27 April

Allt det här som hände med Simba har varit väldigt svårt, men som tur är så har jag så fina vänner och familj som fått med mig ut på grejer så jag inte bara suttit hemma och deppat. I fredags åkte jag hem till Linda där vi hade en liten IcaMaxi kväll med några från jobbet (jag har ju jobbat lite nu 3 ggr förra veckan). Jag, Linda, Lina, Linn, Kristin, Erika och Lindas pojkvän Stefan var hemma hos dem och grillade och drack lite innan vi åkte taxi ner till Goya där vi stod och dansade på räcket nästan hela kvällen. :) När det stängde gick jag hem till mamma och sov där.



I lördagskväll kom Carro, Caroline & Cattan och hämtade mig hemma hos mamma så åkte vi upp till Mange på Söder och förfestade lite med honom och lite fler folk :) Strax efter 23 gick vi ner mot Goya igen (nästa gång blir det HB ;) Vi hade jättekul där och efteråt blev det i vanlig ordning en kebeb vid rådhustorget för mig och Carro. Nu när jag har varit borta i 13 månader så är jag ju lite efter i allt som vart på tv osv, så pappa berättade om programmet "112 på liv och död" och att de var ifrån Gävle, så nu har jag suttit och tittat igenom massa av de programen bara för skojs skull :p Och igår när jag och Carro stod och käkade vår kebab så såg jag Magnus, en av poliserna som är med i serien typ 10 meter bort, och lite halvpåverkad som jag var så var jag ju såklaret tvungen att gå fram till honom och prata lite. Haha, det var väldigt roligt!

Det är väldigt många som frågar om jag sakar USA, och nej det gör jag inte än.. Jag vet att det kommer att komma men just nu så är jag bara glad att vara hemma.
Jag och Anna var med pappa till Läkerol idag och åt lunch, det var trevligt och halva Brynäs var där och käkade också tror jag. :)



I natt försökte jag vara uppe så jag kunde se Flyers spela sjunde avgörande matchen mot Buffalo, men jag orkade inte... Tur att Flyers vann med 5-2 iallafall och gick vidare till nästa omgång! :) Det kommer att bli kul att se vilka de kommer möta... skulle va kul med Pittsburgh eller Caps... vet dock inte om det är bestämt vilka Caps ska spela mot än, men det skulle ändå va kul ;)
Just nu sitter jag och tittar på Chicago-Vancouver från inatt som Vancouver vann och slog ut Chicago, men jag ska se matchen iallafall.
Ikväll ska jag, Linda och förhoppningsvis Carro se Red Riding Hood på bio. Jag har ju redan sett den i USA, men den är värd att se igen ;)




SIMBA

Den här dagen, 21 april kommer härmed att vara en riktigt sorglig dag för mig.
För ett par dagar sedan när jag var hemma med Simba så lät det som att han kräktes nere när jag satt och tittade på tv uppe.. kom ner och det fanns inget där, så det var nog luft eller något.

Igår jobbade jag på Maxi 9-19 och pappa och Simba hämtade mig när jag slutat. Vi åt middag och tittade på tv innan vi gick och la oss vid 23. 00.30 vaknade jag och pappa av en duns, det lät som att Simba ramlade ner för trappen och jag  sprang upp så fort jag kunde för att se vad som hänt. Det verkade som att han hade ramlat där och blev rädd själv för han visste nog inte vad som hände. :(
Det var så himla hemskt att se honom sådär, pappa var ute och gick med honom men det blev inte bättre.



Det fanns inget annat att göra eftersom att han inte mådde bra av det alls. :(

Jag minns fortfarande den dagen då mamma och pappa åkte och hämtade dig, farmor stannade hemma med mig och Anna på Krikonvägen. Jag var 7 år gammal. Det känns så himla konstigt nu att vi ska leva utan dig när du har varit med oss i en sån stor del av mitt liv. 14 år och 5 månader senare är du bara borta.
Det kommer verkligen ta ett bra tag att vänja sig vid det här.
Vi hade en sån himla tur att få en sån fin och underbart snäll hund som kunde vara med oss så länge. Du hade ett bra liv, det vet jag.
Jag kom hem från USA för 8 dagar sedan efter att ha varit där i 13 månader, så samtidigt är jag väldigt glad att jag hann hem för att träffa dig och vara med dig, det kändes lite som att han väntade på mig. :)

Det går inte ens att tänka på dig utan att få tårar i ögonen, du var den bästa hunden man kan ha.
Jag älskar dig och kommer aldrig att glömma dig ♥

SURPRISE!!!!

Herregud, var ska jag börja? Gårdagen var helt jäkla galen!

Jag börjar med fredagen. :)
I fredagskväll var jag så sugen på att dra ut så jag åkte hem till Jonte först, där Maja, Hanna, Danne och Mackan också var, lite senare kom Andreas också. Strax efter 23 gick vi ner till Interpool där de hade gjort om massa, så det var kul att se!
Jag och Andreas var tydligen de enda som var taggade på att gå på Heartbreak, så vi drog dit efter en stund. Träffade Danny och en annan Andreas där inne så det var jättekul!
Runt 01.30 tappade jag bort allihopa så jag tänkte att det var lika bra att börja dra sig hemåt, så jag tog bussen hem till Sätra.

Igår morse tyckte pappa att jag skulle gå upp ur sängen runt 11, jag skulle gärna ha sovit lite till.. Men han sa att han skulle ha hem några vänner på kvällen och tyckte att jag skulle hjälpa till att städa. Så det gjorde jag.
Jag och Anna åkte till stallet för att hjälpa mamma med lite grejer på eftermiddagen, då berättade mamma att Anna skulle göra en "överraskningsmiddag" till mig på kvällen, så mamma tyckte jag skulle komma till henne runt 16.. Jag tyckte det lät jättegulligt så såklart gjorde jag det.
Drack lite vin och hängde hemma hos mamma ett par timmar, klockan 18 skulle "middagen" vara klar. Mamma tyckte jag kunde ta med mig Simba dit också, så det gjorde jag också, sen när vi skulle åka hem till pappa igen så sa mamma att han kunde ju stanna där. Det reagerade jag lite på, men tänkte inte så mycket mer på det. Vi stannade på Willys för att köpa lite bröd osv, Anna ringde mamma hela tiden och sa att vi inte kunde komma än för att "middagen" var inte klar än. Förresten, när hon sa att Anna skulle göra middag så gick jag och tittade i kylskåpet för att se om jag kunde se vad hon skulle laga. Men där i fanns inte så mycket man kunde göra en maträtt av så det reagerade jag också lite på.. Så länge hon inte hade tänkt att åka och handla och göra en middag på knappt 2 timmar.. Klart det skulle gå, men ändå...
Efter vi vart på Willys åkte vi mot Sätra, på parkeringen säger mamma "Jaha, Tommy (pappas jobbarkompis) är här redan", då hans bil stod där. Anna möter oss utanför dörren och är finklädd och allting, nästan lite fööör finklädd för bara en "familjemiddag" ;)

Jag går in i hallen och Anna säger direkt "Elin, gå upp!" Jaha tänkte jag och trodde att hon menade att jag skulle gå upp och säga hej till Tommy, för att jag hörde mamma prata med honom där uppe.
Jag går upp för trappen och när jag kommit halvvägs ser jag att det inte bara mamma och Tommy som är där, utan alla mina fina underbara vänner också!!!! :D
Jag tror jag fick någon mindre chock och började gråta typ. Hahaha, jag blev så himla glad! Så kommer pappa med en cider och säger "Ta den här att lugna nerverna med." Haha!
GUUUUUUUUUUUUUD!  Jag visste inte vad jag skulle säga! Så istället för familjemiddag blev det party. ;)
Pappa, mamma och Tommy drog härifrån och så hade de köpt en stor planka med massa mat på. Så det förklarade att vi inte hade någon mat i kylen innan ;)
Runt 23 åkte vi taxi ner på stan och gick in på Heartbreak, kvällen blev otroligt lyckad och jag hade asroligt!

Tack så jättejättejättejättejätte MYCKET för allt!
I have the best friends in the world! ♥ hihi

För ett tag sedan kom jag hem från bion, jag och Linda såg Scream 4, den var helt ok ! :D

I'm home!!

HEJ!!
Det här är jättekonstigt, men jag tar det från början.

Mitt flyg gick ju som sagt 18.15 i tisdags från Philadelphia, hela den resan till London gick jättebra. Det gick ganska fort ändå även fast jag bara sov ett par timmar. I London skulle jag ha 1:20h på mig att ta mig till nästa flyg, gott om tid tänkte jag, men oj vad fel jag hade!
Självklart satt jag längst bak i det flyget så det tog ju lite extra tid att komma därifrån. Jag flög med British Airways och min connection var på samma terminal och allting, ändå var jag tvungen att åka nån jäkla typ tunnelbana för att komma dit jag skulle och sen gå igenom säkerhetskontrollen IGEN! Jag fick gå igenom ett par grejer där de var mycket folk och slapp stå i kö, men ändå var jag tvungen att stå och vänta i kön där man måste lägga ut alla saker på bandet och ta av jackor osv. Jag stod där och var aaaaasnervös.
När jag var klar med det kastade jag på mig alla grejer och fick fråga någon om var de fanns såna tavlor där man ser vilken gate flyget går ifrån. Det var en trappa ner och sedan var det bara att skynda sig så fort det gick. Springa kunde jag inte med alla väskor jag hade med mig som handbagage, plus att de var tungt.
Jag kom fram till gate A20 ca 2 minuter innan de stängde den, och jag var genom svettig! Ska kanske tillägga att jag hade jeans, mjukisbyxor, två tjocktröjor, min vinterjacka och en keps på mig. Haha.

När vi landade såg Sverige ut som de brukar den här årstiden, grått och tråkigt. ;) Men jag var så glad att se de ändå. Mina väskor kom bland de första på bandet så det var väldigt trevligt!
Jag var tvungen att stå och ta några djupa andetag innan jag gick ut och träffade allihopa. :)

När jag kom ut så stod mamma, pappa, syrran, Linda, Sandra och Carro där och väntade på mig med blommor, godis, en falukorv (hahaha) och massa kramar. Hihi! Det var så himla kul att se dem igen!!
På hemvägen stannade vi på Max i Uppsala, ett besök jag hade planerat månader innan jag kom hem. Det var SÅ GOTT! :D

Efter det åkte vi hem till mamma, kollade in hennes lägenhet och hälsa på Nellie igen sedan hem till farmor och farfar och sa hej, sen hem till pappa på Sätra och träffade älskade Simba igen! Allt är otroligt konstigt just nu, men det är bara att försöka vänja sig. Igår var vi på Maxi också och handlade lite mycket välbehövliga grejer. Erika och Anna jobbade också, så kul att se dem igen!
Jag somnade kl 21 igår och vaknade runt 9 imorse. Skönt att sova!
Jag åt falukorv och stuvade makaroner till både middag och lunch idag, numnumnum! ;) Sedan var jag och pappa till mammas jobb en sväng och sedan Sandviken också. Efter det blev det Maxi igen för att hämta Anna som praktiserar där. Så träffade jag äntligen Lina igen!! :D Plus alla andra härliga människor där. :)

Nu har vi precis ätit kebab och tittat på hockeyfinalen mellan FBK-Skellefteå, som FBK tyvärr vann.
Imorgon ska jag hämta min bil i Sandviken och sen träffa Linda på stan för lunch och allmänt Gävle-häng bara ;D
It's nice to be home! ♥





Sista dagen.

Idag gick jag upp i tid och allting för att säga hejdå till killarna innan de åkte till skolan, så jag har varit uppe ett tag nu.
Igår var jag till banken och stängde mitt konto, igår packade jag klart allting.. jag var tvungen att ligga på båda resväskorna för att de skulle gå igen. Men det gick iallafall. Dock är jag ganska orolig för övervikten.. Hoppas de inte kommer kosta för mycket, för de är sjuuukt tunga! :(
Så nu har jag städat mitt rum och det ser ut ungefär som när jag kom hit. Så det är bra! Eftersom min värdmamma tog min bil idag kommer jag ingenstans, skulle ju åkt till posten och skickat iväg mina kläder idag. Men icke. Får se hur jag ska lösa det.

Ja.. det var väl det. Sara kommer hit snart så jag kan säga hejdå till henne. :)
Så ses vi imorgon Sverige och Gävle, and I'll miss you America. ♥ But I'll be back ;)

Åker HEM imorgon!

Imorgon åker jag hem!

Igår tog jag tåget ner till New Carrollton, MD, där jag mötte Joel, men innan jag hittade honom så träffade jag på några snubbar som kom och sa "Hey baby, what's your name?" Sa vad jag hette sen frågade den ena "can I get a hug?" Haha, jag backade sakta därifrån och tog upp telefonen.. killen frågar "can I call you later?" Jag sa bara att jag var tvungen att gå och vände och gick. Ha!
Vi åkte till Capitals träningshall där de hade en grej för välgörenhet, med massa Caps veteraner, det var superkul!  Runt kl 3 åkte vi upp till Philly och ett ställe där han brukade hänga när han bodde här. Vi gick runt på en gullig gata där det fanns massa restauranger osv.. och åt kebab!! Inte riktigt som hemma, men ganska nära ;) Sedan skulle vi åka till IKEA också, fast det var stängt. :(

Dagen har för i övrigt varit både bra och dålig. Jag och Sara var och åt lunch på Hooters och efter det åkte vi till parken med Foxxy, det var så himla skönt ute idag!

Eftersom min värdmamma hade frågat mig om jag kunde jobba tis-sön så gjorde jag såklart det. Sedan är det ju fortfarande min resemånad så jag jobbar ju inte för dem längre, vilket hon tydligen tyckte var fel.
Fick ett sms som det stod att det fanns inte en chans att hon kunde ta mig till flygplatsen för att hon måste hämta killarna från skolan och har alldeles för mycket att göra på jobbet. Eh hallå? Jag åker hem imorgon och de kan inte ens skjutsa mig till flyget? Jag blev så jäkla less. Jag hatar också hur hon låter i sina sms.. otroligt spydig, och sen när man träffar henne så är det som att inget har hänt och allt är jättebra.
Nu ska jag bara komma till flyget imorgon, vare sig jag måste betala $100 eller inte.. Får se om det löser sig på något sätt.
Iallafall, jag åker från Philly imorron 18.15, mellanlandar i London och flyget landar hemma på Arlanda kl 11.10 typ. Jag ser fram emot det sååååååååååååå mycket. Det här med aupair är inte roligt längre.
Flyget jag kommer med heter BA776 med British airways.

Kanske skriver mer imorgon innan jag åker. Annars ses vi i Sverige loved ones. :)

I'll miss you!

Nu är det nära kära bloggläsare...
Tiden går jättefort och det känns som att jag inte har tillräckligt med tid till att göra allt som jag vill innan jag åker på tisdag kväll.
Min värdmamma kom iallafall hem idag istället för imorgon, vilket jag tyckte var väldigt trevligt! Så kvällen fick jag ledigt och Elise kom upp hit, så jag träffade henne på Christiana Mall, vi gick runt där lite och sedan åkte vi till DSW innan vi åkte till Main Street i Newark och träffade Sara och Camilla för lite middag. Vi åt på The Deer Park. :)
Det var väldigt trevligt, men också väldigt tråkigt eftersom det var sista gången jag såg Elise nu innan jag åker, men vi kommer att ses igen! :)
Jag och Elise har haft såna galna och helt sjuka partykvällar så att ni förstår inte! ;) Haha, det har varit så jäkla roligt!♥



Imorgonbitti kommer Sara hit och hämtar mig strax före kl 8, och ska skjutsa in mig till tågstationen i Wilmington, då jag åker till Maryland för att träffa Joel :) Det kommer nog bli roligt!

Smiling but I'm close to tears

The Script och låten 'For the first time' går mycket på radion här nu, och jag kan inte hjälpa att bli lite ledsen och deppig när jag hör den. Beroende vad jag tänker på så kan jag bara börja gråta, ändå kan jag inte sluta lyssna på den. :)
Mycket av de de sjunger känner jag. Halvlöjligt, men så är det iallafall.



Trying to make it work
but man there times are hard

Newark med Sara! :)

Min äldsta kille har varit sjuk nu typ hela veckan, i tisdags var han hemma från skolan och igår fick jag hämta honom tidigare och även idag var han hemma. Så det är lite halvdrygt, men jag kan ju fortfarande typ göra saker på dagarna, så länge jag inte åker så långt bort.
Jag hoppas verkligen att killarna kan åka till sina kompisar på lördag så jag kan få lite ledig tid, min värdmamma kommer inte hem från Tyskland förrän på söndag eftermiddag, så jag jobbar tills dess.

Så i tisdags träffade jag Sara på Starbucks, vi pratade igenom allt som hänt de senaste veckorna och som vanligt lite skitsnack om värdfamiljer. ;)
Igår var jag som sagt till Christiana Mall en snabbis och efter det åt jag på Wawa. Och idag träffade jag Sara på Main Street, vi gick runt i ett par affärer och gick runt på campus på University of Delaware och tittade på allt folk, sedan åt vi lunch på Subway och efter det tog vi en varsin iceing-shot på ett litet bageri. :) Supergott!







TJENA TJENA MITTBENA



Jag är så duktig med att hitta på rubriker...
Dagen har iallafall varit lugn och skön. Skjutsade killarna till skolan imorse och sedan åkte jag till Christiana Mall för att använda mitt presentkort och sedan åkte jag till Modell's. Köpte lunch på Wawa(!! :D), det var sååå gott! Och sedan hämtade jag killarna igen runt 3.
Jag har även börjat packa min andra resväska nu.. det går väl sådär, jag hoppas allt kommer få plats.
Just nu sitter jag och väntar på om de kommer släppa de senaste avsnittet av Big Brother innan jag somnar. :p Annars får jag se det imorgon helt enkelt. :)

Last days of my travelmonth!

Nu är jag tillbaka i Delaware igen!
Flygresan från Los Angeles till Philly gick jättebra, hade ett stopp i St. Louis och så hämtade snälla Camilla mig på flygplatsen när jag landade kl 23.00. :)
Sedan jag kom hem har det varit fullt upp här hemma, min värdmamma är i Tyskland inom jobbet och kommer inte hem förren på söndag, så det blir mest jobb nu sista veckan.
Det är onsdag idag.. och om exakt en vecka är jag hemma i Gävle igen! Det känns helt underbart att komma hem igen men också väldigt tråkigt att lämna USA.

Mina sista dagar i L.A. var jättebra!
I torsdags var jag med Jackie, så träffade vi Filip som hängde med oss ut på ett ställe på Sunset blvd som heter Red Rock, Jackie är ju bara 20 så hon lånade mitt svenska id utifall de skulle fråga, men de gjorde de inte som tur var ;)
Vi hade superkul och morgonen efter var jag tvungen att dra därifrån tidigt eftersom hon skulle upp och jobba kl 9. Den dagen gjorde jag inte mycket alls, var hemma och tog det mest lugnt. Jag var ute på en promenad till macken som ligger typ 15 minuter bort (när man promenerar) och när jag gick dit var det en snubbe som satt i en bil och typ satt och tittade på mig, jag tänkte inte mer på det och gick vidare. När jag kommer in på macken är han där inne.. tänkte att det var lite skumt, men jag köpte det jag skulle ha och sedan började jag gå hemåt igen. När jag hade gått typ halva biten kom han i sin bil och frågade om jag ville ha skjuts någonstans! Haha, jag sa nej tack och gick vidare, då lämnade han mig i fred ;)
Dagen efter var jag och Siv ute i San Pedro för att träffa en av hennes vänner som har en yacht där ute som de skulle ut och åka på. Så vi hängde på, den var jättefin! Pappa, du skulle ha varit så avis ;)



Samma kväll åkte jag hem till Jackie igen, vi var och köpte en flaska vin och drack upp innan vi drog ut till Red Rock igen. Det var också väldigt roligt och hennes rumskompis Joel kom lite senare också.

Söndag: Brunch med Siv's vän på Ventura blvd och på eftermiddagen var vi i Beverly Hills på ett jättemysigt café. Och efter det, PLAYBOY MANSION! Haha, det var roligt att vara där igen, var ju min fjärde gång nu.;)
I Los Angeles har de ju massa tourer man kan göra som går förbi massa kändisars hus osv.. En sån buss kom precis när vi stod utanför och väntade på att bli insläppta, alla i bussen sitter och ler och tittar på mig. Det blev en liten konstig situation och jag tittade bort litegrann, varav guiden ropar: "HEY, Playmate!" Typ att jag skulle titta ditåt. Hahaha! Det var sjukt roligt. :D
Så var det det vanliga, vi åt middag med Hef och alla hans övriga vänner+playmates och efter det såg vi en film som hette "Win win", den var väldigt rolig! :)




The grotto ;)





Nu är jag alltså tillbaka på the east coast igen och har fullt upp hela veckan! Jag hoppas att jag klarar mig på 2 väskor, men det är tveksamt... ;)

1 april 2011

HEY!
För ett par dagar sedan var jag och Siv ute på Stilla Havet för en whale watching tur i Newport beach, dock såg vi inga valar, men massa delfiner och sjölejon! Det var jag jätteglad över, de är så himla fina!




Sedan åkte vi in till Santa Monica för en Svea träff, de är typ en klubb för svenskar som bor här i LA. De var på ett rooftop på Ocean Ave., precis vid stranden! :)
Träffade Jackie där också, hon är från Göteborg och är här som aupair också.




Det var jätte trevligt och det var så fint med solnedgången där också! :)
Dagen efter så hämtade jag Angelika som praktiserar här ute med hästar, så åkte vi in till Hollywood och hämtade Jackie och så åt vi frukost på IHOP! Det satt fint. ;)
Efter vår frukost åkte vi till Santa Monica och låg på stranden några timmar. :)


Jag blev riktigt solbränd och röd som en kräfta.

På vägen tillbaka stannade vi i Beverly Hills och tog lite kort med skylten. ;)


Sedan körde vi förbi Playboy Mansion och på Hollywood blvd innan vi körde hem Angelika. Jag och Jackie åkte tillbaka till stan och började göra oss iordning för en utekväll. Filip kom förbi och vi gick till Sunset blvd och till Red Rock där vi stannade hela kvällen. Det var jätteroligt!!
Idag har jag varit halvseg och tagit det lugnt hela dagen. Imorgon ska jag och Siv ut på en typ yacht's tur i Marina Del Rey.. typ någon parad med massa båtar och så äter man lunch/brunch där. Blir nog trevligt!



RSS 2.0