Fredag??!

Den här veckan har gått så himla fort! Vet inte riktigt var tiden tog vägen..

I onsdags(?) träffade jag Anna så åkte vi till en park med vovvarna, Foxxy tyckte det var jätteroligt att komma ut lite från gården och träffa Zach, så hon fick springa av sig lite. :)
Efter det åkte jag tillbaka hem med henne och Anna åkte och lämnade Zach och sedan åkte vi till Main Street för att äta lite lunch. Det blev Panera Bread, Anna skulle betala med hennes Swedbank-kort så frågade killen i kassan om hon var från Sverige, sedan började han prata svenska! :) Haha! Han hade varit utbytesstudent i LEKSAND av alla byålor i Sverige ;) Mahah!

Sedan blev det lite shoppning... har försökt säga till mig själv att inte slösa mer pengar, men det är ju så svårt! Eftersom jag bor i Delaware så lär man ju ha Delawarekläder, eller hur??

Köpte ett par mjukisbyxor också som det står 'Delaware' på. :) På samma affär fanns det även Joe Flacco t-shirts, direkt när jag såg dem så var jag tvungen att köpa en till Bonnie, hon skrattade jättemycket när hon fick den ;)
Sedan så hämtade jag upp Noah från skolan och efter de åkte vi till Towerhill där Matt spelade en tennismatch som vi tittade på.
Ena lampan på bilen har förresten gått sönder i fram, så jag har varit livrädd att poliser ska stoppa mig under hela veckan! Och det är mycket, mycket fler poliser här än vad det är hemma, varje gång jag är ute och kör ser man dem. Och nu när jag var påväg till Noah's skola så ska jag svänga höger, och i den kosningen står det en polisbil som väntar på grönt, när jag körde förbi honom så stirrade han elakt på mig och jag trodde han skulle komma efter mig... men det gjorde han som tur var inte!
Det fanns inte många parkeringar vid Towerhill så jag var tvungen att parkera på andra sidan storavägen, vid en kyrka. Det var en skylt där som det stod att man inte fick parkera där om man inte skulle till kyrkan/kyrkogården, men jag var ju tvungen att stå där ändå eftersom jag frågade gubben på skolan och han sa att de var okej.

En tjej i Mass's skola är halvsvensk, så jag pratade lite med henne också, hon hade bott här i 6 år, hennes pappa var svensk och hennes mamma från Nya Zeeland.
När vi är färdiga och ska gå tillbaka mot bilen så ser jag att vi inte är den enda bilen på parkeringen som det var när jag lämnade den.. Precis bredvid har en polisbil parkerat, men ingen polis i den iallafall så jag sa till Matt och Noah att vi fick skynda oss in i bilen innan han kom tillbaka. :p Hur som helst så har jag klarat mig hittills, de ska fixa bilen på måndag.
På kvällen åkte jag, Matt och Bonnie till Christiana Mall och Macy's för att köpa lite kläder till Matt som ska på skoldans idag! aww... Det var kul att titta ut kläder till honom!

Igår så bestämde jag mig för att åka dit igen, hann inte se så mycket av allt som fanns där så varför inte åka dit engångtill? ;D Det blev iallafall inget från Macy's den här gången, istället blev det shopping på VS, fan att jag aldrig kan hålla mig från att köpa nått därifrån, det är omöjligt!!
Igår kväll åt vi bbq ribs, det var sååååååååååååååååå jäkla gott! Älskar de! :D yumyum!

Idag jobbar jag bara halvdag, skjutsade killarna till skolan för ett tag sen och vid klockan 13.00 ska jag åka till Elise, min snälla värdmamma tyckte jag skulle åka då så jag slipper all trafik. :) Så nu ska jag göra mig iordning, duscha osv innan jag åker till stranden och Elise! :)
Måste göra ett stopp på Wawa innan jag åker och så måste jag tanka..

Haha, den här fina t-shirten fick jag av min värdmamma för hon tyckte den var rolig ;)
Jag saknar Max förresten.... :(
Jag kommer kanske inte tillbaka hit förren på söndag, så vi hörs då. =)

New week

Ny vecka.
Vardagen ser ganska likadan ut och jag trivs lika bra fortfarande. :)

Igår var jag till YMCA för att gymma lite, efter det så gjorde jag mig iordning och åkte till Dick's som ligger vid Christiana Mall, den affären är typ som Stadium eller Intersport, fast större. :) Fick med mig ett par träningsskor, träningsjacka och ett par braller hem, men jag måste åka tillbaka med byxorna idag för att de är för små, så dit åker jag senare.

Idag ska jag ta Foxxy och åka till en park som ligger 5-10 minuter härifrån där de har massa andra hundar också, tänker dock absolut inte släppa henne lös för då får jag aldrig tag på henne igen!
Hm, sen hämtar jag upp Noah från skolan sedan åker vi till Matt's tennis match han har på en annan skola.

Här är våra andra 2 husdjur jag glömt att visa. ;)
Det här är grodan Bob =)

Och ödlan Miss Piggy ;)

Lightning

Jäklar vilket oväder det var inatt!! Regnade, åskade och blixtrade hur mycket som helst!
Jag la mig i sängen med min nyköpta bok Eclipse, Linda kommer göra mig mer "småbesatt" av det här. Jag menar, jag har inte läst ut en hel bok sen lågstadiet kanske? Det är ju mycket lättare att se filmerna, men nu är det ju ett par månader kvar tills Eclipse kommer ut och jag vill veta vad som händer så då finns det ju inget annat val ;)



Just det, för de som undrar så kom Linda hem helt oskadd till Boston inatt, skönt att allt gick bra tillslut!

-Tror att det börjar bli något fel på min dator nu också.. den stänger av sig själv då och då. Så bara för säkerhetsskull så var jag tvungen att åka och köpa cd-skivor som jag kan lägga alla USA-bilder på om datorn skulle lägga av helt.
Idag är det måndag igen och tillbaka till vardagen, förmiddagen var lugn, jag har tvättat killarnas och mina kläder och plockat undan lite. Sedan var jag till Petco för att köpa lite syrsor till våra husdjur. ;) Stora syrsor till Bob (grodan) och små syrsor till Miss Piggy (ödlan) som jag så fint döpt henne eftersom hon äter upp nästan alla 12 syrsorna på en dag!
Måste förresten ta kort på dem så alla får se hur de ser ut. :p

Kom hem från  mataffären för ett tag sen och nu ska jag bara ta det lugnt, typ duscha och kolla tv. :)
Imorgon ska jag bege mig mot gymmet igen, ska försöka tvinga mig dit så ofta som möjligt nu, duktigt va? :D

Jossan åker hem till Sverige imorron, (hon har vart aupair i Philly ett år nu) hoppas resan går jättebra och så får du komma och hälsa på oss här under året! ;D
Förövrigt så har det bara regnat idag, eller de senaste 2-3 dagarna har det regnat faktiskt. Det ska vara molnigt iallafall tills typ torsdag-fredag, sen tror jag det ska bli fint väder ihelgen, så då åker jag till stranden och med Elise isåfall!
Nä, nu äre dags för en ducsh, hörs! ♥

greyhound är bajs

Har nyss varit och lämnat av Linda vid bussen, hon kom iväg tillslut. Hennes buss skulle gå 14.10 från Wilmington, vi väntar, väntar och väntar men ingen buss till New York. Vi gick in och frågade om de visste hur försenad bussen var, men ingen visste. När bussen väl kom, ca 45 minuter försent så skulle Linda ändå inte hinna med bussbytet från NY-Boston. Jag frågade busschaffören om han visste hur man kunde göra, men han var helt retard så jag frågade en annan som hjälpte oss och hon blev ombokad på en buss som gick 16.10. Inte så mycket annat att göra åt än att ta den bussen.
Medans vi väntade så åkte vi till donken och åt lite cheeseburgare och drack cola, sen när vi kom tillbaka till buss stationen så står bussen där och hon kommer med den. :) Så allt gick ju bra tillslut, men det gäller inte bara att komma till Boston utan även att komma hem från Boston eftersom hon bor ca 20 minuter utanför och hon kommer hem 00.00 inatt. Tur att Johan kunde hämta henne där så hon kommer hem. :)
Jag hoppas att allt går bra med bytet i NYC också!
Anyway.. här är några fina bilder jag och Linda tog igår!









Vi är normaaaaaaaaaaaaaaaaaala.
Efter ett tag tog jag med mig datorn ut för att visa Bonnie, och det hela slutade med att vi tog massa bilder med henne också!  Haha! :)



aw :)

Tillräckligt många bilder för idag. :) Får se vad jag hittar på resten av dagen, men det blir nog ganska lugnt.



Lindson weekend ;)

Ihegen har Linda varit här och det har vart hur kul som hest! Så roligt att träfffa henne igen efter typ 3 månader!

I fredags åkte jag helt själv in till Philadelphia för att hämta upp henne, hade med mig gpsen vilket hjälpte mycket, annars hade jag åkt vilse :p Det tog ca en timme att åka med all trafik osv, sen åkte jag in till downtown och skulle försöka hitta gatan hon var på, vilket faktikskt inte alls var så svårt att hitta. :)
På vägen in i Philly så tog jag lite bilder, det var ju första gången jag var i downtown ;)


Philly!


När jag hämtat upp henne och skulle tillbaka hem så använde jag såklart gpsen igen, men den här gången visade den en jättekonstig väg och det tog typ 1.45 att åka hem igen. Den tog någon bakväg där det bara var skog, jag trodde vi var helt lost men vi kom fram till Kirkwood highway tillslut.
Linda träffade min värdfamilj sedan åkte vi och åt på Timothy's i Newark, vi satt ute eftersom det var så fint väder! =)

Efter lunchen åkte vi till Sanford och hämtade upp Matt och Noah från skolan. :) Sedan åkte vi hem och väntade på Noah's pappa som skulle komma och hämta honom för att ha han över hegen. När han åkt så åkte jag, Linda och Matt till Best Buy för att köpa Avatar! Blev lite mer flum där inne också... ;)

Lindson och New Moon ;)


På kvällen tog vi det lugnt och tittade på Avatar med min värdfamilj. :)
Lördag: Vi vaknade vid 10.00(?) tog det lugnt på morgonen och gjorde oss iordning innan vi åkte iväg till Christiana Mall runt 13.30. Blev shopping och lunch där. Linda åt någon paj med grädde och jordgubbar och jag åt kyckling med nudlar.. Linda blev inte riktigt mätt och eftersom jag inte orkade all min mat så åt hon upp allt av det också. Haha!

Vi kom hem runt 17.00 igen och hamnade framför youtube ett par timmar, och sen var vi ute en stund och satt på verandan och pratade. :)
Mark kom ut med massa fyverkerier bara för att han tyckte det var roligt.. Haha, smällade alla dem vilket resulterade i att hunden blev rädd och rymde. Alla sprang ut och letade, men som tur var så kom hon tillbaka efter några minuter.
Jag och Linda gjorde oss iordning och drog oss in mot Main Street i Newark för att äta en sen middag, det blev sallad för oss båda eftersom ingen av oss var riktigt hungrig.. :)


Efter middagen och "porrpappan" så åkte vi till Anna där de hade Hawaiifest för Jo som åker hem till Sverige på tisdag. Var där en stund innan vi åkte hem hit igen för att titta på Hangover, såg ca 30 minuter av den innan vi slocknade. :p
Och nu ska vi precis äta frukost, ska åka och äta på Friendlys innan hon åker hem också. :) Kommer massa flumbilder senare, hinner inte lägga upp dem nu.

Chapel valley and Tony's!!!

Igår kväll åkte jag hem till Anna där Josefine var, under halva dagen igår spöregnade det, mindre roligt.
Iallafall, Anna och Richard kom hem efter ett tag och vi satt och pratade och lyssade på musik/tittade tv.


Idag när jag hämtade Noah från skolan så gick vi till chapel valley vid skolan och väntade där tills Matt slutade. :)




Innan det var jag och min värdmamma till ett stället och åt lunch, sedan var jag med Matt till Verizon för att fixa hans telefon och sen efter det åkte vi till Tony's för att äta middag.

När vi sitter och äter kommer Joe Flacco in dit och ska äta!! Han spelar american football i Baltimore Ravens!!
And here he is ;D

JOE FLACCO AND ME. ;D

NHL

Jag började skriva det här inlägget igår, men Noah ville att jag skulle titta på när han spela de DS istället så det blev lite försenat. :p

Matchen iförgårr var kanonbra!!

Mark gick med mig istället för min värdmamma för att hon var sjuk, men det gick likabra det! Jag drog på mig min Flyerströja och så åkte vi iväg mot Philly. :) På vägen dit berättade Mark om alla saker han vart med om i trafiken under åren, och det var en del ;) Haha! Han lurade mig några gånger också...
Den här gången hade vi platser näst högst uppe i Wachovia Center, vilket faktiskt inte alls var så farligt, man såg bra därifrån!




Mark and I. Haha  =)




Matchen slutade 4-1 till Flyers :D

IMORGON KOMMER LINDSON HIT OCH HÄLSAR PÅ! :D
Ska bli jättekul att träffa henne igen, har ju inte sett henne sen hon lämnade Sverige i början av januari. :)


Idag har jag gymmat, pratar med familjen på Skype just nu och ska börja städa upp lite här tills Linda kommer. :)
Imorron åker jag och Bonnie in till Philly för att hämta upp Linda från bussen runt 14.


20 april 2010

Jag sitter och lyssnar på John Mayer och Train som vi ska se live i New Jersey den 30 juli, det ska bli roligt men jag måste lära mig några låtar först ;)
Igår var ju jag och min värdmamma på BJ's för att handla, det var helt enormt! Fanns hur mycket som helst att handla! Hon berättade att första gången hon vart där så handlade hon för över 600 dollar, vilket är ca 4300 kr. Men den här gången blev det bara strax under 400 dollar. Hehe.

Igår fick jag även mitt Social security card! Så nu tänkte jag gå och prova göra teoriteset för Delaware-körkortet ganska snart. Man får använda sitt internationella körkort här i DE i ca 2 månader efter att man kommit, och nu har jag ju vart här i en månad redan så tiden går undan :)

Idag har det varit en lugn dag, efter att jag skjutsat killarna till skolan så åkte jag till YMCA för att gymma lite, var där i lite mer än en timme innan jag åkte tillbaka hem hit och duschade osv. Efter en stund åkte jag till K-Mart och köpte nagellack och aceton att ta bort min fina manikyr jag gjorde för ett par veckor sedan, dock var den inte så fin längre så den var tvungen att försvinna.

Ikväll äre dags att åka till Wachovia Center igen för att se Flyers-New Jersey, gud vad jag tjatar om hockeyn, men jag kan inte låta bli :D Så himla roligt!
Ska se Philadelphia Eagles (amerikansk fotboll) när de sätter igång sin säsong också, blir ruuuuuligt! =)



Det var väl allt för nu. :)

Blue Rocks

Igår var det alltså dags för ännu en baseball match, dock är det här Wilmingtons lag och är såklart inte lika bra som Phillies. Men det var roligt ändå :)





Det är inte svenska flaggan till vänster utan det är Delaware's flagga! Svenskarna var de som först kom till Delaware och det är därför den ser nästan exakt ut som den svenska. :)


Motståndarna var från Washington DC, och betydligt mycket mer good looking än rocks. ;)

Världens största hot dog? xD Orkade knappt halva!



Idag är min värdmamma ledig och vi ska åka runt och kika lite och vi ska även åka och handla på BJ's. Vi pratar även om att skaffa en till hund så Foxxy får en bror. Haha :)
Idag har även mamma och pappa visning på vårat hus hemma i FBA. Hoppas det går jättebra!
Sa till Bonnie att idag är det en månad sedan jag träffade familjen för första gången, kommer aldrig glömma hur nervös jag var på bussen innan jag och Elise gick av! Vi ska iallafall fira det med cupcakes ;)

Imorgon är det dags för Flyers igen! :D wohooo!

Pillies-Florida Marlins

Var på baseball igår, eller 'brännboll' som vi (pappa) säger hemma ;)
Det var mitt första LCC-möte (man måste gå på ett LCC-möte varje månad) och första gången jag träffade alla de andra aupairerna i mitt område. Det är jag plus 2 svenskar till, Malin från Helsingborg och Jenna från Växjö, de andra var från Finland, Danmark, Österriket, Colombia, Panama typ. :)
Vi var 8-10 st tror jag som åkte från Borders här i Wilmington, kom iväg sent pga av att någon aupair var sen, så vi kom till matchen när den hade börjat men det gjorde inte så mycket.







Det regnade när vi lämnade Wilmington, när vi kom till Philly så var det ganska klart men klart det börjar spöregna där också. Som tur var så fick vi sitta under tak, annars hade jag inte klarar det :p
Den här matchen var Phillies första hemmamatch som var på en helg, och därmed var det utsålt och när det är utsålt så är det ganska mycket folk, ca 45.000 sålda biljetter var det. Fruktansvärt mycket folk!!


Bilden ovan till höger blev min middag, pommes och smält ost. Good stuff ;)

Matchen började kl 19.00 och slutade inte förrän runt 23.00, jag + de andra svenskarna gick till bilen tidigare i hopp om att det skulle vara någon vid bilen så vi kunde värma oss, men icke. Vi gick till Wachovia Center och ställde oss under taket tills de andra kom. Alla aupairer var där förrutom de som körde oss dit, antar att de fastnade i baren eller något sånt. BLAH! Jag hatar att frysa.
Vi körde tillbaka till Borders och min värdmamma kom och hämtade upp mig :) Stannade uppe ett tag och tittade lite tv innan jag gick och la mig.

Min värdmamma har börjat fastna för Lady Gaga och låten Bad romance, jag vaknade imorse av att jag hör henne spela den på youtube och sjunga med, ganska roligt :p
Åt frukost och sen strax efter 12 kom Anna och hämtade upp mig så  åkte vi till en park med Zach (Annas hund)  där det var massa andra hundar. Stod och pratade med en kille som hörde oss prata svenska och frågade oss om det var ryska :p Haha! Anna sa att jag hette Elin, precis som Tiger Woods fru, så sa han att jag var lik henne.
Undra hur många gånger jag har hört det nu, när jag presenterar mig så säger de; "Ooh, like Tiger Woods wife!!" och tycker det är jättekul =)





Hur som helst, efter parken åkte vi till en djuraffär där Anna har sett en till hund hon vill ha. Alla vovvarna var jättesöta! Hon lär övertala killen att skaffa en till först ;)
Sen blev det Subway på vägen hem till henne, sen blev vi kvar där, åt jordgubbar med vaniljsås och tittade bland annat på filmen '2012', som förövrigt var ganska värdelös och dålig.


Sen jag kom hem från Anna så har vi tittat på en till film, kommer inte ihåg vad den hette men den var väldigt rolig iallafall! :D
Imorgon är det dags för en ny baseball match, Blue Rocks ska spela. (Wilmingtons lag) ♥

Flyers-Montreal

Har ju en film från uppvärmningen när Flyers mötte Montreal som jag glömt bort! Men nu är den uppe på youtube iallafall :)



Imorgon ska jag se Phillies spela (baseball) och det ska bli riktigt kul! :D



YMCA

Nu är jag helt slut!
Kom hem från YMCA nyss och innan det var jag på banken för att lösa in min check från förra veckan.
Idag ska jag tvätta lite kläder, städa bilen och åka och handla innan jag hämtar killarna från skolan. Min värdmamma och Mark ska ut och äta ikväll så det är jag som fixar middagen. Vad det blir vet jag inte riktigt än, det visar sig :p


Saknar NYC :)

Nä nu ska jag sätta fart och börja med att ta ut hunden och städa bilen :)
Hörs!

PLAYOFFS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I HAVE THE BEST HOSTMOM IN THE WORLD!!

JAG SKA FÅ SE EN TILL NHL-MATCH PÅ TISDAG, OCH NU ÄRE PLAYOFFS.. :D

Philadelphia Flyers spelar mot New Jersey Devils, kommer bli kanonroligt!

Nu till dagen, vi hade massor med saker vi skulle göra. Vi började med att åka till hennes revisor (typ) och lämnade lite saker, efter det visste vi inte riktigt vart vi skulle åka så råkade vi hamna vid Christiana Town Center där de har en skoaffär som heter DSW, var såklart tvugna att kika in och titta och redan efter typ 5 minuter så hade min värdmamma hittat 3 par skor som hon köpte, själv köpte jag ett par ;)


När vi var klara med DSW så gick vi in till Old Navy som ligger vägg i vägg med DSW, där hittade jag 2 linnen och 2 par flipflops billigt. :) Sedan blev vi hungriga så vi åt lunch på Red Robin som också låg där!



Efter lunchen åkte vi till Social Security-stället, det tog ca en timme att fixa och sen åkte vi till stället där man fixar körkort och skaffade mig en liten körkortsbok om alla regler i Delaware. Klockan blev mycket och det var dags att bege oss hemåt och hämta killarna från skolan.
Noah's pappa kom och hämtade honom för att äta middag med honom ute och jag, Bonnie och Matt åkte  till Verizon för att försöka skaffa en ny laddare till min amerikanska telefon eftersom lilla Foxxy hade käkat upp delar av den..
Noah kom tillbaka under tiden vi var där och sedan åkte vi till ett ställe jag inte minns namnet på för att äta middag, det blev en kycklingsallad för mig.
Lite fler bilder från dagen;



Och eftersom det verkar vara så "inne" med att lägga upp bilder på vad man köper här så ska jag också göra det ;D Orkar inte ta kort på allt jag köpt dock..

Skor från DSW och Old Navy, kjolen från Wet Seal, linnen från Old Navy, t-shirt från Florida och svart linne från UrbanOutfitters.
På fredag ska jag gå på en Phillies game med massa andra aupairer, det blir roligt!  Och på söndag ska vi gå på en till baseball match, dock med Wilmingtons lag Blue Rocks! Ooooooooooooooooch på tisdag blir det hockey! Flyers-New Jersey i Wachovia Center.
Tackar mig själv för att jag våga lämna Gävle och får göra så många roliga saker!! Best thing ever.
Nu är det dags för sängen snart va! ;)


social security card

Nydushad och redo att ge mig ut. :) Jag och min värdmamma ska åka och fixa våra social security cards som man måste ha här, efter det ska vi åka och handla, shoppa(?) :D osv.. Haha, jag måste sluta slösa pengar :)


jätteseriös.. :D





radio

Jag har hittat världens bästa radiokanal här i lilla Delawere, deras musik är grym! :)
Adam Lambert var med i amerikanska idol 2009 och är såklart inte ny, varken här eller i Sverige, men hans singel är superbra! "Whataya want from me"



Och Janson Derulo's "In my head"



Min värdmamma är förresten för rolig! Hon skulle kolla igenom gamla foton att ha till Matt's graduation i sommar. Så har hon massa bilder på när hon har satt saker på hans huvud, som tex. leksaker, klistermärke, en pannkaka(?!) och en rosett. Jag skrattade så jag grät!! Igen! Haha :D

Nä, nu ska jag ner och kika lite tv innan jag ska sova. :)
Godnatt/godmorgon Schweedän.

regn..................................

Idag har det regnat HELA dagen, aptråkigt! Kallt har det blivit nu också.

Hur som helst så började dagen väldigt tidigt igen, gjorde frukost, skjutsade till skolan osv. Kom hem hit igen och var hur trött som helst, funderade på att gå och lägga mig men så blev det inte..
Pratade med Sandra om vi kunde träffas och äta lunch tillsammans, men det var lite ont om tid till det så jag bestämde mig för att åka till Concord Mall som ligger ca 20 minuter härifrån. Det är sån mysig väg man kan åka när man åker dit om man vill slippa stora vägen som det oftast är väldigt mycket trafik på, så den vägen blev det idag :)

Jag visste ungefär hur man åkte dit men jag tog gpsen ändå, efter halva vägen la den av och jag orkade inte stanna för att fixa den vilket resulterade i att jag körde för långt och hamnade i Pennsylvania, men det var bara ca 2 km så det var lugnt ;) Hittade tillbaka till Concord Mall och insåg att det var väldigt mycket större än vad jag trodde! Och de hade H&M, blev dock inget därifrån men jag hittade ett svart linne och en jättesöt sommarkjol. Hade kunnat köpa så himla väldigt mycket mer än det men jag har blivit lite snål tror jag. :p
Köpte mat på Subway där och satte mig i bilen och åt innan jag körde vidare hemåt för att byta om och ganska direkt åka och hämta killarna från skolan.

Så jäkla roligt att det händer saker också, inte nu ihelgen men nästa kommer bästa Lindson hit och stannar över helgen!! Ska bli så roligt att träffa henne igen, det var ju ett par månader sedan ;)
Och den tredje helgen i maj ska jag träffa Linda, Carro och Mickan i NYC där vi ska vara över helgen =) Kommer bli skitkul!

Nu kom min värdmamma precis hem från jobbet och vi ska åka till Christiana Mall och köpa nya skor till Noah sen ska vi köpa något att äta också :)
Hörs♥

Just another sunday

Hello hello,

helgen har varit bra förutom att jag vaknat mitt i nätterna av att jag låg och grät 2 nätter i rad nu.. Drömt något konstigt, inatt var det om att jag var med om en flygolycka, weird.
Igår hade Noah sitt födelsedagskalas för sina kompisar eftersom vi var i Florida medans han fyllde år, det var trevligt och det blev tårta, snacks osv. :)



Igår kväll grillade vi kyckling och hamburgare, sedan dränkte Mark kycklingen i BBQ-sås, det var såå gott!



Idag bestämde vi oss för att åka till IKEA i Philly! Det blev köttbullar och gravad lax där, riktigt gott! Gick igenom hela IKEA och fick med oss en del saker hem, min värdmamma köpte en sån hjärtkudde med armar till mig bara för att jag sa att jag hade en sån hemma i Sverige. :p
När vi hade stått i kö i ca 30 minuter så köpte vi lite saker från "den svenska mataffären" utanför kassorna, blev bland annat ahlgrens bilar, leksands knäckebröd, kaviar och skumtomtar.





När vi kom hem från IKEA så åkte jag iväg till Anna och Jo där de skulle ha BBQ i en park i närheten, så jag joinade dem ett tag innan jag kom hem hit igen. Min värdfamilj är ute och äter och de är på väg hem aldelles strax.
Nu blir det sängen snart, imorgon blir det upp tidigt och jobba igen.

Från parken idag :)
Natti♥

Vill du ha bullfika?

Den här dagen har varit riktigt nice faktiskt!

Började som vanligt 6.30, skjutsade killarna till skolan och sedan hem igen, runt 11.30 kom min värdmamma hem för att vi skulle ut och äta lunch och shoppa :) Hon är så himla rolig, man kan verkligen sitta och skratta mest hela tiden!
Hur som helst så åkte vi ca 15 minuter härifrån till ett köpcenter där jag aldrig vart förr, åt vår lunch sen hann vi shoppa i ca 1½ timme innan vi var tvungna att åka till killarnas skola och hämta upp dem. Jag köpte 2 par jeansshorts och en blå/vit skjorta från Old Navy. :)

Från skolan fick vi med oss en kille som Noah känner, Charlie, som följde med oss hem för en playdate. Medans de lekte så pratade jag med min syster på Skype. :)

Och nu på kvällen har jag varit hemma hos Anna med Josefin, vi åt mat och tittade på lite svenska tvprogram, riktigt roligt!! :D "Bullfika" är ett bra exempel.. ;) Är glad att jag hittade både dit och hem själv och med lite hjälp av gpsen. :)
Imorron ska Noah ha kalas här hemma sen han fyllde år för ett par veckor sedan. Sen får vi se vad som händer resten av helgen =)
Nu ska jag se lite avsnitt av Hollywoodfruarna som jag missat!

9 april 2010

När jag skjutsade killarna till skolan imorse så kände jag att jag blev sugen på att träna (det händer aldrig i vanliga fall) så efter att jag kommit hem igen så bytte jag om jag åkte till YMCA för lite work out. Bland det första som slog mig var att det inte fanns några killar som såg bra ut där?? Absolut ingen. Blä. När jag tänker efter så har jag inte sett nån snygg kille här än, förrutom 2 st i Florida, men de pratade jag inte riktigt med.. :p På tal om ingenting liksom! Haha.

Efter YMCA traskade jag vidare till Wachovia (banken) för att växla in min check till cash. :) Åkte hem och duschade osv, smsade Anna och frågade om lunch, såå vi åkte till Friendlys och åt hamburgare (tränande alltså för ingenting), det var jättegott, men jag har fortfarande inte smakat något som slår Max ;)

Efter hamburgaren valde vi att istället för att gå över vägen till Happy Harrys, så tog vi bilarna! Sedan var jag tvungen att åka till killarnas skola för att se Matt spela tennismatch och sen hämta Noah, stannade på Wawa för att köpa en cola.  Blev kvar där till strax efter 16, sen stannade vi på ett ställe och köpte slush, blev mangosmak för mig :)
Min värdmamma orkade inte laga mat idag så vi åkte och köpte italienskt, var riktigt gott! Och på samma gång åkte vi till Petstore och hämtade Noah's födelsedagspresent, en liten ödla, jättesöt! Hon har dock inte fått något namn än..
Tror inte jag har nämt det i bloggen, men vi har en groda här hemma också, han heter Bob och är grön. :p Maha!




Imorron har min värdmamma tagit ledigt halva dagen för att hon och jag ska ut och äta lunch och shoppa. :) wohoo!

It's a beautiful day

Lika underbart väder är det idag! :)

Dagen började med att jag vaknade av väckarklockan 6.15 då jag brukar gå upp, men jag somnade om(!!!!) Min värdmamma kom och väckte mig 6.55, hon bara skrattade åt mig för jag såg så trött ut. :p
Jag sover i min I love NY tröja så jag slängde bara på mig ett par byxor och gick ner till de andra.

Vi åkte hemifrån 7.30, släppte av Noah på lowerschool och sen skjutsade jag Matt till tandläkarn igen, de skulle ta ca 1½ timme, så jag åkte och tankade och sen åkte jag hem och bytte om och var ut med hunden. Efter det åkte jag till Wawa och köpte frukost eftersom de inte fanns nå gott bröd hemma.. Hämtade Matt hos tandläkarn och skjutsade honom sen till Middleschool på samma skolområde där Noah går :)

Efter det åkte jag hem hit igen. Har slappat lite, städat på mitt rum och plockat ur diskmaskinen och nu håller jag på att tvätta lite saker. Ska sätta mig ute i solen aldelles strax med en iskall cola! yumyum! :D
Lite fler bilder från idag och igår.

Väntar på att killarna ska sluta skolan :)

Jag och Foxxy nyss ;)

Haha :p

Det är knappt löv på träden och mellan 25-30 grader ute redan. :) nicenicenice. höhö.

Måste bara säga att jag är lite imponerad av mig själv över att jag är så duktig på att köra överallt här. Igår gav jag mig ut på stora motorvägen själv, livrädd var jag. Men jag hittade rätt och allt gick bra.
Nu måste jag gå och leta efter plåster för jag har fått skavsår från mina flipflops.. :(


sommar och sol

Så jääääääääääääääkla vackert väder ute!! Just nu är det mellan 25-30 grader ute. Himla skönt! ;) Har legat ute i solen, lyssnat på Jason Derulo från Spotify. Tidigare idag så var jag ut på en lite roadtrip med mig själv och utforskade lite, bra att man hittar bättre här nu, och det är så himla nice att sitta i bilen, lyssna på apbra musik med rutorna nere.. :D Jag älskar det!!

Och helt ärligt så saknar jag inte Sverige alls. Klart jag saknar min familj och mina vänner, men inte mer än det. Skulle jag kunna ta hit alla så skulle mitt liv vara perfekt.
Hur som helst, om lite mer än en timme så åker jag tillbaka till skolan för att hämta killarna, Matt mådde bättre idag så det var bra. :)

Här är lite random bilder från USA,


brumbrum

våra grannhus

på baksidan av vårthus har vi en lite bäck där det finns sköldpaddor :p

mina supergulliga ballonger som var på mitt rum när jag kom hit första gången :)

Flyerströjan jag köpte ;D

Jag idag :) tur man fick lite färg från Florida iallafall ;D

Mina värdbarn. =)

Nä, ska nog ut i solen igen innan jag hämtar killarna. :)


Monday

Idag åkte jag med killarna till skolan 7.30, när vi kom till skolan så mådde Matt inte bra alls. Han är laktosintolerant och hade jätteont i magen, så han stannade hemma idag. På dagen gjorde vi inte så mycket, jag har typ tvättat och vart ut med hunden. Vid 14.30 åkte jag till skolan igen för att hämta den andra, och jag hittade både dit och hem helt själv! :)


Området jag bor i :)

sommarrrrrrrrrrrrrrvärme ;D

Sötaste lilla Foxxy idag ute i solen =)
Morgondagen kommer nog se ganska likadan ut, fast då ska Matt till skolan och jag ska försöka masa mig till YMCA och träna lite för ovanlighetensskull. ;)

trööött

Igår var jag ju med Anna och Elise på Christiana Mall, det är otroligt stort och jag skulle lätt gå vilse där! Det var jätteroligt att träffa Elise igen och Anna träffade jag fösta gången där. Vi shoppade på bland annat Victoria secrets och Urban outfitters, sedan blev det lite mat också.

Efter Christiana åkte vi till ett ställe där vi köpte Swedish fish och tittade runt lite mer, sen skjutsade Anna och Elise hem mig, de hälsade på mina värdföräldrar och jag visade de huset. :) Det gick ett par timmar, jag slappade sen kom de tillbaka och hämtade mig så åkte vi hem till Anna där jag och Elise sov över.
En väldigt trött Elin och Elise vaknade imorse då Anna hade åkt iväg, så det var vi plus Anna's pojkvän där hemma. Efter en stund kom min värdmamma och hämtade mig, så åkte vi och handlade.

När vi kom hem så satte vi igång med vår påskmiddag, vi gjorde köttbullar som faktiskt blev helt okej! Mark's mamma, hans syster plus systerdotter kom förbi på middag också, de åkte hem för ca 30 min sen.
Åh, vi köpte rökt lax också, det var gott! Så hittade vi Wasa's knäckebröd i en mataffär också så det satt fint ;)
Imorgon ska jag börja jobba "på riktigt", vi gjorde ett schema för nån dag sen så det ska nog funka bra! Så det börjar med att skjutsa killarna till skolan 7.30 imorgon. Har börjar lära mig hitta lite bättre här också så jag hoppas det ska funka. :)

Resten av kvällen blir lugn, ska titta lite på tv sen blir det en tidig kväll eftersom det inte blev mycket sömn inatt.

LET'S GO FLYERS!!

Haha, hockeyn igår var det roligaste jag vart med om!! Kom ihåg att jag inte har zoomat någonting alls på bilderna som kommer, vi satt på första raden! :D Maha

























Matchen slutade 0-1 till kanadensarna tyvärr.. Men det var så himla roligt att se!! :D Träffade trevligt folk också (de på bilderna).
Nu ska jag duscha och göra mig klar, ska träffa Anna och Elise på ett shoppingcenter här

Hockeytimeeeeeeeeeeeee =D



Redo för match :D Flyers-Montreal :)

I'd send a postcard to you dear, cause I wish you were here

Medans halva Gävle är ute och festar just nu så sitter jag här i lilla Delawere och lyssnar på partymusik. :) Haha, lite roligt egentligen.

Dagen har varit lugn, skjutsade den äldsta killen till tandläkarn som ingen av oss visste var den låg..men vi fick en bra karta! Glömde även mitt körkort hemma då, blev orolig att jag skulle bli stoppad, men det blev jag som tur var inte! :)
Imorgon har min värdmamma ledigt så vi ska åka och fixa manikyr, bara för att! Sen blir det förhoppningsvis lite shopping kanske och på kvällen hockey i Wachovia Center! :D Ska bli så himla roligt!



Nu på eftermiddagen gjorde jag svenska pannkakor till mig och mitt värdbarn och han gillade det! Han tyckte att jag borde öppna ett ställe här och bara sälja svenska pannkakor. Mjaa ;)
Igår var vi och fixade ett bankkonto till mig här, plus att vi fixade så jag kan gå och träna/simma på YMCA när jag vill, så det är kanon! :)






april april..

Jag har inte blivit lurad än, vad jag vet iallafall. :)
Jag lurade pappa nyss, skickade ett sms till honom och sa att jag ville hem. Eftersom jag känner honom väldigt bra så visste jag att han skulle ringa upp på en gång, vilket han också gjorde. När jag svarade och började skratta förstod han att det var ett aprilskämt. ;)

Just nu sitter jag i vardagsrummet med hunden och tittar på lite tv. Har vart och handlat och ska tvätta lite snart.

FLYERS - MONTREAL IMORGON! :D Första raden, biljetterna kostar 225 dollar styck! Ska bli jätteroligt! :)

RSS 2.0