Midsommar cupcake

Min värdmamma var gullig och hade köpt en söt cupcake till mig med en blomma på igår. :)


Idag vaknade jag 7.30 och gick upp och gjorde frukost till mig och Noah. Vi tog fram vattenspridaren och sprang i den på dagen innan vi gick och åt lunch.




Midsummer weekend!

Att fira midsommar i USA var väl ungefär som jag hade förväntat mig.
I fredags på midsommarafton så var jag ledig då Matt åkte iväg till sin kusin i Baltimore och Noah var redan med sin pappa, så det var skönt att vara ledig en långhelg.
Så i fredags så åkte jag till Anna där vi låg vid poolen och slappade ett par timmar innan jag var tvungen att åka hem för att börja fixa och göra mig iordning till kvällen. Senare satte jag mig i bilen och åkte till Chadds Ford i Pennsylvania där Jonas bor, hans värdfamilj var borta på semester så vi kunde låna huset. :) Jag var först att komma dit, ca 20 minuter senare kom Sandra, så då började vi göra maten. Steka köttbullar, prinskorvar, koka potatis och lägga upp laxen gjorde vi. Andrea och Erika kom efter en stund och Johanna och Martina kom vid 21. Så då åt vi. :) Efter maten blev det glass och jordgubbar, himla gott!
Bara för att vi är i USA nu så kan man ju inte festa utan de klassiska amerikanska röda muggarna ;)





Sen spårade det lite.. men det var kul ;)





Det kom även 2 amerikanska killar på besök senare på kvällen. Det blev sent och vi gick och la oss runt 05.00, det var en otroligt rolig kväll med beerpong, vi sprang runt ute på gården med isbitar osv. Haha! Helt galet! Vaknade upp strax före 11 dagen efter och var lite halvtrött ;) Haha usch.
Men efter 30 minuter drog jag mig därifrån och åkte hemåt igen, var tvungen att stanna på Donken på vägen för jag var så hungrig!
Kom hem och var här i ett par timmar kanske innan jag åkte till Anna som hade midsommarfest då. Vi tog det mest lugnt på dagen, eller det var väl jag som var helst slut och låg halvdäckad i soffan. x)
Blev sugen på Subway för att käka (igen). På kvällen blev det ännu mera köttbullar och prinskorvar. Blev dock en tidig kväll för mig.

Idag är det bara slappdag och jag ska titta på tv nu och göra lite mat, blir nog pasta och korv. Swedish style! ;)


ready

Nu är jag klar för att fira midsommar jag med! :) Ska snart åka till Chadds ford, hem till Jonas och träffa alla andra där. Kommer bli riktigt roligt! Ska åka och köpa lite dricka osv först bara. :D



Glad midsommar!!

Hoppas alla har haft en skön midsommar med fint väder! :) Jag vaknade kl 10 idag och jag skulle träffa Anna kl 11, så det blev ett snabbt frukoststopp på Wawa på vägen.
Det kändes som att jag hade hur mycket som helst att skriva här innan, men nu kan jag inte komma på så mycket mer än att jag ska på midsommarfirande ikväll med andra svenskar och äta svensk mat! Det kommer bli väldigt roligt! Och imorgon ska jag på ännu ett midsommarfirande hemma hos Anna, då kommer Elise också och vi ska hänga vid poolen på dagen och bara slappa innan det drar igång på kvällen. :D
Här är iallafall ett par bilder från idag, jag har varit ledig hela dagen då Matt och Noah är hos N's pappa i Baltimore.





Min farfar fyllde år här om dagen också! Grattis i efterskott! ♥

Me <3 VS

Dagen var lugn, det enda jag och Matt gjorde var att åka och hämta hans kompis Sammy i Greenville. Han ska sova över här inatt. När Mark kom hem så åkte han och köpte mat från Burger King, efter det satte jag mig i bilen och åkte till Christiana Mall. Så klart var det rusningstrafik då alla ska hem från jobbet osv, så det tog längre tid än vanligt att åka dit. Så medans jag sitter i alla köer så åskar och blixtrar det på himlen, alldeles bredvid mig, så jag satt och tittade på blixtrarna. :p

Enda anledningen till att jag åkte till köpcentret idag var att jag visste att de hade rea på Victorias Secret, och även på många andra affärer, men de orkade jag inte gå in på ;)




Och vipps så var man några hundra kronor fattigare... Men det vare värt :D
Kanske borde stänga av datorn för att det åskar fortfarande.

FANTA & ROSÉ

Årets sommarplåga?
Tycker det är roligt att Kissie är med i den också x)






22 juni 2010

Just nu ligger i soffan och tittar på Fresh prince in Bel Air på tv, nyss ätit en knäckebrödsmacka med dillkaviar på. Ute på verandan är det 3 amish killar och en icke-amish. Haha! De håller på att fixa till allt här utanför och så ska de fixa ett ställe i taket som måste göras innan mäklaren kommer.
Ja, de vill sälja det här underbara huset för att köpa ett mindre så de kan köpa ett strandhus. Jag tror att de har hittat ett hus de gillar, men de var väl ganska mycket att göra på det, så vi får se.

Noah är med sin pappa på stranden den här veckan, så jag har bara Matt att hålla koll på. Ganska skönt faktiskt, det är så lugnt och skönt här hemma nu! :)

Igår hade vi två stycken markeringspennor liggandes här på vardagsrumsbordet, jag satt vid datorn i köket och när jag kom tillbaka var det bara en kvar... Sedan ser jag att det är stora neongula fläckar på heltäckningsmattan och pennan är söndertuggad.. Foxxy tycker om att tugga på saker.
Så det var bara att lägga sig på golvet och försöka få bort det med nån spray jag hittade och en trasa, det gick faktiskt ganska bra att få bort det med och nu är det bara lite missfärgning på mattan.

Förövrigt är allt som vanligt här borta, nu för tiden är det väldigt varmt ute, minst 30 grader på dagarna iallafall så det är nice! :)
Skypade med pappa och Anna igår och jag hoppas verkligen det går att fixa med semestern i september. :) Skulle vara awesome.

Washington DC

Washington DC

Igår åkte jag och Sandra till huvudstaden för att turista lite, vi tog bussen från Wilmington på morgonen och ca 2,5 timmar senare var vi framme.  Allt gick bra tills vi gick fel och inte hittade några restauranger alls, jag var jättehungrig och höll på att dö innan Sandra gav mig en macka ;D Haha! Ett tag efter vår picknick mitt på trottoaren så gick vi vidare och hittade tillslut en mexikansk restaurang som vi åt på. Dock var det inte så bra ställe, men bättre än inget.
Efter att vi fått vänta på vår växel i hundra år så gick vi vidare och hittade alla andra byggnader som man ska se när man är där.
Vi gick alltså hela dagen och vi hade så ont i benen och fötterna! :p
I bilen på morgonen. ;)







Vita huset!

Det var otroligt varmt hela dagen och jag fotades med konstiga människor från Texas.. hm. Haha, nä men det var en jätterolig dag! Kul att se allt i huvudstaden ;)
På bussen hem så skrattade jag nog halva tiden.. Sandra skulle komma på vad två filmer hette och gubbarna som satt nära oss på bussen var creepy.


Vanlig torsdag

Dagen har gått väldigt fort faktiskt, allt var som vanligt. Skjutsade killarna till deras camp och sen var jag ledig fram tills kl 15 då jag hämtade upp dem igen. Efter det har det också varit lugnt, vi har lekt, gungat och sjungit. Haha!
Nu sista timmarna har vi suttit ute på verandan och sjungit och dansat till massa låtar, det var superkul! :)

På lördag åker jag och Sandra till Washington DC för att turista lite, vet inte så mycket om det mer än vita huset faktiskt.. Så jag lär kolla upp vad mer det finns att göra där. Finns säkert massor!


Har på mig min nya fina bikini, passar perfekt på 4th of July ;) Haha! :D
Näe, nu ska jag sova. Godnatt♥

"You have to look good in the dang video!!"

Noah visar runt i mitt rum först och sen resten av huset ;)
-Och ja, jag lyssnar på Markoolio och Ola ;D Haha!!



M: "Jag är svensk!!" :D


Kohl's

Nu på förmiddagen har jag varit på Kohl's, nästan katastrof att jag inte vart där tills idag. ;)
Jag hittade iallafall ett par rosa (vad ananrs?;)) shorts från Nike där.
Hade på mig mina fina converse som jag köpte när Carro var här. :)

och min t-shirt från Ed Hardy. :D

Kirkwood highway

Kohl's



Country roads, take me home, to the place I belong..

West Virginia!

-Det var helt otroligt fint i West Virginia där vi var för white water rafting. Dagen började tidigt igår morse klockan 05.00 am då jag gick upp, var så jäkla trött, men var ju tvungen.. En timme senare gick bussen iväg mot West Virginia och 4 timmar senare så var vi framme. Den delstaten är den näst fattigaste i hela USA, så då kan ni ju tänka er hur det såg ut där ute på landet. Självklart har de städer också, men där vi var hette Albright och låg mitt ute i igenstans! På bussen var vi tvugna att fylla i ett papper om att man inte fick stämma dem som sköter om raftingen om något skulle hända, tex om man byter ett ben eller dör så får man inte stämma dem. Och man skulle vara medveten om att man faktiskt kunde dö under färden. Typiskt amerikanskt va? x)

När vi kom fram så fick vi lunch där, vi fick kakor, chips och mackor. Nyttigt va? Amerikanare äter ibland chips till maten. Jag åt inte så mycket, fick i mig en macka och lite chips iallafall.
Efter det så fick vi på oss flytvästar och hjälmar och en varsin paddel innan vi vandrade ner mot vattnet där vi fick en till liten introduktion om hur allt funkar. Guiden i vår båt hette Cat-fish (haha) och han var riktigt rolig och trevlig faktist. :) Vi satt 6 st i varje flotte och totalt var det 7 flottar tror jag, så vi var ganska många.
I början var jag faktiskt ganska nervös över hur det skulle gå.. ville ju inte ramla i vattnet och bli dragen ner i vattnet och drunka eller slå ihjäl mig på stenar eller liknande. Vore inte roligt. Men det gick väldigt bra allting och efter en stund var man ganska van. Vi var ute i vattnet i minst 4 timmar, jag hade ont i rumpan efter att ha suttit så länge. :p
Vi stannade på vägen också för att fika, vilket innebar ännu mera kakor. Haha! Men allt var väldigt roligt och spännande! När vi kom fram till pick up så var de där med sin egna skolbuss som vi åkte tillbaka till där vi startade med. Trots att folk ramlade i vattnet så gick allt bra och ingen blev skadad. Ingen i vår båt ramlade i, men vi badade ändå! :)
Så när vi kom tillbaka dit var det bara att byta om och fixa innan vi hoppade på bussen tillbaka till Delaware, vi gjorde dock ett stopp på Burger King då alla var jättehungriga efter att inte ha ätit ordentligt på hela dagen.

00.20 var vi framme på parkeringen där alla våra bilar stod fint uppradade. Jag kunde inte sova något alls på bussen så jag var fruktansvärt trött och ville bara hem och sova. 00.30 var jag hemma och slockande direkt.
Upp klockan 7 imorse för att skjutsa killarna till deras första sommarcamp. Sedan har jag varit ledig på dagen och bara tagit det lugnt. :)



Fint litet hus va? ;)






Kunde tyvärr inte ta kameran med mig i floden vilket man kanske kan förstå. ;) Men de knäppte kort där som man kunde köpa som jag ska försöka få tag på. :) Under tiden tog jag en bild från Google där ni ser hur det såg ut iallafall.


Baltimore

Hejhejhallå!

Nu är det äntligen helg! Så skönt det ska bli. :) Den här dagen har varit bra och hyfsad lugn, var ute och lekte med N på dagen och sen runt 15.00 kom min värdmamma hem så åkte vi nästan direkt till Baltimore där killarna ska vara med N's pappa ihelgen. Så det blir en helt barnfri helg ;)
Det tar mindre än en timme att åka till Baltimore och efter vi släppt av killarna med N's pappa så parkerade vi vid Towson, som är ett sjuuukt stort shoppingcenter där vi spenderade hela kvällen. Haha!
Vi åt först på ett ställte där de hade Kinamat, och sen hittade vi en Ed Hardy affär, med massa coola grejer i! :D Too bad att det är ganska dyrt där.. en t-shirt för 80 dollar liksom? Nja. Men jag hittade 2 st som var på rea ;) Och sen ett par skor med! :) Så det blev jag riktigt glad över. Kom ut från affären med snyggaste påsen ever ;)




Friterad bläckfisk ;) Det är faktiskt godare än det ser ut! :)

Sedan var vi in i ett par affärer till och även till Nordstroms (Nordströms? Haha) som är ungefär som Macy's. De har massa kläder, skor osv. På nedervåningen där hittade jag en skinnjacka från Guess, som jag köpte med mig hem. Den kostade bara 400 kr! :) Och den hade kostat mer än det dubbla!




GRATTIS till alla som tog studenten i Gävle idag!!
Själv är det snart 2 år sedan jag tog studenten. TVÅ ÅR!! Helt sjukt, vart tog tiden vägen??
En bild på mig och Susa.. två år sen alltså. Blev aldelles för mycket alkohol, det blev även mack-kastning på rektorn och krossat glas på skolgården, vilket resulterade i att det blev stopp för dem som tog studenten efter oss med alkoholdrickandet ;)

Dags att gå och lägga mig snart. :) Får se vad som väntar imorron ;)


Birthday!!!

Den här dagen har varit mindre bra. Inte så rolig alls faktiskt. Minsta killen har varit emot allt jag har sagt eller gjort, och vill bara göra som han vill. För det första så har han lite "läxa" nu under sommarlovet, han ska göra en sida med matte och en sida med stavning varje dag. Han är bättre på matte och har lite halvsvårt för stavningen och igår kom vi överens om att om han gjorde 2 sidor matte då så skulle han göra 2 sidor stavning idag. Icke. Han blåvägrade och slängde stavningsboken i soporna, varav jag gick och plockade upp den igen...
Då tänkte jag att vi försöker väl med det lite senare på dagen då, så vi gick ut och gungade och lekte en stund. Vi kom tillbaka in efter ett tag då det började regna och då ringde min värdmamma precis och jag berättade om att han inte ville göra stavningen. Hon pratade med honom i telefonen och han gick med på att göra det då.

Vi fick en sida gjord innan han började klaga och gnälla igen. Så jag sket i det totalt och gick in till mitt rum och låste in mig i ett par minuter, var så himla frustrerad så jag visste inte vad jag skulle göra. Efter bara ett litet tag så knackar han på och frågar om han får komma in, jag sa att jag ville vara själv ett par minuter och han frågade; "Am I in trouble?"
Sen har jag varit på halvdåligt humör hela dagen idag med.. Min kära lillasyster fyller 18 år imorgon (idag för Sverige) och jag kan inte vara där när hon går ut på krogen första gången ;) Kan ha nått att göra med det kanske. Hemlängtan.
Fast hur mycket jag än vill träffa min familj och vänner så kan jag inte låta bli att tänka på hur bra jag har det här, så om att alla NI skulle vara här så skulle allt vara perfekt. Jag hoppas att ni kommer och hälsar på mig snart, så jag får visa er allt härborta. :) Skulle jag vara hemma så skulle ju allt vara normalt igen, jag skulle gå hemma och ha långtråkigt eftersom vi bor på landet^^ Inga grannar har vi. Fast ioförsig så är det nästan som att bo på landet här med, iallafall på den här gatan. Folk är aldrig ute på sina gårdar här, jag har ingenaning om vad vi har för grannar! Lite roligt ändå, för att folk anställer folk som sköter sina trädgårdar och det är därför man aldrig ser någon ute. Komiskt.

Annars har jag varit på gymmet idag, kände att jag var tvungen att avreagera mig lite efter dagen. Imorgon har jag sovmorron också! Det ska komma en kille från typ "amerikanska anticimex" (haha) för att ta bort termiterna som tuggar på huset.
Jag var tvungen att knäppa kort på min garderob idag, den är fullproppad med kläder och jag ska bära upp en byrå jag kan ha mina kläder i också! :p



Hur som helst... Klockan är  ju över midnatt i Sverige nu så det är 10 juni vilket som sagt innebär att det är Anna's 18års dag! :) Hurrahurrahurra! (Och förövrigt en månad tills jag fyller 21!) ;)

Nu ska jag fortsätta titta på Flyers-Chicago. Det ser inte så ljust ut måste jag säga.. ;o

ITALIAN FESTIVAL!

Dagen har gått hyfsat bra. Mådde inte bra imorse, kände mig konstig i magen och ont i huvudet. Snaskiga detaljer ;) Haha! Men iallafall så var jag och N ute och lekte vid gungorna här på gården och jag kände verkligen att jag inte kunde vara ute och röra på mig. Vi gick in och jag däckade på soffan, medans jag halvsov så sa N hela tiden; "Don't close your eyes!!" Efter ca 30-40 minuters av halvsovande på soffan så ville han ha mat. Så jag drog mig upp för att  koka lite pasta till honom och då kände jag mig faktiskt bättre. :)
Efter maten så följde Matt med oss ut och lekte lite också!

När de andra kom hem så åt vi middag, sen åkte vi direkt till Wilmington där de har Italian festival hela veckan, det är som en liten mini Cityfest ;)


Jag och Noah i bilen påväg dit. :)

Buckle up. No excuses.
På vägen så var det en brand i ett hus så vi fick ta världens omväg innan vi kom fram till Union St.


Jag och Matt åkte karuseller ;)





Störd människa?!

Det händer dåliga saker här i Delaware...Platserna där det här har hänt är inte alls långt ifrån Christiana och Newark.

BOLO: Stranger Abduction Resulting in Two Sexual
Assault/Rape Investigations

Delaware State Police Troop 2 is investigating a stranger abduction case which resulted in two
sexual assault/rape investigations. On Wednesday, 06/02/10 at approximately 1145 hours, a 27
year-old female was abducted at gunpoint while sitting in her vehicle in the parking lot of the
First State Surgery Center located at 1000 Twin C Lane, Newark, Delaware. The victim was
forced to drive the suspect in her 1995 black Nissan around parts of Newark, DE, Cecil County,
MD, Avondale, PA, Hockessin, DE, and ultimately, returned to the Newark area. The victim
drove the suspect to the west side parking lot of the Christina Mall when the suspect sexually
assaulted her for the first time. The suspect instructed the victim to leave that area where they
then drove through the parking lot of the Boscov’s Department Store on Rt. 273. The suspect then demanded the victim to withdraw money from a drive-up ATM at the WSFS Bank,
University Plaza Shopping Center, Newark, DE. The suspect then instructed the victim to drive
to a remote area of the parking lot at the Corporate Center at Christiana on N. Wakefield Drive
just south of Chapman Road, Christiana, DE. The suspect then sexually assaulted the victim at
this location. The suspect instructed the victim to drive away from this location but only to
return a short time later. On the second visit to this location, the suspect escorted the victim from
her vehicle to a baseball field located remotely to the rear of the facility where he then raped the
victim. The victim eventually returned to the area of the initial abduction where she was finally
released after approximately a five hour ordeal. The suspect retained the victim’s driver’s license
advising her that he knew her name, address, and place of employment. The suspect is described
as a white male, late 30’s to early 40’s, 5’ 08”, 180-200 lbs, with a medium build, hazel eyes, a
thick brown mustache, short brown and scruffy facial hair. He has a fair complexion, brown hair
down to the base of the neck, and was last seen wearing a dark colored baseball cap, black
Oakley sunglasses, a navy blue Nautica t-shirt, faded black sweatpants with a one inch bleach
stain on the right knee, khaki shorts, and white Nike sneakers with a white Nike swoosh outlined
in dark blue. The suspect vehicle was possibly an older model, dull colored black Chevy pickup
truck similar to that of a Chevy Silverado. A computer composite sketch, shown below, was
completed.

On Saturday, 06/05/10 at approximately 0845 hours, a 22 year-old female was abducted at
gunpoint while sitting in her vehicle in the parking lot of Sallie Mae, located at 300 Continental
Drive, Newark, DE. This location is approximately one mile from the above-listed incident. In
this incident, the victim was forced to move to the right front passenger seat of her navy blue
2000 Chevy Blazer as the suspect occupied the driver’s seat. The suspect bound the victim’s
wrists with black zip ties, put on gloves, and drove the victim’s vehicle away from this location.
The suspect drove to a remote parking lot at the Corporate Center at Christiana on N. Wakefield
Drive and sexually assaulted the victim. The suspect drove to the parking lot of the University
Plaza Shopping Center, Newark, DE, in the area of the Acme and Burlington Coat Factory in an
attempt to rob a third party to no avail. The suspect then drove through the parking lot of the
Boscov’s Department Store on Rt. 273. The suspect eventually returned the victim to the
parking lot of the initial abduction where she was finally released after approximately 45
minutes. The suspect retained the victim’s driver’s license, advising her he knew her name,
address, and place of employment. The suspect is described as a white male, late 30’s to early
40’s, 5’ 06” to 5’ 07”, approximately 160 lbs, with an average build, brown mustache, short
brown and scruffy facial hair, collar length brown hair, with an average to fair complexion. He
was last seen wearing a fitted tan baseball cap worn backwards, wire rimmed sunglasses with a
tan/brown tint, a dark blue t-shirt, khaki cargo shorts, white ankle socks, white Nike sneakers
with a blue Nike swoosh, and black winter gloves. The victim reported seeing a black pickup
truck (NFD) parked behind her vehicle in the same direction from where the suspect approached
her from. The below computer composite sketch was completed. Any agency having additional
questions or information regarding the aforementioned investigations is asked to contact Det.
Gary Potts of DSP Troop 2 at (302) 834-2630 ext. 218 or Det. Mary Bartkowski of DSP Troop 2
at (302) 834-2630 ext. 205.
COMPOSITE



Böter

Glömde totalt bort att skriva om p-boten vi fick i Dewey. Haha, det var faktiskt lite komiskt.
När vi kom tillbaka till bilen efter vi legat på stranden så satt det en fin liten parkeringsböter på rutan, man behövde tydligen nått slags tillstånd för att kunna parkera där. Den var på 50 dollar, så det var inte så farligt, speciellt inte eftersom vi delade på det jag och Carro, så det blev bara 25 dollar.
Nu har jag iallafall skrivit en liten check till polisen i Dewey beach och postat den, så jag hoppas det är allt jag behöver göra.

Idag skjutsade jag Carro till flygplatsen, innan vi åkte in till Philly så var vi tvunga att åka runt och se om vi kunde hitta ett "väsk-band", ni vet ett sånt man spänner runt resväskorna.. Haha! Carro's resväska var proppfull och gick nästan inte att stänga. Vi hittade på ett iallafall och sedan tog vi en sista sväng in på Wawa innan hon åkte hem. Tror att Carro gillar Wawa lika mycket som mig ;)

Just nu har Noah en kompis här som han leker med, och Matt sitter med sin dator som vanligt, får se vad som händer ikväll. :)

Converse

I fredags jobbade jag hela dagen, sen på kvällen åkte jag och Carro till Acme för att köpa lite saker till vår tacos som vi bjöd min värdfamilj på.
Lördag morgon tog vi Volvon för att åka till Wawa och sen vidare till Dewey beach. Det tog ca 1 timme och 15 minuter att komma dit, vi hade lite problem med parkeringen, men efter ett tag så hittade vi ett bra ställe, trodde vi.

När vi gick och la oss på stranden så hörde vi ett gäng killar prata.. Vi struntade i det och fortsatte leta efter ett ställe där vi skulle ligga. Ca 5-10 minuter efter att vi legat på stranden så kommer samma gäng som vi hörde prata tidigare och lägger sig precis bakom oss! Haha, allt var bara så komiskt.
Efter en stund så frågar de oss om vi vill ha isglass, och först sa jag: 'No thanks, I'm fine.' och han säger 'Yea, I know, but do you want ice?' Haha! Så vi fick en varsin mugg med isglass, och började prata med dem.
Jag tror att de flesta av dem var från Virginia  och några var från Pennsylvania. De var väldigt trevliga faktiskt, vi pratade massa om Sverige och de frågade saker.
Vi badade till och med i Atlanten!! :) Det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara.



Runt halv 2 bestämde vi oss för att börja dra oss. Vi sa hejdå till killarna och så åkte vi till Nike, Carro hadlade lite där och sen åkte vi till Converse-affären. Där handlade hon liiiiite mer. ;) Tror hon kom ut därifrån med 5 par skor och 4 t-shirtar, själv köpte jag mina första Converse ever, de blev ett par vita. Haha! Sedan gick vi till Levis också, där handlade hon 3 par jeans och en t-shirt.
Sen åkte vi till T.G.I Friedays för att äta mat! Åkte hem efter det och var helt slut och brända av solen när vi kom hem igen, men dagen var inte slut än. På Main St. i Newark så hade de stängt av hela gatan och alla som hade slutat skolan hängde där. :) Det var som en liten mini cityfest med små stånd osv. :)
Carro på Main Street :)


Imorse så sov vi ut en stund, har för mig att vi gick upp runt 10.00, vid 12 så åkte vi till Christiana igen, Carro skulle bara ha de sista sakerna med sig hem, efter det åkte vi till Modell's och köpte ett par t-shirtar och sen vidare mot Wawa.
Och efter det åkte vi vidare mot en skoaffär vid Prices corner. Där köpte Carro ännu ett par skor ;) Haha! Och sen åkte vi till sist till Marshall's där jag hittade ett par shorts från Ed Hardy.
Det här är det Carro har shoppat på en vecka ;)

+10 par skor.. ;D Haha! Helt galet

Nu har vi precis kommit hem från Famous Dave's där vi vart och ätit ribs. Man kan ju inte åka tillbaka till Sverige utan att ens smakat riktiga amerikanska ribs? ;) Så nu är det gjort också, men orkar inte lägga in bilder från det nu, får ta det en annan dag!
Imorron ska jag iallafall skjutsa Carro till flygplatsen och sedan tillbaka hit för att jobba igen.
Om 30 minuter börjar den femte matchen mellan Flyers och Chicago.


6 juni

Sveriges nationaldag, yey!

Tänkte bara skriva en snabbis om det som hänt de senaste dagarna. Igår åkte vi till stranden och hade det väldigt bra! 10 killar la sig bakom oss på stranden och de köpte is-glass till oss. Haha ;)
När vi kom tillbaka hade vi fått en parkeringsböter på 50 dollar.. uschusch.. men vi delar på det så det är lugnt!

Idag ska vi åka och shoppa det sista som Carro ska ha med sig hem till Gävle, så det blir en sväng till Christiana Mall igen och sedan till Modell's. Ska även förbi en skoaffär där jag aldrig vart förr, så det blir kul. :)
Imorron åker hon hem, flyget från Philly går kl 13.45 så vi åker härifrån på förmiddagen.
Ikväll äre ännu en Flyers match! Det står 2-2 i matcher nu, spännande! =D

4 juni

Juni redan... Tiden går fort när man har roligt. :)

I förrgår var åkte jag och Carro till Iron Hill för att äta lite middag, det var jättetrevligt! Under middagen så skickade min värdmamma ett sms som det stod "I have i present for you!!" i, och jag skickade tillbaka "What color?" Så sa hon att jag skulle gissa.. Jag gissade på orange, och det var det.. Jag hade mina aningar. ;)
När vi kom hem så hade de gått och lagt sig så jag fick min present morgonen därpå, och det var en asnice Flyers hoodie som hon hade köpt till mig! Jag älskar den!! :D Så står det Pettersson på ryggen med nr 48 som Briere har.




I LOVE IT!! :D Himla skön!

Igår var jag och Carro till YMCA med killarna ett tag och lekte i poolen. Efter det åkte vi hem hit och lekte lite mer innan B och M kom hem från deras middag och jag och Carro åkte till Christiana igen så fort de kom hem. Blev en klänning för mig från Forever 21. Carro handlade lite mer ;)
Idag hade N en playdate med en av hans kompisar så jag och Carro skjutsade dit honom och sedan åkte vi för att göra en manikyr. Ca 2 timmar senare var vi färdiga och åkte till Subway för att käka, N kom hem för en timme sedan och ikväll ska vi göra en riktigt "svensk taco". Haha! Carro tog med sig tacokryddor hemifrån så det ska bli gott att äta riktigt köttfärs igen. :)
Så vi ska åka och handla om ett litet tag och sen kolla hockeyn ikväll och bara slappa :)
Imorron ska vi förmodligen åka till stranden!

Memorial weekend

Hello.

I förrgår var jag med Anna på Memorial day, vi var hemma hos någon av hennes pojkväns kompisar ganska nära oss. Vi grillade, drack och hade roligt. Kvällen slutade tidigt då någon fick lite för mycket att dricka.. ;) Haha!
Jag sov gott hemma i Anna's gästrum den kvällen iallafall. Dagen efter så var vi väldigt hungriga båda två så vi åkte till Wawa (vad annars?) för att köpa frukost, efter det gick vi ner mot poolen och låg där och slappade ett litet tag. Det var riktigt varmt och skönt! Perfekt med poolen där också. :)
Sedan gick vi tillbaka upp till henne, duschade och fixade så åkte vi till Acme och Rita's, för att sen åka hem till mig för att hämta Volvon och börja köra mot flygplatsen i Philly.



Carro skulle komma kl 16, så vi var där i god tid och började fundera på var de kom ut någonstans.. frågade en som jobbade där och hon sa att vi skulle titta på tavlan där alla arrivals står och se om det stod B eller C. Det stod F.
Vi var alltså på helt fel terminal, men det tog bara ett par minuter att gå bort till F så det var lugnt ;) Haha!
På terminalerna hade de massa Flyers ballonger som jag ville ta med hem hit igen, men jag vågade aldrig.. :p På tal om Flyers så går det inget vidare för dem nu, de är i Stanley cup final, men de har förlorat båda sina första matcher mot Chicago Blackhawks nu så jag hoppas det kommer gå bättre för dem.

Carro kom efter bara ca 10 minuter, så det var great. Vi fick dock vänta på hennes väska en stund, men den kom efter ett tag den med. Vi körde tillbaka till kära Wilmington för att grilla lite mat och bara ta det allmänt lugnt.
Vi tittade på hockeymatchen en liten stund innan vi gick och la oss.
-Upp och börja jobba imorse igen. Killarnas sista dag i skolan vilket innebär graduation för dem båda. Det var roligt att se hur allt gick till, de fick priser för deras bra betyg och de sjöng och grejade, så det var kul att se, även om det blev segt ibland :p






Efter allt var klart på skolan åkte vi hem hit för lite lunch, Noah's pappa, Matt's pappa plus M's faster och hennes son kom förbi. De åkte efter ett tag och jag och Carro åkte till Christiana Mall för lite shopping. Vi åt även middag på Red Robin's och kom hem nu för ett tag sedan. :)
Nu ska vi bara ta det lugnt och titta på tv, imorron blir det poolen på YMCA!



RSS 2.0