Atlantic City

Helgen var så sjukt rolig!
På fredags eftermiddagen åkte jag och mötte Elise på Christiana Mall, sedan hem hit för att lämna min bil, sedan åkte vi till Becky inne i Wilmington. Efter en liten stund kom även Sara och Camilla och då klämde vi in oss i Beckys bil och åkte till AC. :) Det blev ett stopp på både Donken och Dunkin' donuts innan vi kom fram till Becky's värdfamilj's beach house som vi fick låna över helgen. Precis när vi stannade framför huset runt 22.00 kom Becky på att hon hade glömt nyckeln till huset hemma. Alla vi andra trodde såklart att hon skämtade, men det gjorde hon tydligen inte. :p Som tur var så fanns det en extra nyckel gömd på baksidan så vi kom in till slut.
Alla var väl ganska trötta, men är man i AC så är det klart att man ska ut. Vi gjorde oss iordning och tog bilen in till AC och The Chelsea som tydligen skulle vara ett jättebra ställe. Vilken blåsning. Haha, nä, men det var inte så mycket folk där och de flesta var 35+. Men vi hade hyfsat roligt ändå. ;) Drog hem i tid också så vi skulle hinna med morgondagen.



Dagen efter så åkte vi till ett ställe och käkade frukost, sedan iväg mot alla outlet's. :)








Efter massa shopping så köpte vi med oss pizza från Dominos hem (så jäääkla gott!) och gjorde oss iordning på nytt och runt 00.00 tog vi en taxi till Tropicana, som är ett kasino+ nattklubb typ. Sjukt stort!



På södagen var vi ute på Boardwalken och åt på Rainforest Café. :D







AC ♥


Idag är det Presidents Day här i USA, så typ alla är lediga. Men det har inte gjort så mycket eftersom jag inprincip inte jobbade, vilket var nice. Jag träffade Rory och vi tog våra vovvar och var ute och gick en stund. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0