Los Angeles

En kort uppdatering fran LA!

Vi kom hit i tisdags och sedan dess har vi bland annat legat pa Santa Monica och solat, vart ute pa piren nagra ganger, varit i Hollywood, Universal studios igar och idag ska vi cykla till Venice beach och sedan senare ikvall till Mulholland drive! :)

Vi har det hur underbart som helst och jag kommer nog aldrig vilja aka tillbaka ;)
En langre uppdatering med bilder ska jag forsoka komma med nagongang ocksa. Nu ska vi ivag och ata frukost snart.


Delaware license!

Äntligen har jag tagit mitt amerikanska körkort!
Jag gick upp klockan 6 imorse och var på DMV runt 7, som vanligt var det bara att sätta sig i kön. Eller, det är inte ens en kö, folk sätter sig bara runt ingången typ. Det ska egentligen vara en kö, som vissa faktiskt följer, detta har jag nu gjort 2 ggr utan att det funkat, så jag provade det andra sättet, smita före.
Bonnie kom och joainade mig strax innan de öppnande kl 8, man måste ha någon över 21 som har körkort med sig när man signar in.
Såklart så börjar folk klaga bakom mig. "Hey lady, we were here before you!", "She aint' going before me" osvosv... Lite roligt för jag vände mig inte om och låtsades helt enkelt att jag inte fatta att de pratade om mig. Doh.
Hur som helst så fick jag en tid till roadtest idag! Kl 10.30 var jag där, hade världens skönaste "instruktör" eller vad de kallas. Haha, jag tror han var gay.
Fick en skön kommentar av honom också; "Uhm, this might seem a littlebit awkward or weird, but you're the first one I had today that actually speaks english!" Jag bara garva och sa att jag tog det som en komplimang, så satt vi och pratade om lite saker. :) Jätte trevlig! :D Sen hade jag den högsta scoren för dagen också, så det kändes nice ;)

Nej, nu måste jag gå ut med Foxxy, hon ser lite kissnödig ut ;) Haha!
Sen ska jag till banken också och sedan packa klart allting inför imorgonbitti då mitt flyg går till LA! ♥

Packar

Sovmorgon igen. Jag älskar helger! :)

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket faktiskt, har börjat plockat fram lite grejer jag ska ha med mig till Los Angeles. Ska även försöka börja städa på rummet så jag kommer hem till ett rent och städat rum när jag kommer tillbaka igen ;)


Haha, jag har glömt bort att visa min Taylor poster, men där är den ju ;) Fin va? Haha, fjantig jag är ibland.

Sedan blir det bara lugnt ikväll. Typ film och chips :D

Club can't handle me

Bästa låten jag hört på länge! Den är även med i nya Step up 3 filmen. :D



Dagen började med sovmorgon, såååååååååååååååååååå jäkla härligt! Vid 12.30 mötte jag upp Camilla, Sara och Linda på Concord Mall för lite shopping. Fick med mig 2 t-shirtar och ett par jeansshorts hem. Trevligt.
Sedan har jag bara legat i soffan här hemma och tittat på 'Keeping up with the Kardashians' i några timmar. Det programmet är superroligt ;)
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska försöka hitta en ny bikini till LA också, och börja packa för på tisdag åker vi ;) Mys.

awesome memories

Snart är det dags att börja packa! Hihi. Jag tycker om att packa och se fram emot att åka bort, det ska bli riktigt skönt. Och få åka till älskade Los Angeles igen ska bli helt stört underbart! Jag har saknat den staden varje dag sedan jag lämnade den, den 15 november 2008. Gud vad länge sen!
Bara för det så lär jag lägga in lite bilder därifrån, och ja, jag vet att jag har gjort det huuuur mång ggr som helst. Men jag tröttnar aldrig. ;)
LA





Holly Madison and me ;)

Me, Hef, Siv and Amanda ;)

Me and Hef ;)

Hihihihi :D Helt galet!
Btw så har jag gjort illa mig :( Jag slog i min tumme i ugnen (den var inte på), men det gjorde väldigt ont iallafall, och nu ser det ut som att jag har fått någon slags infektion... buhu. Hoppas det ser bättre ut imorron, annars lär jag nog göra nått åt det.

Haha, det är fredag och jag ska lägga mig snart, klockan är knappt 22. :p Kul liv ;)

Shoppning

Dagarna rullar på som vanligt.
Igår åkte jag till Starbucks för att träffa de andra aupairerna, det var en del nya ansikten vilket alltid är roligt :) Det var även sista gången jag träffade Jonas innan han åker hem på lördag, men förhoppningsvis kommer han till Gävle eller jag till Falun nångång i framtiden ;) Haha.
På slutet var det bara jag, Jonas, Johanna och 2 tyska aupairer kvar som stod och pratade en stund, så kommer det 2 killar körandes i en bil typ 3-4 varv runt Starbucks.. Sedan parkerade de nånstans och kom och pratade med oss, lite skumt. Men de var väl trevliga iallafall^^

Idag har det inte hänt mycket..Jag har typ spelat tv-spel (Svampbob fyrkant, haha) med Noah och Matt har suttit på sitt rum i vanlig ordning.

Kom nyss hem från DSW!
Jag och min värdmamma var där för lite shoeshopping. Underbart. Fick med mig ett par skor hem. Tänkte ta med dem till LA dårå ;) Haha!

Cute huh? :D

Sedan var jag på Kolh's för nån dag sen och hittade en liten partyväska :)

Och slutligen min jacka från Converse som jag köpte ihelgen. :)

Allt som jag inte orkat skriva om

Eftersom jag har varit så himla seg de senaste dagarna så tar jag det som hände nu istället.

I onsdags var det ju meningen att jag skulle till Starbucks i Kenneth Square för att träffa de andra aupairerna, men jag och min värdmamma bestämde oss för att jag skulle åka till DMV (amerikanska vägverket typ) för att fixa mitt körkort, kände att jag bara ville ha det gjort.
Kommer inte ihåg om jag berättade om det i bloggen förra gången jag var där, men den gången så kom vi för sent och det fanns inga platser kvar för dagen. Man måste nämligen sitta i kö utanför innan det öppnar, och man lär vara där tidigt så man vet att man ska få en uppkörningstid den dagen. Jag kommer dit 06.15(!!!) på morgonen och väntar och väntar, tills de öppnar klockan 08.00. Cirka 07.30 börjar det duggregna lite, självklart blir det lite mer regn än så men ändå inget mer regn än normalt. På mitt drivers permit som jag har så står det massa instruktioner på baksidan av det och däribland står det att "uppkörningar görs inte om det regnar" eeeh?! WTF!!
Jag väntade ändå tills de öppnade och ställde mig i kö inomhus som alla andra, men så kommer det en sur liten
gubbe och säger "Look at the back of your permits people, no roadtests today when it's raning" WÄÄÄH! Ville bara gå och dö. Blä. Den dagen sög verkligen. Jag satt där i nästan 2 timmar för ingenting. Sämst!

Nu till något roligare!
I torsdags tror jag det var, så var jag och Guilia på Step up 3D! Den var huuuuuuuur grym som helst! Alla borde se den. :D


Sen tycker man ju att jag borde ha skrivit något om hockeyn också.. Brynäs alltså. Hm, jag är inne på Brynäs hemsida lite då och då och tittar runt lite. De nya spelarna säger inte mig så mycket, förrutom Björn Bjurling, när jag såg att han skulle börja i mitt lag så kände jag bara 'men njääääe, varför då?' Kunde de inte hitta någon bättre? Och ja, jag starkt ogillar Daniel Widing.
Hockeyn här då?
Den börjar lite senare, typ början på oktober. Det är något som jag verkligen ser fram emot! :D De håller på att byta namn på Wachovia Center också, arenan ska nu mera heta Wells Fargo Center.

Något annat att se fram emot är att min pappa och min syster kommer hit och hälsar på! Den 29 oktober kommer de till Philadelphia International :D Ska bli kul att visa dem allt här! Tråkigt att mamma inte kommer med bara, kommer inte träffa henne på över ett år nu ju.. :/

-Om exakt en vecka är jag och bästa Lindson i Los Angeles och röjer ;)


Totally awesome weekend!

Vet inte ens var jag ska börja...
Haha, hela helgen har varit otroligt bra och rolig! Jag åkte ner till Elise i fredags eftermiddag, på kvällen tog vi det lugnt och kikade på film medans vi åt real american ribs! Riktigt gott. Vi tittade på Date night som var jätterolig! :)

På lördagen sov jag till typ 10 någongång, jag och Elise åkte och köpte frukost från Surf bagels som var hur goda som helst! Bacon, ägg och ost var det på. Sedan åkte vi till Dewey beach ett par timmar och relaxade.




Efter ett tag så gick vi till Qué Pasa, ett uteställe som ligger på stranden, supermysigt! Så där blev det en liten sen lunch och en drink. Gick vidare till Lighthouse, för att Elise skulle visa mig hur det såg ut, sedan fortsatte vi mot Starboard där vi träffade Steve, en bartender som Elise känner, han jobbar på Lighthouse. Han bjöd oss på en varsin shot innan vi bestämde oss för att åka vidare, vi hade ju lite shopping att göra också. Dock blev det bara en tunn jacka från Converse.
Klockan blev mycket och vi blev stressade för att Kim skulle komma och hämta oss en timme efter att vi kom hem, och så skulle vi hinna äta också. Haha! Blev stress en stund, men det gick bra. Vi stannade på donken på vägen och köpte en varsin cheeseburgare.
Qué Pasa





Hade som sagt väldigt roligt! ;) Natten avslutades med ett förbjudet nattbad i poolen vid Elise's hus... ;) awesome!
Träffade väldigt mycket folk, vilket alltid är roligt ;) Tror jag fick 3 nummer av killar.. Haha! Funny.

Glömde tillägga att det var 5 månader sedan jag lämnade Sverige igår ;)




Cupid shuffle

Den här låten har jag hört förr, typ en gång. Tydligen vet alla amerikanare den här låten och även dansen till den ;) Hade så fruktansvärt roligt ihelgen!

http://www.youtube.com/watch?v=uPna1dIeUHQ

eller



Det kommer ett inlägg med alla bilder osv imorgon skulle jag tro, nu är det snart dags att sova. :)

Vattenkrig

För någon dag sedan hade jag och Noah vattenkrig här på garageuppfarten när det var supervarmt ute! Så det var skönt med lite svalkande vatten! :)





Nu håller jag på att packa inför min helg nere på stranden med Elise. :) Det kommer bli riktigt roligt!

D' is funny

D' :

Kaffe Elin!!!
Vad hände med Sverige?!
Ska du bli hollywoodfru på heltid?


Svarade att jag jobbar på det ;) hehe

Time for some action

Jag var på dåligt humör imorse, så dagen började inget vidare. Men det blev bättre efter en stund.
Det har också varit så jäkla varmt ute idag!! Typ runt 98F vilket är nästan 37C, så vi har inte varit ute så mycket idag, men några gånger blev det iallafall.

När Mark kom hem så berättade han om en kvinna som hade kastat sina 3 barn från en bro i Philadelphia idag och ner i vattnet. Eller kvinnan påstod iallafall det, hon ringde själv 911 och berättade vad hon gjort. De har letat i Delaware river hela dagen idag, men inga barn har hittats, så man vet inte om det är sant eller inte. Det finns skumma människor...

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, duktigt va? ;) Så jag ska hoppa in i dushen och sätta mig framför tvn snart.
Imorgon är det onsdag vilket som vanligt innebär Starbucks i Kennet Square för att prata lite med de andra aupairerna, det har kommit en del nya, så det blir roligt!

-Los Angeles närmar sig! ;) Kommer bli grymt!


You're amazing just the way you are

Bruno Mars - Just the way you are




Bam Margera

Igår kväll Skypade jag med världens bästa Lina♥ Haha, det var så kul för hon hade precis kommit hem från krogen ;) Efter att jag skypat med henne så åkte jag hem till Jonas där Johanna också var. Vi var alla lite småtrötta och kunde inte komma på något att göra och Jonas behövde tanka bilen, så vi gjorde det och passade på att dra till Bam Margera's hus som ligger en bit ute i skogen. Dock var det väldigt mörkt så man såg inte så mycket, men han hade kameror och massa säkerhetsgrejer runt hela gården som hade högt staket runt om.
Bild med och utan blixt;



Haha ganska töntigt egentligen... knäppa kort på en port. Men det var kul! Sen trodde vi (iallafall jag) att vi blev förföljda av Bam, för det kom upp en stor jeep bakom oss precis när vi lämnade huset och den körde efter oss en bra bit och jag fick för mig att bilen blinkade med sina lysen till oss, men den svängde åt ett annat håll efter typ 5 minuter, så det var antagligen inget, men det var roligt ;)
Sedan åkte vi hem till Jonas igen och tittade på film. :)

IKEA, Swedish museum & The other guys

Jag och Jonas åkte till Philadelphia idag, vi hade lyckats tima resan så bra att vi hamnade mitt i köerna till dagens baseball match som Phillies hade hemma, men det gick ganska smidigt ändå. Det blev ett besök på IKEA där vi åt köttbullar, lingonsylt, potatismos och gravad lax. Mycket gott!
Efter IKEA letade vi reda på ett museum som är om Sverige, enkelt kallat Swedish museum, som ligger i närheten av IKEA. Det kostade hela 5 dollar att gå in.. men inte ofta man är där så det gick väl vägen den här gången ;)







Gävle ♥



Sedan åkte vi tillbaka hemåt igen. Stannade för att se vad som gick på bio, och vi såg The other guys som var otroligt rolig! :)
Nu har jag varit hemma ett tag, hunnit med att sjunga och äta tårta för mina värdmamma idag också. Förresten har jag en enorm träningsverk från mina träning igår..ajaj..

7 augusti 2010.

GUD vad skönt det var att sova ut imorse! Det behövdes verkligen :) Jag drömde något konstigt också, det var en rolig dröm, men jag minns inte så mycket av den.
När jag gick till nedervåningen så insåg jag att jag var helt ensam i huset, mina värdföräldrar hade åkt iväg och ätit frukost ute eftersom det är min värdmammas födelsedag. Jag gjorde iordning frukost som bestod ut av 2 rostade mackor med creamcheese och tropicana juice, efter det satte jag mig framför tvn och tittade på Americas next top model.
Bonnie och Mark kom hem under tiden och vi pratade om allt och inget en stund innan jag gjorde mig iordning för att åka till YMCA för att gymma och simma. Kände mig väldigt duktig efter det! Ska nog göra samma sak imorgon med, fast jag kanske skippar simningen då.
Åkte hem och dushade och tog det lugnt några timmar och klockan 17.00 så träffade jag Anna utanför skoaffären DSW, dock blev det inga skor den här gången. Efter DSW gick vi till Red Robin för att äta lite middag, alltid lika gott! :)

Nu ska jag snart åka iväg och träffa Jonas och Johanna, vi ska förmodligen bara hänga hemma hos Jonas som har huset för sig själv. :)

(Titta inte på mitt stökiga rum och obäddade säng i bakgrunden please ;)

Job interview!

Kom precis hem från Concord Mall, där jag inte bara hittade ett par t-shirtar, utan också fick en jobbintervju som de tyckte att jag skulle komma på! ;)
Haha, det var inne på affären Hollister, där jag även köpte mina t-shirtar. När jag skulle betala frågade tjejen i kassan hur gammal jag var, och så sa hon att de sökte folk på deltid. Skulle ju vara perfekt om det skule gå!

Hur som helst så åkte jag till "systembolaget" efter det, haha! Där jag köpte en vinflaska till min värdmamma som fyller år imorgon! Mina värdföräldrar valde att stanna hemma ihelgen istället, men det blir ju ganska mycket lugn och ro iallafall.
När jag visa min legitimation i kassan så sa jag att det var en svenskt kökort, och han sa; "Jaha, jaa det borde väl gå bra, de enda legitimation vi inte tar emot är mexikanska." Hahaha!

Så nu sitter jag här hemma i soffan, tittar på Viva la Bam och dricker kaptenen med cola :)


Svar till Ida som kommenterade i förra inlägget:
Jag tycker absolut att alla som funderar på att åka som aupair ska göra det! Det är otroligt roligt och så får man se massa nya saker, även om auair-skolan inte är något att hurra över direkt... euw.
Haha! Mina värdbarn är 8 och 14 (snart 15) :)

Does your mother know?

Just nu sitter jag på golvet på mitt rum och lyssnar på Abba. Haha, jag såg Mamma Mia the movie här om dagen och fick världens Sverige-känsla.. en liten saknad på något sätt då alla Abba-låtar påminner mig om hemma, på något sätt.

Jaja.. dagen har varit bra, jag och Noah var nere i bäcken igen i ett par timmar, han fiskade och jag satt och tittade på/tog av fisken från kroken :) Efter det gick dagen fort och nu sitter mina värdföräldrar nere i soffan och sover framför tvn.
Idag har jag även försökt fått reda på allt med min och Lindas LA-trip! :) Fick en boknings bekräftelse på vårat hostel som ligger i Santa Monica för några dagar sedan och idag har jag pratat i telefonen med Laurie ett par gånger och fixat med hyrbil och så hade hon även fixat tickets till Universal Studios till mig och Linda! Två-dagars biljetter och vi behöver bara betala för en! Så himla braaaaaaaaaa! :D Kommer bli asroligt!

Annars har jag nog inte så mycket mer att komma med just nu... Linda's mamma och pappa kommer till Boston och hälsar på henne imorgon, elajn är aaaavis! ;) hehe.
Anyways... är är ett par pics från idag.








Nu ihelgen så fyller min värdmamma år, har ingenaning om vad jag ska köpa.. Bonnie och Mark ska åka iväg på en liten weekend nu och killarna åker till Baltimore, vilket betyder att jag blir själv i huset hela helgen med djuren också då såklart. Kommer faktiskt bli riktigt skönt med lite lugn och ro ;)

Starbucks-onsdag!

Kom hem från Starbucks för ett tag sedan. Jag körde hem i världens åskväder, har nog aldrig sett så mycket regn kommer ner från himlen samtidigt! Jag så blixtrade det otroligt mycket, himlen lyste upp och blev typ ljuslila, ganska coolt, men jag var lite halvskraj :p

Dagen har förövrigt varit ok, Noah hade en kompis över på playdate, så vi var nere i bäcken och de fångade lite fisk.

Ska gå och lägga mig snart. Jag är lat idag, så det här är allt jag orkar skriva.
Godnatt

Another monday...

Måndagar är så himla tråkiga!
Idag har jag bara jobbat som vanligt, jag och Noah var nere i bäcken för att fiska lite, självklart var det ju jag som fick ta av fisken från kroken.. euw. Men jag kom bara att tänka på när jag och pappa var ute i stugan i Hamrånge och var ute på sjön med båten eller bara satt vid bryggan för att fiska lite. :)

Sedan åkte jag, Noah och Matt till Best Buy för att kika lite... N köpte en laddare till hans DS som han tappat bort. Efter det åkte jag till banken för att sätta in förra veckans lön på mitt konto och sen hjälpte jag till med maten.
Eller, det var snarare så att jag dukade bordet och Bonnie hjälpte mig leta flyg medans Mark gjorde mat! Haha.

Flyg var det ja... Jag och käraste Linda ska åka till Los Angeles den 24 augusti! :D Det kommer bli så himla underbart att komma dit igen, som jag har saknat det! :) I love California♥
Så nu är flyget klart och så ska vi hitta någonstans att bo nu också, och hyra en bil :)

Tomorrow is a new day. Kommer förmodligen inte se så annorlunda ut i jämfört med idag, men ändå. ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa Breaking Dawn. Awesomeness.

CHARLIE ST. CLOUD

Kom precis hem från bion.

Jag och Giulia såg Charlie St. Cloud som var väldigt bra, jag gillade den verkligen. Dock var den ganska sorglig, men ändå väldigt bra!




We like Zac Efron.. ;)
Ska gå och lägga mig snart så man orkar upp imorgon, ny jobb dag och förhoppningsvis har min röst blivit bättre också.

Hooters and party ;)

Till skillnad från torsdagen så gick gårdagen riktigt fort, vilket var otroligt skönt.
Fast igårmorse så var jag otroligt seg och trött, halvsov i soffan tills runt 11 någongång. Efter att jag och Noah ätit lunch (Matt låg fortfarande och sov) så gick vi ner till bäcken här bakom huset för att jaga lite småfiskar. Vi blev kvar där i ett par timmar och när vi kom tillbaka så var både Bonnie och Mark hemma, vilket var väldigt tidigt för att vara dem. :p Så åkte allihopa iväg lite senare och jag blev ensam kvar i huset, så jag passade på att sitta vid datorn och ta det lugnt innan jag började göra mig iordning för kvällen.

Giulia kom och hämtade mig vid 19.00 och så körde vi till Hooters där vi mötte Clemence från Frankrike och så kom Jonas lite senare också :) När man är i USA så är det väl självklart att man måste besöka Hooters minst en gång iallafall. Efter det så gick vi och köpte lite dricka innan vi åkte hem mot Giulias hus, hennes värdfamilj är nere på stranden över helgen så det var ju perfekt. :)
Resten av kvällen berättas i bilder ;)

Guilia skrev ett fint meddelande på danska till oss svenskar..^^ Haha!




Edward var med oss! ;)



Det var en otroligt rolig kväll! Dock fick jag inte så mycket sömn, utan satte mig ute en stund medans de andra sov lite till. :p Klockan 13 idag hade jag och Giulia LCC-möte i Centerville, så vi åkte dit och träffade Nick en stund och det blev en jordgubbs cupcake för mig till frukost. Haha! Träffade även endel nya aupairer så det var roligt. Efter det åkte vi till Chtistiana ett par timmar, fick med mig en t-shirt hem och vi åt lunch/middag på Cheesecake Factory. :) Som ett litet plus i kanten så har jag tappat nästan hela min röst! Hoppas det blir bättre snart.
Är ganska trött nu så det blir en tidig kväll så får vi se vad jag hittar på imorron, eventuellt ska jag gå på bio. :)

RSS 2.0