You told me I was pretty when I loooked like a mess



Time slows down whenever you're around
I can feel my heart
It's beating in my chest
Did you feel it?
I can't put this down

Living just to find emotion

God morgon!
Nyss kommit hem från att ha skjutsat N till skolan, M är hemma idag för att han inte mår så bra.. Laktosgrejen igen. Segt när det blir så ganska ofta.
Idag ska jag iallafall duscha och greja innan jag ska åka till Christiana Mall igen, glömde en viktig sak förra gången ;) Senare idag på eftermiddagen så ska jag nog åka med min värdmamma till Baltimore när hon skjutsar N till hans pappa för att vara där över helgen. Blir roligt att se lite av en ny stad! :)

Tidigt imorronbitti ska jag dra mig upp ur sängen på min lediga dag för att åka till stranden för att träffa Elise. Måste åka iallafall före 8am för att inte hamna i någon rusningstrafik till stranden.. Vore ju inte så roligt.
Men jag tror det är många som åker idag efter de slutat skolan/jobbet så jag hoppas det inte blir så mycket trafik imorgon. Sen är det extra mycket trafik eftersom det är Memorial day den här helgen, så alla är lediga på måndag.
På tal om måndag så kommer Carro Wallström hit då, hon ska vara här en vecka. Ska hämta henne på flygplatsen i Philly kl 16. :)

Nu lär jag ta och göra lite frukost och duscha. Hoppas på lika nice väder idag med! Igår var det 35 grader! :D

Buster

På onsdagar kommer Noah's pappa från Baltimore hit för att ta med Noah ut och äta, umgås osv. När de kommer hem har de med sig en sköldpadda hem.. ehm.?
De hade hittat och bara plockat upp den och tagit med den hem. Dessutom är det en jätteliten sköldpadda, liten bebis.. tyckte så synd om den igår. Min värdmamma blev ganska sur på hans pappa som lät Noah ta med sig den hem och gav honom en lite utskällning.. :p Hur  som helst, idag när hon skulle åka och lämna tillbaka den så träffade hon på N's naturkunskapslärare (hon var tvungen att stanna på skolan innan hon åkte vidare) som övertalade henne att ha den kvar, eller, han ska ta över den efter sommaren. Så nu har vi alltså; en groda, en leopard ödla, en hund och en sköldpadda på nedervåningen. :)

Idag åkte jag till Anna och sedan vidare till Ross som är en affär där de har allt möjligt från kläder, skor, väskor osv. Jag hittade en väska som egentligen inte är en strandväska, men jag ska ha den som det ändå, ;) Den är från XOXO.
Efter det åkte vi till Tacobell som jag egentligen inte gillade så mycket, men det var faktiskt godare andra gången ;)
När vi var mätta så begav vi oss till BJ's, Anna skulle handla lite mat osv innan vi åkte tillbaka till henne och jag var tvungen att börja dra mig tillbaka för att hämta upp killarna från skolan.



Min värdmamma har alltså döpt sköldpaddan till Buster, därav rubriken. Haha! Egentligen är det väl ett hundnamn?

Så himla liten och söt! :)

Past days

Igår morse så var jag med Bonnie till Noah's skola, där de i hans klass hade frukost teater. Cute. De började med att vi fick sätta oss ner vid små bord för att sedan beställa in det vi ville ha till frukost, sedan hade de en liten teater om USA och deras historia typ.
Pratade med Anna som tyckte vi kunde åka till IKEA, klart man är på där! Kan ju inte missa IKEA ;) Hur som helst, hon kom och hämtade mig runt 10.00 någongång så åkte vi in till Philly.
Fick med mig hem hallonsaft, kolaremmar, ballerinakex, päroncider och kokosbollar bland annat! :D Åt även köttbullar, gravad lax och vitlöksbröd i restaurangen där.
Sedan åkte vi tillbaka hem, på motorvägen vid IKEA var det en olycka i motsatt körfält, och den bilkön kan inte ha varit rolig att stå i.. usch vad lång den var!


Fin dalahäst! hihi! Svea & Philly


Hä Dö?!


Imorse så gick jag upp kl 06.00, var tvungen på grund av att jag skulle skjutsa Noah till skolan först, sen skjutsa Matt till tandläkarn, åka och tanka, hämta Matt och skjutsa han till skolan. Idag har det förövrigt varit underbart väder! Lätt 35 grader!
Jag tog det lite lugnt på morgonen innan jag bestämde mig för att åka till Christiana Mall en liten snabbis. Var nyfiken på om H&M hade öppnat där inne, vilket de hade! Så det blev ett par plagg därifrån och sedan en tröja från Forever 21.
Åkte back home för att gå ut med hunden innan jag åkte till skolan för att hämta killarna,  och vad står det utanför dörren?? Ett stort paket från Sverige! Wohoooo! Det gjorde min dag, nej vecka förresten! :D

miiiiwihihihiihhi :D YUMMIE!!

Ingen i min värdfamilj gillade djungelvrålen, vilket är bra för då kan jag ta alla för mig själv ;) Haha!


Min farmor fyller 80 år idag! Egentligen imorgon för mig, men klockan är ju över midnatt för er hemma i Sverige nu så att. :)
GRATTIS FARMOR!! :) Hoppas du får en jättebra dag!♥


Måste bara lägga in den här otroligt vackra bilden på pappa. (Förlåt pappa) Han har Flyers sakerna på sig medans han grillar :D

Jag saknar er! ♥
Flyers är förövrigt klara för Stanley cup final nu! Mot Chicago Blackhawks, matcherna börjar på lördag, så det ser jag fram emot!! =)

New York weekend med snuttegruttorna ;)

New York var helt fantastiskt! Älskar den staden riktigt mycket.
Det här är ett par bilder jag tog i Philadelphia innan bussresan :)




Min värdmamma skjutsade mig till Philly i torsdags och bussen åkte iväg mot NYC 11.30, två timmar senare var jag framme på Penn tation. Linda kom till NYC lite tidigare än mig så hon gick till Penn station, dit vi kom ungefär samtidigt. Vi satte oss på Starbucks mitt emot för att vänta på Carro och Michan som hoppade av på Grand central istället för Penn, så jag och Linda fick åka taxi till Grand för att hitta på dem. :p
Efter det åkte vi till hotellet som var jättefint! Fick vårt rum fort så vi slängde in väskorna och bytte om innan vi gick till Times square och restaurangen Dallas bbq. Supergod mat och Linda gav bort alla sina småmynt i dricks.. Haha!



Madame Tussauds var precis över vägen från restaurangen så vi passade på att titta in där, det var läskigt hur riktiga vissa såg ut! Skulle inte vilja vara där själv på natten ;)

Leonardo Dicaprio

Johnny Depp

Robert Pattinson

Spice girls
Kan inte lägga upp alla bilder därifrån för det är alldeles för många :p Men några var det iallafall. Resten hamnar på Facebook.

Samma kväll var Carro och Michan trötta efter flygresan så de gick och la sig tidigt, medans jag och Linda gjorde oss färdiga för utekväll. Vi gick mot Central park och hittade ett ställe där vi satt och drack fruktdrinkar ;) Haha! På vägen dit så var det ett par killar som var apdryga och gick och tittade bakåt på oss hela tiden..Inte direkt diskret heller. Blä.
Hur som helst så hade vi roligt den kvällen och pratade om allt möjligt. :)
Dagen efter var vi alla jättetrötta och det kändes som att jag hade kunnat sova hela dagen, men vi drog oss upp, åt frukost på ett ställe nära hotellet. Det blev frensh toast med bacon. Yummy! :) Sedan gjorde vi oss iordning, tog  oss till Rockefeller Center och åkte hiss upp till Top of the Rock.




Efter Top of the Rock tog vi hissen ner de 67 våningarna igen och gick till Subway för att äta. Sen blev det shoppning och en massa, massa gående innan vi bestämde oss för att även åka upp i Empire State building den dagen. :)

Liiiite högre än allt annat..! Empire är 102 våningar högt och därmed högtsta byggnaden i NY.

Vårat hotell, Hilton NY.

Efter allt gående hade alla vi ganska ont i fötterna..Innan vi gick tillbaka till hotellet så åt vi på en restaurang vid hotellet. Vi gjorde oss iordning och började förfesta på rummet innan vi åkte limmo till Webster Hall!! Haha, det var sjukt roligt att åka limmo i NYC! Linda har de bilderna men jag kan lägga ut dem sen när jag får de. =)
Dagen efter det var det dags för höjdpunkten med resan, GOSSIP GIRL TOUR! Mahaa, jag och Linda åkte på Gossip, medans Carro och Michan åkte på Sex and the City tour.

The Palace, där Serena och hennes familj+Chuck bor. :)

Våran tour guide var en jättesöt tjej som också var skådespelare och berättade om lite saker hon hade gjort och hon kunde såklart allt om Gossip Girl. Skolan som de går på är egentligen 3 olika locations i NY.
Här är ett av dem som egentligen är en kyrka om jag inte minns helt fel..,

Här är det andra som är ett museum


Och här är det tredje stället de spelar in skolan på, The Met som även det är ett museum! :)

Nate's lägenhet, de hyr hela lägenheten över dagen utav dem som bor där. Blair's lägenhet filmar de bara utanför ett ställe och har insidan av lägenheten i en studio.

Vi åkte även till godisaffären de är i, Dylans candy bar, som är 3 våningar med bara godis! :)

Chucks bar som han köper, The Victrola. Även där hyr de stället och filmar inifrån. :D

Radio City hall

LOVE

Serena and Blair?? Haha

Det får räcka med bilder för idag. :p Blev ganska mycket, men har väldigt många bilder kvar ;) Helgen var kanonbra, Linda åkte hem en timme innan oss andra igår och jag sa hejdå till Carro och Michan innan jag hoppade in i en taxi som tog mig till Penn station igen. Hela min värdfamilj hämtade mig i Philly igår, sedan åkte vi och åt mat på en diner här. Är ritkigt trött nu så jag ska nog ta en lite powernap. :p



New York City tomorrow!!

Ska snart åka iväg till Starbucks inne i Wilmington för att träffa lite folk :)

Dagen har förövrigt varit lugn, Bonnie och Mark är hemma igen så allt är som vanligt. Har precis packat klart mina kläder osv inför imorgon, det kommer bli så himla roligt att träffa Carro och Lindson igen :D
Sitter och tittar på våra Alanya-bilder... Hahaha! ;)
Min buss går från Philly imorron 11.30, framme i NYC 13.30 =)





Vilka minnen, eller minnesluckor? ;) Haha!

18 maj

I lördags var jag och Anna på Main St för att titta på folk typ. :p
Jag trodde aldrig att att det fanns så mycket folk i min ålder i den här stan och eftersom det snart är graduation för alla så var alla ute och festade mitt på dagen ;) Haha, det var roligt!



Sedan hittade jag och min värdmamma en jättefin bil på Wawa's parkering..All american



Idag har jag precis varit och klippt mig och gjort slingor, jag tycker det blev väldigt bra faktiskt. :)

-2 dagar kvar tills NYC! Ska bli så jäkla roligt! :) Måste börja packa snart!



2 månader

Det känns som att det bara var någon dag sedan jag och Linda satt med våra nyutskrivna ansköningar och satt i hennes vardagsrum och fyllde i dem, i hopp om att komma till California båda två. Haha! Linda fick sin värdfamilj från Boston ungefär 2 månader innan jag fick min familj i slutet på januari.
På något sett känns det inte verkligt att jag verkligen har gjort allt det här som jag har gjort. Folk hemma trodde inte att jag skulle klara av det här livet som aupair, vilket gjorde mig mer taggad till att åka och visa att jag visst kunde, och att jag inte brydde mig om vad de tyckte. Nu har jag visat att jag kan, bara jag vill, och det är ganska stort att lämna sin familj och vänner för att flytta hit. Jag saknar er alla jättemycket, men är ändå väldigt glad att jag gjort det här och klarat mig jättebra!

Igår var det 2 månader jag lämnade Sverige, men det känns som att jag har varit här mycket längre! 2 månader sedan jag stod på Arlanda och grät med min familj.. Haha! Jag hade ingenaning om vad som skulle hända i framtiden, det enda jag visste var ju att jag skulle till New York och vara där i 3 dagar, efter det kunde det ju ha gått hur som helst. Som tur var så hamnade jag i världens bästa värdfamilj, allihopa är verkligen klockrena. :)
Bussresan hit till Wilmington och Christiana Mall där jag och Elise skulle träffa våra värdfamiljer var den mest nervösa bussresan jag någonsin gjort. Det var en lite konstig känsla att bara lämna folket man träffat på skolan för att hoppa in i en bil med folk man aldrig träffat förr och åka till mitt nya hem :p

Igår hade Mark sitt födelsedags party för hans vänner, det var roligt att träffa dem! Mark's familj kom också, så det var trevligt. Idag åkte Mark och Bonnie iväg till Virginia för att ha lite semester tills på onsdag då de kommer hem igen. Så jag har killarna hela tiden tills dess.
Nu har vi precis kommit hem från Accent Music som är en musikaffär där Matt köpte lite saker till gitarren och nu sitter jag och Noah och tittar på Avatar. Det blir nog lugnt ikväll också, imorgon är det måndag, så back to work igen. ;)


I wish our hearts could come together as one

Det är fredag!! Eller, det är ju faktiskt lördag nu för alla i Sverige, men fortfarande fredag här. :)
Så skönt det är med helg!

Imorse så hade Noah en konsert på skolan som jag gick på, barnen sjunger och dansar så det var gulligt. Jag gillade känslan där inne, det var verkligen USA. Satt och tänkte på alla high school-filmer man sett och det ser ut precis som i filmerna. :) Typ High School Musical, haha!
Jag hade lite tid på mig innan allt började kl 9 och orkade inte åka tillbaka hit hem så jag åkte till älskade Wawa för att köpa frukost ;)


Vet inte om man kan räkna det som frukost(?) men det var gott iallafall! =)



De var så söta så! =)
Efter konserten så åkte jag hem, fixade lite och tog med Foxxy till Carusel park som ligger ca 5 minuter härifrån. En gullig park dit man kan ta hundarna, de brukar även ha hästar där på sommaren, men såg inga idag..



Det var skönt att komma ut lite i friska luften efter ett par dagar mesta dels inomhus eftersom jag vart ganska förkyld och det har vart dåligt väder ute. Idag blev det faktiskt riktigt varmt på eftermiddagen så det var nice, men nu har det åskat och blixtrat hela kvällen och stackars Foxxy var så rädd att hon skakade.. ;/
Till middag blev det hämtmat, ett ställe som är typ som Subway.. mackor osv. Nu på kvällen har vi suttit och tittat på hockey. Flyers har mött Bruins nu i slutspelet och Bruins vann de första 3 matcherna utav 7, Flyers kvitterade i matcher och idag var det sista och avgörande 7e matchen. Bruins gjorde 3-0 i första perioden, trodde redan då att det var kört, men icke. :) Flyers hämtade sig och de vann med 4-3!! :D Hoppas jag får chansen att gå på någon mer match innan det tar slut! Nu ska Flyers möta Montreal i 7 matcher till. Hoppas det går braaaa!
Satt förresten och hade videosamtal under matchen med Jonte och Emil som satt och tittade på samma match hemma i Sverige. :D
Imorgon ska Mark ha sin födelsedagsfest här hemma, kan nog bli roligt :p
Och imorgon lördag så har jag varit i USA i 2 månader! Tiden går så himla fort!

13 maj 2010

Idag är det torsdag, jag och Anna har fortfarande inte varit på IKEA än.. Haha! I tisdags skulle vi ju åka från början, sen kände jag mig jättedålig på morgonen så då sa vi att vi skulle åka på onsdag istället, men Annas hund skulle blivit ensam för länge då så att vi sa torsdag,  men nu är stackarn sjuk och det blir inget idag heller. Men det är lugnt, vi har ju tid på oss. ;)
Så veckan har varit väldigt lugn och gått förvånansvärt fort! Blir nice när helgen kommer. :) Elise kanske kommer upp hit och hälsar på lördag-söndag.
På lördag ska min värdfamilj ha fest för Mark som fyllde 50 förra helgen.. så det kommer lite folk hit. :)
Så här är några bilder från veckan;


Hehe ;) Foxxy like Flyers!! :D
En liten del av vår gata :)

Var nyss på Subway för att äta lite ;D

Tycker den här vägen är så mysig att åka på när det är fint väder!
Snart är det dags att hämta killarna från skolan, sedan åka och möta upp B vid hårfrisören, det är verkligen dags att klippa Noah's hår nu.. Jag var på väg att åka med honom för att klippa sig i fredags, men han började gråta då  och allt blev knas.. Så idag hoppas jag det går bättre. :p
Innan jag åkte till Subway så var jag med bilen för att fixa lyset på den i fram, skönt att slippa oroa sig över att polisen ska stoppa mig nu pga det! Sedan åkte jag på en liten roadtrip i Newark.. Haha!


Hilton New York

Det här är hotellet jag, Linda, Carro och Michan ska bo på i NYC! :)


Och med i priset på hotellet så får vi biljetter till Rockefeller Center och Empire state building! :)

Utsiken när jag står uppe på Rockefeller Center (Top of the Rock) och tar kort på Empire state building! =) Helt otrolig utsikt när det är fint väder och för dem som inte är höjdrädda ;) Har för mig att Top of the Rock är 67 våningar.. det låter ganska lite kanske, iallafall för mig, men väl där uppe så är det otroligt högt!

I love New York!♥


less than 2 months..

..-tills jag fyller 21!! wohoo! :D

Igår passade jag på att städa lite här på övervåningen när jag var hemma på dagen. Städade och plockade undan på mitt rum också och insåg ganska snabbt att jag behöver mer utrymme för mina kläder.. Haha! Som tur är så har de en byrå nere i källaren som jag kan använda, den ska jag ta upp sen :)

Imorse när jag vaknade så mådde jag inte bra alls, hade sovit jättedåligt på grund av min kära hals som gjode ont. Även fast jag drack massa honungsvatten igår medans jag satt och tittade på Gossip Girl så hjälpte det inte! Drack det imorse också, men efter det började det göra ont i magen istället.. hum.
Var tvungen att ställa in min date med Anna idag, vi skulle åka till IKEA, men får ta det imorron istället då jag förhoppningsvis mår bättre. :)

Sedan pratade min värdmamma om att åka till ett ställe strax utanför Atlantic City/Ocean City, NJ över den sista helgen i maj som är Memorial day här och låna ett beach house av någon som Mark känner, eller om vi bara hyr ett hus där. Det skulle vara asroligt! Hoppas det blir av :)

Inte den här veckan, men nästa så åker jag till NYC torsdag-söndag, det ska bli så himla roligt!! :)



För exakt ett år sedan så var jag och Susa på Mallis också, det var riktigt skoj ;)

Morsdag

Idag är det morsdag här i USA. Så happy mothersday alla mammor i USA!
Jag sov jättelänge idag! Vaknade 10.45, vilket var väldigt skönt faktiskt.. behövde lite sovmorgon. Sedan pratade jag lite med Sandra och vi bestämde oss för att åka till Concord Mall för att titta runt lite. Som vanligt så kan jag inte hålla mig från att shoppa när jag ser något jag vill ha... Men det var riktigt roligt att träffa Sandra igen och vi bestämde att vi ska åka till stranden ganska snart för att träffa Elise.

Köpte en tröja från VS..det står PINK på den. :)

Love pink. De är också från VS, men köpte de för ett par veckor sedan!

Det här köpte jag idag ;D

Den här söta toppen köpte jag när jag var hos Elise, från Michael Kors.
Jag fick en jättefin påse när jag köpte tröjan från Hollister så jag var tvungen att spara den, och nej, jag är inte normal...

Haha x)

När jag kom hem från Concord Mall så höll de på att förbereda mat här hemma. Mark's mamma, hans syster+man och deras 2 barn Jess och Nick kom förbi och åt med oss. :)
Nick är född -94, men om jag inte hade vetat om det hade jag lätt gissat på att han var i samma ålder som mig!! Helt sjukt, de ser så mycket äldre ut än vad de är här...
Nä, nu äre dags att sova snart. Upp med tuppen imorgon igen. :)
Förresten, Carro Wallström kommer hit om några veckor också, hon hade bokat biljetter och allt nu så att hon kommer hit en vecka 31 maj-6 juni. :)
Natti. ♥

School fair !!

Igår hade Noah sin Fair för lower school på skolan, då kändes det som att jag verkligen var i USA. Alla föräldrar hjälpte till, de hade ett skolband som spelade musik och ponnyridning. Blev faktiskt sugen på att rida igen när jag såg de små ponnisarna :)

Bara jag som la märke till att de inte använde hjälm?? :p


Mark och Bonnie kom förbi också en stund, och det var verkligen tur! För jag var tvungen att fixa klart allt med hotellet i New York så vi inte skulle bli av med rummet och det blev lite krångel så jag var tvungen att åka hem från farien för att föra över pengar till mitt konto så jag kunde betala hela summan på mitt kort och sen åka tillbaka till skolan igen. Men det löste sig ju till slut iallafall :)
När jag kom tillbaka så åkte Mark och Bonnie iväg för att äta middag eftersom det var Mark's 50 årsdag!! :)
Jag tog hem killarna nån timme senare och så åt vi pizza och tittade på film!

Idag har jag, Bonnie och Noah vart på Walmart! De köpte en del saker till Noah's skolprojekt och sedan åt vi på Subway.
Medans han och Bonnie fixade med skolgrejen så höll jag på med mitt egna lilla projekt. :p


Haha jag orkade inte göra 50 små stjärnor så det blev gånger 50 istället. ;) Plus ett hjärta. Haha!
Fint va? xD
Ikväll ska vi åka till Bonnies vän på middag, det blir nice. :)

juni, juli, augusti

Sitter här i mitt mysiga rum och lyssnar på Per Gessle, sommarkänsla! :)
För ett tag sedan skulle jag ta en promenad med Foxxy, hann inte mer än upp på kullen på gatan innan hon vägrade gå längre..Vet inte vad det var, men vi gick tillbaka till huset igen. :p
Nu har vi precis ätit lite mat, blir väl lugnt ikväll och titta på tv, förresten så har ju The Hills och The City börjat igen på MTV här! Älskar't!

Min värdfamilj sa att de var tvugna att ta med mig till Mexico eftersom att jag inte hade varit där, haha! :) Det hade vart nice! Det lär väl visa sig i framtiden.. höhö
Hm, imorron fyller Mark 50 år! Så jag jobbar kväll imorgon eftersom Bonnie ska ta med han ut på middag på kvällen och innan det ska Noah ha "Fair" på skolan som de kallar det.. det är typ en kul grej, de har massa stånd där, man kan köpa mat osv.. Så det håller på fram tills 19.00 och efter det blir vi nog bara hemma.

För ett tag sen så var jag inne på Dick's (typ som Stadium) och hittade de här kläderna,

Stod och skrattade lite när jag såg de och var tvungen att ta ett kort ;D
Och här är en video från Phillies matchen jag var på, 45.000 människor på läktarn!


PASSED!

Gud vad trött jag var imorse, men duktig som jag är så tvingar jag mig upp ändå.. Haha :)
Efter jag tog killarna till skolan idag så åkte jag till DMV (Division of Motor Vihicles) för att göra mitt teoriprov som man måste göra för att få körkort, precis som hemma ;)
Dock var det här ganska mycket enklare än det hemma, även fast jag gjorde några fel pga att jag inte läste ordentligt.. Men det gick ju bra tillslut och jag klarade mig. Så nu är det uppkörning om ca 10 dagar.

På fredag fyller Mark 50 år och jag måste ju såklart hitta något att köpa till honom.. Vet dock inte vad, det är så himla svårt!! Han gillar att fiska väldigt mycket.. Någon som har förslag??
Sen är det morsdag här på söndag, så lär hitta något till Bonnie med. Bara för jag har allt det här att göra så drar jag med Anna till Christiana Mall idag för att leta saker till dem.

Det ser ut att bli fint väder idag också så det är nice. =) Tror det ska bli sämre igen efter helgen. Nu ska jag äta lite frukost och sen gå ut en sväng med Foxxy.
/E

30+

Det är helt underbart väder ute!! Har legat ute halva dagen och solat på verandan.
Innan jag la mig och solade så åkte jag med killarna till skolan, Matt hade ont i magen av laktosgrejen igen och var inte så rolig...
Fick med mig honom till skolan iallafall, när jag kom tillbaka hem så upptäckte jag att han glömt sin lunch här hemma..vilket betyder att jag lär åka dit igen. Men det var ganska lugnt eftersom jag ändå var tvungen att tanka.

Tog ett par bilder för en stund sedan ute i solen. :D



Inte ett moln på himlen! :)

Min värdmamma kom hem för en stund sedan med lunch till oss. :) Very nice.
Så nu har hon pratat runt lite och förhoppningsvis hittat ett kanonhotell tills jag, Linda, Carro och Michan åker till NYC! :D Kommer bli awesome!
/E

3 maj 2010

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt. Gick som vanligt upp 6.30, alla var redan uppe då eftersom Bonnie skulle ta med Matt till hans ev. highschool som han ska börja i nästa termin, de var tvugna att åka härifrån kl 7 så det var därför de var uppe tidigare. Kl 06.50 kommer Bonnie på att hon måste klippa Matt's hår lite, på den skolan som är katolsk så får de inte ha hår som går ner över kragen tydligen.. :p
Så 7.30 åkte jag med Noah till skolan, åkte tillbaka hem hit igen och åt frukost och efter det åkte jag till YMCA för att träna lite.

Nu har jag ätit lunch och tagit en långpromenad med Foxxy.
-Jag förstår mig inte på vädret här riktigt, det är konstigt. Imorse till exempel, det regnade och jag trodde det skulle vara lite halvkyligt ute, men det är väldigt varmt och fuktigt! Just nu är det mulet och fuktigt..

Glömde skriva en sak som hände igår när jag åkte hem från Elise. När man åker till/från stranden så måste man åka igenom 2 tullar och betala en liten summa, på vägen dit var det 1 dollar på varje ställe. Hade helt glömt bort att jag skulle betala tull när jag var på väg hem igen, det enda jag hade i kontanter var en dollar plus några mynt, så jag klarade mig igenom den första tullen som nu kostade 2 dollar för att åka igenom en. Får lite panik när jag inser att jag inte kan betala de resterande 2 dollar till den andra tullen och frågar tanten i den första vad jag ska göra. Hon sa att jag skulle köra av nästa exit och leta upp en ATM, tack för den hjälpen.
Som tur var så var jag i Dover då, som är hyfsat central, så jag frågade mig fram var jag kunde hitta en bankomat och hittade en i ett köpcenter. Det tog mig 30 minuter och sedan var jag påväg hem igen.

Kom hem och packade upp alla saker jag köpt och sedan pratade jag med Elise på skype innan jag gick och la mig. :)

Helgen med Elise! :)

I fredags åkte jag till Elise, hon hade skickat en vägbeskrivning till henne eftersom deras adress inte finns med i min gps.. hm. Stannade på banken först och sedan åkte jag och tankade innan jag gav mig ut på stora vägen till Elise i Milton. ;)
Det gick jättebra att köra dit, kom lite fel när jag skulle in på gatan bara. Kom dit, hälsade på familjen och lilla Jack som är huuur söt som helst, han skrattar hela tiden. :) Efter ca en timme åkte vi till Que Pasa, en restaurang på stranden, det var jättemysigt där och väldigt varmt och skönt ute!
Jag kunde beställa en margarita utan att de kollade legitimation! Så det blev ett par stycken sådär.... ;)






Vi skulle åka tillbaka hem med Bryan och råkade göra ett stopp på Michel Kors på vägen hem, Elise köpte en väska hon tittat på tidigare och jag köpte en jättesöt topp. :) Första gången jag shoppade halvt onykter, men det var roligt! Haha!
När vi kom tillbaka så bestämde vi oss för att äta grifflar och se på Johan Glans på datorn, la oss i sängen och jag somnade efter en stund.

Dagen efter (igår) var det ännu varmare ute och vi bestämde oss för att åka till stranden! Stannade på Happy Harrys för att köpa lite nödvändiga saker och sedan köpte vi en varsin sallad att ta med till stranden från Kick N' Chicken.





Storstekarn ;) Han låg där hela dagen.

Vi såg även delfiner! De simmade jättenära stranden, men jag hann inte upp med kameran tyvärr.
Vi duschade osv innan vi åkte och shoppade, det blev faktiskt en heldel. Sedan åkte vi till TGI Friday's, Elise åt kyckling och jag åt kött, sedan beställde vi med oss en cheesecake hem. Stannade och köpte lite dricka som vi skulle leka en lek som heter Beerpong med när vi kom hem. :D



Vi började spela runt 21 och slutade inte förren runt 03.00, sedan började Sex and the City the Movie på tv, så vi såg början av de. Jag vann förövrigt hela tävlingen och slockade sen fint i sängen runt 4.30, vaknade idag 9.30, så det blev inte så många timmars sömn. ;) Vi tog det lugn och åkte sen till Rehoboth för att äta lite och titta runt, gick lite på stranden och kände på vattnet, det var iskallt!
Sen åkte vi och shoppade lite till och efter det åkte jag hem.
Nu är det dags att sova, hörs! ♥


RSS 2.0