4 maj

hallåjsään :P

Vad kan man säga om gårdagen?
- Ganska klockren faktiskt! =) Hade mycket roligt!
Dagen började iaf med att linda, carrå, anna, sanna & lasse kom och hämtade mig & anna vid statoil runt 12. Körde till Bollnäs för att äta på max. De funkade, även fast de inte var donken! Åkte vidare mot svenstavik dit vi skulle. När vi kom dit fick iallafall jag en midre chock; det som fanns där var 2 restauranger, 2 mackar(!!!), ICA, ett café. Sen vare inprincip slut!! xD HAHA!
yesyes, vi kom dit ganska tidigt, men vi tog oss dit där de var, ACB-hallen. (INTE ABC-hallen!) ;) Går in för att kolla lite, kommer inte längre än innanför dörren så står de en kärring där som säger att det är insläpp kl. 21. Vi åker till ICA och gjorde typ ingenting, åker tillbaka till ACB, sitter i bilen ett tag å sen bara: "Jag hör ljud! De soundcheckar!" Alla ut ur bilen, och in i samma ingång där vi blev utslängda sist. Det var i en ishall, så de fanns ganska många ingångar :P
Står och lyssnar ett tag, så kommer samma tant igen, men vi övertalar henne om att vi får stanna där inne. :) EMD sjöng på med en massa, å efter Tokyo så börja vi skrika å applådera, å Erik bara; "Aa, vad kul att så många kunde komma..!!" hahah!
Sen kom det en annan tjej som var "arrangör" & typ massa folk ur "elevrådet" och slänger ut oss igen.! -.- Men vi ger oss inte, letar reda på en annan ingång, står där å kollar, å så kommer Erik ut & röker. Står å snackar lite, berättar att vi blev utslängda, och de tyckte han var synd. Så han frågar de där inne bara; "Men visst äre okej att dom här står här inne? Det fryser ju annars.."
De typ sa inget, utan vi gick in.. Stog där, så kom Danny.. pratade lite..Asså de där med körkortet lät lite farligt Danny.. =/ Trafikfara jaa... Vi: "Vi kommer bli utslängda igen..." D: "STANNAAAA!" haha sööt!

Iallafall så kom samma tjej som slängde ut oss innan och bara; "Okej ni får stanna, men då får ni gå till andra ingången där ni var först.."
Så allt löste sig :D Elevrådet IN MY ASS!  HAHA!

Vi väntade lite till, sen vart de insläpp, men vi var ju redan där inne så ;) öhm..Visade sig att de inte skulle uppträda förrän typ 23. Och innan det så vare 2 andra band. De första höll på i 1 timme! :O Somnade där ett tag kändes de som...USCH! Meen, det blev värre... Bandet efter de var fan SÅ mycket sämre!  De var så landsbygs-folk som verkligen såg ut som det också.. :S Och jag försökte verkligen anstränga mig & höra vad de sjöng, men de gick inte! :O Alltså de sjöng på svenska, men jag fattade inget!! xD HAH! -Skit samma!

Efter dom kom dom iaf. ÄNTLIGEN! Var lika bra som vanligt =)
Matte: Äre nån som heter Jennie här inne?
(2 killar räcker upp händerna)
Matte: Eeeh, jaa ni kanske ska gå hem till mamma & pappa och berätta att de är tjejnamn..
HAHAHAHAHA! Så klockren!

myspys de där ;) Och Erik lovade
Linda igen. =) wohoo! Vart ju lite senare än tänkt, men vi åkte hem på engång, sa hejdå osv.. Erik var verkligen på asbra humör! Jätteglad.. :D
Kom hem 04.30 imorse. Gick å la oss dierkt.
Sen idag skjutsade jag & mamma Linda till tåget som gick 14.30.

Mycket bra gig :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0