2009 goes 2010


:)


I need to breath in something new

So many people try to pull in me
pull at the same time
I know that you're not really here
but, your only in my dreams
I hope that you one day
will step out and come my way.

ye ye ye.. Ännu en arbetsdag är slut och nu väntar två dagars ledighet!! :) Så skönt!
Imorgon är det Nyårsafton! :) Ser fram emot det! Blir lugnt på dagen, ska kanske iväg till Gevalia och träna, sen på kvällen så ska jag iväg med Lindson hem till Elin i Hemsta. Blir mat och party där :) Kameran ska såklart följa med! Det blir nog riktigt roligt.

Brynäs spelade mot Linköping hemma i Läkerol idag, och vann med 6-3! Det trodde jag helt ärligt verkligen inte med så många skadade/borta i Kanada. Så det var riktigt roligt!
Inatt spelade även Sverige mot Ryssland i JVM. Sverige vann med 4-1, också lite överraskad där. Men det var roligt och jag satt uppe tills det var slut runt 02.30 någongång?
Sverige spelar en match till imorgon, vet inte mot vilka men det visar sig. :p
Hur som helst så slutar Brynäs 2009 väldigt bra tycker jag. :)


2009

Hello.
Igår kväll somnade jag vid kl 22, tror jag drömde något som gjorde att jag vaknade jag trodde det var morgon. Så jag slog på tv'n och tittade på klockan på mobilen, 02.00 var den. Haha, hade bara sovit 4 timmar och kunde sova 8 till, vilket var otroligt skönt! Vaknade igen kl 10.00. Började jobba 12 och slutade 19.30. Inget speciellt att säga om det, normal dag bara.
Inatt är det den tredje JVM-matchen som jag hade tänkt att se på. Sverige-Ryssland, blir spännande. :) Påtal om hockey så spelade Brynäs mot Modo igår borta, stackars Mads Hansen fick hela ansiktet krossat såg det ut som.. Läskigt när sånt händer. Så, ännu en skadad.. hur ska det gå nu då?
JVM-matchen börjar iallafall 24.00 så jag ska försöka hålla mig vaken tills dess. :)

Eftersom att jag inte har något bättre för mig nu så tänkte jag dra en såkallad '2009-lista', snodd från kenza. Orkar inte ta med alla saker, men några iallafall.
1. Gjorde du något du aldrig gjort förrut?
-Jag åkte utomlands ensam med en kompis/ar för första gången. Och inte bara en gång utan 4! :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag hade nog inga.. vad jag kan komma ihåg.
3. Vilka länder besökte du?
- Mallorca, Turkiet x2, Norge :)
4. Är det något du saknat 2009 som du vill ha 2010?
- USA... :D höhö
5. Bästa köpet?
- Alla mina resor som jag gjort, har varit värt varenda krona! :) Haft superkul!
6. Vad spenderade du mest pengar på?
- Alanya. Om man räknar båda resorna. Eller ioförsig, resorna över huvudtaget.
7. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
- Oj.. så många, men bland annat Infinitiy, Hotel room, I know you want me, Down, Bitch, Keep you much longer och så vidare. :)
8. Favorit program på tv 2009?
- Scrubs!!, 2½ Men, Mammas pojkar, Gossip. osv :)
9. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- Fyllde 20! Så jag var på systembolaget, 3 gånger tror jag :) Haha! På kvällen kom det massa folk hit och festa. :) Hade väldigt roligt!
10. Vilken kändis var du mest sugen på?
HA! Easy.. Taylor Lautner! ;) Helt klart.
Åh, nu ska jag ner och kika om det är något bättre på tv än Scarface. :)
Hörs.♥


what about if that was you?

En fin video som Darin och Fridens gjort. Det får en tänka till lite.




AVATAR

Hello.
Jag kom hem för en stund sedan från stan. Var ju på bio med Linda, Avatar! Den var superbra! :)
Haha innan bion så var det ett par som hade fått olika platser, fast på samma rad, de hade varsin kant på rad 8 som vi också satt på. Så var det en ledig stol mellan mig och det paret som hade tagit platserna och bara hoppas på att de andra som faktiskt hade de platserna inte skulle komma? Det andra paret kommer och killen som redan sitter där frågar nästan rakt ut om inte de kan ta de platserna istället x) När de har betalat för att få sitta tillsammans liksom. Killen ber mig fråga vidare om det är okej för alla på rad 8 att flytta ett steg till vänster så alla kunde sitta med dom ville. Linda skickade vidare till killarna bredvid henne.. men längre än så kom det inte, killen gick och satte sig på hans egentliga plats. Haha! Blev lite konstigt där.. Men han kanske lärde sig att beställa biljett i tid nästa gång ;)
Som sagt var bion jättebra, Linda såg den för andra gången.. Tack för att du följde med! ;D
Imorgon är det jobb. Bara jag inte blir sämre med förkyldningen nu så.. :( Vill ju vara frisk på nyår!
God natt ♥

Gamla bilder!

Haha jag sitter vid vår gamla dator just nu och tittar på lite old pics.. Jättelängesen ju :D
 
 


naaw.. haha!


BRYNÄS INTRO


-CHRIS DECAY-HOLD TIGHT
Senare ikväll så ska jag gå på Avatar med Linda! :D

Hockey

Kom hem från hockeyn för någon timme sedan. :)
Jag slutade jobbet typ 18, egentligen 18.30, men hockeyn började ju då så jag kunde gå lite tidigare. Brynäs-Frölunda, och Brynäs vann ganska överraskande med 5-2! 3-0 redan efter första perioden.
Åååh, det satt ett barn bakom mig som nog var den drygaste någonsin! Han kanske var typ 7-8 år? Han satt och SKREK HELA FÖRSTA PERIODEN. Jag bara satt och rös så fort han öppnade munnen för hans röst var inte okej.
"KOOM IGEN NU BRYNÄÄÄS! LÄGG PÅ ETT KOL VAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Ungefär sådär lät det konstant i första, sedan lugnade han ner sig lite iallafall. Usch.
Sedan har det varit snöstorm hela dagen, var superkul att köra i på E4an^^ Men det gick bra iallafall.
Idag var det även första matchen för Sverige i JVM. De mötte Tjeckien och vann med 10-1!! HA HA
Är Sverige bra eller Tjeckien riktigt riktigt dåliga? Får vänta och se matcherna som kommer, nästa är imorron :)
 

Imorgon ska vi till farmor och farfar för att äta lite mat. Sedan efter det blir det förmodligen Köpis en stund för att titta runt lite. Jag vet inte vad jag ska ha på mig på nyår :( Blir så less på alla kläder!!
Nej snart blir det sängen. Ledig imorgon ju! :D wohoo!

Juldagen

Igår var det Julafton! :D Fick allt jag hade önskat mig så jag är väldigt nöjd! :) Fick bland annat en plattång, pengar, presentkort, kläder och en ny ipod. Very good!
Mitt på dagen igår så kom mormor, morfar, morbror och kusin från Sala upp hit. Sedan åkte jag till stan för att hämta farmor och farfar. :) Klockan 15 blev det såklart Kalle Anka, och inte Anna Anka. Meen, vi spelade in det och tittade på det senare på kvällen, man kan ju inte låta bli! Jag tycker det är jätteroligt hur hon är och att så många hatar henne och hennes uttalanden. :) Och hennes snack om "Hollywoood", haha! Kulkul.
Ännu senare på kvällen tittade vi på The Hungover, så rolig! :D Love it!

Igår var det många som var ute och festade.. på julafton? Då ska man ju vara hemma med familjen! :) Hmm, hade jag varit ledig imorgon så hade jag dragit ut idag jag med som alla andra ;) Vet inte om jag ska ut imorron heller, får se om någon vill gå ut med mig. :) Om inte annat åker jag till hockeyn och tittar på Brynäs-Frölunda. Eller så åker jag hem och kollar på första JVM matchen? Många alvernativ.. :) Får se vart jag hamnar.
Hur som helst så har jag blivit sjuk, eller förkyld.. Typ ont i halsen, och hostar lite osv. Var nära på att åka hem tidigare från jobbet idag, orkade bara inte. Men jag stannade. Hoppas det är bra imorron :)

Med min fina Princess-tomteluva från Disneyland ;) Haha!
Just nu tittar jag på En prinsessas dagbok i brist på annat att göra, efter den är det Narnia.. Tänkte kanske titta på den med för skojsskull, aldrig sett den eller läst böckerna.
Åh! På tal om filmer, jag ska se Avatar nu snart också, den verkar så bra! :)

Sedan blir det sängen ganska tidigt. Jobb 8.30 imorron..

Dansar aldrig nykter..

En till film från Hannas fest :D Haha

Original Video - More videos at TinyPic

God Jul! :)



Haha :)


Varning för ett tråkigt inlägg...

Känner mig så himla deppig! Vet inte riktigt varför, men skulle tro att det beror på jobbet, jobbar som en galning nu innan jul och även efter. Är ledig Julafton iallafall. 'yey'
Blir helt borta i huvudet när jag jobbar så länge, det känns som jag har huuur mycket som helst att göra, även fast det är ganska lugnt. Känner av stressen hela tiden, inte ens när jag kommer hem kan man koppla av, för att jag vet att morgondagen kommer bli minst lika hemsk. Har ångest innan jag ska åka och jobba för jag vet hur påfrestande det är.
"Men du sitter ju bara i kassan och inte gör någonting", tänker många. Jag vet. Men jag får så fruktanvärt ont i ryggen och nacken av att sitta där hela dagarna, vilket man gör. Och ibland skulle jag bara kunna börja gråta, helt utan anledning! Har såklart aldrig hänt att jag börjat gråta, men ibland är det så jobbigt :/

Jag vet att jag inte ska klaga som har ett jobb över huvudtaget, men när det blir så pass mycket stress så blir det lätt så. Idag fick jag åka hem en timme tidigare, vilket var skönt.
Sen är det julafton om 2 dagar!!! Jag har ingen som helst julkänsla, knappt hunnit köpt presenter. Känns ju bra att få ta lunchen till att titta efter julklappar.. :(
Jag har inte varit med och klätt granen eftersom jag jobbade så sent. Det enda jag gjort som har något med julen att göra är att ha gjort ett pepparkakshus med Anna för nån vecka sen.
Imorgon jobbar jag 10-22, får försöka hinna med att städa efter det, för sedan kommer släkten på julafton. Kanske det är då julfeelingen kommer?



Men God Jul så länge. Hoppas att morgondagen blir bättre. Hoppas alla andra har mer julfeeling än mig. :)

En video från igår :)

Linda hade sönder ett glas så det är därför damsugarn är med, så blev det allsång ;)

Original Video - More videos at TinyPic

20 dec 09

Guud vad roligt det var igår! :) Det var jag, Linda, Carro, Hanna, Caroline, David och Mange hemma hos Hanna.  Har många bilder därifrån, men ska försöka välja ut några. ;)
Haha, spelade in typ 4-5 filmer igår också, och i varje film så spelas Higher med Erik Grönwall.. haha! Är det inte någon som sjunger på den så är den i bakgrunden. :p
 

 

 

 

 
Så, det var några. ;) Efter bussresan drog vi till Heartbreak och det var inte några problem att komma in. :) Var riktigt roligt där och vi drog hem lite före 02, Caroline, David och Hanna gick till Max ännu tidigare, så kom vi efter. Men jag köpte en kebab på vägen dit, sen åkte jag hem:)
- Är jättetrött just nu och ska börja jobba kl 15 idag. Tycker synd om Hanna som skulle iväg och jobba vid 11(?), de skulle nog jag inte klarat :p Men nu blir det slappa och ta det lugnt tills jobbet.

UT!

Hello!
Nu är jag redo för party. :) Förfest i Valbo hemma hos Hanna, sen vidare på staan. :D
See yaaa



Fredagsmys..

- Eller?
Njaa, jag slutade jobba 20.30 så något riktigt mys blir det inte. Är helt slut i kroppen efter den här dagen, haft ont i huvet halva dagen och har nu jätteont i ryggen och nacken. Massage please :) Skulle sitta sååå fint!
Anyways... slutar jag jobba 16 imorron, så det är skönt :) Efter det blir det fest! Förfest i Valbo hemma hos Hanna, sen vidare ner på stan. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran, brukar ju bli ganska roliga kort såna kvällar. :p

Just nu sitter jag och tittar på 'Snygg, sexig & singel'. Sjukt kul :D Ska sova snart, lär försöka vara lite pigg tills imorron på jobbet iallafall. Det blir braaaaaaaaaa. Gud vad jag inte hade något att komma med idag...
Jo! Kan berätta en grej som hände på jobbet för några dagar sedan när jag stog i cafét. En gubbe kommer fram och säger: "De där får man inte säga i USA heller." (Han pekar och syftar på ordet foccacia, en slags toast som vi har)
Och jag bara vadårå?
Han säger: "Men lyssna på hur det låter.. foccacia.. (han syftade mest på focca som uttalas fokka) Det tyckte han var jätteroligt..
Brydde mig inte och tog nästa kund. Efter en stund kommer han igen och ska ha en korv, den här gången säger han att han hade sett ett program med Jay Leno där de sa att bilen Ford Focus hade gått jättedåligt i USA. Och jag frågade varför? Då han säger, "men dela upp ordet focus.. foc-us.." Ja, jag behöver nog inte skriva ut själva ordet. :)
MEN han nöjde sig inte med det, utan kommer ÄNNU EN GÅNG och ska ha kaffe.. och såklart kostar den 6:-, och jag säger "mm 6 kr.." Och han säger "Hehe, jaa du pratar bara sånt med mig du!"
Tyckte han var rolig.. Och jag var så less! Men sånt får man ta.. Bara vara trevlig liksom, men vissa gränser finns det ju faktiskt.
GOD NATT! :)

Kendra Wilkinson & Hank Baskett

Glömt bort att ta med det här i bloggen, men för någon dag sen fick Kendra sin son. :) Han heter Hank efter sin pappa. :p


17.12.09

Jag börjar bli förkyld. Vilket inte är så roligt alls, känner att jag verkligen inte har tid att bli sjuk nu vid jul och allt! :/ Om exakt en vecka är det julafton! :) Det kommer bli en hård och jobbig vecka på jobbet, tror folk får lönen typ måndag eller tisdag? Kommer bli heeelt galet! Är glad att jag inte har någon cafétid fram tills jul iallafall, hade svimmat av och stressat ihjäl mig då om man hade vart själv. Folk förstår verkligen inte hur mycket det är att göra, bara en vanlig lördag liksom, då har man 1½ timme på sig att göra följande: När man kommer dit så sätter man på allt som ska sättas på, korvgrill, toastgrill, slush, mosmaskin, glassmaskin, kokkorven, sedan ska man hämta allt som behöver hämtas, kan vara allt från massa läsk, alla sortes korv, korvbröd, mjölk, räksallad, glass, kaffebröd och tårta till cafét. Sedan ska man göra iordning allt, göra (minst) 15 frallor, toast, sandwich och räkmackor. Och sedan fylla på allt som ska fyllas på.. kaffe, mos, korv, servetter osvosv.. Man får stressa som fan för att hinna med allt! Men värst är det nog ändå vid lunchtid.. när man är ensam och en lååång kö som man bara vill få bort så fort som möjligt. Borde vara två stycken där då egentligen som det var förr, det är så mycket hårdare nu. Men nu ska man inte klaga på jobbet..

Hur som helst, idag har vart en riktig slappisdag. Sov till 11, vilket var riktigt skönt! Hade en skum dröm om en jättestor båt.. Haha! :) Sedan följde jag med pappa till Köpis en snabbis, hittade en lila mössa på Carlings. :) Sedan åkte vi till farmor och farfar och fikade lite, och sen vidare till Thunbergsbil för att titta på mammas nya bil som hon ska få efter nyår. :) Det är en mitsubishi, den var jättefin och elajn ser fram emot att köra den ;) Haha!



Nu ska jag fortsätta se hockeyn på tv, Sverige-Ryssland. Ska nog åka och köpa kebab snart också. ;p
Förresten hade jag besöksrekord igår här på bloggen.. Haha förstår inte vart folk kommer ifrån. :)


värme

Jag vill så fruktansvärt gärna åka dit det är varmt! Saknar värmen så otroligt mycket! Bara ligga på stranden och inte göra någonting alls att bekymra sig om. Om man ändå hade pengar till det. :)
Någonstans dit jag väldigt gärna vill åka är Thailand, har aldrig vart där men det ser så himla fint ut!
Vill åka till Australien också.. :D



LEDIG!

Hello.
Idag var jag med Linda på stan och åt lunch :) Vi träffade inte på någon konstig gubbe idag iallafall, så det var skönt! Förresten så älskar jag mina uggs som jag köpte i LA förra året, de är så himla sköna och varma! (På tal om ingenting). 
Efter lunchen köpte jag några julklappar också.
Jag åkte hem, satt här vid datorn en stund sedan åkte jag med pappa in till Gevalia för att träna på gymmet de har där, det är riktigt fint faktiskt! Blev väl en timme där eller nått.
Efter det åkte vi till Maxi för att köpa mat. Även fast jag inte tränade hårt idag så kommer jag nog känna av det imorron iallafall, men det gör inget eftersom jag är ledig då också :)
Just nu har jag tittat på Paradise hotel, och nu är det House of wax, så jag ska titta på det :)
Chad Michel Murray är ju med! wooohoo! ;) Haha! Efter det blir det nog sängen, är ganska trött faktiskt..

Jag jobbar sen fre-lör-sön-mån-tis-ons och på torsdag är det julafton! Helt sjukt vad tiden går fort! Snart åker Lindson till NY/Boston också.. jag vill också! Jag SKA! :)
Ska förhoppningsvis hinna med en fest på lördag också ;)

Saker är inte alltid som man tror..

-Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.
Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum, istället placerades de i ett rum i en kall källare. När de skulle lägga sig såg den äldre ängel ett hål i väggen och lagade det. Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet.
Hon svarade: "Saker är inte alltid som man tror."
Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus, den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i deras sängar för att vila ut sig ordentligt.
När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtandes. Deras enda ko låg döende på ängen.
Den yngre ängeln blev verkligen arg och frågade den äldre hur hon kunde låta någonting sådant hända.
"Den elaka husvärden hade ju allting och du hjälpte honom ändå, trots att den andre hade väldigt lite,  delade han det med oss och ändå tillät hans enda ko dö."
Den äldre svarade: "Saker är inte alltid som man tror, när vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet, eftersom han var så girig.
Förra natten när vi sov i de fattigas hus kom dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav honom kon istället. Saker är inte alltid som man tror."
-Någongång händer det saker som man är olycklig över, tro att varje sådan händelse är till din fördel.
Med tiden kommer du få veta och förstå meningen med det som hänt. Människor kommer snabbt in i våra liv och försvinner snabbt ur våra liv. Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv. De lämnar vackra spår i våra hjärtan.
Igår är historia.
Imorgon är en gåta.
Idag är en gåva och det är därför den kallas present.
Lev och njut varje ögonblick.
Ta den lilla ängeln och var rädd om den.
Han vakar över dig.


Något att tänka över :)
NU ska jag sova. ;)

9 days to go..

- tills julafton alltså :) hehe..
Jag kom hem från jobbet för ett tag sen! Segt att jobba till 22.15, men det gick bra.. Tror jag hade en kund sista 30 minuterna? :) Men jag och Emmy underhöll oss med att damma av frysdiskarna^^
Idag var det även lite action på jobbet! Inte varje dag ;) Haha! En tjej snattade för runt 2000 kr, och hennes mamma visste förmodligen också om det eftersom hon inte verkade bry sig när väktaren pratade med henne.
Polisen kom, var där ett bra tag.. snatteriet blev till stöld eftersom det gick över 800 kr(?) Var en heldel saker alltså. :p
Så det blev lite tidsfördriv med allt det. När vi stängde så blev det helt mörkt inne i affären, förmodligen en timer eller nått som stängdes av automatiskt, så det blev mysbelysning ;)

Imorgon är jag ledig och ska äta lunch med Lindson :) Hoppas vi inte träffar på samma gubbe som förra gången bara.. ;) Haha!
God natt ♥

snooooow

Fick min efterlängtade sovmorgon till slut vilket var otroligt skönt! Vaknade vid 11 ungefär, låg och drog mig till 11.30. :) Gick upp och såg att det var väldigt mycket snö ute, vilket såklart är jättekul! Men ALLT behöver ju inte komma på engång ;) Kan ju vara lite kul att ha lite till jul också.
Efter att jag pulsat igenom snön och gett hästarna mat osv så åkte jag och mamma in till stan, hämtade Anna på skolan, mamma släppte av mig på Maxi för att köpa thaimat och sedan åkte vi hem igen. Var riktigt gott med thai! :)
Här kommer lite bilder på snön idag.



this is a part of our house

2 of our cars..and snow.. :p

on our way in to town

highwaaay.
Now I have to get ready for work. And yes, it's still snowing.. :)
All den här snön har alltså kommit sen igår eftermiddag och idag, var nästan ingen snö alls innan!


D' & elajn

Haha, herregud vad längesedan det här känns som det var! Som om jag var jätteliten..(vilket jag ioförsig var.. :)det är ju från 2007. Från Falköping, förövrigt en väldigt rolig helg. :)
Saknar tiden faktiskt, sjukt kul!

Blev att jag sitter och tittat igenom massa gamla bilder i brist på annat att göra, fina minnen iaf ;)




Jag saknar dig ju faktiskt :) Var ett bra tag sen nu.. (storsjöyran i augusti, haha)
Nu ska jag sova iallafall. - nej, duscha, sen sova :) Natti♥


Lucia

-ooooooooooch jag har jobbat.
Är helt slut i kroppen nu på grund av allt jobb i helgen. 8.30-18.30 igår och 9.30-19.
I torsdags var jag ledig och då var jag först på hockey på kvällen, Brynäs-HV. Brynäs förlorade tyvärr med 2-3, jag var där med Jonte, Verran, hennes kompis, Niclas och Tom. Efter hockeyn åkte jag ner på Söder till Lina och hennes kompisar där vi förfestade och sjöng singstar innan vi drog till Heartbreak :)
Blev en rolig kväll som dock slutade lite tidigt, vi drog hem redan vid 01.30 :p

I fredags var det Idolfinal, Erik vann såklart, vilket var helt rätt! :)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Sara som hade tjejmiddag hemma hos henne, alla andra skulle ut och festa efter förrutom jag och Stina.. höhö! Vi åt tacos, alltid lika gott! :) Jag åkte hem vid 21.30, var så himla trött och slut! De andra drog till Heartbreak senare på kvällen.



Imorgon stänger jag cafét. Jobbar tisdag också, sen ledig ett par dagar innan en jobbhelg på Maxi igen^^
-Och nej, inget nytt om usa.

10 december

Igår var jag med Sandra, hämtade henne hemma. Sedan åkte vi till stan, träffade på syster Anna. Efter det gick vi och åt på Nian, blev en sallad för mig. :) Vi åkte därifrån vid 16 tror jag, sen till IKEA en snabbis innan vi åkte hem. Resten av dagen gjorde jag inte så mycket.
Idag sov jag till 11.. skönt :p
Tagit det lugnt nu på dagen, bara varit på systemet eftersom jag ska ut med Lina ikväll =) Men innan det så ska jag på hockey! :D Brynäs-HV.
Fick även ett mail idag.. another no... Blir så less! Men man måste ju se framåt och tänka att det inte spelar någon roll var man hamnar utan att familjen är bäst. :) Det löser sig tillslut!

Ikväll medans jag är på hockey så är det sista avsnittet av Mammas pojkar, synd att jag missar det men jag får titta på tv3 play imorgon :)
Efter hockeyn så åker jag och möter Lina på Söder, förfestar innan vi drar till Heartbreak. Blev ju sån tidig hemgång sist jag var där.. Haha! That's another story.
Påtal om ingenting... Vart är snön???!! Mitten av december snart ju och ingen snö :( Läste på Aftonbladet att det var ca 38% chans att det skulle vara vitt ute på julafton..deperimerande.
Hur som helst, nu sitter jag och lyssnar på gamla Westlife låtar (haha) och väntar på att klockan ska gå så man kan börja göra sig iordning snart. :)

Obama i Norge

Den här gången är det Barack Obama som är i Norge, inte jag :)
Var tvungen att skriva om det här på grund utav de dom skriver i Aftonbladet idag och vilka åtgärder de tar till inför hans besök i Oslo. Han kommer alltså på torsdag, han kommer mötas av ett norskt stridsflygplan i luften med missiler och över Obmamas flyg kommer det komma ett annat flyg från Tyskland med kraftig radar och sensorer. Flygplanen är utrustade med missiler och kanoner ifall att andra flyg närmar sig som inte borde vara där.


Obama ska bo på Grand Hotel i Oslo. Jag och Carro gick förbi där varje dag när vi var på stan. Var ju meningen att vi skulle bott där från början, men det var fullt då så vi fick ta Scandic istället ;) höhö.
Näärå, men är det verkligen så många terrorister som vill Obama illa?
- Var på New Moon med Lina idag, den var lika bra som förra gången :D Innan de var vi på köpis lite också.
Värdelöst inlägg egentligen, men va fan :D haha!
Nu ska jag sova. Godnatt ♥

Nöjd brynäsare :)

Brynäs vann precis med 6-1 hemma i Läkerol över Rögle! Såååå viktigt och såå bra! :D
Var tyvärr inte där då jag jobbade till 20.00, men jag höll mig uppdaterad ändå!
Dagen idag har varit väldigt lugn, sov till 11.. Sedan tog jag de bara lugnt tills jag åkte och jobbade.
Så nu är jag ledig 3 dagar, imorgon ska jag vara med Lina, på kvällen ska vi se New Moon (igen) haha :D Asbra ju!
-På onsdag ska jag leka med Sandra, blir väl köpis eller nått :) Sen på torsdag ska jag vara med Lina igen, vi ska gå på hockey (Brynäs-HV71) och sen ut och festa! (Förhoppningsvis fira vinsten) ;)


MY NEW LOVE

-Taylor Lautner.. too bad att han är så ung.. Fast.. sen när spelar ålder in? ;) Haha!
Helt ärligt trodde jag han var typ 22 eller nått, INTE 17!!

 

 

DAAAAAAMN!

Straight through my heart

Först och främst: hockey!
Brynäs vann i torsdags mot Skellefteå med 6-0! (!!!) :D Och vann även idag mot Södertälje borta med 1-2. Riktigt skönt med 6 poäng på två matcher :)

- I början av veckan så fick jag en match med en familj i CA, hoppades på att de skulle höra av sig men jag hörde aldrig något, även fast de stod kvar som match på min inloggningsida. Efter ett par dagar försvann de, sen dagen efter så var familjen där igen! Och igår fick jag ett mail från mamman i familjen som är svensk och hon ska ringa mig imorgon eftermiddag. Hoppas det går bra :)
Förövrigt så har jag jobbat idag.. surprise surprise att jag jobbar helger va? uääh. Kollade schemat nu i december och jag har inte en enda helgdag ledig nu förrutom den imorgon! Kuljul...
Det var lika stressigt som vanligt idag, jag var ensam i cafét och jättejättemycket folk.
Fick iallafall en fin kommentar idag som gjorde mig lite gladare, en man kom fram till mig och sa "Jag tycker att du är jätteduktig som sköter allt det här helt ensam när det är så mycket folk!" Naaw. Haha, happy elajn!

Det är skitjobbigt att jobba massa helger när alla andra (de flesta) vänner är lediga, man glider ifrån varann så mycket när man inte har kontakt. Fick reda på av syster idag att Susa ska (ev?) flytta ihop med Thomas  i hans lägenhet och Sandra och Jonas i Susas.. Helt weird vad man inte hänger med ibland.
Anyways, sitter och lyssnar på bsb nu.. hehe, gillar verkligen Straight through my heart. Itz gööd.
Ska väl sova om ett tag. Är som sagt ledig imorgon, får se vad som händer mer än att jag ska vänta på samtalet från USA. ♥

3 december

Idag har jag inte gjort nått speciellt alls, vaknade vid 11 tror jag.. Åt frukost osv, sedan vid 13 åkte jag till köpis och tittade efter julklappar. Gick inget vidare, blev bara mat till mig själv :)
Hehe, hittade lite julklappar till mig själv på internet iallafall, så de beställde jag hem. Jättefina! :)
Nu ska vi snart iväg till Läkerol =)
Brynäs-Skellefteå:)


Imorgon är det jobb som vanligt, även på lördag. :)

HOCKEYFIGHT

I love youtube ;)
Haha hittade den här fighten från NHL (såklart). Mellan Senators och Flyers, det är alltså ALLT I SAMMA MATCH! Haha helt galet! =)


Frost

Vaknade kl 10 idag och skulle gå ner och äta frukost. När jag kom ner så var det jättefint väder ute! Frost som nästan såg ut som snö, så jag var tvungen att gå ut och ta lite bilder. :)




  
Simba och Nellie som inte ens kan sitta still :p

Silkuus :)

Nellie!

älsklingsvovven ♥
Ja, det får räcka sålänge, nu ska jag skynda mig in till stan för att äta lunch med pappa, sen träffa Lindson på stan :D

 


1 december! (!!!!!!!!)

Time goes waaaaaaay to fast!

Anyways, sov till kl 11 ungefär, vilket var riktigt skönt! Men strax därefter så fick jag ont i huvudet :/ Blev en alvedon där. Var hemma och tog det lugnt tills jag började kl 16. Idag var det även minusgrader ute! Så nu kanske det kommer snö snart :)
På jobbet var det likadant som vanligt, slutade 21.
Eftersom jag vet att mina föräldrar läser här så kan jag passa på att säga vad jag vill ha i julklapp :p
Har bara kommit på två saker än.. men det kommer nog mer snart ;)
 
En ny ipod (blå!!) eftersom min förra har försvunnit :P Och PENGAR såklart! Behövs alltid ;)
Sen vill jag ju ha den gröna Canada goose-jackan också.. men den kan jag nog räkna bort.. Inte många som betalar 6000:- för en jacka?? ;o
-Brynäs spelade mot Timrå idag i Sundsvall. Blev oavgjort, 3-3. Boring!! ;/ Hoppas jag får följa med till Läkerol på torsdag! :) Nu när jag är ledig och allt! Inte gått på jättelänge ju :)
Ska nog gå och lägga mig snart..kanske


To good to be true?

Mmm, tror nästan det faktiskt.
Jag har blivit matchad med en familj i San Diego, CA. Hur bra verkar inte det?

Bara hoppas på att familjen ringer. Annars är det bara min vanliga otur, som vanligt.


RSS 2.0