no, im not normal....

ready for hooters and party ;)




HÖRS!

29 juli 2010

Idag har jag varit på dåligt humör, jag har haft hemlängtan. Det kommer lite då och då faktiskt, jag skulle lätt ha kunnat sätta mig på en flyg hem idag bara för att komma just hem för ett tag.
Får nog fortsätta att räkna med några såna dagar. Jag klarar mig.

Mitt yngsta värdbarn har dock inte varit så glad idag. Han var på dåligt humör hela dagen och ville inte göra något av de förslag som jag kom med, så vi har typ bara hängt här hemma idag. Bråkiga barn tycker inte jag om! :p
När den äldsta har vaknat upp runt sen lunchtid så åkte vi till Music & Arts-affären där han provade lite gitarrer, han ska eventuellt få en ny då det saknas något från en av hans andra. 4 gitarrer räcker ju inte. Haha!

Jag har varit ganska negativ idag.. så nu när vi har ätit middag som blev medköpt kycklingsallad från Tony's så sitter jag har på mitt rum, instängd och har lugn och ro.
Har försökt att ringa Lindson en stund nu, men hon vill inte svara... jag som har viktiga saker att säga!


White water rafting - pics

Kommer ni ihåg att jag var på white water rafting i West Virginia med flera andra aupairer i juni?
Helt efter som jag är så kommer bilderna nu, har bara glömt bort att jag hade dem. ;)

Det är jag med orange hjälm och rosa kepa under x)










Ska jag vara ärlig så var jag ganska skraj i början, men sen blev det mest kul bara! :D

Svar till Malin Johanna; Vad roligt att du läst från början. :) Vad kul att du äntligen kan åka! Intervjun hade jag med en tjej som också hade vart aupair tidigare och hon var otroligt trevlig. Vi började prata lite på svenska innan hon tog fram sina papper och hon började fråga saker på engelska och jag skulle ju då såklart svara på engelska :p Det var helt random frågor som var allt ifrån typ "Vad är dina intressen?" "Vad kommer du att leka med dina värdbarn när du kommer dit?" "Vad tycker du om för barnfilmer?" osv. alltså helt vanliga frågor. :) Men jag var ganska nervös då hon satt och gjorde kommentarer i sina papper hela tiden. Men allt gick bra tillslut! :) Let me know i vilken stad du hamnar i! :)

Lewes beach

Till att börja med så är jag sjuk. Inte roligt alls.

Åkte ner till Lewes beach igår med Jonas och Johanna, vi hade det jättebra där nere, dock var det väldigt varmt så det gick inte att ligga och sola så länge innan man var tvungen att gå ner i vattnet som var iskallt! Det blev ju bättre efter att man varit i ett tag, men ändå, det var inte skitskönt dierkt.
Vi kom till stranden mellan 10-10.30 ungefär och stannade till typ 16, vilket är ganska länge iallafall för mig ;)

Kände redan på stranden att allt inte var som det skulle riktigt. Hade inga krafter att göra något alls kändes det som. Efter stranden så åkte vi en runda till Dewey och sedan till ett outlet för att titta i lite affärer. När jag var inne i affärerna så frös jag jättemycket och började fundera på om jag hade någon slags solfrossa.. Och jag mådde inte alls bra heller, så jag gick för att leta efter någonstans att köpa vatten.
Sen åkte vi till Applebee's för att äta, eller Jonas och Johanna åt eftersom jag inte var pigg..

Kom sen hem mellan 19-20 tiden någongång och jag kände mig bara sämre. Frös så otroligt mycket att jag var tvungen att ta ett varmt bad på engång, sa inte ens hej till de som var hemma innan :p Typiskt bara att vi har ett litet badkar i killarnas badrum. Haha! Sedan tog jag ett par alvedon och gick ner för att hämta mer vatten och prata med de andra. Tänkte gå och lägga mig efter det, men de fick jag inte för min värdmamma för att hon tyckte jag såg så dålig ut att hon ville ha koll på mig ett tag, så det blev att ligga på soffan för att dricka vatten, somnade en kort stund efter det. Vaknade runt 22 igen och gick och la mig i min säng.

Så idag har det inte blivit mycket gjort. Jag fick sova ut iallafall vilket var riktigt skönt. :) Jag, Noah och Matt bakade chocolate chip cookies och vi var ute och lekte lite. Jag tog alvedon innan så det blev lite bättre.

Ska nog ta ett par till nu innan vi ska se Bachelorette kl 20.00 :)


FATBOY CHALLENGE!

Washington, DC

Upp ur sängen himla tidigt blev det igår, Jonas kom och hämtade mig strax innan 8.00 för att ta mig till Wilmington och Greyhounds busstation. Bussresan gick bra, var som vanligt jag som var den enda blonda där. Haha! Bussen kom iväg lite sent vilket såklart innebär att jag kom senare till DC, men det gjorde inget eftersom Alex, Tor och Tom skulle betala sin hyrbil men inte hade pengar på kortet ;) Så när jag träffade dem på Union Station så var vi tvungna att försöka hitta en dator så Tor kunde föra över pengar till sitt konto för att betala bilen. Först gick vi till ett museum och frågade men det fanns ingen dator där enligt vakten, så vidare till ett hotell  en bit bort, och där fick han låna en dator. Tur det för jag hade nog dött av värmeslag om jag hade behövt gå så mycket till i värmen. Ska lägga till att det var för jäkla varmt både igår och idag! Helt sjukt och helt fel dag att vara ute att gå på.
Hur som helst, vi hämtade bilen som var vit, märket kollade jag inte men de sa att den var från Korea har jag för mig iallafall. Vi åkte först och parkerade vid Capitolium för att sen försöka hitta nånstans att äta, vilket inte är helt lätt runt det området fick jag ju lära mig sist jag var där ;) Men vi hittade ett ställe efter en stund så det var nice.
Allihopa beställde hamburgare, Alex och Tom skulle dock vara lite värre och beställde en varsin Fatboy challenge. Det är precis vad det låter som. -Alldeles för mycket mat som måste vara omöjligt att äta upp! Själva grejen var att man skulle äta upp allt på tallriken inom en timme, så fick man en t-shirt, men det blev inte t-shirt för någon av dem.



Efter alla blev mätta så gick vi tillbaka i värmen mot bilen. Alex var kartläsare och guidade oss till Target där de skulle köpa alla nödvändiga saker inför deras lilla camping trip ;) Blev också ett stopp på Best Buy där de köpte en gps, vilket kan vara bra att ha.
Sedan skulle de se House of Sweden, alltså svenska ambassaden i DC, och den var inte helt lätt att hitta på. Vi snurrade runt ett bra tag innan vi gav upp och begav oss till hotellet där killarna bodde. Först blev det datorhäng, sedan poolen som de hade vid hotellet en stund innan vi gick upp igen för att börja göra oss iordning inför kvällen.
Innan vi åkte från hotellet hann vi med massor! Det blev stryka, använda strykbordet som vanligt bord, dansa, flumma runt och prata gamla vänner. ;) Haha! Säkert massa mer också, men det har jag inget minne av just nu.






Vi tog en taxi till Georgetown där vi gick in på en bar där vi träffade både trevliga och konstiga människor.



Har inte en aning om vem detta är, han var arkitekt iallafall!



Jag har ingenaning om vad vi gjorde efter stället stängde, gick nog mest runt och pratade med folk innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet, där ju jag som inte bodde där skulle smyga in bakvägen för att ingen skulle veta. Yea, right. Dörren var låst så jag gick in vid stora ingången. Tom som åkte hem före hade ju nyckeln, men han hade gått och lagt sig, varav Alex bankar på dörren så vakten kommer och jag springer iväg fort som fan! Hahaha!
Jag sprang upp två våningar tror jag det var och stannade där ett bra tag innan jag tog hissen ner till deras våning igen, var rädd att jag skulle träffa på vakten :p Vet inte när vi kom i säng, men sent var det iallafall. Vaknade dagen efter och klockan var 11.45, man checkar ut kl 12. Så vi gick upp och packade allt och slängde in det i bilen och drog därifrån. Rummet lämnade vi snyggt och städat ;)



Vi hittade ett ställe att äta på, jag var otroligt hungrig men det var väldigt svårt att få i sig något när man mådde som man gjorde så det blev inte mycket uppätet. Sedan blev klockan mycket och vi åkte vägen tillbaka mot min buss som tog nästan 3h den här gången! Stannade på vägen för att äntligen se House of Sweden innan elajn tog bussen till Delaware igen. :)

On July 21st Phil had his 16th birthday, sooo Happy bday! :D Haha







Dreams & springnota

Inatt hade jag nog den konstigaste drömmen på länge!

Jag drömde att jag var hemma på Krikonvägen på Sätra igen, där vi bodde innan vi flyttade ut i skogen. Och jag gick in i huset, jag vet inte om de var till salu eller något. Inte riktigt säker på varför jag var där faktiskt, men jag grät.
Inte riktigt säker på varför jag gjorde det heller, men jag grät jättemycket bara för att vara inne i huset och jag minns att jag gick runt och tittade överallt, i alla rum för att se vad de som flyttade in där efter oss hade ändrat.

Det är typ det jag minns från drömmen. Har ingenaning om varför jag drömmer om det nu? Visst, jag saknar det väldigt mycket, men ändå, det är inte dierkt något jag går runt och tänker på varje dag här borta i USA.. :p Knepigt.

Anyways... idag har jag varit i poolen och slappat bara, Bonnie kom hem från Spanien för en stund sen. Hon var väldigt glad över att vara hemma igen. :)
Nu håller jag på att packar inför imorgon då jag åker till Washington DC tidigt imorgonbitti. Jonas är så snäll och kommer och hämtar mig för att ta mig till busstationen i Wilmington. :D

Glömde helt bort att berätta om min springnota jag gjorde igår! Haha! Jag och Giulia var på Christiana Mall precis innan vi åkte till Starbucks för att träffa de andra aupairerna, vi fick för oss att köpa en varsin smoothie så vi beställde en var. Giulia stod före mig, fast vi gjorde våra beställningar samtidigt, killen som stod i kassan tog bara  betalt för en smoothie, vilket var Giulias eftersom hon stod först. Så när hon hade betalat för sin så gick han därifrån för att hjälpa andra. Så när den andra killen kommer med våra smootihes så antar väl han att båda har betalat. Så jag bara tog den och gick! Haha! xD Lite roligt. :)

Nu äre iallafall dags att dusha och sova eftersom jag ska upp tidigt imorron! :)

21 juli 2010

Veckan har varit otroligt lugn och jag har inte gjort så mycket alls. Igår var jag med Matt till tandläkarn och sen åkte vi hem, han gick och la sig igen och sov några timmar medans jag tittade på tv.

Ikväll ska jag åka till Starbucks för att träffa de andra aupairerna och förhoppningsvis ska jag och Giulia se Eclipse ikväll innan Starbucks också. Vill verkligen se den igen! :)
Imorgon kommer Bonnie hem från Spanien, så det blir roligt att ha henne hemma igen.
Och på fredag morgon åker jag till Washington DC för att träffa Alex, Tom och Tor som är på genomresa i USA :D Kommer bli jättekuL!

:)

Poolday #2

Hello.

Jag har precis kommit hem från poolen, igen :) Kände att jag var tvungen att åka dit för att simma och sola lite nu mitt på dagen.



De var camps där samtidigt, vilket betyder väldigt många barn där.. och det kom bara fler och fler så jag var bara där 1,5 timme.
Nu sitter jag och tittar på Jerry Springer medans jag samtidigt funderar på allt jag skulle behöva göra, som tex. plocka undan i köket, tvätta kläder och städa på mitt rum. Så det är nog dags att sätta igång. :)

Poolday

Efter att ha sovit lite halvkonstigt inatt så vaknade jag runt 9.30. Det var så himla varmt i mitt rum inatt så det gick knappt att sova. Smsade Giulia och bestämde att vi skulle träffas utanför Friendleys vid 12 ungefär, så jag hann få i mig en halv bagel innan vi åt lunch. Blev dock bara en sallad för mig. :)
När vi var färdiga så åkte vi till YMCA och deras utomhus pool! Så vi solade, badade och pratade bland annat om våra killproblem.. Haha! It's not always esay ;) Blev även en heldel prat om New Moon och Eclipse, vi var nära på att åka och se den idag igen om den hade gått lite tidigare.
Så efter några timmar vid poolen så hamnade vi framför Youtube och tittade på roliga klipp. Blev mest om Justin Bieber och Eclipse där med. Haha! :)

Strax efter att Giulia åkt hem till Greenville igen så kom Mark hem med mat från Burger King, och nu har jag precis tittat färdigt på Shrek the third. :)
Pratar med Lindson på Skype nu och ska snart lägga mig och läsa Breaking Dawn.

Fridaynight

Igår kväll så åkte jag till Concord Mall för att möta upp Jonas, Johanna, Giulia och Isabell. Johanna var vi tvugna att åka och hämta för att hon hade låst sina nycklar inne i huset. :p Med alla i Volvon så åkte vi tillbaka mot Concord Mall och i bilen bestämde vi att vi skulle äta på TGI Fridays. Vi satt där ett par timmar och hade trevligt, fick för oss att gå på bio också. Klockan 22 åkte vi ifrån Fridays och släppte av Giulia och Isabell vid bilarna så åkte jag, Johanna och Jonas till bion. Från början skulle vi se en film som jag inte kommer ihåg namnet på just nu, men det var en komedi iallafall, men den hann bli utsåld innan vi kom fram till luckan.. Så då fick vi snabbt bestämma oss för en ny film, och det fanns inte så många andra att se än Eclipse och Inception.. Jag blev utröstad på Eclipse så det blev Inception ;) Haha!
Det var väldigt högt ljud där inne och väldigt mycket pangpang. :p Filmen var ganska lång också...01.30 var den slut och jag tog Volvon tillbaka hem. :) Blev sängen direkt.





Vaknade upp klockan 12 idag. Men det var riktigt skönt med sovmorgon!
Jonas ringde och frågade om jag ville följa med till Christiana Mall. Såklart jag ville! ;D Han och Johanna kom och hämtade mig vid 13.30 och så kom jag hem med lite nya grejer igen. :p Allt från H&M den här gången. Nödvändiga saker ;)
Ikväll är jag inte säker på vad jag ska göra än... antingen blir jag bara hemma här eller så ska jag ut och träffa andra.. Får se. :)

The Hills, season finale

-Alla som inte sett sista avsnittet av The Hills än och inte vill veta det, borde inte läsa det här.
Just a warning. ;)




Jag kan verkligen inte föstå att allt var fejk! Eller det verkar så iallafall, just nu vet jag inte om de fejkar att de fejkat allt eller om det verkligen är så. Jag skulle vela sätt min min i sista scenen där de tar bort Hollywood-bakgrunden bakom Brody då han har vinkat av Kristin för "hon ska åka till Europa." Haha, komiskt egentligen. Jag blev helt paff! :D
Nu vet man ju inte hur mycket som är sant och så vidare. Kristen hade sagt att hon skulle aldrig ha med sina vänner i en realityshow... Hm.?
Sen har jag hört någonstans att Heidi och Spencer ska skilja sig också, på tiden va? ;) Och att hon ångrar alla sina operationer hon gjorde för några månader sedan, vilket jag kan förstå. Men samtidigt går det inte att gå ogjort. ;)

4 months

4 månader sedan jag lämnade Sverige. Hur sjukt är inte det? Tiden går så jäkla fort här borta!
Gääälet!



Jag saknar er jättemycket mina vovvisar ♥
-Imorgon kommer Noah's pappa och hämtar honom, så jag lär packa ner kläder osv till honom. Får se vad mer vi hittar på. Det är sista dagen på Matt's camp imorogn också.

Lovekiller

Första dagen med Bonnie i Tyskland gick bra.
Matt var ganska svår att få upp ur sängen imorse då han klagade på magsmärtor som han har väldigt ofta på grund av sin laktosintolerans.. Men ibland vet jag inte om han bara fejkar för att han inte vill gå upp eller om han verkligen har ont. It's hard to tell. Men jag fick upp honom iallafall och skjutsade iväg honom till Sanford där han har camp den här veckan. Jag och Noah åkte tillbaka hem för att göra lite av hans läxa som han har över sommarlovet så han inte ska glömma bort allt han har lärt sig.
Medans han gjorde det så städade jag upp lite i köket, tvättade även killarnas kläder. Sedan åkte vi och tankade bilen, och åkte till Petco för att köpa mat till djuren vi har här hemma ;)
Efter det åkte vi till Burger King för en snabb lunch. När vi var där började det ööööööööööööösregna! Det gick knappt att se något när man körde bil. Och köra var jag ju tvungen att göra för att hämta Matt på skolan.
Ösregnade på vägen hem också, men vi klarade oss! :)

Sedan har dagen vart ganska lugn, jag och Noah har lekt både ute och inne. Hans pappa kom precis tillbaka med honom från att ha varit ute och ätit middag med honom som de gör varje onsdag.



This blood is on your hands
Now no one can save my heart
And the scar you left can't be repaired
The knife is in your hands
Is that a smile on your face?
It's so clear to me

Yesterday and presents

Här kommer gårdagens bilder från när jag och Noah var i nature center. :)


Noah in action ;)

Här är den lilla ormen vi såg....


Och här kommer lite bilder på presenterna jag fick på min födelsedag. :)

Klänningen och det ovan fick jag av min värdmamma. Fick även Ed Hardy t-shirten. :D
Armbandet fick jag av Martina och Jonas, och presentkortet fick jag av Elise. :D

Sen har jag lite andra kläder jag köpt tidigare som jag har glömt att visa. ;)
De två bilderna nedanför är från Forever 21 och H&M.

Plaggen nedanför här är från Lauren Conrad. :)

Min ballong :D

Nu ska vi tydligen ut och gunga...
Borde städa på mitt rum också, igen. :p

try sleeping with a broken heart

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har precis tittat färdigt på the bachelorette.. den söta killen åkte ut. :/

Dagen var som alla andra, Matt har camp den här veckan så jag och Noah skjutsade dit honom imorse och hämtade han igen kl 13.00. Där imellan så hann jag och N med att åka till nature center så han fick leka av sig lite i vattnet. Han fångade lite småfisk och så såg vi en water snake (vattenorm antar jag? xD Hahah!) som låg på en sten mitt i vattnet. Den var minst en meter lång! Scary...

Imorgon åker min värdmamma till Europa inom jobbet. Hon ska till Tyskland och Spanien och hon kommer hem igen den 22 juli. Det innebär att det blir en del jobb för mig, men jag hoppas att allt ska gå bra.
Måste säga att det känns konstigt att hon ska åka iväg och vara så nära Sverige och Gävle, jag är avundsjuk och vill också åka och hälsa på alla i några dagar. Så himla många som jag saknar.
N's pappa kommer och hämtar honom på fredag och så ska han vara med honom i Baltimore tills Bonnie kommer hem igen, så det blir lite mindre jobb medans hon är borta.

Killarna är så jäkla olika när det gäller mat och hur de ser ut. M är otroligt smal och äter nästan inget "normalt" det enda kött han får i sig är typ kyckling eller hamburgar-kött. Annars äter han bara inprincip mackor med peanutbutter och jelly. N kan äta hur mycket som helst, dock äter han inte heller "vanlig mat" utan har sina speciella saker han med och vill alltid ha snacks. Men N har ett maximum på hur mycket han får äta på en dag och M har ett minimum, så det är svårt att se till att båda ska få i sig det. Det låter säkert fjantigt, men det blir faktiskt svårt ibland.

Nu ska jag nog fortsätta titta på Pirates of the Caribbean filmen jag startade igår.
Lägger nog in bilderna från idag imorgon. :)

God morgon Sverige och god natt USA. ♥

Happy birthday to me!

Då var födelsedagen över för elajn, och det var grym!
På lördagmorron vaknade jag vid 9, gick ner för att se om någon var vaken, och det var bara Noah som var nere i vardagsrummet och skrek "Happy birthday Elin!" direkt när jag öppnade dörren till mitt rum. Han ville göra frukost till mig. Så han toaste våfflor och så fick jag jordgubbar och vatten till det. ;) Perfekt.
När klockan närmade sig 10 så gick jag in på rummet för att skypa med min familj som också sjöng för mig. :) Haha, de hade ätit tårta och grejer även fast jag inte var där.
Efter det gick jag ner igen och fick presenter av min värdfamilj. Fick en superfin klänning av min värdmamma och så fick jag en lite tiara som det stod 21 på ;) Fick även en Ed Hardy t-shirt också! yeey!
Så himla gulligt! Sen hade hon köpt en jättefin tårta som det stod "Happy birthday Elin" på, och så var det blommor på den.

Elise ringde mig vid 11 och frågade om jag ville hänga på och shoppa lite i Christiana, so why not?? ;) Kom dit vid 12 och så blev det lite shopping och så åt vi en cheeseburgare från Donken, var bara tvungen att ha något i magen. Sen åkte vi tillbaka hit och fixade lite snabbt innan Anna kom och hämtade oss och åkte till Borders Café där de har typ mexikansk mat och massa margaritas. Dock blev det bara en margarita för mig och massa vatten för den jag fick var alldeles för stark och smakade nästan bara sprit ;) Jag åt en sallad och blev proppmätt!

Anna och Richard släppte av mig och Elise här hemma och så drack vi lite till, vi gjorde ett stopp på en liquor store också. Han som jobbade där tog inte mitt körkort, som tur var så hade jag mitt pass med mig också. ;)
Efter en stund kom Jonas, Martina och Kehinde också. Av Elise fick jag ett presentkort på 20 dollar och av Jonas och Martina fick jag ett jättefint armband från Guess och en vinflaska. Maha =)
Vid 23.00 satte vi oss i bilen och åkte i BMW'n in till Main St. och the Deer Park. Dock var det inte mycket folk där, men vi blev kvar där en timme innan vi åkte till West Chester i PA för att festa på Barnaby's där det var betydligt mycket mer folk! :D
Hade otroligt roligt! Tror vi kom hem runt 3 någongång.











Imorse vaknade jag och Elise vid 12, vi var båda hungriga så vi åkte till Red Robin och skoaffären DMW.
Sedan åkte vi hem hit och chillade lite innan jag skjutsade Elise till bussen. :)

the big two-one


Som de säger här i USA.
Helt ärligt så känns det som att jag är 17 fortfarande, vet inte riktigt hur men det bara gör det.
Dock är klockan bara 19.00 här än, så det är inte riktigt min födelsedag än, även om det är det i Sverige.

Dagen gick fort, min värdmamma var ledig idag och köpte presenter till mig, antar jag eftersom jag inte fick hjälpa till att bära in något från bilen och inte fick vara i köket under ett tag. :p aaw.
Nu har vi precis ätit pizza från Dominos, de har jättegoda pizzor! Jag körde min värdmammas bil när vi åkte och hämtade dem och hon satt bredvid med ett vinglas i handen. Haha! Älskar min värdmamma, så himla klockren!

Så planerna för imorgon?
Jag ska skypa med min familj, vilket inkluderar farmor, farfar och Siv som också är där då. :) Senare på dagen ska jag träffa Elise och Anna, vi ska förmodligen till ett ställe som heter EAT där de har supergoda margaritas har jag hört ;) Senare imorgonkväll kommer Jonas och Martina och joinar oss så ska vi förmodligen gå ut till Main St. i Newark.
Fick förresten ett brev idag! Från min farmor, farfar och Siv. Tackar tackar!
Noah och jag, jag är liiiite brunare än honom ;) Haha


Happy birthday to me! :)

4th of July och massa mer..

I fredags åkte jag och Bonnie ner till Baltimore där Matt hade varit på camp hela veckan och hade typ redovisning där som vi tittade på. Efter det åkte Matt med hans pappa hem och Noah åkte hem med sin pappa, så jag och Bonnie hade inget annat val än att åka till Towson Center för att shoppa i några timmar. ;) Jag älskar det stället!
Så när vi var klara där så satte vi oss i bilen igen och åkte ut till mitt i ingenstans (ca 45 min från Baltimore) där hennes syster Margie bor med hennes son Alex. På vägen visade hon mig ett av husen där hon hade vuxit upp i och vi stannade på Panera Bread för att köpa middag.
Väl hemma hos Margie så åt vi vår mat och hade allmänt trevligt bara, mitt ute på den amerikanska landsbygden. Haha!


Min värdmamma Bonnie och Alex.

Vi gick och la oss någongång mellan 01 och 02 så vi var alla lite trötta dagen efter. Innan vi åkte tillbaka så tog vi en promenad en ganska bra bit från huset och tittade på hästarna från vägen. :p

Bonnie found a new friend.. ;)

Klockan 13.00 drog vi oss tillbaka och gjorde ett stopp på Subway för lunch. Vi hämtade upp Phil (Matt's kusin) i Laurel utanför Baltimore och sedan åkte vi till Target snabbt för att hämta upp Noah och sedan ett till stopp på Towson's parkering för att hämta upp Matt. Efter det åkte vi tillbaka till Delaware igen. :)

Dagen efter var det 4th of July och vi hade Mark's syskonbarn och hans mamma över för middag och så spelade vi lite spel också.


Matt spelade lite gutarr. :)

På kvällen blev det fyverkerier och tomtebloss här på gården. Min värdmamma hade köpt det ändå, även fast det är olagligt att smälla av såna om det inte är under tillsyn av polis eller brandkår i Delaware. Haha!
Phil och Matt




Nu blir det mycket bilder, men det gör nog inte er något va? ;) Haha! Det blev endel bilder från de här dagarna.
I måndags så var vi till poolen och tog det lugnt ett åar timmar.

Och igår var vi till stranden, det blev Lewes beach, där vi såg delfiner! :D


Jag fick halva stranden uppspolad i mitt hår och på handduken.. hehe :p

DELFIN!! :D

Det var faktiskt riktigt varmt ute både igår och idag, mellan 35-40 grader så det var nice med lite svalkande vatten. :)
Idag tog vi det lugnt på morgonen och så åkte vi tillbaka till Baltimore och Towson. Åt på TGI Fridays och shoppade lite på Ed Hardy innan vi skjutsade hem Phil igen och sedan tillbaka hit igen.
På lördag fyller jag 21! Kommer bli riktigt roligt att fylla "18" igen. Ser fram emot det!


"Du måste skriva i bloggen oftare."

Jaja.. Jag ska skriva ett inlägg om dagarna som gått nu ikväll, 4th of July, stranden, poolen osv. Så det kommer om ett tag!

"I'm hotter than you"

ECLIPSE
Igår var jag och Jonas på Eclipse. Det blev en chansning eftersom vi inte köpt några biljetter innan. Filmen var iallafall superbra!! :D

Totally awesome! :D
Nu är jag lite stressad för vi ska åka till Baltimore om en liten stund. Kommer hem imorgon! :)

Just haven't met you yet

Klockan är strax efter 21.00 här just nu, dagen har varit ganska händelserik faktiskt. Det var som vanligt imorse och vid 11 så åkte jag och Noah till ett nature center här, kommer dock inte ihåg vad det heter. Noah älskar insekter och grodor osv (hur man nu kan göra det?) så vi åkte dit och var där några timmar på dagen.






Alla djurvänner behöver inte vara oroliga för något dödande här, alla djur han fångade släppte han ut igen ;)


Ganska frän groda va?

-Vi har haft några män här ett par dagar som målat om vår veranda, de är amish. Jag fick en förfrågan av Lindson att ta ett smygfoto av dem. So here it is! Hahaha! Dock har inte den här killen skägg och tappade tänder som de andra hade.. men han har ju hatten och kläderna iallafall! ;)

På fredag ska vi förmodligen åka ner till Baltimore för att hämta upp Matt från hans camp han är på den här veckan. Och sedan sova över till lördagen då vi ska hämta upp Phil, Matt's kusin som ska bo med oss ett par dagar :)

RSS 2.0