Sista april

Kan ju börja med att berätta vad jag gjort de senaste dagarna.. - jobbat. När jag inte har jobbat så har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Alex va här och kollade på film i.. måndags tror jag det var.
Igår efter jobbet så åkte jag till Köpis, mötte Sandra där så gick vi runt och kollade lite.. =) Blev lite saker, men inga nya kläder. :/
Hittade iallafall en present till Jonte som fyller på söndag egentligen, men ska ha fest på lördag ;) Blir nog roligt! Synd bara att jag jobbar varje dag fram tills jag och Susannna åker till Mallis nu..varje dag fram till 9 maj (!!!!!) crazy.
Efter köpis igår så var jag hos Viktor och kollade film, blev Bad Boys, lite hockey och lite Roomservice =)
Idag ska jag också jobba.. surprise surprise! 11-15, så det är helt ok iallafall.

Kväll vet jag inte riktigt vart vi ska, hem till Martin tror jag. Men jag har ingenaning om vart han bor.. men det löser sig. Så blir det väl krogen efter det skulle jag tro.^^ Tar nog med min kamera ikväll också så det blir lite roliga bilder att lägga  upp :)
Ruuuuligt !

sunshine





...

På tal om ingenting så ska jag och Sandra ha fest på midsommarafton, hemma hos Sandra. Någon som är intreserad? :)

26 april

Gårdagen slutade väldigt tråkigt, men det gick bra tillslut.
Men jag börjar från början. Igår var jag ledig, slappade lite i solen, det var jättevarmt igår! Kanske hur skönt som helst! Åkte ner till fba och köpte glass. Det var typ det enda jag gjorde på dagen, sedan hem och fixa och hämta upp Sandra och Jonas och drog iväg till Andersberg. Gick upp till Zandra och Tommy som förövrigt hade 6-7 illrar springandes runt en :p Hehe, tillslut kom Susanna, Stina, Sara, Thomas och Fredde också, vi drog till en äng där vi satte oss och grillade, drack och hade allmänt trevligt. Väldigt roligt faktiskt! =) Fortfarande väldigt varmt ute var det!
Men runt 21 försvann solen och vi tänkte dra oss hemåt till lägenheten igen, men så blev inte läget. När Susanna skulle resa sig så trampade hon snett på något sätt och fick knät ur led :/ Såg själv inte vad som hände, men det var otroligt läskigt, men samtidigt visste man att man var tvungen att vara lugn och så var det bara att ringa ambulans. Det tog en satans tid för den att komma, men tillslut så.. Jag och Stina tänkte åka med i ambulansen, men det var bara en som fick det.. så Stina gjorde det så tog jag bussen. Fick Thomas och Fredde med mig också. Fredde hade ju massa dricka kvar som man ju inte kan ta in på sjukhuset så han lämnade påsen utanför vid en stolpe. :p Precis när vi kom så hade Susa fått åka till röntgen, så vi satt där och väntade tills det var klart. Hon mådde mycket bättre och hade fått morfin så det inte gjorde så ont. Efter en stund fick hon ett par kryckor och kunde åka hem, Stina hängde på dom. Jag hängde på Fredde och Thomas ner på stan till Freddes lägenhet, Zandra, Sara och Tommy kom också dit efter en stund. Satt mest och snackade lite i typ en timme kanske innan jag drog hem.
Här är några bilder från kvällen innan den blev som den blev;
             

Och på tal om ingenting så har jag smakat nya chokladen som kommer i sommar. Har bara smakat jordgubbschokladen, och den var helt ok!

Home alone

och jag har trååkigt! Har jobbat hela dagen, slutade 19.30 och då åkte jag till Susa som hade fått tax-free katalogen, så vi bläddrade lite i den och kollade samtidigt lite på Talang 2009. Sedan åkte jag hem.. har inprincip sutti här sen dess. :p "hejjagharingetliv"... Haha! Nää, men jag ska faktiskt åka och hämta mamma och pappa lite senare. Sitter och roar mig med tvn och spotify. =)
Imorron ska jag ut iallafall. Ska bli riktigt skoj! Heartbreak tror jag Susa hade bestämt av någon anledning ;) hehe...
Ska kanske hinna med en promenad imorron också! :) Känner mig faktiskt duktig! x) Blir kanske ett stopp på kunsum för en glass.. sitter aldrig fel =)

Mallorca närmar sig! :) Jääklar vad  underbart och roligt vi ska ha!






The way you make me feel inside, butterflies, goosebumps, euphoria


Årets första dopp!

Inte för mig dock, utan för Simba :)

Fin dag i Forsbacka..

mitt i gäspen :p

yea ;D hah



Världens finaste <3





Det var bara några av dom bilder jag tog. :p Såg förresten en orm idag också! :o Läskigt..usch.
Nu ska jag snart åka ner på stan och träffa Jonte, Emil och Posa för att käka. :)


coolaste snubbarna ever?



Jag tycker det här är ascoolt och det visar att inte alla i Sverige är så tråkiga ;)

22 april

Hej!
De senaste 2 dagarna har jag jobbat, första veckan på mitt vikariat :) Det har gått hyfsat bra hittills i cafét, får hoppas det fortsätter! Försöker komma ihåg vad jag gjorde efter jobbet igår, men har inget minne av det..Haha! Förmodligen var jag bara hemma och kolla tv eller nått annat mega skoj ;)
Idag har jag varit ledig iallafall, men gick upp tiiidigt ändå, skulle va hos frissan kl 8. Inte okej tid, men det gjorde inte så mycket. Så jag åkte dit, fixade kaluffsen och ringde Jonte som nyss hade vaknat runt 10.. Drog hem till honom, lämnade bilen där och så tog vi hans bil till återvinningen där han hade massa skräp att slänga. Det gick fort, sen åkte vi ner på stan för att käka. Ställde bilen vid slottet och gick ner till nian. Blev sallad för mig och Kina/Thai (?) för Jonte. :p
Sedan åkte vi hem till mig så gick vi en lång promenad runt Forsbacka, det var skönt faktiskt. =)
Så var det så varmt och skönt ute så när vi kom tillbaka hit så satte vi oss ute med datorn och lyssnade lite musik. Helt nice!
Sedan gick vi in och kollade lite tv. Blev MTV, Top Chef (?) och lite cops-avsnitt. Har varit lite av en flumdag, men såna behöver man också ;) Imorron är jag också ledig, får se om jag kanske drar ner på stan då. 
 
yeye, nu ska jag dra och köpa nått att äta.
see ya. :)

VIVA SUNRISE

Det hotellet ska jag och Susanna bo på när vi åker till Mallorca den 9 maj! Bokade och betalade resan igår när jag var hos henne. Det ska bli så skööönt att komma hemifrån igen. Det behövs!
Hoppas på bra väder så vi kan bli bruna och fina till sommarn. =)

Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon! Men den  blev inte så lång.. 9.30 bara, men det var skön..T! ;D Haha, jag drömde nått konstigt också.. om nått piratskepp tror jag. Hände massor med saker iallafall. x)
Tog det lugnt på förmiddagen sedan åkte jag och pappa till GRS och kollade 150 hoppningarna.
Har inte gjort så mycket mer än så. Blir lugnt ikväll också tror jag, men man vet aldrig ;)



Får väl se hur mycket användning vi får av spanskan. Men med BL som lärare så har det nog tyvärr blivit så att det mesta har försvunnit. Ni som inte haft henne, be happy!

TJAA

Igår var jag äntligen lite ledig, men fick inte sova för det. Upp klockan 6 och göra sig iordning och ta bilen in till stan och sedan bussen mot Stockholm med syrran. Framme vid 9.30, affärerna öppnade 10, men det gjorde inget, roade oss så gott det gick. :) Haha, vi var inne på Carlings så fastnade jag vid en tröja som det stog "DIE BRAT DIE!" på, och så kommer han som jobbar där.. -"Jaså, du är lite sugen på en DIE BRAT DIE -tröja? :) " kunde nästan köpt en, men gjorde de inte.. Det blev ett par linnen, en t-shirt, ny plånbok och ett par solbrills. :)
Var hemma runt halv 8 igen, satt mig här och hann inte va hemma mer än 1 timme innan jag drog med Susa för att kolla film hos Viktor inne i stan. Ruuuligt! =)
Blev inte så sent eftersom jag jobbat idag. 9-16.30, helt okej tid, har ändå inte haft nått annat för mig. Så nu sitter jag och väntar på mat, sedan ska jag iväg till Susa och så ska vi kolla film och kolla resa. ;) Kommer bli asnice!
På måndag kommer Sandra och Sara hem också! =) De verkar ha det roligt iallafall, de har ringt och trackat mig mitt i natten.. xD Onyktra antar jag.. ;)

Hörs, dipshit ;D haha!

Kul att se att fler börjar fatta vilket lag man ska spela i ;)

Igår var Jonte här och kollade film med mig. Blev Benjamin Button igen.. :)
Idag har jag bara jobbat, kom nyss hem.. 6-16. Det är otroligt hårt att börja så tidigt på morgonen, men kommer man upp ur sängen så brukar man piggna till allt efter som.
I veckan händer inget speciellt, ska jobba och ta det lugnt. Tänker på Sandra och Sara som är på Cypern nu, de har de nog väldigt bra ;) Lite avis.. :p

Såg nyss att Brynäs gjort klart med Somervuori från Färjestad och Läck från Leksand idag. Även flera som haft kontrakt som gått ut har skrivit på för en säsong till. Vet inte om jag skrivit det tidigare men även Kahnberg från Frölunda är också klar för Brynäs. Så vi får väl se hur det kommer gå säsongen 09/10.
Hoppas på det bästa, såklart. =)

Nu ska jag bara slappa, kolla tv, lyssa på musik.

Marley and Me

Kollade nyss klart på den filmen, som jag sa att jag skulle göra för nån vecka sen. :p Iallafall så tror jag att jag aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde nu. Man börjar tänka på så mycket om sina egna djur..



Den bästa kommer alltid vara Simba


Älskar dig vovven

Nu ska jag kolla på tvn så jag tänker på annat och kan somna sen.

12/4

Gårdagen var ganska hård, jag som tyckte jag var väldigt duktig som gick och la mig vid 22 eftersom jag skulle upp och börja jobba kl 6. Men jag kunde inte sova! Hatar sånt...så vet man att man ska upp om inte så lång tid.. och så ligger jag och tänker på för mycket. Både bra och dåliga saker. Hur som helst så somnade jag efter nån timme, men blev väckt av ett sms från lilla Jonte kl 02.20, som berättade att han kommit hem från krogen, jag som också ville ut! :/ Två minuter senare ringer en annan och vill prata.. Haha, men det gjorde inget, trevlig pratstund. :p Sen hann jag sova en liten stund till innan alarmet på klockan ringde och det var dags att masa sig upp ur mina supersköna säng. :/ Jobbet flöt på bra och jag slutade 12. Upptäckte att det var otroligt varmt ute, och det var bara att byta till sommarkläder när man kom hem. Satt i solen en bra stund, somnade till och med! Helt slut, gick och la mig i sängen en stund..
Sedan snackade jag med lite folk på msn, Marielle och massa fler skulle ut, så jag hängde på. Förfest i Sörby blev det, tog bilen in och tänkte kanske dricka på Goya sen, men jag orkade inte vara kvar, var så otroligt trött och ville bara hem och sova.. Så det var det jag gjorde, skjutsa ner dom på stan så drog jag sen. Får ta igen det en annan dag ;)
   
      
Idag sov jag ut ordentligt! Det behövdes verkligen :) Hade inget planerat idag så jag, pappa och syster åkte ut till bland annat Engeltofta och kollade lite, väldigt fint väder idag också :D
  
Väldigt mysig idag. :)
Sedan när jag kom hem så ringde jag Sandra så drog jag hem till henne och klippte och färgade håret på henne. Hon, Sara och Emelie åker till Cypern imorron. De kommer få det så härligt! ;D
Imorron är jag också ledig, ska sova då också, och sedan blir det kanske köpis en sväng. =)

Fortsättning från förra inlägget..


Original Video - More videos at TinyPic
Fick göra ett nytt inlägg för andra filmen... Blev nått konstigt.. Men ENJOY! ;D

Heartbreak 9 april

Igår jobbade jag som sagt till 19, bara hem och göra sig iordning och sen åka iväg igen. Drog till mitt kära Sätra och hem till Eric, där var även Johanna, Jonte, Maja och Helena :) Vi småfestade lite och spelade spel.. man skulle rita och det är jag ju inte direkt bäst på, men det gick ändå. :)

 

Vid 22 tog vi bussen ner på stan för att ta stämpel, orka inte stå i kö senare. ;) Så tog vi bussen tillbaka till Sätra igen, vi klarade det inom 30 minuter tror jag det var. Festade lite till när vi kom tillbaka, och sedan tog vi 23.30 bussen ner igen. Den här bussresan var roligare.. 


Hur som helst så kom vi ner på stan tillslut. Jonte hängde på sina nyfunna spanska polare medans vi andra nästan sprang till Heartbreak. Bara visa stämpeln och gå in, härligt! Inne på Slick såg allt ut som vanligt, väldigt mycket folk och roliga vänner. ;)
Kom hem runt 02.30 och slocknade direkt.. Vaknade av alarmet kl 8 och det var dags att gå upp att jobba..^^ Usch vad trött jag var, men det vart lätt värt det. ;)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, börjar jobba 06 imorron så.. :) Leeedig söndag. Wohoo! =)

10/4

- "Det är något jag inte har berättat för dig..."

Hahaha ;) Får se om du kan klura ut vad det var Jontiis! Nu ska jag dra och jobba. Berättar om gårdagen när jag kommer hem ikväll. =)


åh:/

idag ska det bli jättefint väder.. och jag måste jobba. börjar 9.30 och slutar 19. Dåligt depp att sitta inne en hel dag när de är så fint ute... :/
FBK vann Sm-guld igår. Spelade faktiskt inte så stor roll vilket av de lagen som vann..

Har inte hänt mycket annars, det enda 'roliga' var väl att det kom en kund och köpte lösviktsgodis för 972 kr igår. Hoppas hon inte skulle äta det själv...
Nää, nu lära jag dra. :)



sunshine


aouch

Jag måste helt seriöst vara den sämst tränade personen i världen? Har fortfarande massa träningsverk sen i lördags! Brottningen igår hjälpte inte direkt.. ;) Haha! Drog in till stan igår och kollade film, blev någon konstig krigsfilm först.. så vi bytte till Twilight. Den var helt ok. :) Sedan kom jag på att jag var nog ganska hungrig ändå, efter att bara ätit korv med bröd på dagen, så det blev Max.. Nattmat.. haha! Thank you :) Körde i driven och käkade där hemma. Kollade lite tv osv. Fan, jag som inte hade tänkt va kvar så länge.. men det var roligt ;) Somnade direkt när jag kom hem.
Började jobba 10 idag, och vaknade av mig själv kl 7.10?! Var så sur att jag inte kunde somna om så det blev lite tv. På jobbet var allt som vanligt.

Lugn kväll. Lugn vecka blir det.. kanske. :p

SOL

Vilket underbart väder det är! Sitter här hemma i skogen med bara brallor och linne nu.. så skönt! Men det blåser lite kallt måste jag säga. Men det går ändå ;)  Haha, igår blev det som sagt en riktigt slappdag.. Laddade ner Marley and me, ska kolla den idag, sedan kollade vi två filmer igår kväll.. Det blev YesMan och the Grudge 3.. Läskig ju! Haha, tur jag hade kudden ;D

Idag är jag ledig från jobbet, ska jobba resten av veckan, så det är bara kämpa på! :)
Nu ska jag fortsätta mysa i solen. :)


Förra sommarn i våran bååt :D Mys!

Lördagen 4 april

Igår var jag, susa, sandra, zandra, sara, karin, tommy och thomas på Alborgen! Kom dit vid 12 ochvar där till 15.30 ungefär:) Hade väldigt roligt, men har träningsverk och blåmärken idag.. :p Speciellt bollhavet var roligt ;D

Efter det så åkte jag till köpis och kollade lite på killarna som hade signering. =) Sa hej till dom, och träffade även snyggisLinda! Det var ett tag sedan. :) Efter det så vare bara åka hem slänga sig i duschen, käka (vi grillade!!! :D:D) och sedan ta sig ner på stan där alla andra var. Mötte upp dom på Bishops (?) och sedan drog vi hem till Thomas som förövrigt hade en väldigt fin lägenhet och förfestade lite. Sedan drog vi ner till Goya, dör man träffade på massa roligt folk! =)
Idag blire bara slappa och ta det lugnt.. får se om man drar igång nån film eller så.. :)

J20 TOG SM-GULD!

Jag och Linda var på Läkerol igår! Mötte Caroline och David där också. Var världens kö utanför Läkerol 10 minuter innan matchen började! Såna köer äre inte ens när A-laget spelar..Kom in i tid iallafall och matchen började.  Lite kul att man vet vilka minst hälften av  alla i j20 är eftersom typ alla går/gick på Borgis. :p Alltid lika roligt att vara i Läkerol :) Var massa folk man kände där också! Själva matchen var kul faktiskt, hade bara vart på en j20 match innan.. HV gjorde 0-1 först, sedan blev det 1-1 och 3 perioder gick. Det blev over time och Brynäs avgjorde ganska snabbt. :) I och med det målet så avgjorde de hela matchen, Brynäs J20 vann SM-Guld 2009! På tiden att något lag här ifrån vann ;)
Det slängdes handskar, klubbor, skydd på isen när det blev mål, härligt att se!
Skjutsade ner Linda på stan och hon tog bussen hem och jag åkte hem till mig. Somnade ganska snabbt, men vaknade lika snabbt igen kändes det som... Jobbade 10-18 och imorron 7-15. Ledig ihelgen, så det är riktigt nice!
Lite bilder från igår;
    



1 april

och jag har inte blivit lurad..vad jag vet iaf.;) Hehe.. jobbade idag 7-12, väldigt skönt men samtidigt otroligt jobbigt att ta sig upp så tidigt! Allt gick bra idag iallafall.
Igår ringde de från willys och sa att jag fick jobbet, så nu äre inte så lång tid kvar på maxi. Kul med nya saker!
Idag ska jag även på aupair-möte på folketshus. Klockan 17 börjar det, och sedan åker jag och Linda direkt till Läkerol för att se J20 finalen! Brynäs möter HV. Vinner Brynäs idag så får de guld, vinner HV så blire en till match imorron tror jag det var. :)
Sen är det klart att Kahnberg från Frölunda kommer till Brynäs också. :) Kul att han insett vilket lag det är som gäller nu;) Haha! Och Lindbäck ska till Timrå, och Carlsson till Chicago.

Funderar på om jag ska åka ner på stan en snabbis innan mötet och kolla lite...Kanske fika med någon.. Ska kolla upp det.:) See ya

RSS 2.0