Alla får ligga!

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag hade roligt ändå!

Det började med att jag jobbade 10-14, väldigt skön tid. Efter jobbet åkte jag hem till Carro där vi bland annat tittade på julshowen vi gjorde på Fältis för typ 5-6 år sedan(?) Haha! Det var riktigt roligt, jag hade Cactus, Carro hade Wickan. Saknar faktiskt den tiden lite, det var roligt! Saknar Cactus också.. Bästa ponnyn! :)

Egentligen hade jag ju planerat att gå ut på kvällen, men jag kände mig så himla seg så jag tog det lugnt, käkade och tänkte ha en tvkväll.. Men nej, gud vad deperimerande att sitta hemma i skogen en lördagskväll, sitter ju hemma alla andra dagar också. Så jag gjorde ett ryck, bytte om och fixade och åkte sedan in till stan, till Söder där jag träffade Lina och Ida. Strax efter 24 började vi dra oss ner.. folk fick för sig att gå till Hang Loose av någon anledning?! Har inte vart där på huur länge som helst! Hur som helst, vi gick dit... Och jag hade faktiskt roligt! Träffade ganska många man kände så de var skoj.

Kvällen slutade med att Adde och Glenn åkte med oss hem till fba där de också bor, Ida hängde också med. Haha! Just det! Mattias (djmangoo) var på en partykryssning igår och till den så hade han gjort en liten cover på I got a feeling, som få fint heter Alla får ligga! Det som var roligt med det hela var att de spelade den på Hang igår, tyckte det var väldigt roligt :D

Idag blir det väldigt lugnt, ska åka till Max med Lina senare :)

på G

Idag skulle jag egentligen gått ut på krogen, men det var så några som ville med ut så de sket sig. Får bli imorron istället, då verkar de som halva Gävle ska ut :)
Jobbat idag, 13-20, dagen gick ganska segt och jag har fått jätteont i ryggen. Inget speciellt som hände där idag heller.
Igår vann Brynäs hemma mot Timrå med 4-1, var själv inte där på grund av att jag jobbade. Men jättebra att de vann iallafall. :) Får se vad som händer när Markström (förmodligen) åker till NHL, om Brynäs tar tillbaka Lindbäck eller Jocke..eller någon annan? Det visar sig.

Åh, det är så tråkigt här hemma, samma gamla hela tiden, inget nytt roligt som händer. Börjar bli något sugen på USA nu.. som förresten verkar röra sig framåt nu, hoppas verkligen det iallafall!
Humhumhum... Ja! Igår satt jag och hade jättetråkigt, så tittade jag på lite gamla Köpingklipp på youtube, Tobbe är så himla rolig!! :D Haha!

"-Fatta du inte svenska?? Är du från Norrköping eller?!" Hahaha :D
"-Fan får de inge kaffe eller nå??"

Brynäs-Djurgården 23/1 2010

Här är lite highlights från matchen i lördags, 2:56 in i filmen ser ni när en av de åker på Markström, en liten likhet från JVM va? ;) Men kul iallafall!


Brynäs vann förresten igår borta mot Luleå, 3-4 vann Brynäs med i sudden. Så 2 poäng blev det iallafall. :D

segis

God morgon.

Jag har inte haft en sån jättegod morgon eftesom jag inte fick sova så länge som jag ville. :) Var tvungen att skjutsa syster in till skolan kl 8 och efter det ta hästarna eftersom mamma är i Örebro i jobbet och pappa åkte till Stockholm imorse. Men mamma kommer hem idag iallafall.

Idag ska det bli snöstorm här hemma, eller ja, i stort sett hela Sverige tror jag? Usch, har verkligen tröttnat på snön nu. Får gärna bli vår :)
Senare idag ska jag hämta upp Carro i Valbo sen ska vi åka in till stan för att käka och titta runt lite. :) Antar att de blir food på Nian, alltid bra med valmöjligheter..
Euum, ja, tror inte jag har mycket mer än så att berätta faktiskt.


Hihi, bild från Oslo :)

is it really THAT good?


Det här känns för bra för att vara sant, faktiskt. Kan nästan inte tro det själv..
Därför tänker jag inte berätta något om någonting, än. ;)

Är väldigt glad just nu iallafall. Hoppas allt går som de ska! Håll tummarna :D

Framtiden får visa vägen för lilla elin.

Ska sova snart, jobbar 17-21 imorgon men får ingen sovmorgon för det. Måste upp och fixa hästarna imorgonbitti.
"yeeeey" höhö :)
Ledig onsdag, torsdag, lördag och söndag! :) Eventuellt bio på fredag och party på lördag, blir en bra helg.

?

Haha just det, fick världen sjukaste mail igårkväll, så här stog det:

Hej Elin!
Vi har sett bilder på dig på Facebook och tycker att du är en väldigt söt tjej. Du skulle pryda Slitz's omslag väldigt bra, är du intresserad av att vara med? Inga naken bilder endast underkläders bilder. 2000 svenska kronor för varje bild!

Vänliga hälsningar
Wendela öst
Slitz redaktion

-Efter en stund addade den här personen mig på msn också. Skitseriöst. Någon som sitter hemma och inte har nått liv. ;) Fick mig ett gott skratt iallafall :D
Nej nu ska jag sova! Nattinatti♥


24 januari 2010

Idag var jag med Lina på köpis, vi åt på IKEA :D  Det är egentligen det enda som jag gjort idag, men när jag ändå håller på, vad har hänt med Heidi Montag?
 
Hon gjorde 10 plastikoperationer på EN DAG!! Helt galet.
And this is her, all new.


Hon var ju så fin innan. Nu ser det bara så oäkta ut och det är inte fint. Men kul för henne att hon känner sig "perfekt" nu.

"DERBY"

Igår vaknade jag av att min telefon ringde. Det var från Maxi som undrade om jag kunde jobba kväll, 17-21. Klart jag kunde det, bara det att jag skulle festa på kvällen också.

Tidigare på dagen så var jag med Carro och gymmade i Valbo. Det var roligt, så idag har jag träningsverk :) Sedan var det bara hem och duscha, fixa och iväg till jobbet. När jag slutade kl 21 skyndade jag mig upp i omklädningsrummet, bytte om till partykläder och drog mig iväg till söder. Jonte försökte förklara vägen hem till Thomas vilket inte gick jättebra. Haha! Men jag kom rätt tillslut iallafall. Blev förfest där och vid 24 gick vi ner till Heartbreak, de var jättelite folk där så de var lite segt, men det var roligt ändå. :) Träffade på Carro och Hanna där också :D
 
Pappa väckte mig 11.30 imorse, var tvungen att hämta bilen i stan då jag bara hade parkering till 13. Så vid 12.30 åkte vi till stan, hälsade på farmor och farfar en stund innan också. Efter det åkte jag och hämtade upp Jonte på stan, så åkte vi till Max, var väldigt gott! :) Och idag kl 16 var det hockey, Brynäs-Djurgården hemma i Läkerol vilket betyder massa dryga djurgårdare där ;o De är inte okej. Var väldigt mycket vakter och poliser där, men det gick ganska bra matchen igenom, inget jätteallvarligt vad jag såg iallafall. Brynäs vann med 4-1, det känns alltid extra skönt att vinna över Djurgården! Vi fick se en repris från JVM för 2 år sedan också ;)

Nu har jag fått mer tider på jobbet också, så det känns goodie. :D Imorgon blir det en lugn söndag.♥


Min klocka!

Hej!
Tänkte bara berättat att jag har hittat min klocka som varit försvunnen sen jag och Carro var i Norge, jag har haft sån ångest över att den varit borta.
Men nu hittade jag den, i min sko!! xD Haha. Har tydligen inte användt de skorna sen Norge. :p Tur att jag hittade den iallafall!
Nu ska jag iväg och jobba 17-21 sen direkt iväg på förfest med massa folk på Söder. Hörs!

20 januari 2010

Idag var jag med Carro på stan, träffade henne Nian så åt vi där. :) Gick runt lite på stan också innan vi hämtade upp Anna på skolan vid 14. Efter det åkte vi till Köpis, gick runt och tittade där lite så åkte vi hem sen.
Dagen i övrigt har varit ganska seg, var hemma på eftermiddagen sen runt 18 åkte jag till Maxi för att se om jag fått nått schema men det hade jag inte. Hade dock fått lönespec, blev lite gladare av den.
Hämtade Anna på Fältis senare, och så köpte vi med oss mat från Donken hem. Ingen höjdare det där heller.. äter mycket hellre Max än Donkens äckliga och torra hamburgare! Blev en torr El Maco iallafall. euw.

Hum, vad har hänt mer? Jo! Min kära pappa har skaffat Facebook!! Haha, kul grej. Och igår pratade jag med Linda via Skype, fick se hennes rum och det såg väldigt fint ut. :) Carro kom också med i samtalet senare, men då försvann jag men jag hörde medans de pratade. Haha :D Gick bra det med.

Imorgon spelar Brynäs borta mot Skellefteå och på lördag är det hemmamatch mot Djurgården, samma lika där som med Södertäljematchen att det är en högriskmatch. Den här gången föstår jag att det är det ;D Djurgårdare är ju galna. Det är helt slut på biljetter, pappa hade en över så jag får gå! weeiii :D
Sooooo imorgon är jag också ledig, ska sova ut tills jag vaknar, sen får vi se.. ♥


Haha, hittade den här bilden på bilddagboken någonstans. Komme inte ens ihåg att jag tagit den. Men anyway, jag saknar sommaren och värmen jättemycket! ♥


IF TODAY WAS YOUR LAST DAY

..and tomorrow was too late?


What's worth the prize is always worth the fight
every second counts cause there's no second try..
Så himla fin låt!♥


Sommaren med Göran

Jag har precis sett Sommaren med Göran här hemma. :) Den var riktigt rolig!


Har inget speciellt att göra idag, vet inget om imorgon heller. Måste ringa jobbet och höra om tider.
Ikväll är det äntligen Paradise hotel igen :) wihoo


Helgen

LEDIG HELG FÖR MIG! Har varit underbart skönt :)
Igår sov jag till 12 har jag för mig, sedan vid 15 åkte hela familjen ner på stan och åt mat på Bishops. Jag åt revbensspjäll som var väldigt gott! Synd att man inte fick bbqsås med bara.. Efter det var det bara hem och duscha och greja innan jag åkte in till stan igen. Åkte hem till Lina där vi tog det lugnt ett tag, vi gick till Heartbreak för att hämta hennes pass som hon tappade där för två helger sedan. Sen blev det förfest och massa rolig musik :)
 
 
Runt 23 började vi dra oss ner mot stan, träffade Linda Fe och hennes Robban, trevligt! :D Sedan hängde jag och Lina på de till Rockbaren (aldrig hört talas om) och träffade några andra av deras kompisar innan vi drog till Heartbreak vid 24. :) Var ganska mycket folk där faktiskt så det var roligt!
När de stängde kl 02 så gick vi och köpte kebab, vilket var väldigt gott! På vägen hem träffade vi två killar från Sthlm, hängde med de på efterfest och kom hem runt 05 igen. Idag vaknade jag vid 10, så det blev inte så mycket sömn alls, men får ta igen det inatt eftersom jag är ledig imorron med! Nu har jag precis sett på I en annan del av Köping och nu börjar en till Falk-film, så det blir väl att titta på den. Ska försöka få ner filmen 2012 också så kan jag kika på den imorron. :)
Det var min helg.

caught in a bad romance...

Heey!
Igår räknades Brynäs-Södertälje matchen som en högriskmatch av någon anledning? Så man blev "visiterad" när man gick in. Haha, killen som skulle visitera mig verkade lite nervös och fick fram: "Jaa, då ska jag visitera dig" Sure tänkte jag, allt för säkerheten. ;) Haha nej men, han tog bara lite i jackan och det var över på 2 sekunder.
-"Välkommen!" Haha!
Matchen var väldigt seg faktiskt, tråkig. Speciellt första perioden, det hände inte mycket alls. Det har börjat en ny spelare också, så han var med och blev utvisad inom de första fem minuterna av matchen. Hum.
En del av de som varit skadade var tillbaka också. :) Matchen slutade hur som helst 4-2 till Brynäs.
Åkte hem och somnade, vaknade kl 10 idag och åkte iväg för att jobba kl 13-20. Gick bra, blev lite kaos pga av att alla som betalade med kort var tvungen att visa legitimation för att vi inte hade kontakt med bankerna osv..

Jag kom hem för en stund sedan då jag var och hämtade Anna vid tåget. Hon var och såg Let's Dance genrepet. Idag kommer Lina hem från Västerås! Så henne ska jag träffa imorron, blir utgång på Heartbreak :D yeey!
Linda Fe kommer också, som har skaffat pojkvän. Så han plus hans kompisar ska också med :) Eller, vet inte riktigt hur det blir än, men det blir nog bra tillslut.
Jag ringde till Lindson för nån timme sedan också. Förväntade mig att jag förmodligen skulle ringa fel nummer och hade förberett mig på att säga "Oh, sorry wrong number!" Haha, men istället hörde jag ett "Hallåå?" :D Maha, var trevligt att prata med henne och hon verkar trivas riktigt bra! =)

i miss yaaa


it never snows in LA.

Kom precis hem från en lunch med Jonte på stan. :) Var ett tag sen nu faktiskt så det var roligt!
Idag fick jag även hem min nya mössa som jag beställde hem i förrgår. I like it ;) Very nice.
Daniel har en likadan också :D
Idag är det ju min lediga dag, så ikväll ska jag äntligen få gå på hockey! Känns som det var ett tag sedan, Brynäs möter iallafall Södertälje idag så jag hoppas på vinst såklart! Imorgon är det dags för jobb igen, dock bara 13-20, sen är jag ledig HELA HELGEN!! wohoo! Lina kommer hem från Västerås imorron så vi ska hitta på nått ihelgen, party förhoppningsvis ;) Mmmm.. blir bra.
 
IT NEVER SNOWS IN LA. ;)
Nu blir det bara ta det lugnt innan hockeyn. Kanske åker till Maxi en sväng innan också..


had a really nice dream..

Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon! Var riktigt skönt att sova ut, plus att jag hade en riktigt rolig dröm så det var kanon ;)
Segade halva dagen för att sedan jobba 16-21, fick börja dagen i mini, så det blev att sitta och titta på Ice Age 3 första timmen på jobbet, som förövrigt är väldigt rolig! Alla borde se den! Det är inget jag har något emot direkt :)
Hum, ja inget speciellt hände på jobbet idag, ganska seg dag då det inte var så mycket folk alls..

Brynäs spelade iallafall idag! Borta mot Frölunda i Scandinavium och vann med 1-3!! =) Första vinsten i Göteborg på 4 år! Så det var riktigt roligt, och 3 poäng var välbehövligt.
Imorgon jobbar jag också kväll, så det blir sovmorgon igen och på torsdag är jag ledig. :) Känns riktigt skönt! Ska träffa Jonte på torsdag också, blir kul eftersom det var ett tag sen.


Snorungar :)


Kul att det är på norska med. :) Det gör det ännu lite roligare!
Nu ska jag åka och jobba snart :)

FREEZING!!

Usch, sitter och fryser på mitt rum. Tittar på Spårlöst och väntar på Paradise hotel :)
Imorse när jag vaknade så mådde jag inte bra alls, hade inte sovit något alls på natten heller. Funderade på att ringa jobbet och sjukskriva mig då jag hade fruktansvärt ont i halsen och huvudet, men jag bestämde mig för att åka dit ändå och prova iallafall. Första timmen funderade jag vad jag hade gjort som tänkte att jag kunde klara av dagen på jobbet, men senare blev det lite bättre. Har börjat hostat nu också..
Nu längtar jag bara till värme, sol och bad! Skulle vara heelt underbart! Hihi, Turkiet var ju roligt ;)




Jag saknar alla goda drinkar!! åwh


Just another day..

Hade cafét hela dagen idag, 8.30-18.30. Lite halvstressigt var det, men det gick bra.
Hade inget att komma med egentligen, bara att Brynäs spelade mot Färjestad nyss. Brynäs förlorade med 0-3, ungefär 30 sekunder in i matchen blir det fight.. Dixon och någon i FBK fick matchstraff och därmed inte spela något mer i matchen :p


Just det, Lindsons mamma kom förbi jobbet idag. Verkar som du har det riktigt bra Linda ;)


8/1 2010

Idag träffade jag äntligen Linda Fe! Var fruktansvärt länge sen, så det var roligt att träffa henne igen. Vi var på nian och åt lite mat. Sedan gick vi runt och tittade lite i affärer innan jag var tvungen att åka till jobbet och hon tillbaka till Tierp. Började kl 16.. slutade 21.30.



Jag såg precis att Joel Lindholm var med i en bilolycka igår och överlevde tyvärr inte :( Jag kände han inte så bra, men jag träffade honom några gånger ute, och han var här på min födelsedag.


rest in peace


Dream House

Det kostar bara 32.000.000 dollar.. typ 224.000.000 svenska kr. Som hittat ju ;) Det är synd att man inte har råd med det man vill


Just love it! I LA såklart ;)
Hur som helst så fixade snubben på Media Markt min ipod! Så nu behöver den inte skickas in. Funderar på att skaffa en ny telefon också.. Som sagt, det är mycket man vill ;)


Tränat

Fick en riktigt skön sovmorgon till 11 idag. Sedan åkte jag och Anna in till stan och Gevalia för att träna lite på deras gym. Det är så skönt att kunna åka dit iprincip när man vill eftersom man oftast är ensam. Jag hatar att gå till typ Friskis eller nått annat ställe där det är massa folk. Jag kan ju inte så mycket, då blir det bara pinsamt. :)
Min kära ipod dog när jag lyssnade på en låt och går nu inte att slå på igen, så jag får lämna in den..
Kom hem för ett tag sedan, vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen men det visar sig.
 
Haha, den andra bilden är mitt fina blåmärke från jobbet.. :p aoch!
 
När jag vaknade imorse så var det sol och klarblå himmel, men när jag pratade med pappa i telefonen så han sa att det var världens snöoväder i stan! Såg knappt var man körde när vi åkte in.. Konstigt hur det kan vara så olika. :) Lika när vi skulle hem, det hade slutat snöa, men det var väldigt grått ute. När man närmade sig Valbo så kunde man se att solen var på väg ned och det var blå himmel.
Nu ska jag åka till Media Markt för att lämna in ipoden.. :( Hoppas det går fort att få den tillbaka!

minusgrader..

Hello.

Kom hem för en stund sedan från Sala. Jag, mamma och pappa åkte dit för att hämta Anna och även hälsa på mormor och morfar. Vi åt mat och pratade en stund innan det var dags att åka hem igen. Just nu är det -28 grader ute och sviiiinkallt! hua :( Jag vill ha sommar! ♥


Los Angeles♥

elajn och Hollywood-skylten in the background :D

USA VANN JVM! :D Helt rätt! Kanada sucks ;)


JVM BRONS

Sverige fick brons efter matchen mot Schweiz nyss! 11-4 blev det tillslut. Vissa av spelarna såg halvdeppiga ut, medans andra var glada över bronset. Men jag förstår lite av besvikelsen efter USA-matchen.


Om en timme är det dags för guldmatchen. USA-Kanada, jag hoppas på USA! Man kan ju inte hålla på Kanada efter förra året, eller hur? Och den här gången ska jag verkligen försöka hålla mig vaken! :)


5 januari 2010

Imorse gick jag upp 06.30, åkte till jobbet halv åtta. Det var -26 grader ute.. MINUS 26!! Så himla kallt! Bara satt och frös hela vägen in eftersom min bil inte blir uppvärmd så fort.
Arbetsdagen gick iallafall bra, as usual.. Åh är så trött på allt nu, vill bara iväg.. Var som helst där det är varmare! :)
Imorgon är jag ledig, så vi ska åka till Sala och hälsa på mormor och morfar+ alla andra. Anna är redan där, hon åkte dit igår. Är även ledig på torsdag med, så vi får se vad jag hittar på då.

Igår vann Brynäs mot Modo med 3-2! Superbra med så många borta. Det var ett tag sedan jag var på en match nu.. får se till att gå snart. :)

And she is gone..

Linda har åkt, och sitter förhoppningsvis på flyget till New York, om det inte blev nå stora förseningar från Heathrow. :)
Haha, jag skulle ju hålla mig uppe till hockeyn inatt, det gick inte bra. Vid 24.00 kände jag mig trött och försökte hitta på något att göra, så jag bytte lakan i sängen.. :p Efter en stund blev klockan 01 och jag var riktigt trött, så jag la mig i sängen och tänkte vara smart att ställa klockan på 03.00, då hockeyn började. Så det gjorde jag. Somnade på en gång och klockan ringde 03, bara det att jag var huur trött som helst! Men jag tittade på tvn i kanske max 5 minuter innan jag somnade igen, hann inte ens se något av matchen utan bara försnacket.
Verkar inte varit någon höjdarmatch faktiskt, många klagade på domarn och Rundblad (?) Haha när jag loggade in på Facebook hade jag fått en gruppinbjudan av en alldeles nystartad grupp, "Alla vi som hatar David Rundblad!!" Sverige kommer inte att ta något JVM-guld iår iallafall, de spelar om brons nu.
Jag är glad sålänge inte Kanada vinner guld. Så nu hoppas jag faktiskt på USA som Sverige förlorade med inatt med 4-2. Får se vad som händer..

Igår stog det i tidningen att Jörgen Sundqvist i Brynäs fick en skridsko i ansiktet i matchen mot HV71, det lät inte så jättetrevligt. Men grejen med det är att när jag läste det så tänkte jag på att "han brukar handla på Maxi ofta"
Ser han typ varje vecka, så igår hade jag cafét hela dagen. Och strax efter jag öppnat så kommer Sundqvist med sin familj, köper en korv till sonen. :p Omplåstrad och uppsväld på kinden.. såg inte så roligt ut. Men han ska spela idag iallafall, so that's good. Hehe, han köpte en hockeyklubba till sin son också sen såg jag :)

Idag fick jag äntligen mina skor som jag beställde någon veckan innan jul! :D De är jättefina och jag tycker om de supermycket! :)


Rosa såklart! ;D
Gud vilket tråkigt inlägg, men kommer inte på så mycket mer att skriva om just nu. USAgrejen står lite halvstilla nu. Får se vad som händer där med, men annars är ju allt som vanligt. Jag vill verkligen åka dit! :) Skulle vara hur kul som helst att prova på! Senare idag ska jag jobba, står på schemat att jag jobbar 17-20, alltså bara 3 h, men det brukar alltid bli mer.. Iallafall till 21. Lite snopet att jag missar hockeyn med en timme pga att jag bara jobbar 3 h då.. Men Brynäs spelar iallafall mot Modo idag hemma, som de förlorade mot förra veckan.


I'M ENGLISH!!

Igår var vi ju på Helt Enkelt, Linda hade bokat bord för 10 personer och det var riktigt trevligt! Jag åt kyckling med fetaost, supergott! Linda smaskade i sig halva såsen ;)
Strax före 22 började vi dra oss därifrån, jag var festsugen och skulle hem till Lina där hennes syster Linnea också var. Natta som var med på middagen hängde på mig dit, efter en stund drog vi ner till Heartbreak och tänkte bara ta stämpel och dra till Interpool där Niclas och flera andra var. Men det blev så att vi stannade kvar på HB och hängde där istället, vilket var otroligt roligt!
Det satt en ensam gubbe i baren uppe och vi satt i sofforna vid fönstren, så Natta slog vad med Lina om 100 kr att hon  skulle gå fram till gubben och shejka i 10 sekunder.. Så gör hon det! Hahahaha! Roligaste på länge! Vi skulle ha filmat.. ;)
Det som var så roligt var att mitt i när Lina står och dansar så säger gubben: "I'm english!" Och Lina fortsätter :) Haha! Blev en ganska lugn kväll för mig eftersom jag jobbat hela dagen idag och körde bil kl 09 imorse.
Efter jobbet åkte jag hem till Linda för att säga lycka till och osv. Hon åker inatt!! :D Kommer nog bli frultansvärt roligt och ett riktigt äventyr! Blev kvar där nån timme, Carro och Dall kom också. Blev en hel del Thailand-snack, eftersom han kom hem därifrån idag! :) Jag vill också åka dit!
yeyeye.. hur som helst så tror jag Linda kommer få det riktigt roligt därborta!

Inatt är det hockeymatch också, Sverige-USA i JVM. Det är kl 03 inatt, jag ska försöka se det, blir nog en rolig match! Skönt med sovmorgon imorron så man får sova uuut :) Blev inte så mycket sömn inatt..


Helt enkelt

Igår blev det en riktig slappdag, gick och la mig i ganska bra tid.
Vaknade kl 07 idag, upp och iväg till jobbet, det har kommit jättemycket snö nu senaste dagarna! Och det snöar fortfarande..
På grund ut av vädret så fick jag ta pappas bil till jobbet eftersom jag inte visste om de hade plogat. Jag älskar att köra nya bilar, inte min gamla skrutt :)
Idag jobbade jag iallafall halvdag på jobbet, 8.30-14. Riktigt skönt! Senare ikväll ska jag åka ner på stan, träffa Linda, Carro och massa andra för middag på Helt Enkelt, Linda åker ju till NY på måndag. :) Spännande! :D
Efter det får vi se.

1/1 -2010

Hello!
Första dagen av 2010 har börjat lite halvsegt, vaknade kl 13 och åt frukost då. Längre har jag inte kommit. :)
Gårdagen var iallafall riktigt rolig! Det började med att jag åkte till Linda vid 20, sen åkte vi till Elin och de andra i Hemsta. Vi firade det nya året där och sedan strax innan 01 åkte jag och Linda ner till Heartbreak. :) Carro och Hanna kom till Elin runt 23, de var nyktra så det var lite tråkigt, men då fick vi ju skjuts ner på stan så det var bra på ett sätt ;) Så här kommer några bilder från igår.

 
 
 
 
Ikväll blir det bio med syster, ska se Avatar igen. ;) Annars så är det här en riktig slappis dag:)


RSS 2.0