To give thanks

(En grej som jag glömde skriva om under Thanksgiving.)

Thanksgiving handlar ju om att tacka för allt, typ.
Så när vi sitter vid bordet med all mat framför oss, så ska min värdmammas syster Margie give thanks. Hon säger något kort om varje person och när hon kommer till mig säger hon "I want to thank Elin for being here with us and sitting there beeing so damn cute." Jag började gapskratta men försökte hålla mig så gott det gick med tanke på att hon inte var klar än. Resultatet av detta blev att jag gråter för att jag skrattar så mycket. :)

Mitt försenade Thanksgiving thanks;
I want to thank my family and friends for always being there for me. I will always love you no matter where or how far from each other we live.
And I am very thankful that I came to this hostfamily, I couldn't have come to a better one.
Love, Elin :)

"Let's go FLYE....eh CAPS!"

Igår blev jag upphämtad av Kalle och Chris, vi gjorde ett stopp på Wawa för frukost innan vi åkte till Washington D.C. Vi kom fram runt 11.00 och hittade en parkering på gatan vid Union Station. Vi gick den vanliga rundan med The Capitol, National Air and Space museum, National museum of American history, Lincoln memorial, the monument, Vita huset osv. När vi var klara med Vita huset så var vi jättehungriga, blev lunch/middag på Hard Rock Café och sedan NHL hockey i Verizon Center. Capitals mötte Hurricanes. :)

Juldekorationer på Union Station. :)


The Capitol



The monument



The monument


Lincoln memorial



Jag blev glad när jag hittade en häst ;) Haha (polishäst)


Verizon Center!! :)

Ovechkin ;)

Bäckis & Semin

Bäckis & Green






I tredje perioden stog det 2-1 till Capitals och med endast 3 sekunder kvar så kvitterar Hurricanes och matchen går till förlängning. Fem minuter passerar och det blir inget mål, så det avgjordes på straffar! :D Bäckis missade sin straff och Ovechkin satte sin.

Thanksgiving & Black Friday

I torsdags på Thanksgiving åkte jag och min värdfamilj, minus Noah, ner till Baltomore och min värdmammas släkt. Vi åkte härifrån strax före 11, gjorde ett stopp på Dunkin' Donuts för frukost och sedan fortsatte vi i ca 1,5 timme till innan vi var framme.
Direkt när vi kom fram så börjades det att blanda drinkar och börja med maten. Johnny friterade kalkonen, det blev asgott! Medans vi andra hjälptes åt med det andra som typ mashed potatoes, pork, rostade grönsaker, såser osv. :)











Så jag höll igång från ca 14.00 till typ 23.30 då jag slocknade i soffan där Matt skulle sova, men han och Alex satt och spelade tv-spel då. Jag vaknade 01.30 igen och insåg att alla andra hade gått och lagt sig. Haha. Matt satt och sov bredvid mig och jag tänkte låta honom ta den soffan så skulle jag hitta något annat.
Jag gick upp för trappen och vandrar runt lite och ser att alla soffor är upptagna. Hahaha. Så jag gick och tog ett glas vatten innan jag gick ner för trappen igen och hittade ett täcke och kudde så la jag mig på heltäckningsmattan och sov där. Det var inte det smartaste jag gjort kanske med tanke på att det fanns fotöljer uppe som jag hade kunnat sova på, men så långt tänkte jag inte. xD
Vaknade ett par gånger och vid 7.30 vaknade jag med världens huvudvärk! Inte roligt. Matt var också vaken av någon konstig anledning och han sa "Elin, do you wanna sleep on the couch?" Och jag sa att jag inte skulle sova något mer ändå, så det var lugnt. Han trodde inte på mig och drog mig upp från golvet och upp på soffan, jag slocknade direkt. Jag måste ha vart tröttare än jag trodde. Själv la han sig på golvet. Snällt av honom :)
Sååååååå, jag sov i typ 2 timmar till och vaknade före 10.00. Vid 12.30 åkte vi hemåt igen, det blev aldrig av att hämta upp Phil på hemvägen.

Väl hemma så var alla helt borta. Jag var så jäkla bakfull, men eftersom det var Black Friday så var jag tvungen att dra mig till ett köpcenter. Bad idea.
Inne på Christiana var det så jäääkla mycket folk och jag orkade verkligen inte. Usch bara. Var där i ca 30 minuter utan att köpa något innan jag mötte upp Beacky för att äta, vi åkte till Red Robin. :)
Idag åkte jag dit igen, jag mådde bättre och det var betydligt mycket mindre folk, så jag fick med mig lite grejer hem. Sedan tittade jag på Titanic för 98432'e gången och den var lika sorglig fortfarande. Haha, jag satt i soffan och grät.
Imorgon ska jag till Washington DC, så jag borde gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon!

Thanksgiving tomorrow!!

Imorgon är det Thanksgiving, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Vi ska åka till Balimore, samma hus där min värdmamma växte upp och där hennes syster och son numera bor. Dit kommer också Bonnie's bror och hans son. Så det kommer bli roligt. :)
Veckan har rullat på som vanligt, Matt har haft 2 prov måndag och tisdag morgon, så jag har skjutsat honom till skolan kl 7.30 och sen åkt hem en timme och sen åka och hämta honom igen 9.30 Sedan har han simträning kl 15.00 så då är det bara åka tillbaka till skolan igen och sen hämta honom igen kl 18.00. Det har blivit väldigt mycket fram och tillbaka, men det har gått bra trots att det tar typ 20 minuter härifrån till skolan.
Vi kommer förmodligen åka hem imorgon kväll och då hämtar vi upp Matt's kusin Phil också, han stannar här tills på söndag. På fredag är det Black Friday, alla affärer har världens rea och öppnar suuuupertidigt på morgonnen! Och så ska jag förmodligen till DC på söndag. =)

There's a spark in you

Min mamma fyllde år igår så, grattis i efterskott mammi!! ♥

Helgen har varit helt ok! :)
I fredags var jag ut i Wilmington med Becky, Mattias, Cornelia, Diana mfl. Det var riktigt kul! Först var vi på en bar som jag inte minns namnet på, men vi hade roligt där inne iallafall. Det satt en kille vid baren helt ensam och han såg lite konstig ut, så jag och Cornelia gick fram och frågade om vi kunde ta ett kort med honom. Hahaha, jag vet inte varför, men det var roligt och han såg glad ut efter det iallafall. x)
Cornelia was thirsty ;) Haha, nä men den ena var min..



Undefeated ;)


Efter baren så gick vi till Delaware ave. där det är massa fler uteställen. Riktigt rolig kväll! =)
Den natten sov jag hos Diana och morgonen efter åkte jag hem hit igen, slappade typ hela dagen, på eftermiddagen åkte jag till DSW, Old Navy och Burlington... Hittade 2 par skor som jag egentligen inte riktigt hade råd med, men jag ville verklige ha dem!
Sen när jag kom hem så åkte vi alla (utom Matt) till Christiana Mall för lite shopping min värdmamma skulle göra där och så åt vi även Chick-Fil-A, asgott! ;) Har för mig att vi kom hem runt 20.30 och efter det tittade vi på Grown Ups. Sedan blev det sängen. :)

Vaknade kl 10 idag och gick upp och åt en everything-bagel med cream cheese på. Efter frukosten åkte jag och Bonnie till Acme för att handla lite matvaror.. Nu sitter det 6 st 8-åringar nere och bygger lego, de håller på med legoclub, det är en typ av legotävling inom skolan eller något. Som tur är så jobbar inte jag och behöver inte vara där ;)
Nu på torsdag så är det Thanksgiving här! Jag är superexcited inför det! Dock har killarna ledigt från skolan hela veckan, men det ska nog gå bra. Vi åker till Baltimore på torsdagmorgon och åker förmodligen hem igen samma kväll. På vägen hem ska vi även plocka upp Matt's kusin Phil, som ska stanna med oss tills på söndag. :)
Så så ser veckan ut :)

Hemma med sjukt barn

Noah har varit hemma från skolan idag, han mådde tydligen inte så bra imorse. Det betyder att man blir fast i huset hela dagen för att titta på tv typ. :p Hela jäkla dagen har jag fått höra "Elin, jag är hungrig, Elin, kan jag få mat, middag, snacks?" Jag blir så less. Det finns inte ord som kan beskriva hur frustrerad jag blir över ungen.
Han blir så elak när han inte får som han vill. Samtidigt är det ju inte min unge, så jag kan inte riktigt uppfostra honom som jag vill, men om jag får ungar någongång i framtiden så ska de fan inte vara bortskämda! ;)

Så idag har det varit en titta på tv-dag, inte mer än det. Till middag hade vi lax, det var supergott!
Nu sitter jag här på mitt rum, halvlyssnar på Flyers matchen som de spelar mot Tampa Bay Lightning i bakgrunden. Efter den första perioden var det 5-4!!! 9 mål på en period!

Det var väl allt jag hade att komma med idag. Vilket tråkigt inlägg, haha!
Ska gå och fortsätta läsa Kendra's bok om en stund.
Snart är det ju Thanksgiving också! Det kommer bli superroligt!!

Home

Idag fick jag ett mail om att jag lär CC veta när jag vill åka hem... Helt sjukt ju. Redan? Lär låta dem veta innan 10 december.
Det är ju ändå 5 månader kvar tills jag ska åka, typ.


Snart är det dags att flyga över Atlanten igen. Tiden går så jäkla fort!



Elvis Duran and the morning show

Elvis Duran har ett radio program han gör med flera andra varje morgon. Det är typ som Rix MorgonZoo fast mycket bättre! Det här programmet gör min dag och jag sitter och garvar i bilen varje morgon ;) Varje morgon kl 7.30 så har de en phonetap, de gör busringningar!! Hur klockrent är inte det?? :D
Kommer sakna det som fan när jag åker härifrån.



Just nu sitter jag och lyssnar på Markoolio (Ingen sommar utan reggae) och har nyss städat mitt rum. Hahaha :)
-Snart är det Thanksgiving också!! Det kommer bli jätteroligt, vi ska förmodligen åka till Bonnie's syster i Maryland med resten av hennes familj =)

Do you ever feel like a plastic bag?

I fredags så hade jag tagit dem till skolan som vanligt och jag hade tittat på tv ett tag innan jag gjorde mig iordning för att åka till Walmart. När jag precis kommer fram dit och ska parkera så ringer de från killarnas skola och säger att mitt minsta värdbarn hade gråtit och nu var han hos skolsköterskan, så de ville prata med min värdmamma men hon jobbade ju och satt i möten, så då ringde de mig istället. Jag sa att jag skulle försöka få tag på henne, annars skulle jag åka och hämta honom.
Några dagar tidigare hade han ramlat på en typ av scooter som de har på idrotten, och klagat lite på att han hade ont i huvudet. Så jag fick åka och hämta honom och skulle ta honom till doktorn. När jag kommer till skolan så har han bara ont i ögonbrynet, men jag måste ändå göra som min värdmamma sagt och ta honom till doktorn ;)

I bilen på väg till doktorn så satt han och sjöng med till låtarna på radion och sa att han hoppades att de skulle ta röntgenbilder, 'cause that would be sooo cool' tyckte han.
Vi går upp till receptionen och det är då han förstår att han verkligen ska till doktorn och börjar gråta, får något utbrott och säger att han mår mycket bättre och vill åka tillbaka till skolan. Haha. Jag orkar inte.
Men som sagt så var jag tvungen att ta dit honom iallafall. Och så lär jag prata med den suriga kärringen i receptionen som inte kan bli mer otrevlig typ.
Så doktorn kommer fram till att det inte är något allvarligt så jag tog med han hem. Medans vi väntade på att de andra skulle komma hem så spelade vi massa spel. :) Vid 16 åkte Bonnie, Mark och Noah till Baltimore för att lämna av Noah hos sin pappa.

På kvällen åkte jag till Eric i Newark som var på fest med hans kompisar, de är alla väldigt roliga och trevliga så det var superkul! Claire's syster var med också... hon är 15 och hängde på oss ut :P En annan tjej som var med kände dem som jobbade där så de kollade inte leg. Dock blev de utslängda efter att de sett henne smakat på en annans drink och när hon inte kunde visa ID så blev de utkastade :p
Vaknade tidigt dagen efter och åkte tillbaka hem hit.

Lite senare på dagen så åkte jag till Christiana Mall för att träffa Elise, de har satt upp jättemycket juldekorationer nu och till och med tomten var där ;)


Efter Christiana så åkte vi hem hit och tittade lite på tv och tog det lugnt innan vi gjorde oss iordning för en utekväll. Åkte ner till Main Street och hamnade på ett Winehouse, där vi gjorde bort oss lite, men den historien kan jag ta en annan gång ;) Hur som helst så åt vi förrätt där och sedan gick vi till Iron hill där Eric också kom och joinade för middag. :) Efter det åkte vi hem och jag slocknade dierkt.



Jag var på Target för några dagar sedan och köpte 2 böcker ;)

Imorgon, måndag 15 november, så är det 8 månader sedan jag lämnade Sverige. Fränt ;)


Cougar warning....

Hörde att det snöade hemma i Gävle för ett par dagar sedan, jag blev lite avis. Visst är det jättefint ute nu med alla löv osv, men jag längtar till snön och julen. Det kommer bli så jäkla roligt att fira en amerikansk julafton, och så är det ju Thanksgiving innan det också i slutet av november!

Igår vaknade jag upp med världens huvudvärk och ont i halsen, mådde inte alls bra. Kanske kan det bero på att jag och min värdmamma delade på 1½ flaska vin kvällen innan? Haha, huvudvärken kom nog därifrån, sen är jag faktiskt riktigt förkyld också och därav mitt halsont. :p
Så efter att jag skjutsat killarna till skolan så la jag mig i soffan och somnade, vaknade upp klockan 12 igen... Så det blev en tre timmars nap för mig, vilket var skönt!

Idag blir det ganska lungt, sitter och tittar på Live with Regis & Kelly och ska försöka komma iväg till Christiana Mall en snabbis snart.. har sett lite grejer jag skulle vilja ha ;) Så imorgon är det äntligen fredag igen! Det ser jag fram emot. :)
Haha förresten så berättade min värdmamma att det var någon som sett en cougar här i vårat område..Vet inte om man ska tro på det eller inte? De är ju ganska stora??


Meeeeen för säkerhetsskull så kommer jag inte gå allt för långt in i skogen med Foxxy nu på ett tag ;)

14 år

Älskade Simba blir 14 år idag ♥
Jag fattar inte att tiden går så fort, jag kommer ihåg när mamma och pappa åkte och hämtade honom och när de kom hem, jag var 7 år.
I love you



Nu ska jag fortsätta titta på gårdagens Gossip girl innan jag ska tvätta, städa köket och toan. ;)

7 november 2010

Just nu är jag inne i en fas där jag bara går runt och tänker på vad som ska hända med mitt liv efter aupair-året är slut. Eller kommer det ta slut?
Klart det kommer göra någon gång, men nu funderar jag på vad som kommer hända när jag kommer tillbaka till Sverige igen..Jag vill inte fortsätta jobba som aupair, men vill fortfarande vara kvar i USA, och det går inte riktigt ihop eftersom att man lär ha visum för arbetstillstånd och det är apsvårt att få för USA.


Så jag lär börja tänka på vad jag ska göra, för just nu har jag ingenaning.
Man kanske ska göra det lättaste sättet, bara gifta mig med en amerikan? Haha.

Football!

Igår var jag på min första amerikanska fotbollsmatch!  Dock college football, men ändå. Det  är helt otroligt att det är så stort här borta! University of Delaware mötte Towson, jag gick med min värdmamma, Noah och Noah's klasskompis familj. :) Hur kul som helst!
Matchen började 15.30, vi var där vid 14 för att umgås och dricka lite alkohol på parkeringen med alla andra amerikanare, haha!





Delaware vann (såklart;)) med 48-0(!!!!!!!!!!) Haha, Towson var kassa. Trots detta så älskar jag fortfarande Towson Mall ;) Jag och Bonnie tröck i oss en varsin footlong korv med bröd också... men bild på det får komma en annan dag. :)
Igår kväll efter footballen så kom Sara och Camilla och hämtade mig så åkte vi till Eric i Newark för lite hemmafest då det var homecoming för college igår ;) Det var väl helt ok, dock var folk trötta efter att de vart uppe och druckit hela dagen.

"Vad roligt vi har!"

Den meningen har vi sagt typ varje dag... helt random. Haha!
Ska börja att berätta om veckan från början.

Så, för en vecka sedan var det 29 oktober åkte jag, Bonnie och Matt(!) till flygplatsen i Philly för att hämta pappa och Anna. Vi åkte runt 16.00, då de skulle landa 17.25, självklart fastnade vi i trafiken och den är ju lite värre på fredagar också... bah. Men det är inte så mycket man kan göra förrutom att bara sitta och vänta.
Men tillslut så lossnade det lite och vi kom fram strax före 18.00 har jag för mig. Bonnie släppte av mig på terminalen där de skulle vara så sprang jag runt och letade en stund. Pappa ringde och undrade var jag var någonstans, haha. Det fanns 2 olika terminal A (west och east), vi var såklart på olika, men jag letade mig fram och när jag såg dem så var det som om jag aldrig varit borta. Ungefär som att det var förra veckan jag såg dem, inte 7½ månader.
Trafiken på vägen hem var hemsk! Så min värdmamma tog vägen genom ett väldigt dåligt område istället... Haha. Vi överlevde och åkte direkt till restaurangen där vi hade bokat bord. (Capers & Lemons) yumyum.
Vi åt, pratade och drack drinkar innan vi åkte hem, där en överraskning väntade ;)



Eftersom att jag inte var hemma när pappa fyllde 50 så bestämde jag mig för att fira nu istället! Skaffade tårta och allt ;) FIN VA?! :D


Min värdmamma hade även köpt en present till honom ;)

Pappa hade också en till Bonnie! Haha

Dagen efter tog vi vår kära buss med Greyhound till NYC, allt gick bra, tog ca 2 timmar att åka. När vi kom dit så kunde vi såklart inte checka in på hotellet (Crowne Plaza) på engång, utan vi gick runt vid Times Square osv innan.


Vi gick upp i Rockerfeller Center (tredje gången för mig,haha)





På måndagen var vi och hämtade vår hyrbil, hann inte göra så mycket mer än det eftersom jag var tvungen att hämta killarna från skolan kl 15. På kvällen så gjorde jag och pappa middag till allihopa, det blev kyckling inlindat i bacon och potatisgratäng. Som jag längtat efter potatisgratäng!! Maha:)
I tisdags så var vi på Christiana Mall och shoppade loss... åt även lunch på Red Robin. =) Kvällen där spenderades på en italiensk restaurang med allihopa, det var riktigt trevligt! Blev några drinkar där med ;)
I onsdags tog vi hyrbilen och åkte till Washington DC, det gick väldigt bra att köra dit. Parkerade vid Union Station och gick den "lilla" rundan så vi såg de viktigaste byggnaderna. :p Hade så jäkla ont i benen efter det!
Blev en snabb lunch på donken innan vi åkte tillbaka. Gjorde ett stopp i Baltimore och på Towson Mall. Hihi, elin's favorit köpcenter ;D






Oooooch i torsdags var vi på hockey!! Flyers-Rangers i Wells Fargo Center! :D


Idag var det sista dagen för pappa och Anna här i staterna. Vi tog det ganska lugnt på förmiddagen och åkte en snabbis till Christiana för att köpa en sista grej och sedan åkte vi och lämnade tillbaka hyrbilen. Sedan var det bara flygplatsen kvar.... Åkte dit runt 15 för att slippa trafiken den här gången, och det gick bra!
Jobbigt att säga hejdå engång till såklart, men nu är det inte så många månader kvar ;)

Ska gå och lägga mig nu... Är helt slut! Godnatt!
Vad roligt vi hade!! ♥♥♥





RSS 2.0