what about now



July 24

I onsdags var jag med Susa ner på stan, kollade in Sommarkväll. Ganska mycket folk som var där och många man kände. :) Kom ner vid 19.30 ungefär och vandrade runt och tittade lite först. Efter en stund satte  vi oss i gräset vid slottet och tittade på folk som gick förbi och lyssnade på Markoolio som bara sjöng 2-3 låtar(?) Tråkigt, var pepp på att höra lite gamla låtar. Vid 21 kom Alice och Fagge, lyssnade på dom sen drog vi oss hemåt. Linus kom hit och kollade film sen gick jag och la mig eftersom jag skulle upp och jobba kl 8. :/ Har vart väldigt sega/jobbiga dagar på jobbet nu, och det lär inte bli mycket bättre av att det är löning nu och folk är galna. Jobbar varje dag fram tills torsdag, då blir det Storsjö yran, så ihelgen blir det ingen fest heller.


» Life sucks when I know what I want, but I can´t get it

20 juli

Nu ska jag äntligen försöka berätta vad jag haft för mig senaste veckan... såg att jag inte hade bloggat sen jag fyllde, men jag har inte direkt orkat. :) Idag ska jag börja jobba igen, vart ledig 2 veckor och det har vart väldigt skönT! Synd att jag haft ungefär 3-4 dagar med sol bara.. -.- Men det är skönt att va ledig ändå :)
Kan ju börja med att säga att det har blivit en heldel film under de här dagarna pga av vädret.. men det har vart kul ändå ;)
Var även med Linus och Adde när de spelade golf i Högbo för nån dag sen.. jag slog en gång, sen behöver man inte säga mer om det ;D Haha!
I onsdags var jag med Sandra, Sara och Susanna ner på stan och kollade Sommarkväll, Markoolio skulle ju komma, men han hade blivit sjuk eller nått så Martin Stenmarck kom ist.. ;/ Vi som var taggade på Markoolio!! Gick runt och kollade på folk medans han höll på.. :)
I torsdags var jag, Linus och Pontus ute på Linus stuga i Storsjön, vi badade och bastade.. skitskönt! =) Sen åkte vi lite båt också, fick soppartorsk 1 gång, sen laddade batteriet ur 2 (?) gånger.. Haha! Men det löste sig alla gånger :)
I fredags gjorde vi samma sak, Mattias var med den gången också, plus att vi sov över. =) Badade och bastade då med, Linus skulle försöka sig på att snusa, vilket inte gick jättebra.. 6 gånger spydde han x) höh!
Vet inte exakt när vi gick och la oss, men det blev runt 04-05 tror jag..
Pontus: "Inte vidga fisring.." HAHAHAHAHAA! Han måste ha tänkt högt eller nått, fruktansvärt roligt var det!  ;D
Sen igår så var jag ut med Linus och Swanbeck på sjön, åkte och badade vid en strand, eller bada och bada.. när jag precis skulle hoppa i så skulle vi åka till ett annat ställe.. :p Men det blev inget mer med det, utan vi tuffade hemåt.. :p

   
   
   
   
   
Ska lägga upp bilder på fb också.. :)



Imorse kom de och hämtade hästen.. :/ tråkigt...

elinpelin 20 år!!!!!!!!

Oj, var ska man börja? Har en heldel att berätta, men tja, börjar väl på fredag morgon då jag vaknade väldigt tidigt(?) Sov inte alls bra den natten, tänkte på för mycket med festen och vad som skulle göras.. Tror jag somnade runt 03 iallafall. :)
Fick presenter på morgonen av familjen, sen städades det endel. Anna fick för sig att pappa skulle bjuda oss på Subway, så det blev lunch där med Sandra och Sara. Efter det gick vi till systemet ;D Sandra: "Men Elin, borde inte du ta 2 korgar?;)" Haha, nästan så! ;D
Sen så skjutsade vi hem Sara, sen drog vi till Köpis, systemet igen. Och sen skjutsade jag hem Sandra och så drog jag hem och började fixa massa, gjorde bland annat tårta =) Efter en stund kom Linda Fe! Inte träffat henne på ganska länge, så det var asroligt, som vanligt ;) Vi åkte till systemet igen.. haha! Så kom Sandra och Jonas också. Vi började förfesta lite redan när de kom, vid 16.30 ungefär. :) Gjorde bål som blev asgod! Im the best ;) Var lite halvorolig för vädret, det regnade på dagen, sen vare bara mulet och kallt... Men vid 18 ungefär så kom solen fram och det blev jättevarmt! :D Så då satte vi oss ute på verandan.
  
Sen kom även boysen från fba. :)
 
Senare kom Susanna, Sara, Stina, Alex, Joel, Jonte, Posa,Linda, Stefan, Danne, Thomas.. och några fler som jag inte kan komma på just nu.. :p Men visar lite bilder istället. =)
    
   
   
  
Sååå.. ungefär sådär såg det ut ;) Hade fruktansvärt roligt! :D
Gårdagen blev väldigt seg, Linda åkte hem vid 12, jag låg kvar i sängen en stund till. Vid 14 åkte jag och köpte kebab, det var ruskigt gott! Hem och slappa igen, vid 18 åkte jag till Linus och kollade på film, blev kvar där ganska mycket längre än vad det var tänkt egentligen.. ähh, är man ledig så är man, kom hem därifrån 03.15. ;)
Fick inte sova nå länge idag ;/ släkten kom och firade mig, de har typ nyss åkt härifrån. :)
Ikväll blir det nog bara va hemma, ska kanske dra till Sandra =)

9 juli

Snart har jag haft semester en hel vecka, och hur har vädret varit? -Kasst, det går inte ens att jämföra med förra veckan när det var så fint! Har inte gjort mycket alls heller, typ vart inne och kollat film =) Det är ju inte helt fel ioförsig, men skulle va kul om vädret var bättre. Igår va Pontus här, vi kollade på Dum och Dummare, fattar inte varför jag inte sett den förr? :)

Idag är det storm här..kallt, rengar och blåser som satan!
Ska väl fixa massa idag inför imorron, kommer folk hit då, så blire party =)
Äh, får återkomma när jag har mer att skriva ;)

Måndag 6 juli -09

3 days to go ;)

Efter att jag kommit hem från Linus stuga igår så gjorde jag inte mycket alls på dagen. Senare på kvällen blev jag rastlös och drog ner till båten och lyssnade på musik. Drog på mig badkläder också utifall att det skulle va skönt i vattnet..  Och egentligen så vare inte så kallt i vattnet, men desto kallare i båten! Linus kom och joinade också.. vi åkte till Maxi och köpte lite chips och läsk och satte oss i båten igen och spelade kort. Haha :D Jag var förövrigt kass och Linus vann alla 4 gånger vi spelade. Men jag får väl skylla på att det var ett spel jag aldrig spelat förr och det tog tid att lära sig ;) När vi tröttnat på det så fick jag en guidetur i fba.. Haha! Det tog ungefär 5-10 minuter? =) Sen drog vi hem till Glenn en liten stund innan Linus blev trött och ville hem och sova. :p
Vaknade ganska sent idag, men det var skönt :) Tagit det lugnt hela dagen, städat lite på rummet och var på köpis i 30 minuter kanske..
Kom nyss hem från fba igen. :p Var med Linus och Glenn och kollade film, blev Bad Boys. =) Och på tal om ingenting så måste jag visa ett litet klipp jag hittade på youtube;



-På den toaletten har jag vart! Hahaha! xD
Nu ska jag sova. Får se vad som händer imorron =)

Semester!

Äntligen har jag 2 veckors semester! Känns väldigt skönt och välbehövligt!
Det var kaos på jobbet igår, men det orkar jag inte skriva om. :)

Jag slutade jobba 18.30 igår, efter det åkte jag till båten, fixade lite grejer sen hem, duschade och bytte om. Efter en stund kom Jonte och Maja, de skjutsade mig till Årsunda och Strandbaden. Träffade Pontus och Linus där, joinade dom och massa andra. :) Jag hade asroligt där! Massa trevligt folk! :) Fick förövrigt visa leg 2 gånger igår, när jag skulle in dit och när jag skulle beställa dricka.. Ser jag så ung ut?! x)
Runt 24.00 (har jag för mig) så åkte vi båt hem till Linus stuga ute på Storsjön, rolig båtresa faktiskt! =) Kom fram till stugan, Pontus deckade i soffan och jag och Linus gick runt lite på ön.. Sen kom det fler människor också, och kvällen/natten blev väldigt rolig! Jag glömde ju min kamera hemma, så det blev inte så många bilder.. men det kanske är lika bra ;)
Jag somnade runt 5 tror jag.. vaknade till och från hela tiden, kunde inte riktigt sova. När vi väl skulle åka därifrån så funkade inte Forslunds båt, så Linus fick bogsera med sin. Kom fram tillslut iallafall :) Sen drog vi till pizzerian och käkade allihopa. :p
Riktigt rolig dag iallafall!

8 days to go

Nästa fredag fyller jag år :) Ska bli riktigt roligt!

Sedan jag skrev sist så har det inte hänt mycket alls, igår (onsdag) så var jag ledig! Jag, Sandra, Sara och Susanna åkte till Hedåsbadet utanför Sandviken och solade & badade. Vi stannade på Maxi för att köpa lite nödvändiga saker, som tex Tom och Jerry Kex! Kanske hur goda som helst! Hur som helst så badade jag  för första gången ute iår..badkruka jag vet ;) Men det var riktigt skönt i vattnet! Jag och Sandra hade vattenkrig(?) och mina solbrillor jag hade på mig tappade jag och de sjönk till botten.. haha! Men jag hittade dom efter en stund :) Vi lekte med en tennisboll i vattnet, jag har ont i armen nu efter det! x) Så kan det gå, roligt hade vi iallafall. Jonte, Eric, Verran och Maja kom dit också, men de va där knappt en timme innan de åkte hem pga att det åskade. Vi stannade kvar och satte oss under ett parasoll och käkade sallad vi hade med oss, der regnade inte mycket alls och efter kanske 30 minuter så kom solen igen! =) Back to the beach! Blev kvar där en stund till, det kom änder (eller ändor som man också kan säga;)) som vi matade. Mamma med 4 "kycklingar". Haha! xD Tror de åt halva vårat Tom och Jerry-paket :p
Mysig dag iallafall. =)
 


Idag jobbade jag 8-17, efter jobbet hämtade jag upp Sandra så åkte vi till Ladis och solade och badade lite, det var mycket kallare i vattnet vid Ladis än vid Hedåsbadet! Sara kom efter en stund också. Så det blev ännu en ganska slapp dag. :)
Imorron blir det jobb, 11-15. Nice! Sen äre bara lördag kvar sen semester i 2 veckor! =)

RSS 2.0