Invigningen av Gävlebocken 2009


Film på fyverkerierna från invigningen från igår :)
När kommer bocken brinna i år? (eller början av nästa? ;)
Nu ska jag titta klart på Faddergalan.. yea. ♥


Några bilder från julfesten i lördags =)


Sara, elajn och Lina :)
 
ica maxi :)

chefen :p haha


Julfest och bockinvigning

Igår jobbade ju både jag och Lina hela dagen fram tills 18.30, och Brynäs spelade igår hemma mot Luleå vilket innebär att alla i kassan på Maxi ska ha Brynäströjor på sig. Jag var tvungen att tigga till mig en också :D Fina!
Iallafall, efter jobbet så åkte vi hem till Lina, duschade och gjorde oss klara och förfestade lite innan vi fick skjuts av  Linas kompisar till Gasklockorna där det var julfest!
Var andra företag där också, men det var Maxi som höll ställningarna ;) Vi kom dit runt 21.30, resten av kvällen har jag ingen tidsuppfattning av :) Haha! När Gasklockorna stängde så tog jag, Lina, Niclas, Anna, Erika och Anna (?) en taxi till Heartbreak och dansade massa :) Vi måste ha kommit dit i bra tid iallafall för vid halv ett kunde de inte släppa in mer för det var proppat med folk där!
Det var en riktigt rolig kväll! :D
Vaknade vid 11.30 idag, och det har vart en riktigt seg dag! Vart hemma och degat bara sen var jag och pappa in och kollade på när de invigde bocken med Linda och Carro också. :)
Det här med bocken känns ganska töntigt egentligen, men det är ju tradition och även fast det är kallt ute nu så tar sig så många ut till slottstorget ändå för att se bocken och alla fyverkerier. Det är mysigt :)


Bild från GD.se
Brynäs vann förresten igår med 4-3 efter sudden :)
Idag blir det en riktigt lugn kväll hemma. Ska ladda upp bilderna från igår också, blev inte så många. Men några iallafall :)

27 november 2009

Sitter och lyssnar på massa låtar från High School Musical filmerna, haha!
Har inte så mycket bättre för mig :)
Idag sov jag till 11.30, det var såååå skööööönT! Efter 13 åkte jag in till stan och träffade Lina, gick runt på stan och tittade efter något att ha på oss tills imorron då det är julfest med icamaxi :p Både jag och Lina jobbar till 18.30 imorron så vi kommer att komma lite sent dit. Vi tänker ta det ganska lugnt och inte stressa innan.

Haha! Kom på att jag hade en jätterolig dröm inatt... Jag, Linda och Carro skulle åka till Thailand med Remi och hans kompis.. Helt weird, men kul ;) Hände massa konstigt :p
Kan ju lägga in lite fler bilder från Norgeresan :)
 
 

yeye, nu ska jag titta på Idol. Tidsfördriv.

Gävlebocken 2009

Kom på att när jag åkte på stan idag så höll de på att bygga upp bocken. Är det bara jag som tycker att det är självklart att den SKA brinna, annars är det ju inte roligt? :p Den såg iallafall väldigt tråkig ut nu, utan snö..
Typ så här;


=Jättetråkig! Det ska vara antingen..

så här, eller..

SÅ! Haha, missförstå mig inte nu, den ÄR fin osv, men typ dagarna efter jul eller nått borde den brinna ner! :p Iallafall efter nyår. Påtal om nyår så har jag ingenaning om vad jag ska göra eller vart jag ska vara! Men det får visa sig eftersom ;) Julfesten på lördag blir nog riktigt rolig iallafall! Jag och Lina kommer att komma senare eftersom att båda jobbar till 18.30. Då blir det hem till henne efteråt för att duscha, fixa och förfesta. Sedan iväg till jobbar kompisarna. :p Och Brynäs förlorade med 5-2..surt, men nya tag på lördag :)


Kind a worried..

Har varit riktigt orolig för Simba de senaste dagarna, han har sett så himla ledsen ut.. :(
Vår veterinär-Maria gav honom smärtstillande igår, och det verkar faktiskt ha fungerat för idag har han varit mycket bättre och piggare. Soo that's good so far. :) Love you! Bästaste vovven ever


New Moon var iallafall riktigt bra! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig :)
Här om dagen var jag och Linda på stan och åt lunch på Nian, så när vi sitter där märker jag att det är en gubbe som står och kollar på oss..Bryr mig inte mer om det utan fortsätter som vanligt bara. Efter en stund kommer han fram och säger: "Ursäkta, men vad är ni förnå? Vad gör ni?"
Haha jag och Linda bara kollar på varandra och bara: "Eeeeh, sitter och äter..?"
Han: "Men ni måste ju göra nånting?? Är ni modeller? Sjunger ni?"
Hahaha! Han berättade själv att han hade varit nån typ av fotograf tidigare men fick sluta pga av hans alkohol problem :p Sen satt han och berättade hur vacker Linda var, och jag fick knappt titta pga hans håll pga av min blick?? Haha helt weird! De satt 2 tjejer vid bordet bredvid, de bara satt och garva!
Sedan berättade han även att han hade åkt i samma bil som Amanda Jensen när hon var här.. "WOW".. x) Han tyckte det var skitcoolt, sen om han berättade sanningen eller inte vet man ju inte ;)
Man ska vara med om nått varje dag ;)
Dagen idag har varit lugn, fick min efterlängtade sovmorgon, så åkte jag med Lina till stan för att prata med chefen om lördag, det löste sig bra. Sedan var vi på systembolaget. :) Efter det kollade vi på High school musical 3, den är söt tycker jag :p
Hehe, ska snart iväg och köpa nå skräpmat, sedan blir det titta på hockey på tv :) Djurgården-Brynäs, blor nog roligt och hoppas att det går bra! =)


24 november- en månad kvar tills julafton

Nu har jag vart uppe i snart 2 timmar redan. Blev väckt av mamma som sa att jag måste hålla kolla på Simba som inte verkar må så bra :/ Hoppas det blir bättre annars blir det veterinären senare.
Har ingen aning om vad jag ska göra under dagen idag, men det blir väl att ta det lugnt, drar kanske till köpis sen, beror på Simba.
Ikväll ska jag och Carro gå på bio, New Moon ska vi se :) Blir roligt!
Sen så VANN ju faktiskt Brynäs över FBK igår, blev 1-2 efter sudden. Senast de vann över FBK i Karlstad var för 17 matcher sen (7 år!!!!) Helt galet, men sant. Men de klarade det nu iallafall, kul för Läck att det blev en bra match för honom också :)

 


I love you.


Norway

Helgen spenderades alltså i Oslo :)
Jag sov i ungefär 3,5 timmar innan det var dags att åka till Arlanda. Jag och mamma hämtade Carro i Valbo vid 03.30 innan också. Det spöregnade hela vägen ner! Gick bra iallafall och vi väntade en stund innan vi checkade in väskan, gick till Sky city och tillbaka för att fördriva lite tid. :p Flyget gick 7.20 och vi kom iväg i tid, så det var bra! Jag som alltid suttit på flyg som tar minst 3 timmar annars så var det ovanligt att bara lyfta och sen landa nästan precis när man kommit upp på rätt höjd :p Tog 50-55 minuter att flyga, väl framme så letade vi reda på var vi skulle åka tåg ifrån, det var inte så svårt, men svårare att få ut biljetten som man skulle betala med kort med. En gubbe som stod framför oss sa att han inte visste hur man gjorde så han skulle kolla på oss hur man gjorde, men vi hade ju inte en aning heller. Men tillslut gick det iallafall ;)
Tåget från flygplatsen till Nationalteatern tog 20-30 minuter och efter det var det skyltat till hotellet. Kom fram dit kl 10, fick inte checka in förrän 14, så vi lämnade väskan i bagagerummet och drog ner på stan. Hittade på Karl Johan gatan.. eller Karl Johan gate som Carro skulle sagt ;) Haha! Vi kikade runt i massa affärer osv, sen blev det donken. Som alla säkert redan vet så är det otoligt dyrt i Norge! Kändes lite tungt faktiskt :p Medans vi åt så hörde Remi av sig som låg hemma och sov. Haha! Vi drog iallafall tillbaka till hotellet strax före 14 och fick rummet, blev ingen vila där heller utan bara in i duschen och göra sig iordning. Runt 17 kom Remi till rummet och så drog vi ut, gick runt på stan massa innan vi gick och åt. Riktigt gott! =) Vi blev festsugna och drog tillbaka till rummet för att byta om osv, sen vidare hem till Remi där hans kompis Eirik väntade utanför :) Var där en stund innan vi drog till en inflyttningsfest, träffade väldigt trevliga norrmän! Riktigt kul kväll :D

 
Hur som helst så tycker jag det var strongt gjort att vara uppe nästan 24 timmar utan att ens vila och festa på det. ;)
Dagen efter det så tog vi det riktigt lugnt, vaknade runt 10, käkade frukost och drog ner på stan och var riktiga turister och tog kort på det mesta :P
 
På kvällen så gjorde vi oss iordning igen, vid 21 kom Remi och några kompisar och mötte oss så drog vi till en fest, några personer var med från fredagen, så det var roligt! Efter 24 åkte vi spårvagn till ett ställe som hette Memphis tror jag (?), men det var 20 årsgräns iallafall så Carro fick ett legitimation av en annan tjej som också var blond, så kom hon in på det! xD Hahaha! :D Galet kul!
Vi var där till strax efter 3 och då var några av oss hungriga, så vi hittade ett ställe där de hade kycklingkebab, sjukt gott! Sedan drog vi hem till en som bodde i närheten och efterfestade lite. Hoppade i säng 05.30 :p
Så, igår var jag fruktansvärt trött, men vi tvingade oss upp och åt frukost iallafall, sen somnade vi igen. Sov till 13, vi var tvunga att checka ut kl 14. Då lämnade vi väskorna i bagagerummet igen och gick ut en sväng, men de mesta hade stängt eftersom det var söndag. Så vi hamnade på donken igen :p Sedan slappade vi bara i lobbyn, hade inte så mycket att göra.. Remi kom och joinade oss ett tag iaf :D nicenice..
Vi tog 18.40 tåget mot flygplatsen.. Remi följde med ner till tåget och sa hejdå.
Hade gärna kunnat stanna några dagar till! Hade underbart kul! :D Kommer helt klart tillbaka dit någongång.
När vi kom till flygplatsen så vare apmycket folk där och vårt plan var försenat 30 minuter, men det gick bra ändå. Landade vid 23 på Arlanda och vi var hemma runt 01.  
Kommer säkert på fler roliga detaljer att berätta om senare om Norgeresan :)
Idag så har det varit segt, men åkte iallafall in till stan till 11.30 och åt lunch med pappa och Anna på Gevalia, sedan åkte vi till ett hus på Sätra som det var visning på. Jättefint! :)

Thank you for everything :) 




Oslo

Hei!

Jag har haft det vældigt kul hær i Norge :D Vi har precis checkat ut och nu sitter vi hær och har inte så mycket att gøra, men vi ska førdriva tiden med lite donken senare.
I fredags kom vi fram till hotellet vid 10 på førmiddagen, vi fick inte checka in førræn kl 14, så vi letade oss fram till stan och tittade runt lite :) Norska ær så gulligt språk! :D Love it!
Det var skønt att flygresan bara tog 55 minuter, men precis nær man næstan lyckas somna så ska man landa igen :p
Førteller mer nær jeg kommer hjem ;) Haha

daaaaaaaaaamn!

ungefär så kände jag igår.. eller var det i förrgår?
Whatever, blev inget med familjen i Duxbury iallafall så jag går och väntar på en ny familj nu.
Igår var jag ledig, sov halva dagen och tog det lugnt, jag laddade ner The Hungover, blev grymt sugen på att se den igen! :D Så jäkla rolig!
Efter att filmen var slut så käkade jag lite, gjorde mig iordning och åkte till Maxi. Väntade på att Lina jobbade färdigt sen åkte vi hem till henne. Kollade tv typ hela kvällen och gick en promenad. Träffade Johnny och snackade lite skiiiit :) höhö
Sedan gick vi hemåt igen och kollade lite på 2½ men innan vi somnade. Vaknade kl 10 idag, la mig och degade i Linas soffa en timme innan jag åkte och hämtade upp syster, så åkte vi till MAX! :D yummie!
Efter Max så drog jag ner på stan, kollade runt lite, träffade Linda och Carro.. gick runt lite till och sedan till Forex och växlade pengar. Åker ju till Noooooorwaay tonight ;) funfunFUN!
Vårat flyg går 7.20 från Arlanda, tar knappt en timme att flyga :)
Får se om det blir nå blogga därifrån, annars bloggar jag när jag kommer hoome.
Jag som inte ens har börjat packa än... Haha :D



SEE YA ♥


Human Nature



Alex har gjort en cover på MJ's Human Nature :)
(Alex, du är fortfarande skyldig mig 70 kr sen tågresan!) ;) Hahaha! :D


17 november 2009

Hello.

Hela helgen tillbringades på Maxi. Inte alltid skitkul att jobba när alla andra är lediga, men lite pengar blev det ju iallafall.
Just nu vet jag inte riktigt vad som händer mellan mig och familjen i Duxbury, de skulle ha bestämt sig igår egentligen, pratade med mamman i telefonen igår och så sa hon att de skulle bestämma sig idag istället. De har förmodligen en annan tjej som de också pratar med, så vi får väl se hur det går.
Ringde Cultural Care i Stockholm idag och pratade med dom, så nu får vi se helt enkelt. Även om jag har en bad feeling about it..
Idag sov jag till 11.15, it was niiice! Riktigt skönt att sova ut riktigt eftersom jag inte fick göra det ihelgen :)
Börjar jobba 16.00 idag, vilket innebär att jag missar matchen i Läkerol idag :/ Jag har inte vart på hockey på skitlänge nu ju! Brynäs spelar iallafall mot Modo, dags för en seger nu va? ;)
På fredag åker jag och Carro till Oslo, blir nog riktigt roligt!
-Nu ska jag äta mat. Korv och makaroner? x)

wish me luck today.


Boston calling

I torsdags var jag ledig! :) Åkte ner till stan vid 12 och åt lunch med Johanna, har ju inte pratat med henne ordentligt sen jag kom hem från första Alanyaresan! Så det var väldigt trevligt att prata om allt :) Vid 13.30 ringde min nya värdfamilj, pratade med mamman då och de verkade jättetrevliga! Ska prata med deras dotter på skype om ett tag :D Blir roligt!
Hur som helst, i torsdags efter samtalet så träffade jag Lina och en till så gick vi till systemet, sedan arbetsförmedlingen, Linas kompis skulle dit och skriva på nått :) Efter det käkade Lina på donken, vi drog hem till henne, slappade ett par timmar innan vi började göra oss iordning inför kvällen..
Anna och Erika kom lite senare också och joinade :D Johnny kom förbi ett par gånger också för att prata lite :)



Erika och elajn

Nyttiga gänget ;)

Resten av bilderna för ingen se :) höhö
Juste! Har en sjukt ful film också, ska lägga upp den senare =)


11 november

Hello.
Tänkte bara berätta att jag tackat nej till Familjen Stjernfeldt i South Natick, igår hade jag en ny match med en familj från Duxbury, söder om Boston. Mamman mailade mig igår och berättade lite om familjen och skulle förmodligen ringa mig idag. Så vi får hoppas på det bästa :) De hade iallafall en dotter på 13 år, som jag skulle skjutsa runt på massa saker efter skolan osv. De hade en son som är 19 år också, men han pluggade i Ryssland just nu och de hade en vovve :)
Märkte när jag pratade med mamman från den första familjen att min engelska var lite ringrostig, ändå sa hon att den var jättebra.. Haha! Det var ju bra iallafall ;)
Igår gick jag och la mig vid 24, var jättetrött! Så sov jag till 10.30 idag..hehe! Skönt att sova ut eftersom jag inte fått gjort de ihelgen. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitter och kollar på Mitt stora, feta, grekiska bröllop just nu och bloggar samtidigt :p Var längesen jag såg den! Kanske drar till Köpis senare, är grymt sugen på en ny vinterjacka! Vill ha en Canada goose, men de är så satans dyra :/


It's very nice huh? ;)
Fast, jag vill ha en grön! (den vita kommer upp, men man kan välja färg är nedanför :))
Please daddy! (a) Haha!
-Just det, på tal om ingenting så såg jag Paris Hiltons Halloweenkostym hon hade iår, vi körde på nån liknande stil där ;) CUTE!

Ska fortsätta kolla filmen nu :)
byebye 

En dag med Lina :)

Igår åkte jag till Lina efter jobbet, vi började kolla på Seven Pounds, men vi fattade inget av den, så vi drog igång Gossip istället :D Kom hem vid 01.30 och slocknade så fort jag la mig i sängen. Igår kom vi på att vi skulle åka skridskor idag också, haha! Jag ställde klockan på strax före 9, och gick upp och åt frukost då. Sen vid 10 åkte jag och hämtade upp Lina, vi åkte till Maxi för jag hade fått för mig att de hade billiga skridskor där.. Visserligen var de billiga, men bara i storlekarna 26,27,28 + 44,45,47 och inget där emellan! :o Så det sket sig ju..
Vi åkte till Intersport också, men jag kände att jag kan göra något bättre med de pengarna än att köpa skridskor för 500 kr. Sååå.. vi åkte till MAX istället :D Haha, det var minst lika bra!


På Intersport. elin: "amen det är ju amerikanska storlekar!!" Öppnar och får fruktansvärt små skridskor xD Haha! Vilken miss ;)

På Max, Orginalmål of course :D

Efter Max åkte vi till Testebovallen iallafall, utan skridskor ;)

Vi var lite sneaky och var ute på isen iallafall :p

Råkade lämna fotavtryck.. Haha!

-

Lina hittade en "bur"  i Strömsbroskogarna ;)

Söten :D
-Efter vi kommit hem, degat framför datorn ett tag så satt vi oss framför Gossip Girl igen, kollade klart på hela säsongen och någonstans i mitten där hann vi med att köpa Kinamat också. Pratade även med familjen i Boston..
Jag kom hem för kanske en timme sen, då snöade det..

Ska ner och kika tv nu. Brynäs spelar mot Rögle borta idag, får se hur det gåår :)


Thoughts

Jag saknar dig Linda Fe!!


Just so you know :)



Idag då? Jobbat från 8.30-18.30, har samma tid imorron. Segt blir det, men det går. Veckan som kommer händer det inget speciellt alls faktiskt. Jobb och ta det lugnt bara.
Men, om exakt två veckor så är jag och Carro i Oslo! Haha, det ska bli riktigt roligt ;) Vi ska bo på Scandic, vilket innebär hotellfrukost!! yummie! :D

Idag pratade jag med min ev. framtida hostfamily i Boston, eller mamman ringde idag, pratade ju med pappan igår.
Och de är absolut inget fel med familjen, de verkar verkligen supersnälla osv, men våra intressen går inte riktigt ihop så vi får se hur det blir. Fick även höra att de tyckte jag var väldigt duktig på engelska, så det var ju bra ;) hihi.

För ungefär en timme sen så var jag och hämtade upp Anna Mosell för hon och en annan skulle till Överhärde för att festa. Haha! Hämtade upp dom på köpis och körde dom dit och åkte hem igen.
Så nu sitter jag här med min pepsi, kollar runt på lite sidor och ska snart duscha och sedan hoppa i säng. Upp kl 7 imorron igen. :)

Ska även jobba hela nästa helg, så nästa gång elinpelin festar är jag i Oslo. Får tagga till då. :D
Hörs laterrrrrrrrr :)


even if the sky is fallen down...


MATCH #1

Blev en riktig slappisdag, vad har jag gjort idag? -Ingenting!!
Mamma ringde och väckte mig kl 12.. Haha! Drog mig upp ur sängen och åt lite frukost, efter det fixade jag videon som jag måste göra (som INGEN av er någonsin kommer att få se!) haha möjligtvis Linda.. men då är det ofrivilligt ;) Efter videofixet så kom mamma och Anna hem, de hade köpt med sig Thaimat :D yeey! Det var riktigt gott! Senare så laddade jag hem 17 again, som Zac Efron är med i ;) Maha! De gjorde reklam för den när jag var i USA förra året, men sen när den kom till Sverige så har jag bara glömt att titta på den. Så nu var det dags! Den var riktigt rolig faktiskt :D
Sen blev klockan 20.00 och Mammas pojkar började, lika roligt som vanligt ;D Blev att titta på det hemma då Carro var sjuk :/ Hon får krya på sig!!
Iallafall så fick jag en match med en familj i USA för en timme sen ungefär. :) De bodde i South Natick MA, ca 30 minuter från Boston. well well, vi får se vad som händer. Åh, nu blev jag så sugen på USA så jag bjuder på lite pics ;)


Beverly Hills

Skymtar Hollywood-skylten där bakom ;)

Hemma hos Janne i Bel Air och solar :D

Santa Monica :D

Down town LA

NBC, studion hos Tonight show with Jay Leno :D

Universal Studios! :D usch vad roligt jag hade där!
Fruktansvärt hur mycket jag saknar det! :/
Borde gå och sova snart, jobb imorron 13-20, sen heela helgen också.


Ja, det snöar..

Så nu behöver jag inte säga nått mer om snön, det är så tråkigt och kallt bara :p

Anyways.. Igår var jag ledig! Sov till 11, tog det lite lugnt innan jag åkte till Lina på Söder, Anna kom också efter en stund så satte vi oss för att kolla på Gossip Girl. Jag själv hade aldrig sett ett enda avsnitt av det och var väl inte så intresserad, men igår började vi att kolla från allra första början! :) Efter ett avsnitt kom jag på att jag inte hade ätit nått så vi drog till Donken. Var in på Cubus en snabbis också och när vi kommer ut därifrån så träffade vi på Johnny som är väktare på Maxi :) Fortsatte hem till Lina igen, vi hamnade framför datorn en stund och lyssnade på gamla låtar :D Exempel som Exellence, Robyn, Ateens, Aqua, Daddy DJ och massa massa andra låtar! Haha! Sedan fortsatte vi kolla på några avsnitt av Gossip.
Efter ett par timmar blev vi chips-sugna, vi åkte till Willys (de hade inga beachips!! :O ) köpte med chips, dip och läsk hem. Precis när vi parkerat bilen så kom Ida också, så satte vi oss framför Gossip igen. Var hemma vid 23.30 ungefär. Så det blev en heldag med Gossip Girl! I like it :) Det blev en riktigt rolig dag iallafall =)
-Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi hade ju planerat att se Mammas pojkar hemma hos Carro ikväll, men hon var tydligen sjuk så vi får se om hon blir bättre tills ikväll, annars får man hitta på nått annat.
Det blir jobb hela helgen iallafall, jag har börjat bli lite förkyld nu de senaste dagarna, hoppas det inte blir värre bara!
Näe, nu ska jag göra lite viktiga saker här hemma. ♥

3



One, two, three ;)


Glömde en VÄLDIGT viktig detalj i förra inlägget..

Money Brother och ALEXANDER SKARSGÅRD VAR PÅ GOYA I LÖRDAGS NÄR VI VAR DÄÄR!!! AAAAAAAAAH! :D Haha!



Enligt säkra källor gav de 0:- kr i dricks, snålt ;) Haha!


HALLOWEEN 2009

Igår var det 31 oktober och Halloween.
Själva dagen var ganska seg, jobbade 8.30-18.30, men det gick bra ändå. Jag och Lina underhöll oss under dagen. :p När jag slutat kom Susa förbi så åkte hon och jag till Carro i Andersberg, så var hon inte hemma när vi kom! :o Fick gå in till Linda en snabbis så vi inte skulle frysa där ute ;)
Sen hem till Carro, jag hoppade in i duschen direkt (stank korv om mig ju! Haha) och Carro och Hanna gjorde lite mat. Linda, Elin och Millan kom också, sen när alla gjort sig klara åt vi tacos :D Riktigt gott!
Efter det satte vi oss i vardagsrummet och spelade spel och förfestade. Lite senare kom Gustaf och Viktor också, pratade lite minnen och kollade lite kort från Alanya. Haha!
Efter 23 åkte vi ner på stan och gick in på Goya. Det blev en riktigt rolig kväll! =) Här är lite bilder från kvällen;



RSS 2.0