Skön dag

- För alla som är lediga. Själv får jag vänta tills på onsdag innan jag är ledig... -.-
Men jag ska inte prata jobb, det blir  bara tråkigt ;)

Igår när jag var ledig så åkte jag, Linda, Caroline, Elin och hennes pojkvän till Harnäs och solade! Riktigt skönt att inte göra nånting! Brände mig igår också, men det är bra idag. :) När jag kom hem så var mormor, morfar och vår kusin här och hälsade på, käkade lite innan de åkte hem. Sen skulle jag åka in till Forsbacka för att köpa läsk, så träffade jag Linus, Glenn och Mattias där så jag satte mig där och snackade lite med dom. :)
Det var dans ute på ladis, så de skulle åka ut med båtarna och kolla och köra runt lite, så jag hängde på. Åkte med Pontus, och satan vad hans båt gick! Haha det var asroligt! =)
De träffade på deras fotbollstränare på hans båt utanför ladis så vi alla hoppade upp på hans båt och de snackade lite.. Han hade en jättestor båt, och såg helt ny ut! :) Very nice..
När de skulle dra så åkte vi också vidare, till en liten ö ute på sjön, en motorbåtsklubb (?) där Linus och Glenn badade.
Själv tyckte jag det var lite kyligt ;)

 


Riktigt skön dag! Ser fram emot onsdag då jag är ledig nästa gång. Tycker faktiskt synd om mih själv som går miste om så mycket roligt som alla andra gör :/
Pappa håller på att grilla, ska bli mumma! =)

Rest In Peace MJ


BIOx2

Bio två gånger på en vecka, hur ofta händer det? -Det har nog aldrig hänt förr. :p
Ihelgen såg jag The Hungover med Linus och Glenn, det är kanske den roligaste filmen jag någonsin sett! Skrattade igenom hela filmen, och på slutet när det var som roligast så kom tårarna, inte för att det var sorgligt, utan jag skrattade för mycket =) Efteråt åkte vi till Max, Linus käkade.. sen skjutsade de hem mig så gick jag och la mig eftersom jag skulle jobba dagen efter. -Oväntat..

Igår efter jobbet så åkte jag och Sandra in till Forsbacka och till "stranden" en sväng, det var ju knappt nån sand där. :p Men det var mys ändå, köpte glass och låg och snacka, det var inte jättekallt i vattnet, men tillräckligt kallt för att jag inte skulle bada ;)
Och idag efter jobbet så var jag med Susa, Sara, Sandra och Stina på bio. =) Den här gången var det The Proposal, och den var bra! Men Hungover är bättre ;D
Imorron är jag LEDIG!!! :D Första gången på evigheter känns det som! Så imorron ska jag sola på riktigt hela dagen! Ska till Harnäs med Lindson och fler. =)
Riktigt skönt!
Ses i solen! =)

Jag fyller ju faktiskt år snart people!! (a)



Det här skulle vara världens bästa present! =D

http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetails.aspx?p=EC1176313&pg=5079113

Sad but true

Nothing else I can say

I wished he never looked at me that way..

..♥..

22 juni

Sandra fyllde år i torsdags, så jag åkte hem till henne på eftermiddagen med massa andra :) Vi käkade tacos, och tååårta! Jag var tvungen att åka hem runt 23 för att jag skulle jobba dagen efter, Stina och Susa drog då också. Innan på dagen så var jag och Sandra på köpis, hon var så stolt när hon kom ut från systemet ;) Haha!
Dagen efter var det Midsommarafton, jag jobbade som vanligt^^ Men bara till 16, så det var ganska lugnt, och det regnade hela dagen också... inte förrän vid 18 sken det upp lite.
Efter jobbet åkte jag hem och var social med famor och farfar som va hos oss och käkade lite midsommarmat. :) Sen vare bara att duscha, byta om och sen dra iväg till Stoffe i fba, massa andra va där också. Rolig kväll faktiskt!

  
Dagen efter var jag faktiskt ledig! =) Riktigt skönt, jag och pappa drog ut med båten på sjön en sväng. :)
Resten av dagen slappade jag bara.. behövdes ;) Sen så igår jobbade jag igen, och ska jobba idag, imorron, övermorron, men på torsdag är jag ledig, sen jobba hela veckan ut...

Jag har börjar planera min fest jag ska ha här hemma när jag fyller år. =) Kommer nog bli riktigt roligt hoppas jag! :)

Ledig!

Nästan ledig iallafall, jag var på jobbet i ca 40 minuter idag på ett möte, that´s all. Efter det så åkte jag till Willys och hälsade på Jonte och Maja som jobbat där en vecka nu med att få folk börja skanna. :) Åkte till Köpis sen stund senare och köpte lite saker, sen till Sandra på Fältis.. hon red i kanske 15 minuter x) Snackade lite sen åkte jag hem, käkade och hjälpte pappa i med båten, så nu är den äntligen i! =)
Åkte hem till Sandra en stund, men vi bestämde oss för att åka till fba för att kolla fotboll ist^^ Haha! Fba vann förövrigt med 2-1 (tror jag? :p) Efter matchen drog vi hem till Sandra och bakade lite till imorron, och så kollade vi på väldigt, väldigt gamla bilder!! xD Haha.!! ;) Borde lägga ut några här nån dag. =)
Imorron är jag också ledig! Och Sandra fyller ååår! Hon ska spendera hela dagen på systemet tror jag. :) Så imorron blir det slappa på dagen, kanske stan en sväng, sen hem till Sandra på em/kvällen. :D

Det var min dag i korthet, orkar inte utveckla mer just nu.. ;)

Hörs!


Filmkväll

Igår blev det  filmkväll i fba hemma hos Mattias med Pontus, Linus och Mattias tjej (antar jag? :p) Haha, jag kan inte direkt alla vägar i fba, vad de heter och ligger, så skulle jag leta mig till en adress där jag aldrig vart. Måste erkänna att jag körde fel först.. Pinsamt Elin..Haha! Satt och garva åt mig själv och hur dålig jag var, har ju trots allt bott här i över 4 år. Hittade rätt tillslut iallafall och vi kollade på en film som jag inte kommer ihåg namnet på.. lite skum var den iallafall... :p
När den var slut så ville de åka hem till mig, allihopa hade vart där innan vi flyttade hit så de ville väl se hur det såg ut nu.. Sagt och gjort, hem till mig och kollade film, blev Boogeyman tillslut. :)
Min kära familj hade ätit kebab medans inte jag var hemma, så jag fick inget :/ Var hungrig, så efter filmen fick jag med mig folket till donken i Sandviken.. Haha! Tur nått hade öppet iaf ;D
Käkade sen körde jag hem alla.. :)

Idag har jag jobbat i cafét.. helt vanlig dag, lite mer folk än normalt, men det är ju midsommar snart ;) Work som gäller imorron med, men jag börjar inte förrän 16, så det blir en slapp dag helt enkelt. :)



 Im gonna make you mine, if it takes everything i have


14 juni

Dagarna går så fort! Snart fyller jag år. :) Funderar på att kanske ha fest hemma, men det finns ju lite problem.. Måste ha nånstans att göra av resten av familjen, och inte många vill komma hit till mig mitt ute i ingenstans, och gör de de så lär man gå typ 3 km för att komma hit. Taxi är också ett alternativ, men de vill inte många betala för. Så jag får väl tänka lite mer på det där. Men det skulle vara sjukt roligt!
Annars jobbar jag på som vanligt, har stressat ihjäl mig nu de senaste dagarna under studentdagarna. Helt galet! Så nu äre skönt med en ledig dag :) Synd att det ösregnar bara.
I onsdags fyllde syster 17 år, hon jag och pappa åkte till grönan för att kolla läget^^ ;) Dåligt väder annars en skön spelning.

Till veckan blir det jobba, ledig onsdag-torsdag bara. På torsdag fyller Sandra 20 år! Undra vilken affär hon kommer va i den dagen.. ;)
Ikväll blir det nog bara tv..


studentvecka

och jag är så avis på alla som tar studenten! Jag vill också..
Igår var det brännboll, jag mötte Sara där och så satte vi oss och kollade i gräset, mycket fint väder faktiskt! :) Efter en stund kom Jonte och Maja också. Efter ett par timmar så drog dom och jag blev ensam kvar, så jag hängde lite med Alex klass..Och ska man ut och dricka med dom så gäller det att man håller sig vaken och inte deckar, för annars kan man se ut så här;
 
      


Inte ens jag lyckades hålla mig ifrån pennorna, när jag kom hem såg jag ut like this
                                               

Alex klass blev trea i hela grejen. När allt va klart så drog vi hem till Alex. 
Alla var väl mer eller mindre fulla, utom jag såklart ;) Lyssnade på musik och snackade ett bra tag..

 
Hahaa, andra ville sjunga xD Drog mig hemåt efter ett tag där iallafall. Åkte hem käkade mat, sen åkte jag och pappa ner till sjön för att han skulle fixa nått med bojen.. Ut med den lilla, lilla båten igen och se om han skulle åka i vattnet i år igen. Men han klarade sig den här gången ;)
Igår jobbade jag hela dagen, 8-17. Skön tid faktiskt! Men när jag väl kom hem så blev jag lite depp igen, alla skulle ut och festa, barrunda you know.. like it =) jag gillar det så mycket att jag också ville ut! Haha så jag duschade, fixade och drog ner på stan och till Heartbreak. Träffade massa roliga människor där. ;) Åkte taxi hem med fba-ligan. yey. Nu ska jag ner på stan, hämta bilen sen käka nått kanske :D


Saknar tiden då JAG tog studenten!

Var ju på bilprovningen i fredags, och min lilla skitbil gick igenom! Det trodde jag verkligen inte, de var bara ett par fjädrar(?) i fram som skulle bytas. :) Sen så var jag och Jonte på Max och käkade, mycket gott! Efter det jobbade jag från 13-19.30. Helt vanlig dag.. juste, hon som vann Robinson var och handlade.. x)
När jag slutat jobbat så drog jag hem, duschade och bytte om i rekordfart för att sedan dra till Jocke där också Susa, Sara, Thomas, MysFredde, Zandra och Tommy var. :) Blev förfest där sen drog vi ner till Heartbreak där det var jättemycket folk ute! Kul när det är så många man känner ute. =) Kvällen slutade dock lite tråkigt, Susa och de andra åkte hem lite tidigare, så det blev bara jag och Jocke kvar.. men det gick det också :p Slocknade direkt när jag kom hem till sängen. Sjukt trött! Vaknade 11.30 dagen efter och gjorde inte så mycket alls på dagen, slappade som vanligt.
På kvällen drog jag till Anna och Bella i Andersberg, satt hemma hos Anna och förfesta lite och snacka lite skit =) Efter en stund kom Sofia också, har knappt sett henne sen vi gick i samma klass i 9an så det var roligt :)
Vid 23.30 tog vi bussen ner på stan och mot Goya, som vanligt så var det knappt nå folk alls där när vi kom strax före 12, alla kommer dit mellan 00 och 01.. tillslut var det helt packat med folk och jättevarmt! Man får nästan gå ut och kyla ner sig lite var femte minut..  Massa roligt folk även där den kvällen =)
Mamma kom och hämtade mig efter 02 och vi skjutsade hem Niclas på hemvägen.

Idag sov jag länge igen.. men skönt vare!  Var hos farmor och farfar och fikade lite på eftermiddagen sen mötte jag Susa på stan för att kolla vattenkriget, haha de som går ut nu fick ju ha vattenkriget i fnasket i plasket och fontänen vid Tant Grön, eftersom de håller på att bygga om hela torget! xD De höll inte på så länge för vattnet tog slut efter kanske 1 timme, men det var nog många av dom som frös riktigt mycket, det var väldigt kallt faktiskt!
Själv klarade jag mig undan att bli blöt.. =) När det var slut och folk började dra sig hemåt så gjorde vi samma sak, fast vi stannade på Maxi och handlade lite glass och bär som jag ska äta snart. :)
Är ledig imorron också, riktigt skönt! Då har studenterna brännboll och boulongerskogen och jag tänkte dra dit och kolla :)


4 juni

Sovmorgon idag och sedan upp till jobbet. Jobbade till 18.30 idag, och det mesta var som vanligt. :) Haha, allt förrutom min hårfärg...! Fick nått ryck igår och fick för mig att jag skulle färga min utväxt som jag hade. Tänkte att "det kan väl inte vara så svårt" hmm.. köpte färg iallafall och hem och började fixa. Efter endast ett par minuter efter jag haft i färgen så började det svida i hårbotten.. så jag sköljde ut det, och tur var väl det, annars hade mitt hår nog vart orange nu! xD
Haha, alltså, det blev väl inte fult.. men det hade ju kunnat blivit bättre, men samtidigt så hade det kunna gått åt andra hållet också, så jag får nöja mig med den här färgen ett tag ;)
Igår kom Sara och Susa förbi fba också, vi hade tänkt att vi skulle sitta på bryggan och käka glass i solen, men så blev inte fallet eftersom det började regna! :/ Det blev glass i bilen istället, gick mycket bra det också, vi hade roligt iallafall ;)

Imorron ska jag åka med bilen till Bilprovningen.. sen luncha med Jonte och sen börja jobba kl 13. Efter jobbet blir det feeeeeeeeeeeeeeest! :D Vi ska tydligen hem till Jocke på Söder och festa, sen blir det Heartbreak eller Goya, förmodligen Heartbreak tror jag :p

Snart äre ett år sedan jag tog studenten, känns som igår ;)


Haha, bilden ovan är från Heartbreak nån dag innan själva studenten.. massa festande bara :p



Studenten var en av de bästa dagarna jag upplevt! Allt var asroligt bara =)



MY NEW BFF

Nu har jag kommit en bra bit på väg genom mitt arbetsschema för den här veckan..Idag var jag i charken.. 11-19, och när jag kom hem hade jag fruktansvärt ont i ryggen. Så mamma fick massera lite. :) Får se om det blir bättre till imorron, men det är tveksamt eftersom jag ska vara i charken då också.. 6-15. Det är kanske den värsta tiden som finns att börja! Kommer knappt ur sängen och kommer till jobbet och ser ut som en zombie!

Så idag när jag kom hem så käkade jag och har suttit framför datorn. Har sett första programmet av Paris Hiltons My new BFF också. Kul att de visar det i Sverige mer än ett halvår efter USA. Jag har faktiskt redan sett alla de programmen.. och vet vem som vinner... it´s Britney! (eller Brittany?! )hur hon nu stavar sitt namn.. :p
Kul serie faktiskt. :)

Det fick mig tänka på Los Angeleeeeeeeeess och hur roligt jag hade ;)
Ihelgen blir det feeeeeeeeeeeeest! FINALLY!

RSS 2.0