julafton :D

Mycket har hänt på sista tiden, men ska försöka få med det mesta iaf :)

Nu äre ju jullov, SÅ skönt! I lördags åkte jag & jossa till Stockholm, och Katarina kyrka för att kolla på Danny. =)
Åkte med Upptåget, så vi hoppade av i UpplandsVäsby å tog pendeln mot Centralen. I Väsby träffar vi på Saga & Co. Trevligt. Sedan hoppade vi av på centralen och gick mot tunnelbanorna. Är lite nervös för det ju xD haha! JUSTE! Läste i aftonbladet typ i söndags att några hade blivit knivhuggna i tunnelbanan bara dagen efter vi vart. Helt läskigt! =/ Men sen så hittade vi rätt tillslut, och vi åkte till Medborgarplatsen :) Kom på att jag aldrig vart där i hela mitt liv.. ^^  jaja, sedan köpte vi biljetter, kostade 60 kr.. men ändå :P Sen skulle vi leta reda på någonstans att äta.. å vi gick å gick å gick... hittade ett Ica, men nääe, gick lite till å så hittade vi på Waynes =) Det vart mitt livs dyraste lunch, men skit samma^^ xD Åt lassange å en cola å det vart 97 kr! :O Helt sjukt, men jag var ju så hungrig! yäyä, sen gick vi tillbaka till kyrkan, då hade de kommit lite mera folk. Satte oss där inne för att värma oss, sedan kom de en som jobbade där å slängde ut oss för dom skulle repa.. :P Så vi tog ute å frös i mer en en timme.. Mina fötter hade verkligen frusit! Tillslut fick vi komma in igen, vi tog plats. Jag tvingade Naty att sitta bröve mig..Annars hade jag blive själv.. ;) Fia från Småland kom också! :D

sedan efter ett tag så kom Danny och Jonah :D Jonah spelade piano å Danny sjöng så fint <3 myyspys =)
Efteråt skulle ju typ 100 miljoner krama honom... xD haha GALET!  Sa typ hej å hejdå...
Sen började vi gå mot tunnelbanan igen, Fia förljade med oss, hon skulle fira julen i sthlm... Åkte till Centralen, var typ 2 timmar kvar tills vårt tåg gick så vi satte oss på Donken där. :) Linda kom också!
Så började tiden rinna iväg, å det var dags att gå mot tåget! Sa hejdå till Fia & Linda.
Och
HELLO NORRLAND!  ;D

Julafton
Den var mycket mysig och trevlig! Farmor & farfar, mormor & morfar, morbror & kusin kom. :) Dom kom på dagen runt 13.00, sedan satt vi å fikade å grejer. Så började Kalle Anka :D Så satt vi och åt JULMAT! Så gott, fast man tröttar ganska fort.. iaf jag.. :P Sen vare dags för PRESENTER! =D Fick massa saker, eller typ de vanliga, kläder å pengar men ändå. :)

Och idag var jag å sandragay på stan å så köpte jag en ny kamera :D:D:D weeiii

pussheys

E.M.D

Yees.. haha har visst inte skrivit på ett bra tag. Och MYCKET har hänt! Erik Segerstedt, Mattias Andréasson & sötaste Danny Saucedo har blidat en grupp. Ja det är sant! xD Första tanken var bara; Varför? Det var mycket som gick runt i huvudet då, och det gick bara inte ihop! =/
Men nu så när man hört dem å så, så låter det faktiskt skitbra! Danny har även förklarat att det förmodligen bara ska vara under 2008. Och 2009 ska han släppa ett eget album. :D
E.M.D ska också släppa ett album nu snart i vår. Blir nog mest covers, men ändå. Singeln är All for love, som , Bryan Adams, Sting & Rod Stewart gjort tidigare. Den är jättefin!
Så vi får se vad som händer med dom i framtiden. En rolig sommar kommer det iaf å bli ;)

Kom till skolan imorse och kom på att E.M.D skulle vara på RIX, och jag hade ingen radio!! :O AAAH! Panik (nästan) xD Smsade folk å frågade om dom hade radio på sin ipod/mp3, eller vad som helst! Som tur var så hade Sandra det på sin! TUUR! =D Så där satt jag på svenska lektionen, med sandras mp3, å lyssnade på rix och E.M.D, medans alla andra satt å kollade på film om Strindberg! xD Det jag lyssnade på var MYCKET bättre :D

yäyä... sen gick dagen ganska fort faktiskt! =) najsnajs... Juste, ikväll äre "Let´s Dance bjuder upp" också! MISSA INTE! ;D Danny är ju med! =) Hoppas det går bra för honom där. Fina kläder har dom också.

jaop, nu ska jag göra annat!
puss&hey

damp (!!!!!!!!!!)

Jaop, har arbete på internationella ekonomin som ska in på fredag. Tänkte sätta mig och skriva klart det nu, men det går inte eftersom pappas dator är trasig!!!! =/ Vet inte hur jag ska lösa det, har ju ingen skrivare på den vanliga datorn!

HELP!

Får väl sitta i skolan till 20.00 imorron eller nått, å skriva klart. YEY vad roligt!
dampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdamp DOH!

IMORGON får vi veta iallafall! Hemligheten som alla vet, men ingen berättar ;)

I don´t want a lot for christmas
There is just one thing I need
I don´t care about the presents
underneath the Christmastree

I just want you for my own
More than you colud ever know
Make my wish come true
Cause baby all I want for Christmas is you <3

I´m worthless without you - incompleate

Tack <3

MÅSTe veta!

AAAAAAAAAAAH!

Vill veta vad de håller på med! Danny å Erik ska tydligen göra nått tillsammans? Danny har skrivit.

"Markoolio ska vara med" - Enligt Danny, men sen bara "Nää jag skojja bara.. ;)"
Vad ska man tro på???!?! 
Blir GALEN!

jaja, är väl bara å vänta..^^

Skolan imorron igen. To bad for me.. doh. Ska sova snart!

Förrästen! Jag skickade bilden med mig å Danny på från ihelgen till mammas mail, så har hon skrivit ut den på jättestort papper! :O Typ som värsta affischen! ;D haha I like mami! =)

Najti

en grillad med korv

haha förklarar rubriken senare ;)

FREDAG:
Men helgen har vart väldigt händelserik å rolig! :D
Det började med att jag, susa & jossa åkte till Sthlm och Globen för att kolla Idolfinalen. Stina skulle också med men hon vart sjuk, så hon kunde inte följa med, jättetråkigt! Åkte iaf buss till Sthlm, var framme vid 15.00 nångång, vi skulle bo hos Ann i Vasastaden. Letade oss dit, gjorde oss i ordning, åt mat för att sedan ta tunnelbanan till Globen.
Gick väldigt bra, det enda som förstörde det hela var att det regnade! :( Allt vart förstört på engång!
Menmen, vi tog oss dit iaf, fick stå och köa jättelänge i regnet! Träffade Linda. Kom in tillslut, letade rätt på Danny som signerade där. =) Hejjade, stog och kollade ett tag, innan allt skulle börja! Så vi gick och satte oss på våra VÄLDIGT bra platser faktiskt! :D Såg grymt bra!
Marie & Amanda sjöng det dom skulle sjunga, egentligen spelade det inte sån jättestor roll om vem av dom som vann, men jag är glad att de vart Marie, hon är grym! :D
Sedan vart det långpaus, så då signerade Danny igen, frågade när han skulle uppträda osv.. Sånt som ni där hemma i TV-sofforna inte fick se ;) Men gjorde en blandning av Tokyo, Play it & If only you. SKITBRA vare! Synd att de syntes att de va playback, men de gör inget! =)
Som sagt Marie vann och det var skön stämning i Globen! Kelly Clarkson va där också, sjöng Because of you, hon va duktig! =) Sedan när allt var klart så gick vi mot tunnelbanan, bestämde oss för att kolla in Café Opera, där efterfesten var, men de var inte så mycket folk där då, så vi drog hem å sov!
LÖRDAG:
Vi vaknade vid 9.30, var tvungen att gå upp i tid, eftersom jag & jossa skulle fortsätta våran turné ;D haha!
mm, åt frukost, drog ner på stan, centralen, låste in väskorna. Kollade lite i affärer. Hann inte mycket alls, men lite :P Vårat tåg gick 13.06 från Centralen, sa byebye till Susa, åt lite på donken innan, men sen gick vi till tåget som skulle ta oss till Falköping :D Var där vid 17.00, frågade oss fram till vart hotellet låg, kom fram lastade av sakerna sedan ut i storstan (xD) för att leta reda på Dagnys! Hittade det ganska fort, knackade på för att höra oss för om dom kommit. Det hade dom inte, men de som jobbade där va skit trevliga och bjöd in oss eftersom de va kallt ute! Men vi skulle gå och köpa en krov på Statoil först, och därav rubriken, jag skulle ha en grillad korv med bröd, men ist vart det "en grillad med korv" HAHAHAHAHAHAHAHA!
Trött som man var så tänkte jag inte på vad jag sa heller.. ^^ å han i kassan sa inget heller.. xD Men jossa bara: "eeeh, elin vad sa du?" å jag bara "va? vadå?" haha fatta ingeting! Men sen så skrattade jag åt de resten av kvällen! Vi gick tillbaka till Dagnys, fick komma in och värma oss, och det stog 2 till där utanför, så dom fick också komma in, sedan kom deras kompisar också, Danny-fans ;) haha jättekul hade vi! =D Fick reda på att Danny å co var på väg, så vi stannade å väntade! De kom efter 19.00 nångång, kramkalas med honom, sen fick vi följa med ner på sound checket. Najs. :) Sen skulle dom äta, så vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss iordning ännu en gång. :P hehe, kom dit väldigt tidigt, men de va skoj! De andra tjejerna kom också då, så vi hade skitkul :D
herregud... ja sen iaf så kom Danny å co upp på scen, höll på å dö för folk trängdes så mycket! men jag överlevde ;)  Göken å Stefan är i Thailand... mupps!
Men det gick bra ändå! =) Han körde sina låtar, å alla på raden längst fram skrek halsen av sig.. xD haha! men de va kuul! Det var Så kul! Lika roligt som vanligt! =)
Danny var på bra humör, och Elin sjöng i micken i play it.. xD  mohahaha! Och han var väldans pussig, men inte mig emot ;)  Myyyys, me like =)

Såå, pusspuss å kraaaaaaaaaaaaaam å puss igen, så åkte dom hem till Sthlm igen.

Skriver imorron om jag kommer på nå mer bra, för jag har nog glömt en massa saker nu.. ;)
BYE

helgen

Helgen var... KALL!
Jag, susa & sara var ju i furuvik på lördagen & söndagen med UF-företaget, var marknad där.
På lördagen åkte vi dit så vi var där till 11 ungefär, vi skulle ju fixa montern och allt sånt så vi trodde skulle ta ett bra tag, men vi var klara efter typ 30 minuter! :O Och marknaden öppnade inte förrän 14.00.. Jobbigt!
Så vi stog där å muppade ner oss, kallt som satan va det å vi hade inga extra kläder med oss heller. Det fanns ingenstans att gå in och värma sig heller, men tillslut hittade vi en toalett som de va värme i.. xD
Så vi turades om att "gå på toa" då och då för att vi inte skulle frysa ihjäl.
Ett tag innan parken öppnade så åkte jag & susa karusell :D Det var roligt! Kaffekopparna på vintern va inte helt illa faktiskt. =)  Sen gick vi upp i stallet å kollade lite, i brist på annat å göra, det första man möter på är en SVAN där inne! HAHA jag vart skit rädd, men den va fin! Svart var den. =) Sen träffade vi Sverker, som var en gris men svarta fläckar, han va SÅÅÅ söt! :D

Sålde ingenting den dagen, nästa dag vi kom dit så var vi där till 13.45. Men upptäckte att handel hade snott våran monter! AAAAAAAH DAMP!  Men det gick väl bra ändå, vi fick ju 2 st från andra ekonomi-klassen som grannar så de gick bra. :) Jag & susa åkte mer karuseller, HAHA värsta barnkarusellen, men den var jättekuL! =D

Idag har jag bara vart i skolan å gått på köpis. Träffade Sandra på bussen dit så vi gick å hälsade på jossa när hon jobbade!

Snart äre FREDAG å LÖRADG! Kommer kanske bli HUR BRA SOM HELST! ;D ooooyes ;)

RSS 2.0