HOCKEY!

Lite senare ska jag iväg med pappa på hockey, Brynäs möter Djurgården =)
Idag gick jag upp kl 9 och kl 11 var jag hos frisören, gjorde lite slingor och klippte mig så jag inte ser grå/gulhårig ut :D Hehe.
När det var klart så åt jag med Anna Mosell på Max, efter det så kom vi inte riktigt på vad vi skulle göra, så vi åkte upp till Maxi en sväng och kollade runt. :p Haha
Aupair ringde också, nu är jag på väg på riktigt :) mohaha



Hej så länge ;)


Halloween snart ;)

Nu efter 3 dagar ledigt från jobbet så börjar det bli lite långtråkigt. Men det var skönt att sova ut idag iallafall, börjar inte jobba förrän 16.30 :p Så det blir en lugn dag hemma!
Ikväll när jag kommer hem så ska vi planera lite för helgen, det blir nog riktigt roligt! Så har jag köpt en ny kamera också så den ska helt klart med ihelgen ;)
Imorron blir det också jobb, vet dock inte vilken tid än eftersom jag glömt schemat i skåpet på jobbet. Men hur som helst så ska jag klippa mig på torsdag! Det behövs verkligen! Haha, kommer knappt ihåg sist jag gjorde det. :) Ska göra slingor också, har inte riktigt bestämt hur jag vill ha det än, men det visar sig.
Senare på torsdagen så ska jag gå med pappa på hockey! Brynäs möter Djurgården, så det blir nog en kul match:) Brynäs vann förövrigt igår borta mot Luleå, 2-3 efter övertid, så det var nice!
Sedan jobba jag fredag och lördag, efter jobbpasset på lördag så är det fest! Några ska hem till Carro och äta lite och förfesta, sedan vidare, inte riktigt bestämt var än tror jag :) Men det blir nog riktigt roligt eftersom alla ska klä ut sig också! Haha! :D Så på lördag är elaj och klänningen ute på stan och busar ;)


Nu ska jag titta om det finns nå mat hemma. Börjar bli dags för lunch snart :)


26 oktober :)

Här är ett par bilder från helgen. :)


Jag och Linda. :) Kommer inte ihåg namnet på killen dock..

Jag, Mattias och Carro :) Haha!


-Idag gar det varit lugnt, sov till 10. Sedan var jag med Anna och åt mat på IKEA. Very nice.
Nu ska jag iväg med pappa till Media Markt. :)


Heartbreak

Yea. Igår blev det party! :)
Innan det så jobbade jag 12-19.30, dagen gick ganska fort eftersom det var löning och dagen gick väldigt fort. Så det var skönt! Sen fick jag skynda mig hem och duscha, byta om osv och sen iväg till Frida i Lexe där Carro, Hanna och Linda redan var. Blev lite Sing star där innan vi drog vidare, tog bussen mot stan vid 22, gick till Heartbreak och tog stämpel. :) Efter det ringde vi en taxi och åkte till Brynäs på en annan förfest :p Träffade massa trevliga Uppsalabor som var där över helgen. ;)
Hade skitkul där, sen runt 24 åkte vi alla ner till Heartbreak där vi bara kunde glida förbi kön och gå in, det var nice! Hade riktigt roligt igår faktiskt!
Vaknade kl 7 imorse av att jag var törstig.. :p Efter jag druckit vatten kunde jag inte somna om, jätteirriterande! Slappade hela dagen och vid 15 så skjutsade jag in mamma och pappa till Läkerol, hämtade upp Carro på vägen och så åkte vi till Max och käkade sen :D Efter det åkte jag hem, sen nu har jag vart och hämtat pappa från hockeyn igen. Så ikväll blir det lugnt, får se vad jag hittar på imorron. :)
Jag har inga bilder från igår, men vet att folk på festen hade kamera, ska se om det går att hitta de nånstans.


Torsdag

Idag sov jag till 12! :o Eller rättare sagt, mamma kom och väckte mig för hon tyckte väl att jag sov för länge xD
Gick upp strax före 13 och tog det lugnt bara.
Kom hem för en stund sen från Sandviken, var och köpte lite chips till ikväll och så var jag och solade. Kan ju inte låta solbrännan bara försvinna så fort ;)
Ikväll äre hockey, Brynäs spelar mot Rögle men jag ska inte gå. Ska hem till Carro så ska vi och Linda kolla på Mammas pojkar och ha trevligt. ;) Hihi
Skulle vart kul att gå på mathen egentligen, med så många gamla brynäsare in laget, Gunnar Persson, Sjödda, Alcén och nu har Månsson också börjat där efter att ha flyttat från Skellefteå till Ängelholm. (från en håla till en annan liksom xD HAHA!) Tror han gör första matchen för Rögle idag i Läkerolen. Hoppas på storvinst från Brynäs sida såklart! Har gått lite segt nu sista två matcherna..
Vi får sitta och kolla text tv helt enkelt :)

Haha, sen har ju Playboy fixat så Marge Simpson är med på nya omslaget, såhär ser det ut :P

:)

Något nytt?

- Noooooooooooope.
Allt känns så segt nu, man gör inget alls på dagarna! Igår slappade jag bara halva dagen sen jobbade jag från 17-21. Hände inget speciellt alls där. Nu är jag ledig 2 dagar och idag ska jag iallafall åka ner på stan med Linda och Carro för att prova lite kläder. ;) Haha! Blir nog roligt! Efter det vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som händer.
Imorronkväll ska jag nog åka till Andersberg för att se Mammas pojkar igen. Haha, det är så kul! Många av tjejerna är helt blåsta :D Så det blir nice. Och de allt jag har planerat! Sen jobbar jag fredag, ledig helgen. Vad jag ska göra då får vi se ;)

Nu måste jag börja göra mig iordning :)


19 OKTOBEEERRR

För exakt ett år sedan låg jag och försökte sova och var så gaalet nervös! -Varför?
Den 20 oktober 2008 åkte jag till USA och California!!! AAAH! Varför går tiden så fort? :(
Det känns nästan inte som jag har varit där, utan allt var en underbar dröm. Men så är det ju inte, jag har verkligen varit där och sett Hollywoodskylten, varit i Santa Monica, Venice, Malibu, Disneyland, Playboy Mansion (3 gånger!!!):D osv. Det är helt sinnessjukt att det gått ett år! Kunde verkligen inte sova den natten innan jag åkte, var så himla nervös, men samtidigt glad. Flyget skulle gå kl 07.55 från Arlanda, men blev ju 3 timmar försenat, så jag blev ännu mer nervös och visste inte var jag skulle ta vägen! De på SAS bokade iallafall om mig på ett lite senare flyg som jag skulle hinna med från London. Gud, jag kommer aldrig glömma den där tanten som jag hamnade bredvid på flyget mellan London och LA, hon var från nått arabland (får man säga så?) och kunde ingen engelska. Så ville hon hålla på med mitt hår också.. Blev irriterad ju! :p Hur som helst så var det bästa med flygresan att jag fick en egen skärm så jag kunde kolla på vad jag ville! Blev en heldel filmer på resan :) Och även flygpersonalen var supertrevliga! Haha värsta annorlunda från Sverige, de kallade mig darling och sweetheart. Hur som helst så kom jag ju fram till Los Angeles tillslut, klockan var runt 19.00 där, så åkte vi dierkt från LAX till IN'N'OUT burger, var såå hungrig! Den hamburgaren satt väldigt fint då. Hann inte mer än till huset innan jag slocknade, haha! Jo! Ringde hem och berättade att jag var framme innan också. :)
Har så otroligt bra minnen från den resan och jag kunde inte ha spenderat pengarna på något bättre! ;)
Flashback:
 
Me and Jack Sparrow, Hollywood. ;)
 
Me and a lifeguard, Downtown LA.
 
DisneylandHuntington beach med mina nya american friends ;)
 
Hihi, på PLAYBOY Mansion. :D
 
På Universal Studios!! :D
Haha, nu blev det ett väldigt långt inlägg.. Men hur som helst så hade jag den bästa resan i heela mitt liv i LA! Helt klart det bästa jag gjort! :D
Kan ju passa på att säga att jag jobbat som vanligt idag, det var väldigt lugnt i cafét men tiden gick fort ändå. Imorgon är det kassan, börjar inte förrän 17, så det är nice ;) Sen är jag ledig i två dagar!
Imorron fyller även Susa 20 år! Så vi ska fira henne ihelgen. :)
Borde gå och sova lite snart ♥


Playboy Mansion, tredje gången ;) Hihi


16 oktober

- Det regnar.. kul va?!
wääääh, vill ha värme ju! :)

Igår var jag iallafall ledig, slappade på dagen sen på eftermiddagen åkte jag in till stan och åkte och hälsade på Jonte på hans nya jobb en stund :) Efter de åkte jag och tog en orginalburgare på Max, väldigt gott!
Sedan vid 17 så åkte jag och pakerade bilen, gick en sväng på stan och kl 18 var det dags för intervju :) Träffade Susanna på Nian, hon var jättetrevlig! Satt och pratade engelska i ca 30 minuter kanske? Hehe! Hon visade även massa bilder från när hon vart där och berättade lite vad hon hade gjort :)
Drog därifrån och vidare hem till Linda, vi åkte till Maxi och köpte lite candy, sen hem till Linda igen och sedan vidare till Carro, hemma hos henne kollade vi på Mammas pojkar igen och snackade lite skiiit. Höhö ;)
Hoppas vi kan ha en Halloweenfest! Skulle vara asroligt ju! :D
Näe, ska dra iväg och jobba vid 16.00.. weeiii! Hehe, men finns inte så mycket annat och göra såna här tråkiga dagar, så det är nice! HA! Påtal om jobb, så hittade jag jordens roligaste facebookgrupp! "Du jobbar på ICA va?" heter den, och det är bara ICAanställda som är med där, och alla snackar skit om kunder! Riktigt roligt att läsa allas historier! Och påtal om ICA, här är nya reklamen;


14 oktober (!!?!) -09

Igår var jag ledig från jobbet så jag åkte med Linda ner på stan och kollade lite i affärer. Hittade väl endel saker jag skulle kunna köpt men gjorde aldrig det för jag känner att jag inte har råd just nu. Men det var roligt iallafall, åt på donken och snackade lite skit också ;) Efter det så åkte Linda hem och jag åkte till Köpis för att jag hade inget bättre för mig.. Haha! Var bara in på Siba och Media Markt för att kolla på en ny ipod, blev jättesugen att köpa en och var nästan på väg att gå därifrån med en blå.. men så kom jag att tänka på pengarna! Satan.. kan jag inte bara få vinna fruktansvärt mycket pengar?! Skulle sitta fint :) Så jag väntar med ipoden (min gamla har försvunnit) och får köpa den på nästa lön eller nått.
De senaste två dagarna har folk på Facebook tjatat om att det snöar? Jag har inte sett en enda snöflinga!! Vad får folk allt ifrån? :p
Den här veckan hoppas jag på ett samtal från Cultural Care också, skulle va skönt att veta hur allt går..Så hoppas på det!
Jobbar 16-21.15 idag, ledig imorron, sen jobba hela helgen. weeiii^^
Annars äre väl inte så mycket annat jag hade att komma med just nu.

om ni hade missat de, så saknar jag usa otroligt mycket!!!!!!! ;)
 
Hihi, elajn på Venice :D

Marie, Cannon och jag på Huntington becahhhhhhh !
-Ta mig tillbaka ;o
Nej, nu måste jag nog dra mig och fixa lite här hemma. Äta ska jag göra också.. ♥

PARTY IN THE USA !


Never an honest word...



Darin uppträdde på fredagsfinalen av Idol i förrgår, han gjorde uppträdde med en egen version av Viva la vida. Jag tycker om den iallafall. :)
Igår var det ju hockey! Grymt roligt att se igen, och vilken match det blev! Brynäs ledde med 3-0 efter första perioden och var skitbra! Riktigt kul att se! Trots att det bara var 5000 på läktarna så var det bra tryck :) Det böev 4-0 tillslut. Efter det åkte vi hem till Susanna, bytte om och fixade så gick vi till Jocke där Sara, Thomas och Martin var. Förfestade lite där innan vi drog ner till Goya. Det var askul att festa här hemma igen, hade inte gjort det på jättelänge så det var roligt! :D Efter Goya fick någon en idé om att dra till Max, så vi gick dit och åt lite innan vi drog hem till Susa. Jag sov där :) Så idag har det blivit en väldigt lugn dag.
/xo


Mammas pojkar

Haha, när jag sökte på Google för en bild att ha till det här inlägget så sökte jag på samma som rubriken, typ tredje bilden blev den här;

Darin är tydligen också mammas pojke ;) hihi
Men det var egentligen den här jag letade efter,

En av killarna och hans mamma som är med och ställer upp i programmet. Det var ett ganska konstigt program, jag fattar inte riktigt grejen, ska alla tre killarna träffa alla tjejerna? Typ 30 stycken och alla bor i samma hus? Känns som det kommer bli KAOS! Jag är glad att jag inte var med där :p Många av tjejerna var helt crazy också, då menar jag på det negativa sättet. Men hur som helst så ska det bli roligt att se hur det går :)
Igår kväll åkte jag hem till Carro i Andersberg med Linda också. Drog till Maxi och köpte food, så gjorde vi tacos! :) Efter maten så kollade vi på Mammas pojkar och MTV. Drog hem vid 23.
-Blev väckt 06.30 imorse av telefonen, fick reda på att farfar hade fått åka ambulans till sjukhuset :/ så pappa åkte dit då och jag skjutsade Anna till skolan vid 08.00, sedan åkte jag hem sov nån timme till innan jag var tvungen att gå upp. Farfar blev bättre så det var sköönt!
Jag åkte till Läkerol och åt mat med pappa, Anna och Tommy. Sedan drog jag iväg till jobbet. Medans vi åt så hade Brynäs träning. Är så taggad till imorron! Ska bli galet roligt att gå och kolla hockey igen! Sen att det är Hockeyfesten gör det ännu roligare! Jag har fått 4 biljetter av pappa, så jag, Susa, Linda och Carro ska gå. =) Det är fullsmockat redan så det kommer bli mycket tryck! :D Var egentligen tänkt att jag skulle dra ut idag, men det blev imorron istället. Efter hockeyn drar vi hem till Jocke på söder, sen vidare :)
Just nu sitter jag och kollar Idol, så det blir en lugn kväll. :)


More pictures to the people! Haha

Hellou, här kommer några fler bilder från Alanya. Blir säkert mer till veckan. Imorron ska jag jobba, men innan det så ska jag vara med Lindson och Carro (playern nr one;) ) idag. Vi ska käka tacos och ha allmänt trevligt :) Lugn kväll!

GOTTA HAVE THE RIGHT TOWEL!!
Haha, man måste ju visa var man kommer ifrån ;)


Carro, Bobby och jag på Capella. :)

FISHBOWL!! :D Vi hade popcorn krig också, därför ser det ut som det gör ;)

Jag och Lindson visade våra skills under vatten, inte alla som kan stå på en hand ;) Haha!

Lillvovven som satt i buren vid restaurangen :( Sötaste! Vi tog ut honom och gosade lite :)

NEW PICS

Här kommer lite bilder från Alanya! Har ju lagt upp på facebook redan, men jag antar att mamma och pappa vill se lite bilder därifrån också.. Så här kommer några. ;)













Har bara tagit det lugnt idag hemma, var till Maxi och Köpis en sväng. Postade some important papers ;) hihi..
Naah, funderar på att sova snart kanske, får se :)





Jag är leeeedig imorgon!! :D



Linda har börjat skicka sina bilder från Alanya nu, så snart kommer det fleer. ;)

Ska sova nu, laaaaaaaaaaater people!


As long as I got eyes I'll have a sight for you

Nu är jag riktigt sugen på den här aupairgrejen! Vill jättegärna komma iväg! :) Vart inne på massa bloggar och läst vad folk gör osv och det verkar bra! Sen ringde Philip från Culturalcare i Stockholm igår och sa att han skulle till Kalifornien om 2 veckor.. avis!!
Sen är ju Daniel Lazic och Hannah där nu också, ännu mer avis!! De har vart på Universal Studios och ska se Hollywoodskylten nu osv.. massa annat! Jag vill också ;o Hihi, snart är det ett år sedan jag åkte till Los Angeles all by my self. Kan inte fatta att jag åkte helt själv!! Galet ju! :D Meen, samtidigt så känner jag att jag kunde inte ha spenderat pengarna på något bättre. :)
20 oktober -08 åkte jag själv till USA
25 oktober -08 var jag på Playboy Mansion första gången! Mahah!

Igår var det sista(?) avsnittet av Svenska Hollywoodfruar på trean, det är fortfarande lika roligt och jag hoppas på att det kommer fler program! Det är så roligt att se massa därifrån där jag har varit, kul att se ställen man känner igen sig från =)


Beverly Hills


Jag på Rodeo Drive :)


MALIBU :D

Nej, nu ska jag sluta drömma mig tillbaka och börja göra mig iordning för jobbet. 14-21 idag, vilket innebär att jag missar hockeyn idag ;/ Brynäs möter HV71 hemma. Blir väl stryk igen. -.- doh..
På lördag ska jag gå!! Brynäs-Luleå i Läkerolen :) yey!

Haha Carro filmade lite under en av 'poolgames' som var på hotellet ;)



Som ni ser så är ingen av oss med :P
Original Video - More videos at TinyPic

3/10 -09

Idag blev det vardag igen kan man säga, fast det är lördag. Jobbade iallafall idag, hela dagen i cafét. Dagen gick ganska fort, vilket var väldigt skönt eftersom det inte var skitmycket folk där.

Igår när jag hade tråkigt så kollade jag på de första avsnitten av 6e säsongen av The Hills och The City! Kan bara säga; Kirsten Cavallari.. OMG! Vilken jävel.. Haha! Underhållande dock ;) Och Whitney var lika söt som vanligt i The City. :)
Ikväll blir det lugnt för min del, endel som ska ut idag men naaah.. Not me. Tycker så synd om Linda som ligger hemma och har halsfluss(?) (svininfluensan höhö) nej då. Men jättesjuk iallafall, tråkigt :/ Och Carro är också sjuk/förkyld.. buuuuu!
Imorron är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, det visar sig :) Just det! Har fått Carros bilder från Alanya, så här kommer några av dom :D

 




Äsch det får räcka sålänge ;) Ska dra och kolla tv nu.
-btw så spelade Brynäs mot Djurgårn idag, 4-4 blev det. När kommer trepoängarn?! Nästa lördag ska äntligen jag få gå! Hockeyfesten är det då :)

ALANYA 23/9 - 1/10 -09

Jag vet att det har blivit ganska mycket om Alanya här i bloggen på sista tiden och det kommer även detta inlägg göra. :p Måste ju berätta vad vi vart med om! Kan ju börja med att det här nog varit den sjukaste veckan någonsin! Både positivit och negativt, mest positivt ;)
Flygresan dit gick bra, kom fram till Antalya vid 11 på onsdag morgon, sen så väntade den otroligt roliga bussresan mot Alanya. I 2 timmar satt vi med familjer och skrikande ungar på bussen.. Kom fram tillslut iallafall.:) Väl framme på hotellet så drog vi upp på rummet, på med bikinin och ut för att sola och bada :D Tog det lugnt den dagen vid poolen, på kvällen drog vi till Capella, de blev lite förvånade över att se mig igen :p Blev en del drinkar där, även fast vi sa att vi skulle ta det lugnt, drog hem efter det och sov, alla vi var supertrötta.
Dagarna efter det såg ganska likadana ut, vi vaknade, åt frukost, la oss vid poolen någon timme, sen ner till stranden och slappade. Kvällarna blev det party, har för mig att vi var på Capella dag 2 också, Robin, Bobby och Äcklet följde med oss till Havana, det är bra för då är man med dom, och om någon annan turk försöker komma imellan så ger dom de bara en arg blick så går de sen. xD Haha! Blev en tidig kväll då iallafall. :)
På lördagen var vi vid poolen hela dagen tror jag, käkade lunch där och slappade. Linda och Carro såg en kille på hotellet som de tyckte var lik Kyle xy, så de kallade honom det, sen hade vi även andra som fick fina smeknamn, tex Ugly haircolour, Jesus (han såg ut som honom), Smalis (kille som typ hade anorexia), Bobby lookalike, Lillkillen osv... Haha!
På kvällen var vi och käkade på Anus, sen drog vi ner till hamnen där vi träffade på 3 turkar som påstog sig vara fotbollsspelare, sure de kanske de var, men de var dryga. De köpte rosor åt oss allihopa och ville ha med oss till Robin Hood för att festa. Skakade av oss dom, drog vidare till Havana där de var ganska mycket folk. :) Träffade Lillkillen som jobbade på hotellet, han kom dit med andra från hotellet dit för att festa. Kyle xy var med, det visade sig att han hette Remi och var inte så lik Kyle xy, utan Alexander Rybak! Haha :D Han var dessutom från Norge. :p Typ exakt samtidigt så träffade vi 2 svenska killar från Valbo och Forsbacka! HA! Vilka är oddsen på det liksom?! :D Den ena av dom drog hem efter en stund, så Linda hängde med den andra som blev kvar och jag och Carro var med norrmannen :p När de skulle stänga så tappade jag bort Linda och Carro, de bara försvann! Ingen telefon hade jag med heller... Så jag var tvungen att åka därifrån själv med Remi i bussen som han hade kommit dit med från hotellet. Kom fram till hotellet, då hade Carro åkt taxi ensam hem dit och Linda var påväg hem med Gustav som följde med henne. :) Hann med ett poolbad där någonstans också :p Kvällen efter skulle Remi och hans kompis åka hem till Norge igen.. Blev en slapp dag vid poolen då:) Dagarna efter det så umgicks vi med Viktor och Gustav, det var faktiskt skönt att ha killarna med. Det hjälpte mot turkarna lite :p
Hmm... vet inte om det är så mycket mer att berätta..eller jo, jag ska berätta massor, bara det att det inte går att skriva här ;) Höhö..
Får återkomma med bilder sen när Linda och Carro skickat dom :) Kom ju hem 05.30 imorse, körde från Arlanda med. Men jag fick sova ganska mycket på flyget, så det gick ganska bra =) Ska kika hockeyn på tv nu, Modo-Brynäs. Det har gått ganska skitdåligt för dom nu, så hoppas det ändras snart =)
Den här låten har jag lyssnat på typ halva veckan..;


Skriver mer sen när jag har ork:)
-Wish I could keep you much longeeeeeeeer.........


RSS 2.0