Helgen!! =)

Ännu en helg som har spenderats hemma hos Becky!
I fredags gick ju killarna äntligen i skolan, så jag åkte och träffade Filip och Adam på Starbucks, Adam's flyg blev ju inställt både måndagen och onsdagen innan, så han fick sin biljett ombokad tills den fredagen på kvällen.
Blev en snabbis på Starbucks sedan gick vi och åt på ett ställe i samma shoppingcenter, kommer dock inte ihåg vad det hette. Så sa jag hejdå till Adam för en tredje gång. :p
När jag hade slutat jobba kom Becky och hämtade mig (jag fick inte köra pga snön fortfarande) och så åkte vi hem till henne. Efter en stund kom även Filip och då åkte vi till Acme för att köpa lite grejer till vår tacos som blev vår middag. Efter maten så tittade vi på Hipp Hipp och även lite random videos på youtube, haha!


Jag och Filip.
Becky vågade knappt kolla överhuvudtaget ;) Haha

Beckys värdföräldrar var borta hela helgen i Florida, så vi hade stället helt själva :) Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, tiden gick jättefort! Det sista vi gjorde var att kolla på en skräckfilm, Becky halvsov medans. :p
Nightmare on Elm Street hette den, den var väl helt ok. :) När den slutade var klockan 05.30 på morgonen och då var det dags att sova. Alla tre trängdes i Beckys säng.
Vi fick sova i knappt 4 timmar innan Becky tyckte det var dags att gå upp. :p Vi åt frukost osv innan vi åkte till Delaware Museum of National History där Becky hade gratis inträde, så vi då måste man ju passa på!


(Jag hade ingen kamera med mig, så alla bilder är Beckys) :)
Sedan åkte vi till Subway för att äta lunch och efter det åkte Filip hem igen och jag och Becky åkte hem till henne oc tog en välbehövd nap på en timme. ;) Sen var det bara upp och duscha och göra sig iordning.
Filip kom tillbaka mellan 19.20 nångång och så tittade vi på lite mer klipp från youtube innan vi drog ut och käkade på ett ställe i Wilmington. Becky hade presentkort där så det var vi tvugna att handla upp.

Allt gick jättebra tills på slutet ungefär. Vi sitter och tar massa konstiga bilder och Becky typ lutar sig lite tillbaka mot "väggen" som inte var någon vägg, utan bara en hylla bara, som sakta, sakta ramlade åt andra hållet. ;) Det var roligt. Vi betalade väldigt snabbt och gick sedan ut därifrån och till baren som var vägg i vägg. Jag och Becky beställde och Filip kom in senare. Det visade sig att de inte tar svenska körkort som ID här, så han fick inte köpa alkohol. Vi tänkte dra därifrån då, men vi hade ju redan beställt. Så vi drack upp fort och sen åkte vi tillbaka hem till huset igen, där det blev ännu en skräckfilm, Dead Silence. Vi somnade mycket tidigare den här gången, vilket var skönt. Dock var det lite jobbigt att ligga och trängas allihopa igen. ;) Haha!

Idag åkte jag och Becky till Christiana Town Center och så åt vi på Red Robin, det var supergott!
Nu funderar jag seriöst på att gå och lägga mig... klockan är strax efter 21, men jag känner att jag behöver sova lite. :)


Another snowday

Jag har nyss kommit hem från Christiana Mall, var där med Becky =)
Dock får jag ju fortfarande inte köra bil.. så himla löjligt. Så Bek var så snäll och hämtade upp mig.
Dagen förövrigt var ungefär som gårdagen, fast jag har sån jäkla träningsverk i hela ryggen nu så jag orkade inte gå ut och skotta idag. ;) Sedan fick jag sovmomrgon också, vilket var riktigt skönt! Gick upp från sängen runt 8.30.



Nu ska jag nog duscha och göra mig klar för sängen och ligga och titta på någon film på datorn. :)
Imorgon är det FREDAG igen! wiihoo! Ska spendera min helg hemma hos Bek. Haha. Det kommer nog bli riktigt kul ;)
G'Natt :)

48 dagar

Snö, snö, snö, regn, isregn, snö...
Ungefär så har dagen sett ut. Enda gången jag var utomhus så var jag ute och skottade lite, känns som att jag kommer ha lite träningsverk imorgon. :p
Förrutom att skotta så har jag inte gjort så mycket... skypat med pappa och Anna, suttit här och tittat på film med Noah.
Så nu när jag äntligen har ledig tid så får jag inte ta bilen någonstans, vilket verkligen suger. I natt ska det tydligen komma runt 2dm mer snö, så killarna är hemma imorgon torsdag också. weeiiii..

Något som däremot är roligt är att det är 48 dagar kvar till L.A.! ♥
Måste tänka på det positiva ;)


Nä, så ikväll blir det väl någon film och förmodligen sängen tidigt. Jättekul.

26 Januari 2011

Igår var jag till Concord Mall för att byta ett par jeans jag fick i julklapp. Inne på Hollister blev jag återigen erbjuden till att börja jobba där, men det går ju som sagt inte.
Efter det gick det utför.. det är inte så illa som det låter, men jag blev riktigt frustrerad och inget var kul. Jag hämtade som vanligt N efter skolan kl 15 och skulle göra läxorna. Och som vanligt vill han inte och börjar gnälla och bli på dåligt humör. Den kvällen skulle min värdmamma ut på middag med jobbet, så hon bad mig göra spagetti och köttbullar till de andra, vilket jag gjorde medans N gjorde sin läxa. Jag åt mat innan Mark kom hem för att jag var hungrig, och så hade N också ätit innan, när han kommer hem så sa han att han hade försökt ringa mig, men jag hade inga missade samtal på telefonen. Han frågar vad jag ätit och går fram till spisen där maten står färdig, och säger "Du Matt, vad vill du ha från Burger King?" Så åker han och köper mat därifrån när jag redan har gjort mat. :/ Då blev jag riktigt less. Plus att han köper med pommes till N även fast han redan ätit. Jag hjälpte N göra klart läxan och sen bara väntade jag på att min värdmamma skulle komma hem så jag kunde åka härifrån och till Starbucks.

Framme vid Starbucks så stod både Filip och Adam där, Adams flyg hade blivit inställt och så hade han fått en ny biljett till idag. Det var iallafall skönt att komma ifrån allt och bara prata och skratta med alla andra, det behövdes verkligen. :)
Efter en ganska lång och utspårad konversation på Facebook igår så gick jag och la mig runt 23. Jag sov med tjocktröja och mysbyxor, ändå låg jag och frös jättemycket. Jag fattar inte att det blir så kallt på mitt rum, även fast jag har dörren öppen hela dagarna.
För att göra det här inlägget ännu bättre så kan jag meddela att det snöar ute. Även fast skolan inte är stängd idag så håller hon killarna hemma ändå. Hon säger att det är halt ute, men vad ska man förvänta sig när det snöar? Åh, jag blir så less ibland. Såna här dagar vill man bara åka hem. Kan tillägga att det kommit ca 5-7cm snö.
För att göra mig själv lite gladare så hade jag tänkt att åka till Dunkin' Donuts för att köpa lite frukost, det finns typ inget här hemma. När jag sa det så tyckte hon inte att jag skulle ta bilen för att hon var rädd att jag skulle krocka och då får ju hon betala skadorna. Inte liksom vara orolig att det kan hända mig något. Haha.
Nä, vi får se vad som händer idag, förmodligen inte mycket. Får hoppas att det blir något kul ikväll istället. :)

Hemma snart??!

Det slog mig nyss att jag har bara lite drygt 11 veckor kvar här i USA. Det är lite skrämmande men samtidigt ska det såklart bli roligt att komma hem igen.
Jag fattar inte att det här året har gått så himla fort, det känns helt galet. Jag skulle kunna skriva precis allt som jag satt och skrev när jag hade varit här i 2 månader, om att det kändes som att jag hade varit här hur länge som helst. Det kändes så himla långt borta tills att man skulle kunna säga att jag åker hem om 2,5 månader. Sedan är det lite läskigt för att jag inte har någonaning om vad jag ska göra när jag kommer hem igen. Något jobb måste jag ju ha iallafall.
För några dagar sedan fick jag något ryck och började typ plocka ur garderoben och kastade massa gamla kläder jag inte använder och städa upp alla gamla papper jag har liggandes lite här och var. Frågan är bara hur jag ska få hem allt till Sverige igen. Det kommer bli dyrt. Haha.
Sedan är det ju roligt att jag kommer vara hemma för att fira påsk, sista april och allt det där också. Så det blir nog bra.
Jag vet bara att när jag väl är hemma så vill jag ta det lugnt de första veckorna och ta det i min takt för att komma in i allting som man inte är lika van vid längre. Köra bil med växelspak till exempel. Haha ;)
Men, innan allt det händer så åker jag ju tillbaka till L.A. igen! (Nej jag kan inte sluta prata om det) Ser fram emot det jättemycket, och det kommer bli asnice med semester igen innan hemkomsten. Förhoppningsvis kanske jag hinner bättra på solbrännan också ;)


Tvådagars

Helgen var riktigt rolig!
Om man inte räknar med att jag behövde jobba hela fredagen så var det jättekul. På eftermiddagen när min värdmamma kom hem så åt vi mat och sedan hoppade jag in i duschen och packade osv. Sen åkte jag in till Wilmington och till Becky, vi åkte och köpte lite alkohol och sen hem till henne igen. Fick även åka en sväng till West Chester för att hämta upp Filip och Adam som hängde på oss ut. :)
Lite senare kom Camilla och Sara också, så vi satt där hemma hos Becky med hennes värdföräldrar innan vi drog ut. Melissa var så snäll och skjutsade oss ner till Club 3.
Väl där så var det inte så mycket folk där, men vi kom ju dit ganska tidigt så det blev mer ju senare det blev.


Haha, Becky och jag ;)


Becky, Camilla, jag och Sara :)

Här i lilla Wilmington så stänger ju alla ställen kl 01.00 på natten, så efter det gick vi till macken och jag tror att de flesta köpte en varsin Pringlesburk. Haha.
Dagen efter färgade jag Beckys hår på morgonen och sedan åkte vi till Christiana Mall, jag köpte en bikini, men det var alldeles för mycket folk där..
Sen hem till Becky igen och tittade på massa Hipp hipp-klipp på Youtube, så jäkla roliga! :) Lite senare runt 19.00 kom Sara och joinade oss och nån timme senare åkte vi till West Chester för att träffa Filip och Adam på Barnaby's. Det var också en riktigt rolig kväll! :)


Filip, Adam och Elin


Hahaha, Sara tog den här bilden på bordet bredvid oss... De blev tydligen inte så glada av att vara med på kort ;)

Igårkväll var jag, Becky, Sara, Anna, Adam och Filip på bio. Vi såg The Dilemma, den var ganska långtråkig faktiskt. Men det var kul ändå. Vi sa hejdå till Adam som åker hem till Sverige idag innan vi åkte hem igen.

21 januari 2011

Dagen blev inte alls som jag hade planerat, men mer om det en annan dag. Här är iallafall ett par bilder från idag. :)




hihi :)
Nu är jag iallafall jättetaggad tills ikväll!! ;)

Starbucks

Den här veckan har varit ganska jobbig.. Mina värdbarn har varit sjuka/förkylda/haft ont i magen. Den minsta har varit värst, han har inte vilja åka till skolan på mornarna och får utbrott, vilket är riktigt jobbigt. Så igår efter skolan tog jag honom till doktorn, vilket han såklart inte ville, men jag var ju tvungen att göra det ändå. Det gick väl hyfsat bra, han fick lite medicin som jag hoppas ska hjälpa.
I natt kom det mer snö också, dock väldigt lite, runt 2cm kanske, så skolorna var inte stängda idag, vilket var trevligt!
I onsdags var det aupair möte på ett café ca 10 minuter ifrån mig, Becky och jag åt middag där och träffade de andra aupairerna och Nick innan vi drog vidare till Starbucks.
Jag var på Starbucks igår kväll också med Filip och Adam, innan det så lagade jag mat till alla här hemma, det blev pasta och sås med bacon, gorgonzola och sourcream (som mamma brukar göra), och de tyckte det var jättegott!

Idag ska jag förmodligen till Christiana Mall igen, med Filip och Adam, sedan hämta Noah från skolan vid 15.00 och sen hämta Matt från simträninngen vid 18.00. Efter det lär jag väl äta och sen åka till Becky för lite förfest tror jag, sen ska vi ut i Wilmington med Filip, Adam, Camilla, Diana och Kinga. Det blir nog roligt. :)
Imorgon lördag vet jag inte riktigt vad som händer... Det visar sig.

Martin Luther King Jr Day

Dagen har gått väldigt bra faktiskt! Jobbade som vanligt, dock hämtade jag killarna från skolan en timme tidigare då det är Martin Luther King Jr Day här idag och väldigt många är lediga idag.
På min lediga tid under dagen så sprang jag lite på löpbandet i källaren och tog det allmänt lugnt. :) Mark håller på att göra middag nu, som han som vanligt inte ville ha hjälp med. Haha. Så nu väntar vi bara på att min värdmamma ska komma hem. :)

Svar till Sofie,
Vad roligt! Delaware är ju väldigt litet, men det finns hyfast många aupairer här och i Pennsylvania som ligger aldelles bredvid finns det väldigt många! :) Jag gillar att bo här faktiskt, man har nära till väldigt mycket som typ Philly (30-40 min), 2h till New York, 2h till Washington D.C, 1h till Baltimore, 1-2h till New Jersey (Atlantic City osv..) så man kan se otroligt mycket. Det finns också många köpcenter runt omkring, utanför Philly ligger ju också King of Prussia (som är typ USA's andra största köpcentrum har jag för mig) :) Runt Wilmington ligger Christiana Mall och Concord Mall som också är väldigt nice. Det finns många svenskar runt om här också. På sommaren är det superkul att åka ner till stränderna i Delaware, väldigt mycket party där och de har även några outlets som är riktigt kul!
Sedan ligger ju Newark precis utanför Wilmington. Där ligger University of Delaware och är packat med college studenter. =)




16 januari 2011

Idag vaknade jag klockan 11.15 vilket var näääjz. Det har faktiskt inte hänt så mycket sen dess att jag vaknade, jag åt ett äpple till frukost och sedan facebookade jag lite och sedan var jag till Subway och köpte lunch. Alltid like gott där!
Nu har jag tittat runt lite på HiG's hemsida.. Haha, jag tittade på förberedelserna inför högskoleprovet och jag fick ta till Matt som lärare. Jag känner mig så dum och korkad för att jag inte fattar matten. Fast ioförsig så har jag alltid haft svårt med det, så det kanske inte är så konstigt att jag inte gillar det ;)

I veckan händer det inte så mycket, jobb som vanligt och sedan är det aupairmöte på onsdag, dock inte på Starbucks den här gången utan på ett ställe närmare mig.

Borde plocka undan lite kläder osv från golvet och slänga in i garderoben. ;)

I'm coming home..

..om mindre än 3 månader. Idag den 15 januari, har jag varit här i USA i exakt 10 månader och det känns helt overkligt, men samtidigt så ser jag fram emot att få komma hem igen. Även fast det kommer att bli jobbigt att lämna allt och alla här. Jag har 2 månader kvar att jobba, sedan åker jag tillbaka till älskade L.A. igen och spenderar 2,5 veckor där, vilket ska bli otroligt roligt och skönt! :)
Jag har inte fått något datum för min hemresa ännu, men det borde komma ganska snart.

I början när jag var här och när man var på Starbucks på onsdagarna för att träffa de andra aupairerna så var det många av dem som hade vart här från 8-11 månader, då jag kanske bara hade vart här i typ 2 månader och det kändes så himla långt borta då jag skulle kunna säga "Jag har varit här i 10 månader." Det känns jättekonstigt, och allt har gått så jäkla fort! Jag är otroligt glad att jag äntligen bestämde mig för att åka och rekomenderar till alla som funderar på om de ska åka eller inte att ÅK! Det är SÅ värt det! :)

Lördagen spenderades på King of Prussia, ett av USA's största köpcenter, och tro mig, det är STORT! Haha, jag får ont i fötterna efter att ha gått där några timmar. Jag åkte dit med Filip och Adam, mina nyfunna vänner som jag träffade på Starbucks för ett par veckor sedan. De är från Göteborg och är sjukt roliga!
Imorgon blir det eventuellt Main Street i Newark för att se fotbollen, måste kolla upp vilka som spelar.


On top of Rockerfeller center. :)


Snow day.

Igår hade det kommit snö under natten, vilket gjorde att vissa skolor hade stängt hela dagen och vissa fick börja skolan 2h senare. Skolan som mina värdbarn går på var såklart stängd, på grund ut av 1 dm snö.. Så det blev ännu en hel dag med killarna hemma. Dock var det helt ok, vi var ute och lekte i snön, skottade undan snön osv. Foxxy tycker om snö jättemycket, det var så kul att se henne leka :)







Imorse var jag uppe 6.30 som vanligt, och min åtta åring storgråtandes på hans rum. Han sa att han hade ont i magen, men det handlade nog mest om att han inte ville gå i skolan. Så jag skjutsade dem till skolan och nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Åker förmodligen till Christiana Mall senare. :)

Kom billigt undan ;)

Idag känner jag mig på bättre humör och jag sov riktigt bra inatt, så det kanske hade något med att göra att jag inte hade sovit ordentligt.
Noah blev iallafall hemma från skolan idag igen.. vilken överraskning va? Han var snällare idag iallafall, så det var bra.
Dagen rullade på som vanligt och när jag slutade så åkte jag till Christiana Mall med Becky och Cornelia, vi var inne på VS där jag köpte lite saker plus en beach bag som det var rea på. Den var nedsatt till $10, vilket inte är så farligt, så den köpte jag. Bara grejen var att när jag skulle betala så gick väskan in för 0.01$, alltså en cent. Hahaha. Jag sa inget och allt gick igenom. Jag var överlycklig och trodde kanske att de bara ville bli av med dem och sa till Becky och Cornelia som också tog varsin väska. Hon i kassan såg det då och frågade henne bredvid om de skulle vara så, och så var det ju såklart inte och ändrade till $10... Jag gick ändå ut därifrån med väskan jag köpte för 0.01$. :p
När jag kom ut från Christiana Mall hade det snöat lite, typ 2-3 cm, så imorron är väl skolorna stängda.. wihooo.






Ute i snön :) hihi
Just nu sitter Linda förhoppningsvis på flyget till Frankfurt, som sedan tar henne hem till Arlanda. :)

Jobbig dag.

Igår kväll när jag kom hem så orkade jag inte blogga alls, jag ville typ bara gå och lägga mig, vilket jag också gjorde. Hehe.
Helgkursen i Baltimore var iallafall den sista för mig och nu har jag alla mina 6 (till och med 8) credits som är CC's krav. Elise var ju som sagt också där, och det var jättekul att träffa henne igen.
När jag åkte hemifrån runt 05.15 på morgonen så var det världens snöstorm, så jag trodde jag skulle bli sen till Baltimore, men jag klarade mig ganska bra. :) Sedan var det samma sak som förra gången, klasser från 9.00 till 22.30 på kvällen. Vi fick en väldigt dum uppgift som sista grej på lördagen som jag inte ens orkar skriva om, men sjukt drygt blev det iallafall.
Lördag kväll så blev det ett par drinkar för Elise och mig, plus några andra aupairer i hotellbaren, vilket var riktigt trevligt! Vi satt och pratade gamla minnen och allt vi gjort typ. ;) Haha. Lektionerna slutade kl. 17.00 igår och efter det åkte jag tillbaka hem igen.

Idag har dagen varit väldigt frustrerande. Noah var förkyld imorse så han fick stanna hemma från skolan, och därav blev såklart min dag förstörd. Så vi har varit hemma hela dagen och runt kl 14 åkte vi till skolan för att hämta hans läxa, vi kom hem och han vägrar göra sin läxa. Han vill bara titta på tv. Han blir arg och slänger ur sig så dumma grejer som jag inte orkar med ibland. Min värdmamma är på middag med jobbet idag och han har frågat efter henne hela dagen. Irriterande.
Jag blir sur och säger att om han ska vara så som han var så kunde han gå in på sitt rum och stanna där några minuter, men han går in och låser in sig på toan istället och gråter.

Just nu har jag haft hemlängtan också, så det är nog mycket känslor som går runt nu. Så himla mycket jag tänker på. Linda åker ju hem till Sverige och Gävle imorgon (wtf?!?) IMORGON!! Känns som det bara var några månader som jag åkte hem till Linda i Andersberg och vi började fylla i våra ansökningar till CC. Och ja, jag är avundsjuk på Linda just nu.. Jag vill också åka hem, speciellt idag när det har varit en sån himla dålig dag.
Sedan var det lite mer grejer som hände, men klockan närmade sig 18.00 och det är ju då jag hämtar Matt från simträningen. Jag åkte 10 minuter tidigtare än vad jag egentligen behöver bara för att slippa det som pågick här hemma och tog en omväg till skolan, bara för att dröja ut det lite. Efter att jag först lyssnat på "tycka-synd-om-mig-själv-musik, så lyssnade jag på lite party låtar och musik som gör mig glad och börjar tänka på glada minnen hemifrån. Det fick mig må bättre. Sedan så får jag tänka framåt och jag har ju faktiskt en semester till älskade L.A. innan jag kommer hem också. DET om något kommer bli så jäkla roligt!
Imorgon ska det snöa igen, bara för det så lovar jag att skolorna kommer stänga, så blir jag kvar med dem en dag till. Superkul.
Mitt humör är inte på topp nu som ni kanske märker, men jag ska gå och lägga mig snart, så hoppas jag att det är bra tills imorgon och att det inte kommer mer än 5cm snö ;)
Godnatt ♥


7 januari 2011

Sitter och tittar på nyheterna om snön och alla skolor som har stängt idag. Och ja, det har kommit ca 5cm snö och skolorna stänger. Folk överdriver så himla mycket, och min värdmamma övervägde att ha killarna hemma imorse innan de äntligen åkte iväg. Den enda gången jag kan minnas att skolan stängde var när jag gick på Pingeltorpsskolan och det var när det kom så jäkla mycket snö 98/99.
Och varför har inte folk här i USA vinterdäck? Det stör jag mig också på, för jag tycker att det är ganska mycket skillnad på däcken vi har nu och dem jag har hemma i Gävle.

Hur som helst, idag är det fredag och imorgonbitti åker jag iväg till Baltimore för min sista weekendkurs som jag behöver gå på. Det känns skönt, samtidigt som det är otroligt segt att först behöva åka dit jättetidigt och sedan ha lektioner till 22.30. Men samtidigt kommer det bli kul då Elise också ska gå på den kursen, så det blir kul!

Nu har jag bokat mina flygbiljetter till L.A. igen också! Så den 16 mars åker jag tillbaka dit och så kommer jag tillbaka hit den 4 april, innan jag åker tillbaka till Gävle den 12,13 eller 14 april ;)

Nu måste jag förbereda lite inför helgen, packa osv. Så jag kommer inte uppdatera förrän nästa vecka någongång. Dock har jag ju ipoden med mig, så jag uppdaterar facebook och kanske är inne på skype. :)

4 januari 2011

Igår kväll innan jag skulle sova så kände jag mig inte bra alls, hade ont i halsen och huvudet och var jättesnorig. :p Tänkte att lite sömn kanske skulle göra det bättre, men så blev det inte. Har tagit alvedon nu iallafall, så jag får hoppas att det hjälper.
Gick upp klockan 8.00 idag då jag började jobba, killarna är ju hemma en dag till på jullovet innan de börjar skolan igen imorgon, vilket ska bli skönt.

Igår jobbade Linda sin sista dag som aupair i Boston. Jag är jätteglad över att hon har klarat det så himla bra och jag kan knappt vänta tills vi ses hemma i Gävle igen! :) ♥
Just nu sitter hon på ett flyg till Seattle, WA på semester innan hon åker hem till Sverige igen den 11 januari. Själv håller jag på att kika på flygbiljetter till L.A., som jag ska till (igen) på min resemånad. :) Det ser jag verkligen fra  emot! Kommer förmodligen åka dit den 16 mars och vara där i typ 2 veckor, så det blir nice.

Jag ska nog bädda ner mig i sängen och titta på det sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar och förmodligen något mer också :) hihi.

MITT 2010! (part two)

Juli 2010
Vi firade 4th of July! :)


Bonnie, Noah, jag och Phil åkte till Lewes beach. :)


Jag fyllde (äntligen!) 21 och fick en jättefin tårta :D


Jag åkte till Washington D.C igen för att träffa Alex, Tor och Tom :)


Augusti 2010
Jag, Jonas, Giulia och en tjej från Frankrike var på Hooters ;)

Jag åkte ner till Elise ännu en helg. :)


Jag och Jonas åkte till Philly för att gå på Swedish museum! (det var sjukt varmt!)


Jag tog en 2 veckors semeter och träffade Linda i Los Angeles! ♥


September 2010
Jag var fortfarande kvar i Los Angeles, dock hade Linda åkt hem :(



Oktober 2010
Vårt aupair möte blev en Halloweenfest.


Jag blev burnett!


Pappa och Anna kom och hälsade på ♥
Det blev New York, Philly, Flyers-Rangers, Washington D.C, Baltimore och Delaware.


November 2010
Jag var med min värdmamma och Noah på min första amerikanska footballs match! :)
University of Delaware-Towson



Jag åkte till Washington D.C igen, denna gången med Calle och Crille. :)
Vi hade biljetter till Capitals-Hurricanes.


Thanksgiving


December 2010
Julafton och Nyårsafton såklart :)



Nu ska jag åka och köpa lunch på Wawa och köpa hem lite chips i väntan på att Sverige-Ryssland ska börja ;)







MITT 2010 I BILDER =) (part one)

Så här lite på söndagskvällen så tänkte jag göra som flera andra bloggare har gjort och göra en liten årsresumé av mitt 2010, dock orkar jag inte skriva så mycket, så det blir någon bild från varje månad typ. :)

Januari + februari 2010
Jag hittade på massa bus med Lina, Hanna och Carro. ;)


Mars 2010 - med älskade Simba♥


Mitt aupair år började först i NYC den 15 mars.


Jag kom till min underbara värdfamilj den 19 mars!


och den 20 mars åkte vi till Captiva Island, Florida för en (välbehövlig) veckas semester. ;)


Solnedgångarna var helt otroliga!



Jag såg delfiner live för första gången!!! :D

April 2010
Jag var på min första NHL-match!! :D

och hittade nya vänner ;) haha


-Jag var även på min andra NHL-match samma månad. PLAYOFFS, Flyers-Devils!


Jag var på min första baseball match, Phillies spelade. :)


Bästa Linda var hit och hälsade på :D ♥


MAJ 2010
Jag åkte ner och hälsade på Elise i Rehoboth och drack alkohol olagligt. Haha.

Jag och Linda åkte till New York och träffade Carro och Michan som kom och hälsade på :D


Juni 2010
Jag åkte till West Virginia på aupair möte som var White water rafting!


Jag och Sandra åkte till Washington D.C. för första gången! =)


Min vän Carro kom på besök i en vecka :)


Jag firade midsommar med massa andra svenskar ;)


Det var några bilder ut första halvan av 2010, resten kommer imorgon eller någon annan dag ;)


1 januari 2011

GOTT NYTT ÅR! ♥ Hoppas alla hade en jättebra nyårsafton, min var riktigt rolig!
Jag åkte till Concord Mall igår runt 13.30 för att träffa Becky och Cornelia, blev inte där så länge utan vi åkte hem in till Wilmington igen för att fixa allt inför kvällen. Cornelia som inte är 21 har gjort ett eget falskleg, det är ganska dåligt gjort, men när vi skulle köpa alkohol så kunde hon också köpa, vilket förvånade mig lite.
Sedan åkte vi tillbaka till Beckys hus och började fixa med allt. Runt klockan 18.00 så kom Diana och joinade oss och vid 19.30 kom också Anna, som inte heller är 21 än, så vi skaffade ett falskleg till henne också. :p Det blev massor med prat om vem som skulle ha vilket leg, men det slutade med att jag, Diana och Cornelia tog våra leg och så tog Anna Beckys pass och Becky tog ett falskleg med en tjej från Schweiz på. :p
När vi väl kom dit så gick Diana och Cornelia först, så kom jag lite efter, det var väldigt nära att de inte släppte in henne, men tillslut så övertalade vi vakten och vi fick komma in. Så sedan skulle Becky och Anna in, det gick också bra, så allihopa kom in!
Vi hade superkul där inne och träffade massor med folk och dansade och hade kul ;) Var en sväng inne i VIP rummet och de sände även live från Times Square i NYC.





Vi fick åka gratis shuttlebus hem till Becky igen sen när det stängde. Vaknade upp med inte en allt för dålig baksmälla, så det var skönt! Jag och Becky åt mat på Donken nu innan jag kom hem igen. :)

RSS 2.0