedan åkte jag iväg till sjukhuset och hälsade på farfar. Han fick åka dit igår för han ramlat hemma, och så blir han där ett par dagar till. Han mådde mycket bättre iallafall. :)

Åkte hem till Jonte efter det och kollade en film han hade laddat ner, Finland-Sverige från 2003 när Sverige ligger under med 4-1 och sedan tar sig tillbaka till ledning och vinner matchen med 6-5. Kul match faktiskt. :) När matchen var slut så kände jag att jag var lite småhungrig, så vi drog ner till Max och åt. :D mmm..
Eric och Johanna joinade också. :)
Sedan drog jag mig hemåt och här sitter jag nu och har snackat med masa folk på msn och facebook, bland annat med Linda.. Vi har eventuellt very nice plans framöver ;D Haha!
Nää.. nu ska jag snart sova och drömma mig bort till USA och om hur bra jag verkligen hade det där. =)
Imorron blir det också slappdag.

See ya!

Valentines Day

Brynäs vann igår mot Rögle borta i Ängelholm! Guldvärt! Jag slutade ju jobba 19, så jag lyssnade på matchen (som började 16) på jobbet, sedan skyndade jag mig hem, käka, duscha, bytte om och så drog jag iväg till Susa, där Sara också var. De hade ätit lite mat och efter åt vi fruktsallad. :) Pratade massa och skrattade hela tiden! Haha!
Sara skulle vara nykter för kvällen så vi tog bilen ner på stan, parkerade vid slottet så drog vi oss mot Church Street där Saras jobbarkompisar satt och åt, de är polacker. :D Haha! Fattade nada av va de pratade om, men det var säkert skoj. ;) Vi drack en varsin öl där och sen drog jag och Susa oss vidare. Vi hade lite beslutsångest om vart vi skulle dra.. Men det löste sig till slut och vi hade askul! :D När klockan närmade sig 02 när allt stänger så gick vi till HeartBreak där vi skulle få skjuts hem ifrån.
När vi stog där möttes vi av glada Brynäskillar som firade vinsten ;) Lite snack och sedan hem.

Idag blir det en riktig slappdag! Ska nog åka och köpa lite chips och cola senare, bästa dagen-efter-'maten' xD

Kändis på Maxi ;D

Haha ja, det var nämligen Robin B som var på maxi där jag jobbar idag. Han satt i cafét och fikade lite. :)



hehe. vet inte vad han gjorde där, men förmodligen skulle han till alice?

Vänt på dygnet

Ja, jag har råkat vända lite på dygnet nu när jag jobbaar lite konstiga tider. Men det gör inte mig så mycket. :) Jobbade 13-21.30 idag, skulle börjat 16 egentligen, men de behövde mig tidigare. Sprang in på Max innan jag började. Alltid lika gott!
Jag missade ju hockeyn på Läkerol idag, men det var tur jag hade syster som kunde uppdatera mig om läget under matchen ;) Brynäs spelade förövrigt mot Linköping idag, serieledarna(!!!!)  coh Brynäs krossar dom totalt! 6-1 blev det, hur bra känns inte det? Haha, så hade tydligen Jämtin smällt till Sundlöv när han fick matchstraff och var på väg ut. Vilken jävel han är den där Jämtin. Elitseriens mest hatade var det va? Mm.. Jag kan förstå det. :)
Hur som helst så är det viktigaste att Brynäs vann och tog mycket viktiga poäng!


När jag slutat jobbet så åkte jag till Hemköp för att möta Jonte och Emil där, de skulle köpa frukt och vaniljkräm som de skulle ha och äta. Jag lärade ju hänga på såklart, det bangar man ju inte på! :D Sedan åkte vi hem till Emil på Söder och snackade lite skit och kollade tv. "Bara 2 minuter!!!" Haha.. jisses.!
Så jag kom hem för ett tag sen och ska lägga mig och sova snart. :)
bye

FEELING!

Jag vet att jag sa att jag inte skulle blogga, men nu äre nått viktigt! Jag hittade nyss den här filmen på youtube


Vilken känsla! Västerås-Brynäs i kvalserien förra året, men det kändes nästan som Sm-guld!  Så santans värt. Fan vad skönt. Nu blev jag väldigt PEPP inför resterande matcher. BRYNÄS TILL SLUTSPEL!
HEJ!

Ny vecka

och ska inte göra så mycket annorlunda än andra veckor.. ska jobba. Idag blire från 13-20.30. Igår gjorde jag inte mycket alls, familjen var och åt mat hos farmor och farfar inne i stan, sen så kollade jag på hockeyn. Sverige-Finland, vi vann såklart med 4-0 :) Sverige vann också hela turneringen, LG HockeyGames. Så det var ju asbra!
Ska jobba resten av veckan också, så det är inget jag behöver skriva här senare.

Sen tänkte jag bjuda på den här otroligt snygga bilden;

Haha, jag skulle ta kort, så hade stina hållt på med zoomen, så såhär blev det. :) Snyggt värre :D Nu måte jag göra mig iordning sen dra. Hej sålänge!

Girls Night

Igår var jag, susanna, stina,  sandra, zandra, emelie och amanda hos sara. Hon och sandra hade gjort massa mat och grejer, riktigt nice. =) Jag hade min nya klänning på mig, den är så söt!
Innan maten så berättade sara att alla hade fått en varsin lapp under sin tallrik, där stod det något man skulle göra under middagen och sedan efteråt så skulle alla gissa vad man hade. På min lapp stod det "Berätta allt du  vet om Harry Potter, du avgudar honom." HAHAHA! Så det var bara att pladdra på om honom. :) Sedan blev det efterrätt, glass med bär, banan och maräng. Wohoo! Så hade de hittat på lite lekar åt oss ;) Haha, de var störtkul!

   


Drog hem runt 01 igen. :) Väldigt rolig kväll!

GE MIG SOMMAR!

    

Haha, trodde jag hade fler sommarbilder på den här datorn, men tydligen inte. Så det blev bara 5 st. :)

SUMMER 2009 IS GONNA BE GREAT

Har inget bättre för mig så...

Dagens frukost: Haha! Egen gjord hamburgare med grillkrydda och toastbröd ist för ham. bröd. ;) + vatten
Dagens händelse: Yarp!
Dagens planer: Sova :)
Dagens vill ha: Canada Goose-jacka, ljusrosa(!!!)
Dagens saknad:
Susanna faktiskt, har inte träffat henne på väldigt länge.
Dagens drog: Samma som alltiD antar jag.. always coca-cola ;)
Dagens tråkigaste: Skulle träffa en person, men det blev inte så.
Dagens finaste: Min Canada Goosejacka... ;/
Dagens köp: En cola, 2 pizzor och en kebab. Dock åt inte jag allt, bara kebaben och colan:)
Dagens mat: Se dagens frukost ;D (och kebab såklart) HAHA
Dagens sms: Jonte. ;)
Jag har på mig: Just nu äre mysbralls och en dragkjedströja.
Jag längtar efter:
Sommarrrrrrrrrrrrrrr.. Please give me.FORT!

aa.. nu orkar jag inge mer. :) Imorron ska jag jobba. 15-20.

Onsday

 Hehe.. jag är ganska trött idag, vet inte riktigt vad det beror på. Hur som helst blev jag väckt imorse av min syster... 06.30 (!!!) som sa att ena hästen blivit dålig. Fanns inte mycket jag kunde göra ute i stallet då, så jag somnade om. Vaknade vid 10 igen, åt frukost och kollade tv.
Gick ut och kollade till pållen.. stackarn, hon kan inte ens stödja på benet. :/
Nu har jag iallafall ätit lunch och vart och köpt cocacola :D haha sällan jag. x)

Förresten så fick jag ett trevligt samtal igår, lite pinsamt kanske, men det var kul :) Idag har jag stoora planer ;D haha mer om det senare, kanske.
hej

2 februari 2009

Benjamin Button var såååååååååååå braa! Jag satt seriöst och grät i filmen. Så himla sorglig, men samtidigt så bra. Brad Pitt..hoho ;) Haha! Satan vad snygg han var i den filmen. Alla borde se den! :)

Idag blir jag förmodligen bara hemma, kanske drar till någon kompis senare. Om någon står ut med mig. :p hehe
Nää, jag skulle väl egentligen bara berätta hur bra filmen var och det har jag ju gjort nu såå... :)

Benjamin Button

Idag blir det bio med syster och vi ska se The curious case of Benjamin Button. Har ju hört att den ska vara bra, så jag har höga förväntningar ;) hehe


Vad jag ska göra till dess vet jag inte. Köpis förmodligen. =)
You got me just like that.

RSS 2.0