IKEA i BURANK

I forrgar var vi pa Melrose Avenue. Traffade 2 st och at lunch med dom, trevligt =) Sedan gick vi och kollade i affarer osv!

Igar var vi pa Ikea! Det var kul att se, for vissa saker stog pa svenska :p Vi at lunch dar, kottbullar och mos+lingonsylt. Det var faktisit gott! Haha, de satte de en svensk flagga i den ena kottbullen. :D
Sedan igar kvall var vi ute och at pa restaurang, blev bjudna.. wohoo! Vi var de sista som lamnade restaurangen innan stangning x)

Hmm.. idag vet jag inte riktigt vad soom hander..hoppas pa att jag far folja med ikvall iaf ;) hehe..
Och det gar inte sa bra for Brynas nu heller :o Bara for jag inte ar hemma! :p haha far se till att komma hem snart, sa det blir lite andring!
Haha sno  hade det kommit ocksa! :O Haftigt ;p
Hey sa lange ;)

Pix

         
Lite bilder fran bl.a Huntington Beach! =)

Dyra hus...

Igar var jag i Westfield century something... Ett kopcenter helt enkelt! :) Var dar sjalv och vandrade omkring, var inne pa MaxMara for skojsskull bara, sa borjade de som jobbade dar snacka med mig, och tyckte jag hade fina klader pa mig(?) De fragade vad jag kom ifran, sa fragade de om jag var en dansare och en skadespelare... Sa att nej, det var jag inte.
Men pa natt sett tror jag inte de trodde pa mig, for de tyckte att jag skulle prova alla klader som fanns i affaren x) Haha, massa dyra klader som jag verkligen inte hade rad med. Men jag hangde pa, och det var ju roligt :p Var dar i kanske 30-45 minuter, hon som hjalpte mig med alla klader osv gav mig hennes kort ifall jag skulle komma tillbaka o hon inte var dar eller natt sant^^ Kul iaf :p
Efter det sa akte jag till en villa i Bel Air och la mig och solade, kanske hur fin utsikt som helst! :o Var dar i ca 2 timmar, innan jag akte tillbaka hit och slappade. :)
Idag har vi vart och kollat pa forhandsvisningar av hus som ska saljas, det forsta var otroligt stort! Var 9 sovrum+11 badrum. Det kostade 38 miljoner dollar, dvs ca 280 miljoner kronor!! :o Sjukt stort, varsta slottet!
Sedan var det lite mindre hus vi kollade pa, men de var ju fortfarande stora!  Efter det blev vi hungriga, och akte till siv's kompis restaurant, Good Stuff heter den, han bjod pa mat :D Valdigt snall!

                                                   

Huntington Beach



Holly & me...Igar var jag och 4 andra pa Huntington Beach. Sam och Mari kom hit och hamtade mig sa akte vi mot stranden. Stannade och at pa ett mexicansk stalle, at na tacos..Da kom det en kompis till dem dit...kommer inte ihag :) A vad hon hette :p Akte vidare allihopa till Alex. Han hade nyss vaknat sa vi vantade pa honom i hans vardagsrum salange.
Jag, Mari & den andra tog Sams cab till stranden, en BMW.. skitsnygg!  Sam & Alex tog Alex bil.
Kom fram till Huntington Beach o det var sa fint! Boysen bytte om o sa tog vi surfing bradorna och gick ner till stranden! Det var kallt i vattnet sa jag kom aldrig i :p  Jag, Mari o den andra gick och tittade lite i affarer och kopte smoothies. Supergott! :D Tog massa roliga kort ocksa x)  Sedan akte vi tillbaka till Alex, sa akte vi vidare mot Piren, kollade i affarer och blev bjuden pa en corn dog, det var faktiskt ganska gott! Tittade i surfaffarer osv.. Riktigt rolig dag!
Vi ska hitta pa natt senare i veckan ocksa, kommer bli kul! Idag ska jag till ett kopcenter och tiitta lite. :p

byee

Halloweenfest at Playboy Mansion!

Yes, jag var dar igar! :) Och det var sa coolt! Vi gjorde oss iordning och akte mot ett stort parkeringshus ca 15 minuter harifran, och darifran gick det bussar till the mansion. Nar vi kom fram var det redan massor med folk dar, gick runt och tittade lite, kollade upp och sag att Holly & Kendra kommer ner for trappen :p Hef har ju ett par nya 'flickvanner' som ar tvillingar. De + Hef satt i ett talt kan man saga, dar de bara var vip-gaster.Gick in dar och halsade pa honom, han tyckte jag sag yngre ut an vad jag var, men det har jag ju  hort forr x) Halsade pa massa folk, en skadespelare var dar ocksa, han har vart med i massa filmer men jag vet inte vad han heter! :o Maste kolla upp det. Var inne i den beromda grottan ocksa, haftigt! =D Halsade pa Kendra ocksa, snackade lite.. Alla var sa grymt trevliga dar! Juste, traffade Hef's bror Keith med, riktigt trevlig!
Nar jag stog i toakon sa fick jag en killes telefon nummer ocksa^^ xD Allt var sa otroligt stort och valgjort, och dekorationerna utanfor huset alltsa.. ojoj!
Man fick inte ta nagra kort dar inne och de hade vakter precis overallt! Darfor har jag inte sa manga darifrn, fick kort med Holly iallafall. =) Heheh!
Och vilka kostymer folk hade! Eller de som hade, manga gick helt nakna med bara kroppsmalningar, men det var skitcoolt!
Det var sjukt roligt iallafall!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!

Ringde nyss sen snubbe som jag tydligen ska ivag och surfa med imorrron!! AAAAAAAAH! Haha! Nu blev jag sjukt nervos, ska aka med honom till nan beach och surfa?! oh my god... hur ska det ga? Jag har aldrig statt pa en brada forr! Men han bara: "I'll teach you"
hahah far val se hur det gar xD Konstigt egentligen, ar inte nervos alls for festen ikvall, men imorron... iih!

haha, ska ivag och gora mig iordning nu iaf! Morgondagen kommer nog bli kul, lika sa ikvall ;)

BYE


Saturday

And partydag!
Igar var vi antligen uppe vid Hollywoodskylten! Eller inte enda upp, men halften iaf :) Det var jattefint, solnedgang och utsikt over Los Angeles!
Vet inte riktigt vad som hander idag (pa dagen), ska kanske aka till someone... :) AH forresten sa korde jag en splitterny mercedes igar!! :o aaaaaaaaaaah! Hahaha, sjuuuukt haftigt!
Mmmm...trakigt att Brynas forlorade idag mot Lulea, men de var nog bara for jag inte var dar! :D yeye...

Ska ut i solen nu! Och Lotten ar mitt forsta fan, och det ar jag glad over :D Haha!
Ikvall blire fest!


RODEO DRIVE

pictures

Jag har lyckats fa in lite bilder harifran pa datorn! Sa har kommer dom.
mullholland drive :D Mullholland drive :)     Beverly Hills    mina fotter i will smiths fotspar :D
SCREAM!  Haha, ser ovanligt glad ut for att bli av med huvvet xD  me and jack sparrow  california  dress :p


Kommer nog fler bilder sen :) byebye


San Fernando Valley

Idag vaknade jag 7... undra om jag nansin kommer komma over jetlagen? Kollade lite tv sen at jag frukost runt 9. Sa blev det annu mer tv, kollade pa Paris Hiltons program, 'My new BBF'. Det holl pa i ett par timmar, sedan gjorde jag mig i ordning sa akte vi ner till San Fernando Valley och gjorde lite saker.  I Sherman Oaks Galleria fanns det en enorm skoaffar! Hittade ett par riktigt fina med valdigt hog klack som jag tankte kopa, men det blev inte sa.. :p Sedan blev det vidare till nasta skoaffar, dar jag hittade ett par skor! :)

Vi var in i en halloween affar ocksa, dar jag hittade en klanning till lordag. Lite Alice i underlandet-aktigt. Blir nog bra! Det har med halloween ar sa stort har i usa, trodde faktiskt inte det skulle vara sa mycket som det egentligen ar. Men alla dekorerar sina hus och gardar jatte mycket! 
Jag har massor med saker att gora innan jag aker hem, sa jag borde skriva ner allt sa far vi se vad vi hinner med. En viss 'D rekomenderade mig om Six Flags som ar som ett slags nojesfalt. Kanske provar det! :)

Ikvall ska vi pa middag..Ska aka om dryg 1 timme, sa jag borde gora mig iordning nu.
byee

I love LA!

Det ar helt sant! Allt ar sa fint har!
Igar var vi pa Hollywood Bld och pa the Chineese theathere, dar de har massor med fot och handavtryck fran kandisar, alla stjarnor pa trottoaerna ar dar ocksa! Tog massor med kort :)
Tog aven kort med Jack Sparrow och Superman, sen en annan snubbe ocksa... vet inte riktigt vad han var men allafall :) Efter det sa akte vi till ett stalle som heter The Grove, typ ett shopping center, superfint och mysigt vare dar! At en lunch dar, en macka med kyckling, bacon, sallad och dressning pa. Jattegott! Sedan fick jag en liten guidetur genom Beverly Hills, fick veta vilka vissa kandisar bott/bodde, det ar verkligen enorma hus! :O Herregud..En av hennes kompisar bor granne med Christina Aguilera, sa hennes hus sag jag med.  :D Ozzy Osbourne bodde dar innan, vet aven vilket omrade Britney Spears bor i! Haha x) Sedan drog vi oss hemat, grillade kyckling och at de med sallad och majskolv, tittade lite pa tv innan jag somnade :)
Idag vaknade jag av att min kara syster ringde och vackte mig^^ Sov till 9 idag iallafall, sa det var jatteskont! At frukost, fixade lite, och sedan akte vi ner pa Rodeo Drive, en gata som det bara ar massa markes affarer pa! Typ, Gucci, Prada, Michel Kors, Fendi, Dolce Gabana, Tiffanys, Jimmy Choo, Louis Vuitton osv osv.. :p Massor med fina saker, men hade ju inte direkt rad med natt just dar^^ Men kul att kolla iaf! Siv var och klippte sig idag, sa hon lamnade mig ensam.. :p Haha, jag hittade ett kop-center som hette natt med Marcus...kommer inte ihag.. men de hade liknande saker dar inne :) Det var sjuuuuuuukt varmt idag! 40 grader! Men valdigt najs ocksa ") muhahah! Hoppas pa att kanske bli lite brun nu.. far se!
Sa efter Rodeo Drive gick vi och kopte glass, valdans gott!
Sedan akte vi och kopte lite valbehovliga saker.. som cola och chips.. (a) Haha! Lite andra saker ocksa. Nu ska vi ata mat snart! Lax blir det tror jag, sen blire val tv och lite chips+cola, very nice med andra ord!
Nu ar jag hungrig. pussssss pa alla! hey

FRRRAAAAAAAAAAMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Tjenis:D
Ar antligen framme har i LA! Flygresan var lang, men saaaa vart det!  Dagen igar borjade inte sa bra alls.. Mitt plan fra Arlanda skulle ga 07.55, men det var en verhettning av motorn sa vi var tvungnA att byta flyg, nar vi gjort det sa visade det sig att de behovde byta noshjul pa det nya planet, men de hade inget hjul?!  Sen nar hjulet var fixat sa fungerade inte datorsystemet??!!!!!!!!!!!!!!! AAH! Visste inte vad jag skulle gora, visste bara att jag skulle missa mitt flyg fran London och hit... visste inte om jag skulle skratta eller grata sa jag gjorde val bade och.^^ Klockan 11 kom vi ivag iaf, och snubben pa planet bokade om mig till ett plan som gick 15.15. Sa jag fick ta det ist. Haha, pa flygplatsen i London hittade jag massor med fina skor jag kunnat kopa.. men gjorde inte det...
Hoppade iaf pa det planet med American Arlines, och jag fick fonsterplats, men jag fck ocksa en gammal tant bedvid mig som knappt kunde engelska, sa vela hon halla pa med mitt har?! wtf... det loste sig iaf :)
Maten pa flyget var helt okej faktiskt! Fick forst nan pasta med kyckling, och sen pizza. Och DA kandes det som jag verkligen var pa vag hit, for den pizzan var minst 2cm tjock och det var mist 7 lager ost pa deN! xD Haha! Den var god iallafall. Forovrigt sa satt jag och tittade pa massa filmer pa planet, sov inte mycket alls.
Kom fram till LA, och da var man ju tvungen att ga igenom tull och skit.. de borjade fraga vad jag jobbade med och hur lange jag hade gjort det. Kom igenom iallafall och sa traffade jag siv dar utanfor. :)
Haha det forsta vi gjorde var att aka och kopa hamburgare! Det var nog den GODASTE jag nansin atit! ojoj.. slar donken och max sa hart! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Shit, alltsa nar vi akte igenom allt och hem hit sa satt jag bara och gapade tror jag, allt ar sa stort och jag kan inte fatta att jag ar har!  Det enda jag kunde fa fram igar var typ WOW.. at allt! Sag en utav portarna till Bel Air .. wow till det ocksa!
Kom hit sa kollade vi pa Dancing with the stars litegrann, innanjag somnade :p  Vaknade 6 imorse och var klarvaken!

Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar pa... Ska aka och se Hollywood skylten tror jag :D Just nu sitter jag och tittar pa de sma colobrie (stavning?) faglarna har utanfor. De ar jattesma! =) Ar typ 20 grder varmt har, eller mer. Valdigt trevligt!
Ska nog snart ivag och aka ner pa stan :)

Puss pa alla. Och jag onskar ni familjen var har med mig! Trots att jag har superkul nu, sa hade de vart mer skoj om ni var med! <3

Leaving Sweden 2morrow for Los Angeles

Rättare sagt inatt, ska åka vid 04.00 inatt till Arlanda så jag borde väl gå och lägga mig snart^^ Haha, nää inte riktigt än, gick upp för 3 timmar sen så jag klarar mig nog!
Igår var jag, sandra, susa, stina, sara hemma hos susa, hon bjöd på mat eftersom hon fyller år på måndag, tacos blev det. :D wohoo!
Lite senare kom en annan sandra förbi också, och sedan kom stefan och 2 andra också, men de drog ganska snabbt. Jag och stina fick en skrattattack! xD Haha! Sjukt kul vare! Tiden gick sjukt segt men vid 23 drog vi in till stan och mot Hang Loose. Var ganska segt där.. och inga roliga folk... eller iaf 1 person var sjukt rolig att se på! x) hoho..drog hem vid 01.30 igen.
Idag hann jag inte mer än vakna och äta frukost innan farmor & farfar kom hit och åt lunch,mormor och morfar var här också, trevligt. :)
Mmm.. så den här dagen kommer nog gå sjukt segt för att jag tänker för mycket inför imorron.. ska åka och handla lite saker som fattas nu snart också. Så det är väl det enda jag kommer ägna mig åt idag.

Breathing your love. - me like :)




Och Sail the ocean är också väldans bra....




'I´m saying goodbye
baby please don´t you cry
cause forever we´ll be
more than friends
Maybe this is not the end..

Hope I see you someday
but for now goodbye
I´ll spread my wings and fly'

What a day!

Dagen har vart ganska jobbig.. eller strssig.
Började jobba kl 9 idag, slutade 19.30. Körde järnet till Läkerol för att kolla sista matchen innan jag åker. :)
Kom precis när andra perioden började och hade missat Emil Sandins 1-0 mål, men det gjorde inte så mycket.. det kom ju 4 till ;)
Maha! Hittade bästa parkeringen också! På VIP-parkeringen precis vid utgången, thnx =)
1-0 Alexander Sundström
2-1 Alexander Sundström
3-1 Daniel Widing
4-1 Jonathan Granström
5-1 Emil Sandin


När det var 2 minuter kvar av matchen så ställer sig alla i Läkerol upp och applåderar åt Brynäs. Tittar runt och jag blir alldeles tårögd! Senast man såg Gävle och Läkerol/Gavlerinken så på var ju nästan i finalerna mot Modo 98/99.. Sista matchen på hur länge som helst!! :'/ Sorgligt ju...får hålla koll på Brynäs därborta! Brynäs utökade iallafall serieledningen och har nu 27 poäng. =) Tror Brynäs spelar mot Frölunda den 15 november också.. jag kommer hem den 16'de. DAMN!! Jag som vela se Honken igen... :/ Han kommer förhoppningsvis fler gånger..

Ledig imorron och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... åker till köpis kanske, eller stan. :) yeye..hey.

6 days ;)

Mjaaaao, det närmar sig! =) Är faktiskt inte såå nervös nu längre, men det kanske kommer sen..We'll see.

Kommer någon och vinkar av mig på Arlanda på måndag då? Linda..?? x) Haha!
Idag var jag iallafall ner på stan och växalde lite pengar på Forex..  Lite ovanligt med en ny valuta sådär men det fixar sig säkert.. :p
Hämtade upp syster från skolan idag också, drog hem och har inte gjort så mycket alls. Man tänker ju att när man slutar skolan så blir allt 'så lugnt och skönt', och visst det blir det.. men ibland blire nästan lite för lugnt. Har man jobb så äre ju ganska lugnt, och även om det är superskönt att få vara ledig därifrån kanske 1 eller 2 dagar på raken så börjar det nästan klia i fingrarna andra dagen där, om man inte har nått att göra. Så äre för mig iallafall^^

Så intelligent var jag idag. :) Ska käka nått snart, och sen kolla tv tror jag!
byebye

Förbereder allt

tjatjatja...!

Hade väldigt svårt att somna inatt... låg och tänkte på massa saker.. som jag inte ville tänka på, men gjorde det iallafall.. och kunde därför inte somna på jättelänge. Skulle börja jobba 06.00 dagen efter, (idag), så jag ville verkligen sova! När jag väl somnade och klockan ringde typ 04.40? så var jag ovanligt pigg! Var nog för att det är precis en vecka kvar tills jag åker och att vi ska åka den tiden till Arlanda, så jag fick nog för mig att jag skulle dit då. Får vänta en vecka till helt enkelt. :p

Som sagt så började jag jobba 06.00 och allt gick bra, slutade 13.00, veeery nice! Dagen gick fort också så det var skönt. :) Efter jobbet så åkte jag till Gevalia, mötte pappa så åkte vi till Swedbank för vi tänkte höra lite med pengar osv därborta. Det slutade med att jag nu skaffat ett VISA-kort och ska växla till dollar på Forex imorron, blir nog enklast. Hämtade syster hos farmor & farfar så åkte vi till Köpis en sväng, skulle höra om de kunde fixa låset på vår resväska eftersom den är broken, men jag hittade en annan! Det var rea, den hade kostat 699:- och nu bara 399:- ! =) Blev glad för det så nu har jag börjat packa! Anna bjöd på mat också, thnx! =) Är så svårt att veta vad man ska ha med sig, jag vill helst packa ner halva garderoben, men jag kommer förhoppningsvis köpa saker där, så jag måste ha plats för det också...Massor med skor har jag med iallafall! x) haha!
Imorron är jag ledig och det är skönt! Ska ner på stan och fixa pengarna.. och lite annat.. Sen blire bara slappa :)
Om exakt en vecka så sitter jag på planet till LA och har ca 5 timmar kvar på flyget! Kommer komma fram vid 24.00 (om det inte är försenat) och då är klockan ca 14.50 där :)

Dipshit xD


9 dagar!!!

Nu äre bara 9 dagar kvar tills jag åker till Los Angeles! =) Så bli såååååååååå kul! Jag är redan nervös inför flygresan, ska  byta i London och sedan raka spåret dit.
Den 25e ska vi nog på halloweenfest ;p Synd att jag missar hockeyfesten som är då bara.. ;/ Men det kommer tillbaka nästa år! Var och betalade biljetten idag på Ticket..Efter det så skjutsade jag in pappa och hans kompis in till Läkerol. Brynäs-Södertälje idag, som Brynäs förövrigt vann med 1-0, serieledning igen! ;)

Åkte hem, hjälpte mamma packa upp massa hö hon hade hämtat, och sedan åkte vi och handlade lite food. Passade på att sola lite också... man kan ju inte komma och vara hur vit som helst därborta heller^^ Men det var skönt iallafall. :)
Så nu har vi precis ätit potatissallad, rostbiff lite olika skinkor mm... Väldigt gott! Får se om det blir Mamma Mia senare ikväll. På tal om film, så var Stefan här igår, och han hade med sig filmen Mirrors.. den var lite konstig och lite förutsägbar... men den var väl okej.

Nää.. Hörs. :)

hejjagharingetlivblogg

Börjar nästan bli en sån blogg det här.. Har inget intressant att komma med..

Eller nu är det bestämt att jag åker till Los Angeles iallafall! =D SJUKT GLAD! Ska boka biljett så fort som möjligt! Sååå om typ 2 veckor åker jag ;) Lite orolig över att jag åker helt själv, inte själva flygresan, utan det är det när man ska byta bara...Vill helt inte byta i Atlanta eftersom det är en av världens största flygplatser...Blir förhoppningsvis London kanske. Får se vart jag hamnar =) Är så stört glad nu iallafall! Ska snart sova och börja drömma ;)

-Imorron blire jobba långdag som vanligt ^^ Ska inte klaga nu, inget kan förstöra min dag/vecka nu ;D
God natt. PUSSSSSS

Hang Loose

Jag vaknade jättetidigt igår...Och det resulterade i att jag sov lite längre idag, sen att jag kom i säng 3 inatt hör väl dit också :p
Iallafall så skulle ju Stefan ha inflyttningsfest i hans nya lägenhet igår, innan det så var jag hos Susa & hade trevligt, snacka lite skit osv.. =) Haha! Hennes mamma skjutsade oss in till stan, Stefan, Jim & Marcus (?) kom precis från Läkerol där Brynäs spelade mot Linköping, medans vi väntade på dom utanför Olearys så stog vi och kollade på matchen från en tv där. När vi kom så hade Dacke precis gjort 1-0, och sedan gjorde Jonsson även 2-0 när de bara var någon minut kvar. :) Boysen kom och vi drog till lägenheten och jeeeeevlar vad fin den var! Skitsnygg, så dit kommer jag flytta ;D Haha, näädå, men den var väldigt fin iaf. Började dricka lite & lyssnade in lite musik, låten som Brynäs har som intro nu är as bra!


Lyssnade på den mer eller mindre hela kvällen :) Marcus (en annan) & Sammy kom senare också. Ehm... vi pratde om massa olika saker..tex så tyckte jag att jag kände igen Jim, men vågade inte säga nått.. men så kom det fram att vi var på samma konfirmation hos en kompis för typ 2 år sen? Haha! Började dra oss ner mot Hang vid halv 12.. hamnade i kö som vanligt.. -.- Jag & Susa funderade på om vi skulle skita i det och dra tillbaka till lägenheten istället, men de andra ville ha oss med ;D Träffade massor med najs folk! Massor med folk som jag gått i samma klass som förr var där. :)
Vissa blev lite fullare än andra, så ska man försöka vara snäll och ge den vatten så sprutar han det rakt i ansiktet på mig & Susa.. xD HAHAH! Tack för den! Skönt att slippa betala inträde ;D
Hade superkul iallafall!
När vi drog så stannade vi på Södergrillen och köpte kebab. SÅÅ GOTT!! Var ashungrig också.. så det behövdes. =) Sen hämtade Susas mamma oss där efter ett tag.
Har slappat rejält idag, och det var väl lika bra det eftersom jag börjar jobba 6 imorron bitti. Skoj serrö ;)
Heyhey.


Så jävla klantigt!

Haha, usch vad klantig jag är!
Var ute i stallet runt 16.00 för att ge hästarna mat, hade mobilen i fickan... Kom in satt och kollade på tv i timmar, så börjar jag fundera var mobilen är någonstans...Börjar fundera på vart jag gjort av den och fick för mig att den låg uppe vid datorn, gjorde den såklart inte! Letade igenom hela huset efter den (hade inget ljud på så jag kunde inte ringa), går ut till stallet och ser mobilen ligga på gräsmattan, det blev ju inge bättre av att det hade regnat konstant i 2 timmar, då den tiden den legat där -.-
- Men guess what? Den funkar!! :D haha, happy for that.



Den låten är så satans bra! Rihanna sjunger skitbra :)

-Annars då? Joo, det funkar.. blir astrött efter varje dag jag jobbat så jag går och lägger mig ganska tidigt nu för tiden :p Sen blire väl inflyttningsfest hos Stefan på lördag, blir nog kuL! =)
Så hoppas jag få besked snart..

RSS 2.0