Birthday!!!

Den här dagen har varit mindre bra. Inte så rolig alls faktiskt. Minsta killen har varit emot allt jag har sagt eller gjort, och vill bara göra som han vill. För det första så har han lite "läxa" nu under sommarlovet, han ska göra en sida med matte och en sida med stavning varje dag. Han är bättre på matte och har lite halvsvårt för stavningen och igår kom vi överens om att om han gjorde 2 sidor matte då så skulle han göra 2 sidor stavning idag. Icke. Han blåvägrade och slängde stavningsboken i soporna, varav jag gick och plockade upp den igen...
Då tänkte jag att vi försöker väl med det lite senare på dagen då, så vi gick ut och gungade och lekte en stund. Vi kom tillbaka in efter ett tag då det började regna och då ringde min värdmamma precis och jag berättade om att han inte ville göra stavningen. Hon pratade med honom i telefonen och han gick med på att göra det då.

Vi fick en sida gjord innan han började klaga och gnälla igen. Så jag sket i det totalt och gick in till mitt rum och låste in mig i ett par minuter, var så himla frustrerad så jag visste inte vad jag skulle göra. Efter bara ett litet tag så knackar han på och frågar om han får komma in, jag sa att jag ville vara själv ett par minuter och han frågade; "Am I in trouble?"
Sen har jag varit på halvdåligt humör hela dagen idag med.. Min kära lillasyster fyller 18 år imorgon (idag för Sverige) och jag kan inte vara där när hon går ut på krogen första gången ;) Kan ha nått att göra med det kanske. Hemlängtan.
Fast hur mycket jag än vill träffa min familj och vänner så kan jag inte låta bli att tänka på hur bra jag har det här, så om att alla NI skulle vara här så skulle allt vara perfekt. Jag hoppas att ni kommer och hälsar på mig snart, så jag får visa er allt härborta. :) Skulle jag vara hemma så skulle ju allt vara normalt igen, jag skulle gå hemma och ha långtråkigt eftersom vi bor på landet^^ Inga grannar har vi. Fast ioförsig så är det nästan som att bo på landet här med, iallafall på den här gatan. Folk är aldrig ute på sina gårdar här, jag har ingenaning om vad vi har för grannar! Lite roligt ändå, för att folk anställer folk som sköter sina trädgårdar och det är därför man aldrig ser någon ute. Komiskt.

Annars har jag varit på gymmet idag, kände att jag var tvungen att avreagera mig lite efter dagen. Imorgon har jag sovmorron också! Det ska komma en kille från typ "amerikanska anticimex" (haha) för att ta bort termiterna som tuggar på huset.
Jag var tvungen att knäppa kort på min garderob idag, den är fullproppad med kläder och jag ska bära upp en byrå jag kan ha mina kläder i också! :p



Hur som helst... Klockan är  ju över midnatt i Sverige nu så det är 10 juni vilket som sagt innebär att det är Anna's 18års dag! :) Hurrahurrahurra! (Och förövrigt en månad tills jag fyller 21!) ;)

Nu ska jag fortsätta titta på Flyers-Chicago. Det ser inte så ljust ut måste jag säga.. ;o

Kommentarer
Postat av: anna lilla syster

TAAAACK VÄRLDENS BÄSTA STORA SYSTER =') fick en present av mamma och pappa och dig att vi ska snart boka flygbiljetten till USA!!!! =D

2010-06-10 @ 08:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0