Who are you to judge?

Nu har jag varit hemma i  en månad och 9 dagar, och det är nästan som att jag aldrig varit borta. Som tur är så har jag ändå massvis med bilder och annat att gå tillbaka till. :)
Det som har ändrats här hemma är ju att de har byggt om på Heartbreak och Interpool och O'learys har bytt plats helt och hållet, annars är det mesta som vanligt.
Sen att jag fick två helt nya hem var också såklart lite konstigt, men det går väldigt bra och jag trivs!

I fredags jobbade jag 15.30-20.00 och det gick bra, allt rullade på. På kvällen blev det lugnt, jag tittade på tv och hängde i soffan. :)
Lördagen började med att telefonen ringde kl 8.00, de ringde från Maxi och frågade om jag kunde börja jobba 9.30, så såklart jag gjorde det, jobbade bara till 17 så det var en skön dag!
Åkte och hämtade pappa och Tommy på travet efteråt, och lite senare kom ett par vänner till pappa som också jobbar på Maxi för att grilla lite.
Linda och Viktor kom efter en stund så vi satt nere i källaren och hängde bara tills Gustaf kom, då gick vi upp och tittade på en "skräck"film... Tror den hette Blood trail och var kanske en av de sämsta filmerna någonsin, men det var kul ändå ;)
Igår var det ju May 21, Judgment Day, enligt en amerikanare så skulle världen ha gått under, men som tur är så är vi kvar :)

Idag var jag och pappa ut till stugan med Nellie, så hon fick bada lite. På hemvägen köpte vi middag med oss från Max!


Pirates of the Caribbean- I främmande farvatten

Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade, så det får vara dags för ett nytt inlägg. :)

Så i lördags jobbade jag hela dagen, kom hem, tittade på Eurovision medans Carro övertalade mig till att gå ut och festa, vilket kanske inte var ett så smart drag utav mig. Det var ju roligt och så men jag fick nog för mycket att dricka samtidigt som att jag var trött efter jobbet så jag ramlade på något sätt och tog emot mig med ena handen på glas, vilket resulterade i massa blod. :(
David var så snäll och hjälpte mig hitta plåster osv... Kom hem strax före 3 tror jag och gick och la mig.

På söndagen kom Viktor hit så tittade vi på hockey finalen som Sverige tyvärr förlorade mot Finland. Sedan har jag varit över hos mamma nu ett par dagar, träffade Linda och Carro på stan och lunchade med dem på Nian i tisdags och på kvällen var jag hemma hos Viktor en sväng. Igår var jag ut till stallet på dagen sedan blev det bara slappt.

Just nu sitter jag  hemma hos pappa igen och har precis varit ute med Nellie, imorgon ska jag jobba igen och förhoppningsvis blir det mer jobb nästa vecka.
Ikväll ska jag och Linda gå och se nya Pirates filmen!! :D Kommer bli grymt!

Hockey VM!

Herregud, jag är helt sluuut!
Jag skulle egentligen jobbat 16-21.15 idag, men så ringde de igår och frågade om jag kunde ha café-stängning istället, så jag tog det. Det var ganska mycket folk och stressigt blev det, men det gick bra ändå.

Just nu sitter jag och tittar på hockeyn.. Sverige vann semi finalen tidigare idag mot Tjeckien och nu spelar Finland-Ryssland, Finland leder med 3-0 så det är nog ganska klart att det blir Sverige-Finland i en VM-final :D

Egentligen hade jag inte så mycket att komma med idag, men jag kände bara för att skriva av mig lite..
Imorgon, lördag, så jobbar jag heeeeela dagen (10.30-20.30), sedan ska jag hem och se Eurovision song contest, inte för att jag tycker om det, men bara för att jag missade alltihopa förra året och känner att jag borde se det nu ;)



Låt andras saker vara va ;)

Tjenis,

dagen började med att jag sov alldeles för länge, vaknade 11.30, haha. Fattar inte hur jag kunde sova så länge, men skönt var det iallafall. Jag åt frukost, tog en promenad genom Sätra en sväng och sedan åt jag lite lunch innan pappa kom och hämtade mig. Då åkte vi och hämtade Nellie som mamma hade med sig på jobbet och sedan vidare mot Fliskär i Bomhus för att titta på ett par båtar som han har tittat på tidigare.
Strax före 16.00 åkte vi till Maxi där också min syster jobbar (praktiserar) så innan hon slutade var vi inne och köpte lite mat. När hon kommer ut har någon tagit hennes Onepiece som hon hade på sig när hon kom. Och grejen var att den hängde där när hon hade vart där en timme tidigare. Vi pratade med butikschefen och vi kom ganska snabbt fram till att Anna's klasskompis, Malin som tidigare hade sagt att hon väldigt gärna vill ha den sån. Hon hade fått väldigt bråttom därifrån när Anna upptäckte att den var borta.

Som tur var så visste Anna att hon skulle åka buss till ett dagis i Bomhus för att träffa hennes syster eller något, så vi bestämde oss för att åka dit och vänta på henne tills bussen kom. När hon kom ut så körde vi fram till henne och pappa gick ut och frågade henne, hon förnekade allt och tillslut frågade pappa om han fick se i hennes väska. Det sa hon att han fick och mycket riktigt så låg Anna's Onepiece där i.
Jag blev så otroligt arg så det finns inte, det kokade i huvudet på mig, haha. Jag var på väg ut och hade några väl valda ord åt henne, men jag hejdade mig och sa något mycket snällare än vad jag tänkt egentligen ;)

Så, nu har jag skrivit av mig lite och mår lite bättre ;D
Ska nu se Hockey VM, Sverige spelar mot Tyskland (haha). Jag hoppas att det blir en lätt match!

Jag är ledig från jobbet imorgon också, så vi får se vad jag hittar på, jag måste ut och rida iallafall sedan får vi se vad jag gör resten av dagen. :)
Hörs då ;)

I just can't get enough..

Hejhejhallå,

i veckan har jag bara jobbat litegrann, så var jag ledig nu i slutet av veckan, vilket var ganska skönt. :) I onsdags tror jag det var så hjälpte Sandra mig med ridningen, haha, det gick väl sådär... ;)

Mamma var bortrest med jobbet torsdag-fredag så då passade jag på att ta hem några kompisar dit. De som kom var Jonte, Andreas, Viktor, Gustaf, Sofie och Maja, strax efter 21 gick vi ner mot Heartbreak och quiz-kvällen som var jätterolig! Själva quizzen gick väl sådär, men bara att gå ut och umgås var super! :)
Gustaf, Maja och Sofie gick efter ett tag, så vi 4 som blev kvar drog ner till dansgolvet den sista timmen.

Morgonen efter mådde man ju som man förtjänade, men det var värt det. Jag hade jättekul!

I går fick jag ta igen all sömn jag förlorat natten innan då jag bara sov typ 4 timmar. Anna bjöd på Max, vilket blev min frukost och efter det åkte vi ut till IKEA en sväng. Sedan fick Anna för sig att åka ut till Högbo för att titta på häst tävlingarna där. Vi var där en snabbis bara innan vi var tvungna att åka och åka och hämta pappa på Sätra och skjutsa honom till Bomhus på bröllop.
När jag gjort det åkte vi hem hit till Sätra igen och jag bytte om lite innan jag tog Nellie och åkte ut till Forsbacka och träffade alla där ute. Vi tog båten ut till Linus stuga i Storsjön. Riktigt mysigt! :) Det var första gången Nellie åkte båt, hon tyckte det var jätteskoj!












Surt avslut.

Har nyss kommit hem efter att ha varit på stan och ätit lunch med Linda, henne kommer man inte se så mycket av nu på ett par veckor då hennes värdmamma har köpt henne en flygbiljett och hon ska dit och hälsa på. :) Det skulle aldrig min värdmamma göra. xD
Den historien kanske jag skulle ta, just de dagarna innan jag åkte hem så var jag inte på mitt bästa humör kanske. Efter att jag kom hem från Los Angeles så var det ju en vecka kvar tills jag skulle åka hem till Sverige och min värdmamma frågade om jag kunde jobba den veckan. Under mina sista dagar i LA fick jag reda på att min värdmamma skulle åka till Tyskland den veckan och inte komma hem förren på söndagen, jag kom tillbaka på måndagen innan, så jag tog hand om killarna nästan helt själv i typ en vecka. Att jag skulle ta hand om dem själv visste jag redan innan jag kom tillbaka då min värdmammas kille inte gör mycket alls. Han lagar mat, sedan kollar han på tv resten av dagen typ.
Nu blev det ändå så att hon kom tillbaka från Tyskland en dag tidigare än tänkt, bara för att mitt minsta värdbarn grät varje gång de pratade i telefonen. Så det betydde ju att jag blev ledig på söndagen, vilket jag tyckte var jätteskönt, jag packade klart allting osv.
På måndagen tog jag en sovmorgon eftersom att jag inte jobbar för henne något mer. Och på eftermiddagen skickar hon ett sms till mig och frågade varför jag inte var uppe och hjälpte till på morgonen innan de skulle till skolan. Det svarade jag inte på och tyckte det var löjligt. Hade hon velat ha mig uppe då hade hon ju kunnat komma och väckt mig och bett mig komma och hjälpa till. Det hade jag såklart gjort om hon nu ville det.
Efter en stund får jag ett till sms, där hon skrev att det fanns inte en chans i världen att hon kunde skjutsa mig till flygplatsen dagen efter (på tisdagen) eftersom att hon var tvungen att hämta killarna på skolan. Och så sa hon att hon önskade hon visste vilken tid jag skulle åka så att hon kunde planera. Men grejen var att hon visste mycket väl när jag skulle åka och det var det som irriterade mig så mycket. På lördagen när hon kom hem från Tyskland så frågade hon när jag skulle åka och sa då att hon förmodligen kunde skjutsa mig dit. Att hon eller någon i familjen skulle ta mig till flygplatsen tog jag förgivet, det trodde jag att jag inte ens skulle behöva fråga om eftersom att det är värdfamiljens ansvar att se till att aupairen kommer till flyget. Detta sa hon alltså dagen innan jag åkte hem till Sverige och jag fick panik och ringde pappa och grät, jag visste inte vad jag skulle göra för att jag hade ju inga pengar till att ta mig till Philadelphia för. Som tur är så har jag världens bästa pappa som skickade pengar till mig så jag kunde boka en bil som kom och hämtade mig och tog mig dit dagen efter.

När min värdmamma kom hem den dagen så var hon som att inget hade hänt, som alltid. Hon smsar alltid och låter så himla spydig och så när man träffar henne är hon som vanligt. Hon frågade hur jag skulle komma till flygplatsen och jag sa att jag hade bokat en bil. Egentligen skulle ju hon betalat för den, det ska ju inte jag behöva göra liksom. Men så blev det.
Sara kom iallafall till mig den dagen och hon hade med sig mat från Subway och en cola till mig. :) Det gjorde mig på mycket bättre humör och jag spenderade dagen med henne och hunden innan jag åkte. Bilen kom och hämtade mig 14 och ca 30 minuter innan det smsar min värdmamma och frågar när bilen kommer och hämtar mig. Jag sa att den kommer kl 14 och då verkade hon tänka att "ojdå, vi kanske ska säga hejdå" Hon kom hem från jobbet och kom precis i tid till att min bil kom.
Becky kom också så jag fick säga hejdå till henne, hon och Matte körde bil till från Florida och upp till DE så det var kul att se henne igen. :)
I bilen till flygplatsen i Philly grät jag  nästan hela vägen in, inte för det som hade hänt utan jag tänkte på mina vänner som jag kommer att sakna och resten av USA såklart.
Så jag kom till Philly i bra tid och satt och väntade ett par timmar där innan jag fick gå på flyget hem till Sverige.
När vi var på väg att landa så var det en väldigt mulig och grå dag, men jag har aldrig varit så glad att vara hemma!




RSS 2.0