Sportlov

Haft lov den här veckan, eller ja, jag har inte haft så mycket till lov eftersom jag jobbat från måndag-fredag. Men det har gått bra!  moneymoney ;)
maha! mm... fick vara i "Mini" idag också, leka med barnen medans föräldrarna är inne å handlar, när jag kom dit var det typ 6 barn där.. Sen efter typ 20 minuter så hade alla handlat färdigt. Så jag hade inga barn att leka med.. Fick sitta där själv och rita xD haha! Det var kul, ett litet tag... ^^ fick börja städa och plocka undan..Sedan stänga.

Slutade 20.00 skyndade att byta om och hem väldigt snabbt för att kolla på Så ska det låta och Let´s Dance såklart, men Så ska det låta mest, för nu har man ju sett honom dansat så mycket redan. plus att jag tror att det inte kommer gå så bra den här veckan... jaja, får väl se!

Imorron blir Sala, ska hälsa på släkten :) En varning bara: Jag ska köra, så håll er INNE! ;D haha! Näe, så illa är jag inte på att köra...:P Det ska nog gå bra!

Annars så äre väl inte så mycket som händer just nu...
Ska fortsätta kolla på Let´s Dance nu.

chips ;)

lalö?

Jag och min fru har nu haft ett samtal i över en timme, och det känns mycket bra att vet att vi är på "samma nivå" när det gäller vissa saker.

Känns bra nu :) Right?




Det löser sig.









Förlåt!

Sorry Jonah! Du fyller ju 21 idag! GRATTIS! :D

Tisdag

Hello dear friends.

haha har satan tråkigt! Har jobbat idag, 9.30-16, ganska skön tid ändå :)
Niklas jobbade idag, han kommer ihåg dig Jossa, han tyckte du var rolig ;) Han kunde inte fatta att du skulle plugga till åklagare eller vad de nu blir :P  haha! Juste, Lassgård handlade av mig idag med!  Efter jobbet åkte jag hem, var i stallet å fixade, sen har jag bara kollat tv å suttit här. :)

mmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Kan ju skriva nått sen när jag kommit på nå å skriva ;D
BYE

jobba

ska iväg och jobba nu snart, eller börjar ju 13.00 egentligen, men ska ner på stan och äta å så innan :)

Danny fyller 22 år  idag! Grattis! <3
Måste skynda. Hoppas ni får en bra dag! Och hoppas det gick bra på matteproven Linda ;)

Hudik & Sundsvall :)

Dagen började med att jag gick upp väldans tidigt... :o AH, prupptrött, men ändå. Sen så väckte jag ju sandra, sedan skjutsade mamma oss till bussen. Och så var jag påväg! :) Tog mig till statoil, där jag skulle bli hämtade runt 9, var där 08.55, gick in å handlade lite småsaker, såå ringer jossa å säger att de är typ 15-20 minuter fösenade. Så stog jag där..i 45 minuter.. xD haha jaja, jag överlevde.
Åkte mot Hudiksvall, tog väl en timme å liite mer kanske. :P Kom dit, träffade folk, alla var på bra humör osv! Körde det "gamla vanliga", om man nu kan säga så. Det var HUR mycket folk som helst i Hudik! jisses!
Sen vare signering så medans de signade så drog vi mot nästa stopp. ;)

Väl framme på i nästa stad så kommer de nästan direkt efter oss, någon minut sena bara. Hann prata en massa, var inte så mycket folk på slutet så det var myys! ;) kulkul! Det var väldigt sociala & pratglada.! =D
Så söta är de! =)

Sen så äre ju
vissa människor som inte klarar av att låta andra vara glada för det de får, och får vara med om och bara måste "skvallra".. Och kanske undra varför hon inte får vara med om sånt? mm, men det är ju inte vårt fel, du kan inte ta ut dina problem på andras bekostnad. Detta skapar ju såklart problem bland killarna också, synd att du inte kan ha överseénde med det och låta de få jobba ifred. Det är tråkigt...

jaja, ska inte gnälla nå mer, tänkte lägga upp lite bilder på bdb innan jag går och duschar och somnar. :)

MYCKET LYCKAD DAG helt enkelt ;)

IDAG

Idag ska jag åka till Hudiksvall & Sundsvall med massa folk :) Kommer nog bli skoj! Var länge sen jag var uppe klockan 06 faktiskt... :o Alltså jag gick upp då.. vet inte varför, men det blev så.

Var ju på hockey igår, själva matchen behöver jag ju inte säga nått om, men jag hade kul iaf! Träffade stefan där som jag jobbade med på Gevalia. Så satt vi där i vip baren under hela matchen xD haha
Efter den var slut så följde han med hem till mig, och vi hämtade upp sandra på vägen, satt å kolla film å prata typ hela kvällen, han åkte hem runt 2 tror jag. Var bra trött då!

Så det var najsnajs! =) Näe, ska nog väcka sandra snart...bussen går om typ 1 timme. =)

BYE

konstig busschafför...

När jag, susa & sandra var på bussen på väg till köpis efter skolan så stannade bussen vid Åby och ingen fattade varför...xD haha buschaffören bara tog på sig jackan och sprang därifrån! :o Vi trodde han skulle in å köpa pizza eller nått.. men han kom tillbaka tillslut, fick aldrig reda på vad han gjorde..

Efter det åkte jag hem, åkte med pappa till storvik för att köpa kraftfoder+lusern. Stannade i sandviken för att köpa chips.. :)
Sen så har jag kollat på Let´s Dance, Danny var superduktig! Fick en 10a :D Kanoners!  Jossa & Linda: Ni måste hälsa från mig imorron! xP hehe.. (a)
Imorron ska jag på hockey, pratade med stefan och de visade sig att han också skulle dit! :D Så det blir kul att träffa han igen, var jätte länge sen!  Så det ser jag fram emot! =) Juste jag lånade pirates of the caribbean (?) av susa också, började kolla på den innan Let´s Dance men hann inte kolla klart, så den ska jag se snart.

Äntligen sportlov!! :D SÅ SKÖNT!

image14

Här är en bild från Sälen. :)
Saknar ;)


DAMN!

Fan va allt ska krocka hela tiden... massa saker jag vill göra ju, men kan inte.. FAN! aja, inte mycket att göra åt... :/

image13

hmm, det måste gå att lösa... på nått sätt..!

Imorron äre Let´s Dance och det är rumba, kan bli intressant att se ;) haha! Lycka till iallafall.
Ska duscha snart och sen sova, orkar inte mer idag.

natti puss&chips :)

satan tråkigt!

jag har jättetråkigt..! hela dagen har vart seeg, plus att jag har ledarskapsprov imorron.. kommer ju gå bra^^
"Hej jag heter Elin och jag är KASS på att plugga..."  -Skitgrejer... AH!!

Hoppas det löser sig på söndag iallafall. vill verkligen <3

förrästen, vet nån vad det är för fördelar/nackdelar med byråkrati och hierarki? :o

äh, ska försöka nu.


SOL!

Idag har det verkligen vart superfint väder!! Man blir på så bra humör! =)
Bort med vinterjackan ;)

hmm... vill verkligen på söndag. Hoppas det löser sig! Kom på att jag har vart på massa ställen under 2007, även en del nu redan under 2008. Haha, täntke räkna upp de här så man inte glömmer, varje gång har ett eget minne, det är så skönt att minnas ibland! :P

2007
20 maj Valbo köpcentrum
6 juni Söderhamn
15 juni Furuvik
24 juni Eskilstuna
29 juni Enköping
25 juli Rix Örebro
4 augusti Sommarkrysset, Stockholm
25-26 augusti Avesta, Nya star hotell
31 augusti Västerås
29-30 september Hudiksvall, Stat (2x) ;)
31 september Uppsala, Lotus
24 november Gävle, Olearys
7 december Idolfinal Globen.
8-9 december Falköping, Dagnys ;)
22 december Katarina kyrka, Stockholm
29 december Globen, Svenska rikshjältar
2008
12 januari Elecrolux, Stockholm
20 januari Sundsvall (TBS)
21 januari Gävle (TBS)
16 februari RixFm i fjällen, Sälen

--->24 februari Hudiksvall?
25 februari Danny fyller år :D

Har säkert glömt nått nu men... det får se ut så här :P

Det här är helt sjukt egentligen... och jag tillhör inte de som är "värst" när det gäller sånt här, tro mig..
haha olas fans är fan värre...xD yeye.. har tråkigt nu iallafall. Var på stan idag å kolla om jag hittade nån ny jacka.. Men vi får se. =) Köpte ju nya skor (IGEN!!) igår..eller förrgår, kommer inte ihåg.. 800 kostade de. AAH! Slå mig om jag köper mer den här månaden!!

Ska försöka göra nå nyttigt nu... puss&chips ;)

vet inte....



Den låten är SÅ bra!! :D Har lyssnat hur mycket som helst på den nu.. han är sööt.! :p Söt är även Björn Gustafsson som fyller 22 idaG(eller om det var igår) Grattis iaf!! =)
yeye ska duscha och sova snart.. är grymt trött!

Kolla även in www.emd-oneforall.com , jag kom på namnet ;D maha!

pussnattiheeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^

Mora-Sälen-Mora

Yes, tänkte berätta lite om helgen då.
Fredagen började med att jag gick i skolan, hade ett religionsprov på morgonen först, sen skulle vi ha Organisation & Ledarskap, men den slapp vi för jag & sara gick ner på arbetsförmedlingen ist för att det var nå folk där från de skandinaviska länderna och berättade massa. Man vet aldrig var man kan hamna ;) Så vi gick till Karin som vi skulle ha i svenska efter lunch egentligen och frågade om vi fick göra lite hemma, så de fick vi! Slutade 10.00 xD
Väl nere på stan så ringde jag och väckte jossa tror jag.. :P haha! Hade bestämt med henne att vi skulle gå på stan en snabbis innan vi gav oss av. Så jag sa åt henne att skynda sig på, medans jag och sara gick å kollade runt en massa.. Hittade 2 par skor! :/ eller bra egentligen, men ändå inte.. Mina pengar bara försvinner!! :( jaja, ett par vinterskor som skulle visa sig vara mycket användbara i fjällen sen. :)
Väntade å väntade på jossa.... tillslut kom hon! Så åt vi på nian, jag åt på Subway såklart ;D maha!
Sedan drog vi oss hemåt efter ganska mycket spring på stan efter både det ena och det andra, väntade på Patrik som skulle vara våran lift till Mora, han kom vid 16.00 ungefär. Så bar det av!
Framme i Mora så gjorde vi iordning allt, säng osv, så åt vi mat och kollade Let´s Dance. Danny var så duktig! =) Innan Let´s Dance så kom jag på att jag var tvungen att tvätta håret, så vi gick till ett hus där man fick låna dusch, men det var ingen där!! :O AAAH!
Så gick vi tillbaka till husvagnen, fick lite smått panik där.. Kunde ju inte gå runt och se ut sådär! :/ Men vi kom på en lösning iallafall. Handfatet på toan here I come! jaja.. jossa fick hjälpa till och det gick bra. :P Efter det så gick vi å la oss.

Vaknade tidigt morgonen efter, Oskar gick upp först eftersom han skulle ut först och tävla..:P haha var ganska trångt men det gick väldans bra! =) Sedan klev vi upp och åt frukost. Gjorde oss iordning och drog iväg! Gick faktiskt ganska fort att åka till Sälen, typ 1 timme. =) Det är så FINT i Dalarna!
Väl framme i Sälen så letade vi reda på scen osv. Hittade den fort och konstaterade att det vart en kanon parkering IGEN! ;D haha! Grejatans pommesfrittes!
Klädde på oss med värsta vinterkläderna! (iaf jag:P ) så var det bara och vänta, vi åt mat och gick runt och kollade lite. Mysigt faktiskt!

Tillslut så kom pojkarna i en minibuss med Linda Bengtzing. De hade flugit från Västerås där de hade haft signering innan. Erik satt å tokvinkade i framsätet! xD haha!
kramkramkram. De hade spärrat av en värmestuga vid scenen där artisterna skulle vara undertiden. Danny, Erik & Mattias gick in där som alla andra och vi hängde väl på kan man säga ;) haha! Vi fick tydligen vara där inne. Men Titti och Roger tittade lite konstigt på oss och undrade vad vi gjorde där, måste jag säga.. Men det gick skitbra! ;D
Så satt vi där inne med alla kändisar... x) EMD, Bengtzing, E-type, Velvet, Viktor Åkerblom-Nilsson och Roger och Titti såklart. :) Gert vet jag inte var han höll hus. :P
HAHA det var så troligt när vi skulle gå ut, så stog det massa folk utanför som ville ha autografer osv... Jag gick mellan Erik & Danny tror jag, så jag hamnade lite fel,... Fick trycka mig ut.! Sedan åkte de tillbaka till flygplatsen och vi for hem i audin =) Kanondag!

Dagen efter det så var det typ samma princip som dagen innan, Oskar upp först, sen gick vi upp och åt frukost, sedan ut i skidbacken för att kolla när Oskar tävlade. :) Man var tvungen att upp för halva backen för att komma till målet! Varför inte ha målet längst ner liksom?? :O jobbigt jobbigt... tror faktiskt jag fått träningsverk i benen och rumpan idag pga det... Men jag klarade det ;D haha!
Sen så packade vi allting och åkte hem :)

Sälen

WEEIII! Snart drar jag å jossa till sälen ;) Kommer bli najsnajs!
öhm... ja jag slutade skolan 10.00 idag, drog ner på stan å kollade en massa.. Hittade skor som jag egentligen väl inte behöver men köpte dom ändå^^ xD Sällan jag... Uscha måste bli mer rädd om pengarna :P

Sitter här och kollar på jossa när hon damsuger övervåningen... haha ganska roande.!

Äh, vet inte vad jag ska skriva. Sälen ihelgen iallafall. =)

Puss&Chips

Högskola

Jappjapp, idag var skolan på högskolan..:P haha!
Iallafall så hade de nå introduktion  om själva skolan sen var de meningen att vi skulle gå runt och kolla på massa saker, typ information om vad man kan gå osv. Tråkigt. Efter introduktionen så snackade de om fastighetsmäklar jobb och vad man skulle gå osv... Lyssnade på det i ca 40 minuter. Sen drog vi ner på stan. :P Klockan var typ 9.30 och egentligen skulle vi vara kvar där till 11.30, men de var ingen närvaro eller nått + att det var tråkigt. :)
Men vi fick festis och frukt :D

Flera satt och lekte med mikrofonerna som fanns typ överallt... xD haha

På stan så vandrade vi runt, bestämde oss för att äta på Subway, igen.. ^^ :P Så provade vi balklänningar... det var roligt! Fick på mig värsta rosa prinsessklänningen. Jättesöt var den!
Sen tog jag & Susa bussen till köpis, gick runt ett tag, sen kom mamma vid 13.30 och så åkte jag hem. :)

Juste, färgade håret nyss också, hade värsta utväxten! Fast egentligen tror jag inte de syntes så mycket men iallafall. Förrästen så äre tydligen bara Tim som vill åka med mig till Cypern, ingen annan som anmält sig xP

Är ruskigt trött... så äre ju alla hjärtans dag imorron.. Tänkte fira den på donken faktiskt :D haha! Har ingen mysig person att dela den med...
Nu får ni ursäkta men imorron äre faktiskt exakt ett år sedan Tokyo släpptes :D
YAY!

Ska sova snart. tror jag... :P Ihelgen blir de snuttplutt! ;) Kommer nog bli kanonroligt!

image12


MUHÄHÄ :P

Natti!

schuul

sitter i skolan.. börjar inte förrän 10 :/ Men jag skulle inte komma in till skolan annars, visst, jag hade kunnat åka buss, men då hade jag behövt gå upp samma tid iaf^^ Skönare att åka bil ;) hehe..

iallafall så har vi svenska nu, eller senare. :P Sen marknadsföring, lunch och fysologi. Den är SÅ jobbig! Fysologin alltså, en av världens jobbigaste lärare som knappt kan svenska. "Kommunikations problem!" - Säger hon... DOH..
Och så får vi bara leka på lektionerna..viskleken vart det förra gången xD  jaja... Förstår inte hur man får betyg i det men men...
Slutar iallafall 14 så det är skönt. :)  Gick hem från skolan igår, hade världens huvudvärk så jag åkte hem vid 13. Åkte hem, tog en alveon och somnade i ett par timmar. Det var skönt.=) Kändes mycket bättre efter det.

Snart äre fredag! =) Kommer bli grymt roligt!



BJÖRN GUSTAFSSON




"När jag dansar med Elin en sommar natt lång, och vi satt på en parkbänk jag var kär, hon drack rom.."

Hur klockren får man vara?! :D Han är så söt! ;)

Nästa helg! :D

..vi drar till fjällen, fest hela kvällen ute och gliiiider med finfina killar... ;)

Ses kanske! ;P

jobbjobbjobb

Jobbat idag.. var ganska långtråkigt faktiskt, MEN Johan Alcén och Markus Kankanperää kom och handlade av mig. Det ni ;D haha! Vart på lite bättre humör då iaf. :)
Mellan 12 och 13 var jag i mini. Lekte med barnen, eller det hade ju vart lättare att leka med barnen om det hade vart nå barn där!! haha satt där i typ 30 minuter och kollade på Stuart Little innan en söt liten pojke kom :) Meen, han vela kolla på Madagaskar så de var bara att byta film, och han berättade att han hade en mörkgrön bil och han inte såg den från fönstret, men grön var den iaf. Sen var den röd...:P haha SÅ SÖT!^^
Sen kom typ 5 till, lekte lite mer... och sen vare lunch! =)

Ska ut och kasta ner hö nu. :P
Helgen kommer nog bli skoj! Right jossa? =)

pussan heysan.

Allt möjligt

Var ju hos susa igår med sandra, sara & stina. susa & stina kom och hämtade mig så hämtade vi sandra hemma hos henne. :P yeeeas...
Åkte till susa, sara hade kommit före. Kollade på en hel del filmer faktiskt, eller 3 st fast de var ju långa. =) snackade om allt och alla.. ganska roligt ;)

Sen idag har jag bara jobbat.. Johan Oremo kom idag igen! :D haha! han handlade inte av mig men jag hade bra utsikt ;) Fick sluta 10 minuter tidigare också! yäyä!

Så jag köpte lite chips och åkte hem för att kolla melodifestivalen. haha jocke ramsell var ju med och spelade, dierkt när jag såg honom så tänkte jag bara: "Oh no"! Och 10 sekunder senare får jag ett sms av susa: "ramsell på tv ju! my god!"
HAHA !  ja herregud.... inga kommentarer...
Sen kom BJÖRN GUSTAFSSON! Hur klockren är han inte??! Snuttplutt! haha han är så söt :)

Nej, ska nog sova snart, upp och jobba imorron med. :/ men hey, moneymoney =)

SKOLAN

Nu sitter jag i skolan, har svenska just nu, ska skriva CV osv... tråkigt. :/

Tänkte berätta om gårdagens bussresa xD
Jag skulle ta 3an mot Andersberg och Ica maxi för att jobba. Medans jag väntar på bussen kommer det 2 snubbar som inte är sådär jättenyktra med 3 stolar från donken! :o haha iaf så satte dom sig på stolarna vid busshållsplatsen där det var jätte mycket folk och börja snacka massa skit :P
Sen när bussen kom så går ju alla in genom framdörren på bussen, förrutom dom 2 som tar sina stolar, går in genom bakdörren på bussen och sätter sig på stolarna längstbak i bussen!! xD haha chaffören fick dampryck på dom och sa att polisen var på väg och var där om typ 2 minuter. Då började de svära och mumla, så sa den ena; "Stick och brinn!" så gick dom...

Det var väldigt roligt att lyssna på kan jag säga ;)

Sen äre bara Psykologi kvar..
Ikväll så ska jag till Susa, Sara & Sandra ska också dit så ska vi kolla på massa filmer. =) najsnajs!

c ya lajtör aligajtör!

Jag vill till Sälen nästa helg!!! Nån som har bil och vill köra? :D

Torsdag.

haha måste berätta om idag imorron, orkar inte nu. :P Ska sova. =)

Natti ;)

Vad säger man?

Våran svenska lärare Karin var inte på sitt bästa humör för nån dag sen...

Karin: "Den här klassen har den SÄMSTA närvaron i hela världen!"

Men jag kom på att hon hade ganska fel efter Linda berättade om sin klass närvaro/frånvaro...xD haha! men så kan det gå ;) Kan säga att min klass kommer en bit efter... :P

Näe, nu ska jag sova snart... har marknadsföringsprov imorron och ett till........jättekul.... ^^
Önska mig lycka till

natti puss

Onsdag

Skolan som vanligt idag.. eller vi hade halv studiedag..:P 2 lektioner och slutade 11. Hade Business english & Rättskunskap. haha rättskunskapen var så rolig!! Lasse är BRA! Han bara satte sig på en stol i klassrummet och så ville han att vi skulle klaga på det vi ville inom skolan... Så då drogs allt igång igen... trots att man har hört det så många gånger så tröttnar jag aldrig på det... Alla har väl någon lärare som de inte tycker om/ogillar och har sina förklaringar till det. Det är skitkul att höra!
Det var väl mest om BrittLouise.. (fortfarande) haha men hon är ju inte kvar men det är roligt att skylla på henne iaf för hon är helt störd!! Tack vare henne som jag inte fick nått betyg i spanska^^ TACK! Häxa är hon....

Efter det så åkte jag hem, eller till köpis så hämtade mamma mig därifrån. Sen så har jag vart ute i stallet och fixat åt hästarna osv.. och nu sitter jag här. :)

Jossa, Linda & Plantan (Nathalie) var ju i Linköping igår och kollade in ni-vet-vilka igen...:P haha det är stört hur man håller på egnetligen... men man får aldrig nog. Men som sagt så var inte jag med, men lyssnade genom jossas mobil iaf. =)
hahaa Jossa & Linda, fötlåt för att jag ringde hela tiden, men jag blir så nyfiken!! :P

Pratade även med en viss Mr.D i telefonen! Det vart typ:
D: Vart faaaan håller du hus någonstans, jag saaaaknar ju dig!
E: Jag är hemma... ville jättegärna åka men kunde inte.
D: Jaha... men jag kommer aldrig förlåta dig, bara så du vet! ;)
E: haha, men vi får ta igen det i sommar ;)
D: Ja, ja det får vi göra! :D
D: Men det var skönt att höra din röst iaf :)
E: Detsamma! Hoppas vi ses snart igen :)
D: Det gör vi nog!
D: Du får ha det så bra, hejdå. PUSS
E: Desamma. puss hej


haha det var kul!

yäyä..
ÅH! Hoppas vi ska äta tacos ikväll.... MUMS! <3

ps, Jag saknar dig med ;) haha!

puss hays!



idag

Idag har jag inte gjort nånting... eller jag var ju i skolan!
Började 11, hade psykologi, sen håltimme på 2 timmar och sedan aktie & penningmarknad. Sluade 15.15.
Värdelös dag egentligen.. :/
Imorron blire iaf lite bättre, har 3 lektioner då.. :P börjar 10 och slutar 14. Klockren dag! JUSTE! idag på håltimmen så var vi nere på stan å kEEEkade (som man säger i sthlm) på nian. :) haha iaf så precis när jag hade satt mig ner och alla andra stog i kön så kommer Angell! haha jag bara kollar upp på honom som han är värsta guden eller nått.. Måste sett väldigt dumt ut! jag kunde ju hejjat iaf ;D

Sen efter skolan hämtade vi Anna... Och så åkte vi hem. (jag körde) ;)
I fredags så var de ju Let´s Dance och Danny fick 9-9-9-9 ! :D KANONBRA! =) Han var jätteduktig!

yes, men nu ska jag sova snart.. :)

puss&chips.

image10

Usch vad jag saknar den dagen.... :P myyspys i Falköping! :)

grejs

Okej, Linda, jag får väl be om ursäkt då! Glömde mitt superhäftiga efternamn ett tag där ;) Sanningen är faktiskt att jag & linda gifte oss i en tunnel i Sundsvall med Carola i bakrunden som sjöng julmusik xD HAHA

så äre faktiskt.

-Jag har skitanstråkigt!! Hade jättegärna åkt med jossa in till stan för att hälsa på nisse,jonas, hankie å frazze.. men jag kunde inte! böh.. Maybe en annan gång? (a)
Så jag måste sitta här hemma och ha helt tråkigt! Göta kanal går på tv nu, men jag orkade inte. :/

Juste, var ju ut igår, det var ganska tråkigt... Hade lite ont i huvet också... vet inte vad de berodde på. Men jag, sandra, dingtuna, stina å jessica åkte ner på stan iaf. Skulle kanske gått ut idag ist, men det gick ju inte! Allt blir bara fel när mamma och pappa är borta! =/ Man kommer liksom ingenstans :p

FÖRRÄSTEN! äre nån som vill åka utomlands med mig? typ Cypern i juni? :D Skriv namn och nummer där man skriver kommentar så hör jag av mig! ;D haha hmm näe, men namn iaf! =) Tråkigt att åka själv....

chips ;)

frågor

Hittade lite frågor på Stinas blogg som jag kände för att låna :P haha! Jag har tråkigt såå here we go !

1. Vem är du? Elin
2. Ålder? 18 (19 i år, väldigt viktigt att veta!) haha!
3. e-post? [email protected]
4. Du bor? Hemma (Gävle)
5. Du kommer från?
Gävle
6. Stjärntecken?Kräfta
7. Civilstatus? Singel...
8. Bästa egenskap? va?
9. Sämsta egenskap?
va?
10. Husdjur? 2 hunar, 2 hästar & 2 katter..
11. Familj? mamma, pappa & syster
12. Kroppsdel du har mest nytta av? vet inte?
13. Kroppsdel du tycker mest om? vet inte? ögon kanske? räknas de som kroppsdel? :o
14. Jag sover i min säng :D
15. Vilka sporter utövar du?
Hästar..
16. Djur jag är lik? -.-
17. Tror du på något?
Att Brynäs någongång kommer att ta SM-guld igen!
18. Frilla? ingen... trök hår
19. Hårfärg?
brunt
20. Ögonfärg?
bruna
21. Längd? Enligt mitt pass så ska jag vara 1.68, men jag tror mer på 1.67 :P
22. Vikt? huum...?
23. Skostolek? 37,38 & 39 xD haha
24. Gillar?
Danny ;)
25. Ogillar? Dom som dömer folk efter vilken musik de lyssnar på ^^
26. Favoritglass? Vanilj!
27. Vem/vilka vet mest om mig? Jag såklart, men annars äre väl susa, sandrgay & jossa :P
28. Favoritdryck? always coca-cola ;D
29. När var du senast riktigt full?
haha hang med sandra före jul...
30. Favoritdag?
fredagar! (efter skolan)
31. Favoritklädesplagg? mjukisbrallor!
32. Musiksmak?
Ni som känner mig vet... :P
33. Liknar du en kändis?
Tror jag inte?
34. Senast köpta skiva? Heart.Beats ;)
35. Senast film på bio? Kommer inte ihåg...
36. Vad äre för datum idag? 2/2 -2008
37. Bästa årstiden? SOMMAR! <3
38. Favoritfärg? rosa :D
39. Vad ville du bli när du var liten? veterinär...
40. Blev du det? haha neej, kommer inte bli heller..
41. Katt eller hund? hund faktiskt...:)
42. Har du pojkvän? nope!
43. Tittar du på sport? ooja :D
44. Hur många bilar har du/din familj? 2
45. Vem är snyggast i världen? ojoj... finns många.. ;)
46. Är du blyg? Kan hända...
47. Vad gör du i år? Skola, sen så blire jobba sen USA! :D äntligen! ;)
48. Vad har/hade du mvg i? haha xD
49. Vad har/hade du ig i? HAHA xD inga kommentarer..
50. Favoritlaget? BRYNÄS IF ÄR DOM BÄSTA!
51. Hur många par skor har du? oj... 10 kanske?
52. Kan du stå på händer? Kunde...


RSS 2.0