27 februari

Jag har tänkt att blogga i ett par dagar nu, men det har inte blivit av, så nu tänkte jag försöka hinna med det innan Becky, Sara och Camilla kommer.
I torsdags jobbade jag som vanligt och på kvällen åkte jag och mötte Becky och Camilla på Applebee's, vi hade riktigt kul där och det blev svårt att äta ibland då vi skrattade för mycket. Jag gjorde bort mig också... Jag ville se Flyers matchen så jag frågade om de kunde sätta på den kanalen, vilket de gjorde. När Flyers gjorde mål så sa jag något i stil med "yeey Flyers gjorde mål!", och precis då gick vår servitör förbi och sa "I'm sorry, what?" Hahaha.
Efter Applebee's åkte vi till Delaware Park för att visa Becky det kasinot, vilket var lite halv läskigt att gå där den tiden på kvällen, mycket skummt folk. Hur som helst, vi var där i typ 30 minuter och sedan åkte Becky hem medans jag och Sara åkte till Tyler's där vi träffade på Rory.

Igår var jag, Becky, Sara och Camilla på Tyler's igen, denna gången var Becky's hostmom's bror, Tim med, han hade en vän som hette Kenny. Det var trevligt och även Rory kom dit efter en stund. :)
Idag ringde pappa och väckte mig 11.30, haha. Sedan drog jag mig upp ur sängen och åkte till Christiana Mall och träffade Becky och Sara, Camilla kom efter en stund också.

Nu väntar jag bara på att Sara och Camilla ska komma så vi kan se film. :)
Lite bilder från i onsdags. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0