31 augusti

Brynäs var ju på ica maxi i fredags, jag & syster var där och hjälpte till =) Åkte dit runt 13.00, spelarna skulle komma 15.00, så vi skulle ha tid att göra iordning allt. Byggde om lite och hade fram kaffe och choklad att bjuda på.
När jag, susa & stina var på Ön i Hedesunda så träffade vi ju Lindbäck & Carlsson från Brynäs där, och så blev det ju lite pinsamt osv...iallafall så var Carlsson den första av spelarna som kom dit! x) haha han kollade lite konstigt på mig, sen flina han jättemycket. :p Tillslut hade de som skulle komma kommit. :) Var ganska mycket folk där ändå, även fast de inte hade annonserat nått om det så det var ju bra! När jag står och fyller på kaffe så säger Carlsson: 'Hur äre med Kim då?' (En grej som hände där på Ön när det blev lite pinsamt) Haha! å jag bara: 'Äre inte du som är Kim då?' ;) han bara skrattade.. :p
Sedan kom Widing och skulle få folk att vilja vara med att vinna hockeybiljetter till Brynäs-Södertälje matchen, han sa: 'Men du vill väl vara med att vinna biljetter?!'
Och den personen bara: 'Nää..'
å Widing: nähäpp..
Bra försäljare där ;) Iallafall så vare nån som hade glömt sin biljett där som hade vunnit, så visste inte Widing var han skulle göra av den, så jag bara; men jag kan ta den (a) w: vill du ha den? Så fick jag den! ;D haha
När klockan började närma sig 17.00 var jag tvungen att dra, började jobba då så.. Men det var verkligen askul! Det borde vara fler såna dagar om året! =)
Igår jobbade jag bara 3½ timme, drog till farmor & farfar och åt lite middag med siv som åkte hem idag. Efter det så träffade jag sandra & jonas på stan också, de har förlovat sig, så grattis! =) Jag hoppade in i deras bil och crusade runt lite eftersom det var crusing på stan ja ;D Vid 22.30 åkte jag till Sätra där jag träffade jonte, dan, maya och verran. De festade på och skulle ner på stan om ett tag så jag skjutsade ner dom. Vilket drag det var på vägen ner ;) HAHA! Det var kuul, fick nån frän bild där också ;) Åkte ner med dom kol 24.00, efter det åkte jag hem.. Somnade runt 01..

Today vare upp tiidigt som gällde, typ 9.30, skulle skjutsa siv till Arlanda (därav blev det inget festande igår) Jag, pappa & syster hämtade upp henne & farmor inne i stan kl 10, och sen vare bara raka vägen dit. Tog väl lite mer en än timme att åka.. Lämnade av dom vid terminalen och pappa och jag åkte för att parkera. Efter att hon checkat in sitt bagage så satte vi oss på restaurangen där och fikade lite och tittade på planen som lyfte & landade..
Sedan var det dags för henne att gå till gaten (stavning?! - tänk engelska xD) Sa hejdå osv.. Så när hon kommer hem så ska hon kontakta en läkare om sin rygg och efter det kan förhoppningsvis jag boka biljetter mot Los Angeles ;D wohoo! Hoppas det blir braa! Hennes plan gick 13.30 härifrån och så ska hon byta i Atlanta, tar typ 10 h att åka dit så hon är där runt 23-24.00 inatt, så byter hon därifrån till LA. Hon är alltså hemma typ 06.00 imorron bitti. (svensk tid) = Väldigt lång resa! :o men skit samma, nått får man underhålla sig med när man åker. =)
Sedan körde vi hemåt Norrland igen. Har inte gjort nått speciellt sedan dess.. inget alls faktiskt..:p

Imorron ska vi inventera på jobbet, åker dit klockan 06.00 och är förhoppningsvis hemma runt 09.30 ungefär. =) Så det blir sova då ;D
Hey sålänge. :)

hallo hallo

I tisdags jobbade jag ju till 17.00, kände för att hitta på nått så jag ringde Jonte som var med Emil. Jag åkte dit, satt och tittade när de spelade klart tv-spelet x) Hets eller vad? Haha! Sen åkte vi en runda med bilen, vi hamnade långt ut i skogen vid Hille ungefär. Jonte visste var de fanns en lite sjö.. så vi åkte dit. Jag är ganska 'rädd'  för skogen, eller för typ björnar, älgar å att sånt ska komma, så jag var lite skraj eftersom vi var tvunga att gå en liten bit också. Men det gick bra, och det var superfint där vid sjön! Solnedgång och alldeles vindstilla och helt tyst.

.

Åkte tillbaka mot stan igen efter ett tag. Släppte av dom hemma hos Jonte på Sätra sen åkte jag hem till mig igen. :)

Igår jobbade jag till 16.00, hade tråkig igen, och ringde Stefan och hörde om han ville hitta på nått. Han var hemma hos Mackan då, så de skulle åka och äta innan de kom hit, vilket var bra eftersom jag hade kanske hur stökigt som helst på mitt rum! :o De kom efter en timme ungefär, och så skulle vi kolla film. De hade laddat ner John tucker must die på dvd, och den funkade, bara de att språket var lite fel, typ ryska eller nått sånt.. Det gick inte att ändra heller :/ Så vi kollade på Bad Boys istället :D Efter den så satte jag på Playa Del Sol.. Men pojkarna var trötta och skulle dra sig hemåt eftersom de ska upp och jobba idag. Själv är man ledig =) weeeay!
Kanske drar till köpis/ in till stan snart när pappa kommer hem. We´ll see. :)
Imorron ska Brynäs till IcaMaxi också ;) maha! Jag ska såklart vara där och hjälpa till. (Pappa som ordnar med de där) så de blir nog najs! :)
puss

26 augusti

Gröna Lund var kul! Åkte buss dit från centralen och var framme runt 13.00 ungefär. Vandrade runt lite och såg att Ola var där^^ haha! Satte oss på en bänk vid vattnet en stund. snackade lite, så ser vi Erik komma gående(?!) Att han orkade, blev imponerad där ;) haha nejdå, men vi snackade lite med honom.
Det var bara han & Matte där, Danny var kvar/på väg hem från Polen så han kunde inte.. Linda gjorde high five med Erik så hennes band på armen gick av xD hahah de var så kul! Erik: "Det är lite äckligt..." HAHA!
Efteråt så skulle vi dra tillbaka till stan igen, väl på bussen ser vi att Erik, Matte & en till SPRINGER TILL BUSSEN! :o Jag trodde aldrig jag skulle få åka buss med Erik & Matte, och framförallt inte se Erik springa! Sjukt kul iallafall :D Hoppade av vid Sergelstorg, de gjorde dom med, de gick mot tunnelbanan & vi drog till Sandys och åt sallad, eller jag & Fia åt :p Sen gick vi tillbaka till centralen och Linda lämnade mig & Fia ensama :o Det gick bra ändå ;p Fia lämnade mig tillslut också, väntade på tåget i typ 40 minuter själv. :/ Jag kom hem iaf!

Har jobbat idag även fast jag vart förkyld. yeye.. Hey




If you aint here I just can´t breathe

Stockholm

Hejsan :)
Dagarna här i Stockholm med Linda har vääldigt roliga! Igår vaknade vi runt 10, åkte ner på stan och tittade lite ;p köpte med glass från donken och satte oss på en trapp och tittade på folk ute i solen.
Vi åkte till Söder, där vi skulle hämta nått hos Linda, gick förbi en lite gräsplätt och ser att de är folk där med filmkameror osv. Tittar lite mer och ser att det är Linus Wahlgren som spelar in nått, förmodligen en film. :)
E: Kolla det är han!
L: Det är Linus Wahlgren!!
Han var sööt =) Så nu är jag & Linda med som statister i hans nästa film ;) haha! Iallafall så vandrade vi vidare på Söder, gick in på Åhléns, vi hann bara va där kanske 15 minuter innan de stängde, men vi fick en snillerblixt! Det kommer bli asbra ;D
Sedan åkte vi tillbaka till centralen, träffade Fia, som satt och fikade med Petra som nyss kommit hem från Kreta där hon jobbat några månader. Kulkul :) Sedan sa vi hejdå till Petra, hon skulle träffa nånannan, så åkte vi 3 till Högdalen och Fia´s nya rum/lägenhet(?) :p Innan var vi och hyrde film också, "årets bästa skräckfilm" - lät ju asbra, så den blev det.
Vi handlade på Ica också (såklart, vad annars? ;) ), mat till kvällen, tacos ofcourse ;D yeah!
Kom hem dit, fixade maten å allt.. å det var asgott! Snackade lite skit..eller ganska mycket faktiskt! :p Men det var skoj, se så kollade vi filmen, och jag tror de måste tryckt fel när de gjorde den där filmen, det borde nämligen stått "årets sämsta film" - haha den var skitkonstig, och Fia blev rädd för minsta lilla sak som hände :p
När filmen var slut var det dags för mig & Linda att dra oss 'hemåt' igen. Fia & Ellinor följde med oss en bit på vägen (läskigt att å där!), det gick bra iallafall. Ingen hoppade på oss :p
Tog tunnelbanan därifrån och nånstans på vägen så hoppade det på 6 killar som var kanske allt från 20-30 år gamla(?), iallafall så började den ena snacka med Linda om att han tyckte det var otrevligt att ha fötterna på sätet, eftersom hon hade det, så satt de och argumenterade typ för och emot det. Haha, det var skitskoj, Linda satt och skrattade så hon började grina..ehm? ;) Tillslut så blev det lite allvarligare än en vanlig diskussion, och han var allvarlig som fan. "Jag brukar säga åt folk på morronen att jag tycker det är otrevligt."  Hans kompis bara; Som en moralkärring? Hahaha! Det hela löste sig väl ändå ganska bra, när vi skulle av så blev det inge hard feelings så :p Han som satt bredvid mig var skitsöt! x)
Sen när vi hade bytt till pendeltåg och var framme i Kungsängen så skulle vi åka rulltrappa upp mot bussen, så står det killar bakom oss å börjar snacka massa.. " Så söt näsa, söta öron..skitsöt.." osv haha wtf?! Vi satte oss i bussen och killarna som förmodligen gör lumpen här måste ha tagit mig för nånannan, för de sakerna de sa om mig, de har jag inte gjort!  Killen som satt snett bakom mig satt och pickade mig på axlen hela tiden, typ för att jag skulle vända mig om. Dryga fan..! När vi hoppade av så vände jag mig om innan jag gick ut och halva bussen satt och stirrade på mig.. ?! haha skit samma, det var ganska roligt ändå, att folk kan missta sig så grymt mycket!

Just nu så ligger Linda här och sover, vi ska dra till Grönan snart, möta Fia innan. Får se vad som händer där. :) Jag åker hem senare ikväll också. 
puss hej :) 

elin is in stockholm

Är hos lindafe(s)  nu, ska va här ett par dagar å flumma runt bara =) yey!
Min tågresa var inte okej.. men det är bra nu.

That´s all for now. :)
God Natt


Torsdag 21 augusti

tjatja...

Vaknade vid 11 imorse, gjorde inget speciellt alls på dagen, men ikväll har jag & familjen vart hos siv & grillat. =) mormor & morfar, å farmor & farfar var där också.
Imorron ska jag jobba hela dagen, 9-18. Sen ska jag ta tåget till Stockholm för att träffa LindaFe(s) och vara med henne ett par dagar :) Kommer bli kuul!
På lördag kommer siv ner dit också, hon ska träffa nån tidingssnubbe som ska fota henne tror jag, å då ska jag med iallafall. :p Hon åker hem samma dag sedan.

Förrästen så har jag hittat min iPod som vart borta aslänge! :o tur att jag hittade den iallafall ;)
mm.. de här kommer nog bli skoj hoppas jag! Måste dra och duscha & sova snart, upp tidigt imorron.. :/

pusshej. =)

Minnen som alltid kommer att finnas kvar

Den här matchen kommer jag aldrig glömma! Man blir lika nervös & glad varje gång man tittar på filmen (jag har den inspelad) :p haha! Sån härlig känsla, och jag hoppas vi brynäsare får uppleva det snart igen.
Var ju som sagt ett tag sen, och det börjar bli dags för ett nytt sm-guld! :)




Brynäs IF 2008/2009
=)

Stockholm & hockey!

Var i Stockholm igår med syster.. kände egentligen inte för att åka eftersom jag ska spara pengarna jag har nu. Men det gick ju inte, hittade en skinnjacka för 1249, det var halva priset på den, så den hade kostat de dubbla. Sen var jag på Make up Store och köpte en lite ögonskugga bara, å snubben i kassan frågar om jag vill ha en påse till den, och de vela jag väl. Så tar han fram jordens största påse för den lilla asken xD haha såg sjukt kul ut!
Iallafall så åt vi på Max..var meningen att vi skulle träffa linda också, men vi hann inte, tog halv 4 tåget hem, och var hemma vid halv 6 igen. :) Rolig dag, trots dyra köp.

Idag gjorde jag inget speciellt på dagen, sov till typ 11.30, vilket var super skönt! det behövdes verkligen :) Sen kollade jag typ bara tv och satt här lite, sen kom pappa hem runt 3 nångång.. Jag & anna drog iväg till köpis en sväng, åkte till Staduim och köpte skor, vad hände med sparandet av pengarna elin?! usch.. fick nå ryck bara..men de var fina =) emil jobbade också, så snackade lite med honom. sen hem och byta om och tvätta håret och grejer, å sen vidare till Läkerol! Lämnade av pappa sålänge, de skulle lyssna på nån föreläsning innan matchen började. jag & anna åkte ner på stan sålänge, åt på Subway, love it! :D sjukt gott.
efter vi ätit klart så åkte vi tillbaka till Läkerol, då matchen snart började. Brynäs skulle spela träningsmatch mot ett finskt lag. KalPa hette de. Första perioden var ganska livlös..tråkig. Men sen i andra & tredje med det mer fart =) Daniel Widing är min idol! haha störtcool! Brynäs vann tillslut med 5-3. :)

Ledig imorron, ska nog bara va hemma och slappa..igen ja.. :/ tråkigt värre.
puss

Västerås!

Kom hem från Västerås för någon timma sen, de var najs :)

Igår kom en del av släkten hem hit och åt kräftor osv och sen runt 16.30 drog jag iväg själv till V-ås, (mattes hemstad x) ) Det går riktigt bra att köra längre sträckor när man är inställd på det, för att man tänker att de ska ta mycket tid att åka, så gåre mycket fortare än förväntat och det är bra :)
När jag kom fram letade jag rätt på tågstationen, ringde linda, och de var på ett hotell? Fick fråga en taxichafför för att hitta dit :p Men det gick tillslut. När jag kom fram dit så var linda inte okej... hon hade förmodligen druckit för mycket 'saft', eller hur? ;) haha!
Ronja, Jessica, Micks & Fia var också där, roligt att träffa alla igen =) Satt och snackade lite 'shit', sen gjorde sig alla iordning och vi drog mot bussen in till centrum, de tog typ bara 10 minuter. När vi väl kom dit så kollade vi vart stället var, sen drog vi och åt pizza. Runt 21 drog linda, ronja, micks & jessica in dit, jag och fia tog en tur på stan sålänge ;p Kallt vare också, hade ju åkt ifrån min tröja hemma.. men de gick ändå.
Jag & fia gick in till de andra, sen träffade vi massa folk där =) När vi runt 23.00 ställde oss framför scenen så strömmade det folk dit! Precis alla kom när vi gick dit, sjukt trångt och man kunde knappt andas! Sen kom de på 00.20 ungefär? och de körde 9 låtar, tokyo, if only you & I don´t wanna be var helt klart bäst. Mest röj på dom ;) mm Danny flummade lite på scenen, han spelade luftgitarr (?) :P haha!
Sen efteråt så gick vi ut och efter en stund kom erik & stefan gåendes på andra sidan gatan.. linda efter. ;p Erik ser ju ingenting och vi får inte ta i honom förrän en bit bort. Han var grymt trött! stackarn... men linda fick låna erik´s hatt tills han kom hem igen, så hon blev glader ;D *Linda, den här får du vakta tills jag kommer hem igen.!* De har ju åkt till Los Angeles nu idag för att spela in videon till Alone, deras nya singel. Efter vi snackat med erik så gick vi tillbaka, såg matte och pratade med honom lite.. elin: du vet inte var danny är? matte: eeh, han står där, *pekar 1 meter bort* elin: hahaha ojdå :p *Danny kollar konstigt på mig..* Pinsamt, jag vet.. Sa hejdå till dom.. Och så beställde vi taxi tillbaka till hotellet! Taxichaffören var jättekonstig, läskig.. ;/
Åt frukost på donken imorse, sen skjutsade jag fia & linda till centralen i västerås sen åkte jag och hämtade sandra hos jonas, och så åkte vi hemåt igen. :)

Är grymt trött nu, får se om jag måste åka till stockholm imorron kanske.. får se om jag orkar.
/e

prrrrrrrroosiiittt!

sjuk ja.. usch! Har jordens förkyldning så det är inte kul alls :/ Men jag får leva med det iallafall. Igår var jag & susa på Slick/Sun City/Heartbreak eller vad fan man nu vill kalla det^^ haha x) Var inte så roligt alls faktiskt, inte så mycket folk...så vi drog hem ganska tidigt, vilket kanske var tur eftersom jag skulle upp tidigt idag för att åka och göra slingor i håret. :) Blev ganska bra! Inte bara ljushuvve här längre ;)
Efter det så åkte jag och handlade lite, sen hem.. har städat och så idag bara, inte gjort nått speciellt. Ska keeeeeeeka snart :)

(Och linda, det gör inget ;) )

chips^^

12 augusti

Jag är inte okej, är helt förkyld.. asont i halsen och ska jobba imorron, hoppas det blir bättre till dess. Har ju vart ledig i 2 dagar nu, vilket vart så skönt!
På torsdag ska jag & susa (förhoppningsvis nån mer) ut på krogen, kommer kanske inte va så många ute nu direkt efter cityfesten, men ändå :)
Mmm.. vet inte riktigt vad som händer mer i veckan, ska ev. göra mer slingor i håret på torsdag eller fredag, får se. Och sen kommer det folk hit på lördag, så det blir nog bra =) Ska fortsätta kolla på American Pie - Band camp nu.. x) funfun..yeeeeeah ;)

/ elin

Cityfest & Bollnäs

Cityfesten var faktiskt ganska bra & rolig! Man har ju sett allt de där förr och det är oftast inget nytt, men nu träffade jag massa roliga människor & de mesta var kul!
I onsdags började den ju, jag jobbade till typ 21.15, pappa kom och hämtade mig, han hade vart där lite tidigare med en jobbarkompis, och egentligen så orkade jag verkligen inte åka dit, men gjorde det iallafall :p Stefan var där med en kompis, Mackan så jag hängde med dom hela kvällen, mötte dom på HeartBreak & sen drog vi in i öl-tältet på rådhustorget, vilket drag det var!! =) Askul!
Åkte väl hem runt 24.00, somnade, jobbade även dagen efter, drog ut efteråt då också, med susa & stina. Poodles uppträdde så de kollade på dom & jag drog och träffade stefan & mackan igen, sen kom gänget och satt med oss i tältet.
I fredags var jag ledig och gjorde inte alls mycket på dagen, men på kvällen blev det förfest hos sandra. Det var sandra, jag, jonas, malin, anna, linda, susa, stina & jessica så det var ganska najs! Drog in till stan ganska tidigt för att vi skulle hinna åka karuseller. =) sandra & anna fick massa skäll av busschaffören för de drack i bussen.."Inte dricka i bussen!!" xD haha!
Kom dit, åkte massa, tänkte dra till Slick, men ångrade oss.. drog hem ganska tidigt.
Igår (lördags) så jobbade jag till 21.00. Mamma & pappa vart bortbjudna och syrran var hos farmor & farfar inne i stan, så jag var tvungen att åka hem och ge hästarna kvällsmat. Fixade det & gjorde mig iordning lite snabbt och ner på stan igen för att möta Linda som kom med 22.20 tåget. Hittade sedan gratis-parkering utanför polishuset, så vi ställde oss där och gick in till stan och kikade lite. =) Träffade massa folk osv, och så fick jag det där samtalet jag väntat på så länge! haha xD Blev glad över att han ringde iallafall, han vela träffa mig, så vi träffa varann utanför Goya, som sist, och snackade massa :') Drog hem efter det.

Idag blev det upp tidigt typ .09.00. gjorde oss iordning & drog mot Bollnäs! Kom dit ganska tidigt, satt i bilen och väntade lite, sen kom våra "polare", hängde med dom in bakom allt, och innan alla andra ;) najsnajs! Killarna hade redan kommit då, så de blev lite snack =) Erik skulle precis värma upp inför fotbollsmatchen de skulle spela mot några som var 16 år..Var nå slags kändislag mot dom. Kollade lite medans de värmde upp, fick gratis inträde, gratis mat, dricka, godis, ja allt! Helt kanon! =D
Erik kom och nöp linda i rumpan också.. HAHAHA xD
Danny var söt som vanligt, e: eeh ta  kort? peo: jaa, *pekar mot danny* e: ahaa, eh danny..?*pekar* d: såklaart, sötnos *puss på huvet*
haha gullrumpa!
De körde om oss i bilen precis innan vi kom fram till Gävle, alla killarna satt och sov.. Och nu ska nog jag sova snart, är grymt trött! Imorron blire till älskade Läkerol igen! Brynäs har nå grejs där, de ska visa laget osv, blir nog kul! =)
Förrästen så såg jag Bäckis på stan igår! coolt, har ju inte sett honom på aslänge. elin: kolla! *pekar & försöker förklara* linda: eeeh huh?

Sweet dreams ;p

Student 2008

Har fått bilderna nu från studenten. Saknar klassen faktiskt. =)

Iallafall så kom jag på vad de var jag skulle skriva om igår eller när jag nu skrev sist.. Jag var ju och festade i Hedesunda, med Stina, Susa & Malin!
Hade inte träffat susa & stina på hur länge som helst, så de var grymt skoj! mm..åkte till stina först, som har sommarstuga i närheten av där det var, så vi förfestade lite där. =) Fick skjuts till Ön  och det vas aspackat med folk där! :o Trodde aldrig de skulle komma så mycket folk dit, liksom, Hedesunda?!
Och otroligt mycket folk som man kände igen var där! Lite småkändisar också ;) haha! Och så träffade vi Andreas, som var 12,15,17,och 18 år gammal. (?) Jag DOG när han tvingade med susa fram till Lindbäck & Carlsson och snacka! Jag gömde mig bakom ett träd först, men gick fram ganska snabbat efter. :p Men de var väldigt trevliga! Snackade med dem ett bra tag, och sedan tillbaka.
Imorron börjar Cityfesten! =) Ser fram emot det.
hej!

Ledighet

yäääääääääääääääy äntligen har jag vart ledig idag, känns som första dagen på flera veckor, vilket det nästan är men ändå :) Har vart så enormt trött på senaste tiden då jag har jobbat, men nu hoppas jag det går bättre den här veckan. På onsdag börjar Cityfesten!! =D Kommer bli askul, men synd att jag jobbar de flesta dagarna bara. :/ Har förövrigt vart på köpis med syster idag, hon köpte en cola till mig :) haha! Var inne på Stadium och hälsade på emil också.

Min mobil har vart ur funktion under typ en vecka nu också, men nu funkar den :D
ehm.. har verkligen inget roligt att säga...Jag kommer tillbaka när jag kommit på nått bra att skriva om. :)
hejsvejs.:)

RSS 2.0