baby





I need you right now





today

har jag bara jobbat, dagen började ganska stressigt :/ skulle börja jobba 09.00 och jag vaknade 08.40! :O AAAAAAAAH panik! men jag hann ;)
kom hem för typ 30 minuter sen.
mm.. måste ut å mocka snart.. :P

hade jättegärna vart i jönköping idag, men de är för långt för en signering ;) hehe..

öhm, aa.. får se vad som händer....


:)

home again

helluu.. :)

hemma igen från sundsvall. det var riktigt roligt! jag & jossa tog tåget som gick typ 14.00 från gävle, träffade en sötnos på tåget, satt å snackade typ hela vägen..framme i sundsvall vid 16.00, jag & jossa letade oss till buss stationen, det visade sig att bussarna var GRATIS hela dagen! :D haha kanon ju! väntade på den bussen i typ 30 minuter, var ganska kallt.. :/ men det gick!

framme i Birsta centrum, tog typ bara 10 minuter att åka buss :) Kom precis när patrik isaksson gick upp på scenen, kände att vi var tvungna att äta nå, så det blev donken, medans vi lyssnade på isaksson!
sen närmade sig klockan 18.00 och alex kom upp =) han körde vem är du & svalan. jättebra!

sen signerade han lite, vi stog å kolla på.. :P  sen så drog han hem i bilen. jag & jossa gick runt lite där på köpcentret ett tag efter.. vårt tåg gick 23.22, så vi hade ganska mycket tid på oss ;P det var faktiskt ett jättefint köpcentrum! mycket finare än vårt ;) Sen tog vi gratisbussen tillbaka, satt på donken ett bra tag, men tiden gick ganska fort ändå. tåget kom som de skulle och JAG SOMNADE PÅ TÅGET! :O brukar aldrig hända annars.. men jag var trööööött!
framme i gävle typ 02.00, gick hem till jossa, satt på msn till 03 typ.. sen somnade vi. grymt trött imorse, jossan skulle upp å jobba 10.00 så vi tog 9.20 bussen från stan till köpis, å jag fortsatte hemåt. Har sovit till nu typ, från det att jag kom hem, ska ju iväg å jobba sen jag med.. 15.00-21.30 =/ Kommer bli hårt.. men pengarpengar :)

jag hade superroligt, så det var värt all väntan :) tack

sundsvall

yey! idag åker jag med jossa till sundsvall :) kolla alex... han ska va på IKANOhuset.
oops, måste dra å göra mig iordning.

Det kommer bli braaaaa =)

koko kraaaaaam ;) haha

jobbat

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

är grymt trött! Har jobbat idag, snyggrobin & sötniklas jobbade ;D maha! Dagen gick ganska fort ändå, fick jobba en timme extra för nån var tvungen att dra tidigare så jag slutade 20.00
Har inte ätit nån riktig mat på hela dagen.. typ ett äpple å 2 mackor, har inte hunnit mer. :P

Imorron blire väl Sundsvall iallafall. öhm.. aa det kommer väl bli kul =)
Usch måste dra å äta nått nu känner jag!

weeiii ;)
pussis

Tisdag

Det enda jag gjort idag är att jobbat, var väldigt lite folk där idag, men folk är väl trötta på att handla nu direkt efter påsk :P De kommer säkert på typ torsdag eller nått.
Ska jobba imorron också, börjar 13.00 så det är skönt med lite sovmorron =) Slutar 19.00.
Sen idag böire väl bara att sitta här å slöa.. Hoppas på trevligt folk på msn senare också ;) haha! HAr bokat hotell till Karlskoga nu också, så nu är ett till problem löst. Men ett problem återstår.. hoppas det löser sig på torsdag!! vill verkligen! Du & jag jossa ;D haha.. Det MÅSTE gå, så äre bara...


Vem är du, så säg mig nu
Tror aldrig jag har känt såhär förut
vem är du, så säg mig nu
Lyser upp det mörka här och nu
Och även om vi aldrig konverserat
berör du mig djupt in i själen
Med ditt ljus
Vem är du?



vem är du?

Jag har fastnat för låten Vem är du, den är sjukt bra! :)

åh, tänk att en människa gör en så glad, bara ett par enstaka ord. tycker om dig =)
du är skitsöt

Idag ska jag väl bara va hemma tror jag, har inget att göra... Ska jobba imorron iallafall, tjäna lite pengar =) det behövs! Kanske åker te sthlm på torsdag.. får se =)

älskar din röst, så grymt skön :)

YES!

Var på hockey idag, Brynäs-Rögle! Det var jättelänge sen jag var på hockey så det var riktigt kul att se det igen! :) Brynäs vann med 6-1, Rögle klacken var grymt irriterande! Man fattade inte ett ord av va det skrek, eftersom de var på skånska.. xD Ganska kul att lyssna på i 2 minuter men sen ledsnar man.
Brynäsklacken skrek: "Bara för att ni inte kan säga RRRRRRRR!!!"
HAHAHAHAHAAHAHHAHAHA! Det var de roligaste! De vart skitsura då! Too bad for them, men de är faktiskt så ;)

Igår vare värsta snöovädret! :O Snöade typ lika mycket som de gjort på hela vintern! När vi åkte hem från Borlänge så vare jättefint väder där, men när vi kom till typ Sandviken så börja de snöa! jisses...
Nu tycker jag de ska bli vår & sommar! 

Lyssnar på bingolotto nu, jossan & linda är ju där. EMD sjöng för ett tag sen. Jennie Let Me Love You! Låten är grymt bra!

Annars ledig imorron med, sen jobba tisdag+onsdag, sen får jag se hur det blir =)

pusspuss

Fredag och Lördag

Fredag

Var ju ledig från skolan igår pga att de var långfredag, så jag, jossa, anna & carrå åkte ner till Sthlm för att kolla Let´s Dance =)
Åkte nångång mitt på dagen, kom dit efter 14, åkte till centralen, där väntade linda & naty. Så satte vi oss & åt med dom. Efter det så gick vi till Olearys och väntade på lasse. Var allmänt flummiga då bara :D haha!
Sen så åkte vi till SVT iaf, var massa folk där då redan, precis när vi kom så kommer Erik & Matte också, Danny hade redan kommit då. Hejade på dom, sen hade de bråttom in..
Väntade & väntade lite till, och tillslut fick vi komma in på genrepet! haha allt är verkligen planerat in i minsta detalj ;) Kul och se. EMD körde nya singeln Jennie Let Me Love You, den var skiiiiiiiiiiitbra! =D Verkligen, den fastnar på hjärnan direkt! På genrepet så vare bara jag & naty som stog och verkligen gav JÄRNET! haha, vi stog och hoppade å skrek hela låten. Danny börja garva mitt i låten där åt oss. xD Men kul vare!
Efter genrepet så tänkte vi gå till ICA, men de var stängt.. :S Vi fick gå tillbaka till SVT å hänga där sålänge tills direktsändningen. ÅÅÅÅH! Vi såg Björn Gustafsson! :D Kanske hur sööt som helst! Han skulle gå därifrån, å jättemånga hoppade på honom, så jag höll mig undan, tycker så synd om honom..
Sen då var jag på samma toalett som Viktoria Svensson om nån vela veta xD HAHA!

Sen när det väl var direktsändning så gjorde vi i princip samma sak som på genrepet, fast nu var alla med och skrek & hoppade! :D Blir så mycket roligare då, även om jag & naty rockade allt & alla ;)
Var helt slut efter typ halva låten, men jag fortsatte ändå.. :P haha som tur är så syntes jag inte så mycket i tv, BRA det! ;) maha!
Efter låten gick vi ut igen, väntade i receptionen och hämtade andan lite, sen så kommer killarna & ska hem. (har jättebråttom till studion, right) xD whatever, puss&kramhejdå, så hoppade de in i en varsin taxi. Och vi åkte mot centralen åter igen och åt på donken xP Sedan åkte vi till Rotebro, skjutsade hem ICAnaty, sen åkte vi heeeeeeeem! Var hemma runt 01.00 ganska precis tror jag =) Grymt rolig dag iaf! Tack alla som var med!

Lördag

Okey, inte så många timmars sömn, men uppe med tuppen IGEN! Var bara att göra sig iordning och iväg igen, denna gången mot Borlänge =) jossa & carrå följde också med. och mamma var så snäll och skjutsade oss! TACK! <3 Hade  vart jobbigt att ta sig dit annars :/
Vi åkte så vi var där vid 12.00, Rickard Herrey & Cissi Ehrling från Let´s Dance var där och dansade då. haha rickard bara; "Nämen titta här är ju Danny fansnen igen!"
-.-  haha! yeye, klockan 13.00 vare Patrik Isaksson, då passade vi på att gå å äta. Åt nå pasta, mycket gott! Sen klockan 14.00 vare Charlotte Perelli, hon hade ju mest "fans" där som ville köpa hennes singel, då de tog skiiitlång tid! Alex skulle egentligen börjat 15.00 men kom på scenen på 15.45, så det var bara att vänta, men tillslut kom han å körde Vem är du & Svalan =) Sedan efter så vare signering, haha man fick ju köpa 4 st singlar för 100 spänn, annars vare 30kr/ st, så klart man gjorde det ;) Så nu ligger det 4 Alexander Schöld singlar på min säng xD  Snackade lite, sen var vi tvungen att dra oss hemåt. =)
Har ätit lite påskmat nu osv. =)
myyspys!

Imorgon blire sooooooooooova! <3

You know I´ll do anything for you ;)

blää!

Jag hatar min blogg.. alltså designen.. :/ Fattar nada om hur man gör om den! HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP
blö!

Ska iaf börja göra mig iordning tills vi ska åka till Sthlm. :) Fattar inte riktigt varför vi ska åka så tidigt men ändå.. Ska fixa lite sen åka in te jossa å vänta på skjutsen :P
mm.... kommer nog bli roligt ikväll. =)

pusshejsålänge=)

PÅSKLOV!

SÅ SKÖNT!
Men de känns som de nyss var sportlov, men ändå. Nu äre inte så långt kvar te studenten! WEEIII! haha kommer bli grymt skoj! :)
Helgen kommer också bli rolig! Först blire förmodligen Let´s Dance imorron, ska vara med i direktsändning ;D haha! Pinsamt, men ändå.. Hur ofta är man med på tv liksom? eller aa inte ens säkert att just jag kommer med men ändå :D
Sen så blire Borlänge på lördag. myyspys med söten ;) haha =P

Har bara vart i skolan idag, var inge speciellt, hade fliosofi, lekte lekar som vanligt xD , sen svenska, gjorde absolut ingenting där, å sen vare lunch. Ringde Jossa och bad henne äta lunch med mig på stan eftersom maten i skolan var äcklig. Så vi åt på Subway, mycket gott! Träffade pappa på stan också, jossa skyndade till skolan å pappa skjutsade mig tillbaka till skolan för att göra klart uppgiften i marknadsföring som skulle lämnas in idag. Gjorde klart den, åkte hem runt 15.00, åkte med när Anna red på Högbo, haha hon hade en väldigt söt ponny :D Hade inte riktigt rätt kläder på mig där kände jag, var otroligt kallt! men men, sen har jag bara vart hemma, ätit mat nu osv.. Så nu sitter jag här.. har inget att göra, snackar lite med folk på msn :)

pussan

Onsdag ;)

Var uppe ganska länge inatt. Hade en trevlig pratstund ;) haha! mm, blir Borlänge på lördag iaf, kommer bli kuul! Är hemma från skolan idag igen, har en enda lektion idag så jag orkade inte :P Eftersom Peter fått en mindre hjärtinfarkt så har vi vikarie, å då kommer inte mycket bli gjort iaf.

Vet inte riktigt vad som ska hända idag.. typ, vara hemma å slappa, kolla film. Sen äre ju hockey ikväll också, Brynäs-Västerås i Läkerol! Ska inte gå å kolla, men får lyssna på radion ist =)

Återkommer säkert senare under dagen :)

" - Sov här ;) "

Är det illa? xD hahaha

snooow

Snökaos igen? Verkar som det, har typ snöat hela dagen idag :/ Det ska ju vara vår! De här "snökaoset" hade jättegärna fått kommit i december, men inte nu! Nu äre bara jobbigt.
Har förövrigt jobbat idag, ganska lite folk. Stog i utcheckningen första 2 timmarna, fick avstäming HELA TIDEN! grrrrrrr! jobbigt.

ska nog sova snart :) en viss person håller mig uppe! haha sorry jossa, men de vart så iaf ;)
NAJTI

Tisdag!

Yes, idag har jag inte gjort nått alls, skulle haft nå föreläsningsgrejs på Polhem idag, men orkade inte gå. Har hört de där så många gånger förr! -.-
Såå nu sitter jag här.. Ska åka å jobba snart. Eller klockan 17 :P ska jobba till 21.  har inget att göra nu fram tills dess :/ Har suttit framför datorn sen jag vaknade.

Tänk att en person kan göra en annan så glad, på så bra humör! Tänk om det fanns fler som du :)

Får väl sitta här ett tag till... :P

åh!

åååh! sööötnos! :)

blir så glad!

;)

Måndag

Usch.. det är så grymt tråkigt med måndagar! Finns inget att göra hemma heller. Trist.
Idag har de iaf vart sviiinkallt ute! Typ snöade imorse/mitt på dagen, vill ha SOMMAR! Gud så skönt de skulle vara!
Jag & Susanna pratade om en massa saker som hänt ihelgen ;D HAHA! Alltså, det händer så många roliga saker, typ :

P -"Har du skaffat...*pekar på munnen & syftar på tandställningen* ?"
S -"eeh aa.."
P - "Aa, okej, asså inte för att jag märkte det"
HAHA! nähä? Vadå märkte? xP Det var väldigt roligt iaf!
Sen kommer Danny: Vad heter du då?
L - Åke
Danny: Ska jag skriva Åke? :o
haha!

Roligast av allt var kanske när vi åkte tunnelbana, susa & linda satt bröve varann å jag satt bröve en snubbe. Och så säger Linda: "åååh titta vad söta de är..!" haha han hoppade av ganska fort faktiskt.. undrar om de berodde på att han skulle av eller verkligen inte ville sitta bröve mig längre.. :/
Men det var roligt! ;)
Vet inte hur jag ska göra imorron med skolan... får se. :P

..Sitting here alone with my memories
starring at a picture of you and me
They say I look fine but if the walls colud talk
They´d tell you all about how much I break apart
I think we were right, but we did it wrong
Every since you left me I just can´t go on
No I can´t even read the news today
cause everything reminds me of yesterday..

Empty room

hemma igen

Hemma från Sthlm :)
Kan ju berätta om dagen iaf, eller natten också kanske^^ haha! Iallafall så åkte vi till Globen efter mello, efterfeeeest ;) Såg massor med kända personer, och det var roligt! Dock väldigt kallt så vi stannade inte så länge.
Kom hem runt 01.00 nångång, Linda fipplade med sin dator som krånglat på kvällen.. tror inte den funka så bra då heller, eller? :P

Vaknade 8.30 idag, väckte Linda, så tog vi oss till Centralen, och sedan pendeltåget mot Bålsta. Kom dit före 11, och det visade sig att de började kl 12 så vi var ju i god tid iaf ;D Gick runt å kollade i affärer, sedan satt vi å kolla på folk ett tag. Man känner sig bra stor när man står sådär å ska kolla på nån.. xD haha men skit samma! Alex kom 12 iaf, körde Första svalan, sedan drog han in i nå hus, å vi tillbaka till centralen =)

Åt på donken.. (ovanligt!) satt å snacka lite skit :P Sen så var ja tvungen att åka hem! Linda verkar haft roligt ihelgen iaf.. varje gång jag frågat något om tunnelbanan eller nå annat konstigt i Sthlm så har hon antingen asgarvat eller kollat jättekonstigt på mig... :o

jaja! Mycket rolig helg iaf! ;D

image16

stockholm

Dagen började med att jag gick upp 05.30 för att duscha och göra mig iordning för dagen :P haha! Åkte till Valbo, hämtade upp Susa, och åkte buss till Stockholm. :) Kom dit 9.30 ungefär, mötte upp Linda. Åkte till Anki å lämnade den stora väskan^^ Sen så gick vi vidare ner på stan, eller vi åt på donken först innan, som vanligt xP haha! Sen till Hötorget för att kolla Alex, visade sig att Caracola också var där så vi fick de dom också, sen så var Popkidz där också, men dom räknas inte -.- haha vi stog uppe i nån klädaffär och kollade och nån jeeevla paparizzi-tant tog kort på oss! Mycket pinsamt, men men.. :P

Efter det så tog vi tunnelbanan till Skärholmen, kollade EMD, träffade de lite innan bakom scenen, mycket sociala :D Trevligt som alltid!
-Ett avbrott nu bara, sitter å kollar på melodifestivalen nu, Sibel sjöng nyss så hade hon "eldfärger" på strålkastarna å Linda bara: "Åh shit! Jag trodde de brann i klänningen!" HAHA! Hon är okej nu ;)

Iallafall så snackade vi lite med pojkarna i skärholmen, Danny är just nu i GBG å skulle göra nått gig Så träffade vi Anna, Jossa & Carrå där också! :D Efter vi kramat hejdå så skyndade vi till Globen centrum där Alex hade signering, igen jaa :P hehe!
Men vi kom typ precis när han var klar men hann se honom iaf :) Träffade JONAH också! :D Var grymt länge sen! Träffade Karro,Saga och Tessie där också :D Superkul!

Sen så viade det sig att Poodles hade signering efteråt. Stannade å kollade på det också, så kom Nordman också, han är så frän! :D Men han sjöng dock inte =P
maha!
öhm.. jaaa, sen så gick vi runt å kollade inne i affäerna, köpte ett par jeans, inte så snygga men ändå xD Sedan åkte vi till åhléns å kollade lite, sen vidare till Cityterminalen, lämnade Susa på bussen hem mot Norrland igen, jag & Linda tog tunnelbanan mot Skanstull, fixade mat och nu sitter vi här och kollar mello :)
Linda hatar verkligen Bengtzing! haha ;) Trots deras gemensamma förnamn ;D

Imorron åker jag hem, men innan det så ska jag & Linda hinna med en till signering i Bålsta :D äääääälex ;) haha!
jisses hur man håller på.. Men ROLIGT äre!

Ska kolla klart mello nu, Aymond nu :)

Thank you ;)


bloggblogg

Blir så grymt irriterad på vissa människor. Bara så... fjolligt.. Blir så trött. -,- Förstår inte att man inte kan vara "mognare" när man är 18 år, jisses, skulle jag inte vetat vem du är och känner dig så skulle jag helt ärligt tro att du är 14 år. Beter dig som så iaf. Så otroligt löjlig! Tur att du bor långt bort och slipper se dig.
Bye till Dig :)


Näe, ska inte låta de där bryta ner mig nu, har massa viktiga saker för mig de närmaste daganra ;) Och inget ska stoppa mig från att vara på BRA humör ihelgen, det behövs ;D Iallafall kommer många BRA personer göra mig glad och slippa tänka annat oviktigt^^

Det kommer bli BRA! =)

Ska sova snart. natti

tjuuuhu

HEY!

haha.. den låten är bra! ;) iaf så har jag typ bara vart i skolan idag, inget märkvädrigt. Hade en lektion å slutade 14.. ^^ xD haha var ganska najs! Kom till skolan, lite senare till svenskan, kom typ precis när den var slut å så sen vare lunch! plus håltimme... Eftersom jag inte är lika smart som alla andra så skippar jag matte C! Väldigt skönt på ett sätt också, eftersom matte kanske är de jobbigaste/drygaste ämnet som finns! Efter min ca 2 timmar långa lunchrast så hade vi marknadsföring bara.. Sen hem och loda... :P
Ringde maxi igår också om tider under påsklovet, det skulle nog lösa sig :) Måste ha mer pengar nu... shittans vad jag gör av med pengar HELA TIDEN! -.- det är jobbigt.. :/

Måste sluta äta/dricka så onyttiga saker nu.. Ska göra ett försök iaf..

Förrästen så vill jag byta design på bloggen.. men ja är kass på såna saker.. Sååååå.. Linda.. HELP ME, PLEASE! (a) haha! xD

Idag släpptes biljetterna till Leksand-Brynäs också, klockan 10.00 idag släpptes de, och 10.04 var ALLA slut!! :O Det är sjukt... hade gärna åkt om jag haft liiiiite mer pengar, men det kommer fler gånger ;)

chips bye

VILL HA SOMMAR! <3

Jag vill ha sommar NU! Tänk vad skönt... bli av med alla vinterkläder, å fram med alla fina kläder! :P Och för att inte prata om turnéåret 2008. Hoppas det blir kanon! :)

Förövrigt så åker jag till Sthlm på lördag med folk ;) Blir nog kuul! Vill bara att den här veckan ska vara över, eller ja, fram till fredag iaf. :P Helgen är helt ok! Men det är så mycket saker i skolan hela tiden, blir så trött på det :/

Idag har jag bara gått i skolan, var meningen att jag skulle göra teorin för körkortet idag ocskå, men det var tydligen nå fel på alla datorer i hela Sverige.. Fattade inget.. aja, ska göra det imorron kl 9 ist. Hoppas det går BRA!




sitter i skolan

yesbox, sitter i skolan med folket och lyssnar på massa Björn Gustafsson klipp xD Han är för rolig!! ;D Har marknadsföring egentligen men ingen orkar göra nått.. :P jaha.. sen äre lunch, måste till sjukan å ta ut pengar till balbijetterna sen också. :)


HAHAHA nu fick susanna värsta snilleblixten ;D;D mohaha! måste rusa :P


Den första svalan :)




Kanon BRA! ;)

absolut ingenting!

hejhej!

idag hade vi temadag på skolan... haha åkte dit å gjorde mitt aktie&penningmarknads prov å drog hem sen. Var skönt med sovmorgon iaf, kändes som jag inte hade sovit på hela helgen!

Ska väl plugga svenska snart också. kuljul =)

Januari var så mörk, kall var februari
men värmen fanns där inom mig, för hjärtat fanns du kvar i
Min dröm om dig, i varje slag, kom närmare för varje dag
i mars april så vaknade jag till..

Verkligen älskar den låten! Hur bra som helst! =)
bye ;)

Fredag + Lördag + Söndag

Helgen är över... Let´s Dance först då, Danny vart kvar bland de 2 sista, men klarade sig igen :)
Igår gjorde jag inge speciellt på dagen.. Åkte med pappa & farmor till stugan och tittade till den lite, sen hem igen å kollade typ tv hela dagen :P
På kvällen vare krogen som gällde, jag åkte hem till sandra där dingtuna också var. Kollade mello, Sibel & Nordman gick vidare till Globen, helt rätt låtar tycker jag! =)

Efter det så åkte vi ner på stan, träffade jossa, gick till svarte. Träffade Rickard Wilhelmsson där som jag inte träffat sen 5an typ! Men det var väldigt roligt att se honom igen. :) Sen kom stefan & co, vet inte vilka alla var, men trevliga var dom iaf :P

BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ uppehåll alex loggade in på msn BZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZ

haha okej.. jag lever. =) öhm, IALLAFALL, så gick vi till Olearys, vilka minnen därifrån ;)
Träffade massa folk där, bla, jessica, proosrobin, eken å massa fler :P Träffade tydligen en fd granne till mig också från vinbärsvägen på sätra, han visste tydligen vem jag var, men själv hade jag aldrig sett människan förr! haha eller jag har väl sett han kanske men inte lagt märke till det.. eller vad man nu ska säga. :P
jaja, trevligt att träffa honom iaf =)

Fick skjuts hem av stefans pappa, supersnällt! =) Var väl hemma runt 03.00 nångång.

Idag var jag te köpis å kolla Alexander Schöld, han är grymt söt! Sjöng Den första svalan. Den är så fin! :)

BZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzZZZzzzzzzzzzzzzzzZZZZzzzzzZZZZZZZzBYE

Helg!

Jaha, då vare helg igen då, skönt faktikst. :)

Har inte hänt så speciellt mycket alls... Som vanligt, skolan, slappat, försöka plugga.. -.- haha!  hmm jaao, juste det är Let´s Dance nu, Danny var helt okej faktiskt. Får se hur det går nu..

Ähh, har ingenaning om vad jag ska skriva! Vart helt tom i huvudet nu... BLÄ! Skriver när jag kommit på nå bra att skriva om =)

puss hays

Måndag+Tisdag

Igår var det en såndär hemsk dag igen, skolan var väl som vanligt, men sen ringde pappa å sa att han fått åka upp till akuten med farmor igen.. =/ Så jag gick dit så fort jag slutat. Usch vad ont det gör i en att se någon man känner ligga i en sjukhussäng och ha ont!! Värsta som finns.. Tycker så synd om henne.. Men hon är ok nu iaf, fick åka hem idag :)

Jahapp... Tisdagen började med att jag skulle ha sovmorgon, men neeej så vart de ju inte.. -.- Anna började 8, och jag 10, så var tvungen att åka hemifrån 7.30. kuljul^^
Lämnade henne på skolan, pappa hade hört på nyheterna att det brunnit på lilla max i hemlingby, så vi åkte och titta, KOLSVART vare där inne, jag skojar inte, och luktade väldigt illa! Var tydligen nån stekbord som börjat brinna, alla klarade sig som tur var och det är väl huvudsaken. :)
Sedan åkte vi till farfar och hjälpte honom med lite saker.. Så åkte pappa och jobbade, och jag stannade ett tag, för att sedan gå till skolan (eller snarare åka buss, slö som man är :P)

Skolan var väl som vanligt, hade 2 lektioner ;) Slutade 12, gick till jossa för att hämta lite saker jag haft där ett bra tag nu :P
Sen åkte jag & susa till Köpis och kollade runt lite, åt på sibylla, köpte 2 nya linnen och nya skor. Jag ska ABSOLUT INTE köpa nå mer den här månaden!! Gör av med alldelens för mycket pengar. fyy..

Ska kolla på hockeyn snart, Brynäs-Mora på tv, inget att se egentligen, men men. Väldigt tråkigt att det ska gå så här för dom, Brynäs är ju ett lag som alltid funnits i Elitserien!! mm, det här är illa.. riktigt ILLA!!!

usch... domaren är väl cp som vanligt idag.^^ AAH! Ska sluta skriva nu, så jag inte skriver nå dumt om någon viss person heller... ;o

Hejsvejsleverpastej

skolan

Sitter i skolan, börjar egentligen inte förrän 11, men mm.. Har lite saker jag ska göra ;O tänkte försöka få ner nå vettigt här, men kommer inte på nått nu... :/
jobbigt att vara tillbaka i skolan igen, men snart äre påsklov ;D tänk, nu har jag haft mitt sista sportlov någonsin! :o Lite läskigt ju... Men satan vad jag vill ha SOMMAR!! AAH! ;D

Kan ju försöka göra nå bra i skolan nu när jag ändå är här^^ maha.. yääy.
hays

2 Mars

Idag har jag gjort absolut INGENTING! haha, jätteskönt.. bara vart hemma, vart ute med hundarna, kollat film :) mm... Det snöar också.. :/ Inte roligt! Nu har man ju vant sig med massa plus grader och sol! Vill verkligen att det ska bli sommar snart!
Tänk bara:
* Studenten
*Bal !
*Festa, men det kanske jag gör tillräckligt på studenten.. ;)
*Fylla 19 (inte för att det har nån betydelse, men ett år närmare systembolaget ;D ) HAHA!
* Gigen med boysen, hoppas det blir lika roligt som 2007 :)
*Cityfesten

Sen äre ju typ höst, och då blir det äntligen *USA Och Los Angeles för mig! Ni förstår itnte hur mycket jag längtar!! Kommer bli så grymt roligt! <3
Jaa, shittans! Hoppas det blir ett kanon år! =D

För övrigt så börjar skolan imorron igen.. Inte lika kul, men jag överlever förhoppningsvis :P
yäyä!
Sen så har jag bestämt mig för att sluta äta chips och dricka mindre coca-cola... Måste göra nått åt det här!
Byebye ;)

LÖRDAG

heyheyhey!

Idag åkte vi till Sala! Jag körde ju, å allt gick väldans bra, faktiskt! =)

Kom dit, fikade, gick en runda på stan^^ Och sedan åt vi, sedan hem igen.. :P höhö

har nyss kollat melodifestivalen, Bengtzing & Perelli gick vidare, som jag sa ;D MAHA! Juste, Let´s Dance igår också, Danny & Malin klarade sig, tack vare fansen. Jag röstade faktiskt inte en ända gång :P Det ni!
Så nu sitter jag här, lyssnar på bra musik ;) Och pratar med folk!

Ska nog sova snart.
puss hays

I keep holding on, can´t let go
Please let me know,
why does it rain? why does it hurt?
Please god explain cause I don´t understand
love made me fly, now I just cry
Please tell me why
oh my baby
why does it rain?

Jag vet varför det regnar, behöver inte höra den förklaringen en gång till^^
Men DZ´s låtar är grymt bra! Det är starka ord, och dom låtarna betyder väldigt mycket för mig och kommer alltid göra. Många minnen <3


RSS 2.0