30 maj, och asvarmt !

Jag är heeeeeeeeeeeeeeeeelt slut! Har stått upp nästan hela dagen idag, trött i benen.. :)
Var inte meningen alls att jag skulle ut på krogen igår efter jag slutat jobba, men så blev det iallafall tack vare lilla Linda Fe.. Jessica och Micks hade kommit för att gå på Heartbreak, och Linda hade kommit för att käka? xD Tror det är viktigt för henne att poängtera att hon inte var med på Heartbreak. ;) Väldigt trevligt att träffa alla igen, det var ett bra tag sen!

Efter jobbet åkte jag till ett hotell jag inte visste fanns i Gävle, träffade dom där, snackade lite osv innan jag drog hem och duscha och fixa för att sedan åka in igen. Skjutsade Linda till tågstationen också.

När jag åkte ner igen så träffade jag Jessica och Micks utanför Heartbreak och vi gick in, inte mycket folk alls då, men det kom allt eftersom. I vilket fall så var Ola där, ehm.. vet inte riktigt vad jag ska säga om framträdandet men han såg mest vansinning och helt galen ut på scenen xD Hans frilla var inte okej heller; "Jag ville se ut som Nick Carter!" xD
Kvällen avslutades på Subway.
Sov endast 4 timmat inatt, upp 7 för att åka och jobba. 8.30-18.30. Som sagt så är jag otroligt trött och ska ta det väldigt lugnt ikväll. Tv eller film blir det. Skönt att ta det lugnt också, ibland ;)
Hoppas det är nice på turnépremiären!

Det var nått viktigt jag hade tänkt skriva om, men glömde vad det var.. äh, får återkomma ;)


sometimes im gonna have to lose

I can almost see it
that dream I am dreaming
But there´s a voice inside my head saying
You´ll never reach it

Every step i´m taking
every move i make feels
lost with no dierction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high




...

sommar snart? :)

Igår var det kanske hur fint väder som helst! Världens sommarfeeling, love it!
Jag var med Sandra och Jonas på stan igår, de båda skulle tatuera sig, så jag ville hänga på och kolla. Eller, Jonas hade redan gjort det när jag kom, så vi väntade på Sandras tid kl 14, så vi drog och käkade lite innan på Nian och kollade lite affärer. Var så glad att jag äntligen fått min lön igår, den behövdes verkligen :p Blev ett par nya linnen =)
Blev väldigt sugen på att tatuera mig när vi va där! Men det kostar ju pengar det också... får se när det kan bli av ;) När vi var klara med det så gick vi till boulongern, satte oss vid vattnet och käkade glass. Helt nice! Efter en stund kom Alex och joinade också. Var tvungen att dra efter ett tag för jag skulle jobba kl 17. Trökigt att börja den tiden, men det går :)

Idag var jag ledig och sov till 11. Mycket skönt! Har inte gjort så mycket idag, träffade Sandra inne i fba och åt glass och la oss på stora bryggan och snackade. Det var riktigt varmt idag på förmiddagen, nu äre mulet..
Har börjat kolla lite på utlandsresor.. igen!! Haha! Vill jättegärna åka igen. Niclas på jobbet åker till Mallis nu på fredag, tror ni jag är avis eller?!
Mmm... förövrigt skulle jag verkligen behöva städa mitt rum, jag överdriver inte när jag säger att det ligger kläder över hela golvet! Helt galet..
Ska ta och börja städa kanske...?


The Simpsons


 

Haha dom är äre inte alla som har träffat ;D


24/5

Igår kändes det verkligen som att det var söndag! Så det känns skönt att ha "en extra" dag nu ;)
I fredags stängde jag cafét, Alex och hans polare kom förbi en sväng och hälsade på när jag hade som tråkigast så det var bra. Fick även ett sms från Manne som sa att han skulle komma till Gävle den kvällen med Daniel för att ha någon föreläsning dagen efter. Så jag drog hem, fixade, bytte om osv och sen drog jag till Susa och vidare in till stan. Gick till Scandic, där de skulle bo, satt och väntade lite i lobbyn på Manne och Daniel. Var typ ett år sedan jag träffade honom sist, så det var roligt. =)
De skulle packa upp och så, jag och Susa gick hem till Sofie, där Sara också var, så vi började förfesta lite och sjunga sing star ;D Haha! Sjukt roligt. Efter kanske en timme kom Manne också, han hängde med oss till HeartBreak. Var faktiskt ganska mycket folk ute trots att det var helgen före löning, så det var skoj. =) Träffade massa roligt folk, fick också gratis öl..^^ thnx! Haha!
Gjorde ett stopp på Subway innan vi tog bussen hem, det satt väldigt fint! Satans gott! :D
Igår så fick jag guida Manne och Daniel ut ur Gävle, de hittade inte xD Efter det så ringde jag Susa, så drog vi ner på stan och fikade, eller jag åt väl lunch, men iallafall..på Java var vi. =) Helt nice! Vi köpte glass och gick upp på taket på byggnaden där bland annat Goya är. Och även Susas jobb ;) Vi filosoferade lite om vädret och snackade.. ;)

Vi åkte vidare med bilen till Biltema, Jula och Citygross för att kolla in de nya affärerna. Ingen jättegrej tyckte jag iaf. :p

Skjutsade hem Susa och drog hem till mig för att käka.. vi grillade! mumms! =) Love it.

Efter det åkte jag till Susa igen, Sara kom också.. så funderade vi på vad vi kunde göra.. " Vi åker och kidnappar Sandra!!!" Hahaha, sagt och gjort.. vi ringde Sandra som var ute på promenad.. vi spanade på deras hus en stund innan de kom.. Så fick vi med henne i bilen ;D "Jag trodde du var en badring.." HAH! Det var sjukt roligt i början, men sen ville inte Sandra hänga på oss, så då blev det inte roligt längre... Dumpade av henne och åkte in mot stan och till MysFredde.. Han blev glad när vi kom och våldgästa, satt där och snacka ett tag.. sen bestämde vi oss för att dra till Thomas. Blev kvar hos honom i mer än 2 timmar. Jag råkade somna i soffan.. oops.
Jag kom  hem vid 01 inatt, helt okej lördagkväll! :D  Idag ska jag väl bara ta det lugnt, ska nog till köpis snart och kolla lite.



Jag saknar Mallis och alla människor vi träffade! Sjukt roligt var det! =)

-"elin..."

Nu har jag vart ledig ett par dagar, har inte gjort mycket alls den tiden. Igår var jag ut och festade lite, träffade Jonte, Posa, Johanna, Verran, Maja, Linda + massa andra på Berggrenska. Det var tydligen 23 där? Äh, det gick ändå ;) Satt där en stund innan vi bestämde oss för att dra vidare till Tant Grön. Satt där tills klockan var lite över 23, tror halva j20 var där också^^ Haha!
Träffade även Emma Selin som jag gick i samma klass som för länge sedan, mycket roligt! Linda och hennes kompisar kom, lämnade Jonte och gänget och drog till Goya. Var inte så mycket folk där då, så vi tog stämpel och drog vidare till Jackpot. Var där i typ 30 minuter så gick vi till Goya igen, och då var det helt plötsligt jättemycket folk där! Alla kom samtidigt. :p
Det var fruktansvärt varmt inne på Goya, var ut väldigt många gånger för att ta luft.. Lämnade Linda och gänget och drog och sov. :p Blev väckt imorse och tog bussen hem.
Sen idag har jag vart med Jonte, vi var ut och cyklade, sköt Andreas Jämtin och kollade på 100 höjdare-klipp! Otroligt roligt faktiskt! :D
Imorron ska jag jobba, sedan blir det utgång, igen.. :p Denna gången med Susanna och gänget ;D Vet inte riktigt vilka som ska med, men det blir nog roligt! Vi ska till Heartbreak iallafall. =)


I´m sorry.
I am what I am and it´s all I can be.

Jag är nog lite småkär i Alexander Rybak..



Punkt slut. :)

Days come and goes

Nu har jag jobbat 2 dagar sedan jag kom hem, gått helt ok! Igår öppnade ju City Gross också, jag stog i bil kö för att komma dit! Helt galet. Innan jobbet igår så var jag med Jonte på stan, vi käkade lite på Nian och snacka massa. :)
Träffade Maria från Hälsingland också, hon gick vilse! Haha, hon skulle gå från typ tågstationen till Nian, men gick en omväg till Polhem?! xD Crazy.. Gävle är väl inte så svårt att hitta i? :p
När vi hittat på henne så gick vi och fikade på nya Waynes på stan, sedan kollade vi runt massa på HM innan jag var tvungen att dra mig till Maxi.
Idag och imorron är jag ledig! Riktigt skönt, fast idag har jag inte gjort så mycket alls, vart i Sandviken och krånglat med bilen och legat och solat lite faktikst :).. Ikväll blire förmodligen fest! Hänger väl på Linda och de andra, så det blir nice. :)

Sammanfattning av Mallorca i bilder. :)

                          

Resten av bilderna behåller jag för mig själv ;) Haha! Otroligt rolig resa iallafall! :D

17 maj

Och det är Norges nationaldag. Och de vann eurovision igår, så grattis! :)
Igår kom jag och Susa hem från Mallorca, kommer sakna det faktiskt, träffade många roliga människor. Tänkte ta den ganska långa versionen av resan nu, so here it goes:
Jag och Susa fick skjuts av pappa förra lördagen till Arlanda, vi åkte vid 03.30 på morgonen, vi var ganska slitna. Kom fram checkade in vårt bagage och väntade på flyget, inga förseningar eller nått så det var riktigt skönt! Tog ca 3,5 h att åka dit, så det var inte så farligt. När vi kom fram till Palma så fick vi vänta länge på våra väskor, så var det jättevarmt där inne! Jobbigt, men tillslut kom de iallafall, så gick vi ut till transferbussarna, träffade på Snygg-Fredde som han så fint fick heta. :p Resan från flygplatsen till hotellet tog ca en timme. När vi kom fram till Viva Sunrise så drog vi upp på rummet, bytte om, och sedan kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde... solade kanske. :p Vi var fruktansvärt trötta iallafall och det var väl meningen att vi skulle vila en stund, men det blev lite mer än vila. Jag vaknade nämligen upp runt 09.00 dagen efter!! Haha, tror aldrig jag sovit så länge. Skönt vare iallafall! Efter frukosten vare bara att dra på sig bikinin och ut i solen, stekte typ hela dagen. I restaurangen jobbar förmodligen den sötaste spanjoren jag sett, Gerardo! Haha, det var han som trodde jag var 15, började snacka med honom när jag köpte glass, frågade lite om vart man festa nånstans där osv.. På kvällen åt vi mat på hotellet, blev en helkväll där.. Haha! Gick och la oss i ganska bra tid iallafall. :)
Dagarna såg ganska likadana ut, solade åt mat och sov. :p Inte förrän på tisdagen eller onsdagen så blev det riktig fest. Jag och Susa drog runt lite på stan och kollade in ställerna, och så gick vi förbi ett killgäng.. varav 2 st började gå efter oss. De kom fram och snakcade och undrade var vi var ifrån, de var också från Sverige och deras kompisar var från Norge. Skidskyttar dessutom ;) haha, de var där på träningsläger. Vi hängde på dom ut, vi gick till ett ställe som hette Banana. Var väldigt dåligt med folk, fast det berodde nog på att det var vardag och ganska tidigt på kvällen, men vi hade roligt ändå ;) När vi skulle dra så drog svenskarna före till deras hotell, så jag och Susa blev kvar med norrmännen. :p
Tiden gick och sen gick vi och la oss.
Kvällen efter var vi ut med Gerardo och hans kompis, vi träffades på Enjoy och sen drog vi vidare till Bells och sen till ett annat ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter, men massa dryga danskar vare där iallafall. Sjukt störande! Vi kom hem runt 04.30 den kvällen/natten. Hade otroligt roligt! =D
På torsdagen regnade det, tog det lugnt hela dagen och kvällen. På fredagen så blev det riktigt röj! Spenderade början av kvällen på hotellet med mat och dricka, sen blev det förfest på vårt rum, av nån anledning så bestämde vi oss för att dra ner till baren igen, där träffade vi Gerardo som skulle ut igen, och vi träffade på 3 st Irländare! Haha! De var sjukt roliga och bjöd oss på drinkar, så där blev vi kvar nån timme och snackade massa om typ öl och vikingar. xD När vi drog ut så hamnade vi på Twister där vi träffade massa folk som jobbar på hotellet, inklusive Gerardo. ;) Massa trevliga människor där! :D Runt 02 gick vi till Cheers där vi fortsatte festa. Jag och Susanna kom tillbaka till rummet vid 05.30, och vi skulle upp kl 8 för att vår buss gick 9 till flyget. Otroligt trötta gjorde vi oss iordning och satte oss på bussen mot flygplasten. Flygresan var inte den roligaste jag vart med om, men vi kom hem iallafall. Fick fönsterplats också så jag kunde sova lite. :) Väl på Arlanda fick vi vänta väldigt länge på väskorna igen, de kom typ sist. Och Sandra och Sara hämtade oss därutanför och så åkte vi hemåt. =)
Jag lägger in alla bilder imorron, orkar inte nu. :) Annars finns de på facebook också, för de som jag är vänner med där. ;) Annars ´kommer de förmodligen in imorron.

Adios ;)


13 maj

Igar festade jag och susa.. lite smatt sliten idag, men det gar ;)
hmm.. jag hade valdigt roligt igar, susa med. Haha! Norrman, svenskar, fest och bra musik vare hela kvallen och natten! =)

Idag are lite halvdaligt vader, det regnade lite pa formiddagen, men det ar battre nu. Far se vad som hander ikvall, blir formodligen fest igen ;D
 Det var allt for nu. See ya. =)


MALLORCA!

Yes we are here. :)
Kom ju fram pa lordagen.. typ vid 14 kanske.. Da kollade vi runt lite i omradet osv.. kopte det mest behovliga.. dricka osv. :P Haha, bada 2 somnde mellan 17-18 och sen sa sov vi till typ 09 dagen efter!! :o haha stort lange, men vi var trotta. :) Igar lag vi vid poolen och slappade mest. Sedan blev det en strandpromenad till hamnen, det ar jattelangt att ga! Men gick dit och tillbaka, valdigt fint. :)
Igar pa kvallen sa at vi middag pa hotellet, ena bartendern trodde jag var 15 (??!!!) haha han va sjalv 19, men sag faktiskt yngre ut. Fick en 3 rattersmiddag. Det ar asdyrt har forresten! At lunch pa hotellet igar och den kosta lite mer an 100 kr! Helt galet..
Snackade lite mer med folket som jobbar har och sen gick vi och la oss. Blev ganska tidigt, typ 24.. "Jag ska fixa vip at er..!" hehe ;)

Idag borjade dagen ocksa med slappande vid poolen. Frukost blev det ocksa, men dock fixade vi den sjalva den gangen. =) Sen har vi vart i hamnen idag igen, lag pa stranden och solade ocksa. Superskont vader!! =D Jag triiiiiiiiiiiiiiivs!
 Har haft en liten siesta har nu.. far se vad som hander ikvall =)

can´t sLeep

Jag borde gått och lagt mig för länge, länge sedan.. Men jag kan inte sova! Tänker såklart på resan, haha, jag har ställt mitt alarm på 02.30.. typ 1.30 h kvar tills dess.. höhö!
Har faktiskt försökt sova.. Sitter och lyssnar på Rihanna nu.. good stuff. Tekniska elinpelin har vart i farten igen, försökte som så många gånger förr fixa in musik på min ipod, men jag fattar inte hur man gör?!?!!? x) enormt kass på sånt.. någon borde lära mig :)

Resan är inte det enda jag tänker på.. hmm, får tänka över vad och hur man säger saker osv under veckan på Mallis ;) Hahah!
Märker att min text inte är så ihophängande.. skit samma. =)

Efter jobbet var Alexx Eldis här en sväng. Kollade hockeyn, Sverige losade med 3-1 tror jag det var mot Kanada. i knew att de skulle förlora.



Nää, ska kanske försöka sova lite.. Är fan inge trött alls! Trots att jag har jobbat 12 dagar i sträck nu, men jag är väl bara övertrött antar jag. :) Härligt med lite ledighet iallafall.
07.30 går vår flight till värmen ;)
MALLORCA HERE WE COME!
See ya! =D

x-men

Var på bio i förrgår med Susa, Stina och Sara. X-men såg vi, och den var faktiskt ganska bra! Hade väl mer eller mindre noll koll på vad X-men var innan. Har inte sett nått av det.. :p Hängde med i filmen iallafall. ;) Inte mycket folk vare där heller, den hade väl premiär typ 1 maj?

Iallafall så närmar det sig lördag, ska bli enormt skönt! Idag var jag och Susa ner på stan och växla lite pengar. Åååh, har börjat tänka på hur mycket jag saknar usa. Har tagit fram mina ansökningspapper om aupair grejen, jag kommer ångra mig om jag inte ens försöker...Ska snacka vidare med Linda och hur vi ska göra. :)
I really miss California.


Åååh, vad jobbigt det är att tycka om någon, så vet man inte vad den andra tycker.. Nää, ska drömma sweet dreams istället ;)

Hejsålänge

30 april och framåt

På Valborg åkte jag först hem till Sandra och grillade med hennes familj. Jag skötte grillen, blev asgott! ;) Trevligt iallafall, sen åkte vi buss till Susanna, hennes mamma skjutsade in oss till stan lite senare där vi mötte Sara och så åkte vi hem till Martin. Där var Fredde, Jocke och Thomas också. Blev party på hög nivå där. Väldigt roligt!

          

Folk fick för sig att vi skulle gå till Högskolan för att se brasan, jag ville inte, men jag hade inget att säga till om ;) haha! Vi drog dit, Susanna hoppade på kryckor och jag satt på Martins rygg halva vägen.. Kom fram till slut, och då hade den nästan brunnit ner. Så det sket sig. Jag och Martin var skitpepp på Heartbreak, men inte de andra.. men vi drog dit iallafall, såg kön.. stog i kö ett tag. Efter att ha kommit typ 2 meter på kanske 30 minuter så orkade vi inte mer. iallafall så träffade jag ett par skitsköna snubbar som jag trodde var från Gbg, men de var från Sköövde! Haha, jag dog, de pratade väldigt roligt!  Sen drog jag till donken av nån anledning, där jag träffade Alex. Han följde med mig ner mot Heartbreak igen där jag skulle vänta på skjuts hem. Kom hem, och slocknade så småningom efter ett par pinsamma telefonsamtal.

Dagen efter så var jag på köpis med Alex en stund, sen jobbade jag lite, efter jobbet så drog jag hem till Sara där alla från gårdagen var och grillade. Väldigt mysigt faktiskt. :) Blev lite fest där också, fast jag drack inget eftersom jag körde bil^^
Igår vare 20 årsfest hos Jonte! jag jobbade hela dagen först, sen hem fixa massa saker sen drog jag till Sätra och joinade resten. =) Väldigt rolig kväll. Blev lite för mycket för födelsedagsbarnet kanske ;)
Senare samma kväll så drog jag ner på stan och träffade Sandra, Stina, Sara och Anna. Anna fyller 18 idag så de var ute och firade henne :)
Har även jobbat idag, 9.30-19. Oskön tid. Men det gör inget. Worka resten av veckan också. SEN MALLIS!!

RSS 2.0