kul dag!

Det blev inga julklappar idag heller.. eller jo, kanske en liten en till mig själv, en skiva.  På min bilresa hamnade jag nämligen i Borlänge och Kupolen, där Darin skulle uppträda samma dag. Konstigt va? :p Haha!
Nej, men han körde 3 av sina nya låtar, och sedan signering. :) So sweet.


Låtarna på skivan är förövrigt superbra! =) I Borlänge sjöng han Runaway, Karma & Breathing your love of course. :) Det var nästan som jag blev 14 igen. Faktiskt. :p Haha!
När jag kom hem så åkte jag & familjen ner på stan där de hade invigning av bocken, med massa fyrverkerier osv, det var fint! =)

Imorron ska jag jobba, och dagen efter det jobba... så nu blire inge mer bloggande på några dagar, har ändå inget för mig.

Löööööördag

Imorron äre söndag ;D hehe..
 Idag har jag faktiskt jobbat, hade ett litet pass idag 16-20, var ganska nice även om det kom väldigt mycket folk då och då. Skulle viljat vara i Uppsala egentligen eller gått på hockeyn, men jag offrade mig för de 4 timmarna ;p
Imorron ska jag ut och åka lite bil! :) Borde kanske börja köpa julklappar känner jag...Har inte köpt en enda än. :/


Hahaha, jag har provat min cam litegranna.. Väldigt roligt x)


=D




I´m like sooo happy right now! ;)





Risk för att låta som linda...

men det här var verkligen INTE okej.... PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINSAMT! xD Hahaha, snacka om att skämma ut sig, rejält.


Hahaha! x)

27 november.

Var ju ledig idag, och det enda jag har gjort är att gått ut med vovvarna på promenix... Inget annat. Jag hatar det här vädret! Alltså, det får hellre vara 10- grader ute än det här slaskvädret.. usch. Ge mig LA och California!! gaaah vad jag saknar det!
Så idag blev det bara tv.. har inte orkat nått annat. Visst kan det vara skönt ibland också..men inte idag. Jag blir deprimerad av det här vädret. Nu ska jag börja spara riktigt mycket pengar, för nästa gång jag åker till USA så vill jag se Miami också... och back to Los Angeles såklart! ;D

Det här passar mig mycket bättre.


Venice Beach

things...

Kan ju passa på att visa lite av det jag köpte i USA. :)


De är bland annat från Forever 21, American Apparel och Victorias Secret. =)

Så så äre, imorron är jag ledig! Kanske åker ner på stan en sväng om jag orkar och vaknar i tid ;)
Hejsvejs

Update

Blivit lite seg på att blogga nu för tiden, men jag har inte haft mycket för mig alls på sista tiden. Hmm... det gick bra att komma upp igår till jobbet iallafall, men sataan så det blåste! :o Uscha... det gick inte fort på R80 då heller... x) Kom fram iallafall.
Igår var jag på hockey med pappa, syster och jonte, hade en extra biljett så jag tog med honom! =) Brynäs spelade mot Södertälje... skittråkig match var det, men på slutet blev det bättre och Brynäs vann med 1-0, andra plats i tabellen ;D
Har vart ledig idag, så jag åkte till jonte på sätra och spelade lite av hans nya guitar hero, där man kan spela i band.. haha jag är kass, men trummorna är roligast!
Igår eller förrgår så köpte jag en dator! :D Wohoo! Äntligen en egen bärbar! =) Köpte en router till den idag, skulle försöka installera den men det sket sig... det funka inte, så imorron efter jobbet kommer stefan hit och ska kolla om han kan! :)

Nu ska jag sova. Upp och jobba imorron också.
puss

Helg!

Idag har lite släkt varit här hemma och firat mamma som fyllde år i torsdags, då var vi på hockey. Brynäs-Färjestad, 2-2 blev det, och det får man väl vara nöjd med. De var duktiga :) Innan hockeyn så var jag på stan med Stefan, vi fikade lite och så vela han veta om allt jag gjort i Los Angeles.! Det var trevligt :)
Jag älskar mina skor som jag köpte där! Supersköna vinterskor, UGGs! Så nu slipper jag frysa om fötterna nu när det är så kallt ute. Fast det är ändå skönt att det är ganska kallt ute nu, snöö och allt! :) Very nice!

Imorgon är det sista dagen jag är ledig innan jag börjar jobba på måndag igen, ska börja jobba kl 06.00... hur nu det ska gå.. x) Hehe...
Ska kolla tv nu.  Hörs imorron ;)

tidsfördriv


"Över till Bertil Falukorv.." HAHAHAHAHAHA! xD

HELP! Tänk att jag har suttit 1 meter ifrån honom! :O

Jag hade inte tråkigt iallafall... ;)

.

.

Det brinner

Glomde skriva om alla brander som ar har i LA just nu. I borjan av veckan sa brann det i Santa Barbra, de har val ganska bra kontroll pa den nu, men nu brinner det inte sa jattelangt harifran faktiskt, Sylmar, man ser roken harifran huset. Och helikoptrar flyger fram och tillbaka hela tiden, med vatten (?) for att forsoka forhindra att den sprider sig. Nu idag har det borjat brinna i Anaheim Hills ocksa, det ligger vid Disneyland, och branderna ligger inte nara varandra alls och har ingen koppling till varandra sa de gissar att nagon tant pa. Sa trakigt! Varfor vill man gora folk hemlosa?! Hemskt.  De direktsander pa tv hela dagarna om det, och hittills har det brunnit ner ca 600 hus, var iallafall det senaste jag horde. Ingen har val dott, an, men folk har blivit branskadade, flest brandman.
Det har ar sa otroligt trakigt, och de varnar folk fran att vara ute, de har evakuerat 10.000 personer.

 Om ca en timme aker jag till flygplatsen. Sa vi ses nar jag kommer hem :)

Going home tomorrow :/

...MEN in innan jag ska hem sa maste jag beratta om mina senaste dagar!
I forrgar var jag hos angela och solade igen, uppe pa taket med poolen. Sedan nar jag kom ner sa var beau dar, han vela visa mig Robertson boulevard. Sagt och gjort, vi korde ner dit och kollade lite. Gick forbi The Ivy, alla kandisar brukar ata lunch dar, men sag ingen dar just da ;) Var inne pa nan ny affar ocksa, Kitson, lojligt dyrt dar, jag hittade ett laderarmband som jag hade tankt att kopa, men angrade mig nar jag sag priset, ca 450 kr! Aldrig. Hmm...Kopte ett linne pa American Apparel iallafall :) sen skjutsade beau hem mig.
Igar var jag, siv & beau pa Disneyland! And it was so much fun! ;D iiih! Haha, akte harifran kl 9 pa morgonen och var framme strax efter 10. Var redan ganska mycket folk dar redan da, betalade oss in (69 dollar! xO ). de hade satt upp juldekorationerna dar ocksa, det var sa mysigt! Akte hast och karra till slottet, och jag vet inte om det bara ar jag, men jag trodde det var ett riktigt slott, alltsa stort o grejer.. men de vare ju inte x) Haha, blev lite besviken nar det inte var sa stort som jag trott :p Iallafall sa akte vi de flesta rides som fanns dar, aven lite barnrides ;D Space mountin var jattecoolt, och Indiana Jones ocksa!
Vandrade runt dar hela dagen, det var sa kul, for alla tecknade seirefigurer hade en egen liten 'stad', Toontown, dar traffade jag pa Goofy/Langben och vi hittade pa Mickey Mouses hus, och han var dar inne!  :) Var aven inne i Mimmis hus, allt var sa gulligt!
Nar vi var pa vag mot utgangen sa stannade vi och at glass, kanske hur gott som helst! :o mmmmmmmmmmm..! Vi blev kvar dar tills allt stangde, kl 20, sa det blev en riktigt lang, men otroligt rolig dag!

Idag sa var jag och siv ute vid Marina del Rey, en smabatshamn och restaurang dar vi at lunch med 2 andra. =) Pappa skulle gillat att var dar, maaasssor med batar! Sedan sa akte vi till Burbank och NBC. Vi var pa Tonight Show med Jay Leno, det var riktigt roligt! Kom dit lite innan de borjade sa vi fick sitta i greenroom innan, med lite snacks osv. VIP saklart ;D Haha! Sedan blev vi visade till vara platser och allting borjade. Gasterna var Miley Cyrus, David Cook och en annan skadespelare. Kommer inte ihag hans namn :p Miley var dar for att prata lite om den nya filmen hon ar med i, en animerad film som heter Bolt, John Travolta ar ocksa med i den och har filmpremiar har ganska snart. Jay Leno ar sa rolig, han drog massa skamt hela tiden! x) Nar showen var fardig sa fick vi komma backstage, kollade lite, sedan ut till bilen och sa skulle vi vidare mot en restaurang dar vi skulle ta en drink med henne som jobbade med Tonight show. Kommer dit, satter mig ner vid bordet och vander mig om, och vem sitter inte dar, om inte Miley Cyrus! xD HAHAA! oops... :o Hon hade sin pojkvan med sig ocksa (men hon kallar honom inte pojkvan an tydligen, nar Jay fragade sa sa hon: "I have my option.. option with no s.." Men pa restaurangen sag de absolut ut att vara mer an vanner ;) Oojojoj vad han sag bra ut...Miley har tur. Och jag ar avis. x)
Efter "drinken" (jag drack vatten) sa akte vi till ett stalle... vad de nu hette och at maaat!
Sa nu har jag nastan packat klart allt jag har med mig, och ja, det blev liiiite mer an vad jag tankt mig, men jag fick lana en resvaska har sa det var tur! Annars hade jag fatt lamna kvar alla Annas saker har ;D Haha! Sa det var tur att det loste sig.
Som sagt sa aker jag (tyvarr) hem imorron, planet gar 19.10 lokal tid har, sen ar jag framme i London 13.35 pa sondag, och sa kommer jag hem 21.25 pa sondag kvall. Hoppas jag kan sova mer pa den har flygresan bara. Jag ar sa sur for att jag missar Honken i Lakerol imorron! buhuu.. Hooppas Brynas vinner iaf ;D
Imorron pa dagen sa ska jag sola lite mer, haha jag blir inge brun, men det ar skont iallafall =) Alla bilder kommer val ut nar jag kommer hem igen. Saaa.. nar jag skriver har nasta gang sa ar jag forhoppningsvis hemma. :)
puss o kraaaaaaaaaaam

Kan jag fa din autograf?

Haha, skummaste grejen hande mig idag, men det tar jag pa slutet.

Igar var jag inbjuden pa middag pa en restaurang med massa andra, Britt och Eddie ager den, sen vare 2 st svenskar som de kande som hade forlovat sig som firade det, sen var Sam med ocksa, han jag var med pa Huntington beach. Sedan var hans foraldrar med ocksa. :) Det ar en belgisk restaurant, med inte helt vanlig mat :p
At blackfisk for forsta gangen, eller den var friterad men anda. Och sa at jag musslor for forsta gangen! Det var speciellt.. men det gick att ata. :) Pratade och hade trevligt, sedan skjutsade Sam hem mig.
Nu de senaste 2 dagarna sa har vi haft 2 st malare som kommit och fixat, de har kommit kl 8 pa morronen och idag var inget undantag. :/
Usch, jag hatar nar jag inte far sova! Men men, det ar bara att ga upp och se gla ut. ^^ Sloade iallafall pa formiddagen idag, kollade bara tv och satt vid datorn. Efter lunch akte jag ner till gallerian i Sherman Oaks och tittade lite, hittade ett par skor och ett par bralls. :)
Nar jag var pa vag ut ur en affar sa blev jag pahoppad av en snubbe som sa:

' I think you're very attractive, can i have your autograf?'  Jag skulle velat sett min min da, stog som ett fragetecken o bara: EEEEEEEEEEEEEH?? x)

Men det var kul, han maste ha forvaxlat mig med nan annan. -Ikvall vet jag inte riktigt vad som hander, om Sam ringer sa ska vi kanske ga pa bio, annars blir jag val bara har hemma och slappar!
yeeee. hey. =)


Glomde...



Forrasten sa har jag kort BMW har, inne i stan!
 
Det du pappsen ;D haha =)





Mindre an 1 vecka kvar.

Tiden gar sa fort! Nu are mindre an en vecka kvar tills jag aker hem.
I forrgar var vi ju hos Hef, akte dit lite tidigare sa jag hann se sjalva garden lite battre. Fick bland annat se tennisbanan, spelhuset/ gaststuga, och Hef's alla djur! :D Han hade massa olika faglar, kaniner och apor!! Haha, aporna var sa sota! =D Det var sana har HerrNilsson-apor, som pippi langstrump hade :D Vi matade dom med vindruvor :p
Sedan gick vi vidare till baksidan av huset, kollade poolen och traffade pa en tjej som heter Amanda. Hon hade akt dit fran Tyskland for att ga pa the mansion, hon hade fatt en inbjudan till halloweenfesten, men kunde inte komma da, sa hon fick komma dit igar istallet. Hon var trevlig. :)
Sedan gick vi in, var trevlig, at mat och tittade pa en gammal film. It was nice. :) Khrissy och Kristina (Hef's nya tvillingar) hade skaffat hundvalpar! Det var saaa sota! :')
Igar hade jag inget att gora egentligen, men jag akte med an-marie till golfbanan i Burbank, men innan det sa akte vi ner till the valley och gjorde manikyr! Sa nu ar mina nagkar fina :)
Hon ar instruktor dar sa jag fick en lite golflektion. ;) And I was so bad! Haha! Jag hade ingenaning om att det var sa svart, med teknik och allt sant. Men det gick faktiskt battre efter massa slag. :p Sedan tog vi en golfbil (weeiiii!) och sa visade hon mig lite av stora banan.
Efterat sa akte vi till ett stort shoppingcenter, dar bla annat Macy's fanns, kollade lite klader osv. =) Sen akte vi till Ralph's och handlade lite mat och grejer. :) Akte tillbaka hit, gjorde grillad lax med potatis.

Idag fick jag ga upp jattetidigt for nagra malare har kommit hit.^^ Kuljul, vet inte riktigt vad som hander idag, men tror vi skulle aka nanstans senare. :D
pusssokram :)

My day.

Ungefar sa har kommer min dag se ut:


&

:)

Slappdag

Today har jag slappat! Valdigt skont. Vid kl 12 idag sa akte jag till Sunset Plaza till en som siv kanner och lanade hennes pool och solade. Riktigt nice vader! Lanade aven hennes superfina lagenhet for dagen :p Solade och badade i ca 2 timmar, sedan blev jag hungrig sa jag duchade och gick ner till Sunset boulevard for att hitta nagot att ata. Det blev ett kinastalle, med kinesisk kycklingsallad, det var en ny smak.. :p Skulle sen forsoka hitta ett stalle dar de salde cola... fick ga en liten bit for det, men det gjorde inget! Tog med maten och colan tillbaka till lagenheten och keeeeeeeekade, bytte om, och fixade innan jag vandrade ner till lobbyn sa kom siv och hamtade mig, sa akte vi till han som bor i huset mittemot Christina Aguileras hus och fikade. Mycket fint hus han bodde i! Sant vill jag ocksa bo i en dag. Hur som helst sa hade jag kunna fatt hennes telefonnummer om jag vela ;D Haha!
Han skulle iaf halsa henne fran mig, och ev ta en autograf :p maha! Sa nu ikvall har jag bara tagit det lugnt, vi har nyss atit och kollar nu pa tv.

Imorron pa dagen kommer jag nog aka och sola igen, sa trevligt =) Sedan pa eftermiddagen/kvallen blir det Playboy Mansion, igen :D wohoo!
Mmm... hej sa lange!

Universal Studios!

Idag har vi vart pa Universal, och sag det mesta som fanns dar, en heldag helt enkelt! :D har haft sa otroligt roligt! Vi borjade med en rundtur dar de spelar in massa filmer som typ Desperate Housewifes, Psyco, Back to the future, Hajen, Jurasic park, massa cowboy filmer, osv. =) Jattekul att se allt de dar! Fick vara med om  hur de gjorde en jordbavning ocksa.
              
Efter den rundturen sa var vi pa Krustyland, och jag hade val inga storre forvantningar pa det, tankte att de var en kul grej bara, men OJ SA ROLIGT DET VAR! =D Man satt 8 st i en vagn, som sedan korde 'in i Springfield'. Det var typ 3 dimensiomelt, forst akte man bergochdalbana med familjen Simpsons, det kandes sa verkligt! Sjukt coolt! =D Satt och skrattade hela tiden!
 

Sag aven Jurasic Park, The Mummy, haha det var ocksa valdigt roligt! De hade visningar om hur de gjorde massa special effekter, brander osv, i filmer.
 

Sjalva Universal stangde kl 18, vi gick daifran vid 17.30 kanske. Sedan gick jag och tittade lte pa Universal City walk, massor med affarer dar!
   
Sa, det vr lite bilder fran idag. Imorron ska jag aka till Beverly center och titta :)
Jag har haft  otroligt roligt idag!

Downtown

Idag har vi vart i Downtown, som det kallas... Det ar sjalva 'staden', eller dar alla hoghus ar. Kanns nastan som man ar i NY! :) Var pa ett stalle som heter the alley, de har massor med saker dar, ganska billigt. Det var sa mycket saker sa man blev nastan yr nar man gick omkring dar, man visste inte var det skulle titta! En ny vaska fick jag med mig iallafall :) Var aven i Chinatown och tittade, de har sa fina saker! Var pa natt mexikanskt stalle ocksa, kopte en burrito, det smakade precis som munkarna hemma, sa jag antar att det ar samma sak :p
Pa vagen hem hamnade vi mitt i rusningstrafiken, sa det tog lite langre tid att komma hem, men tillslut sa =)

Forresten sa har Barack Obama varit president har i USA i ca 50 minuter nu! Sa skont att hela president grejen ar over nu, har bara pratats om det under hela tiden jag vart har, ganska jobbigt.

Nu ska jag ut till min resvaska och hamta sladden till min kamera, sa den kan ladda under natten eftersom vi formodligen ska till Universal Studios imorron :p Och sa ska val Obama ha nagot tal nu snart ocksa. :)
Men hej sa lange!

Beaches

Today har jag och eva vart pa massa strander! :)
Akte forst till Malibu och tittade dar, suuperfint! :D Sen till Zuma beach dar de var en filminspelning pagang :o Hade nog inte fatt natt svar om jag fragat om vilken film det var :p Haha! Akte iallafall tillbaka mot Malibu och till Santa Monica, dar har de en jatte stor pir som vart med i massa filmer osv...och baywatch ;) Haha! Var ute och gick pa den, at mat pa en restaurang dar ute ocksa, mexicanskt. Hade 4 svenskar bakom oss, de trodde tydligen att ingen annan kunde svenska dar, de satt och pratade om bajs.. och de var fran Stockholm ^^ xD Tror de fattade att jag fattade vad de sa, for de kollade valdigt mycket nar vi gick x)
Efter det sa akte vi till Venice beach och kollade, massa roliga affarer, sa jag kopte lite saker. =)
 Zuma Beach :) Me at Santa Monica. Fin kepa va? :D
Fran piren i Santa Monica.  Mahahaha ;D
LIfeguard ;)
Supernice dag! Nu ska jag ata kvalls mat snart =)

Playboy mansion 2 helger i rad!

Yes, igar var jag pa Playboy Mansion, igen. Eftersom det var 'riktiga' Halloween igar sa hade han tagit dit en kille som spelade piano, sa kollade vi pa Fanthom of the Opera. Killen spelade musiken till filmen, igenom hela filmen! Det var haftigt att se! Innan filmen sa bjods det pa mat osv. =)
Forovrigt sa gjorde vi inte sa mycket igar, akte ner till San Fernando Valley och at lunch, innan vi drog till the mansion. Kyckling i pitabrod med sallad, jattegott! I affaren bredvid sa stod det massa papparazzifotografer utanfor... Sag aldrig vem som var dar inne, men men :p



Idaaaaaaaaaaag har jag ingenaning om vad vi ska gora, kanske observatoriet, eller  sola om det ar fint vader.. :)
Nu ska jag ata frukost! pussokram.

RSS 2.0