Better.

Simba är mycket bättre idag. Normal igen faktiskt, så jag vet inte vad de var.. kanske nått han hade fått i sig..

Idag sov jag till 11 nånting, mycket skönt. Åt frukost, gjorde mig iordning sedan drog jag, syster och pappa till köpis och tittade lite. :) Åt bland annat lunch på IKEA, sedan en liten runda bland alla affärer men jag köpte faktiskt inget. Sen åkte vi hem, satt vid datorn lite medans pappa fixaxde mat. Efter maten så drog jag till Sandra & Jonas där också Stina & Anna var, de badade tunna, men jag kände att jag inte ville riskera att bli sjuk igen så jag gjorde inte det. (aaaaskallt ute ju! :o) Jag var fotograf istället ;D Haha! Pratade om massa roliga minnen osv. :)
Efter ca 1 timme drog vi in, de började spela nått spel men var lära dra in till Valbo och hämta syster som var hos en kompis. Så nu är jag hemma. Ska nog sova ganska snart, har inget för mig ändå, å de är typ inga roliga inne på msn eller facebook nu. ;) höh..
najti

30 januari 2009

Imorse vaknade jag av alarmet av min kära telefon. Klockan var 9.30 och det var dags att gå upp för att sedan ta mig till jobbet kl 11. När jag kom ner så såg jag direkt på Simba att det var något som inte alls var som det skulle. Pappa sa att han hade vart lite hängig på morgonen och jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Ringde pappa och sa att jag inte kunde lämna honom hemma ensam utan någon annan här som kunde kolla till honom. Han kom hem så ringde han veterinären som inte direkt visste vad det kunde vara. Men vi gick en runda så verkade han må lite bättre, han kunde gå normalt igen iallafall. Eftersom han ändå är 12 år så blir man så orolig varje gång det händer någonting, minsta sak så kan man tro det värsta. Han verkar må hyffsat bra nu iallafall.


Älskar dig, älsklingsvovven <3

29 januari

Jobb, jobb, jobb. Ingen ro alls. Idag hade jag väldigt svårt att komma upp ur min assköna säng. Usch vad hemskt det är att gå upp när man verkligen inte vill eller orkar. Men jag tvingade mig upp och mot maxi.
Imorron får jag iallafall sovmorgon :D

Det här med att jobba massor och inte hinna med vänner är skitsvårt! Tro inte att jag inte bryr mig, för det gör jag.

Nää, nu ska jag kolla vilken hockeymatch de är på tvn.



CANADA GOOSE

Jag vet att jag har tjatat massa med att jag saknar Los Angeles och California. Men det är helt sjukt hur mycket jag vill tillbaka dit, vill inte vara i trökiga Sverige. :/ Samtidigt så tänker man ju på att man har familj och vänner här som man kommer sakna enormt mycket! Så det är så svårt med hur man ska göra.
Nu har jag blivit grymt peppad på att plugga där, typ genom CSN eller nått. Ska nog åka ner på stan och kolla med dom vad det innebär och vad det kostar osv. Skulle vara grymt kul att göra något annorlunda, igen. :p

Det var de jag hade på min lilla hjärna just nu. Får se vad som händer. :)
Förresten så jobbade jag idag iallafall, 7-12, ganska skön tid. Så efter jobbet drog jag ner på stan och träffade Stefan. Käkade lite lunch och kollade i affärer, dock inget köp men... jag var så nära att köpa en Canada Goose jacka. Den var ljusrosa(!!!!!!) Satan vad fin den var! Även fast det var rea på den så ansåg jag att jag kunde spendera de pengarna på annat... Den hade kosta typ 6000:-, och nu 3995:-. Men njaaaa, alltså det sved lite.. även om det var min drömjacka.. Haha! Den var så FIN! Jag blev ledsen när jag såg vad den kosta.. ;/ blä.
Efter den besvikelsen så åkte vi hem till Stefan och kollade på filmen Bert! Hahaha, sjukt rolig!
Nu sitter jag hemma, och ska som vanligt jobba imorron.

Åh, pepparkakor..!

Idag på jobbet så kom det en väktare fram till mig och frågade om jag hade sett den civilklädda väktaren någonstans.. det hade jag inte..Så jag ringde honom för han hade ringt den andre väktaren innan och sa att han behövde hjälp, men nu fick de inte tag på varann. Den civilklädde sa att jag skulle säga åt den andra att ställa ute i spel sålänge. Så tillslut kom den personen han hade spanat på ut, och de tog honom... en gubbe som inte alls såg frisk ut. Polisen kom också, han hade tagit saker för över 800 kronor, och det räknas väl som stöld tror jag (?) När jag såg vad han hade försökt ta började jag skratta lite.. alltså vad tänker man med när man försöker sno med sig pepparkakor, strumpor, räkor och AC/DC-skivor bland annat?! Hahaha.. alltså, ska man ta nått så kan de väl iallafall vara nått som är värt att ta.. som riktig mat eller nått..inte pepparkakor.
Nu säger jag inte att de är rätt att stjäla, men ni fattar. :) Men såna människor kan ju inte vara friska alls...

Nu ska jag snart ta och lägga mig och sova. Worka imorron också.

Flask"attacken"

Igår när jag satt på min rast på jobbet så läser jag tidningen. Det är helt tyst i lunchrummet, och jag börjar skratta medans jag läser. Anledningen var att jag läste om matchen igår mellan Djugårn och Brynäs på Hovet.
Domarn var tydligen störd och vissa blev väldigt irriterade.
Citat ur Aftonbladet;

"Rådbjer gav Brynäs lagstraff och Djurgården fick spela 5 mot 3 i två minuter. Efter halva tiden styrde Niklas Anger in segermålet 2-1.
-Det är naturligtvis oacceptabelt att kasta in en flaska från båset, samtidigt kan jag ha viss förståelse för att det kokar över för spelarna, säger Czarnecki.
Vad tycker du om Widings agerande?
Jaha, var det Widing som gjorde det. Då får jag ta ett snack med honom då, säger Czarnecki, och kostar på sig ett leende. Enligt uppgifter till aftonbladet bad Daniel Widing sina lagkamrater om ursäkt för den inkastade flaskan.
-Widing snackade inför laget efter matchen, men vad han sa tänker jag inte säga. Det får han svara på själv, säger Mads Hansen.
Widing själv var fåordig:
Jag vill inte kommentera någonting av det som hände. Allt jag kan säga att flaskan som låg på isen var menad för vår målvakt. Han behövde dricka."


Hahaha! Klockren kommentar...Daniel Widing är min idol. ;D

'böcker, kläder tv och mat vi har allt under samma tak'

-undra hur många gånger jag hört den truddelutten nu...haha! Jag vet iallafall att det är för många gånger! :p

Hur som helst så har det som sagt bara vart massa jobb hela veckan + helgen. Det blir lite jobbigt när man är så partysugen och så kan man inte gå ut. Får ta det en annan helg helt enkelt. :) Imorron får jag äntligen sovmorgon(!!!) Det behövs verkligen så mycket, så jag börjar jobba 16. Nice ibland. ;)
Pengar behövs det med... så det är därför man får jobba arslet av sig nu medans man kan.. Jobba så mycket som möjligt alltså. Fick en helt okej januarilön iallafall.
Nää.. nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla tv, och sa,tidigt facebooka ;D Haha

Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket jag saknar Los Angeles..Vill dit igen.. NUUUUUUUUUUUUU! Hoppas på iår iallafall.. (a)
hejs ;) 

20 januari 2009

Jag har inget att blogga om nu... Det enda jag gör den här veckan är att jobba. Så det är ingen rolig blogg denna vecka ;D Kommer förmodligen inte skriva nått här förrän på söndag.. Om det inte händer nått roligt att skriva om. :)
Tills jag skriver igen äre alltså jobb jobb jobb!


Hey sålänge. ;)


Heartbreak

Igår vare hockey, och Brynäs spelade mot Frölunda! :) Jag som hade längtat efter att se Honken igen fick äntligen göra det! Hehe.. Susa var med, och vi satt och snackade på som vanligt om massa skojiga saker ;) Förövrigt så vann Brynäs med 3-1 också, så det var asbra! :D Träffade massa folk jag kände där också, så de var nice. De första två perioderna var ganska avslagna..småtrökigt. Men i tredje blev det som en helt annan match! Skönt med 3 poäng. Hahaa! Vi hade de roligaste snubbarna som satt bakom oss under matchen, de var helt insatta i allt som hände och de sa saker som; "Ta ett yxhugg mot huvet på honom!" Den andre: "Nää.. de kanske är att ta i, men..." Den andre: "NEJ! Ett YXHUGG! HAHA"
Vi satt och asgarva åt dom!

Efter Brynäs-Frölunda så skulle det vara en till match med massa gamla spelare och även ett par kändisar som spelat hockey förr. Bland annat så var Börje Salming, Bygg lovs Matte, Kicken från Poodles, Roger Melin där. Det var kul att se, men efter ett tag så tröttnade jag och Susa så vi drog ut till bilen och väntade på de andra.

   


När allt var slut så drog vi hemåt, skjutsade hem Susa först, sen vare bara hem och fixa och greja till kvällen. När det mesta var färdigt så åkte jag till Susa, där även Stina, Malin och någon mer var.. :p Pratade lite, lyssnade på musik..förfestade lite helt enkelt. :) Susas mamma skjutsade ner oss på stan och Heartbreak. Hehe, egentligen var de ju 23 som åldersgräns där, men vakten var snäll och släppte in oss ändå. :) Träffade massa roliga personer och efter ett tag där inne så insåg jag att typ halva Brynäs var där! Haha :p Bland annat; Widing, Sandin, Persson, Danielsson, Sjödda, Dixon, Lindbäck, Lind. Kicken var också där. :p höhö! Vi hade skoj ;)


Tog en taxi hem när det stängde och jag vaknade inte förrän 13.00 idag :o Sov sjukt länge!
Idag kommer jag bara slöa... söndagar är så tröökiga! :/

TAGGAD!

Nu är jag enormt taggad inför helgen!! Vill ut och festa och vara med mina vänner som jag inte kunna nu medans jag vart sjuk.
Meeen, nu måste jag skynda att göra mig iordning för jobbet. :)

På lördag blire alltså hockey och fest! Kan det bli bättre?! :D




mahaha

Bättre.

Idag mår jag faktiskt mycket bättre! Vaknade imorse och blev lite förvånad att jag kunde andas normalt. :p Ringde Jonte på förmiddagen och tvingade med honom ner på stan. Drog ner vid 12.30, kollade runt lite i affärer och så käkade vi på Nian. Sedan åkte vi till Läkerol för att han skulle köpa biljetter till matchen på lördag.
Idag fick jag även hem klänningen jag köpt hem. I love it! :D


Jag kan aldrig få nog av skor!

Jag kommer in i perioder ibland, då jag köper skor hela tiden! Kläder känns inte intresant längre, och ibland äre tvärtom, igår var jag på köpis med syster och hittade ett par skor, sommarskor, och ja.. De var ju väldigt söta så jag ar tvungen, rosa var dom också, det kan man ju inte säga nej till!
Och när jag var i Stockholm så köpte jag också ett par skor.. Nike skor.. de är supersköna! Jag har en väldigt bred smak när det gäller skor har jag märkt, allt från höga klackar, låga klackar och streetskor. Skor är alltid kul! ;)

Jag har varit hemma idag också, mådde verkligen inte bra imorse, min hals hade typ torkat igen. Förresten, inatt vid 01 så vaknade jag av att det small satans högt här hemma, eller utanför då. Det lät som jordens explotion och jag trodde det var något med företaget här bredvid det hade hänt något med. Gick upp och kollade, men såg ingenting. Sen kom det 5 smällar till, då tänkte jag "det är väl nån som firar nyår lite försent".
Imorse sa mamma att det var några som hade vart vid vår brevlåda och smällt raketer.. vet inte varför, de ville iallafall inte brevlådan något illa för den står kvar, men det var lite irriterade iallafall. :p
Anyway, jag vaknade 9 imorse, gick upp och tog en alvedon och läste tidningen, sedan gick jag och la mig igen. Tänkte försöka sova någon timme till iallafall, det kan man ju säga att jag lyckades med.. När jag vaknade och kollade klockan så var den 14.30(!!) oops...
Jag känner mig faktiskt mycket bättre nu, inte lika ont i huvudet längre. Hostan och halsont är kvar...Får se om jag lyckas sova inatt.
Nää, nu ska jag nog dra och kolla tv. :)

12 Januari

Jag är fortfarande lika sjuk.. om inte lite värre idag. Ändå tackade jag ja till att jobba idag, kan väl försöka iallafall. Men det värsta är att de inte går att sova på nätterna alls! Enormt jobbigt för det gör så ont i halsen, magen och så hostar jag supermycket. Usch...Jag ska jobba 15-21.

Nää, nu ska jag försöka göra så gott jag kan och försöka bli friskare innan jag börjar jobba. Hörs..

Min bästa vän just nu




10 januari- och jag har blivit sjuk.

Ja.. Nu har man blivit sjuk. Kände igår kväll att jag inte mådde bra alls, tog en alvedon och gick och la mig tidigt. Vaknade tidigt imorse, hade ont överallt och min hals är inte okej. Gjorde honungsvatten, vilket lindrade lite kanske. Var vaken 2 timmar, sen somnade jag igen och vaknade 14. Hade lovat att skjutsade pappa till hockeyn, så jag gjorde det. Passade på att köpa 2 påsar halstabletter också.
Brynäs spelar mot Skellefteå just nu, 2-1 står det. Första perioden.
Igår hade jag iallafall ett väldigt trevligt samtal på fb. 'Skulle jag inte upp tidigt och träna imorron så hade du gärna fått kolla tv med mig.' hehe.. ;p



Jag som tänkte dra med Susa ut på krogen ikväll.. well well, får bli en annan gång. :)
See ya

Hemma igen

Efter väldigt lite tid till att sova inatt så är jag iallafall hemma. Grammis galan vart sjukt rolig! :)
De började med  att jag och Linda vaknade runt 12 (igen), tog det ganska lugnt, fixade och greja innan vi åkte in till stan och Hovet. Utanför Hovet träffade vi Micks, Jessica och Ronja. :) Jag och Linda gick en sväng och bestämde oss för att köpa ett par sockor, eftersom det var askallt och våra fötter hade förfrusit.
 Så ett par såna blev det. Haha! Sköna iallafall. Sedan hängde vi på donken ett tag, innan vi gick mot ingången. Jag och Linda gick in där, hängde av oss jackorna och fick snygga armband, som också var "biljett" till efterfesten på Berns ;D
 Hmm, vi kom in dit före 18.00 någongång, och direktsändningen började inte förrän 20.00, så tiden mellan där så fjantade jag och Linda oss mest. Haha... "Vinkar de till oss??"  Sjukt pinsamt.. Minglade runt bland borden där också..träffade på Erik och Danny.. "Vart sitter ni?, var maten god?" eeh.. aa ;D haha. Det var skoj att träffa dom igen, har inte gjort de sen september ju.. D': Jag är lite trött i halsen... E': Jag är lite trött i benen... E&L': *Kollar ner*. HAHA! Pinsamt de där Erik berättade  om Takida också xD
    EMD fick pris för Årets bästa låt.
I pauserna så gick väldigt många ut och rökte, och aj vad kallt det blev då! :/ Uscha. Men iallafall så var Kevin på väg ut, (inte för att röka tror jag), sträcka på benen kanske, så säger jag till Linda: "Kolla där är Kevin!" Och tydligen så sa jag det ganska högt för han kollade tillbaka och hejade med världens flin. :D Haha, han är söt.
Efter direktsändningen så hade de fixat bussar till alla med armband till efterfesten på Berns, asnice att slippa tunnelbanan, och vår busschafför höjde volymen rejält, det var Play it for the girls på radion x) Haha!
När vi hoppade av så insåg vi att vi var ashungriga, så vi drog till Max och käkade lite innan vi drog tillbaka till Berns.
Gled in där lite snyggt, lämnade jackorna igen och kollade in festen.
      På efterfesten såg man bland annat; Robyn, Gry Forsell, Christian Walz, Kevin Borg, Niklas Wahlgren, Rongedals (?), Lazee, In Flames, Håkan Hellström, Alex och massa massa mer!
Vi hamnade i säng efter 3 någongång. Väldigt rolig kväll!  Bussresan hem var kanske inte nån höjdare iofs, men det göör inget ;D
  
 Övertrötta som satan var vi x)
FRUKOST! Linda, du ska få igen för att du väckte mig så tidigt imorse. ;)
Men tack för helgen, hade sjukt roligt!


7 januari

och 4 år sedan du försvann.



Jag saknar dig pluttis. :')

House of Wax

var ruskigt läskig alltså! Det hade jag verkligen inte förväntat mig, med tanke på att Paris Hilton är med. Sen är ju jag ganska lättskrämd också, men det är en annan sak ;) Tyvärr hade jag bara en kudde att krama när det blev läskigt nu, önskar ju att man hade någon annan här ;p hehe...
Iallafall så var vi tvungna att kolla bloopers efter filmen, och tur var väl det, så man ser allt de gjort, annars hade jag inte kunnat somna ikväll. Det bästa av alla var ju att Chad Michael Murray var med i filmen... ;D


Nu äre nog sovdags snart. :D

6 januari

Vaknade vid 12 (?) idag här hemma hos Linda. Vi satt uppe till typ 04.45 inatt tills JVM var slut.
Vi drog oss upp, fixade och greja så åkte vi till Vällingby och kollade in deras nya shoppingcenter. Köpte ett linne på Gina. Vi köpte munkar också, det var väldigt goda och varma! Det behövdes verkligen då det var väldigt kallt ute. Haha, vi hittade en födelsedags present till danny också x) vilken humor vi har..
Efter Vällingby så drog vi in till stan, filmen vi kollade på igår var ju så kass+ att den hackade så vi gick tillbaka med den och bad om en ny. Så vi fick välja en ny film och det blev House of wax, kan bli intresant. :p Sen gick vi till ett ställe på söder och käkade lite och snackade 'shit'. Haha!
Sedan träffade vi Cicci vid Skrapan.. kollade i lite affärer, jag hittade ett par skor...-att jag aldrig får nog av skor?!?- Ett par Nike skor äre iaf, och det var halvapriset. ;) Jag gillar dom.
Tog pendeln tillbaka hit och nu har vi ätit tacos och kollat Top Model, vi väntar på att tvn uppe ska bli ledig så vi kan kolla filmen ;D Zorro på tv här sålänge.

Förövrigt så har Linda hjälpt mig med bloggdesignen idag^^ Haha jag är så kass på det så det finns inte, men nu blev det lite ändring iallafall. =)
Nu blir de film snart!
Imorron äre Grammis :)


Haha, från Sala ;D

JVM

Just nu pågår JVM i Kanada. Just nu känns det ganska kört för Sverige. 1-3 till Kanada med 15 minuter kvar att spela. Domarn kan ta och skjuta sig själv! Hur kan man tillåta såna saker som Kanada håller på med?! Sjukaste jag sett, att en domare kan låta sig påverkas så mycket av hemmalag och deras fans. SJUKT!
De är ju för fan 4 domare och ingen ser någonting?! Har någon mutat domarna eller vad? Kanada har åkt på Markström minst 3 ggr där det borde vart utvisningar alla gånger.
Publiken i den arenan har ingen medkänsla alls för en människa när den ligger på isen och har ont, utan de buar???

Nu är jag trött på det här, men grattis Sverige till ett VM-silver, det är riktigt bra gjort!













God Natt.

Stockholm

Nu är jag hos lilla Linda Fes i Stockholm.
När jag kom så mötte jag Linda, Cicci och Erika på centralen. Köpte tunnelbanekort så åkte vi till Kungträdgården, Linda och Erika skulle åka skridskor (?!) Kom fram och det var AAASKALLT ute! Jag och Cicci kollade på medans de försökte styla lite och åkte runt några varv ;) Sen fick vi nog på grund av kylan och drog till donken.. vad annars?^^ Haha! Eftersom jag själv ätit på Max innan jag åkte hemifrån så var jag inte så hungrig... Men vi satt där ett bra tag och snackade lite..
Sen drog vi mot tunnelbanan och jag och Linda åkte till Söder, där vi skulle hyra film och köpa massa godis,chips, läsk osv.. =)
Vi åkte till Kungsängen där jag är nu. Hehe, Linda sökte på filmen vi hyrde innan vi såg den, och det var mest kommentarer som: "HYR DEN INTE!, Dåligaste skräckfilmen" osv. och jaa... vi kan nog intyga att det verkligen hade rätt. Det var den dåligaste filmen jag någonsin sett! Dåligaste skådespelarna ever, om man nu ens kan kalla de så...
Det var även massa hack i filmen så vi ska gå tillbaka imorron och kräva att vi får hyra en annan film! x)
Imorron ska vi även till Vällingby där det tydligen är ett nytt köpcenter. :D yey!

Nu sitter vi (jag) och väntar på att JVM finalen ska börja! =) 01.30 börjar det.. får se om man tar en lite tupplur till dess, är ganska trött nu redan. :p

Det var allt för idag. :)


4 januari 2009

Sverige till final i JVM!
Yeye, det avgjordes igår i Kanada. Sverige spelade mot Slovakien i avgörande om vilka som skulle spela i finalen. Och igår avgjordes också vilka Sverige möter i finalen, det skulle antingen bli Kanada eller Ryssland, och det blev alltså Kanada. Så det kommer bli en väldigt spännande match i en superstor arena med 20.000 åskådare. Skulle vart enormt kul att vara där! Men ska försöka se det på tv, trots att det är mitt i natten... ;p
Imorron åker jag iallafall till Stockholm och Linda, ska vara där ett par dagar och hälsa på. =) Har faktiskt inte träffat henne sen i september.!

Hmm, ja, men hoppas det går bra för Markström och resten av laget imorgon natt, då matchen är.


Tråkig start för många 2009.

Inatt brann det på Sätra. En hel radhuslänga med lägenheter är förstörda. Vet inte hur det började men har hört antingen någon värmeslinga som börjat brinna eller barn som smällt raketer där i närheten. Det är så otroligt tråkigt när sånt händer, speciellt när man vet folk som bor och har bott just där. Min gamla klasskompis föräldrar bor där, allting är förstört, ingenting kvar. Vad gör man då? Man har ingenstans att bo och inget av det man äger fanns kvar längre? Jag vill aldrig någonsin behöva vara den personen, och säkert ingenannan heller. Ingen kom till skada i den här branden iallafall, och det är väl huvudsaken.


Var där och tittade idag. Usch...



Förrutom att åka och titta på de där så har jag inte gjort speciellt mycket, var på maxi och inventerade idag 7-10.30, sedan ner och möta pappa på stan där han hade vart och polisanmält min telefon och jag hängde på till försäkringsbolaget och telia. Fick bekräftelse från försäkringsbolaget att jag kunde hämta ut en ny telefon hos telia, så det gjorde jag. Spärrade telefonen helt idag också.
Iallafall så kan folk ringa/smsa mig nu, har samma nummer. Så nu gäller det bara för mig att få tillbaka alla nummer.
Nej, ska snart sova. Är ganska trött efter att vart uppe före 06 imorse.
Kram.


Mitt 2008

Jag kommer minnas 2008 som ett väldigt bra och roligt år =)

12 januari EMD Electrolux, Sthlm. Saaatans kallt vare!
20 januari EMD TBS Sundsvall.
21 januari EMD TBS Gävle.
16 januari EMD Sälen.
24 februari EMD Hudiksvall och Timrå.
27 mars rolig tågresa med Alex till Sundsvall.
5-6 april EMD Karlskoga. kanske hur kul som helst?! :)
19 april EMD Gislaved.
3 maj Svenstavik. galet långt!
15 maj Rix FM festival Stockholm.
16 maj KÖRKORT! :D
23 maj Rix FM festival Falun.
24 maj STUDENTBAAAAL! :D
25 maj EMD Valbo köpcentrum.
3 juni BARRUNDA! :D jag och susa ägde ;) haha
7 juni EMD Askersund.

13 juni STUDENTEN!!!!! =D

5 juli EMD Gatufesten Sundsvall.

6 juli EMD Parken Zoo Eskilstuna.
23-24 juli EMD Rockoff Åland.
10 augusti EMD Bollnäs. VIP ;D
16 augusti EMD OliverTwist Västerås.
20 september EMD Borlänge.
20 september EMD Sandviken.
27 september EMD Sala.
28 september EMD Västerås.
20 oktober USA!! :D
25 oktober Halloweenfest på Playboy Mansion! :D
1 november Playboy Mansion
6 november Universal Studios
8 november Playboy Mansion
12 november Disneyland
15 november Playboy Mansion
30 november Darin Borlänge.
12 december Darin Valbo köpcentrum
31 december Nyårsafton!
Jag har hunnit med en massa saker... x) Haha


2008/2009

Nyår var helt ok, fram till ca 01.00 då min mobil blev stulen. :/ Trökigt värre.
Innan allt det hände så började allt med att jag gjorde mig iordning här hemma, sen åkte ja till Susa, hon satt och åt mat, och då kom jag på att jag glömt äta så jag fick också lite mat :) Efter en stund kom Sara och Sandra. Susas mamma skjutsade oss till Andersberg och till Zandra och Tommy där de hade fest. Där vare massa mer folk och vi festade och snackade lite innan vi vid 23 tog bussen ner på stan. Fick även med oss Fredrik och Tomas därifrån. :) Nere på stan träffade vi Tim och Fredrik vid donken, sen drog vi till Slick. Var inte så mycket folk där då, men det var kul ändå. :) Vid 12-slaget gick några av oss ut, eller typ alla utom ena Fredrik(?) Kollade lite fyverkerier, träffade Stefan, Marcus och Danne därutanför men de gick vidare.. de skulle på nån fest. :p
Så jag drog in igen, det var saatans kallt!
Jag hade iallafall väldigt roligt fram till dess att mobilen försvann. Jag var så arg, och till alla jag var med; förlåt för att jag blev så osocial.. :/ Inte meningen. Sprang runt och letade tills de stängde, och lite till efter det för att se om jag tappade den på dansgolvet kanske..Frågade i alla barer osv om de fått in nån.. men icke.
Så jag drog därifrån, tur att mamma stog utanför och skjutsade hem mig.
Slocknade direkt när jag la mig i sängen och sov ganska länge idag, så det var skönt. Får väl se vad som händer idag, det bästa man kan göra dagen efter man festat är att kolla film, äta chips och dricka cocacola. Bäst! Så förmdligen blire väl det då.
Haha, juste jag fick en kommentar igår när jag satt själv på slick när alla mina vänner gått. Det kommer fram en kille/gubbe och säger "snygga ben! mumms!" Han gjorde så jag började skratta lite iallafall.  Tim kom med på ganska många bilder igår även fast han inte gillar att vara med på bild ;)
                
Nääe, nu blire film!

RSS 2.0