va?

'Roller:
1+2 Stureplansbrudar, Lidingöstockholmska
3+4 Emotjej, Värmländska
Fårabonde, Gotländska
Frikyrkopastor, Jönköping,(kanske funka med annan diakelt, typ norrländska)
Kvinna, Linköping Västerås GNÄLLBÄLTET. Kanske Gävle'

Ursäkta, men den som skrivit om det där kan INTE dialekter, varför inte skriva Örebro eller nå sånt som verkligen pratar så?! Nu blev jag lite arg.. haha hur fan kan man skriva så? Jämföra vår dialekt med mittsvenska?! Vafaan..
Skitgrejer! Hoppa & skit !


Måste nog sova snart, är grymt trött. Åker nog till Årsunda imorron till stranden & solar (för kallt för att bada!!), nån som hänger på? :)
mmm.. gonatt sweets

Helg igen :)

Så grymt skönt med helg igen!
Har vart jättejobbigt i skolan de senaste 2 dagarna, eftersom jag kom dit 08.00 varje morron och sedan var där hela dagarna för att sedan åka och jobba kl 16.00. usch...
Men nu äre gjort iallafall :) Bara ta det lugnt och slappa hela helgen, grilla ikväll också :D love it!
Igår kväll efter jag slutat jobba (21.15) så åkte jag med och åt, för att sedan åka och hämta Jonte på sätra, så åkte vi och kolla på Polhems bal. Var några man kände igen :)
Åkte vidare ännu längre ut i skogen, för pappa var där på fest med jobbet, så jag skulle hämta honom, kom dit, ringde och frågade var han var. Men han var inne i stan då!!? aja, inte mycket att göra åt, åkte tillbaka in till stan igen, släppte av Jonte först, sedan ner på stan till Helt enkelt för att hämta pappa. Det var jättemycket folk ute igår kväll!
Kom hem, satt vid datorn lite, sen somna jag :p

Idag har jag bara legat och solat och vart ute :)
Juste, byggde om hagen åt Slasken också, han blev glad när han fick mer gräs att tugga på =) Har vart på köpis med pappa också, handlade lite mat och så..

Får se om jag kanske tar bilen och åker till Årsunda senare ikväll, så mysigt där!
haha, kom en rolig kommentar igår också: 'Men de kanske låter så bara för att jag är från Ööreeebrooou' x) hah!
Nu ska jag ut i solen igen :D heysveys!

Nytt inlägg...

hoho :)

sitter i skolan, börjar om 40 minuter.. :/ Har svenska redovisning om författare, hjälp! :o uschA.!!
vet inte vad jag ska skriva egentligen... haha x)
jaja, jag slutar efter den här lektionen iallafall. Men hinner inte åka hem iallafall.. Ska jobba klockan 16.00.. :( Efter det ska jag åka och hämta pappa nånstans på stan (?)


Kommer verkligen bli en jätterolig dag känner jag.. wohoo! - eller nej.. BLÄ!! Kan de inte bara bli lördag?
Imorron kommer min dag bli ungefär likadan som idag, nån lektion, sen jobba på kvällen.

Har nån någon idé om vad man kan ha ett hyllningstal  till? En person, Brynäs, sommarn? x) hahaha jag är sämst på sånt här!!
Förrästen, på tal om Brynäs, så har Honken kommit hem igen! :D Hur cool är inte han? Hoppas han nångång kommer tillbaka till Brynäs. It would make me happy =)

heysvejs

Saknar dig.

Tänk att man kan sakna en person man knappt känner längre :/
Tänk om jag aldrig mer kommer träffa honom?

ångest.

image22


always

skola

hejsan

sitter i skolan, har nyss haft business english, och snart har jag rättskunskap. Har nån slags redovisning i det om ett arbete jag gjode för ett tag sedan. :/ Senare idag har jag psykologiprov med, hoppas det går bra. Sen måste jag göra alla filosofiuppgifter klara till ikväll med. (6 st)
Imorron kväll + fredag kväll ska jag jobba, kommer vara astrött.. men pengar måste jag ha..
Sen måste jag göra de där svenska talet också..

usch vad med saker de är att göra.. :( Skolan kommer ta livet av mig snart

Måste rusa, hey

ajaj

Kom på att jag fick en hårtork på foten imorse, trodde jag hade brutit tårna x) Men de gick bra..

Fast den händelsen förstörde nog min dag... -.-

Ska sova nu!
pusspusspuss

överfullt i hjärnan

Hej bloggen!

Jag har ungefär en miljard saker kvar att göra i skolan & betygen sätts på måndag, dvs att allt måste vara inne senast 23.59 söndag kväll. Men eftersom de inte går att maila riktigt på den här datorn så måste allt va inne på fredag. :/ orkar inte!!
Får se om jag åker till Stockholm ihelgen för att kolla kläder till studenten. Börjar bli kris snart, har kollat överallt här hemma men hittar inget. :( skitskitskit!

Nej, tillbaka till pluggandet, snart. :)

Would I be strong enough to shake those lies
would I symphathize and belive in you?

Eurovision song Contest



Vi skulle skickat Björn Gustafsson istället för Perelli, de hade kunnat byta plats ;D
"Hola, Belgrad!"
haha så klockren!

Tävling

image20

Hittade en tävling som alla kan vara med i, verkar superkul så prova att vara med!
Hanna Björkstedt heter hon som ska fotografera :)

Tävlingssidan hittar ni här!

Kanon helg!

Fredags: Mamma hämtade Linda på tågstationen, de åkte hit. Sedan kom också Susanna, Stina, Sandra & Jonas i egen bil för att följa med till Falun. Gjorde oss iordning och åkte mot Rix i Falun. Jag körde ;) haha, de gick bra!
Kom fram dit, gick mot scene och tittade lite... sen gick vi och åt pizza. Hittade kanske jordens sämta pizzeria! Vi väntade hur länge som helst på maten, och vi fick den inte förrän klockan var typ 19.00, men de var ju lugnt, Ramsells var ju innan.. de är inget att se.
Tillbaka till scenen, kollade lite... Såg näär alla artisterna kom där bakom, de var en liten tjej som typ stog och skrek & började nästan grina om hon inte fick nån autograf... -.- mm, men hon hade nog roligt!
Linda: Där är Danny! *alla vänder sig om* xD HAHA!
Efter ett tag kom de iallafall. De stog ute och skrev autografer ett tag, och Linda passade på att nypa Danny & Matte i armen (?!) :p
Sen gick vi längre fram mot scenen, de bröve kollade lite konstigt på oss.. Undra varför^^ hah! Men de var kuul! De körde All for love, Alone & Jennie let me love you. :)
Sen vandrade vi runt och poff så kommer det en rixbil med söta pojkar i. :) Stog och snackade väldigt länge med dem där innan de åkte. Vi fick hoppa in i bakluckan för Matte men njaaa.. Kändes väl sådär. Och sen anställde Danny mig som privatchafför också x)
Elin: Erik, jag har tagt körkort..
Erik: Nämen, äre sant?! Fan va kul!! bamsekram fick jag.. :p Och Linda kommer efter bara: Erik, jag kan cykla också... Erik: Eeeeh?
hahahaha!
Danny ska ta körkort när han fyller 5 år sa han med ;p
Sen åkte de hemåt, vi med. Mycket rolig kväll!
Lördags: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!
Äntligen skulle jag få ha min klänning! :D Var på Kicks & fixade håret & smnik innan, blev bra :) Sen började balen 18.00, åkte bil med susa, sandra & sara till Engeltofta, alla var så fiina! Fick champange när vi kom dit, sedan fick vi gå in, satte oss vid borden och pratade. Maten kom, till förrätt blev det kräftor med sallad & bröd. Ganska gott faktiskt! Till varmrätt kyckling & ris, och efterrätt nå vitt gegga med massa bär i, de var najs! =)
Till det hann jag även med att dricka 3 glas med vin & 1 cider, vi hann med att stå på stolarna och sjunga också! Mmm.. de flesta blev lite runda under fötterna där :P haha! Alla är så klockrena när de är fulla! Sen vare fest hela natten, dansade och hade trevligt.
Balen blev inte riktigt som jag hade förväntat mig, inte så mycket supa tänkte jag, men jag hade helt fel! De göör inget ;)
Söndag: Vaknade typ 07.00 imorse av att jag var väldigt törstig...Somnade sen igen & vaknade 10.30 kanske. Väckte Linda, som blev kvar här hela helgen :D Och sen var det bara att hoppa i duschen och försöka få ur all hårspray (tror jag hade ungeär 2 flaskor i) Trodde jag skulle tappa allt hår där, men de gick bra :)
Åkte till köpis & kollade solbrills åt Linda, hittade dock inga som hon direkt vela ha..Gick runt lite till.. Och sedan blev klockan 15.00 och söta pojkar kom gående mot scenen. =) Alltid lika roligt! Körde 3 låtar, sen skiv-signering.

Matte flummade om någon Fanny & Hanna som hette likadant men han kude inte se skillnad på dem..eller va? haha! fattade inte så mycket... Danny: Heeej sötnos, allt bra? *lalaalallalava?* osv. najs! Erik slant med handen där.. ooops! ;)
På hem vägen blev en bilfärd som gick undan kan man säga.. FULL FART! haha! Vi låg bakom dem, sen körde vi om.vevade ner rutan & vinkade. De körde om och vinkade som galningar och Matte ville göra high five, men de gick inte så bra på motorvägen x)

Imorron åker LindaFes hem :/ Men hon kommer snart tillbaka ;) wohoo!
Nu ska vi snacka lite mer skit, och inse hur bra den här helgen har varit :)
puss

22 maj

heyhopp!

Mail kan vara roliga ibland...

-Tja pyret :) Läget med dej då?
Bangar du en härlig dejt i en skön dubbelsäng i sommar?

eller

tja du hejar du på brynäs va de gör jag så vi borde träffas nångång på nån brynäs-match jag brukar vara där och kolla. hör av dej jag kan väl få din msn pusshej
Låter najs väl? x) eller inte.. nej. hahaha, men sån mail kan vara roliga att läsa!

Iallafall så har jag vart ledig från skolan idag. Mycket skönt! Har typ inte gjort nå speciellt heller, bara vart hemma.. kolla film och så :)
Nu på eftermiddagen åkte jag & sandra och hämtade Dingtuna på tågstationen. Åkte hem till sandra å snackade lite skit, sen åkte jag hem ;p

Imorron kommer Linda! =)
pjuff

jobbig dag - på riktigt!

Dagen började ganska normalt, vaknade lite för sent så jag fick stressa med allt innan skolan. Första lektionen hade vi business english prov. Gick väl bra hoppas jag :)
Seen vare håltimme i 3 timmar, åkte ner på stan med susa, sandra & sara. Vi åt på Subway. =) alltid lika gott! Gick runt på stan en stund. Sedan tillbaka till skolan för att ha PA. Gjorde lite mer med bokföringen av företaget, inte helt kul, men de måste göras..

Sen åkte jag & sara till köpis, gick runt & kollade. Köpte glass! Det blev en GOD glass den här gången ;) mm... sen kom pappa och hämtade mig.
Kom hem, satt vid datorn en stund sen gick jag ut och fixade i stallet & tänkte rida lite. Blev liiite ändrade planer. Skulle ta in hästarna från hagen.. Tog in slasken först, tog in honom och jag kollade verkligen så att jag hade stängt boxdörren, sen gick jag & hämtade fjordingen. Hon ville inte dit jag ville, utan hon försökte dra sig neråt mot ridbanan & mot gräset antar jag...Hästar är ju ganska väldigtmycketjättestarka, och tänk er mig flyga efter som en liten vante bara... Lyckdes dra tillbaka henne på nått sett och är på väg mot stallet, när jag ser att slasken springer ut ur stallet! PANIK! vad i helvete skulle jag göra??! Skrika?
Visste att pappa var inne & kollade tv, men han skulle inte höra...och om jag skulle skrika så kanske hästen skulle bli rädd och sticka?
DRAR in fjordingen i stallet slänger igen dörren, hämtar nytt grimskaft för att hämta slasken med. TUR att han stannade upp på gräsmattan & åt gräs! Hjärtklappning fick jag, bara såg bilder i huvet om att han skulle springa därifrån och ut på motorvägen 200 meter härifrån! Fyihelvete vad rädd jag var!
Fick tag i honom och tog in honom & fuxen. Helt skakis går jag in till pappa, och då brast allt! Tårarna bara forsade ner, gjorde ju inte illa mig eller nått, blev bara rädd. Tänk om det skulle hänt något? =/ Vågar inte ens tänka på det.

Hämtade mig & gick ut och red sen. Gick väl bra...

Är förresten ledig imorron. =) wohoo! Sen på fredag blire Falun! Kommer bli asnajs! :p

..but then tonight I saw you
and I could´nt belive my eyes
look at you know..


Hemsk upplevelse

.. har nyss ätit en daimglass som pappa köpte. Det var ingen höjdare direkt. För det första så är chokladen äcklig! Och sen vare för mycket glass i själva struten så jag lära ta bort lite x) När jag nästan ätit upp och slänger det sista i munnen så kommer det en obehaglig överraskning. En chokadbit längst ner i struten! uusch!
Om ni bara anar hur mycket jag har tröttnat på choklad nu! BLÄ!

Var iallafall i skolan idag, slutade typ 12, gick och åt, sedan ner på stan. Gick till farmor & farfar och väntade på pappa. Pappa kom, hämtade anna, åkte hem. Har vart ute & kört lite i S-viken nu. Åkte till Trebo och kollade lite båtar. :) Najs!

nej, uscha.. måste gå och dricka vatten nu!

heyhey

Tisday

mm.. bra at änglish aj knöw^^

haha! Iallafall hade jag sovmorron idag! Grymt skönt, börjar 11 på måndagar. :)  hade en lektion, efter den  åkte jag till köpis. Gick runt lite å så. Tröttnade och tog bussen hem, duktigt väl? För de som inte vet så äre 3-4 km från närmsta busshållplats och hem till mig. (!!!) jobbigt att gå.
mm.. sen kommer ju Linda på fredag också, hon stannar nog över helgen, till söndagen tror jag! Kommer bli mycket najs, vi drar till Falun då på fredagen. :D wohoo!

aha aha I like it aha aha x) haha! HAY

söndag 18 maj

Hejsan :)

Har inte gjort nå speciellt idag, var med pappa å hämtade hö i Skärplinge, sen åkte vi hem, lastade ur allt. Så satt jag vid datorn ett bra tag, tills jag kom att jag har ju körkort! haha, glömde de ett tag x) Så jag å syrran drog till Sätra och hälsade på lite. :P Eller aa, vi åkte till centrum, å så hälsade vi på jonte, emil & posa. De satt å kolla hockeyn så jag störde lite x) Drog vidare och kollade in vinbärsvägen lite och sedan vårat förra hus, men hann inte riktigt så långt! Såg ett bekant ansikte vara ute å jogga! HAHA! Vände så fort jag kunde och sedan körde tillbaka.. *kolla lite*. Körde lite längre fram, körde in på en gata, för att sedan vända, och möta honom igen! xD hahaha! hmm tror han kanske såg att de var jag, vet inte.. lite pinsamt kanske.. men va fan ;) Skit samma! Kul vare iaf.

Körde genom Lexe & Hagaström och vidare mot Valbo, gamla vägen alltså. :p Körde även gamla även hem till mig från Valbo, mötte mamma på vägen som var ute & gick. Plockade upp henne och körde hemåt :) Gick väldigt bra!

Ska iväg & duscha snart, sen sova. Skola igen imorron. :/ usch!
Fast  nästa helg äre BAAAAAAAAAAAAAAAAL! Längtar så!
Love my dress ;)

yesyes, så god natt everyone :)

17 maj

OCH DET SNÖAR!!!! Vad äre här? :O Ska vara varmt nu ju! Vill bara ha sommar, så kommer det här vädret, de som var så skönt förra helgen. :/ Skitsaker!

Iallafall så körde jag ensam idag för första gången ;p haha, de gick bra, åkte & hämtade sandra å åkte vi till köpis och gick & tittade ett tag. Hälsade på emil på stadium också. Körde hem igen, sandra följde med hem, vi kollade lite tidningsurklipp och satt vid datorn...hmm aa det var min dag. Juste körde hem sandra igen å köpte cocacola^^ :p

Så än så länge gåre bra :)

O: Vi kör en dubbel! ;)
-hahaha! x)

Kan förresten inte sluta lyssna på I´m yours, så grymt braaaaaaaa! Synd att han inte ska te rix i Falun ;) HAHA! Hade vart coolt. nån mer som ska dit? :) Jag kör ;) maha!

I tried to be chill, but you´re so hot that I melted

lalalala (8) eller nått x)
SEE YA!

16 maj = KÖRKORT!!

WOHOO! Äntligen har jag tagit mitt efterlängtade körkort! :) Var grymt nervös innan, typ de där med att man skulle kolla alla ljus å bromsar & under huven. Men den enda jag behövde göra var att kolla broms- & styrservon och färdbromsen. Sen körde vi iväg! Fick minnesluckor efteråt om vart exakt jag hade åkt, fick tänka till lite ;p haha
yesyes, det gick bra iallafall, så nu har jag klarat det :)

Igår åkte jag, anna, pappa & tommy till Sthlm och Rix. Parkerade bilen i Solna hos emma ju, hon är så grymt mycket kortare än jag hade trott! Typ kortare än mig ju :o trevlig iaf =) Tog tunnelbanan till Kungsan. Hejade på gräbbsen och sedan blev de inte så mycket mer. Men Jason Mraz var så grymt BRA! Satan va han fick med sig verkligen HELA publiken, alla stog å skrek xD HAHA! Kulkul!
Sedan vart det väääääääääldigt kallt, värmde oss på ett café där bröve. Vi var hemma i Gävle på 1 timme & 20 minuter från Sthlm xD (DET VAR INTE JAG SOM KÖRDE!) haha! Kom hem, slänge mig i sängen och slocknade direkt :P Skönt.

Idag efter uppkörningen så åkte jag & jobbade, slutade 20.00 och har ätit tacos nu. :) Ska kolla lite tidningsklipp på Siv under tiden hon var "famous" x) Ganska fränt att se faktiskt! Sen blire hockey. Sverige-Kanada!

kuljul! hejhopppuss =)
/elimedkörkort ;)

DU GAMLA DU FRIA...

SVERIGE VANN!

Nu är de i semifinal mot Kanada, förmodligen, om inte Norge skulle vinna (?) :o Skulle bli konstigt!

Fortfarande ingen som kan skjutsa hem mig imorron efter skolan? :p jaja, de får lösa sig. Åker till Sthlm imorron runt 15.00 kanske. Ska få parkera hemma hos Emma i Caracola. I Solna nånstans tror jag. Blir nog bra =)

hoho, dusch snart, sen sleeeeepa!
pusskram

:)

Konstiga snubbar

Kom på en till grej som hände igår när jag var på väg ner på stan från skolan, lite mer äcklig, men here it goes:

Gick via boulongern vid ån, och där brukar ju alla fyllon sitta.. Jag går där, så möter jag 4 snubbar på cykel med systempåsar..^^  De cyklade ganska vingligt så jag gissade vart de var på väg x) Iallafall så precis när jag möter dom så busvisslar de. usch usch usch!
Och sedan vänder jag mig om och ser mycket riktigt att de är påväg mot ån! Men kul för dom..
-.-

Sedan har jag bara vart i skolan idag, hämtade anna & åkte hem. Har gjort mitt rättskunskapsarbete NU! Fatta efter jag äär.. :/ nu äre gjort iaf!

Imorgon blire Stockholm igen :) Kommer nog bli roligt! Ska bli fränt att se Jason Mraz, å de andra såklart =)
Slutar 10.45 imorron, nån som vill skjutsa hem mig då? (a)

:D
puss


såg jag arg ut, eller vad?!

HAHA! Hände en väldigt mysko grej idag på köpis, jag satt utanför & väntade på pappa, så kommer det en bil å ställer sig precis framför mig där jag sitter och 2 killar kliver ut. Tyckte den ena såg ut att vara väldigt lik en på min skola, så jag kollade lite extra. Ser också att de sitter 2 tjejer i baksätet som sitter å glor som fan! -.- De kanske var 16-17 år. Fattade inte vad som var fel, så jag brydde mig inte så mycket mer om det, satt å fippla med mobilen, sedan kom de 2 killarna tillbaka, satte sig i bilen & körde iväg. När bilen börjat rulla, så visar den ena tjejen fingret åt mig! :o Vad fan hade jag gjort?? xD

HAHAH! Såg grymt kul ut iaf, å jag bara skrattade åt de, å hon såg ut som hon typ inte fattade varför jag skrattade x) men men, så kan det gå :)

btw, tim, jag hade inte skrivit fel i inlägget innan, de ska va så ;p Menade att de var tråkigt att studenten är fredagen den 13e. :)

see ya lajter

EXAKT 1 MÅNAD KVAR!

TILL STUDENTEN!! :D

muhahahaha! Snart så ;) SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NAAAAJS! =D

Måste säga att det känns liiite jobbigt att det är fredagen den 13, men hoppas jag överlever =)

Sitter just nu i skolan och väntar på svenska lektionen, sen äre marknadsföring, sen filosofi.. hm, ska kanske skita i den... :o men man orkar fan inte! Allt inom skolan kan bara hoppa & skita!!

yäyä, tror inte de kommer vara så många treor här idag eftersom de var studentkryssing igår,får väl se ;)
Ska draaa nu.puss

Sunset in her eyes..

..she´s my California..

Älskar den låten! asbra, verkligen. :) Meen, måste tyvärr säga att resten av låtarna på skivan låter väldigt mycket BSB. Men det kunde man väl nästan räkna med. Vad annars liksom? ;p

Igår var ju Uffe & Jenny här och hälsade på, grymt kul att se dom igen! De hade med sig sin vovve också, en sån där stor, kommer inte ihåg rasen, men den var jättefin :) Åt mat och snackade lite skit =)

Idag har jag gjort absolut ingenting! Vaknade 10 imorse (ledig), gjorde iordning frukost och tänkte äta ute, men det var jättekallt & blåste så det gick inte. Efter det gick jag ut & mockade båda boxarna & lunchade åt hästarna. Och allting vart klart innan 12! Duktigt väl? ;)
Sedan gick jag in och åt fruktsallad, mycket gott! Sen har jag typ bara suttit vid datorn och gjort absolut ingenting! Tiden bara flyger iväg när man sitter vid datorn, och helt plötsligt var klockan 16 och hovslagarn kom, pappa kom hem. Vi åkte ut och övningskörde lite, börjar närma sig nu :o Körde iallafall via Bovik till Årsunda. Det är så grymt fint där! SOMMARSOMMARSOMMAR! Kommer nog hänga ganska mycket där om de blir varmt i sommar ;)

mm...kom hem, kollat lite på Outsiders, konstiga människor x) haha! Allt slutade iallafall med att jag hamnade här, igen. -.-
Har ett rättskunskaparbete som ska vara inne imorron med, guess hur lång jag kommit? xD yes..BRA elin! -.-
Snart studenten iallafall! WOHOO! :D

Det var min dag.
puss på dig

varmt!

Vad säger man om vädret?  - Helt wonderful! =)

Igår kväll åkte jag till sandra för att förfesta lite, var redan massa folk där..kommer inte ihåg namnen på alla.. Jag var lite sen, ooops :P höhö men de gick ändå! Satt ute i det fina vädret och drack & hade trevligt :) Sandra & hennes familj hade ju vart över till Åland på dagen igår så de hade en hel del ;) haha!

De "lite midre" flickorna tog bussen in ganska tidigt, men vi stannade kvar ett tag till. Det blev lite kyligare så vi fixade ljus osv där ute. myyys! :)
Hade väldigt roligt, pratade en massa om allt möjligt, ringde lite samtal... Förlåt de som blev utsatta! ;p
Sedan åkte vi också med bussen in till stan, var väldigt mycket folk ute! Crusing ju :) Gick runt lite å kollade, hittade på sandras föräldrar & vi fick åka med i deras bil lite. Det var skoj, förrutom att sandra smällde bildörren rakt på mitt smalben innan jag hade hunnit in.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Helvete vad ont det gjorde! usch.. :/ Går runt och haltar idag^^
Tappade helt lusten att festa vidare, så jag åkte hem, så gåre ibland ;) Idag så har jag bara legat ute & solat, gjorde kycklingsallad också. mums!  Juste, ätit en massa jordgubbar också. haha x)
Senare ikväll kommer uffe & jenny hit & grillar med oss. Kommer bli kul att träffa dem igen, var typ ett år sen nu!

Igår var farmor & farfar hit och åt med oss också, de sa att siv förmodligen kommer hem lite tidigare än väntat, synd att hon missar min student bara. Men slutet av juni / början på juli trodde hon iallafall. =)

Och en annan sak som inte har nått att göra med det jag nyss sktivit; Det är INTE okej, då syftar jag inte på musikvideon!  Pinsamt.

Nu ska jag ut i SOLEN igen! pusshejsan =)

FREEDAG! :D

yäyä wow wow!

Äntligen fredag igen :) najsnajs! Har tillbringat största delen av dagen i skolan, sedan åkte vi ner på stan en sväng, och sen åkte jag till jobbet. Det var ganska lugnt idag. Skönt. Tråkigt att sitta inne nu bara när de är så fint väder.. :/ men men...de går ändå :)

Imorron blir det fest inne i stan, cruuuusing ;D haha! Blir väl kanske krogen sen också =)
mm...

puss heiiii x)

8 maj

Today var jag i skolan i rätt tid iallafall ;D

Hade filosofiprov dierkt på morgonen, sen svenska, sedan håltimme ett bra tag. Köpte en coca-cola & satte oss ute i solen! Najs värre =)
mm.. sen vare marknadsföring bara, fick sluta 30 minuter innan också så de var bra!
Drog ner på stan och tittade lite, jag köpte inget! Duktigt väl? ;)
Sen så kom pappa & hämtade mig, så åkte vi hem. Har inte gjort nå speciellt.

-Juste, jag klippte mig igår också, vart väl ganska bra, liiite för kort men vafan.. de växer ju ut =) Så de duger.

Jävla skit att jag ska vara så kort också.. Liksom 2 cm?!? Gör det verkligen mycket? -.- Damp. Skit samma, får göra nå annat med mitt liv....


Look into my eyes
you will see what you mean to me
search your heart, search your soul
when you find me there you´ll search no more
Don´t tell me it´s not worth tyring for
You can´t tell me it´s not worth dying for
You know it´s true
Everyrhing I do, I do it for you

***

puss

7 maj?

hellu bloggen :)
Var som sagt lagomt sur imorse när jag kom på att jag inte hade några lektioner xD Meen de löste sig iallafall. Åkte ju till mammas jobb å greja. Sedan till frissan. :P Vart ganska bra om jag får säga det själv! =) Hon klippte upp det en bra bit, å så lite snelugg.. Och slingor då =)
yeye!
Efter det så åkte jag med pappa hem. Sen har jag försökt pluggat lite också, har filosofi prov imorron. Inte roligt alls. :/

Så nu sitter jag här med min jordgubbs saft å kollat runt lite. :) Ska väl lägga ut nån bild på bdb också..
Måste bara få säga att min balklänning är sååå fin! Älskar den verkligen, kommer aldrig vilja sälja den!  Kom på mig själv ligga och titta på den för en stund sedan. Vill ha BAL! :P Måste hitta nå skor till den bara... :O äh, de löser sig :)

puss heis

LEDIG? -VA?!!

Jaa.. rubriken kanske talar för sig själv.. Imorse kom jag till skolan som vanligt, skulle ha business english, trodde jag. HA! yeah right.. Tvåorna har nationella prov så vi skulle inte ha nån lektion! Visst jag hade glömt bort det, för jag vet att Micke sa det förra veckan. Men ändå.. SURT! fyfan.. jag som kunna haft sovmorron! =/ Det var jag & Sofie där.. xD
Kan ju inte åka hem nu heller eftersom jag ska klippa mig senare idag, så nu sitter jag på mammas jobb.. och äter godis. haha! Nyttig jag är..^^
Jag överlever väl det här med antar jag. Vet förrästen inte om jag får lunch idag heller :O Kanske får äta här =)
Jag måste sitta här till kl 11.30 kanske, sen ska mamma bort på nå kundbesök, vad ska jag göra då?!

de löser sig.. kanske.
hei.

Everything I do, I do it for you



Ååååh! Den låten är så bra.. :)

Imorron ska jag klippa & slinga håret.. Hoppas de blir bra =) Har förövrigt inget intelligent att säga... JO! Varför måste man vara exakt 170??? damp! xD
haha.. jaja hoppas det löser sig =)

Ska duscha å sova snart.

puss&gonatt :)

6 maj

Idag äre min sista körlektion innan uppköringen! :o Jag kommer seriöst börja grina/svimma... fyfan, usch. Men hoppas de går bra iallafall!
Sitter i skolan nu, börjar inte förrän 10 :/ tröök! Jag kommer inte få nån lunch idag heller..

Det är så grymt mycket nu, inte bara skolan.. utan allt annat också. Man ska hinna vara med alla sina kompisar, jobba och skolan då.
Föräldrar fattar verkligen inte att de tar på krafterna att först gå i skolan hela dagarna, sen har man massa läxor/prov som man måste göra hemma. Och de fattar inte varför man inte orkar hjälper till hemma?! ryck.. =/ Sen tjatar de massa på att jag måste jobba. Hur i helvete ska jag orka?? Vill bara hem å gråta nu. Och sen allt tjat om de där jävla körkortet... Jag har 10 prov/ saker som ska lämnas in de närmaste 3 veckorna.. Sen jobbaa på helgerna...KUL -.-

Ska gå å hänga mig nu. Eller inte riktigt kanske, men ha svenska, de är ungefär samma sak.
Kan inte allt bara bli bra? :/

5 maj

tjosan :)

Det är superskönt väder ute idag! :D  Love it.
Dagen började iallafall med en körlektion med snygg-henke ;) haha! Det gick bra.. Det börjar närma sig.. :o Efter körlektionen så åkte jag till skolan, hade psykologi. Haha, Linda, jag frågade vad de var för fel på dig.. Berättade de där med A-brunnarna, och han sa att du kommer förmodligen växa ifrån det så länge du inte får allvarliga tvångstankar osv...xD Så du kan nog vara lugn =)

Sen vare lunch, pankaka.. jag hade kunna ätit de om de inte var sån satans lång kö dit! Så de blev sallad ist =) Sedan åkte jag, susa, sara & sandra ner på stan ett tag..Men de drog tillbaka till skolan ganska fort. De skulle ju ha aktieprov, vilket jag tänker skita i totalt nu. Orka den kursen =/ usch!
Jag stannade kvar på stan ett tag, hittade ett par shorts & ett linne.. Sedan satte jag mig på bussen hem. Jag var faktiskt duktig och gick hela vägen hem! Inte dåligt ;)
När jag kom hem vare bara att dra på sig bikinin och ut & sola :D Grymt härligt väder! Inte ett moln på himlen! Såå najs.

Ska ner & göra iordning frusktsallad nu =) yummie!
mm.. hörs, puss.

Look at you now ;)

Look at You Now



love that song :)


4 maj

hallåjsään :P

Vad kan man säga om gårdagen?
- Ganska klockren faktiskt! =) Hade mycket roligt!
Dagen började iaf med att linda, carrå, anna, sanna & lasse kom och hämtade mig & anna vid statoil runt 12. Körde till Bollnäs för att äta på max. De funkade, även fast de inte var donken! Åkte vidare mot svenstavik dit vi skulle. När vi kom dit fick iallafall jag en midre chock; det som fanns där var 2 restauranger, 2 mackar(!!!), ICA, ett café. Sen vare inprincip slut!! xD HAHA!
yesyes, vi kom dit ganska tidigt, men vi tog oss dit där de var, ACB-hallen. (INTE ABC-hallen!) ;) Går in för att kolla lite, kommer inte längre än innanför dörren så står de en kärring där som säger att det är insläpp kl. 21. Vi åker till ICA och gjorde typ ingenting, åker tillbaka till ACB, sitter i bilen ett tag å sen bara: "Jag hör ljud! De soundcheckar!" Alla ut ur bilen, och in i samma ingång där vi blev utslängda sist. Det var i en ishall, så de fanns ganska många ingångar :P
Står och lyssnar ett tag, så kommer samma tant igen, men vi övertalar henne om att vi får stanna där inne. :) EMD sjöng på med en massa, å efter Tokyo så börja vi skrika å applådera, å Erik bara; "Aa, vad kul att så många kunde komma..!!" hahah!
Sen kom det en annan tjej som var "arrangör" & typ massa folk ur "elevrådet" och slänger ut oss igen.! -.- Men vi ger oss inte, letar reda på en annan ingång, står där å kollar, å så kommer Erik ut & röker. Står å snackar lite, berättar att vi blev utslängda, och de tyckte han var synd. Så han frågar de där inne bara; "Men visst äre okej att dom här står här inne? Det fryser ju annars.."
De typ sa inget, utan vi gick in.. Stog där, så kom Danny.. pratade lite..Asså de där med körkortet lät lite farligt Danny.. =/ Trafikfara jaa... Vi: "Vi kommer bli utslängda igen..." D: "STANNAAAA!" haha sööt!

Iallafall så kom samma tjej som slängde ut oss innan och bara; "Okej ni får stanna, men då får ni gå till andra ingången där ni var först.."
Så allt löste sig :D Elevrådet IN MY ASS!  HAHA!

Vi väntade lite till, sen vart de insläpp, men vi var ju redan där inne så ;) öhm..Visade sig att de inte skulle uppträda förrän typ 23. Och innan det så vare 2 andra band. De första höll på i 1 timme! :O Somnade där ett tag kändes de som...USCH! Meen, det blev värre... Bandet efter de var fan SÅ mycket sämre!  De var så landsbygs-folk som verkligen såg ut som det också.. :S Och jag försökte verkligen anstränga mig & höra vad de sjöng, men de gick inte! :O Alltså de sjöng på svenska, men jag fattade inget!! xD HAH! -Skit samma!

Efter dom kom dom iaf. ÄNTLIGEN! Var lika bra som vanligt =)
Matte: Äre nån som heter Jennie här inne?
(2 killar räcker upp händerna)
Matte: Eeeh, jaa ni kanske ska gå hem till mamma & pappa och berätta att de är tjejnamn..
HAHAHAHAHA! Så klockren!

myspys de där ;) Och Erik lovade
Linda igen. =) wohoo! Vart ju lite senare än tänkt, men vi åkte hem på engång, sa hejdå osv.. Erik var verkligen på asbra humör! Jätteglad.. :D
Kom hem 04.30 imorse. Gick å la oss dierkt.
Sen idag skjutsade jag & mamma Linda till tåget som gick 14.30.

Mycket bra gig :D

Stockholm 2 maj

Stockholm idag!

Upp tidigt för att duscha å greja innan vi åkte :) Åkte till Bromma och hälsade på några släktingar(?) eller nått xD haha! Iallafall stannade vi där och fikade, sedan vidare in mot Centralen. Jag & Anna åt på donken, väntade på Linda... väntade liiite till. Ringde Linda. Hon hade tagit pendeln som gick 30 minuter senare -.-
jaja, bara att vänta =)
Hon kom, hon släpade på sin väska hela dagen, grymt starkt gjort ;D Jaao, vi gick runt på stan å kollade i massa affärer.. men hittade inget. :/
haha! när vi gick på sergelstorg så ser jag Emil komma å gå! :O Vart värsta förvånad! meen kul att träffa honom där iaf :)
Sen skulle Linda äta, så vi gick till donken igen.. Jag & Anna skulle egentligen ta bussen från Sthlm som gick 21.00, men orkade inte så vi åkte på samma tåg som Linda hem. Var hemma runt 19.00 så de var najs =) Träffade en katt på stationen, åkte med henne å åt på österns pärla, mycket gott! Stackars Linda som aldrig ätit Kinamat förr! :O

Sen så hare ju blivit en massa roliga kommentarer under hela dagen, men den här slog nog de mesta:

A: Ska inte hon med?
E&L: HAHAHAHAHAHAHAHA

aa, inte många som fattar men grymt kul vare! xD Borde sova snart, upp tidigt imorron igen. Svenstavik =) Kommer bli kanooon!

pusshei

1 maj

De senaste 2 nätterna har jag drömt jätteläskiga drömmar.. :/ har vaknat upp av att jag legat å gråtit.. :s
usch! Hoppas de blir bättre inatt :)

Idag hade jag, susa & sara vår "mässa" på fältis iallafall. Gick bra, och var faktiskt ganska roligt. Pappa kom med mammas grejer sen som jag skulle sälja lite grann åt. Det gick väldigt bra! Sålde 2 täcken & ett par ridbralls på bara ett par timmar. :) very good! Jag kanske har en framtid som
försäljare? ;) Får väl se vad som händer.
När de var slut så åkte vi och lämnade borden inne i fba, sedan hem igen.
Har väl egentligen inte gjort nått alls sedan dess, suttit framför datorn och pratat med folk.

Imorron blire Sthlm iaf! Kommer bli kuuul!
  Pappa skjutsar mig & syrran dit imorron, ska möta (världens bästa) Linda, gå på stan å kolla massa efter kläder & skor till studenten! =) Kommer bli naaaajs!
Vem vet, kanske springer in i timbrandman där också? xD who know´s? haha!

Ska iallafall sova tidigt ikväll. Kolla tv nu, sedan duscha & sleeeepa. :)
hejsvejsan!

30 april/ 1 maj

heyheyhey everyone.. ^^

haha jag som har så otroligt många läsare ;)

skit samma! Idag vare skolan, sen hade jag håltimme mellan 11 & 13, så jag åkte ner på stan & träffa Linda. Vi åt på Subway, de var MUMS as always :) Sedan följde hon med mig tillbaka till skolan, hade PA sen åkte vi ner mot körskolan, för jag hade körlektion! haha, vart lite förvånade faktiskt att Linda vågade åka med mig.. :P Hon tyckte jag var duktig! yeeeey!

Efter det så åkte vi ner på stan, bytte buss & åkte till köpis en sväng. Hann inte vara där nå länge.. men vi hade kul ändå ;) haha!
Åkte hem, fixade å städade lite, jossa & linda kom ju senare på kvällen. De had köpt med sig TACOS som vi fixade iordning :D MUMS det med! Sen tog vi in pållarna, spelade fotboll (asroligt!) och sedan in och kolla Topmodel. Det är kul att se på :)

Sen har vi bara suttit å snackat massa "shit" x) De lämnade mig här helt ensam i skogen för typ 30 minuter sen... Vad ska jag göra nu då? vavavavava?

16 maj gäller det... usch!

neej, ska nog sova snart.. ska upp typ 7 imorron så, eller idag blire ju ^^

Godnatt! =)

RSS 2.0