hähä

haha precis när jag la ut länken till bloggen på msn så vart 16 nya läsare xD
Jag skriver kanske inte skriver så betydelsefulla bloggar meen... :p

juste.. plugga vare ja ;)

koko?

idag har jag bara vart i skolan, ganska segt som vanligt men det funkar :) yääs..

juste! igår snöade det kanske hur mycket som helst!! :o Lätt över 1 dm som kom! och idag vare sviinkallt! men vi överlever :P konstigt hur vädret är nu faktiskt... och hur man påverkas av det.
haha jag kommer aldrig glömma snöovädret som var här i Gävle 1998/99! POMMESFRITTES vad skoj det var! kommer ihåg att jag skulle ut och leka i snön, så stog jag och hoppade på våran bil, som jag inte visste stog där då, alltså man såg verkligen ingenting! sjukt... men också sjukt roligt! (slapp ju skolan) xD Man typ druknade i snön för det var så mycket!

Sen har jag hört att det är en ny storm påväg, vet inte om den kommer hit upp men det märker vi väl isf :) yäyä..

Skulle behöva plugga lite också...Psykologi seminarium till imorron. haha idag på fysologin så hade vi skitans kuL! Alla började snacka om alla dåliga lärare vi har haft/har... Undrar vad Nika tycker om våran klass nu...? :o

chips <3
;)

sundsvall & gävle

Ska först säga att jag är sjuk :/ Hade massa feber igår, men idag är det bättre :) Så förhoppningsvis blir det skola imorron!

Ska berätta om Sundsvall

Jag, Jossa & Linda hoppade på x2000 mot Sundsvall i söndags, tågresan dit var rolig. Speciellt Linda. "Erik är bäst! - Säger Linda, men dom andra är också fina" Kom till S-vall, stog vid stationen ett tag. Och så Linda bara: "Erik!"
haha det visade sig att Erik och Mattias hade åkt samma tåg som oss dit. Lite roligt. :P
Sen satte vi oss på donken och åt lite. Sedan gick vi dit de skulle vara. PipeLine hette det. =)
Stog och väntade ett bra tag... eller typ lite mer en 1 timme.. :P Var typ inga folk alls.. ^^  Så det var NAJS!

Gick hur bra som helst att komma in också! Var bara att säga en skola och klass. =P
Platser längst fram of course, och så spelade Windfall, söta pojkar :)
Sen kom Danny ut och körde If only you, sedan Mattias med någon låt, kommer inte ihåg? :P Och sen Erik med I can´t say I´m sorry. Sen körde dom All for love & även Apologize, mycket fint! =)
Sen vare signering, och det var typ kaos^^ haha :P Men roligt vare! Gick runt till Danny och han fick skriva på min arm, och så sa han: Jag har läst de du skrev och det är ingen fara, tänk inte på det!
Då kom jag och tänka på det igen och vart nästan tårögd.. men tur att han förstog! Charmtrollet där! ;)
De signerade klart och jag gav dom en varsin chokladkaka. Helt nya som inte kommit ut än ;D Dom vart jätteglada!
Sen åkte Danny hem och vi väntade på nästa tåg. Satte oss på donken och lodade igen. Men sedan åkte vi äntligen hem.
Mycket rolig dag!

Gävle

Yes, dagen efter, alltså i måndags var dom i Gävle på sjömanskyrkan :) Vi satt och värmde oss där inne rätt länge, tills vi blev utslängda av Henke! :o Inte snällt henke! :P haha, jaja så vi ställde oss där utanför, fick reda på att man skulle ha andra biljetter än dom vi hade så vi var tvunga att gå till skolan och fixa nya. Gick tillbaka, stog där ett tag till.. Erik & Mattias hade redan kommit, så allt som fattades var Danny, han kom också så småningom.
Och efter lite mer väntande så fick vi komma in, sa åt Anna att ta bra platser, men det gick bra ändå =)

Det var samma sak som i Sundsvall, fast dom hade andra kläder på sig. :P Efteråt signering igen, och jag vart tvungen att berätta för Danny om Falköping grejen, alltså att jag beställde en "grillad med korv" HAHAH!
Sen kramkramkram och "luft pussar" (?) haha, sen så när vi skulle gå ner i trappen så gick Danny bakom mig och så börjar han skrika å stressa som fan! Så jag sprang ner å hoppade ner dom sista 4 stegen. :P Och han börja asgarva. xD
Sen så åkte vi hem :)
Tack sötnosar. =)

Kom just på att jag inte ätit på 24 timmar. :/ Är inte ett dugg hungrig heller... Ska väl försöka pressa i mig nått snart.

pussar hejsan ;)

let´s dance

alltså, Danny är så otroligt stark!
Jag är verkligen jättestolt över dig och att du tog dig igenom det!

För de som inte vet så stukade han foten igår, vart akuten & röntgen och allt det. Så synd om honom, man verkligen såg hur ont han hade, men ändå fortsatte han.

Grymt bra gjort! =)

image8



sthlm & electrolux

I fredags när jag var på väg till Köpis från skolan så får jag ett sms av Jossa, "Är du ledig imorron, spelning!", då vart det bara, öhm okej? haha så ringde jag upp och fick mer info. ;)
Var ju tvungen att kolla med mamma om det var okej, å jag bara: "Eeh, mamma... en fråga.." Och hon direkt bara: "Vart ska du åka nu då?" Och jag bara "Stockholm...(a) "
haha så det löste sig ;) På fredags kvällen bokade Jossa tåg biljetter osv. =)

Den dagen började ju Let´s Dance också, Danny är med! :D Han var superduktig, han & den där malin hamnade någonstans i mitten. Men han var nöjd, så det var bra! Susa kom hit och kollade det med mig, sen efter det så satt vi å snacka lite skit, det är alltid roligt! =) Vid 23.00 åkte hon hem, och jag gick å la mig, as trött! Och så skulle man upp tidigt...

Vaknade dagen efter, prupptrött, men jag tog mig upp & till tågstationen, mötte Jossa och hoppade på tåget till Stockholm! Vi var där typ 9.30, kom på att affärerna öppnade 10.00, och så skulle vi vänta på Linda också, Vi gick runt lite på Drottning gatan i brist på annat och göra... Så öppnade affärerna, gick in på Åhléns, hittade ett par jeans för 2395:- xD SJUKT!! Vi väntade på Linda... vi väntade å väntade.. SÅ tillslut kom hon! Vid tyo 11.00 :P Liiiite sen, men men!
Så åkte vi mot Electrolux, som låg någonstans :P Kom dit, såg att massa fans stog vid huvudentrén, så vi gick runt lite och kollade. Hittade godsmottagningen, och en sån där som man kan ringa upp folk med, så vi ringde receptionen och frågade lite, så sa han att vi skulle komma till huvudentrén och prata om saken.
Sagt och gjort, vi gick dit, så kom det en snubbe och öppnade.. Han släppte BARA in mig, Jossa & Linda, alla andra bara; "Men vi då??" -Ooops, men vi skulle bara prata med honom.
Jossa som är bäst på att prata med folk försökte få oss att få stanna där inne, jag och Linda satt i några fotöljer längre bort. Sen ser vi EMD komma där inne, jag vart så glad! Jag har ju inte sett Danny på jättelänge!

Så fick jag träffa Mattias för första gången också, riktigt trevlig! =) Och får värsta bamsekramen av Danny, lillevän!
Linda tycker det är jätteroligt när jag säger så, jag fattar inte? :P
Så står vakterna där också, och Danny bara " Men dom har ju åkt ända från Gävle!" Danny och Erik började snacka om backstagepass å grejjer, men vakterna pratade om brandsäkerhet å skit! BÖH! Sen sa Danny att dom skulle iväg och repa någonstans inför Nyhetsmorgon idag, och menade på att vi skulle få se det, men det vart inte så. Men dom var verkligen jättegulliga! Tack för att ni försökte!
Såå vi gick ut igen, åkte tillbaka till stan och kollade på skooor! :D Hittade massa fina, men köpte inga..
Efter ett par timmar ¨åkte vi tillbaka dit, och då var det bara att vänta! Det var sagt att det skulle vara slut vid 17.00, men dom kom inte förrän 18.00!
Mitt och Jossas tåg gick 18.30! PANIK! :O Sa till Danny att vi hade jättebråttom, och han bara; "Jaa juste, det var verkligen jättetråkigt att de inte blev något! Ha det så bra...!!"
Så sprang vi till tunnelbanan, sprang genom heeela centralen och mot tåget. Vi hann med det med typ en minut!! :o Helt slut var vi, och vi somnade nästan på tåget. Vi kom hem vid 20.00.

Och idag har jag typ inte gjort nånting, kollat film... typ det enda.
Så det var min helg =)
puss&kram

håltimme

Sitter i skolan och har hål timme... Har haft det sen 11.. börjar nu snart, 13.00, men det är SÅÅ jobbigt att inte ha nått att göra. =/ Har PA nu till 15.00, sen slutar jag.
Har fått nytt schema också. det är KASST!!! doh..

Ska berätta mer om min dag senare... baj. :)


3 år sedan

Det har nu gått 3 år sedan Indigo försvann från oss... Den dagen glömmer jag aldrig!
image7

Jag hade ridit honom tidigare på dagen, barbacka för han skulle få ta det lugnt, sedan släppte jag ut honom i hagen igen för att han skulle få äta sin eftermiddagsmat. Åkte till köpis och var där ganska länge, tittade runt osv. Så ringer det från stallet.. Indigo hade förmodligen fått kolik. Jag glömmer aldrig hur rädd jag var, men jag skulle verkligen försöka göra så gott jag kunde för att hjälpa honom ur det! Vi gjorde verkligen ALLT som gick att göra, veterinär kom och allt sånt, men inget hjälpte. Lite senare verkade det som det gick åt den ljusa sidan, jag och anna fick skjuts hem av några andra från stallet. Mamma och pappa vart kvar, farmor var hemma med oss. Vi sitter hemma och försöker äta, vilket inte går så bra.. Så ringer telefonen, Anna svarar och jag ser direkt i hennes ögon att det är något som är väldigt fel.. Hennes ögon tåras och jag förstår direkt. Han är borta.

Jag får panik och vet inte vad jag ska ta mig till, så jag springer in på toaletten och låser in mig... och  bara gråter. Flera gånger har det slagit mig, att det kanske är mitt fel? Tänk om jag aldrig ridit den dagen, bara låtit honom vara? Eller om jag inte släppt ut honom i hagen då, om han fått äta inne istället? Hur hade det varit då? Hade han vart kvar då? TÄNK OM JAG GJORT NÅGONTING ANNORLUNDA?

Det lär jag ju aldrig få reda på, men jag vet att jag kommer alltid älska dig Indigo och jag glömmer aldrig våra tävlingar tillsammans! Du var den bästa fläckiga hästen som fanns! <3

one true flame <3

For the longest time
It´s been on my mind,
was trying to understand
I´ve been looking for,
that part of me
out of touch and out of hand
Everything I thought I knew,
love proved me wrong
For all the times that I´ve held on
I should´n let go

Cause when you find the one you´ll know
she´s the heart inside your soul
She´s the one that looks at you
and gives the feeling you´ve come home
There´s a place it all begnins
Where together never ends
And the more we are the more we feel the same,
one true flame

All the foolish games,
that we have to play
To learn from our mistakes
We go on ´n on
to convice ourselves
That this is what it takes
But nothing is really what it seems
And one really knows
It´s only know that I can see, and realize

Oh, you´re everything, that I´ve ever dreamed
but never had ´til know
Looknig back I see, it was ment to be
It was you that showed me how

Thought I´ve been loved before
But I wasn´t even close..

One true flame

Alltså, den här låten betyder så satans mycket för mig, den är hur bra som helst & jag bara känner massa känslor när jag lyssnar på den. Och som Darin sjunger,.. jisses! Helt underbart!

Tack <3

Nyår!

På nyårsafton var jag och jossa i Sthlm! Vi bodde med Fia, i hennes kusins lägenhet, fett najs ;) Linda var också med! egentligen var det meningen att susa & sandra också skulle komma, men susa vart sjuk å då ville inte sandra åka själv.. :( Tråkigt, men det gick ändå, vi hade mycket trevligt! =)
Jag & Jossa åkte ju dit på lördag kväll, åkte till jossa direkt efter jobbet, åt lite å sen till stationen. Tåget gick 21.00! Förrästen, snygg-robin jobbade idag ;) HAH! najsnajs förstår ni...

jappjapp, men sen kom vi fram till centralen, tog tunnelbanan mot Hagsätra, Linda hoppade på också :D
Så hoppade vi av i Högdalen, Fia mötte oss där sen gick vi till lägenheten och bara slappade hela kvällen/natten.
Sen så var det Globen dagen efter, men det var kasst så de är inte värt att ta upp så mycket om det nu, EMD gör låten klockrent, det är det enda jag kan säga! Innan Globen så sprang vi bara runt på stan en massa!

 Dagen efter gick vi och handlade, på ica såklart, mat till kvällen! :) Det vart en del faktiskt.. Vi hade inte ätit någon frukost, så vi stannade å åt pizza&kebab. Medans jag & linda beställde maten så gick jossa & fia till systemet!
Åt mat, fixade allt, så gick vi hemåt med matvarorna. Satt vid datorn & muppade ner oss... Orkade inte med det, så jag och linda åkte till Råcksta ;D haha! Yes, vi skulle kolla in läget där, men det var ju ingen hemma, men ändå. Det var roligt & linda fick boksavligt talat DRA mig därifrån! xD hahaha! Hon slog mig med en pinne också! :o
jaja, vi åkte därifrån och vidare hemåt, såg förrästen han Jesper som var med i Ondskan på tunnelbanan, kommer inte ihåg vad han heter i efternman men ändå, han vare iaf. :P

När vi kom hem så hade Naty kommit dit! =) Och efter mycket tjat så började vi alla med maten. Fläskfilé & potatisgratäng, MUMS! Vi hade SÅ roligt hela tiden, mycket tack vare dig Linda, och såklart alla er andra också ;) Skrattade jättemycket hela tiden! Vi spelade spel och grejer, hade trevligt, sedan när det närmade sig 00.00 så gick vi ut på gårdsplanen och kollade på alla raketer! :)
Vi åt & drack hela kvällen och hade mysigt!

Imorse var det lite jobbigare att gå upp, men vi lära städa och så innan Fias föräldrar skulle komma & hämta henne. Det gick ganska fort att städa, så vi spelade lite mer spel innan dom kom ;D KUL! Sen åkte vi till centralen, sa hejdå till Naty & Linda. Hoppade på tåget, och nu är man hemma.

Så detta vart den första bloggen 2008, hoppas verkligen att det här året kommer bli grymt roligt!
2007 har vart det bästa året i mitt liv, det mesta tack vare Danny. har fått så många vänner, jag har träffat så mycket olika folk och sett platser jag aldrig skulle sett tidigare. Så tack!
Hoppas det här med E.M.D. kommer gå bra & att Darin kommer med sin nya skiva snart ;)
haha! (sorry alla, men ni får stå ut med mig, vare sig ni vill eller inte ;) )

puss&kramar

RSS 2.0