New shoes!!

Mahaha, I LOVE my shoes! Förstår inte riktigt varför jag tycker om skor så mycket? Men så kan det vara ;)
Hade ställt klockan på 09.00 imorse, så vaknar jag 5 minuter innan 9! Så har det vart ett par dagar nu, att jag vaknar någon minut före alarmet. Weird...Kanske börjar få resfeber?
Men i vilket fall så tog jag det lugnt, åt frukost osv innan jag drog till Köpis, köpte lite saker till Alanya, det var då jag råkade gå förbi Scorette och blev 800 kr fattigare. Usch vad man gör av med pengar egentligen! Men det är väl därför man ska ha det, för att göra av med? ;)
Efter Köpis så åkte jag och jobbade, började kl 12 och slutade 19.25. Vanlig dag i cafét. Samma sak imorron, fast har 8-17 då. Så hinner jag packa det sista innan vi åker imorron natt! iiiih! :D Ska bli så fruktansvärt roligt och otroligt skönt!! Love it!
Bjuder på ett par bilder från Los Angeles, me and a lifeguard ;D Haha!
 
Ska sova snart, förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag är i USA igen. ;) Saknar´t! ♥

Heartbreak igår!

På en torsdag ja.. och jag jobbade idag :D Började inte förrän 16 så det var helt ok!

På min lediga dag igår så sov jag till 11.30, riktigt skönt att få sova ut! På eftermiddagen åkte familjen ut till Siv i stugan och hälsade på, hon kom hem i måndags. :) Fikade osv.. hundarna fick bada =)
Efter det så åkte vi hem, jag bytte om och fixade så åkte jag till Linda i Andersberg, började förfesta lite där så skjutsade hennes mamma ner oss på stan senare. Drog till Mingel och Bar som 2 killar hade hyrt, de var två bröder som fyllde 18 och 20, så de hade party. :) Massor med folk där som man kände/visste vilka de var så det var skitkul :D Strax efter 24 drog jag, Linda, Stefan och Thomas till Heartbreak, de andra kom efter =)
Hade riktigt roligt!

 

 

 
Ungefär sådär såg det ut :) Nu ska jag sova, har några jätteroliga dagar framför mig, jobbar 8.30-18.30 både imorron och söndag, sen stängning cafét måndag och tisdag :(
Men tisdagnatt åker vi till Alanya! :D Undra när jag ska ha tid att packa?! :o
Natti ♥

19 augusti

Om exakt en vecka så är vi där. Turkiet, Alanya! Ska bli så fruktansvärt skönt att åka :D
Vårt hotell ligger vid Kleopatrastranden;

(men det är inte från vårat hotell någon har tagit bilden)


det är är vårt snorgröna hotell :) like it!

-Idag börjar jag inte jobba förrän kl 16, riktigt skönt faktiskt! Ta det lugnt hela dagen bara :) Imorgon är jag ledig! Skulle nog göra något med Susanna då, och så ska jag ev till Linda för att kika igenom alla ansökningspapper till usa :) Kommer bli grejtans! ;p
Är lite colasugen nu... ska nog åka och köpa..

Foppa snackar Löven



Haha! MoDoRÖÖÖV!

14 augusti -09

Idag har jag jobbat, 13-20, skönt med sovmorgon. :)
Gävle Marinfestival började idag också, jag kommer nog inte hinna med det då jag jobbat både idag och ska jobba hela dagen imorron (8.30-18.30) så det blir fullt upp. Gillar inte riktigt att börja 8.30 när man är i cafét på lördagar och bara har 1½ timme på sig att göra och fixa allting innan öppning kl 10. Hinner aldrig ta rast så blir den första rasten på lunchen kl 13. Men man får stå ut :) Hur som helst, Marinfestivalen kommer jag nog inte hinna med, direkt efter jobbet imorron blir det att skynda mig hem, duscha och fixa sen in till stan igen och hem till Stefan som har utflyttningsfest i hans lägenhet. :p Haha! Massa andra roliga kommer också, så det blir nog nice! Förhoppningsvis krogen sen också. :)


Jag åt en ny choklad som pappa hade med sig igår, Crisp'it!

 

Hade lite halvtråkigt på kvällen igår, därav bilderna ovan.. :p
Är så sugen på att festa idag med, men tyvärr så går ju inte det ;o Festa järnet imorron istället ;D

15 dagar kvar till Alanya

Hoppas tiden går riktigt fort nu! Känner att jag verkligen behöver komma iväg. Bort från Sverige.
Sen har jag tänkt väldigt mycket med det här med aupair grejen på sista tiden, och just nu känns det inte mer än självklart att jag ska åka! Så jag har suttit och fyllt i massvis med papper...
Kommer sakna min  familj och mina vänner så fruktansvärt mycket, men de finns förhoppningsvis där när jag kommer hem igen. Det är något jag måste prova iallafall, skulle vara otroligt häftigt att komma iväg! All by my self. Läskigt, men kul.
Annars händer det inte mycket i mitt liv, det enda jag ser fram emot nu är ju Alanya. Så jag jobbar på alla andra dagar, förrutom imorron då jag är ledig! :) Får se vad jag hittar på... stan kanske.
→ Förhoppningsvis har jag flyttat till California i höst/vinter, så slipper ni mig, suckers..









I´m worthless without you, incompleate  

DAY OFF!

Och det är såå skönt! Har inte gjort nånting idag alls! Legat hemma och solat :)
Igår efter jobbet så skyndade jag mig hem, duschade och fixade för att sen hämta upp Susa och dra in till Boulongern där Erika, Thomas, Martin, Fredde, Sara och några andra som jag inte minns namnen på var. :) Var där och spelade lite kubb och hade skitroligt, tills myggen kom... Då drog vi hem till Thomas på Söder och stannade där en stund innan det var dags för krogen. Kom väl dit vid 24 ungefär, till Goya var vi och som vanligt när man kommer dit vid den tiden så äre knappt nå folk där, alla kommer mellan 00.30 och 01. Mötte Niclas, Alex och massa andra där också, riktigt roligt! =) Bäckis var där också, inte helt nykter.. haha! När Goya stängt blev det en hamburgare på Sibylla,  var sjukt hungrig!
Men det var iallafall en riktigt rolig kväll!

Nu har jag, Jonte, Johanna och Eric äntligen bokat en resa! Den 26 augusti åker vi till Alanya! :)

The poolarea :)

5 augusti 2009

Har jobbat idag, började inte förrän 16 så det var ganska skönt. Fick desto mer tid att tänka, vilket kanske inte alltid är helt bra, fick ta en tur med bilen en sväng och lyssna på väldigt hög musik en stund. Hjälpte inget vidare.
Hur som helst så var jag hos Linda i förrgår och skrev i lite (massa) papper, hann en bit på vägen iallafall :) Medans vi satt där så ringde min telefon... de var ett -08 nummer.. jag svarade.. -" Hej jag ringer från Aftonbladet, tidningen Klick, är det du som är Elin?" -"öööh aa..?" I det ögonblicket kom jag på att jag skickade bilden på mig och Hef till dom för väldigt väldigt längesedan! Och de ville publicera den! xD Haha! Hon bad om min adress för hon skulle skicka biobiljetter, det tackar man ju inte nej till ;) Sen sa hon "Jag måste ju fråga, hur kom det sig att du träffade honom?" Så vare bara att berätta den historien igen.. :p Inte mig emot ;D

Så jag och Hef kommer vara med i Klick ganska snart :p  Haha! =)
Imorron efter jobbet ska jag hem till Jonte med Johanna och Eric och kolla på utlandsresor, blir förmodligen Alanya :) Hoppas på party imorron också!! =D
Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med donken så ska jag sova sen!

Storsjöyran 2009!

Nu var det fruktansvärt längesen jag skrev här! Det har hänt en hel del under helgen iallafall. Innan det var det bara jobb, så det var inget intressant. Men hur som helst så jobbade jag till 17 i onsdags, efter det var det bara hem och packa och sen möta upp de andra hos Forslund. Vi åkte från Forsbacka vid 22 ungefär. Det var jag och Adde i min bil en bit först, Forslund, Pontus, Glenn, Jimmy och Lavan åkte i Forslunds golf dit. Vi gjorde första pisspausen på Statoil i Sandviken xD Haha! Sen fortsatte vi mot Ockelbo, gjorde ett till stopp på vägen nånstans där emellan också innan vi kom till OKQ8 i Ockelbo, stannade där för att Forslund inte hittade sin mobil, den visade sig ligga på bakrutan mot vindrutetorkaren! Den hade alltså suttit där från Statoil i Sandviken! Hur tur har man inte då? :) De kom även en gubbe på moppe förbi som de stog och snackade med en stund. Sen så åkte vi vidare i skogen, såg massa bilar stå och blinka en bit fram, det visade sig att de hade kört på 2 älgar, den ena låg i diket precis vid vägen och den andra hade sprungit in i skogen igen. De sa att de stog och väntade på en jägare.. usch! Vi körde hur som helst vidare och kom till Max i Bollnäs, blev mat där och en heldel blickar på oss.. haha! -"Har ni simmat från Equador??" -"De har passkontroll på Gotland!" Galet! Efter det fortsatte vi mot Ljusdal osv, alla blev lite less på att åka i den lilla golfen, så de fick turas om att åka med mig.. :p Efter väldigt många mer pisspauser så började vi äntligen komma någonstans på vägen, trodde jag. Det hade inte vart en skylt på jättelång tid, så jag trodde det inte var långt kvar till Östersund.. Så kommer det "ÖSTERSUND 16 mil" Då blev jag lite less.. :p Men det var bara att köra vidare =) När solen började gå upp så närmare vi oss Östersund på riktigt. Det var så fint att åka där då med alla dalar och sjöar när solen gick upp!

   
Vi hittade 2 st GB-glassgubbar som fick hänga med på festival också ;) När vi kom fram runt 05.30 så satte vi upp tält och snackade med våra grannar från Umeå som hade kommit dagen innan.
   
Tog det väldigt lugnt hela dagen, på kvällen vare dags för Sahara Hotnights och Takida, väldigt mycket folk!
   
   
   
   
Det får räcka med bilder sålänge:) Såg EMD och Lady GaGa i lördags, riktigt bra! Linus och Mattias kom upp på fredagen eftersom de inte kunde ta ledigt från jobben, så de joinade oss då istället. Hade det riktigt roligt ihelgen iallafall! Adde körde min bil hem så det slapp jag med :) Tog ganska precis 5 timmar att köra den gången, lite skillnad från dit vägen :p
Sovit idag och åkte till Linda för att fixa lite papper osv. :)
Work tomorrow.

RSS 2.0