Svenska Hollywoodfruar

Nu har två avsnitt av Svenska Hollywoodfruar pågått i två veckor, förra veckan när första programmet var så skrattade jag mig igenom hela programmet, och igår var det samma sak igen. :D Haha de är så dumma och blonda och det blir så roligt! Helt klart bästa programmet tv3 haft på flera år! Synd att de bara sänder 4 avsnitt av det... Hoppas på fler!

Love it! =)
Nu väntar Alanya, vi åker härifrån om 5 timmar, borde nog försöka sova lite efter Idol.
See ya♥


Alanya tonight

Inatt åker vi till ett varmt Alanya! Ska hämta Linda och Carro i Andersberg inatt vid 02.30 ungefär, sen drar vi iväg mot Arlanda :) Ska bli underbart skönt! :D Vaknade av alarmet imorse kl 9, mamma kom hem vid 10 så skjutsade jag ner henne till stan och jobbet, hon ska opereras senare idag så hon kunde inte köra bil hem, så den tog jag :) Åkte en sväng och sen till Annas skola, hämtade upp henne, sen åkte vi till Gevalia där vi mötte pappa som bjöd på mat. :)
På tal om ingenting så är mammas bil väldigt rolig att köra, men det är ett fel med den;


På grund av detta klistermärke så får man ju skämmas lite när man åker runt i den.. Får hoppas att det inte blir nått nytt klistermärke på nya bilen hon ska få. Eller hur mamma? ;)
Efter lunchen så åkte jag till Maxi och apoteket och köpte lite nödvändiga saker.
-På tal om hockey så började ju elitserien igår :D Dock spelade inte Brynäs, utan de har sin första match mot Timrå borta på torsdag. Första hemmamatchen är på lördag i Läkerol. Ska verkligen bli roligt att åka dit och kolla hockey igen! :)
Får se om jag bloggar nått mer inatt/ikväll innan jag åker, annars fpr ni ha det bra, så hörs vi om lite mer än en vecka ♥


Heidi Montag - Body Language

Jag tycker inte riktigt om Heidi, eller det är mest Spencer jag inte gillar, alls. Men i vilket fall så tror jag att jag gillar Heidis nya låt Body Language..



Den är ju inte skitbra, men den sätter sig i huvet på mig iallafall. :p
Nej, nu ska jag sova.. eller kolla tv, sovmorron imorron! :)

TWO DAYS LEFT

Snart åker jag igen! :) Tisdagnatt åker jag, Lindson och Carro mot Arlanda och Alanya igen. Ska bli fruktansvärt skönt! :D
Igår fyllde pappa år, grattiiis! Och så jobbade jag hela dagen igår plus idag, 8.30-18.30 igår och 9.30-19 idag, inte okej..Har stängning i cafét imorron, sen jobbar jag 11-19 på tisdag.. sen så!! ;)
Ska bli så underbart skönt att komma tillbaka!
Lite roligt att Linda på jobbet åkte till Alanya i lördags och så åker Anna samma dag som mig också.. Haha!
Här kommer lite fler bilder från Alanya, part one;







Alanya part two!

No I´m not crazy.. eller lite kanske, men det får man vara :D
Anyways.. jag, Lindson och Carro har bokat en resa till Alanya den 23 september, alltså så sitter vi och dricker massa drinkar om exakt en vecka. Ska bli sjuuukt ruligt! =)
Har inte gjort mycket de senaste dagarna, igår var jag riktigt dålig så jag var hemma från jobbet, hade inte sovit något alls på natten och mådde inte alls bra. Men inatt fick jag sova hela natten så det var riktigt skönt!
Idag när jag vaknade så kände jag mig mycket bättre och bestämde mig för att åka till Make up store för att bli sminkad, fick presentkort där när jag fyllde. :) Efter det så skulle jag till Forex för att växla pengar, men de hade inte turkisk lira kvar men skulle få in det på eftermiddagen så jag fick beställa i förväg. Sen drog jag till banken för att fixa nytt bankkort, var ju så slarvig att jag hade mitt kort i fickan på jobbet och när jag hade suttit så gick det sönder..Seeeen åkte jag hem till Lindson med Taxfreekatalogen så hon och Carro kan kolla =)
Eftersom jag inte fått igång internet hemma än så har jag tagit några bilder från Facebook och kopierat. Så här är några kort från Alanya part one ;)



Happy hour ;D



Kommer väl fler bilder allt eftersom antar jag :) Snart börjar Idol! =)


11 september

Internet hemma är fortfarande inte igång :( Sitter på mammas dator från jobbet nu. Men i vilket fall så var Alanya helt galet sjukt roligt! :D Så roligt att jag bokat en ny resa dit. Haha! Jag, Lindson och Carro åker dit den 23 september. ;) Längtar supermycket!
På resan dit med Jonte, Johanna och Eric så såg dagarna ganska likadana ut, vi tog dagen som den kom och hade inget riktigt planerat alls vilket var skönt :) Det enda typ "kulturella" vi gjorde var att åka upp till Slottet eller vad det är förnå? Uppe på berget iallafall, jättefin utsikt över Kleopatrastrande och östrasidan av Alanya. Hehe, vi fattade inte riktigt hur man kom dit, men man skulle åka buss iallafall, men vi visste inte varifrån så lilla Bobby från Capella (som förövrigt är en restaurang som vi var på typ varje dag, åt dock inte där varje dag) :) gick med oss därifrån bussen gick och stannade och såg till att vi kom med rätt buss. :)
Ska lägga in massa bilder därifrån senare när jag har internet på min dator! Så nu på dagarna jobbar jag hela dagarna, kollar Idol om jag hinner, sover och äter. Det är typ det jag gör.. Haha kul liv.. Det byts snart ut ;)
Är ledig på söndag, då ska jag ha en riktigt skön sovmorgon.
Får se när jag kan skriva nästa gång. Just nu ser jag bara fram emot 23 september. :)



8 år sedan flygattackerna i USA

Hej sålänge:)


Back home again

Kom hem från Alanya igår morse.
Och jäklar vad roligt jag har haft det! :D Träffat massa roligt folk, dryga turkar, skittrevliga turkar och söta turkar ;) Haha! Sen massa turister också såklart, bland annat från Smedjebacken och Västerås :) 
 
Internet hemma är för tillfället ur funktion, därför sitter jag hemma hos Sandra just nu. Får se när det börjar fungera igen. Min familj är ju i Cypern nu, de kommer hem på måndag kväll. Så det är hyfsat lugnt hemma ;)
Har hur som helst haft en underbar semester med Johanna, Jonte och Eric! Riktigt rolig!
Imorron ska jag tillbaka till jobbet igen, har cafét hela dagen och efter det vet jag inte riktigt vad det blir, får se om jag är sugen på att gå ut kanske. :)
När internet funkar på min dator igen ska jag blogga ordentligt om hela Alanyaresan. Saknar allt redan, stranden, poolen, sola, Capella alla man har träffat! Åker helt klart tillbaka någongång ;)
Ska dra mig hemåt snart, börjar 8.30 imorron, så ska lägga mig i tid.
 (Pappskalle, bajs, jaa, nee, älskling var några av de ord turkarna använde mest tror jag) ;)

Hörs om några dagar ♥


RSS 2.0