Nyårsafton imorgon

Och jag har väl planerat det mesta inför imorron kväll, kläder osv. Ska till köpis på dagen också och titta lite, se om man hittar nått :)
Och imorron äre ju sista dagen RixFM sänds här.. Sjukt tråkigt, bästa radiokanalen ju! Vem har bestämt det här?!


Idag har jag bara jobbat.
Sitter och lyssnar på Set your body free just nu, den blir bättre och bättre. :) Hehe..


Nääe, ska snart lägga mig i sängen och kolla Scrubs, stört kul!
-i wanna kiss you all over..

Hoppas alla får en bra nyårsafton =)

Juldagen

Christmas var helt ok! :) Fick faktiskt mycket mer saker än jag trodde jag skulle få. :p Hehe. Det var väl det vanliga; kläder, presentkort, en jacka som jag valde ut själv innan, parfym osv.
Ikväll blir det fest med stajn och susa. :D Kommer nog bli bra! Hoppas på massa folk ute =)
Så jag ska göra mig iordning nu snart, sen dra te susa!
Hey


Merry Christmas!

Den här dagen har vart superskön hittills! Vaknade kl 10 och slog på tvn, Finding Nemo började precis då, så jag kollade lite på den. :) Sedan gick jag upp och åt frukost, risgröt med kanel såklart. =)
Själva dagen är så mysig i sig, för det är fint väder, det är minus grader och det bästa av allt; det är snö ute! :D Jättemys! Sen att det är julafton och jag jag ska kolla på Kalle Anka kl 15, och får öppna presenter sen är ju inte helt fel ;)
Hehe. Hoppas alla får en God Jul!


Finally!

Julafton imorron! Känns väl som vilken dag som helst. Har ingen julfeeling faktiskt, det är inte ens snö här :/ Trist. Iallafall så är jag så enormt trött på alla kunder på maxi nu. Tack och hej några dagar :) Haha! Skönt med ledigt! Rolf Lassgård kom och handlade idag, igen.. :p Hehe.

Ska kanske sova snart så man får öppna presenter och kolla Kalle snabbare ;) Julmaten har jag tröttnat på redan, även fast jag inte ens ätit det.
Skit samma. =)


GOD JUL! :)


movie

Hittade ännu en film från Playboy Mansion! Exakt de platserna de visar på den här filmen har jag vart! =)

*Hallen/entrén
*"Vardagsrummet" om man nu vill kalla det så. Mest biorum skulle jag kalla det. Men där satt jag och såg 2 filmer :)
*Middagsrummet (översättning till svenska från "diningroom" ?!)

*Tennisbanan

*Spelrummet, eller huset var det faktiskt.

*Baksidan, satt alla hans djur som han har där.

*Poolområdet, vart inne i grottan. "What happens i the grotto, stays in the grotto ;p "

Nu ska jag sova. =)


lördag

Äntligen är det lördag och veckan är nästan slut. Är ledig imorron så det är riktigt skönt! Är riktigt partysugen nu, men det får vänta ett par dagar. Eller efter jul rättare sagt, har 2 st 11 timmars pass kvar på maxi först :/ kommer bli jobbigt.
Jul är det snart också, har noll julfeeling. Ingen snö ens, usch!

Förövrigt så har jag tänkt väldigt mycket på USA. Tänk vad coolt de skulle vara att bo och jobba där! Satan så härligt. Sånt kan man väl bara drömma om just nu.
   

Vill tillbaka!

Äh, jag som hade så mycket saker i huvet som jag tänkte skriva om, och nu är allt borta. Imorron när jag är ledig blir det väl att åka till köpis för att köpa mer julklappar. Har bara köpt 3 st hittills :s

Nej nu ska jag sova. God Natt :)


my only wish...



Tänk att en låt kan passa in så bra.



Årets bästa jullåt! :)

wonderful

Jag kommer vara död innan jul.
Så rolig ser min vecka+helg ut.

hej.

bråk och hang loose

Igår var det ju hockey, hela familjen var där. Tommy var där också, han hade lämnat sitt visakort inne i baren så jag kunde dricka hur mycket jag ville x) Hehe, blev bara en breezer och en cola :p
Matchen var som förväntat, helt galet störd! Men dock ganska rolig ändå. Tråkigt bara att det kommer 08.or som bara kommer för att slåss, de hade iallafall spärrat av deras område där de var, men vissa hade ju köpt sittplater, det satt några neranför mig. När andra perioden satt de 2 st djurgårdare och eldade en brynäsflagga neranför mig, jag drog ner till polisen och sa till dem. De kom ännu fler poliser, typ 10 st och alla upp på läktarn och de fick verkligen dra ner dem därifrån...de vägrade och fattade inte varför de kom^^ DOH! Haha!
Matchen slutade 3-3 och det blev iallafall 1 poäng. :)
Efter de så åkte jag hem till Susa, och sedan drog vi ner på stan, vi tänkte dra till Goya först, men eftersom det var 23 där och lite folk utanför så kollar de väl mer noggrant på legget, så vi tog Hang istället! Träffade Stefan, Jim och Marcus där, även massa andra... om jag inte minns helt fel så kom jag med på nått kort som kanske kommer upp på efterfesten sen. :/ Haha! Får väl se hur det blir^^ När de stängde så gick jag och mötte mamma så skulle vi ta en taxi hem, bara det att mamma smällde bildörren rakt på mina fingrar...AJ! =/ Saatan så ont det gjorde! Men inget av de gick av iallafall... så jag är lite handikappad nu.. får se hur det kommer att gå å jobba imorron. Börjar 6 så jag ska sova nu snart!

Idag har jag bara vart hemma och kollat film, och tv, någon var ju med i Bingolotto, så jag kollade på det. ;p Hehe
GodNatt. :)


Halloween 2008

Hehe, hittade ett par filmer så ni kan se exakt det jag såg. Fast jag var där ;)



VaaaalboKöpcentrum!

Har jobbat väldigt många dagar i streck nu, och ännu fler blire nästa vecka.. Veckan innan jul. Kuljul!
Iallafall så jobbade jag 7-14 idag, sen hem bytte om kollade runt lite på internet och sedan iväg till köpis och ännu en signering. :p Hehe..
Väl där träffade jag på jonte som hade rast från Onoff...men han skulle tillbaka så han hann 'tyvärr' inte se Darin. Han sjöng samma låtar som i Borlänge och var söt som vanligt. ;p hehe!
Det var inte mycket folk där alls, nästan mer i Borlänge^^ Så signeringen gick fort, vilket var tur eftersom han skulle iväg till Stockholm nu dierkt och till Idol, Globen.
Så ikväll på Idol så kommer massa folk som vart med där de tidigare åren att vara med, Darin, Danny, Erik, Matte, Ola, Fagge (?) mfl, :p
Så tonight blire tv heeela kvällen! =) Myspys. Ska upp och jobba imorron, igen... 7-12, ganska skönt.

Och imorron blire hockey! :D Brynäs-Djurgårn. Krossa 08:orna! yäyä ;D


Tralalala

Tråkigt i slaskvädret.
Tänker på att få vara i California just nu, där skulle man bara behöva en t-shirt eller tunn tröja utomhus nu, på dagarna iallafall. Jag hatar de här vädret! Ska det vara vinter så ska det verkligen vara minus grader och snö, inte som det är nu, snöslask, en plus grad och det snöregnar. Vem vill ha det så?!
Jag längtar tillbaka så otroligt mycket.

Idag har jag fixat färdigt med mitt rum iallafall, köpt ny byrå och nytt bord, så det ser nice ut :) Hehe kommit på att när jag flyttar hemifrån så kommer det bara vara saker från IKEA där.. ;p

Så nu efter jul och allt så måste jag betala tillbaka pappa pengarna för bilen... 15.000, sen ska jag ju spara till en till resa nästa år också, så jag kommer ha noll pengar kvar! x)

Nu ska jag äta chips och dricka pepsi och kolla film. ;D
yey!


weekend

Skönt med helg efter allt jobbande, och allt folk som har handlat! Kanske inte så konstigt med tanke på att de snart är jul, men oj så mycket det kommer bli veckan innan jul!
Jaja, det får bli som det blir. :)
Haha, sitter och lyssnar på hockeyn på radiosporten nu, Brynäs spelar mot HV borta, så hör man massa smålänningar sitta och svära i bakgrunden x) Lite underhållande. Det står 2-2 nu iallafall i sista perioden, får se hur det blir.

Idag var jag och pappa på IKEA, åt korv (nej inte pizza Linda.) :p och köpte en ny byrå, det behövs verkligen! En svart blev det, har försökt få ihop den idag, men det har gått sådär. Hur mycket delar och skruvar som helst! :o Har bara fått ihop lådorna hittills, tar resten imorron! Hehe.
Inte fick jag någon som ville följa med mig ut på krogen den här helgen heller... är himla festsugen måste jag säga! På tisdag ska jag till frissan =) Ska snagga av det jag har och låta det växa ut nytt! eller inte... hehe, nja får se hur det blir.

Ikväll blire bara va hemma och kolla på tv, kan väl vara skoj det med...


Sunes jul

Hahaha jag måste bara lägga in den här filmen, satan så jag har skrattat! xD


"jAG blir galen! Det är ju själva faaaan...tatiskt"
"Jäää... gärna vill jag köpa en ny bil"
"Det var heelv... eh..helgen är väl er jobbigaste tid egentligen?"


RSS 2.0