2 weeks and one day

Gårdagen var inte riiiktigt lika rolig som fredagen, men nästan! :)
Tog det lugnt på dagen, sen på kvällen skulle hela familljen (för en gångs skull) åka till Läkerol och titta på Brynäs-Frölunda. Vi stannade i Valbo och hämtade upp Viktor eftersom vi hade en biljett över och jag frågade om han ville hänga på.

Haha, Frölunda hade glömt sina matchtröjor hemma i Göteborg så de fick spela i Brynäs träningströjor, väldigt roligt! Lite dåligt att vissa Frölundaspelare tejpade över Brynäsloggan på tröjan, men man kanske kan förstå det med. Honken var en av dom som inte gjorde det! Han hade fått välja mellan att ha nr 1 eller 25, han valde såklart nr 1 eftersom det var de han hade i Brynäs ;)

Ändå lite slarvigt att glömma matchtröjorna..?!
I pauserna gick jag och Viktor till sponsorbaren och drack alkohol, haha! När vi blir bjudna tackar man ju inte nej!(Tack pappa) Haha!
Efter hockeyn som förövrigt slutade 1-3 så åkte vi ner på stan, de släppte av mig hemma hos Eric och Johanna på söder, sen åkte de till Valbo och släppte av Viktor och sedan hem.
Hos Eric och Johanna hade jag väldigt roligt! Jonte, Emil, Hanna och Maja var också där så det är alltid skoj! Vi spelade Buzz och hade kul :) Erika kom också efter ett tag.
Vid 23 tyckte jag det var dags att gå ner mot HB eftersom det var löningshelg och väldigt mycket folk ute. De tog som vanligt lite tid och vi gick därifrån vid 23.30... När vi kom ner till HB så var det kö, såklart, men inte jättefarligt. Jonte, Eric och Johanna hängde med mig in där och vi hade väldigt roligt!
Sedan blev det taxi hem. :)

Idag har det varit lugnt, sovmorgon och sedan in till stan för att äta med farmor och farfar. Jag fick för mig att jag skulle gå på bio idag, blev Farsan med syster, den var väldigt rolig och sorglig.. Enligt mig iallafall, jag är lite överkänslig när det gäller sånt som hände där.. :(
När vi ändå är inne på ämnet sorg så sitter jag och lyssnar på låten som Darin var med och tävlade med i Mello förra veckan, väldigt fin men sorglig.

Just nu sitter jag och kikar på OS-finalen i hockey. Kanada-USA..spännande! Hoppas såklart på USA! Gillar inte Kanada alls.. Blev förmodligen så efter JVM för 2 år sedan. Haha! Vilket lag som helst får gärna vinna, utom Kanada;) Lite orättvist mot USA att Kanada har 2 eller 3
-Imorgon är det exakt två veckor tills jag åker till New York! Helt stört egentligen, tiden går så fort! :) Börjar bli dags att börja packa snart ;)

27 februari 2010

Igår blev det en lite speciell kväll. Först jobbade jag 13-20, sen åkte jag hem, hade tänkt ha en lugn fredagskväll hemma men så blev det inte. När jag kom hem åt jag mat, tog det allmänt lugnt framför tvn, sedan satte jag mig vid datorn och skypade med Lina, Carro och Caroline. Haha! Kul att det funkar så bra att prata allihopa!

Efter en stund kände jag att 'NEJ jag kan inte sitta hemma en fredagskväll och ha tråkigt när jag är ledig hela helgen', sagt och gjort, jag övertalade Carro om att följa med mig ut runt 21-21.30 någongång på kvällen ;) Åkte in till stan, "förfestade" och sen ner till Heartbreak! :D Var riktigt roligt, träffade på Anna Palm där också så det var kul!
Det var mycket folk ute också, måånga man kände igen. Och många stockholmare där?! Skitmånga som bodde på hotell och va där för att fira en kompis som fyllde år eller nått..och som sedan försökte få med oss på efterfest, men icke ;D

Jag och Carro åkte bil hem. Mer av den resan behöver inte sägas ;)
Idag  har jag och syster vart på stan och kikat lite, kom hem nu för ett tag sen. Senare blir det hockey, Brynäs-Frölunda! :D Blir riktigt roligt!

-Snart är det bara 2 veckor kvar..! :) Börjar bli lite nervös faktiskt..men jag hoppas det går bra!


somebody call 911!

Nja, det behövdes nog inte då brandlarmet fixar det automatiskt!

Kan ju börja med att ta det från början. Jag fick sovmorgon idag och började jobba kl 16.30, strax före kl 17 så går larmet, och efter en stund hör man en röst som säger: "Det har uppstått en brand, lämna lokalen omedelbart..", typ. Jag blev helt ställd och trodde det var ett skämt först och var tvungen att kolla hur alla andra reagerade. Alla vi som jobbade börja de skicka ut folk från butiken och det gick ganska fort. Brandkåren och polis kom, alla stackars oss som jobbade var tvungen att stå ute i kylan utan jacka.. Men det gick bra ändå, vi kunde gå in igen efter ca 15 minuter. :)
Sen var det bara att fortsätta som vanligt, blev lite skakis, tänk om det hade brunnit på riktigt!

Orsaken till det hela var att något hade gått sönder på lagret som utlöste brandlarmet.


yeye, hur som helst så gick allt bra. :) Imorgon ska jag också jobba, 13-20 skön tid! Blir lugnt imorgon kväll, sen på lördag ska jag gå på hockey med Jonte och sen ska vi joina Eric och Johanna + några fler(?) på stan. =) Blir roligt!

OS GULD!

Sverige vann OS guld i herrarnas stafett för ett tag sedan. Väldigt roligt! :)
Kul att Norge kom tvåa också, eller kul att se Northug komma tvåa ;) Haha, han såg inte allt för nöjd ut när de delade ut blombuketterna på prispallen, trots att han faktiskt gjorde en grym spurt på slutet. Sverige får sina guldmedaljer kl 04 inatt, då jag förmodligen sover.

Just nu sitter jag och tittar på hockeyn USA-Schweiz, ca 7 minuter kvar av tredje perioden och USA leder med 1-0. Väldigt bra och spännande match! Nästan så jag funderar på att hålla mig vaken till matchen mellan Kanada-Ryssland som börjar senare inatt.

Den som är vaken får se ;)

VISA

Tog mig en skön sovmorgon imorse, vilket behövdes. :)

Åt frukost och tog det lugnt, var ut och gav hästarna mat och sen hämtade jag posten. Guess what? Mitt visum hade kommit! Bara dagen efter. :)
Efter jag hämtat ut det så började jag göra mig iordning, sen åkte jag till Lina. Vi gick en sväng på stan, jag försökte hitta en ny bikini men det fanns inga fina än :p Sedan drog vi hem till Lina igen och jag åkte hem.

Nu sitter jag och väntar på mat, blir fläskfilé och pommes =) yummie!
 
Det blir en lugn kväll, klockan 21 är det hockey. USA-Schweiz, Sverige spelar mot Slovakien kl. 06.00 imorron, orkar verkligen inte gå upp då! Hoppas de visar reprisen på dagen imorgon, då hinner jag se! :)

You know my weakness,
that is why I'm sleepless

Amerikanska ambassaden

Trött och riktigt seg tog jag mig upp ur sängen imorse, klockan 05.20! Usch, alldeles för tidigt.. Gjorde mig iordning och jag och mamma satte oss i bilen mot Stockholm och ambassaden, det blev ett stopp på Statoil efter en mil.. mamma skulle tanka och jag köpte frukost, korv med bröd och en cola, haha!
Resan mot Stockholm gick bra, men när vi kom fram vid typ Sollentuna började det bli bilköer på grund utav den underbara snön som kommit de senaste dagarna. Ungefär 700.000 personer som inte kommer till skolan/jobbet för att tunnelbanan inte funkar.. Klart de tar bilen istället! Blev nervös eftersom min ambassadtid var kl 10 och det gick väldigt segt framåt.
Allt löste sig iallafall och jag kom till ambassaden 9.30, fick först gå igenom en kontroll.. typ som på flygplatser, fick lämna ifrån mig telefon och ipod :) Sedan vidare in i den stora byggnaden och till en reception där det satt en tant.. Hon kollade igenom mina papper och sen fick jag sitta och vänta.
Blev ca 30 minuters väntan och de ropade upp mitt namn så fick jag gå fram till ett 'bås' där det satt en tjej som frågade hur många barn jag skulle ta hand om, hur gamla de var, och hur mycket jag skulle få i lön typ..
Såå.. allt som allt tog det inte mer än en timme på ambassaden, var riktigt skönt eftersom folk varnat mig för att få stå ute i kylan och frysa nån timme innan man fick gå in. Jag kanske hade tur :)

När allt var klart och jag fått tillbaka min telefon och ipod så tog jag bussen in till Sergels torg där och gick runt och tittade lite. Pappa hade ju bokat tid på SGS-bussen hem till Gävle igen kl 17, jag var klar 10.30 så det kändes lite jobbigt att vänta så länge så jag ringde och de kunde boka om mig till en buss som gick kl 14. :)
Jag sov hela vägen hem i bussen, var så himla trött och är det fortfarande ioförsig.. Borde gå och lägga mig i tid idag.

I morgon ska jag träffa bästa Lina och gå på stan en sväng. :)

Early morning

Jag pratade ju med min värdmamma igår, när hon ringde sa jag "Hi Bonnie" Och hon sa "How did you know it was me? I guess that you don't get so many calls from Delawere" Haha :)
Iallafall så pratade vi på i typ 30 minuter, om allt och ingenting! Hon berättade att hon hade vart och handlat lite, så såg hon filmen Mamma Mia som vi pratade om för ett tag sen, jag sa att jag tyckte den var bra så hade hon tänkt på mig när hon såg den och köpt den :p
Hon berättade även att hon höll på att göra om mitt framtida rum helt, köper nya saker osv, så skickade hon 3 länkar på olika bäddset och frågade mig vilket jag gillade bäst. Hon är så snäll! :)

Idag har jag jobbat, hade cafét 12-19.25. Allt var som vanligt!
Imorgon ska jag åka till ambassaden, hoppas verkligen jag har gjort allt rätt nu och får med mig alla saker. Kristin från Dalarna ska va där samtidigt som mig så det är skönt att man har någon att prata lite med :) Skönt att slippa va där helt själv.
Så, i morgon ska jag gå upp 05.30, sen åka till Stockholm. :)

Life is not about the number of breaths you take.
It is about those moments that take your breath away.


22 dagar

Herregud... Bara 22 dagar kvar tills jag åker till New York!
Är nästan klar med alla visumpapper inför ambassaden på tisdag. Tur att mamma skulle ner till Stockholm och jobba på tisdag så då kan jag åka med henne! Måste dock åka buss/tåg hem för jag tror mamma ska va kvar där över natten. Hoppas det går utan problem eftersom det har kommit otroligt mycket snö nu sista dagarna, helt sjukt. Igår när jag jobbade så snöade det hela dagen, och blåste enormt mycket, men det hindrade inte kunderna från att komma. Blev mycket att göra och stressigt, men sånt är man ju ganska van vid nu förtiden.

Efter jobbet igår så var det bara att skynda mig hem i snöstormen (gick i 70-80 km/h på motorvägen) och duscha, byta om osv och sen åka in till stan och till Hanna som hade inflyttningsfest. Carro, Caroline, David och Mange var också där, så det var roligt! Vid tolv blev det Heartbreak, det var inte lätt att gå ner dit i snöstorm och typ 2 dm snö, men vi kom fram till slut iallafall :)

Eftersom jag är typ kort och ser ganska liten ut så får jag ju alltid visa legitimation, alltid. Spelar ingen roll om det är på systemet eller om man ska in någonstans där det är 18 årsgräns, men inte igår. Jag frågade till och med vakten om han ville se det, haha! Men han bara skakade på huvudet och jag gick in. De hade förmodligen dåligt med folk?
Det var roligt där, många man kände. :) Efteråt så blev det lite strul och alla kom bort från varandra, vi hämtade jackorna tillsammans sen försvann alla. Carro och Hanna hade gått till Subway och köpt mat utan att säga nått, Mange hade tappat sin bricka till jackan så han stod kvar där nere och krångla. Jag tog min jacka gick ut för att vänta på alla andra, men ingen kom! Så till slut gick jag in igen, letade efter de men jag hittade inte på dom. Så då ringde jag och fick veta att de hade gått och ätit. Som tur var så va Andreas där och jag fick stå iallafall stå inomhus och vänta tills de kom tillbaka. :) Vi gick tillbaka till Hanna, jag, Carro och Mange sov i Hannas säng och Hanna tog soffan. Haha! Det gick faktiskt bra. :)
Imorse när vi vaknade så var vi alla lite sega och trötta, efter en stund köpte vi mat, det blev kebab. Haha, det satt sååå fint! :) Och vi tittade på OS också. Sverige fick guld och brons igår. :)
På tal om OS så spelar Sverige mot Finland imorgonbitti, kl 06.00. Det tänker jag absolut inte se, ska sova så gott då istället :)

Om ett par timmar ska min värdmamma ringa, prata lite :) Så nu sitter jag här med mysfilten, har inte direkt något att göra, börjar bli hungrig igen, haha!
 


Sweden - Belarus

-Matchen börjar nu kl 21!
Henke Lundqvist ska inte stå idag, men det gör inte mig något. Han är med och pratar om matchen nu innan ;)

Igår åkte jag och Lina hem till Frida på Brynäs där Ida också var, hade jättetrevligt där och vid tolv åkte vi ner till Heartbreak. Var typ det jag hade att komma med, haha! :p Jag och Lina kom i säng sent.. men roligt vare!

Har absolut inget vettigt att komma med idag, men var tvungen att skriva eftersom att det är exakt en månad kvar tills jag träffar familjen! Då åker man alltså buss från New York till Wilmington där jag ska bo (ca 4 mil utanför Philadelphia) :D

Philly :)

Nej, nu är det hockeydags. Jobb imorgon hela dagen, sen träffa Carro, Hanna och massa fler. :D

utgifter.....

Åååååh, blir så trött på mig själv! Eller varför ska OS sändas på så konstiga tider?! Haha jag somnade igen, dock hann jag se liite av andra perioden. :) Sverige vann med 2-0.

Gick upp tidigt idag eftersom jag skulle fixa massa saker på stan. Började med hälsoundersökning, han tryckte lite på magen, kollade blodtryck frågade hur lång jag var och hur mycket jag vägde. 500 spänn för det. Great. :(
Inte mycket att tjafsa om, bara att betala liksom, sen fortsatte jag till banken där jag betalade visumavgiften på 1050 kr..
Allt ska kosta! Är trött på det nu :p Hur som helst gick jag till Skatteverket och fixade de rätta personbeviset som man ska ha med till ambassaden.
Sen åt jag lite lunch med Jonte, alltid lika trevligt ;D

Nu ska jag slänga mig in i duschen, fixa, sen kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och titta på ett hus på Sätra som är till salu. Haha! Efter det ska jag till Lina och blir förmodligen kvar där över natten.

Hörs!

Sweet Dreams

Dagen som jag absolut inte hade planerat blev lite händelserik ändå, de ringde från jobbet och sa att det var 2 sjuka och kaos där. Så jag åkte dit och började jobba 14.45-20. Så halva dagen fick jag något att göra iallafall! När jag slutat jobba så åkte jag hem till Eric och Johannas nya lägenhet där Jonte också var. De har bott där typ en månad redan men jag har inte vart och hälsat på tidigare. :)
Vi kollade lite på OS, det var skidor, både slalom och längd.. Anja körde ur och kraschade rejält. Och vi spelade Buzz! Det var superkul! :D Jag var ganska dålig, men det var roligtl! =) Åkte hem till skogen vid 23.30.

Nu sitter jag här och tittar på hockeyn, Sveriges första match i OS mot Tyskland. 0-0 efter första perioden. Får se om jag orkar hålla mig vaken den här gången :)

Imorgon (idag) fyller Ida 20 år! Så vi ska fira henne! Förövrigt är jag ledig imorgon, ska på hälsoundersökning kl 11, (man måste göra det innan usa) så jag är lite nervös inför det..

..sweet dream or a beautiful nightmare..

Haha just det, svenska tjejerna spelade mot Kanada idag, de förlorade med 13-1, PINSAMT!
Tacka vet jag riktig hockey, inte fjanthockey ;)

OS

God morgon!

Jag vaknade för ca en timme sen, var uppe inatt och tänkte se matchen mellan Kanada-Norge i OS. Jag trodde matchen började 00.00 men nej, utan den började 01.30. Men jag höll mig uppe första perioden iallafall, när jag bestämde mig för att ligga i sängen och kolla på resten var det ju kört. Somnade efter en stund.
Jag hann se första perioden iallafall.
Imorse när jag vaknade så slog jag på tvn av ren rutin bara, gör alltid det. :p Och av en händelse så visar de repris av just den matchen, andra perioden hade precis börjat och jag hann se Kanadas första mål! Haha, tyckte det var lite roligt :)

Kanada vann med 8-0, inte helt överraskande kanske. Och Sverige spelar sin första OS-match ikväll/inatt(?) mot Tyskland, borde vara en lätt match :)

Nä, nu måste jag äta frukost. Ingenaning om vad som händer idag faktiskt.


Now, L.O.V.E's just another word I never learned to pronounce

Heeeey.

Först och främst, Linda, GRATTIS på 20 års dagen! Hoppas du har det skitbra!

Igår kväll åkte jag hem till Lina, igen, och vi kollade på Gossip. Haha, det är jättebra ju! Måste hinna se alla avsnitt hon har innan jag åker! Kom hem lite tidigare den här kvällen.. runt 24.00 iallafall.
Och idag blev det ännu en sovmorgon, vaknade runt 10.30, tog det lugnt och gjorde mig iordning. Det tog ganska lång tid faktiskt, vid 14 åkte jag hem till Lina, parkerade och vandrade ner mot stan. Jag skulle ju ta mitt otroligt vackra visumfoto.. Haha usch, absolut ingen ska få se det förrutom de som jobbar på flygplatserna eftersom de måste se.. :p
När det var gjort åt jag på Subway, sen hem till Lina och var ute på en liten promenad med Babbis, Lina's vovve. :) Efter det åkte jag hem.

Har nu suttit med min visumpapper och ett ska man göra på internet, så det har jag gjort och skrivit ut. Är snart klar med alla papper vilket är jätteskönt. Så otroligt mycket att hålla reda på! Hoppas det blir lättare när man vart på ambassaden och fixat allt.

I think I should know, how,
to make love to something innocent without leaving my fingerprints out..


tickets

Tjaa.

Igår var jag hemma hos Lina och kikade på massa avsnitt av Gossip, lika roligt som vanligt ;D Åkte hem runt 02 inatt, slockande direkt när jag la mig.
Ledig idag med, så det blir lugnt.

Fick mina flygbiljetter idag också! Klockan 13.00 den 15 mars åker jag från Sverige. Mellanlandning i Frakfurt innan vi sätter oss på flyget till New York. Runt 20.30 på kvällen är vi framme.
Allt känns så overkligt, men jag ska verkligen åka!

Dock inte till LA denna gången, men det kommer det också ;)


close your eyes, sometimes it helps

Valentine's Day. Alla hjärtans dag. What to do?
Haha, nej inte mycket. Är ledig idag, såååå det blir typ film/tv mys hela dagen för mig. Det behövs ibland. :) Klockan 18 ska min värdmamma ringa också, pappa ska också prata med henne. :)


knock you down

Gårdagen var väldigt rolig!
Började med jobb först, 13-20. Sen hem till Carro byta om fixa osv och sedan bussen till Söder där vi var hos Sabinas killes lägenhet. Väldigt trevligt :) Runt halv tolv gick jag, Carro och Hanna ner till stan för att vi skulle träffa Viktor och Gustaf som vi träffade i Turkiet. De hade tagit stämpel på Goya men gått till Old Saints för att det var dåligt med folk på Goya den tiden.
Haha, Carro ramlade in i en snöhög på vägen ner, som tur är så hade jag kameran med mig ;) Hur som helst, vi stod och pratade i typ 5-10 minuter med Viktor, Gustaf och Erik innan vi var tvugna att dra oss ner mot Heartbreak. Fick med oss Gustaf och Erik dit.. Haha!
Det var väldigt roligt på Heartbreak och vi blev emottagna av en transa i dörren?! Haha! xD Träffade Linus där också, en gammal klasskompis till mig, snackade med honom ett bra tag! När jag skulle leta reda på de andra så var de ju borta, jag gick upp och tittade lite.. jag hittar på dem längst framme vid scenen där Linda Bengtzing uppträder :D Hm, jag hann se en halv låt, sen skulle vi tydligen ner igen. :p
Träffade massa fler folk, alltid roligt! Tappade bort Hanna och Carro igen, sällan mig det händer att alla försvinner. Åkte hem vid 02, sen fick jag för mig att jag skulle se OS invigningen, de gick ju bra.. Slocknade direkt när jag la mig i sängen! Var väl kanske lika bra, jobbade 14-21.30 idag. Haha, när jag kom till jobbet var jag så himla trött och Lina bara garvade åt mig :D Det var kaos på jobbet på dagen/em pga för lite personal..hum. Sen runt 18-19 blev det stendött. De blir så otroligt långsamt då. Ont i ryggen har jag också :/
 
 
Seriösa bilder va? ;)

Det var nått skumt med gardinen... ?

Haha, förlåt Carro men det här var ju så roligt! :) Och tänk på Linda som missade det, hon måste ju få se det vi har i bilder? ;)

Torsdag, 11 februari 2010.

Idag var det meningen att jag skulle vakna tidigt för att jag skulle ringa till Hälsovårdscentralen och boka en tid för hälsoundersökning som man måste ha innan USA. Pappa väckte mig kl 8.00 när han åkte och jobbade, självklart somnar jag om och när jag vaknar är klockan 12..
Hur som helst, ringde dit ändå och tanten säger att de inte gör hälsoundersköningar där?! Har kollat med Sätra också de gick inte där heller, är inte det konstigt?
Istället så fick jag ett nummer till en privatklinik där det var upptaget konstant i ca 30 minuter då jag försökte ringa, nu får jag ringa Läkarhuset på måndag istället eftersom de bara hade öppet måndag-onsdag tydligen?! Vad ska det va bra för?

Efter att min irritation gick över så gjorde jag mig iordning och åkte in till stan och träffade Lina, vi gick en sväng med Babar först innan vi åkte och åt. :)
Sedan till Willys för att köpa hårfärg till Lina som ville ha mer brunt hår än sitt svarta. Så hon köpte blekningsmedel och färg. Så när vi blekte blev hon orange i håret, haha! Sedan blev det brunt och skiftade lite i grönt typ.. Men det syntes inte mycket! Så det blir att hon får färga det en gång till senare. :p

Tog ett par bilder på vovvisarna ute idag, fint väder var det! :)
 
Köpte ett par superfina och sköna skor igår också! Från Scorette... de blir fina att ha i sommar, och Florida ;) Haha!
Imorgon ska jag jobba igen efter två dagars ledighet. 13-20 och sedan utgång på det med Carro. Blir fint det!
Just det, började med mina visumpapper idag också.. hum, jag fick ringa CC och fråga lite saker, har fortfarande massa att göra, men kom en litenliten bit på vägen iallafall. :)

Sharks

Mamma har varnat mig för att bada i havet när jag är i Florida på grund utav hajarna.
Nu har suttit uppe och tittat på hajattacker på youtube från USA av någon anledning. Och nej mamma, jag kommer inte bada långt ute i havet! Tror inte ens det är varmt i havet där faktiskt. Poolen är mer min stil ;D




Nu äre dags att sova. ♥

present

Mitt tandläkarbesök som jag var ganska orolig för igår gick iallafall bra, betalade bara 245 kr. Var rädd att det skulle bli typ runt 500 och mer skulle det ju ha blivit om man hade behövt laga!
Klockan 16.30 började jag jobba, firade med att mitt tandläkarbesök gick så bra med en cocacola ;) Haha! Dagen gick förövrigt bra på jobbet, gick ganska fort den här gången och jag slutade 21.

Hihi, jag och Carro skickade ju iväg ett paket till Linda i USA föra veckan, och de hade kommit fram till henne igår. :) Kul att hon tyckte om det! Kom ju lite tidigt eftersom hon fyller 20 år den 16 februari, men huvudsaken är väl att de kom fram! :)

Idag ska jag och Carro ner på stan för att äta lunch! :) Ska försöka hitta någon present till min värdfamilj och fixa kort till visumet också.


my heart belongs to you.



from now and for always..


34..

Det satt sååå fint med sovmorgon idag! Kl 10 klev jag upp, åt frukost osv sen iväg till jobbet.
Imorron får jag en ännu längre sovmorgon! Börjar inte jobba förrän 16.30, ska dock till tandläkaren först 15.30. Usch, jag har ångest över hur mycket pengar det kommer att kosta nu när man är över 20 och måste betala :(
 Vill ju spara alla pengar till USA!

Hur som helst.. Jag hade egentligen inget vettigt att komma med idag. Tänkte lägga upp ett schema på hur februari och mars kommer att se ut för mig. :)
23 frbruari - till Amerikanska ambassaden för visum.
15-19 mars - åka till New York för aupair skolan.
19 - åka till familjen i Wilmington, ca 4 mil utanför Philadelphia.
20 - Familjen åker på semester till Florida, och jag får följa med :) hihi

Åker alltså inte med för att jobba utan för att lära känna varandra osv. Barnen har ju Spring break då, så de tyckte Florida lät bra. Tycker jag med ;)
Här är en bild på hur vi kommer att bo där;

Hihi, mamman är så söt. Hon håller på att göra om hela rummet som jag ska bo i. Frågar vilka färger man gillar osv. :)


35 days to go

Hello dear friends.

Min arbetshelg är över(!!!) Så skönt att jag tog mig igenom den utan problem. Men ingen ledighet för det, jobbar nu måndag och tisdag också, sen ledig onsdag och torsdag! Haha, idag när jag var i Minihuset (där föräldrar lämnar barnen) så lekte jag och en tjej som var 6 år affär. Jag fick 500 kr i låtsaspengar, jag "tog det jag skulle handla" och betalade, fick 4000 kr tillbaka. Tänk om man kunde ha sån tur ;) Tyckte det var gulligt iallafall.

Glömde nog nämna igår att jag även pratade med barnen, Matthew och Noah heter de, i telefonen när min hostmamma ringde. Var inte riktigt planerat och jag fick komma på massa frågor ändå. Gick väl ganska bra iallafall, de pratar så himla  fort! Haha, men det är lugnt ;)
Den 23 februari ska jag till Stockholm och till Amerikanska ambassaden, hoppas det går bra! Så nu är det bara att sätta sig in i alla papper med visumet som man ska ha med sig dit.

Har tänkt på att byta header också, den med palmerna från Los Angeles passar inte riktigt in om jag ska bo i Philadelphia ;) Men om sanningen ska fram så är jag så sjukt oteknisk när det gäller sånt, Linda Fe har ju fixat den jag har nu, och jag har haft den i över ett år, så det börjar väl bli dags att byta. Men jag gillar ändå den!

Borde gå och lägga mig nu snart. Ta igen den sömn jag gick miste om den här helgen :p


USA

Nu det det så att jag hade börjat skriva ett jättelångt inlägg om hur less jag var på den här dagen. Men ett samtal från the US changed it all ;)
Haha, det ringde, Anna svarade så hör jag hur hon får panik och får fram typ "EEEHÖÖÖHUM NO! WAIT, WAIT!" Haha, stackarn visste inte vad hon skulle säga när min hostmamma ringde. Jag har ju inte velat skriva så mycket om det här tidigare eftersom det alltid varit så osäkert om hur allt blir. Nu pratade jag med familjen förra söndagen, och har iprincip inte hört ifrån dem sen dess. Har varit orolig att de kanske ångrat sig osv. Men nu när mamman ringde så visade det sig att hon försökt mailat mig men det inte kommit fram till mig, vilket är väldigt konstigt. Jag ringde ju familjen för några dagar sedan och kom fram till telefonsvarare, jag pratade in ett litet meddelande och de blev glada över att jag ringt iallafall, men de ville inte ringa upp då eftersom det blev försent, berättade hon. 
Anyway.. Nu är det definitift helt klart. Jag flyger från Sverige den 15 mars till NEW YORK! Är superexiiiiiiiiiited! :D Efter New York åker jag till Wilmington i Delawere, ca 4-5 mil utanför Philadelphia!

New york here I come ;)
Det här gjorde verkligen min dag, eller nej, hela veckan! Är såå happy nu! :D Gud vad roligt att prova något nytt och se nya ställen! Nu kan jag stå ut med kunderna på maxi som jag tänkte skriva om från början ;) Haha!


thinki'n about you.

Heyheyhey.

Imorgon ska jag först få en liten sovmorgon till 11 ungefär, sen hämta upp Sandra så ska vi åka in till stan och käka lite lunch. :) Sedan jobbar jag 16-21.30
- Intressant vaaaa? ;)

Haha, gammal bild från när jag var med Sandra och hennes familj i deras stuga på västkusten för några år sedan. :)
Borde gå och sova snart, tidigt egentligen men jag är trött av någon konstig anledning eftersom jag inte gjort någonting alls idag :( Blev inte ens bio. Crap.
Good nightie ;)

when I think of you, I don't feel so alone

Senaste dagarna har jag tagit det väldigt lugnt, har jag inte varit hemma så har jag jobbat. Ungefär som veckorna sett ut de senaste året, hoppas på en förändring i vardagslivet väldigt snart. :)
Igår jobbade jag 9-16, och för en gångsskull var det relativt ljust ute när jag åkte hem! Visst, det började såklart mörkna, men ändå inte kolsvart ute ;)

Efter jobbet fick jag för mig att jag skulle handla, så jag åkte till Maxi i Sandviken. Haha, att man inte kom på det när man ändå var på jobbet? Vid 21 åkte jag in till stan och tittade på film, blev Mirrors.. såg den i somras, kom inte riktigt ihåg vad den handlade om så det var dags att se den igen. Den är ganska äcklig faktiskt, inte läskigt äcklig utan bara äcklig. Sen blir det inte lättare när det sitter en bredvid och skrämmer mig.. haha :)


Gud vad jag saknar värmen! Just nu är det mer eller mindre snöstorm här hemma i skogen.:(

you belong with me ;)

Yeah the bad boys are always catching my eye ;)


Inget roligt att komma med, än så länge. Skulle ju egentligen vart ledig både idag och imorgon, men fick tider båda dagarna, så torsdag får jag va ledig iallafall eftersom jag jobbar hela helgen också :) Blir lugn helg med andra ord ;)

prove that you're right

I wanna be like the sunshine
I wanna be like the rain
I wanna be like the oceanwaves
I love to feel that way


Liten Elajn :D Haha! Ja, idag äre ganska segt, ska göra mig något att äta snart hade jag tänkt, sedan åka och jobba kl 17.

RSS 2.0