29 april

heluu...
idag har jag vart i skolan.. hade bara 3 lektioner, eller 2 egentligen.. så de var skönt.! Stannade kvar ett tag på skolan å gjorde nå religionsarbete. Sedan åkte jag & sara ner på stan. Åt mcflurry på donken, satt ute i solen. =) naaajs! Gick runt å kolla i massa affärer, sedan blev klockan mycket och jag gick mot tågstationen. Satte mig i solen utanför och kollade på folk :) Fick vänta lite längre än jag hade trott, men de var ju lugnt ;D
Susa kom också! hon solade med mig.
Sedan vart klockan runt 16.30 nånting och lindas tåg kom. Hämtade henne och vi gick mot bussen, åkte till köpis. hälsade på jossa, åt pizza på ikea, yummie!
seeen så gick vi runt å flummade bara. Seriöst, när man är med linda så kan man inte hålla sig för skratt en minut ens! xD haha shit, hon säger så roliga saker x)
Köpte förövrigt 2 bikinin, så nu måste
vi iväg!! ;) Iallafall jag.

Åkte hem.. har ridit och inte gjort så mycket mer.. Imorron blire bara skola.! Efter de blire väl stan eller nått, ska ha körlektion kl 14.50 så de är bara att vänta. Snart uppkörning! :O AAAAH!

yeye.. usch, jag måste bort ett tag känner jag.. bort från all stress! Snart studenten! =) wohoo!

Alla som vill får komma hem till mig då ;D haha.. 13 juni!

Usch vad trött jag är.. ska fan sova snart.. måste duscha osv innan...
puuuuuuuuuuuuuss

todaay

- har jag inte gjort nånting!  eller aa, var på köpis med familjen osv... men yes. :) Kom hem från sandra för en timme sen också.. var där å kolla lite tv =)
Har vart ganska varmt idag, fast de blåste kallt så de var tråkigt.. =/

ååååh, vet inte vad jag ska skriva.. Men jag saknar en person så mycket.. Vet inte hur/vad jag ska göra! Inte alltid lätt heller...
Sen sitter jag å lyssnar på massa "saknar-dig-och-älskaar-dig-låtar" så de blir ju inte bättre direkt xD skitsaker..!!

ska nog sova snart.. eller kolla tv så kanske saknaden går över lite grann. 
Hoppas vi ses snart sötast <3



- Godnatti

vad äre för datum?

haha har noll koll på dagarna nu.. ^^ Fredag vet jag att de är iaf :D
Skolan var väl som vanligt, hade 2 seminarium. Det gick väl ok på båda. Efter skolan så åkte jag å hämtade min balklänninG! :D wohoo! Tycker om den så mycket... Vill ha bal NU! haha!
yesyes.. efter det så åkte vi med Sara till Köpis, jag, susa & sandra. :) köpte ett par skor, jacka & t-shirt. väldigt najs! Kommer bli bra till sommarn å allt.

ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer.. får se. :) hoppas att det händer nå kul!

image19

Såhär ser de ut.. =) ehm.. sen är väl alla avis för jag har kexchokladlakan? xD haha! :P
Får se hur länge jag stannar uppe ikväll.. börjar känna mig trött redan. :/ Ska nog ner å äta lite chips snart.. (a höh

yeye... puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

kväller

Har ridit idag.. bara skrittat men ändå. Han blir bättre iaf :) åååh! ÄLSKA VÄDRET! känns som de är sommar ute nu. hoppas det håller i sig!
hmm.. satt och tänkte om jag skulle blogga.. tyckte jag hade ganska mycket att ta upp, men allt försvann.. :P

image18

guuuud vad jag vill ha pengar! vettefan vart alla pengar försvinner nånstans.. =/ Imorron ska jag äntligen hämta min BALKLÄNNING! wohoo! =D Den är sååå fin! Love it!
Imorron har jag även 2 seminarium, psykologi & religion.. inte så otroligt roligt alls, men måste ju.. :S usch, de kommer inte gå bra!

Nope.. ska dra ner å duscha nu snart, sen sova. :)
najti pussan

24 april

heeeey!

idag äre schuuul som vanligt. Har svenska nu.. sen lunch, sen håltimme sen marknadsföring, sen körlektion! :O wääääh.!!

hoppas de är god mat i skolan.. börjar bli hungrig..
och så måste jag till sthlm snart känner jag... :) wohoo!

23 april

Som en mycket vis man en gång sade:

Lite sajko...  ehm ja
x)

gonatt <3

Gislaved

herregud.. alltså de har hänt så mycket roligt ihelgen så jag tror jag glömt allt redan xD
men en sammanfattning ska jag föröka med iaf.

Fredag
Jag & jossa åkte till Linda på kvällen..kom fram till henne runt 24.00, gick typ å la oss direkt.. efter lite bråk om att jag ville ligga på golvet xD haha! skit samma.
Lördag
Vaknade tiiidigt.. typ 7.30.. tog bussen som gick 8. till centralen å sen ut mot Södertälje syd där vårt tåg gick ifrån.
Bytte i Skövde, trodde man skulle få se lite gamla vänner, men icke ;) haha! fick vänta där i en timme ungefär. Sen ta tåget mot Jönköping, va där i typ 1 timme, åt på donken, träffade Ronja, Jessica, Lovisa, Erika, Idaa & Micks där också..(sorry om jag glömde nån) xP
Bussen gick 15.00 från Jönköping & vi var framme i Gislaved 16.30, Fia & Petra väntade på oss där. Åkte bil till stugan..började packa upp osv
Jag, Linda & Nathalie gick till konsum och såg oss omkring ;) Köpte typ chips, popcorn & läsk. Gick tillbaka, åkte och åt på en pizzeria.
Tillbaka till stugan, började göra oss iordning inför kvällen. Alltså vakterna där kan ju bara hoppa och skita! satan.. asså de var de värsta vakterna jag mött på! :S
Tur att allt ordnade sig till slut =)
Det bästa var ju att alla kom in! hur bra som helst! Spelningen var skitbra också! ;)
eeh, aa.. sen hände det lite roliga saker, massa roliga kommentarer osv, men orkar inte ta upp dom nu.Gick å la oss runt 03.00.. aströtta!
Söndag
Vaknade runt 10 dagen efter, och Erik fyllde år. Grattis! Åkte och lämnade lite presenter där på dagen. Och en sak är säker, taxi är skööönt! ;) haha! Sa hejdå, och de åkte hemåt. Vi åkte tillbaka till gislaved, satt och åt och väntade på bussen. Den gick typ 15.15, sen så visade det sig att bussen gick enda till Sthlm, så vi satt kvar, även fast vi skulle bytt till tåg i Norrköping (a) höhö... aja kom till sthlm runt 21.00.. 6 timmars bussresa är inget att rekomendera kan jag säga ;P usch!
Vart donken på centralen, och sedan hem. Kom hem ganska precis 24.00 tror jag. Så då vare bara att sova!

pussssssssssss

17 april

Vädret är UNDERBART idag! :D sol,sol & SOL! wohoo! jättemyys!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, sandra ville ha med mig in till stan å fika, men de orkar jag nog inte, tar hellre köpis =)

mamma ringde nyss iallafall. silkus var inte halt eller nånting! =) såå skönt. kanske man ska börja på allvar igen? we´ll see. :)
jaa.. får se om mamma vill skjutsa mig till köpis senare när hon kommer hem. orkar inte bara sitta hemma heller.

Min förkylning är inte den bästa heller... har inte blivit bättre. :/ jag som MÅSTE bli bra till helgen! kan ju inte komma dit å vara sjuk.. =P
huahua.. :/
puss&host

16 april

Är grymt förkyld nu! Jättetråkigt å jobbigt.. =/ usch skulle verkligen behöva den där nässprayen jag köpte för några veckor sedan ;)  Har vart i skolan idag iallafall, sen hem till farmor & farfar och åt lite mat, och sedan vidare till jobbet. Idag kom det väldigt många som jag kände och handlade.. :O eller folk som man typ inte sett på flera år.. men de var kul :)
Jobbade från 17-21 så de var ganska lite.. men skrev på lite mer papper om de jag jobbat extra.. wohoo! :D moneymoney! weeiii, jag som verkligen behöver pengar nu också! Så de var BRA!

Mamma kom och hämtade mig efter jag slutat, åkte hem, har ätit en baugette (muums!) och nu sitter jag här :)
Sitta här var väl ungefär det jag hade planerat för resten av kvällen också.
Ska vara hemma från skolan imorron, har bara en lektion, marknadsföring, den börjar typ 13.30, plus att vi har per, jordens jobbigaste människa, såå jag stannar hemma ist =)
Sen ska mamma iväg med Siilkus till Uppsala igen, typ återbesök, de ska kolla hur allt har läkt osv. så jag är hemma med vovvarna :) kom gärna förbi.. kommer nog ha ganska långtråkigt imorron...

pussis =P

tisdag 15 april

Imorse vare skola igen...började kl 10 med svenska.. tänkte inte gå först eftersom jag inte gjort mitt tal..Men jag har ingenaning om vad jag ska skriva om! =/ aja, gick iallafall, å jag behövde inte göra de :D wohoo!
seen vare marknadsföring -.- så grymt trött på vår vikarie så det finns inte!! kanske jordens drygaste människa.
Klassen pratade väldigt mycket så vi slutade tidigare =) sen vare lunch, äcklig mat, så de blev sallad.
sen äre bara filosofi kvar, å där fick vi bara ett papper som vi skulle göra så fick vi gå sen :P

Efter de så åkte vi ner på stan, kollade runt lite på klänningar.. men den affären vi hade tänkt kolla i hade inte öppet då, så de sket sig. Jag & Susa åkte till köpis, in på kicks för att kolla om de gjorde balsminkningar å de gjorde de :) så vi fixade det.
Sen gick vi hem till susa för att kolla mer på internet om den där sidan med maaaaaaaassa fina klänningar! Om vad de skulle kosta i frakt osv.. :P
Såå nu är jag hemma å har ätit =)
*********************************************
Till lite tråkigare nyheter...
Hörde rykten igår om att de hade hittat Engla runt Storviks-trakterna.. men istället så vare vid Hedesundavägen! :O förstår ni hur nära det är?! Och hur många som åkt förbi där utan att veta att hon är där.. visst de var på en grusväg en bit in i skogen, men ändå :(
Då har han åkt på r80, 100m från mitt hus med henne i bilen! sjukt... :/ riktigt hemskt att tänka på, usch blir så ledsen...
**********************************************

Sen har nån mailat mig  om nå modell grejjs.. :P i italien!!! :O shit pommesfrittes.. eller aa, skulle väl maila några bilder osv..hmm vad göra?!
apsvårt sånt här ju... aja de visar sig iaf. :) sen så vill jag väldigt gärna gå på den där festen i Norge också, men tror inte riktigt jag kommer passa in.. =/


en annan gång kanske :)



måndag

okay, har vart ganska depp de senaste dagarna, blir så ibland.. ^^

Ihelgen så har jag iallafall inte gjort nått alls typ. Mormor & morfar kom i fredags å hälsade på, igår var de enda jag gjorde var att gå på köpis. Köpte inget eftersom jag börjar bli riktigt fattig :/ har knappt råd med Gislaved alls, borde inte åka över huvudtaget egentligen. Borde spara pengar! :S det är riktigt illa...får bli till å skita i å äta den här veckan då! haha

Igår hade 10 åriga Engla vart borta i 8 dagar, när han från Torsåker erkände mordet på henne & kunde också visa var hon var någostans. (i Gävleborg) :O  usch sånt här är så hemskt! så börjar man ju tänka; "tänk om det hände mig eller någon jag känner.." Fatta hemskt!  hur rädd hon måste vart =/

usch & fy..

mm.. idag så ska jag nog bara va hemma.. hade tänkt åka till köpis idag också, men om jag hittar nå jag tycker om så kommer jag ju bara ha mindre pengar kvar :( Hatar att ha så lite pengar!

puss från en fattig elajn :(

Lucky me?

Har nyss vart ute och ridit.. Han var pigg som vanligt, åkte inte av iaf =)
Var väl typ de jag hade tänkt å skriva nu... har massa saker inne i huvudet som jag skulle kunna skriva men de blir bara fel då. :/

Lost in a image, in a dream
But there´s no one there to wake her up
and the world is spinning
and she keeps on winning
but tell me, what happens when it stops?
They go..
Is´nt she lovley, this Hollywood girl?
And they say...
She´s so lucky, she´s a star
but she cry, cry, cries in her lonley heart, thinking
If there´s nothing missing in my life
then why do this tears come at night?

<3

extra lång helg!

Hade bara religion & ledarskap igår i skolan, slutade runt 11, åkte till ica maxi där mamma, mormor & morfar handlade, åkte med dem hem. Slappade hela dagen, sen på kvällen så drog jag, susa & jessica ner på stan. Tänkte dra till Hang först, men bestämde oss för att prova på slick, (de var 20 års gräns där så), men vi provade och vi kom in! hahaha, behövde inte ens visa leg, alla vi 3 stog beredda med legitimation, men dom bara "jaha, 80 kr & stämpel"
Vakterna va inte där så vi bara gick in.. :P ioförsig så kom vi ganska tidigt, men ändå. :) sedan så var vakterna väldigt hård på leg på alla.. -oops.. :P haha! Men vi hade skitkul! Märktes faktiskt att de var 20 årsgräns på alla som var där också.. inte lika mycket smått folk ;) HAHA! Medelåldern höjdes en aning..
Eken kom också, kul att träffa han igen :)

Idag ska jag bara va hemma.. alla andra är på trav idag faktiskt :o sköönt å vara för sig själv. =)

Ledig på måndag också. NAJS! :)
ska göra nått å äta nu.. pussan

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag säger bara en sak: En gång Brynäs, ALLTID Brynäs!

Fyyfaaaen så skönt de här var! 3-0 mot Leksand i tisdags och 7-0 mot Västerås nyss. SÅ UNDERBART!

Markström har vart GRYM, helt klockren! TACK!
Jaa, jag vet inte vad jag ska säga... känns så bra just nu!

Ut å fiiiira imorron ;D WOHOO! nån som ska med förrästen? :D

Ska duscha nu, sen kommer jag sova gott! ;)
pusspuss

WOHO!!

Nu har jag massa saker att vara glad över!

För det första så vann Brynäs över Leksand igår hemma i Läkerol =) Hela 3-0 vart det! Var så grymt nervös innan så man typ skakade, eftersom de var vinna eller försvinna från elitserien.De hade 1-0 i andra perioden, sen fick vi 2 mål i öppen kasse. SÅ SATANS HÄRLIGT ATT DE VANN! Nu gäller det bara att slå Västerås på torsdag så är vi tillbaka igen =)

Sen så gjorde jag körkortsteorin idag med. Jag KLARADE det! =D WOOHO! haha! Så skönt det med! Väldigt glad över det. Fick 53 poäng.. :P hehe!

Har rättskunskap nu, lunch sen :)
=D

:/

asså jag HATAR sånt här!!

åååh vad jobbigt allt ska va.. :/ kan inte allt bara vara som förr? skulle va såå mycket bättre.

Tur att de finns folk som gör en på bättre humör iaf <3 och andras musik, vissa låtar betyder verkligen så otroligt mycket och man tröttnar aldrig.




Vem är du
så säg mig nu
tror aldrig jag har känt så här förut
vem är du
så säg mig nu
du lyser upp det mörka här och nu
och även om vi aldrig konverserat
berör du mig djupt in i själen
med ditt ljus
vem är du?
************************************

Ska gå å lägga mig nu snart.
najti





Händelserik helg

Jaa.. som sagt, ganska händelserik helg!
Torsdag

Var i skolan bara, åkte hem, packade lite kläder osv. Så kom susa å hämtade mig, vi skulle åka till sara & elin för att göra klart vår monter till UF-mässan. Gick väldigt bra, å vi vart klara efter nån timme. Åkte hem till sara för att sova, åt lite mackor å så innan vi gick å la oss, vi var GRYMT trötta allihopa!
Slocknade dierkt!

Fredag

Vaknade typ 06.30 eller nått..ASTRÖTT! Ville verkligen inte åka till Bollnäs då, men fick tvinga mig upp iaf. Elin kom å hämtade oss typ 07.15. Framme i Bollnäs 8.30, började göra iordning allt, satte upp alla väggar, och det blev faktiskt riktigt snyggt! Var klara med allt typ 10.30, sen vare bara å vänta. Skiten började ju inte förrän 12 så :/
jaja, kom massa folk då iallafall.. Vi stog där i omgångar, så man stog typ varannan timme. Tiden gick grymt sakta där ett tag, å så var man skittrött också. Sen närmade sig klockan 18.00 å de var typ inge folk kvar så alla började plocka undan. Sen typ 19.00 vare middag, buffé, ganska god mat faktiskt, å så vare fruktsallad till efterrätt, MUMS!
Titti & Roger från Rix kom, de pratade på å var roliga som vanligt =)
Åkte hem direkt efter vi ätit klart, de skulle dela ut massa priser å grejer, men vi drog efter de delat ut priset för bästa monter, för de BORDE vi faktiskt vunnit!! Vår monter var skitsnygg!
yesyes, drog hem i bilen, haha stackars elin vart skiträdd när de kom en ambulans med blåljusen på efter xD Men de skulle jag också blivit om de vart jag som körde! Pappa hämtade upp oss vid Hagsta, åkte hem, satt vid msn ett tag, sen somnade jag!

Lördag

Vaknade tidigt igen, upp med tåget som gick 09.06 mot Stockholm, bytte där å tog tåget mot Eskilstuna, där jag mötte upp jossa,linda & carrå... linda & carrå skulle hem & jag & jossa tog bilen mot E-tuna! Innan de så åt vi på Subway.. ÄLSKA!
Stannade i Örebro för att hälsa på Frazze, han var där med Marie Picasso, hon skulle uppträda på kvällen då. Var där i kanske 20 minuter, sen drog vi mot Karlskoga! Satans mycket vägarbeten där!! jätte jobbigt å köra ju.. Men vi hittade :) Letade fram parkering (gratis såklart) ;) , Träffade på Karro, Saga och Carro(?) utanför också :) å så checkade vi in. Lämnade alla saker, letade rätt på nånstans att äta, hittade Willys, å de blev nån kycklingsallad. Den var INTE okej.. bläääää! Hörde massa ljud länge in i lokalen å där hittade vi på boysen. Gick fram å sa hej å så, sen upp på rummet igen. Kollade på en film på TVn, så kom Erika, Jessica, Ronja & Carro och hälsade på :D Vi flummade på i några timmar, skitkul faktiskt! =) Sen vart klockan 22.00 och vi drog oss ner mot stället (hette de Harrys/ Statt?) Anyway... vi gick fram å ställde oss längst fram innan de börja, de var ganska sena.. =/ Och ASMYCKET folk! shit vad folk trängdes, har massa blåmärken nu efter det! usch...
Giget var skitbra iallafall. Grymt roligt! Efter det så var man alldeles genomsvettig! Gick upp på rummet å fixade lite, sen ner igen. Eller vi satt ju i fotöljerna ett tag där innan. :)
Ganska kul, Marie Picasso kom ut genom logen och såg helt förvirrad ut och tittade sig omkring. Jag bara: "Heej.."
å hon bara: "Hej, du vet inte var toan finns?" haha!
Sen kom Nisse också, och han kände igen mig!! Det trodde jag inte han skulle göra.. Jag hejade på honom först, å hn bara "Hejhej.. men heej! de är ju duu!" HAHA! xD
Sen de där snubbarna som kom upp i hissen 3 gånger medans jag satt där..haha de var väldigt roliga! =P De börja asgarva när Danny kallade mig för KaffeElin xD Sen börja de snacka om kaffe... ^^ De sa mycket roligt iaf :)
Sen så satt jag ensam där, så kom Danny å undrade varför ja satt där, fick förklara lite, sen följde jag med honom ner igen. Men vi kom inte in! :O Alla var ju påväg ut eftersom de stängde, å Matte stog också där nere, men kom inte heller nånstans, så vi gick upp igen, sprang genom hela hotellkorridoren, ner för massa trappor, och ut utomhus, Danny fick tag på nån från köket, de kom och öppnade åt oss, sprang igenom köket å sen in där igen xP haha!
Vart kvar där ett tag till, sen kom vakterna å slängde ut oss :P Gick upp på rummet, sen satt vi typ bara i hotellkorridoren utanför rummet å kollade på massa folk som kom in och ut från olika rum..
Vart förvånad över vissa... speciellt en som sjönk  väldigt mycket i mina ögon då, men jag ska inte lägga mig i. Vet inte vad jag ska tro.. =/ illa iallafall! Erika, Ronja & Jessica drog nångång före 05.00 och vi kom i säng då också ungefär :)

Söndag

Vaknade 9.30, gick upp å åt frukost, gick å la oss igen, vaknade vid 12, checkade ut och drog hemåt. Stannde i Västerås för att äta, de vart Donken som vanligt :P haha!
Var hemma runt 16.00 typ.

Sen idag så har jag bara vart i skolan^^ Börjar tröttna ordentligt nu! uscha...
pussbye

en sån här rolig lista

10 saker om dig själv:
1. Är du singel?
yepp
2. Är du lycklig? det kan man nog kalla det :)
3. Är du utåtriktad? ibland.. :P haha
4.Är du ledsen? inte just nu iaf
5. Är du italienare? nixpixx
6. Är du gravid? haha! det hoppas jag verkligen inte :o
7. Är du full? inte just nu heller, men ihelgen ;) HAH!
8. Är du en cooling? alltiD
9. Är du från Irland? varför skulle jag?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? yesboxx

8 saker om ditt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Maybee ;)
2. Har du någon gång blivit sårad? ooja.. :/
3. Har du nångång tänkt på samma kille samma natt flera gånger?har hänt...
4. Har du gillat en kille utan att berättat de för honom? yes..
5. Har du kysst någon under de senaste 2 veckorna?nää.. inte vad jag kommer ihåg..haha! xD
6. Har du haft en hemlig beundrare?vet inte? :o
7. Är du kär?Näeee
8. Vill du gifta dig när du blir stor?Vem vet? :P

10 saker, 2 alternativ
1. Kärlek eller lust?
oj.. båda tror jag:P
2. Hår eller ögon? shiet.. hår faktiskt xD haha
3. Katter eller hundar? VOFF
4. Några få nära vänner, eller flera "vanliga" vänner?Nära vänner :)
5. TV eller internet?Båda? (a)
6. coca-cola eller pepsi?spelar väl ingen större roll...
7. Vild utekväll eller mysig hemma kväll?Beror helt på...
8. Pengar eller lycka? iiiiiih! vad svårt.. näämen lycka såklart..men jag vill ju ha pengar också.. =P
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? BÅDa! klarar mig inte utan nått av de!

10 "har du nånsin.."
1. Blivit upptäckt när du försökt smita hemifrån?
hehe nää
2.  Brutit ett ben? nope :)
3. Gjort något du ångrar? ooyes.. =/
4. Hoppat bungyjump? Nej, men jag VILL!! :D satan vad kul de skulle va!
5. Ljugit för någon du tycker om? mjoo =/
6. Ätit en hel tårta? nejje :O
7. Gjort bort dig offentligt? haha! ett antal gånger.. ;P
8.  Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Aldrig i livet
9. Gråtit när ett husdjur dött? Jaaa, senast typ igår.. :/ missan <3
10. Velat försvinna? Har också hänt några gånger.. ^^

10 senaste
1. telefonsamtalet du gjorde?
till sandra
2. telefonsamtalet du fick? anna
3. personen du var med? vet inte xD
4. Roligaste grejen som hänt? oj... så otroligt mycket! ;)
5. Personen du smsade? elin engblom
6. du kysste? oj.. måste vart robin.. :O
7. Du skrev till på myspace? JONAH! :D
8. Du kommenterade? Natys bdb, tror jag..
9. du tillbringade natten med? öhm.. jossan! i torsdags.. ;) haha
10.  Du kramade? don´t remember..

YEEEEEEEEEEEEAY vad roligt.. Nääe ska sova nu. :)
natti PUSS!

2 april :)

Har bara vart i skolan idag, hade ju religionsprov.. haha vet inte riktigt hur de gick men de visar sig :) Åkte till köpis efter skolan, hejade på jossa som jobbade och så köpte jag en sån där orange linne/topp på gina som vi ska ha på fredag på mässan i Bollnäs. Kommer bli grymt hett ;D haha! Köpte leggings idag också.. svarta.
Helgen kommer nog bli bra... kommer bli skitskraj när jag ska byta tåg i Stockholm, ÄR HELT SJÄLV JU!! :O jag kommer springa runt där å virra runt tills jag missar tåget säkert! =/ det blir inte bra alls...
Hoppas det löser sig iallafall. =)

Ska ju te Karlskoga på lördag, skönt med krog-gig måste jag säga, mycket roligare än vanliga :P höhö! Sen så är ju hotellfrukosten extra plus bara! SÅ GOTT!! :D love it!

Har dunkat Svalan & Jag hatar dig på högsta volym nu i mitt rum! maha! Men de är så grymt bra, man tröttnar aldrig..

Du e så jävla bra

=)

1 april

shit.. asså min blogg design är så grymt tråkig!! :O Måste fixa det när jag orkar.

Idag äre ju första april, och JA jag vart lurad... 2 gånger!! Först de där med rix morron zoo.. GRR! Det borde ju vem som helst ha fattat?! -men inte jag... -.-
sen snackade jag med tim på msn på rasten... han lurade mig också! xD Ganska kul.. haha!

ÅÅÅH! Det är ju värsta vårvädret ute idag! Supethärligt! :D Blir på bra humör när de är bra väder :D

yay! ska försöka plugga lite nu idag också, har religionsprov imorron, sen har vi UF-mässa i Bollnäs på fredag.. =/ usch!
Bara massa stress hela tiden! Kommer bli skönt när den här veckan är över :)
pusshei ;)

skola igen

yes, tillbaka till skolan igen. :/ skulle börjat igår egentligen, men jag hade prov i psokologi som jag inte hunnit träna på... Så jag sket i det (a) :P haha!
Skööönt vare med en riktig sovmorron iaf! har ju bara jobbat hela veckan typ, förrutom i torsdags ;)
mm... hade tänkt skriva blogg hela helgen, men de gick ju inte... hade ganska mycket att skriva då faktiskt, men nu kommer jag inte ihåg vad jag tänkte på.. :P

Så nu har man haft sitt sista påsklov ever, och det visade sig vara det bästa påsklov jag haft! =) väldigt roligt har jag haft!!
Och den här helgen som kommer också bli väldigt händelserik, Karlskoga here we come! =) haha!

Har svenska snart, ska ha nå redovisning om Tack/Hyllningstal, men jag har ingenaning om vad jag ska skriva om!! :O stört hur svårt de är...

Igår fick vi ta bort missan också.. :( lillevän.. <3 hon hade fått massa epilepsianfall de senaste dagarna.. =/ hade inte gått nå å göra åt iallafall... Hon har de bra nu iaf.


jaja, måste draaaaaaaaaaaa

puss

RSS 2.0