Eskilstuna

Den här dagen har vart ganska jobbig, men rolig ändå.. Det blev bra tillslut. :)

Började iallafall med att jag, linda & anna tog upptåget från Gävle mot Upplands väsby, men det blev nå fel på tåget så de var jäääätteförsenat! Hoppade av i Uppsala för att ta ett snabbare tåg till Sthlm eftersom vi hade ett till tåg att passa på centralen. De tåget skulle komma in 12.49 och vårt tåg gick 12.50, så det var inte så där jättemycket tid. Sprang genom centralen för att hinna med det, men de gjorde vi tyvärr inte. Det åkte precis när vi kom i trappen! Fia som var där hade iallafall försökt få tåget vänta, men de gick tydligen inte 30 sekunder till. ^^ -.-
Så det var bara att vandra till donken och sitta där och vänta i 2 timmar på nästa tåg. Om vi hade hunnit med det första tåget skulle vi vart i E-tuna 14.00, men nu skulle vi komma fram 15.55, och spelningen började 16.00. Liiiiite tajt där..
Vi ringde från Stockholm och beställde en taxi från stationen i E-tuna till parken zoo den tiden tåget skulle komma in så vi inte skulle komma allt försent. Beställde den i namnet 'Segerstedt', och de trodde nog att de var Erik som skulle komma och åka i taxin för den var grymt stor, och snygg! haha, chaffören såg värsta förvånad ut när vi sa att de var vi som beställt den xD Vi kom till parken zoo 15.58 & VI HANN!! =) haha trodde de aldrig.. Vissa är bäst när det gäller ;) maha!

Kollade spelningen..
När de var slut sprang alla till baksidan där deras bil var, eller stog kvar framme vid scenen där de kom in. Orkade inte allt de där, så vi vandrade runt lite. Linda tänkte lägga sig i buskarna ? x)
Sen när klockan belev lite över 18.00 så började de kasta ut massa folk för parken stängde. Vi blev utkastade 2 gånger, men vi gav oss inte förrän vi sagt hejdå till dom ;p Efter andra gången så gick vi in i souveniraffären och 'kollade' lite. När vakten var borta gick vi in igen, hittade boysen vid bilen, snacka lite och sa hejdå.

Vakterna var helt störda där. :/ usch.
jaja... sen gick vi mot tågstationen iallafall, bytte in mina trisslotter.. haha! Sen hittade vi en godisaffär, och sen blev det donken, men de var bara linda som köpte en glass. Satt där ett tag, sen mot tåget.
På tåget vare väldigt roligt, skrattade hela vägen tror jag. Min norrlänska är klockren ;)
Och bara så alla vet så heter det mässmör INTE MESsmör xD HAHAHAHAHAHAHA!

Nu är jag hemma hos Linda och vi har ätit varma mackor. Imorron blire förmodligen GrönaLund! =) weeiii!
Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0