Sala 27, Västerås 28 september

Igår (lördag) åkte jag och syster till Sala, EMD of course. :) Hehe, åkte till mormor & morfar som bor där och hängde ett tag innan alla andra kom. Visade sig att kusin + morbror var där, trevligt! Åt lite mat (lasange! mm..) innan Linda & hela gänget kom, (Fia, Lotten, Micks, Mickis, Emelie, Sassa, Carro, Cissi). De var hungriga så vi drog till nått ställe på stan där.. :p De som satt där inne kollade lite konstigt på oss, var lite högljudda kanske..oops.. haha!

Efter de ätit klart och jag kollat på sporten (Brynäs vann mot Rögle!! :D 3-4 på bortaplan!) drog vi tillbaka till rummet, började göra oss iordning medans vi 'kollade' på bingolotto, Fagge var med! Men vi missade honom eftersom han spelade så sent och vi hann gå ner på klubben då. Men iallafall, medans vi väntade på det så kom alla tjejer upp till vårt rum, partajade lite och snackade massa.. =) Sängen var askul, och Linda fick ryck när vi skulle ner?! Haha!
Gick ner, gled in lite smidigt där, slapp betala inträde med, tack! :) Han som var DJ där var sjukt söt!
Stog framme vid scenen ett bra tag, och killarna kom på vid 00.45 eller nått sånt (?) Folk var ganska störda, en del armbågar i ryggen och så.. inte så kul alls. :/ Jag drog efter Tokyo iaf, när de hade ett par låtar kvar. Orkade verkligen inte! Gick och drack vatten, sen träffade jag på Lotten & Cissi i trappen, sedan kom allihopa dit också, när spelningen var slutt. Killarna kom, Danny: Men shit jag är jättesvettig! Elin: Men det gör väl inget....Så får jag en riktig bamsekram och tro mig, han var svettig! Haha! *plask plask på ryggen*  Danny: Vad len du är..*tar på armen..* asså jag är ju mest klibbig..Lotten stog och snackade med Matte om massa saker.. Jag frågade lite om deras USA-resa, hur de hade vart på flygplatsen osv... Så kom Lotten på att hon var hungrig, kände samma sak, men inget hade öppet då. Iallafall så drog Matte in till de andra och var social, sen kanske 10 minuter senare så kommer han tillbaka med 3 st mackor åt oss!! Sjukt snällt av honom! Linda: Ska du rama in osten, Lotten? xD Hahaha!
Sen runt 02 bestämde jag mig för att dra 'hem' till mormor & morfar och sova där. =) Vaknade runt 9 dagen efter, käkade frukost osv, fixade iordning mig och gick å mötte Linda som skulle åka med oss till Västerås på signering. :) Drog iväg vid 12 nångång, de var såklart försenade, men men. =) De sjöng All 4 love, Jennie, Alone & For you, sen signering.. Kul att stå och trängas med massa äckelmammor som vill 'att deras barn ska få komma fram före'.. USCH!
Ehm... Erik började snacka massa konstigt.. "Vad ska ni göra efter det här då? Vad ska ni göra hemma? Allmänt slappa eller..? Hmm... men det var skoj iaf!
De var jättesöta, som vanligt! Lämnade Linda & gänget kvar där, vi drog tillbaka till Sala, mormor bjöd på pizza! Hämtade upp min bil, så åkte jag & Anna hem. Ska föröska ladda upp lite bilder på bdb nu... Sen sova! Ska upp och jobba 6 imorron! :o God natt!

tjaa :)

Har jobbat på förfullt idag. Inget speciellt med det, eller, tiden går så mycket fortare nu när jag är ute på golvet och plockar varor! ;o tjoff så hare gått 3 timmar bara sådär! Det är bra! :)
Efter jobbet så ringde jag Linda, hon var redan på maxi så jag mötte henne där nere, köpte chips & cola :D Tänkte åka hem, men så kom jag ju på att Brynäs spelade idag så vi åkte förbi Läkerol och tittade lite. :)


Sen åkte vi hem... åt macka, sen kollade film, Get Smart heter den, ganska kul faktiskt! Så nu sitter vi här vid varsin dator, ska nog sova snart, iallafall jag.. är aptrött! Får se vad vi ska göra imorron, kanske drar in till stan en sväng. =)
God Natt. (:

Borlänge & Sandviken

Igår blev jag väckt av mobilen som jag ställt.. Skulle hämta Linda & Lotten vid tågstationen (förrästen så har jag köpt en bil!). Åkte & tankade först... det gick bra. :p När jag hämtat dom så åkte vi hem, fixade iordning oss och åkte till Borlänge & Kupolen, gick förbi scenen först och tittade lite... folk där redan, vi var framme kanske 11.30 (?) och de skulle signera 14. Så vi drog till donken (LINDA ÅT INTE! :o ) Trodde det var nå fel på henne..Efter det gick vi och kollade i lite affärer, och fastnade på Wedins, de visade en Hugo-film! haha vette fan vad den hette.. kanske Hugo? Skitsamma, tecknat iallafall, där satt vi och tittade ett tag. Gick mot scenen, och ställde oss på andra planet, så man såg lite bättre. :) Jessica & Ronja kom också efter ett tag!
Marcus Fagervall skulle köra sin nya singel & singera före. Det var kl 13, så vi kollade på det.. väntade på att killarna skulle komma, men det visade sig att det bara var ED där, M var på bröllop, men skulle komma till S-viken på kvällen, så Lotten blev glad! =) Vi väntade till sist med att gå upp, hälsade osv, sen drog vi hemåt i min bil. ;)
Käkade såklart tacos när vi kom hem, fixade iordning oss på nytt, och sedan drog vi till Sandviken & hotell Princess för att kika på EMD igen. (Klubb gig)
Hade väldigt skoj på hotellet innan spelningen! Alla var ganska flummiga... När jag skulle dra ner till stället så åkte jag samma hiss som Matte, som då hade kommit från bröllopet. Haha, det var ganska kul, han frågade hur gammal jag var, så sa jag 19. Och han bara: Aah, men de är 18 årsgräns här va?
- Aa de äre, sa jag.. M: Vilken tur! Då har ju du inte några problem att komma in! E: Ehm, asså, det kan vara ett problem...på mitt körkort ser det inte ut som att det är jag... men jag hoppas jag kommer in. M: Får jag se körkortet!
Haha, så stog han och kollade på det jättelänge, och stog och rabblade upp mina mellan namn osv...sen drog han in. :)
-Och jag drog in på krogen, väntade på Linda, Jessica & Micks också. Fyfan vilket tryck det var längst fram! Har nog aldrig vart med om nå värre... det slår till och med på Lotus i Uppsala! Då äre illa. :/ Sjukt varmt! Haha, Linda gjorde en klockren grej där ;D yeah!
Efter spelningen så drog vi direkt ut, och in på hotellet...Satt i lobbyn ett tag, gick in på rummet, och sedan ut igen. Möts av en gråtande Saga i korridoren...
Så sjukt tråkigt att de skulle behöva bli sådär! Onödigt. Större delen av kvällen ängades åt att trösta Saga & försöka hjälpa till de andra också så gott det gick.
Efter 1-2 timmar verkade läget lugnt och jag & Linda åkte ner till lobbyn där det festades rejält. E: 'Jag ska fan nita henne "! Haha x)
Erik stog och snackade om det mesta, så kollade han på mig, och började kisa med ögonen så säger han: Du har så otroligt vackra ögon! Jag vill också ha bruna ögon! Matte hade även rakat sig under ögonen ? xD ehm... Anyway, så drog vi med Erik i hotellkorridoren, så började han snacka massa saker om Coldplay konserten! Och började visa massa saker de gjorde osv.. =) Sen hände det massor med roliga saker! Badkar ? ;) Haha! Danny tycker iallafall att Erik har sjukt dålig smak när det gäller tjejer.. Kan faktiskt hålla med. :) Runt 04.00 kände jag att jag började bli trött... så vi sa hejdå till alla, och så snackade vi lite med Danny.. D: Men om du och jag *pekar* åker hem till dig, så får man tårta, fika, kaffe.. Linda: Vadå, ska du hem till elin och dricka kaffe? D: Jaa! Hon är ju kaffeElin! Haha, sa godnatt iallafall så somnade vi nog ganska fort tror jag...hehe..
Några timmar senare, typ vid 7 vaknade jag av att Linda & Lotten snackade, och de började få bråttom till bussen som gick 7.30.De gick och jag sov kvar där helt själv på rummet, fick veta sen att de missat bussen & kommit tillbaka till hotellet för att äta frukost. Så hade de åkt senare. Mamma kom och hämtade mig runt 10 tror jag, har bara slappat idag. :) Najs!

Blir väl kolla film & äta chips ikväll. =)

tjoooooooj

Har enooooooormt tråkigt!
Vart och tittat på lite bilar idag i Sandviken efter jobbet, men hittade ingen speciell sådär..Börjar jobba 16 imorron, så de är najs! Lite sovmorron ;)

Hmm, sitter och pratar med Marcus på msn nu... om hur man hittar på centralen i Stockholm! xD Ganska roligt faktiskt. Jag berättade att jag var stolt som nästan lärt mig hitta där själv, å så säger han att han har vart där 1 gång och hittade skitbra.. (?!) Han hade "följt skyltarna.."
wtf?! Sket samma.
Helgen blir nog skoj iallafall! :D

KRÄM

The weekend

Hallo.

Usch vad jag är seg på att blogga nu för tiden. :p Men det händer inte speciellt mycket i mitt liv som är värt att skriva om. Man jobbar på som vanligt bara, har fått en fast tid nu också så det är grejt. :)
Igår så gjorde jag inget speciellt på dagen, sov ett bra tag iallafall.. typ 1 :p På kvällen drog jag till sandra & dingtuna. Jag & sandra skulle dra in på krogen! :D Satt hemma hos henne ett par timmar och snackade & drack lite, sen kom stina och hämtade oss runt 22. Hon skjutsade in oss till stan, vi mötte stefan vid Olearys så drog vi hem till marcus, där danne också var. Satt i deras uterum och pratade massa, trevligt. =)
Lite mindre trevligt var när jag skulle öppna en flaska men skar mig på glaset på nått konstigt sätt.. :/ Blödde som satan gjorde det iallafall & jag hamnade på toan ett tag för att försöka stoppa det. Första tanken när jag såg det var ´oh no, det måste sys!´ Vilket det nog borde ha gjorts, men jag vågar inte... Drog på ett plåster så fick de duga.
Gick ner på stan efteråt. Drog till Hang Loose, väääääääääääääärldens kö och jag trodde aldrig vi skulle komma in! Men det gjorde vi. Hade skitskoj där inne & träffade massor med folk!

Ska nog sova snart. Worka imorron.. 17-21- something..Sova ut imorron =) pusspuss

Take a bow

Loooooooooooooooooooove that song! Har lyssnat på den i flera dagar nu, tröttnar inte. :) Lika med Kat Delunas Run the Show, och No Air med Jordin Sparks & Chris Brown. Great songs!
Förrutom att lyssna på de låtarna så har jag jobbat ganska mycket, typ hela helgen... -.- I lördags jobbaed jag till 17.30, ringde Stefan som sa att jag skulle hämta dom inne i stan (Stefan, Marcus, Danne & Sammy.). Gjorde det och sedan åkte vi tillbaka till Maxi och köpte maaat! Massa kött som vi skulle grilla :D Drog hem till mig, och började göra iordning maten, och de började dricka.. :p Vi hade köpt nå grillspett(ä?) xD och nån slags flinastek/revbensspjäll. Det blev gott, ellersteken började brinna och vi såg det lite försent, så den blev svart.. men det gick ändå ;p haha! Plockade undan allt, satte oss i vardagsrummet och snackade och drack massa. (Jag drack snaps!) haha! x) Det tog lite tid med det gick ;)
Satt och snackade och hade skoj ett bra tag! De tog en taxi härifrån runt 23.30, in till stan & Hang Loos. Kunde tvärr inte följa med eftersom jag skulle jobba dagen efter.. :/
 



      Sen så har jag bara jobbat idag, och ska jobba imorron... 10.00-19.00...YEY.. -.- usch.. Dags för en dusch och sen blire sängen. pjuss ;p

2 september 2008

Många drömmer om massa olika saker.. Jag drömmer just nu om 2 olika saker.. Ingen av dem är väl egentligen omöjlig, men man vet aldrig heller hur det kan bli i framtiden. Jag inte bara sitter och dagdrömmer om det, utan även drömmer på nätterna..I drömmar är det så bra, för det blir (oftast) som man önskar, och som man vill ha det i verkligheten.
Just nu kan jag bara räkna dagarna och hoppas på det bästa med allting, det börjar ju verkligen närma sig..
Inatt drömde jag om en som aldrig ringde.. Den drömmen var kanske hur bra som helst! Man vill bara återuppleva det igen, igen och igen.. Förhoppningsvis kanske man drömmer ungefär samma sak igen, men den drömmen kan även aldrig komma tillbaka.
Drömmar kan vara helt underbara, och vara sånna som man aldrig vill vakna upp ur.. Men tyvärr så måste man tillbaka till verkligheten.. och undra just varför man inte ringde själv?
Eller undra om det där samtalet från utlandet någonsin kommer att komma, och kommer det vara positivt? Så just nu kan jag bara sitta här och undra...Har inget att göra på dagarna nu när jag inte jobbar heller så det är trist.. :/

Hate that I love you so...




RSS 2.0