work.

Är så otroligt trött på att jobba nu! Har jobbat varje dag den här veckan känns det som, vilket det nästan är. Ska även jobba imorron och på tisdag, imorron blire en riktigt lång dag. 12-21.15. Idag vare hur segt som helst, knappt några kunder alls på dagen.. Värmen antar jag. Varför kunde det inte vara såhär varmt när jag var ledig för?! Har knappt hunnit vart ute nåntng alls nu när jag har jobbat. Onsdag-torsdag är jag ledig iallafall.

Har vart enormt festsugen de sista dagarna också, men måste spara.. Snart Cityfesten ju =) Kommer bli asnajs!!
Kom på att jag har fått ganska många kommentarer på jobbet också, vet inte riktigt om man kan kalla det komplimanger men det var en som sa: "Snygga naglar.." ehm..? Sen har nån kommit och sagt att man är söt osv.. men det är mest gamla gubbar.. eller äldre män kanske man säger? :p haha!
Nu blev det ett supertråkigt inlägg om bara jobbet men men.. Hade inget annat att skriva, ska ut och lasta upp massa hö i stallet nu.

Har börjat tänka på nicco igen.. usch, jag vårhar verkligen inte ringa.. :/
aja... hej

Åland och en del annat.

Var ett tag sedan jag skrev någonting här nu, vår dator har pajjat så det är inte så lätt. Men nu har jag fått lånat mammas jobbdator.
Var på Åland med linda & carrå i onsdags, vaknade jääääääääättetidigt för att hinna med tåget, och så stannade det i Tierp i 35 minuter igen... jobbigt!
Kom iallafall fram till Stockholm runt 10.30, gick till donken för att köpa en paj..var superhungrig! Satte mig på en bänk utanför och väntade på linda & carrå som kom från Gotland. Fick väl vänta en timme ungefär. Under tiden var det en fransman som kom och satte sig bredvid mig, och till en början satt han bara där och sa inget, men sen började han snacka som fan! Var ganska svårt att förstå vad han sa, eftersom franska blandat med engelska inte låter helt bra, men han sa nått om DN-galan, och han hade vart ute på nån udde nånstans.. Han hade åkt till Sverige helt själv för att söka jobb tydligen...Och han tyckte jag var bra på engelska ;) haha! yäyä
Sedan kom äntligen linda & carrå och vi gick för att hämta biljetterna hos Viking Line, sen blev det donken. :D
Såå gick bussen vid 13.00 ungefär, kom fram till Kapellskär runt 14.00. Flummade runt en massa där innan vi fick gå på båten, och sen helt plötsligt ser jag en snubbe som har en likadan t-shirt som Danny. "Drop beats not bombs". Tittar lite mer och ser att det var ju han! haha, och lite mer på sidan om kommer Erik & Matte också, Stefan var också med.
Går fram och hälsar efter ett tag.. Erik: Tjaa, och du är lika söt som vanligt! Så ger Erik mig en sån här lapp som man sätter på bagage om man ska flyga nånstans. Erik: Här, den får du av mig! Elin: Oj.. tack Erik..! Danny: Ska jag kasta den där, eller vill du ha den? Elin: Nej, kasta den du... Erik: Men NEJ! Den har hon fått som en gåva av mig ju, den ska du ha. Elin: Eeeh, okej..tack..
Sedan gick vi på båten, satte oss ner vid ett bord och snackade lite. Jag & Linda gick på upptäcksfärd.. haha! in i taxfreen och handlade lite;) Det kollade inte ens legg! hoho...
Tog drickan och gick och satte oss på soldäck, där även killarna satt, de solade/sov (?) medans jag och linda höll på att blåsa bort! xD Sen när vi precis skulle av så ställer sig alla vid utgången, de som jobbar där hade gjort en gång, för de var tydligen nån som var sjuk och de skulle in med en bår, när Erik & Matte kommer ställer de sig längst fram och mitt i gången! Någon säger åt dem, och de ställer sig på sidan, sen kommer Danny & Stefan och gör exakt samma sak! :p
Kliver av bååten, möter upp Gurka och kommer fram till området där de var. De var ju inte alls som jag tänkt mig kan jag säga, det var mycket mindre än jag trodde. Men det gör inget! :) Gurka fixade gratis pepsi åt oss, thnx =)
Amy Diamond var innan EMD så vi var tvungna att lyssna på henne också.. alltså, hon hade minst 20 låtar hon drog igenom! :o asjobbigt att lyssna på allt. Men tillslut var det över iallafall, och hon skulle signera efteråt, så alla småbarn som stog längst fram sprang dit istället x) haha!
Spelningen var bra :) Mycket folk och så.. efteråt hämtade vi våra väskor, och sedan tillbaka där Danny stog och signerade lite. Snackade med honom lite... Elin: De kollade inte legg på båten... Danny: Jaha?.. OCH?! - vad köpte ni??
haha han är söt :) " Ta det lugnt med spriten!" - Alltid ;) Sedan somnade vi.. båten gick 07.30 dagen efter, sov nästan hela vägen hem. Jobbigt på bussen också, men vi roade oss så gott vi kunde. =)
Kom fram till Sthlm vid 10-11? Och jag kom hem 13.30.
Nu måste jag dra iväg, ska åka och jobba och börjar 13.00 och slutar 21.30.. :/ Missar sommarkrysset, men jag får se det senare helt enkelt. =)
puss hey

SUPERMAN!

Haha! Kollade nyss på den filmen, den gamla. Eller orginalet kanske? Från -78 var den iallafall, och han som spelade Superman då var assnygg!! Pappa berättade att han hade råkat ut för en olycka och hamnat i koma eller nått sånt, tråkigt.
Jag sov jättedåligt inatt! Vaknade hela tiden, så det var jobbigt. Kom upp 10.30 ungefär..Har som vanligt inte gjort nånting idag, funderar egentligen på varför jag sitter och bloggar när jag inte har något att skriva om. x) Det enda jag gjorde var att åka till köpis för att köpa frukt.
Och nu känner jag att jag skulle behöva dricka coca-cola, jag får ont i huvudet när jag inte druckit cola på en dag.. är det illa? haha usch. 

Måste draaa.. hey

Here in your arms

Alex har gjort Here in your arms, och den är sjuuukt bra! Finns att ladda ner på myspace ;)

Har förövrigt inte gjort så speciellt mycket idag, var med mamma & pappa och kollade på den där båten.. Göteborg med ett H nånstans i mitten men jag vet inte vart x) haha! Träffade farmor & siv där också.  Det kostade 100 spänn att gå ombord så nej de blev inget sånt!
Vi drog tillbaka till bilen & åkte ut till Engeltofta istället. =) Fikade och så... Fick massa minnen från balen där som var den 24 maj.. ååh vill uppleva den dagen en gång till!! Hade asroligt! =D
När vi kom hem så grillade vi lite & nyss var jag & pappa nere vid båten och tittade. Pappa tappade stereon i vattnet.. lyckat ! x)

mjaa.. blir väl bara kolla tv ikväll. :)
hejs

18 juli

Stockholm idag :) och dagen blev mycket bättre än förväntat!
Började iallafall med att tvinga mig upp ur min sköna säng vid 06.30 imorse, ingen höjdare direkt men iallafall. Åkte till tågstationen, mötte upp jonte & hoppade på tåget till Upplands Väsby, fast vi var tvungna att vänta i typ 30 minuter i Tierp, så vi gick en liten promenad där. :p haha! Kom fram till Väsby så småningom och sen pendeln till centralen. Började gå mot centrum och kom på att jag var ganska hungrig, så vi gick till donken vid Hötorget och hinner inte längre än så eftersom jag hör en låt som jag känner igen! Alex & bandet sound checkade. :) Stog och lyssnade en liten stund, men sen kom jag på att jag var hungrig igen så då blev det donken! Åt upp & gick tillbaka och kollade lite, träffade Jonah som jag inte sett på jääättelänge! haha han är så trevlig! Han tyckte han kände igen jonte..
Jonah: Dig har jag träffat förrut!
Jonte: eeh.. neej det har du nog inte gjort..
Jonah: nän, men då är du bara lik någon då :)
Haha! Fast vi kom på senare att jonte var ju med när Jonah turnerade med Danny och han var ju med i Uppsala på Lotus så de kanske var därifrån. =)
Vandrade vidare och gick väl igenom det flesta affärerna :p eller inte alla, men många. Satt och kollade på folk på Norrmalms torg.. och sen tillbaka till Hötorget för att se spelningen. Den var bra! Ljudet var lite konstigt bara..
Träffade Erika & Naty där också! :D Har inte träffat dom på aslänge, så det var skoj! Snackade lite med dom.. sen kom Alex och snackade lite.. å så kom Jonah igen, sen Alex igen.. Jag passade Alex gitarr en stund medans han stack iväg och snackade med Jonah. Snackade lite mer.. och sedan drog han. Pratade med Jonah lite mer utanför och sedan kom en taxi och hämtade honom.
Jag & jonte drog och åt mat.. sen gick vi ännumera och sen tillbaka till centralen coh väntade på tåget hem. Tågresan var ganska rolig xD "Då kan jag ju gå ut med katterna i koppel så de kan sniffa lite liksom..!" HAHAHAHAH!

yeye.. ska sova nu iallafall. SKITSKOJ DAG! puss!

tjenis

Min blogg är ju inte dierkt den roligaste att läsa, men skit samma det är kul att spara och så kan man titta tillbaka senare. Till exempel spelningen från Hudiksvall förra året ;p haha!
Men iallafall så har jag bara vart hemma idag (igen jaa.. ) tråkigt tråkigt. Mormor, morfar, kusin + morfars bror kom hit för att hjälpa till med att måla huset. Vi gjorde ju det förra året, men det blev nått fel då så färgen har släppt :/

Sen så har jag tänkt mer på det här med USA, åka ska jag göra iår, men vet inte riktigt när. Vill helst åka nu när hon åker hem och sedan igen vid nyår. Skulle va coolt att fira nyår där! :) Jag hoppas att jag kan åka nångång i slutet på september, men då åker jag själv eftersom jag inte hittat nån att åka med :/ Så det blir ju lite läskigt när man ska byta och så.. men det går förhoppningsvis bra ändå :) hmm.. aa ska tänka mer på det.

Juste, jag har ridit idag också! haha de var aslängesen nu, men idag blev det av! =) Hoppade lite med slasken, jag kommer ju inte ha dålig träningsverk imorron heller. ;o När man ska gå en massa.. men äh jag får stå ut! =p
yeye... ehm, vet inte om jag kommer orka blogga om imorron, kommer nog hem ganska sent. We´ll see. :)
pusspuss

Onsdag 16 juli

Herregud, sommaren är ju snart slut! Eller halva sommarn har gått, sjukt snabbt! :/
Igår ville inte datorn funka över huvudtaget så de blev inget då. Men iallafall så var vi ute och åkte båt igår =) Åkte till Strandbaden och solade lite, var lite för kallt för att bada ;p Det blåste jättemycket där, men de gick ändå.

Och idag har jag inte gjort speciellt mycket heller, familjen var till siv och fikade med farmor och farfar. Sen nu har jag nyss ätit maat :)
Ska dra ner på stan med jonte & emil sen vid 20.00 & kolla in Sommarkväll, Nordman kommer ;p haha! Nää, men de ska bli skoj
. :)

puss

tjenis

Jag vet knappt vad de är för dag längre.. :o allt går så fort!
Var på bio igår med susa & stina, på Sex and the city, igen jaa.. haha xD Men de gör inget för den är så bra så man kan se den ett par gånger =) Kul att träffa dom igen, känns som det var superlänge sen!
Idag/inatt kommer sandra hem frn västkusten också, så de är najs :) Har haft så enormt tråkigt nu när de vart borta, har inte haft nått att göra på hela veckan eftersom jag är ledig från jobbet också..

Vaknade imorse av att det åskade jättemycket! :/ usch... somnade iallafall om och vaknade några timmar senare =)
Har förövrigt inte gjort ettt skit idag, var på köpis en snabbis och köpte en klänningsliknande sak på gina, sen donken och köpte en mcflurry sen hem :p
Har nyss kollat klart på Bad Boys 2. kulkul =) Får se om jag hittar på nått ikväll, åker runt eller nått.. så tråkigt hemma! :s

*Give me some time
to leave it all behind
Baby I will make it
Just give me some time
I´ll never be the same
But I´ll be alright just give me some time.

hey


11 juli

Hade en väldans bra fördelsedag :) Fick mest presentkort & pengar.. det går ju alltid åt ;) Grillade lite med faromor, farfar & siv igår. Mormor, morfar + morbror kommer imorron! Blir nog bra.

Idag har jag inte gjort mycket alls, sov ganska länge, sen åkte jag med pappa in till stan en sväng.. fixade lite sen hem igen. Kollade tv, men de var för tråkigt då så jag åkte till köpis istället! :) Hittade ett par skor på scorette + underkläder från h&m (rosa såklart!) hah ;) Och så köpte jag en spegel på IKEA (vart var linda?!).

hmm.. var väl inte så mycket mer än så, ska kolla på Bad Boys nu snart, såå bra! xD haha
Förresten  så läste jag på aftonbladet nyss att Darin blivit av med körkortet :/ stackarn, han hade kört över 140 km/h.. ooops. Ska nog inte säga mer om det ;p

pusshej

Sthlm day 2 & andra saker. (10 juli!!)

Jag har väldigt dåligt minne, men ska göra mitt bästa för att komma ihåg.
Vaknade ganska tidigt, satt vid datorn och gjorde inte mycket alls, linda segade & vi missade 3 bussar. (y) haha xD

När vi väl kom iväg så lämnade vi min väska på centralen i ett skåp & åkte ner mot hötorget, linda köpte ett linne, och jag köpte ett linne/klänning eller vad man nu ska kalla det. Fint vare iaf. :) Åkte vidare mot Söder och till lindas andra hem. Köpte med pizza också. :)
Efter vi ätit klart så gick vi på en liten vandringstur runt och kollade lite =)
Tog 19.50 (?) tåget hem iaf.


IDAG FYLLER JAG ÅR!

yay! :)
Måste sova nu. pusspuss!

Stockholm day one.

Blev inte GrönaLund idag som vi planerat, det störtregnade idag. Så vi sket i det, och körde på en shoppingtur ist ;)
Vaknade runt 10.30, vi fiaxde iordning oss och tog bussen härifrpn vid 13.00 ungefär. Pendeln till spånga och sen buss till vällingby.. haha vet inte riktigt varför vi åkte dit... ehm..? x) Kom dit vid 14.00 iallafall, letade efter svensk kassaservice för linda skulle ta ut pengar. Sen tittade vi i massa affärer, och sedan in till stan och hämtade ut våra biobiljetter. Kollade på Sex and the City, grymt bra!! haha xD Stackars linda som  fick se den för tredje gången..men vi kollade ju gratis så ;) YEAH!
Efter filmen var vi enormt kissnödiga, iallafall jag.. ^^ Sprang ut ur biografen, kollade toan där, men de var aplång kö så jag orkade inte stanna. Småsprang till donken istället. Gick mycket bättre, och mindre kö också. =)

Sedan åkte vi hemåt igen, så nu sitter vi här och pratar massa.. Glömde köps chips idag också, men det får bli imorron. :)
Provade en rosa baddräckt idag med, kanske lägger ut en bild på det senare. x)

Eskilstuna

Den här dagen har vart ganska jobbig, men rolig ändå.. Det blev bra tillslut. :)

Började iallafall med att jag, linda & anna tog upptåget från Gävle mot Upplands väsby, men det blev nå fel på tåget så de var jäääätteförsenat! Hoppade av i Uppsala för att ta ett snabbare tåg till Sthlm eftersom vi hade ett till tåg att passa på centralen. De tåget skulle komma in 12.49 och vårt tåg gick 12.50, så det var inte så där jättemycket tid. Sprang genom centralen för att hinna med det, men de gjorde vi tyvärr inte. Det åkte precis när vi kom i trappen! Fia som var där hade iallafall försökt få tåget vänta, men de gick tydligen inte 30 sekunder till. ^^ -.-
Så det var bara att vandra till donken och sitta där och vänta i 2 timmar på nästa tåg. Om vi hade hunnit med det första tåget skulle vi vart i E-tuna 14.00, men nu skulle vi komma fram 15.55, och spelningen började 16.00. Liiiiite tajt där..
Vi ringde från Stockholm och beställde en taxi från stationen i E-tuna till parken zoo den tiden tåget skulle komma in så vi inte skulle komma allt försent. Beställde den i namnet 'Segerstedt', och de trodde nog att de var Erik som skulle komma och åka i taxin för den var grymt stor, och snygg! haha, chaffören såg värsta förvånad ut när vi sa att de var vi som beställt den xD Vi kom till parken zoo 15.58 & VI HANN!! =) haha trodde de aldrig.. Vissa är bäst när det gäller ;) maha!

Kollade spelningen..
När de var slut sprang alla till baksidan där deras bil var, eller stog kvar framme vid scenen där de kom in. Orkade inte allt de där, så vi vandrade runt lite. Linda tänkte lägga sig i buskarna ? x)
Sen när klockan belev lite över 18.00 så började de kasta ut massa folk för parken stängde. Vi blev utkastade 2 gånger, men vi gav oss inte förrän vi sagt hejdå till dom ;p Efter andra gången så gick vi in i souveniraffären och 'kollade' lite. När vakten var borta gick vi in igen, hittade boysen vid bilen, snacka lite och sa hejdå.

Vakterna var helt störda där. :/ usch.
jaja... sen gick vi mot tågstationen iallafall, bytte in mina trisslotter.. haha! Sen hittade vi en godisaffär, och sen blev det donken, men de var bara linda som köpte en glass. Satt där ett tag, sen mot tåget.
På tåget vare väldigt roligt, skrattade hela vägen tror jag. Min norrlänska är klockren ;)
Och bara så alla vet så heter det mässmör INTE MESsmör xD HAHAHAHAHAHAHA!

Nu är jag hemma hos Linda och vi har ätit varma mackor. Imorron blire förmodligen GrönaLund! =) weeiii!
Natti

Sundsvall :)

Tjenis everyone ;p
Tänkte börja med att berätta om gårdagen. Jobbade igår från 12-19, mamma kom och hämtade mig då, åkte hem och åt mat.. grillat :D Sedan satt jag vid datorn ett tag, och sen hämtade jag lindafes på tågstationen, hem igen & kollade på tv och jag fick massage! mahaha! Det behövdes iallafall, så snackade vi lite 'shiiiiit' fram till 03.00 på natten.

Vaknade imorse  vi 07.45, linda gick och duscha och jag sleepade lite till. Men tvingade mig upp tillslut och gjorde mig iordning. :)  Jag, linda & anna åkte hemifrån vid 09.00 och åkte till sätra, hämtade jonte & åkte mot Sundsvall.
Allt gick skitbra med körningen och allt, och vi kom fram fortare än jag väntat så de var ju bra, vi stannade i Tönnebro och tankade också.. jag fick inte upp bensinlocket xD hahaha! Tur att jonte var med...
Kom fram vid 11.30,  hittade väldigt bra parkering i ett parkeringshus ;) Letade reda på stora scenen, checkade lite på stan osv. När vi kom till scenen igen så såg linda bussen komma. Gick dit och vipps så var alla där! Stog och snackade lite & Danny vart asglad när jag sa att jag hade kört själv.. haha han bara ' vare läskigt?' ;p naaw.

Sedan gick vi å keeeeeka på subway. Så gott! :D 
Efter ett tag började allt och de var lika grymt som vanligt! Sundsvallsborna var ganska sega, jag och linda var de enda som ägde stjärt x) Såååå började det regna. Tur att jag hade paraply.
Medans EMD signerade så gick vi och åkte karusell!! =D Virvelvinden, satan så roligt! haha
Vi gick tillbaka till signeringen, fortfarande massa folk kvar i kön, men vi ställde oss där iallafall. Lära ju säga hejdå osv. :p
Danny påpekade att syrran var längre än mig också... 'Men jag tycker om att va kort ju!! :p ' mmm.. linda bröt eriks rygg också.. :/ ajaj!
D: Jaaa, Matte har du varit med några killar?
M: SssCCCCCHHHHH! *viftar med handen* - haha
Sedan åkte vi hemåt igen. Fick syn på turnébussen också, men den var för snabb, de körde i kanske150-160 km/h och jag vill helst behålla mitt körkort.
Stannade i Tönnebro igen & åt lite mat, fläskfilé & pommes blev det. :) Så nu sitter vi här på mitt rum och flummar. Borde nog sova snart, rejält trött.
Och imorron bär det av igen, först Stockholm och sen E-tuna. Kanoners ;) Efter de blir jag kvar i Sthlm ett tag hos linda. =) yay!
hej sålängeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

uppdatering

hejsan!
har inte kunnat skriva så mycket eftersom jag jobbat hela veckan och inte orkat. Har ändå inte haft nått att skriva om :p
Men nu så ska jag försöka få ihop nått iallafall. :)

Har som sagt jobbat varje dag från måndag-torsdag, ska även jobba imorron. Och igår så jobbade jag till 16.00, pappa & anna hämtade mig dierkt då, så åkte vi mot Arlanda för att hämta siv, hennes plan skulle komma in 18.30. Vi stannade i uppsala för att äta.. det blev max, sorry donkis. :/ ehm.. när vi ätit klart så får vi reda på att planet är fösenat till 21.55 (!!!!!) Ville ju inte åka hem igen.. de var ju bara onödigt! Så vi åkte in mot Stockholm & mot Skansen eftersom det var allsång och EMD var där ;p
Vi kom till Djurgårn runt 19.30, (alla vet att programmet börjar 20.00) så hittade vi parkering dierkt! En jättesnäll farbror skulle åka, så hade han parkeringstid till kl 21.00 så fick vi den lappen. =) Sen upp mot Skansen, jag höll på att dö när jag gick upp dit! :o Hur långt som helst och hur brant som helst...Men det gick till slut.. pjuuh!

Trots att vi kom så sent så fick vi bra platser & såg väldigt bra! De sjöng Jennie let me love you, men vi hann inte stanna för extra framträdandena eftersom parkeringen gick ut och vi skulle till Arlanda.
Siv hade pratat in ett meddelande på pappas mobil och sagt att hon trodde planet var försenat till 22.30. Så det var ju inte dierkt bråttom heller, men vi åkte dit ändå. Man vet ju aldrig när planen kan komma.
Kom dit iallafall, fikade lite osv.. Så kom planet in 22.55... var jättetrött, men de var superskoj att träffa henne igen! =)
Skjutsade ut henne till stugan på samma gång, så vi var hemma runt 02.00. Slocknade dierkt!
Idag har jag bara jobbat, likadant imorron. :)
Borde nog sova snart. upp & jobba imorron som sagt. ^^

Gonatt! :)

RSS 2.0