Mindre an 1 vecka kvar.

Tiden gar sa fort! Nu are mindre an en vecka kvar tills jag aker hem.
I forrgar var vi ju hos Hef, akte dit lite tidigare sa jag hann se sjalva garden lite battre. Fick bland annat se tennisbanan, spelhuset/ gaststuga, och Hef's alla djur! :D Han hade massa olika faglar, kaniner och apor!! Haha, aporna var sa sota! =D Det var sana har HerrNilsson-apor, som pippi langstrump hade :D Vi matade dom med vindruvor :p
Sedan gick vi vidare till baksidan av huset, kollade poolen och traffade pa en tjej som heter Amanda. Hon hade akt dit fran Tyskland for att ga pa the mansion, hon hade fatt en inbjudan till halloweenfesten, men kunde inte komma da, sa hon fick komma dit igar istallet. Hon var trevlig. :)
Sedan gick vi in, var trevlig, at mat och tittade pa en gammal film. It was nice. :) Khrissy och Kristina (Hef's nya tvillingar) hade skaffat hundvalpar! Det var saaa sota! :')
Igar hade jag inget att gora egentligen, men jag akte med an-marie till golfbanan i Burbank, men innan det sa akte vi ner till the valley och gjorde manikyr! Sa nu ar mina nagkar fina :)
Hon ar instruktor dar sa jag fick en lite golflektion. ;) And I was so bad! Haha! Jag hade ingenaning om att det var sa svart, med teknik och allt sant. Men det gick faktiskt battre efter massa slag. :p Sedan tog vi en golfbil (weeiiii!) och sa visade hon mig lite av stora banan.
Efterat sa akte vi till ett stort shoppingcenter, dar bla annat Macy's fanns, kollade lite klader osv. =) Sen akte vi till Ralph's och handlade lite mat och grejer. :) Akte tillbaka hit, gjorde grillad lax med potatis.

Idag fick jag ga upp jattetidigt for nagra malare har kommit hit.^^ Kuljul, vet inte riktigt vad som hander idag, men tror vi skulle aka nanstans senare. :D
pusssokram :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur kommer det sig att du har kontakt med dom coola människorna? :)

2008-11-14 @ 16:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0