29 juni

Vaknade ganska tidigt idag, för en gångsskull! Vid 10 typ. Var hemma och slappade halva dagen, började jobba 16.00 så det var ganska najs! :)
Tog pappas bil till maxi och skulle parkera på baksidan...meeen, det är mås-ungar som springer runt där och föräldrarna är där och vaktar. Jag är as-skraj för måsar, och fåglar överhuvudtaget, så det var jätteäckligt!! :/ Ungarna bara springer runt där och skriker... usch!
Satt i bilen i typ 5 minuter innan jag vågade mig ut ur bilen, och småsprang sedan in i butiken.. haha! x)
Iallafall så vare lugnt idag, såg Alcén där också.. ehm, ingnen mer kommentar om det. Men på min rast så hittar jag nå mer grejs om mitt horoskåp. Hur depp kan man bli?!

aja.. slutade 21.15 och drog hemåt, nyss keeeeeekat panpizza och druckit cola.. :D
Så nu sitter jag här och lyssnar på Mr. Mraz..igen.. haha :p Får verkligen inte nog av hans låtar!

Är ledig imorron, får se vad jag hittar på..
hey

Torsdag 27 juni

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag hade roligt iallafall, även om det hade kunnat bli bättre.
Iallafall, så kom mamma och hämtade mig runt 14.00, åkte med henne till jobbet en liten stund. Sen kom pappa så bytte de bil, så fick jag ta pappas bil resten av dagen. :)
Väntade ju på ett samtal som aldrig kom, så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra medans jag väntade... Ringde jonte. Han, emil och en till var nere på stan så jag mötte upp dom. Åkte runt lite i bilen, snackade osv.. åkte hem till jonte ett tag och kollade i jättegamla skolkataloger, så kul att se sig själv då! haha x)
Sedan släppte vi av emil hemma hos honom & jag och jonte åkte till max och åt.. eller jag åt..:p hämtade upp emil igen sen åkte vi hem till mig (?) om jag inte minns helt fel..haha!
Vi skulle kolla fotbollen.. Ryssland - Spanien, spanien vann såklart.. varför är ryssland med egentligen, de ligger inte ens i europa?! (enligt mig iaf)
Var ett tag kvar tills matchen började så vi kollade på ett Playa del Sol avsnitt. =) asroligt!! Men sen så började ju fotbollen och jag fick inte titta på de nå mer.. Halvsov lite i sängen medans de kollade fotbollen och när det blev paus igen så kollade vi på fler avsnitt!
Sedan blev klockan typ 24.00 och vi åkte ner mot stan, max var det enda som hade öppet så det blev de igen.. fast jag köpte bara en äppelpaj den gången. ;p Crusa runt lite i stan, mötte några väldigt fulla tjejer som hade svårt att stå riktigt.. kanske inte det smartaste att göra precis utanför polishuset? xD haha!
Sedan skjutsade jag hem jonte & emil och hämtade mamma vid 01.45.

Imorse gick jag upp 07.00 och skjutsade pappa in till buss stationen för han skulle åka med Eckeröbåten till åland över dagen med några på jobbet, trött som satan, men det gick ändå. Kom hem och somnade på engång.
Vaknade 12, gjorde inget speciellt, åkte till båten & la mig där ett tag, bara komma bort och tänka lite för sig själv..det var skönt! Sedan kom mamma hem & vi åkte till köpis och åt mat, och handlade lite.

Får se om jag tar en tur med bilen ikväll.. om jag får ännu tråkigare än vad jag har nu.
Och jag väntar fortfarande på det där samtalet som aldrig kom igår...
bye.

Onsdag 25 juni

heluu :)

blev lite ändrade planer igår, men imorron hoppas jag det blir en bra dag iallafall :)
Vaknade 11 idag, slappade lite & solade osv, innan pappa kom och hämtade mig & anna. hon började jobba 14 så vi åkte in då ungefär och släppte av henne på gevalia & åkte till sätra för pappa skulle plocka upp massa marabou-grejer på ica där. Jag satt i bilen med vovvarna sålänge.. men de var så tråkigt så jag tog bilen och åkte runt lite på sätra. Sen åkte jag och jobbade, slutade 21.15..
intressant..-nej..

men skit samma :D That was my day
hejs!

23 juni

hmm.. var nog lite depp i de förra inlägget tror jag.. haha ;p

men de är luuuuuugnt nu! snarare mycket bättre faktiskt,!
Var på stan och shoppade lite idag också, sen hem till farmor & farfar, farfar fyllde år så vi firade honom lite :)

 hoppas morgondagen blir bra  ;p hehe..


Tack och lov är inte jag "lite koko" iallafall.. pjuuh!

Hejs =)



22 juni




blää på allt bara!


Jag har inget liv...

Hoppas jag får åka med siv hem till usa så jag slipper sverige ett tag. skulle behöva det, verkligen. usch på allt bara. Vill bara komma bort härifrån ett tag, en helt vanlig utlandssemester skulle räcka.. i usa känner jag ju ingen egentligen heller, men skit samma.bara jag kommer dit så...



Susa åker till spanien imorron.. synd att jag inte kunde följa med.. :/


hoppa och skit bara..!




Helgen..

..har vart ganska bra faktiskt :)
Har inte gjort mycket alls, men har haft roligt iallafall! Igår på midsommarafton så gjorde jag inte mycket på dagen, men åkte till några familjen känner på sätra och åt lite mat och så. Mycket trevligt! haha alla är så roliga!
Sen runt 20.00 åkte jag hem, städade lite innan jonte kom. Han hade med sig några filmer vi kollade på, den första var en skräckfilm.. eller ja, under tiden man tittade på den så var den faktiskt läskig, men på slutet när man förstod allt så vare ganska logiskt och inte alls så läskigt..men den där tanten, vad var hon?! x) HAHA!
Sen blev det en komedifilm.. bra och helt lugn dag helt enkelt! =)
Åkte tillbaka till sätra runt 02.00 för att hämta mamma och pappa, blev kvar där ett tag med de andra, så vi kom inte hem förrän 02.30-03.00 ungefär.. :p Sov ganska länge idag..

Och today har jag inte gjort mycket alls.. Bara vart hemma och slappat. Men det är skönt det med, för imorron ska jag jobba hela dagen! :/ men de går väl.. de är ju söndag ;)
Mm, ska sova snart.. Börjar 11 imorron, så de är ganska najs ändå =) Sova ett tag.

Past the walls of fear and pride
to a place where love can´t hide
searching for a spark
say you´ll walk the distance to my heart



hejs!

Midsommar?

Jag har ingenaning om vad jag ska göra imorron =/
Vill
ju göra nått med vet inte riktigt vad...eller jag har mina önskningar, men de kommer verkligen inte slå in till dess.. ;p
Jag, susa & stina kanske hittar på nått, får se. Vet inte riktigt om jag är så sugen på krogen än, fortfarande sliten sen helgen..haha x) eller jag kanske bara är trött för att jag jobbat?
mjaa.. jobbade tisdag onsdag och idag, satans mycket folk! Men inte så konstigt men ändå... jobbigt.

Något annat som var jobbigt var ju att Sverige åkte ur EM igår också, mot ryssland (?!!!?!) :s Verkligen inte okej. usch.. har inte så mycket att säga om det faktiskt.. usch bara, och tråkigt såklart.
Sen så har pappa köpt en båt idag med :D haha! Han var i Hudik å hämtade den idag, så nu står den här hemma på gården. Ska inte ha i den i sjön förrän midsommardagen tror jag, men de kommer bli najs =)
Någon som vill övernatta i den med mig? haha, värsta mysbåten ju! Kanonkanon!

Ehm.. har inte så mycket mer att säga.. Känner för att göra något.. ut och åka bil eller nått. får se. :)
Är förövrigt grymt trött.
Hejsvejslingonfejs x)

aa work work..

Jag kunde verkligen inte sova inatt! Fattar inte varför, låg och tänkte på massa saker som jag inte kunde sluta tänka på.. även om jag ville så gick de inte :/ jobbigt. Kollade på klockan när den var typ 00.30, sedan nästa gång jag kollade på den så var den 04.15 eller nått sånt. Så jobbigt att inte kunna sova när man verkligen behöver det.

Upp tidigt blev det iallafall.. typ 07.00.. eller lite efter :p kvart över kanske.. skit samma! mm, gjorde iordning allt för att sedan åka till jobbet, hade pappas bil idag :) muhah.. yay! Började 09.00 och slutade 15.00, skön dag! Var inte så mycket folk heller, så de var najs =)
Åkte hem efter 15, och gjorde typ ingenting... farmor & farfar kom och hälsade på, så åkte jag till mackmyra och kollade lite dressyrträning med sandra & jonas som var där. Efter det åkte vi till köpis och in på coop och köpte vindruvor. Skulle köpt jordgubbar egentligen men de var så fula :s
uschusch! sen skulle de äta på donken.. jag följde med & jag köpte inget, utan jag satt där med mina druvor! haha duktigt väl? ;) yäyä!


yeeeeas.. huum, haha juste.. sandra & jonas hade lite problem att komma därifrån sen, tur man har körkort säger jag bara ;D haha!
Kollade lite på fotbollen nu innan också.. frankrike-italien.. hoppas italien vinner! =)

Ska faktiskt sova snart. Eller försöka sova iallafall, får se hur de går ^^
kramishej :)

Måndag 16 juni

Var med susa inne i stan idag, till skolan och lämnade massa gamla böcker. Sedan åkte vi till köpis och kollade lite, jag köpte en bikini :D yey! (linda, jag lämnade tillbaka den där svarta jag köpte när du var med och köpte en annan, så tro inte jag köpte en till!) :P En rosa blev det iallafall..såklart..haha!
Gick hem till susa och satt vid datorn och kollade lite tv, sandra & jonas kom också :) Mamma kom och hämtade mig efter 5 nångång, sen så har jag ridit ikväll också, de gick bra =)

Nu har jag bara suttit och lyssnat en massa på Jason Mraz & I´m yours, så grym låt.. love it! hoho, imorron ska jag jobba..9-15. Blir nog ganska lugnt hoppas jag :)
Måste dra och duscha nu snart och sedan sova, upp tidigt imorron som sagt.. tur man har bilen ;) yey!

pusstja ;p

Söndag :)

Idag har jag bara slappat! Grymt skönt!

Var i Högbo och kollade Sm i ponnyhoppning, sen åkte jag hem, kollade lite tv. Sedan vidare till Fältis där de hade klubbtävling. Saknar faktiskt själva tävlingsbiten.. Hoppas slasken blir bättre snart! Hoppade lite smått igår för första gången sedan oktober.. han var galen! xD haha men de var kul!
Efter Fältis åkte jag till susa och kollade lite tv och pratade om helgen ;p Mycket saker att gå igenom och minnas..haha! Iallafall så åkte vi in till stan och hämtade pyttipanna som kom från Sthlm med tåget, skjutsade hem susa & nu är jag hemma igen. That was my day.

Och så kan jag säga att jag är så glad, så glad, så glad!

;p puss

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!

Studenten är över, och den här veckan har vart bland de bästa någonsin! Satan så roligt jag haft! :D

Fredagen den 13:de
började med champangefrukost, men jag & susa sket i den. Sov istället.. x) haha! Men vi kom när det var dags att fotograferas i en park.. kommer inte ihåg vad den heter.. :o Skit samma, utanför Vasa vare iaf.
Klassen var lite halv-lulliga redan då.. Fotograferingen gick bra & efter det drog vi ner vid torget & satte oss på Brända Bocken och drack lite. Erik tog en snabbis förbi systemet på samma gång..'Vilka får inte följa med in på systemet? -Alla utom Erik, alla utom Erik..!!' hahaha! Sedan gick vi mot skolan igen för att äta skol-lunchen för sista gången. Det var faktiskt god mat för engångs skull :)
Väl där inne började alla skrika och ha sig, alla skrek att sin klass var bäst osv.. och att de hatade spid & fordon! HAH! Asroligt verkligen!
Efter maten gick vi ut ett tag, väntade på att få komma in i aulan där rektorn skulle prata och det skulle delas ut stipendier till olika folk, det hade tydligen vart stökigt på skolgården innan (tror det var spid som hade kastat massa glasflaskor på marken som han syftade på) så när rektorn skulle hålla sitt vanliga tal så sa han bara ' Hoppas eran dag blir bra, min har inte varit så bra hittills, jag tappade inspiration helt på lunchen idag så det blir inget tal..' Och alla bara: YES! Jobbigt och tråkigt att sitta och lyssna sådär ju. =/ Men vi slapp som tur var! Där emot hade lärarna gjort en sång om oss, den var väldans bra! xD
Därefter gick vi in i röda byggnaden och upp i klassrummet. Min klass sprakades ut allra sist, helt rätt! De måste ju spara de bästa till sist ;D yäyä, hade kommit en del folk redan då, kollade runt en massa efter min skylt men hittade den inte..De var inte förrän långt senare jag fick syn på den. Mamma, pappa, anna, farmor, mormor, morfar, morbror & kusin stog där med skylten :D Fick betyg och såvidare innan. Så strax efter 14.00 sprang SpE3a ut från Borgarskolan för sista gången! Kommer sakna klassen grymt mycket, de är ju nu man börjat känna varann riktigt..
Åkte iallafall hem efter vi gått en sväng på stan med alla skyltar ;p Juste, hämtade massa mat i Bomhus innan också. Kom hem, fick massa presenter & pengar! wooooho, åt mat & fikade med släkt + vänner.
Sen blev klockan 18.40 & det var dags att åka in mot stan igen för att åka lastbil, fick skjuts in av anna & emma =) Utanför skolan stog det en stor lastbil som vi hoppade på & åkte mot Alderholmen och Sarah, Amanda & Alex. Var där en stund, sen vidare mot Strömsbro & Sofie, sedan Sätra & Denice, sen Hagaström tror jag.. efter det/under den tiden har jag en liten minneslucka xD haha! Vi var på Söder hos Bengtsson också iallafall, och Sophia.. men jag kommer inte ihåg var hon bodde..Skit samma!
När vi åkt färdigt så gick jag & susa in på Goya, och det första man får höra när man kommer innanför dörren är " Jag tycker du ska ta och dricka lite vatten.." ehm.. visst^^

Kom hem vid 02.30 tror jag. =) Kanondag!
Har förövrigt väldigt ont i kroppen, susa ramlade på mig på goya igår så hon hamnade över mig så jag fick smällen.. men de gör inget ;D


De kommer en till video senare.. ;p hej så länge

Torsdag 12 juni

Var nyss på stan å kollade in Vasas alla studenter! Massa folk man känner igen därifrån..så de var najs =)
IMORRON ÄRE MIN TUUR! =D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
haha kommer bli asroligt! Synd att de ska regna bara, men hey, de är ju fredagen den 13de, man kan väl inte bergära mer? ;)

Nej, måste ner och städa nu tills imorron =) see ya later ;p

Brännboll och vattenkrig + massa festande

ojojoj.. de här 2 dagarna har vart jobbiga, men samtidigt så sjuuuuuuukt roliga! =)
Hade brännboll i boulongern igår, alla skolor var där, fast inte JB tror jag men skit samma! Var iaf Borgis, Vasa & Polhem som skulle spela mot varandra.
Det började kl 12.00, redan när vi kom dit innan hade folk börjat dricka en massa olika saker :p Var så grymt roligt att se så många man inte sett på jättelänge! =D
Vår klass vann iallafall första brännbollstävlingen, men hade inte tillräckligt med poäng för att få spela igen.. :/ men de gjorde inget, eftersom vår klass är så grymma på att festa ;) yäyä..!!
De hade satt upp en pool där också, så folk slängde i varann hela tiden! :) Jag & Susa hade våra rundturer runt området..haha! Kollade in massa folk..

Träffade Nicolas också.. (a) iiiiiiiiiiih! Så grymt länge sen & jag blev superglad över att träffa honom igen! Några från den gamla klassen var också där, men hejade inte just då.. Jag & Nicco satte oss på en bänk, bortanför all musik & fulla människor och bara pratade en massa saker som hänt förr och skrattade åt det :p Det har hänt en satans massa saker! :D haha!
Sen sa han att han och några till från den gamla klassen (5A) hade tänkt att försöka göra något tillsammans snart igen, innan alla åker bort efter studenten, typ brännboll eller nått. Det skulle vara SÅ KUL, jag är lätt på, eftersom de är den bästa klass jag någonsin gått i!

Jag & Susa åkte hemåt vid 16.30 ungefär, så då vare bara att duscha & göra sig klar igen för att åka till Bengtsson på Söder som hade en förfest med bara klassen innan vi drog till Goya. Var mycket roligt!
haha på Goya var det massa folk! Hejade även på de jag sett tidigare innan på dagen, Anderas kände knappt igen mig..
E: Hej, vi hade gått i samma klass..
A: VA???! -hörde inte vad jag sa-
E: Vi har gått i samma klaaaaaaaass!
A: JA! vänta, vad heter du?
E: Elin...
A: JAAA! ELIN PETTERSSON, MARABOU-ELIN!
E: hahahahahaha x) mm precis :p

Snackade med honom ett tag också.. :) Nicco var där med ;p hoho..

hah! Störd jag är ;) Nej, nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning igen, Hang Loos ikväll, efterfest där sen vattenkriget idag =)
pusspusshappyelajn=)

Askersund

Jaa, det blev Askersund iallafall. Var inte tänkt att åka först, men de vart så iallfall. :)

Kl 14.00 åkte vi och hämtade Susa i Valbo, sen åkte vi till Sala, där vi hälsade på mormor & morfar i sommarstugan. 16.30 var vi i Västerås för att hämta upp Linda på tågstationen, hon hade med sig Gavin! haha! x)
Tror jag satt och skrattade hela vägen ner! När vi kom till Örebro åt vi på donken. Tur att vi slapp max ;)
Efter det så åkte vi vidare, hade typ bara 4 (?) mil kvar och vi var framme vid 19.00.
Mmm, kom fram dit hittade parkering & sen vare väl bara gå runt och kolla lite & träffa folk! Linda kom på att hon var tvungen att låna toaletten, så vi gick in på hotellet..oops.. och lånade toan. :p
En Erik kommer från hotellkorridoren, och senare även Danny & Matte. :) D: 'Hela gänget är här..!' E: Jag har druckit en öl, jag är full! öhm aa okej... x) hahaha!
De skulle dra och äta, så vi drog därifrån, mötte Danny med tallriken senare å Linda bara: Shit vilket lass....Danny börja garva. x)
Hade inte så mycket att göra just då, men vi blev sugna på att spela fotboll! Gick runt bland husen för att kolla om de fanns nån boll, men hitta ingen.. :/ Gick till Shell-macken där de hade bollar, köpte en så gick vi ner till gräsplätten & börja flumma :D Grymt roligt, fast pinsamt också eftersom Erik stog och kollade på oss medans vi höll på! men men.. vi hade roligt!

Sedan ringde det en Manne som hade kommit dit för att träffa mig :) Har inte sett honom på typ 1½ år, så de var kul! Fick träffa Jimmy också som var med.Najsnajs! Hängde med dom ett tag, flummade lite osv.. =) Riktigt roligt!
Så var det dags att ställa sig vid scenen, då det började snart. :) Jättebra show, förrutom de där med presentationen av dem själva kanske.. eeh mm. Men allt var superbra, och de spelade de bästa låtarna helt klart!



Efteråt gick vi in vid hotellet igen, skulle säga hejdå osv till dom.. De bytte om i nått konferensrum å så innan de kom ut.
D: jag har slutat dricka kaffe elin... förlåt.. - haha lillevän ;)
D: Matte sluta ragga nu, hon är ju gift! M: Ehm.. oj aa ehm.. x)
Danny skulle även komma & sjunga på fredag hemma hos mig ;)
M: Men de är ju de här fansen som är så fina! De finns såna som är jättejobbiga, och efter oss hela tiden, men de här är ju värsta änglarna jämfört med vissa andra..
aaaaaw ;p hahhaa!
Massa sköna kommentarer, och kramar.. hoho ;p Bästa & mysigaste giget hittills iår som jag vart med på med de skönaste människorna. =)
Kommer inte ihåg allt som alla sa, men asroligt iallafall! =D Får väl skriva till nått som jag glömt senare.

puss&kram

Jason Mraz

Vart var jag?!?




Gillar låten väldigt mycket iallafall. Grym!

ajje!

ajajaj...har bränt med rejält på benen idag. Helt röd, haha! xD Var så blek på baksidan av benen, så tänkte jag skulle passa på att sola på mage stor del av tiden idag när vi var på stranden. Bad idea! :/
Så imorron blire leggings & långlinne ;p

Juste, har hittat en klänning till studenten också, fast de kanske jag sagt redan? Skit samma, fin ären iaf :)
Har inte så mycket att säga idag... Bara slappat hela dagen i solen, myys!
puss

6 maj-Sveriges Nationaldag

Firar väl inte nationaldagen alls idag :p Ska åka till Årsunda & sola (kanske bada) idag :D Asnajs väder!
Kom i säng 02.30 inatt, hämtade mamma vid 01, sen skulle jag tydligen skjutsa hem 2 av hennes jobbarkompisar med, så fick åka runt hela stan. Först till Bomhus, så långt bort i Bomhus man kan komma vare x) Sen tillbaka & mot Sätra, längst bort där med! haha, men det gick bra. Märkte att det var betydligt mycket ljusare när jag åkte hem igen än när jag åkte därifrån. Pratade på msn litegrann sen blev det sängen. :)

Idag har jag vart jättenyttig! Åt müsli & banan till frukost, ska fortsätta såhär också. Måste göra något åt hur jag ser ut. -Neej, jag ska inte gå ner 10kg i vikt eller nå sånt, bara fixa lite saker som verkligen behövs! Dragit ner mycket på coca-colan också. yäyä! =)

Ska nog åka snart. HAJ!

5 juni

Hejsan!

Vaknad ganska tidigt imorse.. typ 9.30, drömde att jag kom försent till jobbet som jag skulle till idag x) haha! Tur de var en dröm.
Åt frukost, fixade lite, stallet, duscha osv. Sen gick jag till bussen i denna värme! Trodde jag skulle smälta bort! Det var verkligen sol hela tiden! Överlevde, kom fram.. gick in på konsum och köpte vatten. Sen vare bara att vänta på bussen som var 10 minuter sen. -.-

Värmebölja även på bussen. Ingen luftkonditionering överhuvudtaget :/ Kom fram till stan iallafall, gick till Polhem där resten av familjen var. Snodde mammas bil & tog till jobbet :D TURRRRRRRRBO mahah! x)
Slutade jobbet 20.30, kommer hem så har pappa & anna grillat. :D (mamma är på stan med jobbet..)
Ska hämta mamma senare ikväll/natt.. får väl se vad de blir. Så sitt gärna upp & gör mig sällskap på msn!

Imorron tänkte jag åka till Årsunda & sola massa. Får tydligen göra det själv, eftersom ingen vill följa med :/ Men de går nog bra, har ju massa braaa musik med mig ;)
tjatja sweets :)

ajaj :/

Mina fötter tog nog en ganska stor smäll igår.. jätteont, kunde knappt gå imorse! Eller så beror det på att det var nya skor + att de var klack på dom.. Var förmodligen det. Men skit samma, jag är okej nu :)
Imorron ska jag jobba.. 16-20.30 så jag har halva dagen på mig att sola lite också ;p


hoho snart tar lilla elajn studenten!! :D fatta kul de kommer bli! mahahaha! ;)

Måste nog sova snart, eller måste och måste.. men jag är trött som satan! hejsvejs sålänge =)

movie

Här är en liten film från barrundan igår, på Goya äre. Syns inte så bra, men roligt vare! :D


ref="http://tinypic.com/player.php?v=2pye48x&s=3">Original Video - More videos at TinyPic

Barrundan!!

var gryyym! haha hade sjukt roligt!

Jobbade ju till kl 21.00 då allting började egentligen, missade Hang Löös, men sen kom alla till Olearys så de var bra & nära! Slängde i mig en halv macka, eftersom jag bara ätit 3 riskakor på hela dagen x) Kom ner till Olearys före 22 nångång, så kommer skolan då också, Polhem var på väg därifrån.
Blev faktiskt förvånad över att de släppte in mig på mitt körkort, jag ser ju ut att vara ungefär 5 år på det xD Men det gick! Alla var så sjukt glada & gick åå skrek å hade sig, haha! Man fick bara öl där inne, så de var väl ingen jättehöjdare att börja med, men vafan... den gick i tillslut. Var där en timme kanske, sen gick vi till Goya, där vi fick stå och trängas jättelänge :/ Kom in efter ett tag, fick dricka & alla dansade och hade roligt! Min klass är galen xD

Efter Goya gick vi till Slick, var jäääääääääättelång kö där, men gick ganska fort ändå att komma in. :) Där inne var typ alla skolor, Borigs, Vasa & Polhem. Så det var kul, många man inte sett på flera år var där. Kul att träffa alla =D Stannade tills de stängde typ, sedan vandrade jag mot farmor&farfars lägenhet där jag sov, kom dit 02.30..
Men skitkul kväll, verkligen! Hoppas brännbollen blir lika rolig ;) haha!

Ska ut & sola lite mer nu tror jag :D pusskrambay

2mörråw

Ska jag: sola sola sola, jobba, sen på kvällen BARRUNDA! Alla kommer, right? :D

kommer bli askul! :)
Måste sova snart, aptrött!

pusspusspusshej=)

kanon måndag!

Började 11 imorse, hade det sista provet i skolan. :D wohoo! Nu äre verkligen slut! Det var ett psykologiprov iallafall, tror de gick ganska bra :)
Efter provet var klart så tog jag 12.20 bussen hem till lilla byn x) haha! På vägen jag går hem så åker det massa lastbilar och långtradare hela tiden, och idag vinkade 2 styckten åt mig :O eeh aa men iaf :p

När jag kom hem vare bara att slänga av sig kläderna & på med bikinin & ut och sola. Det har jag gjort till nu ungefär. Hade väl inga direkta planer på resten av dagen heller. Sola lite till, fixa lite i stallet osv. Kanske åka bil senare? ;) haha!

älska vädret!
puss

Måste visa den här filmen också xD HAHA!



Störtsköna!

Mycket man inte vet..

Är så sjukt trött på det här nu.
Det här har gått över gränsen, för länge sedan.



Iallafall så har jag mitt sista prov imorron! Ska bli sååååå HÄRLIGT! Idag har jag vart på köpis med mamma, vi kollade presenter till anna som fyller snart :)
Sen så står de säljare och försöker få KIA-bilar sålda, mamma tyckte jag skulle provköra den minsta av dom xD hahaha! näää.. en annan gång kanske :)
Vart hemma & solat massa också, så typiskt att bara min mage blir brun.. :/ Inte ens bena! När vi var på köpis idag så provade jag en klänning på MQ till studenten. Den kosta 700, så jag kände att de kanske var liiite för dyrt. Kom hem, kollar i min garderob och hittar ett jättelångt typ linne som jag aldrig använt. Det är resår(?) längst ner på den, men jag klippte bort den så blev de typ exakt samma klänning som jag provade på MQ! Så jag sparade 700 kr! :D wohoo!

Sen på eftermiddagen åkte jag, pappa & anna till Årsunda och kollade på massa båtar som lagt till där, och på stranden såklart. Grymt varmt idag! Jisses, höll på och smälta bort!
När man stog längst ute på bryggan så blåste det varmt! :o Det var superskönt, annars när man står där ute så brukar det ju blåsa lite småkallt, men inte nu.

yäyä wow wow... börjar 11.00 imorron så de är skönt, ska göra de där provet då, sen slutar jag :D

Lucky me!


RSS 2.0