Igår blev jag upphämtad av Kalle och Chris, vi gjorde ett stopp på Wawa för frukost innan vi åkte till Washington D.C. Vi kom fram runt 11.00 och hittade en parkering på gatan vid Union Station. Vi gick den vanliga rundan med The Capitol, National Air and Space museum, National museum of American history, Lincoln memorial, the monument, Vita huset osv. När vi var klara med Vita huset så var vi jättehungriga, blev lunch/middag på Hard Rock Café och sedan NHL hockey i Verizon Center. Capitals mötte Hurricanes. :)

Verizon Center!! :)

Ovechkin ;)

Bäckis & Semin

Bäckis & Green

I tredje perioden stog det 2-1 till Capitals och med endast 3 sekunder kvar så kvitterar Hurricanes och matchen går till förlängning. Fem minuter passerar och det blir inget mål, så det avgjordes på straffar! :D Bäckis missade sin straff och Ovechkin satte sin.