de har allt här..



Just nu sitter jag och äter kak smet.. Haha! Det är inte glass, utan vanlig kak smet.. :D Onyttigt, men gott! ;)
Snart ska vi ut och köra..

Bortglömda bilder..

Tror jag glömt lägga upp ett par bilder från träningskolan i New York, så här kommer de :)

Elise, jag och Kristin :D

Michaela, jag och en lite suddig Kristin :)

Jag och Yumi från Korea :) De var förresten hon som gjorde ballonghunden :p


Och såhär ser jag ut nu. :p Har precis duschat och ska snart sova, dagen har varit väldigt lugn förövrigt. Vaknade vid 10.00, åt frukost och tog det lugnt. Vid 13.30 åkte vi till Subway och köpte mat med oss hem, tittade på Wedding crashers, som var jätterolig!!
Till middag blev det friterad kyckling och sallad, efter det spelade vi ett spel som var skitroligt! De fick mig skratta så jag började gråta, det har hänt 2 gånger på en vecka nu.. Haha! :) Efter spelet så tittade vi på New Moon! mmmmmh jacob...!! hahaha x) Låter som jag inte gör annat än att kolla på film och äter här.. :P

God natt - god morgon Sverige ;) ♥

30 mars 2010

Antar att mitt liv inte var så intressant innan jag åkte till USA, jag har fått många nya besökare här på bloggen, vilket såklart är jättekul :) Haha.
Den här veckan blir ganska slapp, den minsta killen har åkt till sin pappa nu inför sista veckan på deras spring break och kommer hem på söndag. Så det är jag och den äldsta hemma på dagarna.

Imorse vaknade jag av att en liten hund kom och hoppade vid sidan av sängen, hon är så söt! Jag är glad att familjen har hund, jag hade nog känt mig lite ensam annars. Så hur som helst har  vi bara varit här hemma idag, han har suttit vid sin dator och spelat, jag har tvättat alla mina kläder som jag använt de senaste två veckorna, jag har vart ute med hunden och vi städade hans rum, som var ganska rejält stökigt :p

Igår var jag och storhandlade med mamman, efter det köpte vi buffalo wings som hon var tvungen att köpa eftersom jag aldrig smakat det tidigare! Det var supergott! Inte nyttigt, men gott! =)
När hon frågade vad jag brukade äta till frukost så sa jag typ, "en macka och apelsinjuice", så frågade hon vad jag brukade ha på mackan och jag sa skinka, vilket de tydligen aldrig äter här. Haha!
Vi köpte även grejer till tacos som vi åt idag, amerikaner har iprincip inga grönsaker alls när de äter tacos. Gurka, rödlök och paprika var helt nytt för dem :) Men de gillade det!

Efter maten så tittade vi på Twilight, ingen av dem hade sett den innan så nu var det dags ;) Blir kanske New Moon imorgon också. Min värdmamma kom med en rolig kommentar under filmen; "Elin, do not start dating a vampire." Haha! :)
Jag har även fått en amerikansk mobil nu också så det är kanon!
Imorgon ska vi kanske ut och åka lite, får se om det blir lunch någonstans eller bara ut och åka :)

Jag och söta Foxxy idag :) Ber om ursäkt för att jag var så trött då ;) Haha!
Skypade även med Linda och Carro idag också, alltid lika roligt!

Eftersom det gick så dåligt för kära Brynäs i slutspelet där hemma så ska jag gå på NHL hockey på fredag i Philadelphia! Flyers-Montreal, det kommer nog bli jättekul! :D
Nu ska jag se några Gossip avsnitt innan jag somnar, god natt ♥

2 första veckorna i usa

och jag triiiiiiiiiiiiiivs!! Jag har kommit till en underbar familj som alltid får en skratta och må bra.
Så nu tänkte jag ta och berätta om allt som hänt mig under de 2 första veckorna.
Dagen innan jag åkte så packade jag klart allt, ville inte direkt tänka på att jag skulle lämna allihopa så jag förträngde det nog lite..
Alltid när jag ska flyga så blir jag nervös innan och kan inte sova, men den här gången var det annorlunda. Jag sov faktiskt riktigt bra. Det var inte förren jag vaknade som jag tänkte, "jäklar, jag åker till New York idag, IDAG!!".
Vi åkte hemifrån strax före 9, stannade på Statoil i Uppsala där jag köpte två korv med bröd, Max hade inte öppet.. :p Framme vid Arlanda väntade jag på Kristin från Leksand som skulle åka samma flyg som mig, vi checkade in, sa hejdå och gick till gaten. Där träffade vi Carro från Sollefteå och Elise från Linköping. Flyget var lite försentat, men allt gick bra med bytet i Frankfurt ändå. I Tyskland träffade vi Sandra som hade flugit från Danmark tidigare på morgonen och en tysk som också skulle vara aupair. Haha, på flygplatsen i Frankfurt såg jag en tjej som jag kände igen så enormt mycket! Hon såg ut som en skidåkare som var med i OS.. sten säker på att jag sett henne förr.
På flyget sitter hon raden snett framför mig, så ser jag henne ta upp en Cultural Care bok. Hon ska alltså vara aupair och ska till samma ställe i NY som oss andra. Där satt jag och skrattade för mig själv :p

Flygresan gick bra, trots förseningen på ca en timme. Vi kom fram till skolan väldigt sent, blev sängen direkt efter ett "kort" informationsmöte. Jag fick dela rum med en tjej från Panama, hon var väl snäll men inte så duktig på engelska. De följande dagarna var det skolbänken som gällde, från 8-20 ibland 20.30 på kvällarna, inte så mycket om det, vi fick lära oss att man inte får skaka ett barn..doh??
På torsdagen så hade vi en grej på morgonen sen satte vi oss på bussarna  mot NY! :) NY var helt otroligt! Jätteroligt att vara där! Bilderna från skolan och NY har jag redan lagt upp både här och på facebook, så det orkar jag inte göra igen ;)

På fredagen hoppade vi på bussarna, det var olika bussar beroende på vart man skulle. Vissa skulle till flygplatsen och andra delstater helt enkelt. :P Jag och Elise kom på samma buss. På vägen stannade vi på ett ställe i New Jersey för en liten rast, sen fortsatte vi mot Delawere som var första stoppet och både jag och Elise skulle av där.

Jag har nog aldrig varit så nervös någonsin som jag var när jag skulle hoppa av den bussen och möta min värdfamilj, men allt gick väldigt bra och de var väldigt trevliga! :) Vi packade in mina väskor i Volvon (haha!) och åkte till huset som är jättefint! Den dagen gjorde vi inte så mycket, jag packade om lite i väskorna inför nästa flygresa morgonen efter.

Lördag: Jag ställer klockan på 04.30 och tänker att jag ska vara uppe i tid för att hinna med allt innan vi skulle iväg. Jag somnar såklart om och vaknar inte förren 30 minuter senare när jag hör limousinen komma.. pff, lite halvpanik ja.. Slängde på mig kläder och bar ner väskan och ut i bilen. Sa jag att det var en limousine som hämtade oss?? ;)
Hur som helst, iväg till Philadelphia och flygplatsen, in med bagaget och i väntan på flyget så åt jag min första frukost på Donken,

Egg McMuffin! Haha:) Flygturen tog ca 2,5 timmar och när vi kom fram hyrde vi en bil som tog oss till hotellet.

Framme :)

redo för poolen ;)

poolen

delfinbåt!:D

segelbåt

DELFIIIIIN :D

weeiiii


Jag älskar Florida. Jättefint! På dagarna tog vi det ganska lugnt, tog dagen som det kom. Stranden, poolen, restauranger osv :) En dag var vi ut med båt för att se delfiner, det var helt otroligt att se dem simma bredvid båten :D
Idag har jag kört bil första gången på 2 veckor, det gick faktiskt väldigt bra! Jag har även ätit buffalo wings..mmmmmmh, gott! :)
Ska hjälpa till lite här med maten, hörs!



Kortis fran Florida

Tjaaaa.

Jag ar i Florida just nu pa semester med min vardfamilj. Jag trivs verkligen superbra med dem, det gar inte att vara med de ens 5 minuter utan att skratta. Sa himla roliga! :D
Igar nar vi kom sa var det jattefint vader, blev ett par timmar vid poolen. Idag har det varit ganska molnigt och det regnade en stund, sedan blev det fint igen :)

Imorse vid frukosten marktes det verkligen att jag ar i USA, de hade muffins och nagon typ av winerbrod till frukost.. FRUKOST! Roligt. Jag at iallafall en bagel och frukt, oooch sa var jag tvungen att smaka ett winerbrod..maha.
Hur som helst, idag har vi varit runt pa lite olika platser har pa oarna, de heter Sanibel Island och Captiva Island, vi bor pa Captiva. Supermysigt, sa har vi havet pa bada sidor av vagen har :)
Imorgon blir det nog slappisdag vid poolen igen. Vi ska ga pa spa och spela tennis ocksa. hoho

Jag ska skriva mer ordentligt om NY nar vi kommer hem till Delawere igen, klockan ar 22.30 har nu, sa det ar dags att sova snart. Sitter uppe i vardagsrummet pa hotellet med den aldtsa av killarna och kollar discovery channel. Innan det kollade vi pa Have you met the Morgans, kul film!

Later♥


NYC

Okej, här kommer min dag i bilder, orkarinte lägga in alla 150 bilder från idag utan det får hamna på facebook istället ;D Men några iallafall!
Imorse var det frukost vid 7.30 igen, sen lektioner till 12.30, sedan buss in till New York City!
På skolan innan NY idag. Superhärligt väder förresten! :D
 
St. John's University + kanadagäss. Folket från Kina och Korea tycker de är väldigt roliga. hum. Andra bilden: Sverige,Korea och Australien!
 
En helt ENORM kyrkogård! ;o

Trump Tower!! :)

Madison Square Garden!

Ground Zero.

Manhattan!


sweden ;D

Uppe på Top of the Rock, 67 våningar upp :) Empire State Buliding i bakgrunden! :D

Aaaaaaaaaaaaaaand Times Square! :)

Imorgon ska vi alla åka till våra värdfamiljer, blir roligt! :D
Godnatt :)

St. John's University

So far so good.
Det flyter på bra här i New York, det är väldigt långa dagar. Vi har frukost mellan 7-8 sedan lektioner från 8-15 till ungefär 20.00 på kvällarna. Tänkte försöka lägga in lite bilder, så det blir lite text..
Det här var vår flygplansmat, det var fakiskt godare än vad det ser ut ;)

Frukost på skolan...

Del av skolan :)


Vår lärare Joyce :)

Present från min värdfamilj :D

Vår middag igår, potatis med smältost och fisk med grön gegga i, INTE OKEJ! euw.

Swedish people! :D

Break :)

Idag hade vi en polis som kom hit för att berätta om allt farligt som kan hända och vad man inte ska göra. Han sa såhär till mig: "Yo motherfucker, give me my fuckning money bitch!" Hahaha!
Jag har jättemycket att berätta, men har glömt allt nu... Det kommer senare :)
Hur som helst, imorgon ska vi in till New York city för en guidad tur i staden och åka upp i Rockafeller center för att se the vieeeew. Sedan får vi ett par timmar fritid där också :)
Just det, kom på en grej. Det är ju folk från hela världen här, Polen, Brasilien, Panama, Australien, Kina, Korea. Och en tjej från Kina presenterade sig som "Miley", förklaringen var att hon älskar Miley Cyrus och Hannah Montana, typ besatt. Haha! xD Så alla springer runt och kallar henne Miley!
Återkommer med mer bilder osv sen :D ♥


Framme !

Kom fram till New York igår kväll. Flyget från Tyskland var försentat typ en timme men annars gick resan bra :) Den här resan kändes längre än när jag flög till Los Angeles sist.. men huvudsaken är ju att vi kom fram!

Tänkte bara berätta att jag är framme nu och allt gick bra. Har bara 10 minuter på mig nu innan lektionerna börjar igen. Vi har lunchrast nu, är jättetrött efter resan igår, sov knappt på flyget heller.

Vi kom fram till skolan inatt runt tolv. Då hade de informationsmöte och 10 pizzakartonger till de som var hungriga. haha!

Måste dra nu, skriver mer ikväll :)

ett inlägg till..

Glömde ju helt bort att skriva om hockeyn i förra inlägget!
Brynäs kommer att möta Djurgården i slutspelet, det kommer nog bli riktigt riktigt roliga matcher! Önskar jag kunde vara med och få se...
Vi kanske ska ta upp den där idén med pappelin ändå Jonte? ;D Hahaha! Slutspelsbiljetterna släpps imorgon kl 13.00, samma tid som mitt flyg går från Arlanda. :)
Allt är packat och klart nu iallafall.

Vi hörs! ♥

New York imorgon!

Imorse när jag vaknade så slog det mig: "Jäklar, jag åker till New York imorgon!!" Blandade känslor såklart, men mest positiva.
Ringde Jonte och frågade om han ville hänga på till Max, det är ju ett måste innan man åker! Det var riktigt gott som vanligt! Efter vi ätit så tog vi varsin bil och åkte ut till Engeltofta och tittade, men det var så mycket snö där så man kom inte ner långt, dessutom var det ju bara snö och is på havet. Så vi drog oss tillbaka till bilarna och åkte till Sätra, körde runt lite och det blev en kort promenad också :)

Sa hejdå till Blankie och körde sedan ut till Valbo och köpis för att träffa syrran på Media Markt. Sedan blev det lite mer saker från köpis också. Efter shoppandet skjutsade jag hem syrran så åkte jag in till stan igen, hem till Lina för att umgås lite :) Blev mat och två Gossipavsnitt. Så tråkigt att säga hejdå till alla :(

Kommer att sakna alla så otroligt mycket! ♥ Tur att det finns msn, Skype, Facebook osv. :)
Det som blir ännu roligare med hela USAgrejen är ju att jag får träffa Linda igen ;) Självklart kommer jag att blogga så ofta jag kan om hur jag har det i USA och lägga in många bilder :)
Carro kommer hit om ett tag också, så jag får säga hejdå till henne med.

Just det, igår var det ju Melodifestivalen.. Tyckte inte riktigt rätt låt vann, men det blir ju aldrig som man vill. :) Satt hemma med syrran medans mamma och pappa var ute och härja, haha! Kul att Alexander Rybak var med också!
Riktigt trevlig kväll! ;)

Vet inte om det här blir det sista inlägget innan jag åker, men om det blir det så får alla ha det så bra, så hörs vi! :)

I'm out, for now.♥

The road goes on

Jag hade en sån otroligt rolig kväll igår så det finns inte!
Men jag ska ta dagen från början.

Haha, egentligen började den med att jag kanske inte mådde så jättebra med tanke på torsdagskvällen, så det blev väldigt lugnt på morgonen/dagen. Vid 14 åkte jag ner på Brynäs, klippte mig och gjorde slingor, känns som halva mitt hår är borta nu.. ;o Men det går braaa. :)
Efter att jag var klar där så åkte jag hem, inväntade Linda som åkte i 170 km/h hem till mig, tog 20 min att åka från Tierp? Haha! Hennes pojkvän och bandet skulle vidare upp till Hudik där de skulle ha en spelning så de hade bråttom. Här hemma tog vi det lugnt ett par timmar innan jag började göra mig iordning och åkte till Valbo för att hämta upp Viktor och sen vidare in till stan och Helt Enkelt!

Väntade in allihopa och vi började med att beställa in dricka, sen kom maten. Det blev Robbans fräsare för mig, så jääääkla gott!! När maten var uppäten så blev det ännu mer dricka.. Jag fick in en väldigt färgglad drink med ett tomtebloss(typ?) och rosa drinkparaply i, hon som kom med den sa att det var någon som bjöd på den. Började direkt misstänka pappa, och visst var det han! Tack pappa :D Den var jättegod!
Anna M kom dit också, fast lite senare eftersom hon hade jobbat och ska jobba imorgon så tog hon det lugnt, men jättekul att hon kom iallafall!
Vid 22 så vandrade vi vidare, blev lite problem när vi skulle gå där i från, men det löste sig som tur var. Hamnade utanför Heartbreak för att ta stämpel och för att va säkra på att 'lilla' Viktor skulle komma in där senare på kvällen. Sen gick vi till Interpool där Jonte hade fixat bord åt alla, så satt vi där tills det började bli dags att gå in på Heartbreak. Stina lämnade oss redan direkt efter Helt Enkelt, sen efter ett tag på Interpool så gick Susanna, Sandra och Sara också. Sandra var duktig och var nykter igår! ;) Linda's pojkvän kom och hämtade henne ungefär i samma veva också.

Gustaf kom också till Interpool, roligt då jag bara sett honom en gång sen vi kom hem efter Alanya :p Haha, på tal om Alanya så blev det lite av det stora samtalsämnet där igår. Pratades en heldel minnen (och minnesluckor? haha). Gud vad roligt det vaaar!
När vi gick in på Heartbreak så fick jag en present av Carro och Hanna, ett par skitschnygga brillor som Hanna också har och som vi flummade med för några helger sedan på en fest. :p
Ja, inne på Heartbreak såg allt ut som vanligt, jag hade så himla roligt!! Haha, Jonte bjöd mig och Viktor på en shot som innehöll massa örter? Den var väldigt stark iallafall och de brändes i magen efter jag tagit den. Sedan blev det en till drink, Gustaf och Viktor skulle också ha, så frågade jag Gustaf vad han skulle dricka, så säger han: "Jag ska ha en Sex on the beach, för de passar ju mig!" Hahaha!! xD Så det blev Sex on the beach för alla tre.
Efter den blev det dansgolvet typ hela kvällen efteråt. Typiskt mig och vara lite överkänslig, jag började gråta typ någon av de sista låtarna och det var för att jag kom att tänka på hur mycket jag kommer sakna alla.. Men ja, det är inte så mycket att göra åt, klart jag kommer sakna alla jag känner och bryr mig om. Jag kommer ju faktiskt tillbaka! ;) Roligt att höra att det börjades planera en New York/Philadelphia/Boston resa där också! Maha! :D

När det stängde så hämtade vi ut jackorna, Anna P, Erika, Jonte och Emil gick hem före det stängde, så det var jag, Carro, Hanna, Viktor, Gustaf + Carros ragg kvar, haha! Sa hejdå till Hanna och Carro och så kom pappa och hämtade mig. Vi skjutsade hem Viktor och Gustaf också.
Hade tyvärr ingen kamera med mig igår, men det var jättekul verkligen!

Brillorna jag fick av Carro och Hanna. + cd :D

Mitt långa hår är borta.. det är ju ioförsig ganska långt fortfarande, men ändå :p Får be om ursäkt för att jag ser så risig ut, men jag har nästan nyss vaknat :)
Idag får vi se vad som händer. Melodifestivalen ikväll iallafall, om det händer något roligare..
Tack alla som kom igår, det var jättetrevligt och jag kommer sakna er alla jättemycket!!

unstoppable

Melodifestivalfinal imorgon, jag tro det eller ej men jag hoppas att Ola vinner. Hum. Darins låt är ju också jättebra och med tanke på alla hans fans i Tyskland osv skulle nog han komma bra till. Men det blir nog ingen av Ola eller Darin, det blir väl en av skitlåtarna som vanligt.
Jag ska vara hemma med syrran och äta tacos imorgonkväll iallafall!

Igår åkte hela familjen in till stan för att äta middag, blev på Olles. Brynäs spelade borta mot Linköping igår så de visade den matchen på storbildsskärmar där! :) Brynäs vann med 4-2!
 Det blev ribs för mig, så himla gott! Men inget slår USAs ribs ;)
När vi ätit färdigt så gick jag hem till Linnea där Lina också var såklart! Vi satt där och förfestade ett tag, sen hem till några andra innan vi drog ner till Heartbreak vid tolv. Sedan kom pappa och hämtade mig vid två.. Helt okej kväll!

Idag ska jag in till stan och fixa frillan vid 14, sen kommer Linda Fe hem till mig runt 17. Och ikväll ska jag ha min avskedsmiddag för mina dear friends på Helt Enkelt. Senast jag var där hade ju Linda avskedsmiddag och då åt jag kycklingen, men idag ska jag ha fräsaren ;)
Jag hoppas och tror att det här blir en riktigt rolig kväll! ♥


Shutter Island

Såg ju Shutter Island på bio igår med Erika och Anna från jobbet!
Den var riktigt bra, inte alls som jag trodde att den skulle vara. Efter att ha sett trailern så trodde man att man skulle veta ungefär hur den skulle vara, men så fel jag hade! Själva filmen var jättebra, men slutet sög ju rejält, det kändes som att filmen inte var färdig ju? :p
Hur som helst, helt proppmätt av chips och läsken skulle jag sätta mig i bilen och åka hem, men bilen startar inte?! Blir frustrerad och lite skraj eftersom filmen inte var en komedi direkt ;) Haha!
Ringde pappa och berättade, precis då så startade den, så det var tur!
-Tack till Robin som fixade så jag fick vara student för kvällen också ;)

Blev sovmorgon till 11 idag, sedan smsade Jonte och frågade om vi kunde luncha på Max, och det säger man ju inte nej till! Åkte in till stan, träffade honom, sedan back to Valbo där vi tittade på lite presenter till den yngsta killen i familjen, han fyller 8 år veckan vi är i Florida så klart han ska ha något! Hoppas han tycker om det vi hittade. :)

Ikväll ska jag träffa Lina, får se vad vi hittar på.. Antingen blir det en lugn hemmakväll eller en utekväll, det visar sig ;)

Baby let's take this time, let's make new memories

Det blev en väldigt lugn dag :)

Imorgon ska jag träffa Carro på stan för att äta lunch och på kvällen ska jag träffa Anna och Erika från jobbet för att gå på bio! Det blir Shutter Island som jag velat sett så länge men inte hittat någon att gå med, men nu så! :)

Är ganska trött redan nu, får se när jag går och lägger mig, ska nog ner för att se lite mer tv innan :)


There's nothing left to say
Don't waste another day
Just you and me tonight
Everything will be okay
If it's alright with you then it's alright with me
Baby let's take this time let's make new memories

internationellt körkort

Fick mitt internationella körkort hem idag som jag skickade efter förra veckan. Jag trodde man skulle få något liknande körkort som vi har här hemma men man får som en liten bok där det står att det är internationellt körkort på massa olika språk och så är det ett foto på mig längst bak. Drygt att man måste ha med sig det hela tiden när det inte ens går att få ner i plånboken..Inte alltid man orkar ha med sig väska?! :)
Jaja, inte mycket att göra åt, är glad att jag har fått det nu iallafall och bara kan koncentrera mig på packningen som är kvar.

Så ser det ut iallafall. :)

Idag blir det lugnt, mamma och ena hunden kom och väckte mig 10.30 imorse och tvingade mig upp för att städa! De ska komma några hit för att titta på huset i eftermiddag, då måste det såklart vara fint. :)
På tal om absolut ingenting så fick jag mig ett riktigt skönt skratt för någon dag sen när jag kikade i min resväska som senast var med i Alanya. Hittade nämligen den här lappen,

HAHAH! Från Simonturk!!! xD Bara Linda och Carro som fattar nu, men riktigt roligt vare! Han skrev ner sin mailadress och telefonummer till mig och tyckte jag kunde flytta in till honom där. Men icke ;) Haha! Usch.
Hm, jag badade nog med lappen samma kväll där så det är därför den ser ut som den gör.

Ska ner och plocka undan i hallen nu, sen till IKEA med mamma för att köpa lite saker. :)

SLUTSPEL!

...och min sista elitserie match för året.
Brynäs vann med 3-0, helt klart rättvist! :D


Ska nog försöka gå och lägga mig i tid idag så jag kommer upp i bra tid imorgon :)

one week

EN VECKA!!
Jag förstår det inte, även fast jag sitter här hemma med mina två resväskor som jag ska packa snart, så förstår jag inte. Vara borta så länge från allt och alla..

Hur som helst så är jag jättetrött! Blev inte mycket sömn inatt.. Hum.
Ja, nu på dagen så har jag varit med Lina, vi åkte till Max och handlade med oss mat hem till henne, riktigt gott! Så jättemycket mer än det har vi inte gjort.. typ suttit och pratat, sjungit och pratat geografi! Haha, Lina visste inte vad Europa var förnågot, så jag fick förklara, hon trodde även Afrika var ett land, söt hon! ;)
Tur hon har mig som kan förklara så bra^^

Kom hem från Lina för en stund sen och ska bara ta det lugnt resten av dagen, ska gå på hockey ikväll också, Brynäs-HV71. Blir min sista Elitseriematch på länge, så jag hoppas de vinner! :)
Resten av veckan blir det att planera och packa så mycket som det går. Om exakt en vecka sitter jag plus några andra på flyget till New York! Ska bli jätteroligt och jag ser fram emot att se staden och alla skyskrapor!

Sedan har jag världens gulligaste lillasyster också, checka hennes blogg, http://annnaapannaa.blogg.se/ och se själva. Hehe, lite roligt för vi bråkar ganska mycket, hon säger aldrig de sakerna till mig annars. Men nu när jag ska åka iväg så passar det ;)
Det är så himla härligt väder ute nu! Jättevarmt och snön smälter bort! :)

Det är inte jättelångt kvar tills jag befinner mig på varmare ställen heller, Florida snart ju! :D Dock är bilden från Huntington beach i Los Angeles när jag va där senast, men ändå ;) Vill ha sommar nu! ♥

The last one.

Nu har jag precis avslutat min sista arbetsdag på Maxi, det har varit en riktigt lång helg men allt har gått bra och idag gick dagen faktiskt riktigt fort. Den började däremot inte så bra, vaknade 7.30 med världens huvudvärk, så illa att jag tänkte ringa och sjukskriva mig. Men jag tänkte att det är ju faktiskt min sista dag och söndag, vilket betyder bra betalt ;) Så jag tog en alvedon och masade mig dit, höll seriöst på att somna i kassan första timmen! Haha, så himla trött var jag!
Har varit lite överallt idag, så jag tror att pga det så gick dagen fortare, var i kassan första 2 timmarna, sen mini en timme osv.. :)

Så nu ska jag vara ledig i ca en vecka innan jag åker nästa måndag! Har tagit fram mina resväskor, försökt tänka vad jag ska ha med mig, men det är jättesvårt! Det visar sig vad jag ska ha med mig :)
Min värdmamma ringde igår, hon åkte till Tyskland igår inom jobbet och kommer hem på fredag igen, sen pratade vi lite allmänt bara.

Nu ska jag bara slappa, kanske dra igång en film? Eller om de är nått bra på tv, sedan blir det en fin sovmorgon imorron♥ ;)

6 mars

Har nästan glömt bort vad jag har gjort de senaste dagarna! Men jag gör ett försök. :)
I torsdags var jag och syrran på stan, jag köpte en till resväska till mig själv tills jag åker. På kvällen blev det hockey, Brynäs-Rögle. Självklar seger såklart med 5-2! 
Carro och Jonte hängde på och i pauserna hängde vi i baren och pratade på. :) Jonte var på G som vanligt och bland annat fick vi höra han skrika: "JAA, MEN GÅ OCH SÄTT DIG DÅ DIN JÄVLA TJOCKIS!!" -Till en Röglespelare när han blev utvisad, haha! (Alla vände sig om och tittade elakt på honom) xD
 När matchen var slut åkte vi med pappa ner på stan, träffade Erika från jobbet och Viktor från Alanya, haha!

Vi kom ner på stan vid 21.30, kom precis i tid till Quizen på Heartbreak som jag förövrigt aldrig vart på innan, de var bara Jonte som hade erfarenhet av det. Det var riktigt roligt och Jonte kysste en helt okänd kille i en av tävlingarna där de skulle göra en filmkyss. Hahaha, synd att jag inte filmade ;)
Vi hade riktigt roligt där och runt 00 någongång så gick vi ner och lämnade in jackorna och mot dansgolvet. Hörde en del roliga kommentarer som: "Jaha, är det här snygg-elin?" och "Är det här Analya, Viktor?" Haha, Viktor kände kanske hälften av alla som var där, roligt. Men det är ju inte så konstigt eftersom det var sportlov och 91orna hade studentfest.. Känns som det var nyss jag tog studenten ju?? 2 år sedan snart, tiden går fort.

Köpte kebab på vägen medans de andra försökte få tag i en taxi.. Så det va bara jag som fick mat ;D Haha! Riktigt gott var de! Vi tog en liten omväg genom hela Valbo och skjutsade hem Carro först, sen Viktor. Direkt hopp i säng när jag kom hem!
Var enormt trött dagen efter och jag gick upp ur sängen typ 13.30? x) Började jobba kl 16, allt gick bra och tiden gick fort. :)
Jobb idag med, min sista dag i cafét och det var för en gångsskull riktigt lugnt, på en lördag! Helt otroligt. Imorgon jobbar jag 9-19, segt men det är ju söndag OCH min sista arbetsdag på ICA Maxi! :)

Jag har blivit jätteförkyld nu också, inte alls roligt! Hostar, snorar, ont i halsen osv.. :/ Var supernära på att gå hem från jobbet idag, men jag var tvungen att stå ut kände jag. Jag jobbade min sista dag med Lina också! Haha, vi har fjantat oss hela dagen, ringt till varann hela tiden, stått vid olika radio och sjungit med! Rolig arbetsdag :D


skön..T

Måste säga att det kändes bra skönt att skriva 'Florida' och kunna stryka min cafétid jag skulle haft då 8.30-18.30  ;)

3 mars 2010.

Ännu en ledig dag.
Ledig imorgon också.

Ganska skönt att inte ha något att göra ibland :)
Inatt var jag uppe till 01 någongång och pratade lite med min värdmamma på facebook, jag hade skickat en av bilderna i inlägget nedanför till henne och hon tyckte den var jättesöt. :) Så söt att hon var tvungen att lägga upp den på hennes egen facebooksida! Sweet.

Idag åkte jag och syster ner på stan och käkade, igen..haha! Blev även en runda på stan.
Som jag säkert sagt tidigare så får jag bara ha en resväska med mig när jag åker, men pappa kollade upp det idag och jag får ha med en till om jag betalar ca 400 kr. Kan vara värt det. Så nu ska jag ha med min stora röda, sen även köpa en mindre med alla sommarkläder att ha i, så man inte behöver packa om helt när jag ska till Florida dagen efter jag kommit till familjen. :)

Det har gått åt så himla mycket pengar med allt det här, men förhoppningsvis blir det värt det! :) Ser fram emot det riktigt mycket.
Nu har jag, syster och pappa ätit tacos, alltid lika gott! Mamma är på väg hem från Göteborg där hon vart inom jobbet, så hon kommer hem snart också.
Ett par bilder från när jag var i USA senast. :)
RODEO DRIVE

DOWN TOWN LA (synd att det var vägarbete ivägen) ;)

LIFEGUARD  Haha!

DISNEYLAND

Hihi, lots of fun! :D

13

13 dagar återstår tills jag åker. Kan nästan inte förstå det själv, det kommer väl gå in i huvudet när man står på Arlanda och gråter. :p
Att lämna alla kommer såklart vara svårast.

Idag fick jag sova ut vilket var skönt! Kl 11 vaknade jag och såg att jag fått ett sms från Lina, hon vaknade kl 10, haha! Gick upp, gjorde mig iordning så åkte jag och syster in till stan och Nian för att äta lite lunch, blev pasta och fläskfilé, tänkte på dig Linda ;D Haha, det var riktigt gott!

Efter det blev det en sväng på stan, växlade lite pengar till dollar.. höhö, de luktar så gott tycker jag!
Just det, skickade in så jag får mitt internationella körkort idag också! Nu är allt förhoppningsvis inskickat och klart, så nu är det bara att packa kvar vilket jag ska börja med imorgon.
Får se ungefär hur mycket det blir..


Haha, försökte få en bra bild på vovvarna, Simba går det ganska bra med, bara vifta lite med godis, men Nellie vill verkligen inte sitta still! Och till mitt försvar så blåste det ganska mycket idag och det var kallt, så det är därför jag ser ganska sur/trött ut. Maha! Lite kul att Nellie sitter exakt likadant på båda bilderna x)

Just det, min dag, efter stan så åkte jag hem till Lina, var ute med hunden sen kollade vi ett par avsnitt av Gossip Girl! Nu har det vart Djurgården-Brynäs på tv som vi sett, det blev 1-1 efter sudden, tråkigt! Var nära mål ett par gånger där men det blev inget.
Imorgon har jag ingenaning om vad jag ska göra, det visar sig. :)

Det börjar närma sig..

Nu har jag påbörjat min sista vecka på jobbet, min sista dag är på söndag sedan ska jag vara ledig en vecka innan jag åker. Hoppas jag kommer hinna med allt bara, har ju så många jag vill träffa innan och så ska man packa också.. Knappt funderat på vad jag ska packa!
Hoppas allt kommer att lösa sig :)

Nu är jag iallafall ledig 3 dagar från jobbet så jag ska försöka hinna med lite saker då också, måste bland annat växla lite pengar. Har ju lite småpengar från förra gången jag var i USA.. men de är bara små cent. Kan ju va värt att ta med ändå :)
Jag får bara ha med mig en väska på 23 kg, ska kolla upp vad det kostar att ta med en till, en mindre. Vet inte hur jag kommer klara mig på en väska bara :/

Har vart ner på stan och på Köpis för att försöka hitta sommarkläder och någon bikini tills vi åker till Florida, men de finns inget fint än.. Men det löser sig nog också :)

Imorgon ska jag sova ut och sedan vara med Lina, vi ska kanske se mera Gossip ;D
Om 2 veckor landar jag i New York!


Glömde ju helt bort att nämna något om OS finalen i hockey igår kväll. USA-Kanada, Kanada vann (tyvärr) med 3-2 efter sudden. Väldigt rolig match var det att se! :)
Sen var det något mer jag hade tänkt skriva också, men glömde vad det var..

RSS 2.0