30 september

Idag är det torsdag, vilket innebär att min värdmamma kommer hem från Tyskland idag! Det kommer bli skönt, så nu kommer jag att kunna gå ut och träffa vänner på kvällarna igen. :)
Jag har bara suttit hemma från att jag har hämtat dem från skolan, så har man bara blivit sittande efter att vi har gjort läxorna och ätit middag. Sedan är det läggdags för Noah 8.30 varje kväll.

Imorgon ska jag träffa Sara och Camilla på kvällen och så ska vi till Newark en sväng. På lördag fyller Matt 15 år, inte helt säker på vad som händer då, men det blir nog bra. Känns som att det inte spelar någon roll vad min värdmamma gör för honom, han klagar på allt ändå. När vi kommer hem från skolan så springer han upp till sitt rum direkt och sätter sig vid datorn, där sitter han tills vi äter middag, han slänger i sig maten och springer upp dit igen. När min värdmamma ska vara snäll och ta med honom ut på grejer så klagar han hela tiden, lite tråkigt bara..

Hur som helst... nu är det mindre än en månad kvar tills pappa och syrran kommer hit! Det kommer bli riktigt roligt då jag hämtar dem på flygplatsen i Philly den 29 oktober :)
Igår kväll satt jag och tittade på Flyers-Islanders på tvn, det var en bra match trots att det bara är pregames matcher fortfarande.
Och idag spelar Brynäs hemma i Läkerol mot Södertälje, hoppas det blir en bra match! =)

Annars då...jo det spöregnar ute just nu, det kommer nog hålla i sig hela dagen skulle jag tro. Sen ska jag ev träffa Anna på Main St. för lunch.
Haha, vilket osammanhängande inlägg det här blev, men det får duga :P

Top Model

Sitter och tittar på Americas next Top model, jag har nyss ätit lunch. Det blev sallad och någon typ av biff, haha. Vet inte riktigt vad det var.
Imorse var det svåraste att dra mig själv ur sängen faktiskt, Matt fick jag upp ur sängen innan 7 så det var bra! Jag däremot var väldigt trött, trots att jag gick och la mig i tid igår.

Annars är jag otroligt slö idag, har bara legat i soffan och vart ute med hunden typ. Ska ta tag i den här dagen snart också! ;)


Sunday 26 september

Jahapp, då var helgen över, igen.

Min värdmamma åkte till Tyskland igår, inom jobbet igen så det är jag och Mark (mest jag) som har hand om killarna nu fram tills på torsdag då hon kommer hem igen. Men det kommer nog gå bra :) Hon är jätteglad att vara i Tyskland nu eftersom det är oktoberfest den här veckan, haha!
På lördag fyller Matt år också, hela 15 år. ;) Jag kommer knppt ihåg när jag var 15, jag började i gymnasiet, tror jag? Knepigt hur tiden gått så fort.

Idag vaknade jag vid 11, slappade och gjorde mig iordning för att åka och träffa Becky, Johanna och Cornelia på Christiana mall. (Jag köpte inget) ;)

I fredags var jag och min värdmamma som sagt i Baltimore och Towson mall.... vilket betyder Ed Hardy affären för elin ;) Fick med mig en keps och en tröja därifrån. :D älskar't!



Nu har jag precis lagt Noah i sängen, så ska jag försöka få Matt att stänga av datorn så jag kan gå och lägga mig sen också.

Fredagskvällen

Efter att jag hämtade upp killarna från skolan igår så åkte jag, Noah och Bonnie till Baltimore för att lämna av Noah till hans pappa. Vi skulle möta honom vid Towson Mall, och utanför T.G.I Friedays såg vi en kille som stod utanför med en bukett blommor. Vi drog en slutsats på att han såklart väntade på en dejt, och med tanke på hur killen såg ut så ville vi gärna se hur hans dejt såg ut. Så vi parkerade bilen och skyndade oss ner dit igen. Haha.

Ja. Vad säger man? Haha, när vi åkte förbi först så stod han med handen i brallan och typ kliade sig. Så vi var bara tvugna att se hur hans dejt såg ut.

Jag och Noah, medans vi väntade på dejten, och hans pappa att komma och hämta upp honom ;)
Hur som helst, hans dejt kom. Hon var mentally challenged. Haha. Elakt, men det var lite roligt för det visade sig att han förmodligen var det också. xD
När vi hade skrattat klart åt det så gick vi in till älskade Ed Hardy och shoppade loss..... Not. Men jag fick med mig en kepa och en tröja därifrån iallafall. :)
Sedan åkte jag och Bonnie till IKEA i Baltimore och åt lite lax och köttbullar :D Himla gott!


yeye. Sedan åkte vi hemåt till Delaware igen. Efter att vi vart hemma några minuter så kom Becky och Diana och hämtade mig så åkte vi till Main St. i Newark för lite party :D De var ett nytt ställe som hade öppnat där så vi gick dit, det var helt okej! På vägen träffade vi lite folk också.... Haha.
Becky, Diana och jag :)


americans.... lol
Idag vaknade jag 11.30, skööööööööööönT! ;)
Jag, Bonnie, Matt och Foxxy åkte till Mark för att lämna hans telefon som hade glömde hemma. :)
Foxxy och Wawa ;) Haha!

elin och Foxxy ;)


Kid Shelleens

Min dag igår var ganska kass, jag var på dåligt humör och efter skolan hade N med sig en kompis hem för en playdate. En till unge att ta hand om alltså. Inte det att jag har något emot honom, Ryan heter han, jättesöt och snäll. Men N blir sur väldigt lätt och gjorde mig arg när jag sa att de skulle gå ut och leka istället för att sitta inne med sina DS och pokemon spel, när det var så fint väder ute. Men N vägrade. Sen när Ryans mamma kom (tack och lov!) så DÅ skulle de gå ut och leka. Doh. Men det gick inte, för de var tvugna att åka hem, så synd. ;) Maha, elak jag är ibland. Men ibland orkar jag bara inte.

Så, samma kväll var det dags för aupair-möte på en restaurang i Wilmington som heter Kid Shelleens. Så jag träffade de andra aupairerna och Nick, min LCC som inte kände igen mig. "Have we met before?" Hahaha!
Blev turkey burger där innan jag åkte hemåt igen.

En annan sak som faktiskt var bra igår, var att Brynäs vann över Djurgården! wohoo! Dock kunde jag inte lyssna för att de hade tekniska problem från arenan :/ Huvudsaken är att de vann iallafall.
En mindre bra sak var att Flyers förlorade mot Toronto igår, 3-2 blev det i övertid. Dock är det ju bara träningsmatcher, men ändå. NHL-säsongen börjar i oktober. :)


Ikväll ska min värdmamma och killarna åka till Baltimore, där hon ska lämna av dem hos N's pappa. Får se om jag hänger på, de skulle ev stanna på Towson mall.... ;) hihi.
Annars ska jag träffa Becky och Diana ikväll för några drinkar på Main Street i Newark! :)

åska, blixtrar och regnar

..gör det utanför mitt fönster just nu.
Jag kom precis hem från Starbucks där jag träffade de andra aupairerna, lika trevligt som vanligt. Åkte dock hem lite tidigare eftersom det började regna.

Idag började dagen som vanligt, efter att jag hade skjutsat killarna till skolan så tog jag det mest lugnt. Skulle ha städat i köket egentligen, men min värdmamma jobbade hemifrån idag pga. att hon var sjuk. Så det blev inte så mycket städande där eftersom hon satt där och hade telefonmöten. :p

Runt 10.30 blev jag väldigt trött utav någonanledning och la mig i soffan och somnade. Vaknade igen 2 timmar senare, och sedan var det att åka och hämta dem från skolan igen. Det var riktigt skönt att ta en liten nap mitt på dagen sådär. ;) Min värdmamma trodde jag var sjuk. Haha :)

Så nu när jag åkte hem från Starbucks så var det som sagt världens oväder. Jag brukar aldrig bli rädd för sånt, men här i USA är det fan lite läskigt. :p Hela himlen lyser upp ljus-lila med gigantiska blixtrar! Häfigt men lite skrämmande ;)

Sen tönt som man är så gillar jag såklart JB ;) Bieber fever! Haha.
Jag gillar den här låten, den är gullig ;)

Ska lägga mig och fortsätta läsa LA Candy nu innan jag somnar. :)
Godnatt♥

Nya skor...

Idag har jag varit deppig. Så när vi hade ätit middag osv så åkte jag till DSW och köpte mig ett par vinterskor, bara för att jag kände mig nere. Även om det inte hjälper så mycket så kände jag mig liiiite gladare efter jag hittat dem iallafall. Strumpor köpte jag också, det behövs nu när det börjar bli kallare ute. ;)



Ikväll tittade jag lite på Flyers-Devils när de hade sin första preseason match i "nya" Wells fargo center.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa innan jag somnar.

Take my open heart and all it offers

Jag tänker inte gå in närmare på valet hemma i Sverige, jag har inte heller orkat röstat då jag inte har varit insatt det minsta. En av anledningarna kan vara att jag tycker politik är väldigt tråkigt ;) Jag tänker inte heller säga om det är rätt eller fel att SD kom in i riksdagen, men jag fattar inte att så många har röstat på SD och sedan är det värdens katastrof (iallafall i Aftonbladet) att det har hänt..


Nu till dagen som som vanligt började 06.30. Drog upp killarna ur sängen och gjorde frukost till dem, samt packade deras lunch innan vi satte oss i bilen och åkte för att släppa av dem på skolan.
Min värdmamma var hemma halva dagen idag och gjorde lite pappersarbete som inte har med hennes jobb att göra, men som hon var tvungen att göra.
Jag tog Foxxy på en promenad. :)






U smile, I smile

50th B-DAY!!

Min pappa fyller 50 år idag, 19 september. :D
GRATTIS! ♥



Happy birthday daddy ♥ :D

King of Prussia + annat som hände i helgen.

Fredags kvällen blev väldigt lugn, var bara hemma och slappade.
Lördag morgon åkte jag till Becky i Wilmington och efter det tog vi hennes bil och hämtade upp Cornelia som är ännu en ny aupair från Schweiz. Sen blev det ett till stopp på Concord mall för att hämta upp Johanna, innan det bar av till King of Prussia. :)
De är ett gigantiskt köpcenter nära Philadelphia som är ett av de största i USA! Jag har för mig att de bestod utav 3 byggnader, vi var bara i "huvudbygganden", det räckte gott och väl ;)


(Becky's bild)
Vi åkte därifrån runt 5 tror jag klockan var, var hemma efter 6 igen och jag åkte tillbaka hem för att byta om osv innan jag åkte till Diana som är en aupair från Mexiko. Hennes värdföräldrar var bortresta, så hon hade hand om barnen under hela tiden de är borta.
Hur som helst så ville min värdmamma veta var hon bodde, så sa jag att det var på Barley Mill rd (där är det typ bara stora och väldigt fina hus) och hon säger; "jag måste få följa med!!" Hon var såklart inte seriös från början, men sen när jag sa att hon kunde hänga på så gjorde hon det för att hon så gärna ville se huset. Haha!

Det här huset var så otroligt stort och fint! Jag fick inte ens med hela kortsidan på huset på bild.! 3 garageportar hade dem.


Becky, Cornelia och Johanna :D
Min värdmamma stannade kvar och drack lite margaritas och fick en halv rundtur av huset innan hon åkte hem igen. :P


Jag i ett av vardagsrummen de hade där nere. De hade till och med 2 kök på samma våning, ett extra för när de beställde catering osv. ;) Hur ofta man nu gör det. Haha.
- Idag sov jag till 11 någongång och det blev en riktigt slapp dag. Skönt! Inte mycket som hände idag heller. ;)

colors

Jag har problem att bestämma vad jag ska göra med mitt hår, och vilken färg. Så hjälp mig nu! ;)


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

tattoo


-Nej pappa, den är inte riktig ;)

Ansiktslyft?

Såklart man inte kan vara utan drama såhär på fredagskvällen. Men det är ingen stor grej, huvudsaken är att allt blir bra!
Jag och killarna har nyss ätit en varsin(!) pizza från Domino's, de hade två med bara ost på och jag hade med pepperoni på. yummy!
Min förkyldning känns lite bättre faktiskt, det är värst på morgonen..
Så nu sitter jag här med Noah i vardagsrummet och tittar på The Avatar...en tecknad serie på Nickelodeon. Ruligt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Becky och Cornelia som är nya aupairer och åka till King of Prussia, strax utanför Philadelphia, som blir första gången för mig där. Ruggit dåligt att jag inte vart där innan faktiskt. ;)

Haha, på tal om ingenting så är det så roligt när jag hämtar killarna på skolan så brukar Noah och hans klasskompisar träffas på ett baseball field på skolan efter att de har slutat. Och då träffas ju såklart alla mammor också, och så Elin. De står och pratar om ansiktslyft och laserbehandlingar som kostar väldigt mycket pengar och står och jämför typ var de har gjort vad osv. Jag står tyst bredvid och låtsas vara intresserad. Haha! :)

Nu är det förövrigt otroligt skönt ute! Trots att det är ganska kyligt på morgonen och kvällarna så är det ändå sommarvärme nu på dagarna, SVENSK sommarvärme! Det känns som att man kan andas frisk luft igen. När det har blåst lite tidigare i somras så har vinden inte svalkat det minst, men nu så! :)
-Jag längtar faktiskt till hösten och vintern nu, ha på sig mysiga tröjor och tjocka vinterjackor. Det får vara nog med värme för i år.


älskade fredag!

HELG HELG HELG!

Även fast det bara är morgon här nu så känns det ändå skönt med fredag, den här veckan har gått riktigt fort!
Ikväll blir det nog lugnt, jag börjar bli förkyld, så jag ska bara ta det lugnt. Och imorgonkväll ska jag kanske hem till Diana, en tjej från Mexiko som också är aupair. Dit ska också Becky och Ang. Diana jobbar så vi kommer dit när hon har lagt kidsen så ska vi göra middag eller något. :)

Elitserien startade väl inte klockrent kanske. Brynäs förlorade mot Modo hemma i Läkerol igår med 0-2. Men både pappa och Anna ringde mig igår när de hade introt, jag hörde inte så jättebra, men av det jag hörde så lät det inte som att det var en bra låt som intro. Stämmer det?

Nu har jag precis skypat med Jonte, han har uppdaterat mig med all ny info om vad som har hänt hemma i Gävle ;) Det var inte så mycket nytt dock.. vi pratade Brynäs och Flyers-tröjor typ. Haha. =)

På söndag fyller pappa 50 år också! :D Spännande ;)

Från Universal studios ;)

God mogron

Igår träffade jag Elise på Christiana Mall där hon var med sin värdmamma och Jack, det var jätteroligt att träffa Elise igen! Och igår kväll åt vi middag här hemma jag, Bonnie och Matt. Noah var med sin pappa och Mark var med sin dotter. Vi satt bara och pratade, flummade och lyssnade på musik. :)
Sedan kom Becky och hämtade upp mig så åkte vi till Starbucks i Kenneth Square för att träffa de andra aupairerna, det var trevligt och vi åkte tillbaka hem runt 22. :)

Nu sitter jag i vardagsrummet här nere och tittar på Fresh prince i Bel Air, samtidigt som jag pratar på Skype med Anna och pappa. Jag har nyss ätit frukost, det blev en äggmacka med skinka och apelsinjuice. Hehe.
Nicenice.

Ikväll spelar Brynäs sin första match för säsongen hemma i Läkerol, hela min familj ska dit. Jag vill också! Pappa ska ringa mig så jag får höra introt iallafall ;)


:D
Kanske återkommer senare idag om jag hittar på något roligt att skriva om!

SEX MÅNADER!

Klockan är strax efter 05.00 hemma i Sverige. 15 september. Det innebär att jag har varit i USA i 6 månader, det är helt sjukt vad tiden gått fort!
12 mars hade jag avskedsmiddag på Helt enkelt, sedan blev det Interpool en stund innan det blev Heartbreak med mina kära vänner :D
Hade så himla roligt den kvällen, dock lite sorgligt också såklart.

Sedan på lördagen var jag och syrran hemma och tittade på Melodifestivalen med en av mina vänner också. :)
Söndagen var jag med Jonte och Lina, dock inte samtidigt. Jag var med Jonte på Max för sista gången på väldigt länge och så åkte vi till Bönan för skoja skull och sen till Sätra.
Sedan åkte jag till Lina där vi hade Gossipdag och pratade massa skit som vanligt.
Det var min sista helg hemma innan jag åkte på måndagen.

Vem kunde tro att jag skulle sitta här nu, sex månader senare och hunnit med massa roliga saker?!
Ska försöka göra en liten lista på vad jag hunnit med nu,

-Florida, Captiva och Sanibel Island
- Baltimore, MA massa gånger eftersom killarnas pappor bor där.
-New York City
- Washington DC, två gånger
-West Virginia, whitewater rafting
-Philadelphia såklart. Hockeymatcher och baseballmatcher & IKEA!
- Delaware beaches!
-California med Lindis! ;)

Nu har jag säkert glömt något, men det får vara sådär så länge för nu är jag trött och ska sova. ;)
Imorgon ska jag träffa Elise som kommer upp hit så det blir skoj! :D

Hihi, en bild strax innan jag åkte till USA.

14 september 2010

Nu när football säsongen har börjat längtar jag ännu mer tills hockeyn börjar! :D Kommer bli så himla kul!
Brynäs har hemma premiär på torsdag (fick jag nyss reda på från Jonte), medans NHL säsongen inte börjar förren 7 oktober.
Jag hoppas att det kommer gå bra för Brynäs den här säsongen, dock kommer jag sakna att gå på matcherna, men jag har ju som sagt Flyers, där biljetterna är snäppet dyrare. Jag betalade 78 dollar för EN biljett = 566 kr, men det är det värt ;)

Något som inte har med nånting att göra är att vår ödla, Miss Piggy har dött.. Min värdmamma städade hennes bur ute på verandan, och medans hade hon henne i något annat och då dog hon förmodligen av värmeslag. Nu ligger hon i frysen i garaget av någon anledning. Haha!
Sen har de släppt ut Edward, sköldpaddan också. Han simmar i bäcken nedanför huset nu. Så nu är det bara hunden och grodan Bob kvar. :P

Så idag har det inte hänt så mycket heller, upp 6.30 imorse och sen har jag vart iväg och köpt mat till grodan och tittat på tv typ. Jag har världens träningsverk sen gymmet igår! usch..
Nu har jag precis ätit lunch och ska åka och hämta killarna från skolan om ett tag! :)


Tråkiga måndag

När jag tänker efter så var den faktiskt inte så illa som det låter. Med tanke på att killarna som sagt har börjat skolan igen så har jag mycket mer fritid till att göra andra saker. Som idag till exempel var jag väldigt flitig och tog vara på varenda lite minut av dagen ;)
Jag gick upp kl 06.30, drog killarna upp ur sängen och gjorde frukost osv. Sedan tog Bonnie dem till skolan och jag satte mig framför tvn, där blev jag kvar en bra stund. Runt 10.00 tyckte jag att det var dags att göra något, så jag bytte om jag åkte till gymmet.

När jag kom hem så duschade jag och åt lunch, så tittade jag på lite mer tv innan jag åkte och hämtade killarna på skolan 2.45.
Sedan har vi bara ätit middag och här sitter jag nu med en påse Djungelvrål och tuggar på ;)
JO! Jag har städat mitt rum idag också, eller jag plockade upp allt som låg på golvet så nu kan jag damsuga imorron!
yumyumyum!

the weekend

Helgen har varit ganska lugn faktiskt.

I fredags skjutsade min värdmamma Noah till sin pappa i Baltimore, egentligen skulle jag ha följt med och efter skulle vi ha gått på IKEA där, men så blev det inte.
Så fredagskvällen blev lugn, satt framför tvn och datorn mest hela tiden. :p Det var himla skönt att sova ikapp all sömn efter att ha gått upp så tidigt nu när killarna börjat skolan igen.

-På lördagen efter min behövliga sömn, så åkte jag och min värdmamma in till Willmington och Brandywine arts festival som de hade där den här helgen! Det var faktiskt riktigt roligt att gå runt och titta i alla stånd de hade där!
Dock köpte jag inget, men det gjorde Bonnie. Haha, det blev en målning från hennes vän Larry från North Carolina och så köpte hon smycken som var aldelles för dyra för mig..Men hon köpte på ;)
Det var roligt sedan när vi skulle på bussen tillbaka till dit vi hade parkerat bilen, man var tvungen att åka skolbuss från parkeringen och tillbaka från arts festivalen. Med tavlan och allt som vi skulle ha med till bilen så blev det lite trångt, men det gick bra! Haha.

När vi kom tillbaka från den åkte jag, Bonnie och Mark till ett ställe som heter Taylor's för att äta middag. Och efter det satte jag mig i bilen och åkte till West Chester. Där såg jag och en vän Eat Pray Love, den var bra!
Det hela slutade med att jag inte kom tillbaka hem förren kl 04.00 på natten, och min värdmamma sitter uppe vid datorn och kan inte sova. Haha. :)
Så med tankte på att det blev sent så vaknade jag runt 12, åt frukost och slappade. Min värdmamma sa att de hade hyrt "The girl with the dragon tattoo" (Män som hatar kvinnor) igår och att de inte hade fattat att det var på svenska, dock var det ju subtitles med, men ändå. Så jag satte mig och tittade på den, som faktiskt var riktigt bra!
Sedan gjorde jag mig iordning och så kom Diana, Becky och Ang (3 aupairer) och hämtade mig, så åkte vi till Main St i Newark för middag, vi åt på Deer Park. :) efter det hamnade vi på en bar/pub där det var massa killar som tittade på football, säsongen börjar idag tror jag, så det var mycket folk där. Sedan skjutsade de hem mig och nu sitter jag här.
Ska äta lite av det svenska lösviktsgodiset som pappa skickade med Siv i LA. :D

Förresten så har jag köpt hockeybiljetter nu tills pappa och Anna kommer. Den 4 november ska vi gå då Flyers möter NY Rangers! :D
Nu är det dags att sova igen..

Phillies game

Trots att jag var väldigt trött igår så följde jag med Giulia och den nya aupairen Xenia, som tar efter i Giulias värdfamilj. Hon är från Tyskland och var väldigt trevlig!
Igår packade jag faktiskt upp väskan från LA, orkade inte ha den ligga bara... fast annars brukar det ta några dagar innan man orkar göra det.
Hur som helst... ja Phillies är ju Philadelphias baseball lag, så därför lär man ju ha en sån tröja/t-shirt så en sån åkte jag och införskaffade igår medans killarna var i skolan (igår var deras första dag), och jag träffade även Anna en snabbis.
Som vanligt var det knökfullt där inne, alltså 45.000 pers. Mycket folk!



Matchen var faktiskt mycket roligare den här gången nu än den första gången jag var där för då fattade jag inget av den, men det tar sig ;) Hängde på Giulia hem en snabbis efteråt och så fick jag lite grejer som hon inte skulle ha med sig hem. Hon åkte nämligen till L.A. idag på sin resemånad. Dåligt avis jag är! Vill också :(
Som tur är så kommer hon hit igen sista september så jag hinner träffa henne igen innan hon åker.

Sen funderar jag starkt på att färga mitt hår brunt igen... Nu när det faktiskt börjar bli höst här också! Löven börjar falla av träden. :)
Vad mer...? Hockey! Jag håller faktiskt koll på Brynäs och deras träningsmatcher går ju bra. Skönt med krossen mot Djurgården, helt rätt! ;)
Inte långt tills pappa och syrran kommer heller! Det kommer bli skoj :D

L.A. 24 augusti - 7 september!

Dagarna i L.A.!

Tisdag 24 aug:
Jag flög från Philadelphia 8.25 på morgonen och åkte till Denver, Colorado för en mellanlandning och sedan vidare till LAX. Hela resan gick väldigt bra, och jag kom fram till L.A vid 13.30. Fick vänta på Linda i ca 2 timmar innan hon landade och innan hon kom fick jag en kommentar från en kille att jag såg ut som Britney Spears?! Haha! Såg även en tjej som har varit med i Americas next top model för något år sedan.
Våra väskor kom fram som de skulle och vi tog en shuttlebus till Enterprise där vår fina hyrbil stod och väntade på oss. Det var en svart Dodge, alltså en riktig amerikanare ;)
Vi åkte till vårat hostel i Santa Monica och slappade lite innan vi tog en promenad till stranden och piren. Vi tog lite bilder och åt middag ute på restaurangen där ute. Där träffade vi på 3 st killar från Australien som började prata med oss. Linda försökte beställa en drink men sa att hon hade glömt sitt leg hemma, och australiensarna trodde hon var 21 så de försökte muta servitörerna så de kunde bjuda mig och Linda på en varsin drink. Guess what... det lyckades! Haha, hon fick sin drink tillslut.


Onsdag 25 aug
Vi tog det lugnt på stranden i Santa Monica, flummade och tog roliga bilder. :) Träffade även på James och Justin, de var på en roadtrip och var från Washington State. På kvällen åkte jag och Linda till Hollywood blvd och träffade min vän Matt och hans kompis som jag inte kommer ihåg namnet på... Vi åt på Hooters iallafall och det var väl helt ok. De bjöd på maten så jag klagade inte ;)




Torsdag 26 aug
Torsdagen åkte jag och Linda till Universal Studios, lite senare kom James och Justin också, killarna från stranden dagen innan. De var supertrevliga och roliga! Vi var med dem där hela dagen och sprang runt och gjorde allting. :) James och Justin bjöd mig och Linda på lunch där också!


Efter Universal så åkte jag och Linda tillbaka till vårt hostel och bytte om osv innan vi träffade killarna igen för middag i Santa Monica, de bjöd även på den så det var trevligt ;) Vi blev uppe väldigt länge den kvällen, gick inte och la oss förren efter 3 tror jag.

Fredag 27 aug
Efter väldigt lite sömn så åkte jag och Linda till The Grove i Hollywood som är ett shopping center där, väldigt gulligt och mysigt! :) På eftermiddagen/kvällen åkte vi till Mullholland drive för att ta lite bilder vid solnedgången.

Efter det åkte vi tillbaka till Santa Monica och skulle bara äta på ett ställe som heter BOA, en lite finare restaurang där de spelat in ett avsnitt av The Hills, så jag och Linda ville äta där ändå ;) Efter ca 30 minuters väntan på ett bord så kunde vi äntligen beställa maten. Lite längre bort satt det några killar och en av dem kom fram till vårat bord och frågade varför vi satt där när det fanns ett ledigt bord bredvid dem. Vi satte oss vid dem och pratade och de frågade varför inte vi var ute och festade. Vi sa att Linda inte var 21 och han säger, "Ah, but that's not a problem!" och beställde in drinkar till oss. När vi skulle betala så lägger den ena killen (som hette Marco) fram en 100-dollar sedel och säger igen "I got this for you girls!" eeh tack? Hahaha! Stört roligt.
Vi hamnade på ett annat ställe bara några kvarter bort på ett ställe som hette något med "...vice" Haha, bra minne jag har. Det var ett väldigt fint ställe där jag och Linda bara kunde gå in, behövde inte visa leg eller något. Där blev det ännu mer drinkar och pratade med massa trevligt folk hela kvällen, bland annat en som heter Zac som bor i San Fransisco. Det stängde klockan 02.00.
Lördag 28 aug
Vi träffade Zac och 'Frankie' på morgonen, han bjöd mig och Linda på frukost! Haha. Efter det gick vi ner till Santa Monica beach för att hyra en varsin cykel och så cyklade vi från Santa Monica till Venice beach. Trevligt!
Jag och Linda stannade i Venice för lite shopping medans killarna cyklade tillbaka för de skulle på bbq.
På kvällen åkte jag och Linda in till Hollywood blvd och åt på Hard Rock café!


Söndag 29 aug
Jag och Linda tog bilen och åkte ut på Pacific Coast Highway norrut och mot Malibu och Zuma beach. Det är så otroligt fint där så vi tog massa kort. :)




Vi tog Sunset blvd på tillbaka vägen och stannade och åt på In'n'out burger! :D
Samma kväll var jag och Linda på Hollywood blvd igen, denna gången åt vi ännu en middag på Hard Rock café och efter det träffade vi Lindas kompis Björn och hans kompis som jag inte minns namnet på. :p Men vi pratade på en massa och hade trevligt innan jag och Linda åkte tillbaka till Santa Monica igen.
Måndag 30 aug
Jag, Linda, Björn och hans kompis tog vår lilla hyrbil och åkte söderut mot Orange County och Newport beach, det var väldigt mysigt där! :D


På kvällen var jag och Linda och hämtade Siv på flygplasten och skjutsade hem henne innan vi åkte till Sunset blvd för middag.

Tisdag 31 aug
Var vi på Universal ännu en gång, nu med Björn och 2 andra tyskar. Allt var lika roligt som vanligt! ;)


Efter Universal åkte jag och Linda till en restaurang som heter Ketchup på Sunset blvd, innan jag skjutsade henne till LAX och hennes flyg back home to Boston. Veckan efter så gjorde jag mest vad jag kände för. Jag bodde hemma hos Siv ute i Sun Valley. Vi blev bjudna på middagar, brunch var och badade i poolen på Sunset Plaza, varit och shoppat på Robertson blvd, Melrose, Beverly center, vi var till Pasadena och jag träffade Matt ett par gånger innan mitt flyg gick tillbaka till Philaldelphia 7 september.



Sista dagen i underbara California

Jag lar val skriva ett litet inlagg innan jag aker harifran.
Mina 2 veckor har har varit helt underbara! Jag kommer aldrig vanja mig vid tanken att aka harifran.

Forsta veckan nar Linda var har sa tog vi bara dagarna som de kom och gjorde vad vi kande for, jag har gjort ungefar samma sak nu den andra veckan, vilket har varit otroligt skont!
Jag kommer beratta (nastan) ;) allt som har hant under veckorna och lagga in bilderna senare nar jag ar tillbaka i Delaware igen, vilket jag kommer vara imorgon kvall kl 8pm eastern time. Dock maste jag upp valdigt tidigt imorgon for att komma med flyget fran LAX till Milwaukee, WI och sedan mot Philly igen. Anna ar sa snall och ska hamta upp mig pa flygplatsen dar. :)

Jag har packat nastan allt och hoppas att vaskan gar att stanga ;) Haha.
Sa nasta gang jag skriver ar jag hemma i DE igen. Det kanns val ok att komma tillbaka nu nar killarna borjar skolan igen och allt blir 'som vanligt' igen. :)

Far se om jag ska traffa Matt ikvall eller om det blir middag har hemma.
Hors ;)

3 september

hejhejhalla.

Just nu sitter jag i Maria & Siv's hus har utanfor LA. Det ar massa hastar runt omkring har.
I tisdags slappte jag av Linda pa LAX, och hon flog hem mot Boston igen. De senaste 2 dagarna har jag vart pa Beverly Center, traffat Matt som bor har i Burbank och hangde med honom till en bar, igar var jag till Robertson blvd for lite mer shopping, traffade aven en svensk kille i en av butikerna dar. :)

Idag ska vi till Pasadena for att titta runt lite, tror inte att jag har varit dar tidigare sa det blir kul!
Jag lagger in alla bilder nar jag kommer hem till Delaware igen. Haha, det finns massa roliga bilder pa kameran ;)

hors ♥

RSS 2.0